Σάββατο 1 Αυγούστου 2015

ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Στην Ελλάδα των ROTHSCHILDS συμβαίνουν τρελά πράγματα.

Όποιος πολιτικός αίρεται σε ανώτερες σφαίρες Πατριωτισμού, διώκεται από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και από τους ντόπιους γραικύλους,δοσίλογους πολιτικούς, και από τα καρτέλ των ΜΜΕ που είναι πιστά στη παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση.

Η περίπτωση ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ τα εξηγεί όλα. Όποιος πολιτικός εμφορείται από Εθνικά Πατριωτικά ιδεώδη, διώκεται από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και τα πάσης φύσεως όργανα αυτής.
Τα τοπικά πολιτικά κόμματα της Αντιπολιτεύσεως, ορντινάντσες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Ελίτ των περιούσιων Ιουδαίων & Φαρισαίων Μεγιστάνων, πνέουν μένεα κατά ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, και ζητούν την κεφαλή του επί πίνακι, διατασσόμενοι προς τούτο από τη Σιωνιστική Ελίτ της Νέας Τάξης Πραγμάτων. (Ν.Τ.Π.)
Τα τοπικά μεγάλα κανάλια, με τους μεγαλοδημοσιογράφους, λυσάξανε εναντίον του ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, κινούμενα για τα συμφέροντα της Ελίτ των Κοσμοκρατόρων Επικυρίαρχων.
Όποιος πολιτικός κάνει το Εθνικό Πατριωτικό καθήκον του, διώκεται από τους εφιάλτες και δοσιλόγους πολιτικούς & ΜΜΕ της Ελίτ της παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Ένα Έλληνα πατριώτη πολιτικό βρήκαμε, και πέσανε επάνω του όλοι οι δαίμονες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας να τον φάνε.
Μη ξεχνάτε τη περίπτωση των ηρώων αγωνιστών πατριωτών του 1821 που καταδικάστηκαν και φυλακίστηκαν.
Είναι υποχρέωση του κάθε υπουργού, και της Κυβερνήσεως, να έχουν σχέδιο Β (PLAN B) , για περίπτωση εκτάκτου ανάγκης. Όλα τα Κράτη έχουν σχέδιο Β & Γ στην οικονομία και στα εθνικά τους θέματα, μόνον εδώ στην Ελλάδα οι πολιτικοί & νομικοί είναι αφελείς και το αγνοούν.
Η Γερμανία έχει παράλληλο νόμισμα από το 2003.
Η Μέρκελ λέει, «κανείς δεν φεύγει από την Ευρωζώνη».
Ο Ελληνικός Λαός λέει, «Μέσα στη Γερμανική στρούγκα», δηλαδή στην Ευρωζώνη της Ε.Ε. των περιούσιων.
Επιδημία σχεδίων Β στις χώρες της Ευρωζώνης, προβλέπουν οι διεθνείς αναλυτές-οικονομολόγοι.
Ήδη ο Ιταλός Πρωθυπουργός Ρέντσι δήλωσε, « Αυτό που γίνεται στην Ευρώπη δεν μπορεί να συνεχιστεί».
Και ο Πέπε Γκρίλο δήλωσε, «Ετοιμάζουμε ITALEXIT».
Η Βρετανία ετοιμάζετε να φύγει από την Ε.Ε. (BREXIT). Εάν φύγει η Βρετανία , θα φύγει και η Ιρλανδία.
Μόνον εδώ στην Ελλάδα πολιτικοί, νομικοί, ΜΜΕ, κ.λ.π. έγιναν Ευρωληγούρηδες, ξενομανείς.
Θα ήταν παράλογο και παράνομο εάν δεν υπήρχε PLAN B.
Η Κυβέρνηση της Νοτίου Αφρικής λέει, «Μόνη διέξοδος για την Ελλάδα είναι ένα PLAN B εξόδου από το ευρώ».
Άν δεν είχε PLAN B ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, τότε το δίκαιον είναι να τον διώξουμε.
Στην Ελλάδα οι δοσίλογοι προδότες πολιτικοί, και τα μεγάλα κανάλια, μαριονέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. περισσεύουν.
Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ μας έκανε υπερήφανους, αφού δεν είχε υποτέλεια και δουλοπρέπεια στις διαπραγματεύσεις με τους Σιωνιστές Ευρωπαίους πολιτικούς και τεχνοκράτες, ορντινάτσες των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, σαν τους άλλους δουλοπρεπείς πολιτικούς της Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ, πιόνια της Ν.Τ.Π.
Στο πρόσωπο του ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ διώκεται η σκληρή διαπραγμάτευση, ενώ οι ΣαμαροΒενιζέλοι δεν διώκονται που υπέγραφαν τα πάντα, και πρόδωσαν τον Ελληνικό Λαό.
Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ αντιμετώπισε σαν ίσος προς ίσον την Σιωνιστική ηγεσία του EUROGROUP και αντιπαράθεσε λογικά επιχειρήματα στον καταστροφικό παραλογισμό των Μνημονίων, ενώ οι πολιτικοί της Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ «πεσμένοι στα 4» υπέγραφαν τα πάντα, και σκλάβωσαν το Λαό.
Αυτούς πρέπει να δικάσουμε, και ΟΧΙ τον ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ που αντιστάθηκε. Οι ΣαμαροΒενιζέλοι δεν είχαν PLAN B, διότι είχαν αποστροφή προς το Εθνικό νόμισμα.
Προϋπόθεση επιστροφής στο Εθνικό νόμισμα είναι η διαγραφή του χρέους που μας φόρτωσε παράνομα η ελίτ της παγκόσμιας οικονομικής Κυριαρχίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Εάν δεν διαγράψουμε το επαχθές και επονείδιστο χρέος, τότε η Δραχμή θα υποτιμηθεί δραματικά.!!!
Η διαπραγμάτευση που έκανε ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ άλλαξε την Ευρώπη, και ξύπνησε τους Ευρωπαϊκούς Λαούς που κοιμόντουσαν στην αγκαλιά της Δικτατορίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής οικονομικής Ελίτ.
Μην ξεχνάτε και το 62% ΟΧΙ του Ελληνικού Λαού στο δημοψήφισμα. Ο Λαός ψήφισε ΟΧΙ σε νέα Μνημόνια.
Η δήλωση της Κυβερνήσεως περί υπάρξεως του PLAN B άδειασε τα μεγάλα κανάλια της προπαγάνδας κατά ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ.
Οι παλαιοκομματικοί νομικοί, ζήλωσαν την δόξαν του ανδρός, και έσπευσαν να ζητήσουν την επέμβαση της δικαιοσύνης για διερεύνηση της υποθέσεως, όμως η δήλωση της Κυβερνήσεως αφοπλίζει τις μηνύσεις κατά Βαρουφάκη.
Η Κυβέρνηση πρέπει να είναι έτοιμη για όλα τα ενδεχόμενα, να έχει πλάνα για ότι ήθελε προκύψει.
Μέ βάση αυτό το δεδομένο, σε περίπτωση που οι Σιωνιστές ΕβραιοΕυρωπαίοι μας έδιωχναν (GREXIT), έπρεπε να υπάρχει έτοιμο σχέδιο επιστροφής στο Εθνικό μας νόμισμα.
Δεν μπορούσαμε να αφήσουμε τη Πατρίδα και το Λαό της, χωρίς νόμισμα, δεδομένου ότι χρειάζεται χρόνος να κοπεί η Δραχμή στο νομιματοκοπείο.
Το σχέδιο Β εμείς ο Ελληνικός Λαός το ζητάγαμε για να είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο.
Επιχειρείται ποινικοποίηση του PLAN B από τους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μέσω των τοπικών αχυρανθρώπων τους, διότι η Δραχμή φέρνει και διαγραφή του χρέους.
Εμείς οι Έλληνες Πατριώτες, «θα την πατήσουμε τη πεπονόφλουδα» των δανειστών;;;;;;;;
Εάν ληφθούν ποινικά μέτρα εναντίον του ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, θα τον κάνουν ήρωα στα μάτια του Λαού, και θα «σαρώσει» στις Εθνικές εκλογές εάν ηγηθεί κόμματος.
Αυτά με απλά λόγια, μήπως και συνετιστούν οι ντόπιοι πράκτορες της παγκόσμιας Ελίτ των Σιωνιστών Επικυρίαρχων!!!
Στην Ελλάδα των δοσιλόγων, διώκονται οι Πατριώτες, ενώ οι κλέφτες & εφιάλτες καμαρώνουν στις βίλες τους.
Ο Αϊνστάϊν είπε,
«Δύο πράγματα είναι άπειρα, το Σύμπαν, και η Ανθρώπινη Βλακεία».

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/ Αρθρογράφος ΜΜΕ E-mail: ant.grypaios@gmail.com
Διαβάστε περισσότερα » »

Το ανεπεξέργαστο μέλι είναι φάρμακο όχι αυτό από το σούπερ μάρκετ!!!

Βρείτε ντόπιους μελισσοκόμους και αγοράστε αγνό μέλι διότι είναι φάρμακο. Σύμφωνα με νέες έρευνες έχει αντιβιοτικές αντιμικροβιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες, ελιξήριο μακροζωίας για τον ανθρώπινο οργανισμό. Αγοράστε αγνό ανεπεξέργαστο μέλι και όχι αυτό που κυκλοφορεί αλυσίδες των σούπερ μάρκετ!

Για αιώνες, οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν ακατέργαστο μέλι για την καταπολέμηση των λοιμώξεων, αλλά οι επιστήμονες δεν έχουν ακόμα καταλάβει τι του δίνει αυτές τις απίστευτες αντιμικροβιακές ιδιότητες. Μια νέα ανακάλυψη όμως ερχεται να αλλάξει ριζικά τα μεχρι τώρα δεδομένα...

Τώρα μια ομάδα ερευνητών από το Πανεπιστήμιο του Lund στη Σουηδία, έχει εντοπίσει μια μοναδική ομάδα από 13 βακτήρια του γαλακτικού οξέος (LAB) που προέρχονται από το στομάχι των μελισσών, και βρίσκονται στο φρέσκο μέλι, το οποίο έχει μια εντυπωσιακή ικανότητα για την καταπολέμηση παθογόνων.

Τα ζωντανά αυτά βακτήρια παράγουν ένα αριθμό ενεργών μικροβιακών ενώσεων, όπως υπεροξείδιο του υδρογόνου, τα λιπαρά οξέα και κάποια αναισθητικά, που μπορούν να σκοτώσουν άλλα επιβλαβή βακτήρια. Δυστυχώς, μα το μέλι που αγοράζουμε στα καταστήματα έχει υποστεί επεξεργασία και μαζί με αυτό και τα LAB που περιέχει υποβάλλονται σε επεξεργασία. Όμως οι ερευνητές πιστεύουν ότι τώρα θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν στη αντιβιοτική αντίσταση του οργανισμού μας.

Η ομάδα δοκίμασε τα βακτήρια αυτά της μέλισσας στο εργαστήριο, κατά των στελεχών των παθογόνων που προκαλούν σοβαρές λοιμώξεις στον άνθρωπο, συμπεριλαμβανομένων των ανθεκτικών στη μεθικιλλίνη Staphylococcus aureus (MRSA), η οποία μπορεί να οδηγήσει σε λοιμώξεις θανατηφόρα Staph. Τα εντυπωσιακά αυτά αποτελέσματα δημοσιεύθηκαν στο International Wound Journal.

Οι επιστήμονες ανάμειξαν το LAB με μέλι και το εφάρμοσαν άμεσα σε άλογα που είχαν πληγές που δεν μπορούσαν να επουλωθούν και που ήταν ανθεκτικές σε άλλες θεραπείες. Μετά τη χρήση του μείγματος μελιού - βακτήρια, όλα τα τραύματα επουλώθηκαν πλήρως.

Μέχρι στιγμής, τα βακτήρια της μέλισσας έχουν δοκιμαστεί σε ανθρώπους μόνο στο εργαστήριο, έτσι δεν ξέρουμε αν θα είναι εξίσου αποτελεσματικό για τις ανθρώπινες πληγές, αλλά τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρα.

Η ομάδα εξήγησε σε δελτίο Τύπου ότι πιστεύει πως τα LAB είναι τόσο ισχυρά, επειδή παράγουν ένα ευρύ φάσμα ουσιών, οι οποίες αλλάζουν ανάλογα με αυτά του παθογόνου που καλούνται να καταπολεμήσουν.

"Τα αντιβιοτικά είναι συνήθως μία δραστική ουσία, αποτελεσματική ενάντια μόνο σε ένα στενό φάσμα βακτηρίων», δήλωσε ο Tobias Olofsson - ο επικεφαλής συγγραφέας της μελέτης - σε ένα δελτίο τύπου.

"Όταν χρησιμοποιούνται ζωντανά, αυτά τα 13 βακτήρια του γαλακτικού οξέος, παράγουν το σωστό είδος των αντιμικροβιακών ενώσεων, όπως απαιτείται, ανάλογα με την απειλή. Φαίνεται ότι αυτά έχουν εργαστεί αποτελεσματικά για εκατομμύρια χρόνια για την προστασία της υγείας των μελισσών ενάντια από άλλους επιβλαβείς μικροοργανισμούς. Ωστόσο, τα τυποποιημένα-επεξεργασμένα μέλια της αγοράς δεν περιέχουν ζωντανά βακτήρια γαλακτικού οξέος", πρόσθεσε.

Οι ερευνητές θα προχωρήσουν τώρα σε κλινικές δοκιμές σε ανθρώπους για να δούνε αν το LAB μπορεί να βοηθήσει τη θεραπεία λοιμώξεων που είναι ανθεκτικές στα αντιβιοτικά.

orinimelissa
Διαβάστε περισσότερα » »