Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

'ΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΟ 1821 ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ'

Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΟ ΙΣΡΑΕΗΛ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ

Διαβάστε περισσότερα » »

Αρχαία Μακεδονική επιγραφή στην Αίγυπτο (267 π.Χ.)

ΔΕΊΤΕ ΤΗΝ:


Διαβάστε περισσότερα » »

Στο βιβλίο της Γ΄ Λυκείου τα Σκόπια ονομάστηκαν Μακεδονία

 
 Στο βιβλίο της Γ΄ Λυκείου τα Σκόπια ονομάστηκαν Μακεδονία
Στο διδακτικό βιβλίο της Γ’ Λυκείου, «Ιστορία του νεότερου και σύγχρονου κόσμου», στην σελίδα 130 υπάρχει χάρτης, ο οποίος παρουσιάζει το κράτος των Σκοπίων με το ψευδεπίγραφο όνομα «Μακεδονία».
Σε μία περίοδο που η ηγεσία του γειτονικού κρατιδίου συνεχίζει να καπηλεύεται το όνομα «Μακεδονία» και την ιστορία του βορειοελλαδικού χώρου, τέτοιου είδους απαράδεκτα φαινόμενα όχι μόνο προσβάλουν και προκαλούν την κοινή γνώμη αλλά υπονομεύουν και την ελληνική εξωτερική πολιτική, αφού θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ως εργαλείο προπαγάνδας σε βάρος των απαράγραπτων δικαίων μας.
Διαβάστε περισσότερα » »

Τι είναι τα λειτουργικά τρόφιμα;

Τα λειτουργικά τρόφιμα είναι προϊόντα διατροφής που έχουν σχεδιαστεί ώστε να παρέχουν κάποιο συγκεκριμένο όφελος για την υγεία πέρα από τα θρεπτικά συστατικά που ούτως ή άλλως περιέχουν. Οι βασικές ομάδες λειτουργικών τροφίμων που...
 παρέχονται στην αγορά είναι:
Γαλακτοκομικά προϊόντα που έχουν υποστεί ζύμωση και περιέχουν προβιοτικές καλλιέργειες. Ενισχύουν και βελτιώνουν τη λειτουργία του πεπτικού μας συστήματος.

Μαργαρίνες και προϊόντα επάλειψης που περιέχουν φυτικές στερόλες και φυτικές στανόλες. Συμμετέχουν στη μείωση των τιμών της χοληστερίνης και μειώνουν τον κίνδυνο για εμφάνιση καρδιοπαθειών.

Αυγά πλούσια σε ω3 λιπαρά οξέα. Η κατανάλωση 3-4 αυγών πλούσιων σε ω3 την εβδομάδα, περιέχει την συνιστώμενη ποσότητα ω3 λιπαρών οξέων ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος καρδιοπαθειών.

Δημητριακά πρωινού εμπλουτισμένα με φυλλικό οξύ. Η επάρκεια φυλλικού οξέως στη διατροφή της μέλλουσας μητέρας μειώνει τον κίνδυνο γέννησης βρεφών μα προβλήματα του νευρικού σωλήνα.

Ψωμί, δημητριακά και μπάρες δημητριακών εμπλουτισμένα με ισοφλαβόνες.
Οι ισοφλαβόνες αποτελούν μία από τις βασικότερες ομάδες φυτοοιστρογόνων. Έχουν προστατευτική δράση έναντι καρδιαγγειακών νοσημάτων, ορισμένων μορφών καρκίνου και της οστεοπόρωσης.

Είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι τα λειτουργικά τρόφιμα μολονότι είναι ωφέλιμα για την υγεία, λειτουργούν επικουρικά σε οποιαδήποτε θεραπεία. Πρέπει λοιπόν να τα καταναλώνουμε σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη διατροφή και ακολουθώντας ένα δραστήριο τρόπο ζωής, γνωρίζοντας ότι από μόνα τους δεν αρκούν ώστε να μας προσφέρουν τις θετικές τους ιδιότητες

queen.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΛΗΘΕΙΕΣ Η ΨΕΜΑΤΑ????

Όλη η αλήθεια για την Λιβύη οι αριθμοί αποδεικνύουν την συνομωσία του ΝΑΤΟ και των ΜΜΕ εναντίων του σοσιαλιστή ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι ! 6 Ώρες, 3 Λεπτά πριν Κarma: 32

ΑΕΠ της χώρας 14.192 $
Το κάθε μέλος της οικογένειας το κράτος επιδοτεί με......
1000 $ το χρόνο
Επίδομα Ανεργίας 730 $
Μισθός Νοσοκόμας 1000$
Το κάθε νεογέννητο το κράτος δίνει επίδομα 7000 $
Για κάθε νέο ζευγάρι το κράτος δωρίζει 64.000 $ για αγορά κατοικίας.
Για την δημιουργία νέας επιχείρησης το κράτος παρέχει οικονομική βοήθεια 20.000 $
Ανύπαρκτη έως πολύ χαμηλή φορολογία !
Παιδεία και Υγεία είναι ΔΩΡΕΑΝ !
Σπουδές στο εξωτερικό και πρακτική άσκηση καλύπτονται με διατροφή από τους κρατικούς πόρους.
Δίκτυο καταστημάτων με πολύ χαμηλές ως συμβολικές τιμές για τους πολύτεκνους.
Πωλήσεις ληγμένων προϊόντων τιμωρούνται με μεγάλα πρόστιμα ή και κατάσχεσης της επιχείρησης
Μια μερίδα των φαρμακείων παρέχουν ΔΩΡΕΑΝ φάρμακα.
Η παράνομη παραγωγή φαρμάκων χωρίς άδεια τιμωρείται με θανατική ποινή.
Δεν ενοικιάζονται οι κατοικίες.
Το ηλεκτρικό ρεύμα για τους κατοίκους είναι ΔΩΡΕΑΝ.
Απαγορεύονται τα αλκοολούχα.
Δάνεια για αγορά των αυτοκινήτων και διαμερισμάτων είναι ΑΤΟΚΑ !
Κτηματομεσιτικές υπηρεσίες απαγορεύονται.
Στην περίπτωση αγοράς αυτοκινήτων το 50% της αξίας της καλύπτεται από το κράτος.
Η Βενζίνη είναι φτηνότερη από το νερό. 1 λίτρο βενζίνης κοστίζει 0,14 $
( Δηλαδή με 4 ευρώ γεμίζεις το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου σου ! )


Μήπως αυτά είναι τα "μέτρα" εναντίων του Λιβυκού λαού που τον έκαναν να "ξεσηκωθεί" ;
Ή μήπως το γεγονός ότι η Λιβύη είναι μοναδική μουσουλμανική χώρα όπου δεν συνηθίζεται η περιτομή ;

Τα συμπεράσματα δικά σας !

http://www.epanellinismos.com
Διαβάστε περισσότερα » »

Εσχάτη προδοσία

Το βίντεο που παραθέτουμε είναι αρκετά μεγάλο --διαρκεί 9,30 λεπτά- αλλά αξίζει τον κόπο να το παρακολουθήσει κάποιος. Με δυο λόγια η υπόθεση. Κάποιος γιατρός απ' την Χαλκίδα , Δημήτρης Αντωνίου λέγεται, προχώρησε σε νομικές ενέργειες που είχαν σαν αποτέλεσμα ο εισαγγελέας πρωτοδικών Αθήνας να διατάξει την ενέργεια προπαρασκευαστικής εξέτασης για υποψία εσχάτης προδοσίας κατά της κυβέρνησης και των βουλευτών που ψήφισαν το μνημόνιο. Κάτι ανάλογο δεν έχει ξανασυμβεί στα πολιτικά χρονικά της χώρας μας. Μην φανταστείτε ότι ξαφνικά αποκτήσαμε «αδέσμευτη και ανεξάρτητη δικαιοσύνη». Εδώ και καιρό υπάρχει μια μεγάλη κόντρα ανάμεσα στην εξουσιαστική κάστα των δικαστών --μέχρι το περιθωριακό ακροδεξιό τηλεοπτικό κανάλι, Blue Sky έφτασε να παρουσιάζεται ο πρόεδρος της Ενωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χαρ. Αθανασίου και να ξιφουλκεί ενάντια στα οικονομικά μέτρα της κυβέρνησης που δεν εξαίρεσαν την κλίκα του όσα θα ήθελαν- και μ' αυτή την ενέργεια τους ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα σε σχέση με τις προσφυγές που έχουν καταθέσει εναντίον του μνημονίου ο ΔΣΑ και άλλες επιστημονικές ενώσεις.
Όπως και να είναι όμως δείτε το βίντεο και σταθείτε στο σημείο που λέει ο συνταγματολόγος Σ. Κασιμάτης ότι σύνταγμα και νόμους το αστικό σύστημα τα κάνει κουρελόχαρτο αρκεί να υλοποιήσει τις επιλογές του.




Διαβάστε περισσότερα » »