Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Δύο ασθενείς σεισμοί, με πολύ χαμηλό εστιακό βάθος, κοντά σε Ολυμπιάδα και Αγ. Αναργύρους

seismoi Δύο ασθενείς σεισμοί, με πολύ χαμηλό εστιακό βάθος, σημειώθηκαν σήμερα νωρίς το πρωί,  κοντά σε Ολυμπιάδα και Αγ. Αναργύρους. Τα διαθέσιμα στοιχεία για τους μικροσεισμούς είναι τα ακόλουθα:




Ημ/νία: 29/7/2013 6:56:33 πμ, Τοποθεσία: GREECE, Μέγεθος: 2,6, Εστιακό Βάθος (km): 2
Ημ/νία: 29/7/2013 6:56:34 πμ, Τοποθεσία: GREECE, Μέγεθος: 2,5, Εστιακό Βάθος (km): 0

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Κατατέθηκαν τα πρώτα ασφαλιστικά για τους Σχολικούς Φύλακες

Κατατέθηκε σήμερα 29 Ιουλίου 2013 η πρώτη αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για την υπόθεση των Σχολικών Φυλάκων και έχουν τεθεί από την 23η Ιουλίου 2013 σε διαθεσιμότητα, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 80 του ν. 4172/2013. Συγκεκριμένα, την εν λόγω αίτηση ασφαλιστικών μέτρων άσκησε η ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΑΠ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ - Γ. ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ – Ν. ΧΛΕΠΑΣ
ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ
ενώπιον του Πρωτοδικείου Αθηνών εκ μέρους των Σχολικών Φυλάκων που υπηρετούν στον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού.
Για τους ενδιαφερόμενους
Τηλ. 210-7222007, Fax 210-7222182

myota
Διαβάστε περισσότερα » »

Στις αρχές του 2015 η λειτουργία της «μικρής ΔΕΗ»

Εγκρίθηκε  με πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου, το σχέδιο αποκρατικοποίησης της που περιλαμβάνει τη δημιουργία και πώληση «μικρής », την είσοδο στρατηγικού επενδυτή και την πώληση πλειοψηφικού πακέτου στα δίκτυα μεταφοράς.
Πρόκειται για το σχέδιο που είχε παρουσιαστεί το Μάιο από το ΥΠΕΚΑ και τίθεται σε εφαρμογή όντας ένα από τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της επόμενης δόσης.
Η δημιουργία της «μικρής ΔΕΗ», δηλαδή μιας νέας εταιρείας που θα έχει αντιπροσωπευτικό «καλάθι» μονάδων ηλεκτροπαραγωγής και πελατειακή βάση,  εξυπηρετεί τόσο το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων όσο και την απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας με την ανάπτυξη ανταγωνισμού σε ισότιμη βάση ως προς το παραγωγικό δυναμικό ΔΕΗ και ιδιωτών.
Η νέα εταιρεία θα έχει το 30 % περίπου του παραγωγικού δυναμικού της ΔΕΗ και θα περιλαμβάνει λιγνιτικές μονάδες, υδροηλεκτρικά, μονάδες φυσικού αερίου καθώς και πρόσβαση στα απαιτούμενα ορυχεία λιγνίτη για την τροφοδοσία των σταθμών.
Όπως προβλέπεται, η «μικρή ΔΕΗ» θα έχει 1400 μεγαβάτ λιγνιτικών μονάδων, 500 μεγαβάτ υδροηλεκτρικά και 500 φυσικού αερίου
Ωστόσο, παραμένει υπό εξέταση ο τρόπος με τον οποίο θα μεταφερθούν στη νέα εταιρεία, πελάτες της ΔΕΗ με τρόπο αντιπροσωπευτικό ανά κατηγορία.
Στη νέα εταιρεία θα μεταφερθούν αναλογικά υποχρεώσεις (χρέη) της ΔΕΗ, το προσωπικό που απασχολείται στις μονάδες καθώς και κατ΄αναλογία διοικητικό προσωπικό. Το χρονοδιάγραμμα προβλέπει την έναρξη λειτουργίας της νέας εταιρείας, στις αρχές του 2015.
Το δεύτερο στάδιο αφορά στην πώληση του 17 % των μετοχών της ΔΕΗ, από το 51 % που κατέχει σήμερα το Δημόσιο, ποσοστό που έχει ήδη μεταφερθεί στο ΤΑΙΠΕΔ, κατά προτίμηση όπως αναφέρεται με προσέλκυση στρατηγικού επενδυτή.
Η διαγωνιστική διαδικασία αναμένεται να αρχίσει στο τρίτο τρίμηνο του 2015 και να ολοκληρωθεί στο τέλος του ίδιου έτους ή στις αρχές του 2016.
Σε ό,τι αφορά τα δίκτυα, δηλαδή την θυγατρική εταιρία ΑΔΜΗΕ (Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας) το σχέδιο αποκρατικοποίησης προβλέπει την πώληση της πλειοψηφίας των μετοχών και πλήρη αποχώρηση της ΔΕΗ από τα δίκτυα μεταφοράς αλλά με παράλληλη διατήρηση καταστατικής μειοψηφίας από το Δημόσιο.
Σε πρώτη φάση προβλέπεται είσοδος επενδυτή μέσω αύξησης μετοχικού κεφαλαίου (απόκτηση ποσοστού έως 49% του ΑΔΜΗΕ), με παράλληλη ανάληψη της διοίκησης της εταιρείας από τον επενδυτή, που προβλέπεται να ολοκληρωθεί μέσα στο 2013.
Ως το δεύτερο τρίμηνο του 2014 ο επενδυτής θα αποκτήσει έως και το 51 % των μετοχών της εταιρίας.

polispress
Διαβάστε περισσότερα » »

Το σχέδιο για το νέο λύκειο και τις πανελλαδικές

Σαρωτικές αλλαγές στο νέο λύκειο και τις πανελλαδικές εξετάσεις. Δείτε αναλυτικά τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο του 2013
Ριζικές ανατροπές στο λύκειο από τον Σεπτέμβριο του 2013, καθώς το υπουργείο Παιδείας καταθέτει στη Βουλή σχέδιο νόμου και έχει τον φιλόδοξο στόχο να εφαρμοστεί στην Α΄ τάξη της νέας σχολικής χρονιάς.
Σύμφωνα με το σχέδιο που παρουσιάζει αποκλειστικά το Έθνος της Κυριακής, μειώνονται τα πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα και οι κατευθύνσεις σπουδών, αποσυνδέεται το απολυτήριο του λυκείου από τις Πανελλαδικές, ενισχύεται η εξειδίκευση στη Γ' λυκείου και ιδρύεται Εθνικός Οργανισμός Εξετάσεων που θα ελέγχει τα πάντα γύρω από τις εισαγωγικές των υποψηφίων για τα ΑΕΙ-ΤΕΙ.
Το νέο λύκειο είναι αποτέλεσμα του πενταετούς εθνικού διαλόγου και της συμφωνίας των κομμάτων της συγκυβέρνησης, και ο υπουργός Παιδείας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος, είναι σίγουρος ότι η ολοκληρωτική ανάπτυξή του σε διάστημα τριών ετών θα δημιουργήσει νέο "επαναστατικό τοπίο μάθησης".
Νέα Προγράμματα Σπουδών και ένα σύστημα εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση αποσυνδεδεμένο από το σχολείο έρχονται να καταργήσουν το λύκειο με τη μορφή που το γνωρίζουμε σήμερα.
Οι 6 ριζικές αλλαγές
1. Μειώνονται τα εξεταζόμενα μαθήματα στις πανελλαδικές εξετάσεις από έξι σε τέσσερα
2. Περιορίζονται τα επιστημονικά πεδία από τέσσερα σε τρία. Στην ουσία ενοποιείται το τεχνολογικό με αυτό των θετικών επιστημών και δημιουργείται ένα ανεξάρτητο επιστημονικό πεδίο που θα περιλαμβάνει όλες τις στρατιωτικές και αστυνομικές σχολές
3. Οι μαθητές της τελευταίας τάξης λυκείου θα παίρνουν το απολυτήριο με εξέταση σε έξι έως οκτώ βασικά μαθήματα και μετά εφόσον επιθυμούν να συνεχίσουν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, θα προσέρχονται στις πανελλαδικές εξετάσεις και θα εξετάζονται σε τέσσερα μαθήματα ανά ομάδα προσανατολισμού
4. Καταργείται η κεντρική επιτροπή εξετάσεων και στη θέση της έρχεται ένας "κυρίαρχος - επόπτης" Οργανισμός, ο Εθνικός Οργανισμός Εξετάσεων. Παράλληλα δημιουργείται και τράπεζα θεμάτων διαβαθμισμένης δυσκολίας ώστε να "εξαντλείται" η ύλη και να μην εξαρτάται από τον κάθε διδάσκοντα
5. Εισάγεται ως βασικό μάθημα η "Φιλοσοφία" στη Β' λυκείου, καθώς και το μάθημα της "Πολιτικής Παιδείας" (Θεσμοί - Αρχές Δικαίου - Οικονομία) στην Α' και Β' λυκείου
6. Ενισχύονται τα μαθήματα γενικής παιδείας στην Α' και Β' λυκείου, ενώ στην Γ' τάξη αναπτύσσονται τα μαθήματα εξειδίκευσης. Αυτό έχει ως συνέπεια, πρώτον, την αυτοτέλεια στο πρόγραμμα (Α' και Β' λυκείου) και δεύτερον την ουσιαστική εμβάθυνση στην Γ' λυκείου που προετοιμάζει για το πανεπιστήμιο

news247
Διαβάστε περισσότερα » »

''Mίνι καύσωνας'': Έως και 40 βαθμοί την Τρίτη

Άνοδος του υδράργυρου από σήμερα Δευτέρα. Το θερμόμετρο αναμένεται να σκαρφαλώσει στους 40 βαθμούς την Τρίτη. Τι πρέπει να προσέξετε
''Κόκκινο'' χτυπάει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες, με τον υδράργυρο να φτάνει ως και τους 40 βαθμούς Κελσίου την ερχόμενη Τρίτη. Οι παραλίες, πάντως, έχουν ήδη πλημμυρίσει από λουόμενους που σπεύδουν για ανάσες δροσιάς.
Ο υδράργυρος θα αρχίσει να ανεβαίνει από τη Δευτέρα, οπότε θα φτάσει στα ηπειρωτικά τους 37 και κατά τόπους κυρίως στα δυτικά τους 38 βαθμούς Κελσίου.
Η άνοδος της θερμοκρασίας θα συνεχιστεί την Τρίτη και στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 38 με 39 βαθμούς και τοπικά στη δυτική Στερεά και τη Πελοπόννησο τους 40 βαθμούς Κελσίου.
Οι περιοχές που θα αισθανθούν περισσότερο τις υψηλές θερμοκρασίες θα είναι η Αττική, η Στερεά Ελλάδα, η Θεσσαλία και οι πόλεις, που δεν βρίσκονται κοντά στη θάλασσα.
Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού
Οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες, σύμφωνα με την ΕΜΥ, θα διαρκέσουν λίγο, καθώς ήδη από την Τετάρτη ο υδράργυρος θα αρχίσει και πάλι να υποχωρεί.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη ο υδράργυρος θα αρχίσει να υποχωρεί βαθμιαία από τα βόρεια, φτάνοντας τους 34-35 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα τους 36-37 και στα νότια ηπειρωτικά τους 38 βαθμούς Κελσίου.
Μικρή περαιτέρω πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία την Πέμπτη σε όλη τη χώρα, για να διατηρηθεί σε αυτά τα επίπεδα και την Παρασκευή και το Σάββατο.
Πρόκειται για την πρώτη πολύ ζεστή περίοδο του φετινού καλοκαιριού, που όμως, όπως εξηγεί ο διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, Αντώνης Λάλος, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καύσωνας.
''Μία ζεστή ημέρα δεν μπορεί να οριστεί ως καύσωνας. Για να μιλήσουμε για καύσωνα θα πρέπει να έχουμε πολύ υψηλές ελάχιστες και μέγιστες θερμοκρασίες για τουλάχιστον τρεις ημέρες'' υπογραμμίζει.
Οδηγίες αντιμετώπισης του καύσωνα
Προληπτικά μέτρα για την αποφυγή δυσάρεστων συνεπειών, λόγω των αυξημένων θερμοκρασιών ενόψει καύσωνα, ανακοίνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών. Μεταξύ άλλων είναι:
Αποφυγή έκθεσης στον ήλιο και παραμονή σε σκιασμένους και δροσερούς χώρους. Σε περίπτωση αναγκαστικής έκθεσης στον ήλιο πρέπει να χρησιμοποιείται καπέλο ή γενικά κάλυμμα κεφαλής. Η ένδυση να αποτελείται κατά προτίμηση από λεπτά, ευρύχωρα, ανοιχτόχρωμα, κυρίως βαμβακερά ενδύματα.
Διαβάστε την πρόγνωση του καιρού του τριημέρου
Αποφυγή, κατά το δυνατό, σωματικής κόπωσης.
Άφθονη λήψη δροσερού νερού ή φυσικών χυμών. Αποφυγή σακχαρούχων, ανθρακούχων ποτών.
Λήψη ελαφράς, άλιπης, αλατισμένης τροφής, κατανεμημένης σε μικρά συχνά γεύματα. Αποφυγή οινοπνευματωδών ποτών.
Συχνά δροσερά λουτρά, τοποθέτηση ψυχρών επιθεμάτων.
Οι ευρισκόμενοι σε φαρμακευτική αγωγή και ιδίως όσοι λαμβάνουν διουρητικά, ηρεμιστικά, αντιυπερτασικά, αντιϊσταμινικά, Β΄αναστολείς κ.λπ. φάρμακα πρέπει να βρίσκονται σε διαρκή επαφή με τους θεράποντες γιατρούς τους, προκειμένου να λαμβάνουν τις ανάλογες οδηγίες.
Επίσης, σε διαρκή επαφή με τους γιατρούς τους πρέπει να βρίσκονται όσοι πάσχουν από νοσήματα του καρδιαγγειακού, κεντρικού νευρικού και αναπνευστικού συστήματος, οι διαβητικοί, νεφροπαθείς, αλκοολικοί, καθώς και οι πάσχοντες από πάσης φύσεως βαρέα νοσήματα.
Οι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στις περιοχές του κέντρου που διακρίνονται από υψηλή ατμοσφαιρική ρύπανση και αυξημένη κυκλοφορία.
Οι μόνιμοι κάτοικοι του κέντρου της Αθήνας είναι προτιμότερο τις θερμές ώρες της ημέρας να παραμένουν, με κλειστά παράθυρα, στο σπίτι τους και να χρησιμοποιούν ανεμιστήρες ή συσκευές κλιματισμού.
Οι γιατροί τονίζουν ότι οι ευπαθείς κατηγορίες πληθυσμού είναι τα βρέφη, τα παιδιά προσχολικής ηλικίας, οι υπερήλικες καθώς και οι εργάτες, αγρότες, αθλητές κ.λπ. Κατά συνέπεια ιδίως οι ανήκοντες σ΄αυτές τις ομάδες, αλλά και οι υπόλοιποι οφείλουν να επικοινωνήσουν αμέσως με τον γιατρό τους ή τις υγειονομικές αρχές εφόσον εμφανίσουν και το παραμικρό σύμπτωμα, το οποίο ενδεχομένως είναι αποτέλεσμα των καιρικών συνθηκών, όπως ζάλη, κεφαλαλγία, ίλιγγο, υπνηλία, διαταραχές συμπεριφοράς, ναυτία, εμετούς, κράμπες κ.λπ.

Πηγή: ΑΠΕ
news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Από τη διασύνδεση, στη συγχώνευση, για τα Νοσοκομεία Κοζάνης και Πτολεμαΐδας; Kανένα από τα δύο νοσοκομεία δεν θα κλείσει, αλλά προβλέπεται να αλλάξουν προσανατολισμό – Τι περιλαμβάνει το σχέδιο συγχωνεύσεων του Υπουργείου Υγείας

sigxoneuseisΈνα ακόμη πολύ ενδιαφέρον θέμα, που εντοπίσαμε στο χθεσινό – Κυριακάτικο – φύλλο της εφημερίδας Real News, παρουσιάζουμε σήμερα το kozan.gr.  Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο σχεδιασµός του υπουργείου Υγείας για τις συγχωνεύσεις  των νοσοκοµείων και τη µετακίνηση του υγειονοµικού προσωπικού. Στο µικροσκόπιο µπαίνουν σαράντα νοσοκοµεία και διακόσια πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ µε χαµηλές επιδόσεις.
To σχέδιο των συγχωνεύσεων πρόκειται να βασιστεί στη µελέτη του καθηγητή της Εθνικής Σχολής ∆ηµόσιας Υγείας Γιάννη Κυριόπουλου. Σύµφωνα µε τη µελέτη που είναι στη διάθεση της Real news, στην καρδιά των συγχωνεύσεων θα βρεθούν 15 νοµοί που διαθέτουν δύο ή και περισσότερα νοσοκοµεία σε κοντινή απόσταση. Για 40 νοσοκοµεία έχει προταθεί να µετατραπούν είτε σε Κέντρα Υγείας Αστικού Τύπου είτε σε Μονάδες Νοσηλείας ενώ προτείνεται να συγχωνευθούν και 200 πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ.
 Το μυστικό σχέδιο του Υπουργείου Υγείας για τις συγχωνεύσεις των ιδρυμάτων στην Περιφέρεια. Ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης ζήτησε από τους διοικητές των Υγειονοµικών Περιφερειών να παραδώσουν τις εισηγήσεις τους. Οπως δήλωσε στην «R», «µετά την ολοκλήρωση  της αλλαγής του χαρακτήρα των έξι νοσοκοµείων της Αττικής καθώς και της κινητικότητας του προσωπικού στην A’ και στη ΒΎΠΕ, θα έχουµε βγάλει ασφαλή συµπεράσµατα και θα είµαστε πλέον έτοιµοι να προχωρήσουµε στην αλλαγή του προσανατολισµού των νοσοκοµείων. Ωστόσο, κανένα νοσοκοµείο δεν πρόκειται να κλείσει, θα αλλάξει προσανατολισµό». Μεταξύ των νοσοκοµείων που θα πρέπει να συγχωνευθούν, σύµφωνα µε τη µελέτη, είναι τα εξής:
- Αµαλιάδας και Κρεστένων µε το νοσοκοµείο του Πύργου.
- Νεάπολης Σητείας και Ιεράπετρας µε το νοσοκοµείο του Αγίου Νικολάου.
- Νάουσας µε το νοσοκοµείο Της Βέροιας.
- Γιαννιτσών µε το νοσοκοµείο της Εδεσσας
- Πτολεµαΐδας µε το νοσοκοµείο της Κοζάνης.
- Θήβας µε το νοσοκοµείο της Λιβαδειάς.
- Αργοστολίου µε το νοσοκοµείο Ληξουρίου.
- Κυπαρισσίας µε το νοσοκοµείο της Καλαµάτας
- Νοσηµάτων Θώρακος µε τον «Αγιο Ανδρέα».
- Μολάων µε το νοσοκοµείο της Σπάρτης.
*** Nα θυμίσουμε ότι τον Ιούλιο του 2011 είχε πραγματοποιηθεί ημερίδα για τον υγειονομικό χάρτη της Δυτικής Μακεδονίας στην οποία ο καθηγητής Γιάννης Κυριόπουλος, Κοσμήτωρ της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας, είχε παρουσιάσει την πρότασή του για την αναδιάταξη των υπηρεσιών υγείας στη Δυτική Μακεδονία. Σύμφωνα με αυτή, για τα νοσοκομεία Κοζάνης και Πτολεμαΐδας, είχε προτείνει να λειτουργήσουν με ενιαία νομική και διοικητική μορφή, ώστε σταδιακά να εξελιχθούν σε ένα ισχυρό νοσοκομείο, το οποίο θα καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις περίθαλψης των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας. Το τι ακριβώς θα συμβεί θα το μάθουμε σύντομα, πάντως, όπως φαίνεται, ένα από τα δύο νοσοκομεία αναμένεται να μετατραπεί σε Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου.

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Έντονη σεισμική δραστηριότητα σε Ελλάδα και Βουλγαρία

Έντονη σεισμική δραστηριότητα παρατηρείται τις τελευταίες ώρες τόσο στη χώρα μας όσο και στη Βουλγαρία. Η σεισμική αυτή δραστηριότητα παρατηρείται σε περιοχές που στο παρελθόν έχουν δώσει μεγάλους σεισμούς, ωστόσο οι υπάρχουσες δονήσεις θεωρούνται ασθενούς έντασης. Η φωτογραφία του άρθρου μας, είναι οι καταγραφές των σεισμών της νότιας Βουλγαρίας από σεισμογράφους στο νομό Σερρών. Να τονίσουμε πως αυτοί οι σεισμοί ως τώρα δεν θα πρέπει να σας ανησυχούν.
Έντονη σεισμική δραστηριότητα τις τελευταίες ώρες έχουμε, στο Ιόνιο πέλαγος και κυρίως στη περιοχή ανάμεσα στη Λευκάδα και τη Κεφαλλονιά με σεισμούς μικρότερους και ίσους των 3,0R.
Έντονη σεισμική δραστηριότητα παρατηρείται και στη περιοχή της Κοζάνης, με σεισμούς μικρότερους και ίσους των 3,8R.
Τέλος, έντονη σεισμική δραστηριότητα με σεισμούς μικρότερους και ίσους των 3,6R, παρατηρείται στη νοτιοδυτική Βουλγαρία.
 
katohika
Ανώνυμοςείπε...
Ρε παιδια μηπως γα μ ται ο βενιζελος και κουνιομαστε ολοι
Saviour Sakisείπε...
http://isurviveu.blogspot.gr/

Δείτε την δραστηριότητα των τελευταίων εβδομάδων
Ανώνυμοςείπε...
Vale Fiiiiina !!!!!!
Διαβάστε περισσότερα » »

Υποδέχθηκαν τον Γκρούεφσκι με σύνθημα «Τα Σκόπια είναι Βουλγαρία»

Κιουστεντίλ.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα μεταξύ των πρωθυπουργών του νοτιοσλαβικού κράτους και της Βουλγαρίας στην  Κιουστεντίλ, η βουλγαρική πόλη έγινε πόλος έλξης των Βούλγαρων εθνικιστών και κυρίως των μελών  του κόμματος του Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ- VMRO.

Τα συνθήματα που κυριάρχησαν από τους διαδηλωτές ήταν « Τα Σκόπια είναι Βουλγαρία» «Πριν –Τώρα- Πάντα τα Σκόπια είναι Βουλγαρία», «Κάτω τα χέρια από τη βουλγαρική Ιστορία», «Όχι στην τρομοκρατία των Βουλγάρων στα Σκόπια» κλπ. Οι διαδηλωτές συνοδεύονταν από τον αναπληρωτή πρόεδρο του κόμματος VMRO, Άγγελ Τζαμπάζοφ, γράφει το αλβανικό δημοσίευμα.

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »