Σάββατο 1 Απριλίου 2017

ΑΜΦΙΠΟΛΗ – ΒΕΡΓΙΝΑ & ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου



Προ πολλών ημερών ερωτήσαμε την Κυρίαν Υπουργό Πολιτισμού, για τις ανασκαφές στην Αμφίπολη, αλλά απάντηση δεν πήραμε!!!
Οι Κοσμοκράτορες απαιτούν ΣΙΩΠΗ…..
Μήπως υπάρχει κανένας Βουλευτής της Μακεδονίας, να υποβάλλει το εν λόγω ερώτημα στη Βουλή, προς την Κυρίαν Υπουργό Πολιτισμού, μήπως απαντήσει;;;
Ή είναι και αυτό υψίστης Εθνικής ασφαλείας θέμα;;;
Είναι αλήθεια ή ψέμματα, ότι η ΕΛΙΤ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ, περαιτέρω ανασκαφές, ανακαλύψεις, αποκαλύψεις, δημοσιεύσεις, και ενημέρωση, διά τον τύμβο Καστά της Αμφίπολης;;;
Προ ημερών επεσκέφθη τον τύμβο της Αμφίπολης, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, αλλά δεν μας είπε για τη σιωπή των ανασκαφών!!!
Φήμες και ψίθυροι διάφοροι, κυκλοφορούν στο διαδίκτυο!!!
ΕΡΩΤΟΥΜΕ την Κυρίαν Υπουργό ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Γιατί τόση ΣΙΩΠΗ;;; Γιατί απεκρύβη το θέμα;;;
Φήμες και ψίθυροι ότι η ΕΛΙΤ των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, φοβούνται την δόξαν και την λάμψιν του Μεγάλου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, και θέλουν να τον εξαφανίσουν, όπως και όλον τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό και Ιστορία.
Όπως κάνουν στην Παλμύρα & Βαβυλώνα δια των Ισλαμιστών του ISIS…………..
Φήμες & ψίθυροι ότι οι Επικυρίαρχοι θέλουν να εξαφανίσουν τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ , επειδή κάποτε στην Ιστορία είχε καταλάβει όλη τη Μέση Ανατολή και την Γην της Επαγγελίας!!!
Λένε ότι ήταν Παγκόσμιος κατακτητής………………….
Φήμες και ψίθυροι, που θέλουν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες να εξαφανίσουν τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, είναι η δημιουργία υπ’ αυτών του κράτους των Σλάβων των Σκοπίων, (VARDASKA), γιαυτό τους έδωσαν το όνομα της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Βρήκαν εδώ πολιτικούς νάνους, ανδρείκελα δικά τους, και πνίγουν τον Ελληνισμό, παράδειγμα;;; η Χρεοκοπία, η φημολογούμενη απώλεια εδαφών, Εθνικά θέματα, Μακεδονίας-Θράκης-Νήσων Αιγαίου, κ.λ.π.
Ειδικά για τον Τύμβο Καστά της Αμφίπολης, περιμένουμε την επίσημον ανακοίνωσην του Υπουργείου Πολιτισμού, από την οποίαν θα κριθείτε ιστορικά, όλη η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Γιατί σταμάτησαν οι ανασκαφές;;; και η ενημέρωση των Ελλήνων;;; και η Παγκόσμια δημοσίευση;;;
Σε λίγο οι Κοσμοκράτορες θα γκρεμίσουν όλες τις Ελληνικές Αρχαιότητες, Μνημεία, και Μουσεία, όπως έκαναν στην Βαβυλώνα, και Παλμύρα.
Ζηλεύουν τον Ελληνικό Πολιτισμό, και θέλουν να τον καταστρέψουν!!!
Δεν θέλουν να υπάρχει στον κόσμο ανώτερος Πολιτισμός από τον δικό τους…………….
Ο Ήλιος της Βεργίνας, και τα ευρήματα της Αμφίπολης, οι Αρχαιότητες στο Δίον, οι Αρχαιότητες στους Δελφούς, στην Ακρόπολη των Αθηνών, στις Μυκήνες, στην Ολυμπία, στο Μινωϊκό Πολιτισμό στην Κρήτη, κ.λ.π. τους χαλάνε τα σχέδια περί Ελληνικής Μακεδονίας, και Ελληνισμού, και θέλουν να τα καταστρέψουν με την βοήθεια των Ισλαμιστών του Σουλτάνου………..
Γιαυτό ο Σουλτάνος στέλνει χιλιάδες λαθρομετανάστες……
Σε λίγα χρόνια, όταν καταλάβουν την Ελλάδα δια των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών θα πραγματοποιήσουν τα σχέδιά τους………………
Αφήστε τον Πρόεδρο Δημοκρατίας να ονειρεύεται συμμετοχή στο ΣΚΛΗΡΟ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ Ε.Ε.!!!!
Τους Κοσμοκράτορες τους ρώτησε;;;
Η Ε.Ε. είναι αποικία της ΕΛΙΤ των Κοσμοκρατόρων, γιαυτό δεν ενδιαφέρονται για τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό!!!
Γιαυτό θέλουν να τον καταστρέψουν!!!
 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ
Διαβάστε περισσότερα » »

Ι. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: ΜΑΝΤΗΣ ΚΑΚΩΝ & ΠΡΟΠΟΜΠΟΣ του Μιχάλη Ραμπίδη

 Κατά τον κ Ι. Στουρνάρα, ΥΠ.ΟΙΚ. των Σαμαρά-Βενιζέλου και διορισμένο τους Δ/τη της Τ.τ.Ε. όπως είπε χθες στο συνέδριο του Economist «το ασφαλιστικό πρόβλημα αποτελεί αδυναμία ολοκληρωμένων μεταρρυθμίσεων».
Από το 1990 (Σουφλιάς) γίνονται μεταρρυθμίσεις στο ασφαλιστικό, με κάθετες διαβεβαιώσεις κάθε φορά για τη βιωσιμότητά του. Ακόμα και μ’ αυτές τις θανατηφόρες των 7 τελευταίων ετών, οι αετονύχηδες τραπεζίτες δεν πήραν το μάτι τους από πάνω μας.
Εμείς (ο λαός) φορτωθήκαμε τα χρέη σας (ιδιωτικά) στις πλάτες μας (έγιναν κρατικά).
Εμείς ανακεφαλαιοποιήσαμε κατ’ επανάληψη τα «άδεια» ταμεία σας.
Εμείς με το PSI «χαρίσαμε» και τα τελευταία αποθέματα των ασφαλιστικών μας ταμείων.
Εμείς παρήγαμε και παράγουμε πλούτο και έχουμε τα ελάχιστα δικαιώματα σ’ αυτόν.
Εμείς ο λαός δώσαμε, ξαναδώσαμε και πάλι δώσαμε.
Αντίθετα εσείς με την αισχροκέρδεια, τα πλουσιοπάροχα αμειβόμενα Γκόλντεν Μπόις» τις «πτωχεύσεις» σας, τις δημεύσεις των περιουσιών ανήμπορων πολιτών κ.α. είστε κάθε φορά στου μηνιάτικους λογαριασμούς μας.
Ενεργώντας ως ακραίοι τοκογλύφοι προσπαθείτε να προστατεύετε με κάθε τρόπο τα «μαύρα» των μεγαλοπελατών σας, ακόμα κι αν αυτά προέρχονται από εγκληματικές ενέργειες (εμπόριο ναρκωτικών, όπλων, λευκής σαρκός κ.λπ.) ενώ δεν δέχεστε να μειώσετε ούτε κατά το ελάχιστο τις αμοιβές σας για τις συναλλαγές με πλαστικό χρήμα, αρνούμενοι να συμβάλετε εδώ και πολλά χρόνια στην φοροδιαφυγή και φοροκλοπή.
Διευκολύνατε με κάθε τρόπο τη μετανάστευση των επιχειρήσεων στις αγορές με φτηνά μεροκάματα, φτάνοντας με απόλυτη επιτυχία στο στόχο σας, να μειώσετε τις εργατικές αμοιβές, να δημιουργήσετε στρατιές ανέργων, να μην μπορούν πλέον οι πολίτες να σας επιστρέψουν τα δάνεια (ανατράπηκαν οι προϋποθέσεις) που πλουσιοπάροχα και με ρίσκο; τους φορτώσατε, μετατρέποντας τον ελληνικό λαό σε σκλάβους χρέους.
Κύριε Στουρνάρα εσείς και οι άλλοι.
Χρεώσατε τις τράπεζες, υπερχρεώσατε το κράτος, καταχρεώσατε τον ελληνικό λαό.
Μας φέρατε στο μη παρέκει. Φτάνει πια δεν χρειαζόμαστε τις συμβουλές σας. Η ανοχή μας να σας ακούμε τελείωσε, γυρνάμε Ραδιοσταθμό, αλλάζουμε Κανάλι.
Διαβάστε περισσότερα » »