Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑ-ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΑ-ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Ο Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στο μεγαλειώδες πανελλαδικό πα-αναπηρικό συλλαλητήριο της 4ης Νοεμβρίου 2015 που διοργάνωσε η Ε.Σ.Α.μεΑ. όπου τα Άτομα με Βαριές και Πολλαπλές Αναπηρίες και οι οικογένειές τους από κάθε γωνιά της Ελλάδας, μαζικά και δυναμικά, όσο ποτέ άλλοτε στην ιστορία του Αναπηρικού Κινήματος, διεκδίκησαν το δικαίωμά τους στα αγαθά της εκπαίδευσης, της απασχόλησης, της ανεξάρτητης-υποστηριζόμενης διαβίωσης, της ισότητας, της δικαιοσύνης στην πρόνοια, στα εισοδήματα, στα επιδόματα, στις συντάξεις, στην ιατροφαρμακευτική κάλυψη και την περίθαλψη. 
Περίπου δέκα χιλιάδες άτομα με αναπηρία, οι γονείς και οι οικογένειές τους, εργαζόμενοι σε Δομές και Συλλόγους ΑμεΑ, εκπαιδευτικοί και εκπρόσωποι άλλων κοινωνικών και συνδικαλιστικών οργανώσεων, συγκεντρώθηκαν το πρωί και κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας, ξεκινώντας από την Ομόνοια, μέσω της οδού Σταδίου, πορεύτηκαν μέχρι τη Βουλή των Ελλήνων, στη μεγαλύτερη πορεία που έχει κάνει μέχρι σήμερα το αναπηρικό κίνημα. 
Διατράνωσαν τη φωνή τους ενάντια στην ανθρωπιστική κρίση, ενάντια στη φτωχοποίηση και τον κοινωνικό αποκλεισμό των ΑμεΑ, ενάντια στην πολιτική των Μνημονίων, που αποδομεί και λεηλατεί τα κεκτημένα τόσων δεκαετιών, όπως οι συντάξεις και τα προνοιακά επιδόματα, όπως η διασφάλιση της λειτουργίας των δημόσιων και γονεϊκών δομών των ΑμεΑ, που κινδυνεύουν με λουκέτο.
Η πορεία, έφτασε στη Βουλή όπου αντιπροσωπεία της Ε.Σ.Α.μεΑ., αποτελούμενη από τον Πρόεδρό της κ. Ιωάννη Βαρδακαστάνη, τον Αντιπρόεδρο κ. Θ. Κλεισιώτη, το Γενικό Γραμματέα κ. Χρ. Νάστα και τον Ταμία κ. Κ. Γαργάλη, έγινε δεκτή από τον Υπουργό Επικρατείας κ. Αλέκο Φλαμπουράρη, στον οποίο παραδόθηκε υπόμνημα με τα αιτήματα του αναπηρικού κινήματος Συμφωνήθηκε να πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Αλέξη Τσίπρα στις 3 Δεκέμβρη, Εθνική Ημέρα ΑμεΑ, με κατάλληλη προετοιμασία, ώστε να είναι συνάντηση ουσιαστική και όχι συμβολική. .
Η ανάγκη για ενότητα, συστράτευση και κοινό αγώνα σύσσωμου του Αναπηρικού Κινήματος είναι απαραίτητη σήμερα, περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Η συμμετοχή στη διεκδίκηση, στον αγώνα και στην προστασία των δικαιωμάτων των ΑμεΑ, είναι υποχρέωση όλων μας!


ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!
ΠΑ-ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΠΑ-ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΠΑ-ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΠΑ-ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΠΑ-ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
ΠΑ-ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


Κύριε Πρωθυπουργέ,
Σε συμβουλεύουμε να μην πάτε στην Τουρκία, διότι θα μας φέρετε πάλιν καταστροφή & συμφορά!!!
Οι Τούρκοι πολιτικοί κ.κ. ΕΡΝΤΟΓΑΝ & ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ είναι πανέξυπνοι και παμπόνηροι, επιπλέον δε, καλοί Εθνικιστές Πατριώτες.
Τι θα συμφωνήσουν οι Εθνικιστές, με τους διεθνιστές;;; Μοιραίως το ταξείδι θα αποβεί εις βάρος της Ελλάδος, αφού εσείς πιστεύετε στο Σιωνιστικό διεθνισμό των Κοσμοκρατόρων!! (Ν.Τ.Π. ή N.W.O.)
Θα σας βάλουν μέσα σε ένα τσουβάλι, και θα μας φέρεις πάλιν υποτέλεια και σκλαβιά στους Τούρκους, όπως μας έφερες το 3ο Μνημόνιο σκλαβιά στους Ευρωπαίους Σιωνιστές δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι Τούρκοι πολιτικοί δεν εμφορούνται από
Εθνομηδενισμό, και αριστερίστικη ψευδοκουλτούρα και αναρχοκουλτούρα των Εβραίων Σιωνιστών του Μάρξ…..
Οι Τούρκοι είναι Εθνικιστές ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ….
Ενώ εσείς είσθε ένας Εθνομηδενιστής, θολοκουλτουριάρης της ψευτοαριστεράς.
Δίνετε τα πάντα για τη Νέα Σιωνιστική Τάξη Πραγμάτων, εις βάρρος της Ελλάδος.
Οι Τούρκοι πολιτικοί φροντίζουν ΜΟΝΟ τα συμφέροντα της Τουρκίας, ενώ εσείς σαν θολοκουλτουριάρης της αριστεράς θεωρίας του Εβραίου Μάρξ, κοιτάτε ΜΟΝΟ τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και των Ιουδαίων Σιωνιστών δανειστών της Γης!!
Μην πας στη Τουρκία, θα μας φέρεις καταστροφή ως συνήθως……….
Ο Λαός λέει, «Δώσε θάρρος στο χωριάτη, να ανέβει στο κρεββάτι».
Έτσι και οι Τούρκοι πολιτικοί, θα ανέβουν στο κρεββάτι μας.
Είσαι ακατάλληλος για διπλωμάτης.
Οι Τσέ & Κάστρο ήταν πατριώτες!!!
Αποπνέεις υποτέλεια, και ακτινοβολείς Εθνομηδενισμό!!!
Μην πας στη Τουρκία, διότι θα μας φέρεις το Αιγαίο & τη Θράκη Τούρκικη επικράτεια.
Μην πας στη Τουρκία, διότι θα μας φέρεις 3ο Μνημόνιο, γεμάτο λαθρομετανάστες αυτή τη φορά.
Πέντε (5) εκατομμύρια λαθρομετανάστες περιμένουν στις ακτές της Τουρκίας, και οι Τούρκοι πολιτικοί θα σε πιάσουν κορόϊδο, και θα μας τους «πασσάρουν»…….
Όπως μας έφερες το 3ο Μνημόνιο με τους Ευρωπαίους Εβραίους Σιωνιστές πολιτικούς, και μας κατέστησες σκλάβους και δούλους των Ευρωπαίων Σιωνιστών δανειστών, έτσι θα μας φέρεις ακόμα περισσότερους λαθρομετανάστες, και απώλεια εδαφών και θαλασσών, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ΑΟΖ, και τον ορυκτό μας πλούτο .
Μην πας στη Τουρκία, διότι αποπνέεις υποτέλεια και δουλικότητα.
Ακτινοβολείς Σιωνιστικό διεθνισμό και Εθνομηδενισμό.
Εκτελείς αποστολή του Κλίντον, και των ΑμερικανοΕβραίων Καπιτα-(ληστων) του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Πάνε τα πετρέλαια & Φ.Α. χάθηκαν για τον Ελληνισμό!!!
Εάν τα πετρέλαια & Φ.Α. του Αιγαίου, ήταν Τουρκικά, θα δεχόνταν ποτέ οι Τούρκοι να τα μοιραστούν μαζί μας;;;;;;;;;
Οι Τούρκοι πολιτικοί διακρίνονται για τη φιλοπατρία τους, ενώ εσύ ΟΥ!!!
Όπου πηγαίνεις φέρνεις καταστροφή για τον Ελληνισμό.
Αυτά γράφονται για το καλό σου.
Αυτά γράφονται συμβουλευτικά.
Την Α.Ο.Ζ. & τα πετρέλαια και τα μάτια σου.

Αντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος/ Αρθρογράφος ΜΜΕ
Διαβάστε περισσότερα » »