Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2016

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ REAL NEWS! “ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ”


2016-02-14_214627«Θέλω πριν φύγω από τη ζωή να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας πόσο μετανιωμένος αισθάνομαι για τη συμμετοχή μου σε μια  εγκληματική οργάνωση που “ξέπλενε” μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα…» κατέληξε ο Ζήγρας!
Ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου αποκαλύπτει ότι έχει καταθέσει στοιχεία αλλά και ονόματα «μιζαδόρων». «Μετά την αποφυλάκισή μου έδωσα στοιχεία στους ανακριτές και τους εισαγγελείς. […] Στοιχεία που δεν μπορώ να δώσω στη δημοσιότητα. Αυτό που μπορώ όμως να πω είναι πως δόθηκαν μίζες στον εξάδελφό μου για τις προμήθειες των τζιπ ΕΛΒΟ-Mercedes, των τζιπ Hummer, των Zuzana, των Leopard», είπε μεταξύ άλλων. «Ο άνθρωπος που γνώριζε τα πάντα και τους πάντες, ο Καμπούρογλου, δήθεν αυτοκτόνησε, ενώ διαφεύγει ο υπ’αριθμόν ένα γνώστης των διαδρομών του χρήματος, ο κύριος Φουάντ», πρόσθεσε. «Θέλω πριν φύγω από τη ζωή να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας πόσο μετανιωμένος αισθάνομαι για τη συμμετοχή μου σε μια εγκληματική οργάνωση που “ξέπλενε” μίζες από εξοπλιστικά προγράμματα…» κατέληξε ο Ζήγρας. Η ομολογία Ζήγρα είναι πραγματικά κόλαφος για το καταρρέον Πασόκ. Ήδη δύο υπουργοί του εμπλέκονται σε μίζες εκατομμυρίων και το άλλοτε κραταιό κόμμα που κυβέρνησε την Ελλάδα βρίσκεται στο όριο της πολιτικής εξαφάνισης. Η Χαριλάου Τρικούπη τρέμει τις αποκαλύψεις το ίδιο και ο Σαμαράς που συνεχίζει να καλύπτει τον Βενιζέλο, οι εξελίξεις έρχονται με καταιγιστικό ρυθμό και θα σύντομα θα σημάνει το τέλος της αμαρτωλής συγκυβέρνησης που πνίγεται κυριολεκτικά από τα σκάνδαλα.
►Αλήθεια με την ομολογία του Ζήγρα περί εγκληματικής οργάνωσης τι θα γίνει άραγε;
►Ακόμα να συλλάβουν τον Βενιζέλο τον Σημίτη και τον Παπανδρέου;
►Τι κάνει η Κλάππα;
►Τι κάνει ο Δένδιας;

anatropionline.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Το ΝΑΤΟ το ΑΙΓΑΙΟ οι ΤΟΥΡΚΟΙ & η Απάντηση στον ΤΟΜΣΕΝ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

ΤΟΥΡΚΙΑ Αυτές τις ημέρες, ο πολύς ΤΟΜΣΕΝ, -(το παιδί για τα θελήματα του τσιφούτη ΡΟΤΣΙΛΝΤ)- ζήτησε άλλα 9,5 δις. ευρώ από την Ελλάδα, και δραστική μείωση των συντάξεων.
Φθάσαμε σε τέτοια δουλικότητα που την μαριονέτα ΤΟΜΣΕΝ να αποκαλούμε «Θεσμό».
Έχοντας υπ’ όψιν την ανακοίνωση της Ένωσης Δικαστών & Εισαγγελέων, με την οποίαν ζητούν


1.-Απόσυρση του σχεδίου νόμου περί Ασφαλιστικού, αναφέρουν ότι,
2.-Η Ελλάς έγινε οικονομικό πειραματόζωο μέσα στην Ε.Ε. και
3.-Για εισαγόμενη νομοθεσία από τους πάτρωνες. (Ε.Ε.)
4.–Την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) περί απονομής συντάξεων αξιοπρεπούς διαβίωσης,
Παραθέτω τα κάτωθι,
Η Κυβέρνηση αποφάσισε χορήγηση βασικής κύριας σύνταξης 384 ευρώ ανά ασφαλισμένο.
Η σύνταξη των γερόντων είναι το εισόδημα χιλιάδων Ελληνικών οικογενειών.
Γίνεται προσπάθεια από τους δανειστές, να Βαλκανοποιηθούν οι συντάξεις των Ελλήνων, και τη διαφορά να την αρπάξει ο τσιφούτης Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Από τη σύνταξη συντηρούνται 1,5 εκ. ΑΝΕΡΓΟΙ!
Από τη σύνταξη Παππούδων-Γιαγιάδων συντηρούνται παιδιά-εγγόνια όλοι άνεργοι ή ανήλικοι.
Όταν οι προδότες πολιτικοί Ν.Δ./ΠΑΣΟΚ, κλείνανε τις Βιομηχανίες, δεν το καταλαβαίνανε ότι θα προκαλέσουν ανεργία, και μέσω αυτής κατάρρευση του ασφαλιστικού συστήματος;;;
Πως θα μειώσετε συντάξεις;;;
Όταν η ΔΕΗ έρχεται 300 ευρώ σε κάθε σπίτι;;;
Όταν ο ΟΤΕ έρχεται 100 ευρώ ;;;
Όταν η ΕΥΔΑΠ έρχεται 100 ευρώ ;;;
Στις Βαλκανικές χώρες έρχονται οι λογαριασμοί των ΔΕΚΟ στο ¼ των δικών μας τιμολογίων. Αυτά να πείτε στη Ρουμάνα-Εβραία Δρακουλέσκου. (Θεσμοί).
Όταν τα κοινόχρηστα έρχονται 100 ευρώ σε κάθε διαμέρισμα;;;
Διατροφή, υγεία, παιδεία, ένδυση;;; κ.λ.π.
Πως μπορεί ο οικογενειάρχης Παππούς να ζήσει την οικογένεια με 384 ευρώ σύνταξη;;;
Δεδομένου ότι καταθέσεις στις Τράπεζες δεν υπάρχουν, και αν υπήρχαν τις έφαγε όλες το αδηφάγον όν ο τσιφούτης ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Κάντε τη ΔΕΗ να έρχεται 50 ευρώ κάθε φορά,(δίμηνο), όπως στη Ρουμανία-Βουλγαρία-Αλβανία, και τότε συζητάμε για συντάξεις.
Αυτά να πείτε κύριοι πολιτικοί στον υπαλληλάκο μαριονέτα-πιόνι ΤΟΜΣΕΝ.
Η Ελλάς έγινε οικονομικό πειρατόζωο παρά των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και τις μαριονέτες αυτών Ευρωπαίων & τοπικών ανδρεικέλων πολιτικών ανδρών.
Μια και θυμήθηκα τον Κοσμοκράτορα τσιφούτη ΡΟΤΣΙΛΝΤ, άκουσα από τα ΜΜΕ, ότι παρ’ όλην την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, οι τράπεζες βρέθηκαν πάλιν χωρίς ρευστό.
Γιαυτό και η κρίση στο Χρηματιστήριο.
Ασφαλώς θα τα πήρε το παμφάγον όν, ο τσιφούτης ΡΟΤΣΙΛΝΤ, όπως και τα προηγούμενα χρήματα.
ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
————————-
Στην κατάσταση που βρισκόμαστε, μόνο τα κάτωθι μέτρα μας σώζουν.
Αλλά προϋποθέτουν γενναίους πολιτικούς άνδρες, ΟΧΙ ορντινάντσες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αλλά αποφασισμένους για τη ζωή τους, διότι οι Κοσμοκράτορες-Επικυρίαρχοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ θα τους δολοφονήσουν, όπως δολοφόνησαν πολλούς, από Καποδίστρια μέχρι Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, έγιναν ήρωες, και έμειναν στην Ιστορία.
Προέχει η επιβίωση των Ελλήνων, και ΟΧΙ του επικατάρατου Επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
1.-Άμεσο μονομερή διαγραφή του επαχθούς και επονείδιστου χρέους, προς ανακούφιση του Λαού, «επαναστατικώ Δικαίω».
Αρκετά έφαγε το παμφάγον ών, ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!
2.-Άμεσο διακοπή εξωτερικών πληρωμών. Από τα ΜΜΕ μαθαίνουμε, ως τώρα έχουμε πληρώσει 795 δις. ευρώ σε τοκοχρεωλύσια στους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
3.-Αυτά τα χρήματα θα μένουν στα δημόσια ταμεία.
4.-Διαβάζουμε στα ΜΜΕ πρόταση της Κυβέρνησης είναι μειώσεις στις συντάξεις άνω των 2000 ευρώ. Ρωτάμε,
τι εννοείται λέγοντας 2000 ευρώ;;;
α)Τις προ του 2010 μεικτές συντάξεις;;; ή
β)Τις καθαρές συντάξεις που παίρνουμε σήμερα;;
5.-Άμεσο εθνικοποίηση του ορυκτού πλούτου (χρυσός-πετρέλαια-Φ.Α.) κ.λ.π.
6.-Όλα τα έσοδα από την αξιοποίηση-εκμετάλλευση του ορυκτού πλούτου, να διοχετεύονται στο Ασφαλιστικό σύστημα. (Παράδειγμα η Νορβηγία).
Τώρα τον ορυκτό πλούτο των Ελλήνων τον εκμεταλλεύεται το παμφάγον ών –αρπακτικό- ο τσιφούτης ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!
7.-Άμεσο Εθνικοποίηση των Τραπεζών. Τώρα τις τράπεζες των Ελλήνων τις αδειάζει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και εμείς τρέχουμε και δεν φθάνουμε κάθε λίγο να τις σώζουμε.
8.-Άμεσο διεκδίκηση του Κατοχικού Δανείου από τη Γερμανία, και των πολεμικών αποζημειώσεων, με διεθνείς νομικές προσφυγές.
9.-Κατάργηση (σχήσιμο) των Μνημονίων, όπως υποσχεθήκατε προεκλογικά.
10.-Άμεσο έξοδο από το ΔΝΤ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
11.-Εκδίωξη του κουαρτέτου. Φθάσαμε στο σημείο μια Εβραιο-Ρουμάνα (η Δρακουλέσκου), να απειλεί και εκβιάζει υπουργούς. Φθάσαμε στο σημείο την υπάλληλο του τσιφούτη ΡΟΤΣΙΛΝΤ, την Δρακουλέσκου να την αποκαλούμε «Θεσμό»
12.-Το δόλιο χρέος, μας το φόρτωσε η Παγκόσμιος Σιωνιστική Δικτατορία των Επικυρίαρχων, -(μέσω των αχυρανθρώπων-ανδρεικέλων αυτής πολιτικών ανδρών των Κυβερνήσεων ΗΠΑ & Ε.Ε. και ντόπιων σφογγοκωλαρίων πολιτικών ανδρών ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ.)-, προς εκπλήρωσην των Γεωπολιτικών τους σχεδίων.
13.-Ανακεφαλαιοποίηση των ασφαλιστικών ταμείων, όπως έγινε με τις τράπεζες του Κοσμοκράτορα σαράφη-τσιφούτη ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αφού διαγράψουμε το χρέος.
14.-Αν δεν βγούμε εδώ και τώρα από τα Μνημόνια, οδηγούμαστε σε βέβαιο θάνατο.
Το παμφάγον ών, ο τσιφούτης ΡΟΤΣΙΛΝΤ βρήκε αγελάδα να την αρμέγει.
15.-Με την εφαρμογή του PSI, (Συμμετοχή Ιδιωτικού Τομέα), για την αναδιάρθρωση του χρέους, χαθήκανε πολλά δις. ευρώ από τα ασφαλιστικά ταμεία, και τα κέρδισαν οι δανειστές του παμφάγου όντος, ενώ το χρέος ηύξανε και κραταιούτο.
16.-Οι πολιτικοί ΠΑΣΟΚ-Ν.Δ. επί 40 χρόνια λεηλατούσαν τα ταμεία (Δημόσια&Ασφαλιστικά), για λογαριασμό των αφεντικών τους.
Έφαγε ο επικατάρατος τσιφούτης ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έφαγαν και αυτοί.
17.-Για ενίσχυση των Ασφαλιστικών Ταμείων, να κόψετε τις επιδοτήσεις των πολιτικών κομμάτων, και τους μισθούς και συντάξεις των 300 βουλευτών. Ούτως ή άλλως ζημιά κάνουν στη πατρίδα και το λαό της. Τους έχουμε για να ψηφίζουν τα Μνημόνια των δανειστών του τσιφούτη ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και να παραχωρούν τμήματα της Πατρίδος (Αιγαίο-Νησιά-Θράκη) στους Τούρκους.
18.-Ο Στουρνάρας σαν διοικητής της ΤτΕ είναι υπαλληλάκος του τσιφούτη του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, γιαυτό ζητάει μείωση των συντάξεων. Για να ικανοποιήσει το αφεντικό του.
ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ
1.-Άσκηση δυναμικής και ανεξάρτητης Εξωτερικής πολιτικής. ΟΧΙ εξωτερική πολιτική αποικίας & προτεκτοράτου.
2.-Εκμετάλλευση της Γεωπολιτικής-Γεωστρατηγικής θέσης της χώρας, αφού οι Δυτικοί μας φέρθηκαν εχθρικά και πρόστυχα για «σύμμαχο».
3.-Τώρα η Μέρκελ και ο Νταβούτογλου ζητάνε επέμβαση του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Ευκαιρία βρήκαν οι Τούρκοι να διεισδύσουν μέσω ΝΑΤΟ στα χωρικά μας ύδατα. Και μετά άντε να τους βγάλεις………
4.-Σκοπός τους είναι όχι να εμποδίσουν τους λαθρό, αλλά να εγκλωβίσουν τη ΡΩΣΙΑ στο Βορρά. Στόχος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του προέδρου τσιφούτη ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι η ΡΩΣΙΑ!!! Γιαυτό έστειλε το δουλικό του ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ στη Μόσχα για συνομιλίες………
5.-Προδότες Πολιτικοί, γιαυτό πουλήσατε τα αεροδρόμια των νησιών του Αιγαίου στους Γερμανούς. Οι Γερμανοί ιστορικά είναι σύμμαχοι των Τούρκων!!!
6.-Η Μέρκελ με τον Ερντογάν, είναι εκτελεστικά όργανα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ενέπλεξαν το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, κατόπιν διαταγών των Σατανικών Κοσμοκρατόρων. Η αντίδραση της Ρωσίας θα είναι άμεση. Έτσι ο Γ! Π.Π. είναι προ των πυλών στη γειτονιά μας.
7.-Αφού το ΝΑΤΟ είναι εχθρικό προς την Ελλάδα, παραχώρηση στη ΡΩΣΙΑ ναυτικών και αεροπορικών βάσεων, έναντι ενοικίου, ώστε η ΡΩΣΙΑ να γίνει ανάχωμα της Νατοϊκής & Τουρκικής βουλιμίας για Αιγαίο.
8.-Αν δεν σταματήσουμε εδώ και τώρα τους λαθρό στα Τουρκικά χωρικά ύδατα, οδηγούμαστε σε βέβαιο εθνικό θάνατο.
Τη Πατρίδα μας θα κληρονομήσουν οι λαθρό!!!
9.-Οι αγρότες με το κίνημά τους σας βοηθούν στην αντιπαλότητα έναντι των δανειστών. Μην προκαλέσετε εμφύλιο πόλεμο αγροτών-αστυνομικών, θα ήταν ολέθριο για την Πατρίδα.
10.-Το πάθημα της Ελλάδος μέσα στην Ε.Ε. & ΝΑΤΟ, βλέπουν τα άλλα μικρά κράτη, και τρέμουν από φόβο.
11.-Το ΝΑΤΟ τώρα διχοτομεί το Αιγαίο, και δίδει το μισό στους Τούρκους.
12.-Το επόμενο βήμα είναι το κλείσιμο των Στενών, (Βόσπορο-Δαρδανέλια), από ΝΑΤΟ-Τούρκους.
13.-Τώρα: Πολεμικό Συμβούλιο στη Ρωσία.
Μεντβέντεφ: Το «Μπλοκάρισμα» του Αιγαίου από το ΝΑΤΟ, και το κλείσιμο των Στενών, σημαίνει Γ! Παγκόσμιο Πυρηνικό Πόλεμο.
14.-Κύριοι πολιτικοί της Ε.Ε. θα κάνετε τις Ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις συντρίμια & στάχτη, σαν τις πόλεις της ΣΥΡΙΑΣ, διότι είσθε ορντινάντσες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του τσιφούτη ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
15.-Όσο παραμένουμε στη Σιωνιστική Δύση των πολιτικών απατεώνων ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, κ.λ.π.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΜΕΝΟΙ!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος- Αρθρογράφος ΜΜΕ/Αναλυτής Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »

20 εκατοστά χιόνι στο Βιετνάμ, πρώτη φορά στα χρονικά. Και 7,5 ΜΕΤΡΑ στην Τουρκία. Ποια "υπερθέρμανση";

Μπορεί η Σύνοδος του Παρισιού το Δεκέμβριο 2015 να ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση των πολιτικών να προσπαθήσουν να καταπολεμήσουν την "υπερθέρμανση" του πλανήτη, μόνο που ξέχασαν να το πουν και στον ίδιο τον πλανήτη: όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο


πρωτοφανή χιόνια έπεσαν το 3ο δεκαήμερο του Ιανουαρίου 2016 σε όλο το βόρειο Βιετνάμ, μέχρι 300 χιλιόμετρα νότια του Ανόι, σε γεωγραφικό πλάτος 18,5ο!!! (ενδεικτικά, η Ιεράπετρα έχει γεωγραφικό πλάτος 35ο). Το διπλανό βόρειο Λάος επίσης καλύφθηκε από παχύ χιόνι. 20 εκατοστά χιόνι δεν είχαν πέσει ποτέ σ' αυτό το γεωγραφικό πλάτος στα καταγραμμένα χρονικά του Βιετνάμ κι αν ρωτήσετε τους πολίτες σίγουρα θα σας πουν πως θα ήταν πιο ευτυχείς αν έβλεπαν κάποια "υπερθέρμανση": η παγωνιά σκοτώνει και η κτηνοτροφία δέχτηκε σοβαρό πλήγμα, καθώς χιλιάδες ήταν τα ζώα που ξεψύχησαν απ' το ασυνήθιστο για την περιοχή κρύο. Μερικές χιλιάδες εκτάρια με λαχανόκηπους και μπανανοφυτείες καλύφθηκαν απ' το πέπλο του χιονιού, σοδειές καταστράφηκαν και ...
οι κάτοικοι τυλίχτηκαν σε αδιάβροχα και σε νάιλον σακούλες για να προφυλαχθούν απ' το κρύο, που ήταν το χειρότερο στο Ανόι τα τελευταία 40 χρόνια.

Λίγο πιο ΒΑ, στην Ταϊβάν, 30 εκατοστά χιόνι ήταν αρκετά για να αποκλείσουν εκατοντάδες άμαθους από χιόνι Ταϊβανέζους, που έσπευσαν στις γύρω ορεινές περιοχές για να απολαύσουν την εξαιρετικά σπάνια χιονόπτωση. Η διασκέδαση εξελίχθηκε σε ταλαιπωρία, καθώς οι αλυσίδες στ' αυτοκίνητα είναι κάτι το άγνωστο στην εξωτική χώρα, οπότε όλοι αναγκάστηκαν να παρκάρουν, όπως βλέπουμε στην πιο πάνω φωτογραφία.
 
Κι αν το Βιετνάμ δέχθηκε 20 εκατοστά απρόσμενου χιονιού και η Ταϊβάν 30, η επαρχία Bitlis στην ανατολική Τουρκία, κοντά στη λίμνη Βαν, δέχθηκε τον Ιανουάριο συνολικά 7,5 ΜΕΤΡΑ χιόνι, το χιόνι στους δρόμους έφθασε τα 2,5 ΜΕΤΡΑ κι ολόκληρες γειτονιές θάφτηκαν στο χιόνι, αν προσέξετε στη φωτογραφία θα δείτε πως αυτό είναι σπίτι! Ήταν το χειρότερο χιόνι τα τελευταία χρόνια και η ζωή φυσικά παρέλυσε, καθώς ακόμα και τα συνεργεία διάνοιξης των δρόμων βρέθηκαν να χρειάζονται βοήθεια! 
Οι αναρτήσεις μας δημοσιεύονται στο greeklignite.blogspot.gr και στο Facebook, στη διεύθυνση Greeklignite! Πατήστε "Μου αρέσει" (Like) στη σελίδα μας, για να έχετε πιο άμεση ενημέρωση! Και ανοίγετε τις αναρτήσεις, καθώς το Facebook δεν θα σας τις εμφανίζει καθόλου στη ροή αν δει πως δεν τις ανοίγετε.

Μπορεί κι εδώ να το έστρωσε το Σάββατο κάπως σε Πεντέλη κι Υμηττό, αλλά η Τουρκία είναι σ' εντελώς άλλο επίπεδο, με θερμοκρασίες -20οC σαν να είναι Σιβηρία, (αν και το Βουκουρέστι είχε κι αυτό το 3ο δεκαήμερο του Ιανουαρίου θερμοκρασίες κάτω από -20οC).

Και μπορεί σε κάποιους αυτά να φαντάζουν σαν "ακραία καιρικά φαινόμενα", για τα οποία ασφαλώς φταίει η "ανθρωπογενής υπερθέρμανση" του πλανήτη, αλλά πολύ εύκολα μπορεί κανείς να παραφράσει τον Κλίντον και να του πει "Είναι ο χειμώνας, ηλίθιε!", 3ο δεκαήμερο του Γενάρη είναι ακριβώς η καρδιά του χειμώνα. 

greeklignite.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα » »