Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Πυραμίδες και Σφίγγες στον βυθό της Κούβας (Video)


Τέσσερις πυραμίδες γιγαντιαίων διαστάσεων παρόμοιες με αυτές της Γκίζας στην Αίγυπτο, ένας περίπτερος ναός με τρία επίπεδα, κτίσματα με ύψος 40 μέτρων και μήκος ως και
400 (!), πολλές Σφίγγες και χιλιάδες άλλα ευρήματα «κοιμούνται» στην Μεσοατλαντική Τάφρο, στα ανοιχτά του ακρωτηρίου Σαν Αντόνιο στη δυτική ακτή της Κούβας! Υπολείμματα από πέντε κυκλικά κανάλια που συνδέονται με γέφυρες παραπέμπουν ευθέως στα όσα γράφει ο Πλάτων στον «Τίμαιο»: την αρχαία Ατλαντίδα!
Η ανακάλυψη δεν είναι καινούργια… Την είχε κάνει το Πολεμικό Ναυτικό των ΗΠΑ την δεκαετία του ’60, κατά τη διάρκεια της κρίσης στον Κόλπο των Χοίρων, όταν η ανθρωπότητα έφτασε μια ανάσα από τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο! Ένα πυρηνικό υποβρύχιο που περιπολούσε στα ανοιχτά του Κόλπου, ενημέρωσε για την ύπαρξη των πανάρχαιων κτισμάτων.

Στον κυβερνήτη δόθηκε εντολή να γίνουν μετρήσεις και να φωτογραφηθούν τα ευρήματα και η περιοχή κηρύχθηκε «απαγορευμένη ζώνη».
Από εκεί και πέρα, σιωπή! Κανείς δεν ξαναμίλησε για τη βυθισμένη πόλη ως το 2001 που η ρωσικής καταγωγής ωκεανογράφος Paulina Zalitski και ο σύζυγός της Paul Weinzweig, ιδιοκτήτες της εταιρείας Advanced Communications Digital με έδρα τον Καναδά, επελέγησαν από τον Φιντέλ Κάστρο να ερευνήσουν το βυθό της Κούβας με το υπερσύγχρονο ερευνητικό σκάφος «Ulises».
Το όχημα- ρομπότ ROV του ζεύγους κατέγραψε απίστευτες εικόνες σε βάθος 183 μέτρων από πέτρινες κατασκευές που είχαν συμμετρική διάταξη και παρουσίαζαν αδιαμφισβήτητες ομοιότητες με ένα πλήρες αστικό συγκρότημα!

Το τηλεχειριζόμενο σκάφος- ρομπότ συνέλεξε πετρώματα που αποδείχθηκε ότι ήταν γρανίτης και το σχήμα ή η διάταξή τους έδειχναν ανθρώπινη παρέμβαση. Τα κτίσματα –πολλά σε σχήμα πυραμίδας, άλλα κυκλικά και όλα απόλυτα ευθυγραμμισμένα- χρονολογήθηκαν ως 6.000 ετών, δηλαδή περίπου 1.500 χρόνια πριν από την κατασκευή των μεγάλων πυραμίδων της Αιγύπτου!


Το σημαντικότερο, όμως, είναι ότι πάνω στις πέτρες βρέθηκαν χαραγμένα γράμματα, πράγμα που σημαίνει ότι υπήρχε γραπτός λόγος όταν κατασκευάστηκαν κι αυτό ανατρέπει όλα τα δεδομένα της γνωστής Ιστορίας!
Άραγε, θα μπορούσαν τα βυθισμένα ερείπια της Κούβας να φωτίσουν σκοτεινές πτυχές της Ιστορίας του ανθρώπινου γένους; Θα μπορούσαν να διαλευκάνουν το μυστήριο της προέλευσής του;

Ίσως, αν δοθούν οι απαραίτητες άδειες να ερευνηθούν, να μάθουμε πράγματα που ούτε καν μας περνούν τώρα από το μυαλό! 

ΠΗΓΗ

apocalypsejohn 



Διαβάστε περισσότερα » »

Ας υψώσουμε το βλέμμα στον ουρανό επιτέλους (Video)

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ παραδέχεται ότι ψεκάζουν τουλάχιστον για μετατροπή καιρού. Η δική μας κάνει την πάπια, τα παπαγαλάκια που αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι
(μαζί με τους μετεωρολόγους στα ΜΜΕ) χλευάζουν τις ανησυχίες πολιτών που διαμαρτύρονται για αυτή την κατάσταση, αποκαλώντας τους ούτε λίγο ούτε πολύ συνωμοσιολόγους ψυχάκηδες, και δυστυχώς υπάρχουν και πολίτες που αποδέχονται αυτές τις ανοησίες (όπως πιθανότατα αποδέχονται και ένα σωρό άλλα ψεύδη που τους παρουσιάζουν ως "πραγματικότητα".) Καιρός να αφυπνιστούμε. Μας ψεκάζουν με δηλητήρια, λες και είμαστε ζωύφια, και μερικοί, μόνο "ευχαριστώ" δεν τους έχουν πει ακόμα. Έλεος!




ΠΗΓΗ
Διαβάστε περισσότερα » »

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των 8μηνων στο Λιγνιτικό Κέντρο Δ. Μακεδονίας

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των 8μηνων στο Λιγνιτικό Κέντρο Δ. Μακεδονίας.


http://www.dei.gr/Default.aspx?id=11718&nt=105&lang=1

 

kozan.gr

Διαβάστε περισσότερα » »

Με ειδική άδεια θα πηγαίνουν στα χωράφια τους στον Έβρο!!!

Έγινε και αυτό;

Όπως μας ενημέρωσε αναγνώστης, οι αγρότες του Έβρου οι οποίοι έχουν χωράφια δίπλα στον ποταμό Έβρο, θα πρέπει να προμηθευτούν ειδική άδεια.... για να μπορούν να πηγαίνουν σε αυτά!!

Μάλλον τα "σαϊνια" του Δένδια, νομίζουν ότι έτσι θα ελέγχουν την πρόσβαση στο ποτάμι των λαθροδιακινητών.

Επίσης αυτή την ειδική άδεια μπορούν να προμηθεύονται και όσοι έχουν παλαιά άδεια αλιείας για τον ποταμό Έβρο.

Τα ερωτήματα βεβαίως που δημιουργούνται από αυτή την απόφαση είναι πολλά:

1) Οι αλλοδαποί εργάτες, οι οποίοι φυσικά δεν μπορούν να αποκτήσουν αυτή την άδεια, δεν μπορούν να δουλέψουν σε αυτό το αγρόκτημα;

2) Οι συγγενείς των κατόχων αγροτικών εκτάσεων σε αυτές τις περιοχές, δεν θα μπορούν να τους βοηθήσουν στις αγροτικές τους εργασίες;

3) Οι κάτοχοι αγροτικών μηχανημάτων που κάποιοι εκ των ιδιοκτητών χωραφιών σε αυτές τις περιοχές δεν έχουν,(αυτά τα μηχανήματα) δεν θα μπορούν να δουλεύουν σε αυτά υα χωράφια;

Δηλαδή με λίγα λόγια, στα αγροκτήματα που είναι πέραν του αναχώματος, δεν θα μπορεί να πηγαίνει κανείς που δεν έχει χωράφι η δεν είναι ψαράς;

Εάν ο Δένδιας θέλει να ελέγξει όσους πλησιάζουν τον ποταμό Έβρο θα μπορούσε απλά να ζητάει την αστυνομική ταυτότητα ώστε να γνωρίζουν οι αρχές ποιοι και γιατί πηγαίνουν στις εν λόγω περιοχές.

Είναι φοβερό κάποιος να ταξιδεύει στο εξωτερικό μόνο με την ταυτότητα του, αλλά να μην αρκεί αυτή για να πάει στο χωράφι του


http://www.gkatzios.com
Διαβάστε περισσότερα » »

Ελληνικα γαλατα η ΔΕΛΤΑ?

Τι γαλατα λεει οτι χρησιμοποιει η ΔΕΛΤΑ?

Tha Te
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
eleftheriskepsii 
Διαβάστε περισσότερα » »

Τα εξώδικα του Αρτέμιου Σώρρα‏ ...Εξώδικο προς Ελληνική κυβέρνηση

ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ











triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Αλβανικό σχολείο στο Δομοκό με πρωτοβουλία του (Έλληνα) δημάρχου!

Ενώ η συγκυβέρνηση κλείνει («συγχωνεύει») ελληνικά σχολεία…!
Όλα τα είχαμε, το αλβανικό σχολείο μας έλλειπε!
Με πρωτοβουλία του δημάρχου Δομοκού Φθιώτιδας, λοιπόν, ιδρύεται στον Δομοκό αλβανικό
σχολείο, στο οποίοι «τα μαθήματα μπορούν να παρακολουθήσουν κι όσοι Έλληνες το επιθυμούν», όπως αναφέρει η ανακοίνωση. Η σχετική φιέστα έγινε παρουσία του πρεσβευτή της Αλβανίας, ο οποίος φυσικά και ευλόγησε την όλη προσπάθεια.
Πρόκειται για το τρίτο στη σειρά αλβανικό σχολείο στην Ελλάδα, μετά από αυτά της Γκράβας και του Βόλου. Τα ερωτήματα που προκύπτουν εδώ είναι μπόλικα:
1ον) Έχει το σχολείο αυτό την άδεια του ελληνικού υπουργείου Παιδείας;
2ον) Οι μαθητές του θα διδάσκονται τα αλβανικά βιβλία της ιστορίας, που είναι γεμάτα ανθελληνισμό;
3ον) Όπως ειπώθηκε, «οι δάσκαλοι θα είναι εθελοντές». Πολύ αμφιβάλλουμε ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα σπαταλούν αρκετές ώρες της ημέρας τους, επί καθημερινής βάσης, για να διδάσκουν «εθελοντικά», χωρίς αμοιβή. Μήπως θα εμφανίζονται προς τα έξω ως εθελοντές και θα πληρώνονται κανονικότατα από κάποια πηγή; Και αν ναι από ποια; Πρόκειται για αλβανική πηγή, ή μήπως για κάποιο παράρτημα του ιδρύματος του Σόρος;
4ον) Μπορεί οποιοσδήποτε δήμαρχος κάποιας περιοχής να ανοίγει αλβανικά κ.λπ. σχολεία;
Μπορεί να μας τα απαντήσει κάποιος αρμόδιος;
(ΥΓ): Σύμφωνα με Βορειοηπειρώτες, το κατεστημένο της Αλβανίας και οι διεθνείς «φίλοι» του, ανησυχούν σφόδρα από το γεγονός ότι πολλά παιδιά Αλβανών που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα δε μιλάνε αλβανικά και σιγά-σιγά «αποαλβανοποιούνται». Και για να αποφύγουν την «αποαλβανοποίηση» ιδρύουν σχολεία στην Ελλάδα…
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Τα εξώδικα του Αρτέμιου Σώρρα‏ ...Εξώδικο προς εισαγγελέα Αρείου Πάγου

ΕΞΩΔΙΚΟ ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ











triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Πτολεμαϊδα: Σύσκεψη Κυνηγετικών Συλλόγων Δ. Μακεδονίας για το κρούσμα της λύσσας

Σε ετοιμότητα βρίσκονται και οι Κυνηγετικοί Σύλλογοι της Δυτικής Μακεδονίας μετά το κρούσμα λύσσας ενώ άμεσα θα πρέπει να εμβολιαστούν όλοι οι κυνηγετικοί σκύλοι για να μην μολυνθούν από τον ιό.
Τα παραπάνω τονίστηκαν στη χθεσινοβραδινή συγκέντρωση των κυνηγετικών Συλλόγων της Δυτικής Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε στην Πτολεμαίδα τα μέλη των οποίων ενημερώθηκαν για τα μέτρα που θα πρέπει να λάβουν αποτρέποντας την μετάδοση του νοσήματος. Πονοκέφαλος για τους αρμόδιους τοπικούς παράγοντες αποτελεί η διαχείριση των αδέσποτων σκύλων.


ΕΡΑ ΚΟΖΑΝΗΣ Σύνταξη: Μαίρη Κεσκιλίδου
Διαβάστε περισσότερα » »

Κρούσμα λύσσας εμφανίστηκε μετά από 25 χρόνια σε αλεπού στην Έλλάδα

Κρούσματα λύσσας είχαν εμφανιστεί τον περασμένο χειμώνα σε Αλβανία, Βουλγαρία και ΠΓΔΜ.Συναγερμός στις υγειονομικές υπηρεσίες

Κρούσματα λύσσας είχαν εμφανιστεί τον περασμένο χειμώνα σε Αλβανία, Βουλγαρία και ΠΓΔΜ.
Κοζάνη: Συναγερμός έχει σημάνει στις υγειονομικές υπηρεσίες, καθώς μετά από 25 χρόνια επανεμφανίστηκε κρούσμα λύσσας σε αλεπού στην περιοχή της Κοζάνης.

Η αλεπού εμφανίστηκε πριν από μία εβδομάδα στο Παλαιόκαστρο του Δήμου Βοΐου και επιτέθηκε σε σκύλο. Οι κάτοικοι καταδίωξαν το ζώο και το σκότωσαν, ενώ κλιμάκιο της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας έστειλε το κουφάρι για εξετάσεις και βρέθηκε θετικό στον ιό της λύσσας, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Έθνος».

Κρούσματα λύσσας είχαν εμφανιστεί τον περασμένο χειμώνα σε Αλβανία, Βουλγαρία και ΠΓΔΜ. Από τότε, μάλιστα, το Υπουργείο Υγείας συνιστά σε όσους εργάζονται στην ύπαιθρο να εμβολιάζονται προληπτικά, αλλά και να εμβολιάζουν τα σκυλιά τους.

Πιο συγκεκριμένα, κατόπιν σχετικών οδηγιών του αναπληρωτή υπουργού Μάξιμου Χαρακόπουλου, ενημερώθηκαν άμεσα η αρμόδια υπηρεσία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και ο Παγκόσμιος Οργανισμός για την Υγεία των Ζώων. Κρίνεται, μάλιστα, αναγκαίος ο άμεσος εφοδιασμός των Υπηρεσιών Υγείας των Περιφερειών με επαρκείς ποσότητες αντιλυσσικού ορού και αντιλυσσικού εμβολίου σε περίπτωση προσβολής των ανθρώπων.

Επιπλέον, θα ζητηθεί η εντατικοποίηση των ελέγχων στα σαρκοφάγα που εισέρχονται και εξέρχονται από τη χώρα, ενώ παράλληλα δόθηκαν οδηγίες για την κατά προτεραιότητα περισυλλογή και τον εμβολιασμό κατά της λύσσας σε αδέσποτους σκύλους και γάτες, ιδίως στην περιοχή της Κοζάνης όπου εμφανίσθηκε το κρούσμα και στους γειτονικούς νομούς.

Επιστήμονες που ασχολήθηκαν με το θέμα, δεν αποκλείουν η αλεπού να μολύνθηκε από σκύλο που είχε εισαχθεί από κάποια γειτονική χώρα και στέλνουν σήμα κινδύνου για άμεσο εμβολιασμό όλων των σκύλων, οικόσιτων και κυνηγετικών.

Το τελευταίο κρούσμα λύσσας εντοπίστηκε σε σκύλο στον Έβρο το 1987.

Στο μεταξύ, ρεπορτάζ του Reuters αναφέρει ότι «ξεχασμένες» τροπικές ασθένειες που μεταδίδονται από τα κουνούπια, όπως ελονοσία, ιός του Δυτικού Νείλου και δάγγειος πυρετός, έχουν κάνει την εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα.

Πηγή: news.in.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΤΗΝ 23Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ


Από τις 16 έως τις 19  Οκτωβρίου 2012 η Δήμαρχος Εορδαίας και πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας Παρασκευή Βρυζίδου συμμετείχε στην 23η συνεδρίαση του Συμβουλίου της Ευρώπης στο Στρασβούργο, ως εκπρόσωπος της ΚΕΔΕ μαζί με επτά άλλα μέλη της ελληνικής αντιπροσωπείας (τέσσερις αυτοδιοικητικούς του α’ βαθμού και 3 περιφερειάρχες).
Στο συμβούλιο της Ευρώπης συμμετείχαν 47 κράτη μέλη και μη μέλη της Ε.Ε.,  όπως Τουρκία, Αρμενία, Ρωσία, ενώ στην ατζέντα κυριάρχησαν τα ανθρώπινα δικαιώματα. Στις επιτροπές συζητήθηκαν αναλυτικά τα θέματα και στη συνέχεια τέθηκαν προς ψήφιση στην Ολομέλεια που αποτελείται απο 550 μέλη.
Η ελληνική αντιπροσωπεία ανέλυσε το θέμα της οικονομικής κρίσης και ενημέρωσε την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Ευρώπης, το οποίο εν συνεχεία εισηγείται στους αρμόδιους υπουργούς των χωρών μελών τα θέματα που τίθενται προς ψήφιση.
Στόχος της ελληνικής αντιπροσωπείας ήταν η ενημέρωση των μελών του συμβουλίου για όλες τις παραμέτρους της ελληνικής κρίσης, αλλά και την ανάγκη που έχει η Ελλάδα από τη στήριξη όλων των κρατών μελών για να ανακάμψει. Αυτό, όπως τόνισαν τα μέλη της αντιπροσωπείας, δεν μπορεί να γίνει με μέτρα οικονομικής εξαθλίωσης των αδυνάτων, αλλά με επενδύσεις, χαμηλότοκα δάνεια και με σταδιακή προσαρμογή στις διαρθρωτικές αλλαγές.
Οι Ευρωπαίοι με τη σειρά τους αναφέρθηκαν στις παθογένειες της Ελλάδας μερικές απο τις οποίες είναι η αναξιοκρατία στην κατάληψη θέσεων ευθύνης, η γραφειοκρατία και η παράνομη κερδοσκοπία.
Κοινή διαπίστωση είναι ότι η εικόνα της χώρας μας είναι πολύ κακή και είναι απαραίτητο να δοθεί αγώνας για να ανακτηθεί η αξιοπιστία μας σε διεθνές επίπεδο, καθώς, επίσης, και να ενισχυθεί η επιχειρηματολογία προς τη σωστή κατεύθυνση.
Διαβάστε περισσότερα » »

Εσπευσμένα στη Βουλή ο Παπακωνσταντίνου για τη λίστα Λαγκάρντ

Την κοινοβουλευτική έρευνα για την λίστα Λαγκάρντ επιταχύνει η επιστολή Σουρνάρα προς τους οικονομικούς εισαγγελείς, η οποία εκθέτει τον πρώην υπουργό Οικονομικών, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, καθώς μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «η λίστα Λαγκάρντ έφτασε στην Ελλάδα με
αριθμό πρωτοκόλλου και επίσημο διαβιβαστικό από τη Γαλλία αλλά ο τότε υπουργός δεν την πρωτοκόλλησε σε κανένα αρχείο».

Ειδικότερα, τα μέλη της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας υπο τις νέες εξελίξεις αποφάσισαν να επισπεύσουν την ακρόαση του κ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος θα δώσει εξηγήσεις την ερχόμενη Τετάρτη -09.00 το πρωί- αν και αρχικά προγραμματιζόταν για την ερχόμενη εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι η κοινοβουλευτική επιτροπή ασχολείται στις τελευταίες συνεδριάσεις της με την «τύχη» της λίστας από την ημέρα που αυτή έφθασε στη χώρα μας.

Εως αυτή τη στιγμή έχουν τοποθετηθεί όλοι οι επικεφαλής του ΣΔΟΕ από το 2009 έως και σήμερα καθώς και ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος και αυτός «άδειασε» τον κ. Παπακωνσταντίνου για τους χειρισμούς του.

Όμως, συνολικά τα μέλη της επιτροπής συμφωνούν ότι η κρίσιμη μαρτυρία είναι αυτή του κ. Παπακωνσταντίνου τον οποίο χαρακτηρίζουν και ως «βασικό πρωταγωνιστή» της υπόθεσης.
 
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Τηλεφώνημα Πούτιν προς Ερντογάν, παγώνει την Άγκυρα

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος


«Αν ακόμα και ένας Τούρκος στρατιώτης περάσει τα σύνορα Τουρκίας – Συρίας, αυτό θα θεωρηθεί σαν παραβίαση των ρωσικών συνόρων με όλες τις συνέπειες αυτής της πράξης»!!
Με αυτά τα πρωτοφανή απειλητικά λόγια, ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαδιμήρ Πούτιν, σύμφωνα με τουρκικές δημοσιογραφικές πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει και σε παλαιστινιακά,
συριακά και ιρανικά ΜΜΕ, απείλησε ανοιχτά τον Τούρκο πρωθυπουργό, Ταΐπ Ερντογάν, να μην κάνει καμία απερίσκεπτη κίνηση σε βάρος της συριακής ακεραιότητας γιατί αυτό η Τουρκία θα το πληρώσει πολύ ακριβά.

Το εκπληκτικό αυτό τηλεφώνημα της Μόσχας προς την τουρκική ηγεσία, σύμφωνα πάντα με τις τουρκικές δημοσιογραφικές πληροφορίες, έγινε στις 8 Οκτωβρίου. Μάλιστα ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρώσος πρόεδρος έκλεισε εκνευρισμένος το τηλέφωνο στον Τούρκο πρωθυπουργό χωρίς καν να τον χαιρετήσει, αφήνοντας άναυδο τον Ερντογάν. Ο ίδιος ο Ερντογάν, όπως αναφέρετε, έκπληκτος από τις ρωσικές απειλές απάντησε πως αυτό δεν μπορεί να το δεχτεί η Τουρκία, για να πάρει την απάντηση, «πάρτε το όπως θέλετε».

Φαίνετε πως η συριακή κρίση έχει αρχίσει και παίρνει ευρύτερες διαστάσεις, ενώ η πολιτική της Τουρκίας και ειδικά η πολιτική του Νταβούτογλου, αποδεικνύεται εκ των πραγμάτων άκρως επικίνδυνη ακόμα και για την παγκόσμια ειρήνη. Όπως αναφέρετε, ο Ρώσος πρόεδρος είναι πολύ εκνευρισμένος για την στάση της Τουρκίας, ενώ οι πληροφορίες από την ρωσική πρωτεύουσα αναφέρουν ότι οι Ρώσοι έχουν πληροφορίες ότι οι ισλαμιστές του Καύκασου ενισχύονται από την Άγκυρα, γεγονός που έχει εξοργίσει τους Ρώσους. ​

Ο Ερντογάν και οι ψευτόμαγκες Τούρκοι βρήκαν τον «μάστορα» τους.
 
triklopodia 
Διαβάστε περισσότερα » »

Νότης Σφακιανάκης : Πρόβατα ξυπνάτε ...Η σειρά μας έφτασε ! (video)

Νότης : «Η Χρυσή Αυγή είναι απόφαση μιας μερίδας του λαού και θα πρέπει να τη σέβεστε.
Δεν έχω πρόβλημα, γιατί κάποιος πρέπει να κάνει κάτι και γιατί σε λίγο στην Ελλάδα έτσι όπως πάει οι Έλληνες θα γίνουμε μειονότητα οι Έλληνες».


Ο τραγουδιστής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα: «Ο Αλέξης Τσίπρας δεν μου λέει τίποτα σαν πρόσωπο, σε κάποια συμφωνώ σε κάποια άλλα διαφωνώ». Στο θέμα της υπεράσπισης των λαθρομεταναστών από τον ΣΥΡΙΖΑ ο Νότης αρκέστηκε να πει: «Στην αριστερά δεν ντρέπονται λίγο»;








Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΡΟΣΟΧΗ. Διαβάστε και κάτι που δεν θα μάθετε από κανένα καθεστωτικό ΜΜΕ…

Οι Ισλανδοί ενέκριναν με δημοψήφισμα το Νέο Σύνταγμα που έφτιαξαν οι πολίτες.

Λίγο έως πολύ αρκετοί από εμάς γνωρίζουμε τι έκαναν οι Ισλανδοί και πως διασώθηκαν. Πόσοι όμως από εμάς γνωρίζουν ότι χθες έγινε ένα ακόμα δημοψήφισμα στην Ισλανδία; Πολλοί λίγοι.
Κανένα ελληνικό καθεστωτικό ΜΜΕ δεν πληροφόρησε τον ελληνικό λαό για το θέμα αυτό. Ποιος ο λόγος;

Απλά γιατί κάτι τέτοιο θα αφύπνιζε τον ελληνικό λαό και θα του έμπαιναν παρόμοιες σκέψεις. Οι Ισλανδοί, όπως είναι ήδη γνωστόν, μετά τα δύο συνεχόμενα δημοψηφίσματα στο πρόσφατο παρελθόν,…. δεν δέχτηκαν να μπουν στο ΔΝΤ για να σώσουν τις τράπεζες. Αντίθετα, φυλάκισαν τους υπεύθυνους τραπεζίτες και καταδίκασαν τον πρώην πρωθυπουργό τους και φυσικά διασώθηκαν χωρίς να περιέλθουν στην εξαθλίωση που θα περιέλθουμε εμείς σε λίγο καιρό.

Δεν στάθηκαν όμως εκεί, αλλά με ηγέτη έναν υπέροχο Πρόεδρο της Δημοκρατίας, έκαναν και κάτι άλλο που αποτελεί κόκκινο πανί για το ελληνικό σάπιο και διεφθαρμένο πολίτευμα. Έκαναν μόνοι τους Λαϊκό Συνταγματικό Συμβούλιο από εκλεγμένους πολίτες. Συνέταξαν με ανοικτή δημόσια διαβούλευση μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα νέο Σύνταγμα, σε αντικατάσταση αυτού που είχαν από το 1944 και χθες 20-10-2012 έκαναν νέο δημοψήφισμα για έγκριση του Συντάγματος που έφτιαξαν οι ίδιοι οι πολίτες.

Σύμφωνα λοιπόν με τα αποτελέσματα τις πρώτες μεταμεσονύκτιες ώρες, όπως πληροφορούμαστε από την ιστοσελίδα ICELAND REVIEWONLINE, τα δύο τρίτα του Ισλανδικού λαού και συγκεκριμένα το 68,3% ψήφισαν υπέρ του νέου Συντάγματος.

Το δημοψήφισμα αυτό είναι συμβουλευτικού χαρακτήρα και εναπόκειται στο Ισλανδικό Κοινοβούλιο να το αποδεχτεί όπως έχει ή τουλάχιστον να ακολουθήσει τους βασικούς κατευθυντήριους άξονές του.

Με αυτόν το Πρόεδρο της Δημοκρατίας όμως που έχουν, είναι βέβαιο πως η απόφαση του λαού θα γίνει σεβαστή.

Να λοιπόν γιατί τα ελληνικά ΜΜΕ ακολουθούν την τακτική «μούγκα στη στρούγκα».

Πέτρος Χασάπης
Διαβάστε περισσότερα » »

Το φαρμακείο του Θεού, τίποτε δεν είναι τυχαίο πάνω στη γη μας. ΒΙΝΤΕΟ


Δείτε το βίντεο...




Διαβάστε περισσότερα » »

Βίντεο: Επιχείρησαν να βιάσουν δημοσιογράφο λίγο πριν βγει στον αέρα

Δείτε σε βίντεο τη σεξουαλική παρενόχληση της Γαλλίδας δημοσιογράφου Sonia Dridi, λίγο πριν βρει στον αέρα του France 24 από τη πλατεία Τάχριρ της Αιγύπτου.
Άγρια επίθεση από πλήθος πλήθος Αιγυπτίων στην πλατεία Ταχρίρ δέχθηκε η Γαλλίδα δημοσιογράφο
Sonia Dridi , την ώρα που ήταν έτοιμη να βγει στον αέρα του France 24.
Το περιστατικό συνέβη στις 20 Οκτωβρίου. Οι άνδρες, αφού την περικύκλωσαν, άρχισαν να την ακουμπούν σε όλο της το σώμα, ενώ κάποιοι προσπάθησαν να της σκίσουν τα ρούχα, αδιαφορώντας για την κάμερα που κατέγραφε το περιστατικό.
"Με έπιαναν παντού. Συνειδητοποίησα λίγο αργότερα ότι κάποιος μου άνοιξε τα κουμπιά από το πουκάμισό μου. Απέφυγα τα χειρότερα επειδή φορούσα ζώνη", δήλωσε ταραγμένη η Ντίντι η οποία, χάρη στη βοήθεια του εικονολήπτη, της Ashraf Khalil κατόρθωσε να ξεφύγει από τον όχλο.
"Το πλήθος μας είχε περικυκλώσει. Γύρω στους τριάντα άνδρες άπλωναν τα χέρια τους στη Σόνια. Ηταν δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς τα χέρια που προσπαθούσαν να την προστατεύσουν από εκείνα που της επιτίθεντο", είπε ο Khalil ο οποίος κατέθεσε μήνυση όπως κι η Dridi κατά αγνώστων.
Στη συνέχεια όπως περιγράφει ο εικονολήπτης μπήκαν στο αμάξι τους όμως το πλήθος τους ακολούθησε και άρχισε να χτυπά το καπό του αυτοκινήτου.
Όπως αναφέρει το Associated Press οι επιθέσεις εναντίον γυναικών αποτελούν καθημερινό φαινόμενο στην Αίγυπτο καθώς δεκάδες είναι οι νεαρές Αιγύπτιες που πέφτουν θύματα παρενόχλησης και βιασμών σε κεντρικές οδούς και πλατείες, δείγμα της στροφής σε μια παραδοσιακή ισλαμική ηθική που θέλει τις γυναίκες κλεισμένες στο σπίτι και τους απαγορεύει να κυκλοφορούν χωρίς συνοδεία άνδρα.


French Reporter Sonia Dridi Molested On LiVE TV... από stefanelonikitelo


Διαβάστε περισσότερα » »