Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Κάθε σπίτι θα μπορεί να παράγει όση ενέργεια χρειάζεται, οι συσκευές πλάσματος στην διάθεση του κοινού!!!

Το είπε και το έκανε ο Ιρανός πυρηνικός φυσικός Mehran Tavakoli Keshe (Public figure page)
Το Keshe Foundation άρχισε πωλεί τις μονάδες πλάσματος, στα πλαίσια συνεργασίας με πολλούς διανομείς, όπως πχ μέσω της καναδικής ιστοσελίδας maggrav.com. Οι μονάδες είναι αποθηκευμένες σε διάφορα σημεία και από χθες, 25 Οκτωβρίου 2015, είναι διαθέσιμες στις ακόλουθες μορφές:
1) Magrav-Power Universal system.
Είναι ένα πλήρες σύστημα που είναι σε θέση να τροφοδοτήσει ένα σπίτι και επιπλέον να παράγει ενέργεια για το ηλεκτρικό δίκτυο. Διαστάσεις: 30 x 90 εκ.
Η τιμή αναμένεται να είναι λιγότερη από $10 ανά νοικοκυριό στα τέλη του 2016. Η μονάδα αυτή μπορεί να τροφοδοτήσει τα πάντα: Παρέχει απεριόριστη χρήση στην ανάπτυξη των τροφίμων, συνδέεται επαυξάνοντας άλλες μορφές ενέργειας, στα ταξίδια, στην ιατρική, κλπ. Η μονάδα έχει σχεδιαστεί ειδικά για να είναι προσιτή σε όλους. Κάθε σπίτι θα μπορεί να παράγει όση ενέργεια χρειάζεται παύοντας να εξαρτάται από τις εταιρείες ηλεκτρικής ενέργειας.
2) Σύστημα Τροφοδοσίας Αυτοκινήτου Magrav-Power
Είναι ένα πλήρες σύστημα που είναι σε θέση να τροφοδοτεί ένα αυτοκίνητο. Στα συμβατικά αυτοκίνητα μειώνει την κατανάλωση επαυξάνοντας τα χιλιόμετρα κίνησης. Ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα μπορεί να κινείται ΑΙΩΝΙΑ!
Διαστάσεις: 6 X 18 εκ.

Το Ίδρυμα Keshe είναι ένας από τους μεγαλύτερους ερευνητικούς οργανισμούς στον κόσμο και συνεργάζεται με επιστήμονες από όλο τον πλανήτη. Στόχος του είναι να υλοποιήσει την παγκόσμια ειρήνη με την εισαγωγή νέων τεχνολογιών για την ανθρωπότητα. Η καταστατική του έδρα βρίσκεται στη διεύθυνση:
Jubileumplein 3, NL-6161 SR Geleen, Ολλανδία. Ωστόσο, μεγάλο μέρος της έρευνας και της ανάπτυξης του Ιδρύματος, στηρίζεται από την Ιταλία. Η ιταλική κυβέρνηση, καθώς και κορυφαίοι επιστήμονες και στρατιωτικοί, έχουν επενδύσει σε αυτή την τεχνολογία, παρά τα αιτήματα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ για να το κλείσουν.


Περισσότερα εδώ Πηγή:
Μετάφραση - Nicos Kastanias
ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ
Διαβάστε περισσότερα » »