Σάββατο 16 Αυγούστου 2014

ΒΟΜΒΑ!- ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΖΗΤΟΥΝ την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των ΓΛΥΠΤΩΝ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ της ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ και ότι έχει ΜΕΣΑ- Κατηγορούν την Ελλάδα για ΚΛΟΠΗ Πολιτιστικών Κειμηλίων! (ΒΙΝΤΕΟ)

55555ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΚΛΟΠΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΚΕΙΜΗΛΊΩΝ
Δεν έχουν τελειωμό οι προσβολές και οι
διεκδικήσεις των Σκοπιανών!!
Προχθές κατάθεσαν στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο πολιτιστικής κληρονομιάς, εξώδικο στην Ελληνική κυβέρνηση και στους επικεφαλής των ανασκαφών .
Ζητούν να συμμετάσχουν στις ανασκαφές και να επιστραφούν στην “μητέρα χώρα”, οι αρχαιολογική θησαυροί που βρέθηκαν και θα βρεθούν τις επόμενες μέρες!!!
Επίσης επιμένουν,σύμφωνα με το eleusisdiagoridon.blogspot.gr,  πως η Αμφίπολη είναι αναπόσπαστο κομμάτι της μεγάλης Μακεδονίας!!
με μπλέ είναι τα καταπατημένα εδάφη της Μεγάλης Μακεδονίας


85



makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »

Γεύσεις με γκουρμέ κατεύθυνση στο εστιατόριο “Αισθήσεις” στην Πτολεμαΐδα



Επίσκεψη βράδυ Πέμπτης, παραμονή δεκαπεντάγουστου. Τραπεζάκια έξω σ’ έναν πολύ όμορφο και προσεγμένο χώρο. Ευγενέστατα τα παιδιά στο service, με αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις για φαγητό. Από ορεκτικά, τιμήσαμε  μανούρι με φύλλο κρούστας  και μέλι, Μπάτζο με μαρμελάδα ντομάτα, ενώ από κυρίως πιάτα, επιλέξαμε ποικιλία με λουκάνικα και χοιρινές πανσέτες με πουρέ σέλινου. Φυσικά από το τραπέζι δεν έλειπε και μια εξαιρετική σαλάτα. Όλα ήταν γευστικότατα και σε καλή ποσότητα. Πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική πρόταση από αυτές που είχαμε συνηθίσει και προτείνουμε στον οποιοδήποτε θέλει να γευτεί κάτι το εναλλακτικό, να επισκεφτεί το εστιατόριο “Αισθήσεις” στην Πτολεμαΐδα, επί της οδού Κλεισούρας. Στην κουζίνα o  Μιχάλης Καλαβρυνός, γνωστός από τη συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι «Master Chef», όπου κατέλαβε τη 2η θέση.











kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »