Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

5ο Stanos Reggae Festival 2015

5ο Stanos Reggae Festival 2015Ο  Α.Σ «Θύελλα» Στανού Χαλκιδικής, σας προσκαλεί το Σάββατο 22 Αυγούστου 2015 στο 5th STANOS REGGAE FESTIVAL 2015.

Στo φεστιβάλ θα συμμετάσχουν οι: 
Τakis Jah Roots (d.j set)
Ital Light (full band)
Κακό Συναπάντημα (full band)
Tree On Monday (full band)

Τakis Jah Roots
Μεγαλωμένος  στην Γερμανία όπου  είχε τα πρώτα reggae ακούσματα, από τότε πέρασε πολλά χρόνια μελετώντας και ψάχνοντας ότι έχει σχέση με την φιλοσοφία , την  κουλτούρα και τα positive μηνύματα αυτής της μουσικής.
Κάνοντας τρόπο ζωής την  προώθηση της reggae   σε όσο το δυνατόν  περισσότερο   κόσμο τον κερδίζει το ραδιόφωνο κάνοντας εδώ και πολλά χρόνια την πετυχημένη εκπομπή "Reggae Tour Ektos Zonis Radio show" στο RODON FM 95 στις Σέρρες το οποίο εκπέμπει και ιντερνετικά.
Ο T.J.R   επιμελείται  και το  "EKTOS ZONIS RADIO GR & REGGAE MAGAZINE   ένα  blog που ενημερώνει και προβάλει ότι έχει σχέση με την ελληνική reggae μουσική σκηνή ,για Mπάντες, DJs ,Party ,Φεστιβάλ και Συναυλίες από  όλη την Ελλάδα , καθώς  νέες κυκλοφορίες και σημαντικά  γεγονότα  που αφορούν την Reggae από την Ελλάδα και διεθνώς .
Ο Τakis Jah Roots ασχολείται ενεργά και  σαν D.J συμμετέχοντας σε  festival  και  Reggae βραδιές .

Ital Light
Μια φορά και ένα καιρό…
...έξι πολυφωνικοί και πολυρυθμικοί νοματαίοι, από τελείως διαφορετικές μουσικές και γεωγραφικές προελεύσεις, αψηφούν τη βορειοδυτική βροχή και καταχνιά των Ιωαννίνων και φέρνουν τον ήλιο με το ζόρι, αποφασίζοντας την άνοιξη του 2010 να φτιάξουν μια Roots Reggae μπάντα!!!
Πέντε χρόνια, πολλές συναυλίες , συνεργασίες και συμμετοχές μετά, ακόμη αλωνίζουν τη χώρα φορτωμένοι με τα όργανα και τον εξοπλισμό τους, σε αμάξια που χαλάνε στη μέση από καλαμποκοχόραφα και φορτηγάκια με σπασμένα τα τζάμια φορώντας χαβανέζικα.
Φέρνουν όμως μαζί τους μια τρελή μουσική γιορτή, πολλά χαμόγελα και πολλά θετικά grooves και vibes.
Σε μια περίοδο όπου όλα φαίνεται να έχουν χάσει την αξία τους,
που κυριαρχεί ο φόβος, ο θυμός και η κατάθλιψη,
οι Ital Light τραγουδάνε με όλη τη φωνή τους, ότι
δεν θα παίξουμε τα επικίνδυνα παιχνίδια της σύγχρονης Βαβυλωνίας,
ότι ο δρόμος που διαλέξαμε είναι τραχύς, αλλά δεν θα γυρίσουμε πίσω,
και ότι η αγάπη είναι ο μοναδικός δρόμος και δεν μπορούμε να ζήσουμε χωρίς αυτήν.
Αυτοί είναι οι ITAL LIGHT.
ΑΝΤΡΕΑΣ - Red Andy - ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ - GUITAR, VOCALS
ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΡΛΑΠΑΣ - GUITAR, VOCALS, HARMONICA
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΡΑΒΙΔΑΣ - KEYBOARDS, VOCALS
ΝΙΚΟΣ -Mc Tag - ΤΑΓΓΑΣ- BASS
ΤΑΣΟΣ - Mous-ΜΟΥΣΠΟΥΛΗΣ - DRUMS, VOCALS
ΘΑΝΟΣ - Defunct - ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ - PERCUSSION, VOCALS

Κακό Συναπάντημα
Ξεκίνησαν στη Θεσσαλονίκη το φθινόπωρο του 2001 ως τετραμελές low bap σχήμα με το όνομα "Το Κακό Συναπάντημα". Το 2002 κυκλοφόρησαν από ανεξάρτητο label των active member το ομώνυμο cd τους. Από το '04 o Ste (ex.Χτικιό) και ο Νοrthical αποφασίζουν να κάνουν reggae-dub μπάντα και έκτοτε κάποια από τα πιο γνωστά κομμάτια (demos) διανέμονται χέρι με χέρι ή άλλα ανεβαίνουν στο internet (μεταξύ άλλων “μπανανιά, μεγάλο αφεντικό , απαγορεύεσαι ). Τον Ιούνιο του '08 κυκλοφόρησαν ένα ομώνυμο cd σε ανεξάρτητη παραγωγή με δέκα κομμάτια – το πρώτο τους ως reggae-dub μπάντα- χωρίς να είναι λείπουν τα hip hopστοιχεία. Το συγκεκριμένο cd εξαντλήθηκε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (2000 αντίτυπά) . Στις 28 Ιουνίου του '12 κυκλοφορούν το album "Pressureality" με έντεκα κομμάτια και βελτιωμένο ήχο. Σταδιακά η μπάντα αύξησε τα μέλη της φτάνοντας να γίνει εννεαμελής, κάτι που της έδωσε πολυμορφικό αλλά και χαρακτηριστικό ύφος. 'Έχουν εμφανιστεί σε δεκάδες χωριά και πόλεις τις Ελλάδας, έχουν συμμετάσχει σε πολλά φεστιβάλ και έχουν ανοίξει συναυλίες παίζοντας με κορυφαίες μπάντες της παγκόσμιας reggae σκηνής, 'οπως "Groundation" "Dub Inc" . Τον Ιούλη του 2014 κυκλοφορεί το album “Children” και τον Απρίλη του 15 το concept album «Babylon//Reggae Against The Machine”.

Tree On Monday
Νεοσύστατη 6μελής μπάντα από την Θεσσαλονίκη με στοιχεία reggae, Jazz και latin . Η συμμετοχή τους στο Stanos Reggae Festival θα είναι και η πρώτη τους επίσημη εμφάνιση μπροστά σε κοινό.
Μέλη:
Δώρα Κολίτση - Φωνή
Αναστάσης Δαλλής – Πλήκτρα
Ανδρέας Κουτσουρίδης – Μπάσσο
Μάριος Μουρμούρης - Τρομπόνι
Τάσσος Γκέντζης - Σαξόφωνο
Ζωή Αργυρίου – Κρουστά

Λίγα λόγια για τον Στανό

Ο Στανός βρίσκεται στην ορεινή Χαλκιδική , έχει 900 μόνιμους κατοίκους και  χαρακτηρίζεται από το εξαιρετικό κλίμα (υψόμετρο 520 μ.), την υπέροχη φύση που το περιβάλλει, τον μεγάλο κάμπο στα δυτικά του και … τις χαρούμενες φωνές των παιδιών!
Ρωτώντας ο επισκέπτης μαθαίνει ότι βρίσκεται στο δεύτερο χωριό της Ελλάδας με τις περισσότερες πολύτεκνες οικογένειες .

Το φεστιβάλ έχει μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα. Τα  έσοδα προορίζονται για την οικονομική ενίσχυση του Αθλητικού συλλόγου.
Μία πολύ καλή πρόταση, εναλλακτική, για το ιδανικό κλείσιμο του καλοκαιριού.
Δείξτε σεβασμό σε κάθε χωριό.



Με τιμή το Δ.Σ

Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ … ΠΡΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


wpid-20150501090201 Θέμα: Εισβολή & Κατάληψη της Ελλάδος



Η Ελλάδα Πατρίδα τώρα είναι σαν Ναυαγός στον Ωκεανό. Ζητείται ναυαγοσώστης!!!!!!!!!!
Σύμφωνα με το τύπο, ο Πρωθυπουργός Τσίπρας
είναι ΤουρκοΕβραίος τη καταγωγή.
Εν όψει αυτής της δραματικής καταστάσεως ευρισκόμενοι, στη πολιτική, στην οικονομία, και στην εισβολή λαθρομεταναστών, ο Πρωθυπουργός δέχθηκε,
1.- Στην Οικονομία όλες τις απαιτήσεις των Εβραίων δανειστών, του Εβραίου Σιωνιστή Επικυρίαρχου Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για το νέο Μνημόνιο, και ο φτωχός Έλληνας πληρώνει……
2.-O Πλανητάρχης Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έχει ανάγκη το μισθό, τη σύνταξή μας, τους φόρους μας, και τα χαράτσια μας, για να χρηματοδοτεί τους Τζιχαντιστές του ISIS.
3.- Στο οξύτατο πρόβλημα των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, όπου η κατάσταση είναι δραματική, ο Πρωθυπουργός διόρισε υπουργό μετανάστευσης μια Εβραία γιαγιά κυρία.
4.- Η γιαγιά-Υπουργός, εμφορούμενη από τις θεωρίες περί ανθρωπιστικής κρίσης των λαθρό, φιλανθρωπίας, και προσφυγιάς, την οποίαν δημιούργησε η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση-Δικτατορία, δέχθηκε να παραμείνουν οι παράνομοι-λαθρό στην Ελλάδα, για να σωθεί η Ευρώπη, δημιουργώντας έτσι ανθρωπιστική κρίση στους αγαθούς και αθώους Έλληνες!!!
5.- Η Γιαγιά Κυρία, μετέτρεψε την Ελλάδα σε γκέτο Ισλαμιστών λαθρομεταναστών. Αυτές τις εντολές έλαβε από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του Μεγιστάνα Παγκόσμιου Δικτάτορα Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
6.- Οι περισσότεροι από τους λαθρομετανάστες είναι νεαροί-πολεμιστές-μισθοφόροι, τους οποίους έστειλε εδώ η Ν.Τ.Π. να καταλάβουν την Ελλάδα.
7.- Ήδη οι λαθρό κατέλαβαν τη νήσο ΚΩ.
8.- Ανάμεσα στους λαθρό είναι Τζιχαντιστές πολεμιστές, Μουφτήδες, & Ιμάμηδες………
9.-Ανεξέλεγκτη πλέον είναι η ροή των λαθρομεταναστών στα νησιά του Αιγαίου, και στην Αθήνα-Πειραιά.
10.-Είμαστε η χώρα της παραφροσύνης. Ο Κ. Καραμανλής είχε πεί, «Η χώρα είναι ένα απέραντο φρενοκομείο». Το πληρώνουμε τώρα.
11.-Σε λίγο χρόνο θα μπούνε στη Βουλή οι λαθρό, σαν βουλευτές-υπουργοί.
12.-Οι περισσότεροι «Έλληνες» βουλευτές εκλέγονται ΟΧΙ από το Λαό, αλλά από τη παγκόσμια κυβέρνηση-Δικτατορία, μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών!!! Οι περισσότεροι βουλευτές είναι σκεύος εκλογής του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!
13.-Η παρούσα Κυβέρνηση διαπράττει έγκλημα κατά της Ελλάδος, στην οικονομία, και στο Μεταναστευτικό. Επιχειρεί κατάληψη της Ελλάδος υπό των βαρβάρων, εκτελεί εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
14.- Η πατρίδα μας υφίσταται εισβολή των βαρβάρων Ισλαμιστών Τζιχαντιστών, και ουδείς συγκινείται, αντιδρά, ούτε ανθίσταται.
15.-Παραδώσαμε τη πατρίδα μας αμαχητί στους βαρβάρους, και γίναμε μειοψηφία στο τόπο μας. Σε λίγο οι Τζιχαντιστές θα μας σφάξουν σαν αρνιά, προς μεγάλη χαρά της Γιαγιάς-Τασίας.
16.-Τόσο ανίκανοι είμαστε, με τη δικαιολογία ότι οι λαθρό είναι πρόσφυγες, και χρειάζονται φιλανθρωπία, θεωρία της Εβραίας Γιαγιάς-Τασίας ανθελληνίδας, και του Σιωνιστικού ΟΗΕ.
17.-Ευρισκόμεθα εν όψει ενός καλά οργανωμένου σχεδίου (σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI), το οποίο εφαρμόζει η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση-Δικτατορία, για κατάληψη της Ελλάδος, και εν συνεχεία της
Ευρώπης. Γιαυτό διόρισε Εβραίους πολιτικούς στην Σιωνιστική Εβραϊκή Ευρωπαϊκή Ένωση!!!
18.-Σκοπός η Παγκόσμια Κυριαρχία της Ελίτ των Σιωνιστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
19.-Εν όψει αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι, υμείς & ημείς τι κάνουμε;;;
20.-Οι ΑμερικανοΕβραίοι συνοριοφύλακες πυροβολούν στα σύνορα ΗΠΑ-Μεξικού τους λαθρομετανάστες. Εμείς τους υποδεχόμαστε!!
Δεν λέω να τους πυροβολήσουμε, αλλά να τους αποθήσουμε προς Τουρκία. Να φυλάξουμε τα σύνορά μας, από κάθε εισβολέα, με κάθε τρόπο. Μη γίνεσθε ορντινάντσες του Σιων. ΝΑΤΟ.
21.- Όλα τα πλοία του Π.Ν. & Λ.Σ. να απωθούν τους λαθρό προς τα Τουρκικά χωρικά ύδατα.
22.- Οι Ιταλοί, προσπαθώντας να σώσουν τη πατρίδα τους, προκαλούν ναυάγια – με κάθε τρόπο – στα πλοιάρια των λαθρό. Οι Ισπανοί έχουν θέσει τις Ε.Δ. & Σ.Α. σε συναγερμό, και οι Γερμανοί με όπλα αντιμετωπίζουν τους λαθρό.
Οι Αυστραλοί δεν επιτρέπουν σε πλοιάρια λαθρομεταναστών να εισέλθουν στα χωρικά τους ύδατα. Εμείς εδώ οι χαζοχαρούμενοι τους βοηθάμε να εισβάλουν στη πατρίδα μας.!!!
Τα βλέπουμε στα Κανάλια της T.V.
23.-Από τη Κυβέρνηση Τσίπρα, μην περιμένετε προστασία της Πατρίδος. Είναι ταγμένος στις διαταγές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
24.- Απόφαση της Γιαγιάς-Τασίας είναι, δωρεάν στέγαση, σύτιση, υγεία, παιδεία, μεταφορές, στους λαθρό. Όλο το κόστος θα χρεωθεί στους Έλληνες αιχμαλώτους των λαθρό.
25.-Να δοθούν εντολές στους Έλληνες συνοριοφύλακες να διευκολύνουν τους λαθρομετανάστες, στην απόδρασή τους από την Ελλάδα, προς Β. Ευρώπη.
26.-Μόνον έτσι θα σωθεί η Ελλάς, εάν φύγουν όλοι αυτοί προς χώρες της Ε.Ε. οι οποίες μας έκαναν τη ζωή μαύρη προκαλώντας τεχνητή χρεοκοπία. Ευκαιρία τώρα να τους εκδικηθούμε με τους λαθρομετανάστες.
27.-Όπως κάνουν οι Τούρκοι και τους στέλνουν σε μας, σφυρίζοντας αδιάφορα, το ίδιο να πράξουμε και εμείς, και να τους στείλουμε στη Γερμανία, στους εχθρούς των Ελλήνων!!!
28.- Οι λαθρομετανάστες είναι μαθηματικά φανερό, ότι είναι η φυσική ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ των Ελλήνων.
29.- Η ύπαρξη της Γιαγιάς-Τασίας στο ανάλογο υπουργείο, είναι η κάλυψη για το γενοκτονικό σχέδιο κατά των Ελλήνων, και απόδειξη ότι ο Τσίπρας είναι Ανθέλληνας.
30.-Μετά από ένα αναπόφευκτο αιματηρό επεισόδειο σε κάποιο νησί, ή στην Αθήνα, τα διεθνή και ντόπια ΜΜΕ, θα το κάνουν ζήτημα ρατσισμού των Ελλήνων, και έτσι θα αρχίσει η ένοπλος εξόντωση κατά των «Ελλήνων Ρατσιστών».
31.-Μετά τον «δικαιολογημένο» εκκαθαρισμό των Ελλήνων νησιωτών σε μιά νύχτα, η Τουρκία θα επέμβει για «ειρηνευτικό και ανθρωπιστικό» σκοπό, για να καταλάβει τα νησιά, όπως έγινε και στη Κύπρο.
32.- Ευρισκόμεθα προ Σατανικού σχεδίου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, με εκτελεστάς τη Κυβέρνηση Τσίπρα.
33.- Σώστε το νησί του Ιπποκράτη.
34.- Τιμωρείστε παραδειγματικά τους προδότες πολιτικούς, αλλιώς χανόμαστε!!!!!!!!!
Καθαιρέστε τους προσκυνημένους στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ Δεσποτάδες, με πρώτο τον Αρχι-Ραββίνο!!!
35.-Όταν οι Πέρσες έκαναν επίθεση και εισβολή στην Ελλάδα, ο Λεωνίδας αντέστη στις Θερμοπύλες, ο Μιλτιάδης αντέστη στις μάχες του Μαραθώνα, και ο Θεμιστοκλής πολέμησε στη ναυμαχία της Σαλαμίνος.
Έτσι σώθηκε η Ελλάς, και η Ευρώπη!!!
36.- Εμείς παραδίδουμε τη πατρίδα μας, την Ελλάδα μας, στους βαρβάρους λαθρομετανάστες, εις το όνομα της φιλανθρωπίας, στις φιλάνθρωπες θεωρίες των Εβραίων Σιωνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, των Εβραίων Σιωνιστών του ΝΑΤΟ, της Εβραϊκής Ε.Ε. , και της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
37.-Σήμερα ασκείται Ρατσισμός υπό της Κυβερνήσεως κατά των Ελλήνων φορολογουμένων, νομίμων κατοίκων αυτής της χώρας. Ρατσισμός υπέρ των λαθρομεταναστών, και κατά των Ελλήνων!!!
38.- Κύριοι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων!!!
Τι περιμένετε;;; να σας δώσει διαταγές υπεράσπισης και διάσωσης της Πατρίδος, η Γιαγιά-Τασία;;;
39.-Μερικοί αληθινοί πατριώτες Έλληνες κομμάντος δεν υπάρχουν να σώσουν τη πατρίδα από τους προδότες προσκυνημένους πολιτικούς;;
40.- Οι ήρωες του 1821 θα κλαίνε για τα χάλια μας. ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ!!!

41.- Η διάσωση της Πατρίδος είναι υπεράνω των νόμων. Άρθρο 120 του Συντάγματος.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕ 
E-mail: ant.grypaios@gmail.com
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Ν.Δ.- ΠΟΤΑΜΙ- ΠΑΣΟΚ του Αντώνη Ι.Γρυπαίου




Αξιότιμοι Κυρίες & Κύριοι Βουλευτές

Θέμα: Ψήφιση 3ου ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
Πηγαίνετε τώρα σαν αγέλη προβάτων, να ψηφίσετε το 3ο Μνημόνιο του Τσίπρα, και να ξεφτιλιστείτε στον Ελληνικό Λαό, αλλιώς εάν δεν ψηφίσετε θα φάτε κλωτσιές, καρπαζιές, και σφαλιάρες, από το αφεντικό σας το Παγκόσμιο Δικτάτορα Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προϊστάμενο των δανειστών-δυναστών του Ελληνικού Λαού.
 
Επί τούτοις διατελώ,
Μετά τιμής
Αντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος/Αρθρογράφος διαδικτύου
Διαβάστε περισσότερα » »