Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Στρατηγικό αιφνιδιασμό ετοιμάζει ο Γκρούεφσκι στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ

Να πετάξει το μπαλάκι της ευθύνης στην Αθήνα, κατά την πορεία προς το Σικάγο, επιχειρεί ο Νίκολα Γκρούεφσκι. Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας «Den», που επικαλείται κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων ετοιμάζεται να προχωρήσει σε στρατηγικό αιφνιδιασμό τις παραμονές της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ.


Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα του Βήματος, ο Ν. Γκρούεφσκι σχεδιάζει να προτείνει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος, ενδεχομένως για την ονομασία «Βόρεια Δημοκρατία της Μακεδονίας» (που σημειωτέον έχει αποδεχθεί παλαιότερα η ελληνική πλευρά). Στη συνέχεια, σκοπεύει να ζητήσει ως αντάλλαγμα την πρόσκληση ένταξης της πΓΔΜ στη Συμμαχία.

Η αντιπολιτευόμενη εφημερίδα συνεχίζει λέγοντας ότι ο σκοπιανός Πρωθυπουργός έχει διαπιστώσει ότι δεν έχουν αποδώσει οι προσπάθειες τόσο του ιδίου όσο επίσης των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας για ένταξη στο ΝΑΤΟ χωρίς επίλυση του ονόματος, παρά τη θετική για τα Σκόπια απόφαση του Διεθνούς Δικαστηρίου της Χάγης για παραβίαση της Ενδιάμεσης Συμφωνίας από την Ελλάδα.

Την ίδια στιγμή, το ΝΑΤΟ δεν εμφανίζεται διατεθειμένο να ανοίξει συζήτηση για πρόσκληση ένταξης των Σκοπίων. Σαφή θέση επί του θέματος αυτού έχει επανειλημμένα λάβει ο Γενικός Γραμματέας της Συμμαχίας Αντερς Φογκ Ράσμουσεν, ενώ και οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν επιθυμούν να φέρουν σε δύσκολη θέση την Αθήνα - πόσω μάλλον που το πολιτικό τοπίο μετά τις εκλογές της 6ης Μαϊου διαγράφεται τουλάχιστον ομιχλώδες. Διπλωματικοί κύκλοι αναφέρουν ότι ο κ. Γκρούεφσκι κατά βάθος γνωρίζει ότι η Σύνοδος του Σικάγου δεν θα έχει θετική έκβαση για τη χώρα του και για τον λόγο αυτό το παρών θα δώσει εκεί ο πρόεδρος Γκεόργκι Ιβανόφ και όχι ο ίδιος.

Οι Σκοπιανοί έχουν επιδοθεί εσχάτως σε ένα συνεχές λόμπινγκ για να κερδίσουν υποστηρικτές, πέραν της Τουρκίας που είναι ο βασικός υποστηρικτής των θέσεών τους εντός ΝΑΤΟ. Πέραν του κ. Γκρούεφσκι, το έργο αυτό έχουν αναλάβει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκολα Πόποσκι (που συναντήθηκε πριν λίγες ημέρες με τον ΓΓ του ΟΗΕ Μπαν Κι - μουν αλλά και τον Μάθιου Νίμιτς στη Νέα Υόρκη) και τον (αλβανό) υπουργό Άμυνας Φατμίρ Μπεσίμι. Ο δεύτερος επισκέφθηκε μάλιστα τη Γερμανία, αν και δεν τον δέχθηκε ο γερμανός ομόλογός του. Τα Σκόπια έχουν εσχάτως προσεγγίσει το Βερολίνο, που είναι ιδιαίτερα δραστήριο στα Βαλκάνια, καθώς θεωρούν ότι μπορεί να γείρει την πλάστιγγα υπέρ τους.

Δημοσίως, η γερμανική κυβέρνηση είναι πολύ προσεκτική. Σε ιδιωτικές συνομιλίες όμως έχει με σαφήνεια στείλει το μήνυμα στην Αθήνα ότι μετά τη Σύνοδο του Σικάγου πρέπει να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την εξεύρεση λύσης. Το Βερολίνο επιθυμεί ηρεμία στα Βαλκάνια, διότι ανησυχεί για την αστάθεια που θα μπορούσε να προκληθεί από μία διεθνοτική σύγκρουση Σλαβομακεδόνων - Αλβανών, αλλά και από την επιρροή ισλαμικών στοιχείων στην ευρύτερη περιοχή - του Κοσσυφοπεδίου συμπεριλαμβανομένου.

Έμπειροι διπλωμάτες επισημαίνουν ότι, εκτός κι αν ανατραπούν τα πάντα, η Σύνοδος του Σικάγου δεν θα περιέχει εκπλήξεις. Ωστόσο, η μάχη για την τελική μορφή του Κοινού Ανακοινωθέντος της Συνόδου θα είναι σκληρή. «Το λεκτικό της Συνόδου του Βουκουρεστίου, που συνδέει ουσιαστικά την ένταξη των Σκοπίων με την προηγούμενη επίλυση του ζητήματος της ονομασίας πρέπει να διαφυλαχθεί ως κόρη οφθαλμού» εξηγούν. Ωστόσο, δεν μπορεί να αποκλειστεί έστω και την ύστατη ώρα κάποια αλλαγή που θα άνοιγε τον δρόμο στα Σκόπια, αλλά σε μεταγενέστερο στάδιο, και εφησυχασμός από την ελληνική πλευρά δεν επιτρέπεται!

defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Α.Τσοχατζόπουλος:"Τα ξέρω όλα,θα τα πω όλα".Οργισμένη δήλωση από τη φυλακή

Οργισμένος ο Άκης Τσοχατζόπουλος μετά την απόφαση προφυλάκισης της συζύγου του, απαντάει σε όσα συμβάινουν με γραπτή επιστολή μέσα από τις φυλακές.
Διαβάστε όλη τη γραπτή επιστολή του.

"Μπροστά στις κάλπες που βρίσκονται πλέον οι Έλληνες πολίτες, απαιτούν αλήθεια, ειλικρίνεια, φως παντού και για όλους, αυτοκριτική και ανάληψη ευθύνης από τον καθένα για τη στάση και το έργο του μέχρι τώρα. 



Ερωτώ, λοιπόν, σήμερα ξανά:

Αποδέχονται οι σημερινές ηγεσίες των δύο κομμάτων ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να συνεχίσουν και να επεκτείνονται μάλιστα οι πρακτικές «ανθρωποφαγίας» και εξόντωσης, πολιτικά, κοινωνικά, ηθικά, ακόμη και βιολογικά, των κομματικών αντιπάλων;


Είμαι βέβαιος και πάλι ότι θα καταδικάσουν όλοι απερίφραστα τέτοιες πρακτικές. Στην πράξη όμως άλλα έκαναν, όπως τους αποκάλυψε η Δικαιοσύνη με την τελεσίδικη απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου του Ανωτάτου Ειδικού Δικαστηρίου τον Αύγουστο του 2011, όταν κήρυξε απαράδεκτη και ανυπόστατη την άσκηση ποινικής δίωξης της Βουλής για παθητική δωροδοκία εναντίον μου.

Τότε που με τις εσωκομματικές τους πλειοψηφίες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χειραγώγησαν από κοινού το σύνολο σχεδόν του Κοινοβουλίου. Άρα στην πράξη προωθούν μια πρωτοφανή πολιτική δίωξη με νομικό μανδύα, που τυπικά έχει στόχο εμένα, στην ουσία όμως μετατρέπει σε θύματα όλα τα μέλη της οικογένειάς μου, ακόμη και τα ανήλικα παιδιά.

Η χθεσινή αυθαίρετη επιβολή από τον Ανακριτή και τον Εισαγγελέα, προσωρινής κράτησης στη σύζυγό μου Β. Τσοχατζοπούλου, έγινε με πλήρη αγνόηση των όρων που προβλέπει ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας, αλλά και χωρίς καμία απόδειξη ή ένδειξη σε βάρος της.

Έγινε με πλήρη αγνόηση του γεγονότος ότι είναι νόμιμη ιδιοκτήτρια του διαμερίσματός μας, που αποκτήθηκε με απόλυτα διαφανείς όρους, με τραπεζικό δανεισμό ύψους 850.000 ευρώ –με εμένα εγγυητή στα τραπεζικά συμβόλαια δανείου, καθώς και στις υποθήκες που έχουν εγγραφεί στα υποθηκοφυλακείο-, και σταδιακή καταβολή του υπόλοιπου τιμήματος των 450.000 ευρώ, -αποκλειστικά από ίδιους πόρους που καλύπτονται από τα εισοδήματα όλων των προηγούμενων ετών, όπως έχουν δηλωθεί στις φορολογικές μας δηλώσεις-, στη διάρκεια της τριετίας 2006-2009 προς τα συνεργεία που ολοκλήρωσαν τις κατασκευές του σπιτιού.

Πέραν τούτου όμως, ουδεμία σχέση έχει εκείνη με οποιοδήποτε άλλο, διοικητικό, πολιτικό, οικονομικό, τεχνικό θέμα που εξετάζει η Δικαιοσύνη στο πλαίσιο της έρευνάς της. 


Το μόνο για το οποίο έχει την απόλυτη ευθύνη, είναι να αναθρέψει το παιδί μας 5,5 ετών, καθώς και να στηρίξει το σπίτι και την οικογένειά της. 

Πέραν της τελεσίδικης νομικής κρίσης του Δικαστικού Συμβουλίου του ΑΕΔ, και στην πράξη, όπως βεβαίωσαν οι ελεγκτικές Αρχές του ΣΔΟΕ και της Δικαιοσύνης στη Βουλή, καμία σχέση δεν υπάρχει ούτε με δωροδοκίες, ούτε με «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος».

Έτσι, εφαρμόζοντας έμπρακτα τη θεωρία της «οικογενειακής ευθύνης», εξελίσσεται η «επιχείρηση προσωρινής κράτησης».

Μετά από έμενα τη Μ. Εβδομάδα, την κόρη μου Αρετή, μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, προχτές, με την απαράδεκτη προσωρινή κράτηση και της συζύγου μου, χτες, -αδιαφορώντας ότι έτσι εγκαταλείπεται μόνο του το 5,5, ετών παιδί μας-, ολοκληρώνεται το σχέδιο εξόντωσης που οδηγεί στη διάλυση της οικογένειας μου.



Κάποιοι μου λένε: «Πες τα. Αποκάλυψε ποιοι είναι πίσω, ποιοι χρεώνονται επιτέλους αυτές τις αήθεις, εγκληματικές, απάνθρωπες πολιτικές διώξεις, επί 20 μήνες, ποδοπατώντας έτσι τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους δημοκρατικούς θεσμούς». 

Απαντώ: Στο φυσικό Δικαστή, όπου γρήγορα θα βρεθούμε, πρέπει και θα ειπωθούν όλα. Εκεί θα λάμψει η αλήθεια, θα καταρρεύσει το ψεύδος, θα αποκαλυφθεί ποιοι τίμησαν το δημόσιο συμφέρον και την υπηρεσία στην πατρίδα μας και στο λαό μας. 

Προσωπικά δηλώνω ότι δεν εκβιάζομαι. Σαράντα χρόνια στην πολιτική ζωή της χώρας, τα ξέρω όλα. Είμαι αθώος, δεν με αγγίζει καμία κατηγορία, ούτε τα ψεύδη, οι συκοφαντίες και οι λάσπες. 

Δε θα μείνει τίποτα στο σκοτάδι. Όλα στο φως." 

onalert.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2 - 27-4-2012

ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2: Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ | 6/4/2012-Τα "κρυμμένα" και καλά φυλαγμένα περιουσιακά στοιχεία του αξιότιμου Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας(αξίας άνω του 1εκ ευρώ) που ήταν στο χέρι του πριν έρθει ο Παδήμ-ι-ος και οι υπουργάρες του, να έχει λύσει το πρόβλημα της χώρας παραιτούμενος και προκηρύσσοντας εκλογές.Και άλλα πολλά.....

 

Διαβάστε περισσότερα » »

Έρχεται το φυσικό αέριο στα ΙΧ


Μια νέα εποχή στην κίνηση των οχημάτων, με καύσιμα φιλικά προς το περιβάλλον, επιχειρεί να φέρει η Δημόσια Επιχείρηση Αερίου (ΔΕΠΑ), η οποία έχει στα σκαριά σχέδιο δράσης για την προώθηση της αεριοκίνησης τόσο στα επαγγελματικά οχήματα όσο και στα ΙΧ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η εταιρεία προωθεί συνεργασίες με τους μεγαλύτερους εισαγωγείς και αντιπροσώπους στη χώρα, σε μια προσπάθεια να πραγματοποιήσει δυναμική είσοδο στην αγορά αυτοκινήτου, δημιουργώντας δυνατότητες για σημαντική μείωση του κόστους μετακίνησης, σε μία εποχή που τα συμβατικά καύσιμα καίνε τις τσέπες των οδηγών. Για να στηρίξει τη συγκεκριμένη δράση η ΔΕΠΑ εξετάζει την παροχή ιδιαίτερα ελκυστικών κινήτρων στους ιδιοκτήτες ΙΧ, που δεν αποκλείται να φθάσουν μέχρι και την πλήρη κάλυψη του κόστους για την τοποθέτηση κινητήρα φυσικού αερίου.

Με άλλα λόγια, μόλις τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο – κάτι που εκτιμάται να γίνει μέσα στους επόμενους 1-2 μήνες – οι οδηγοί θα μπορούν να πηγαίνουν στην αντιπροσωπεία απ' όπου έχουν αγοράσει το αυτοκίνητό τους και να ζητούν την μετατροπή του σε αεριοκίνητο είτε καταβάλλοντας ένα χαμηλό αντίτιμο είτε εντελώς δωρεάν. Μάλιστα θα λαμβάνουν και εγγύηση ασφάλειας μετατροπής από τον αντιπρόσωπο, προκειμένου να είναι πλήρως καλυμμένοι.

Στο παραπάνω πλαίσιο η ΔΕΠΑ σχεδιάζει να αναπτύξει ένα δίκτυο πρατηρίων φυσικού αερίου σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Βόλο, ενώ, σύμφωνα με τον σχεδιασμό, θα τοποθετήσει αντλίες φυσικού αερίου σε 15 ήδη υπάρχοντα πρατήρια στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα, η επιδότηση μετατροπής του κινητήρα σε αεριοκίνητο θα ισχύσει και για εταιρείες με στόλο οχημάτων (όπως μεταφορικές με φορτηγά, βαν κτλ), ενώ παρόμοιες συνεργασίες μελετάται να γίνουν και με τις εταιρείες ταξί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Εξάλλου, ήδη η ΔΕΠΑ έχει κάνει τις πρώτες επαφές με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) για τον εφοδιασμό των απορριμματοφόρων με φυσικό αέριο.

Σήμερα μόλις 3 εταιρείες σε όλη την Ελλάδα ασχολούνται με μετατροπές κινητήρων σε οχήματα, με το κόστος να κυμαίνεται από 1.500 ευρώ έως 2.500 ευρώ για τα αυτοκίνητα και 5.000 – 10.000 ευρώ για τα φορτηγά. Παρά το σχετικά υψηλό κόστος εγκατάστασης κινητήρα CNG (Compressed Natural Gas), τα οφέλη για τους οδηγούς είναι ιδιαίτερα σημαντικά, καθώς η τιμή του φυσικού αερίου είναι σήμερα στα 0,45 ευρώ/λίτρο, λιγότερο από το 1/4 της τιμής της αμόλυβδης αλλά και σχεδόν στη μισή τιμή του υγραερίου.





voria
Διαβάστε περισσότερα » »

Συμπολίτης μας χρειάζεται τη βοήθειά μας!!!!

Συνάνθρωπος – συμπολίτης μας πάσχει από λευχαιμία και ζητά επειγόντως δότη μυελού των οστών ούτως ώστε να καταστεί δυνατή η μεταμόσχευση και να σωθεί η ζωή του.

Θεωρώντας δεδομένη την ευαισθησία όλων μας σε τέτοια θέματα παρακαλούμε θερμά όπως αφιερώσουμε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μας για να δώσουμε δείγμα αίματος για επεξεργασία συμβατότητας ώστε να σώσουμε μια ζωή. Δότες μπορούν να γίνουν όσοι έχουν ηλικία 18 ετών και άνω. Ευχαριστούμε πολύ.
Μπορείτε να επικοινωνήσετε για πληροφορίες στο 6937159501 κ. Σοφία.

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

BIΔΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 300 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΧΡΟΝΩΝ!

Το καλοκαίρι του 1998, Ρώσοι επιστήμονες που ερευνούσαν σε μια περιοχή 300 χ.λ.μ. νοτιοδυτικά της Μόσχας για τα υπολείμματα ενός μετεωρίτη, ανακάλυψαν ένα κομμάτι βράχου που περιέκλειε μια σιδερένια βίδα.
Οι γεωλόγοι υπολογίζουν ότι η ηλικία του βράχου είναι 300-320 εκατομμύρια χρόνια.

Εκείνη την εποχή όχι μόνον δεν υπήρχαν ευφυείς μορφές ζωής στον πλανήτη, αλλά ούτε καν .....
οι δεινόσαυροι δεν είχαν εμφανιστεί στην επιφάνειά του. Η βίδα, στην οποία διακρίνεται καθαρά το κεφάλι και το περικόχλιο της, έχει μήκος ενός περίπου εκατοστού και διάμετρο περίπου τριών χιλιοστών του μέτρου.

Οι επιστήμονες νόμισαν αρχικά ότι η βίδα ανήκε σε κάποιο γεωργικό μηχάνημα. Όμως η βίδα ήταν γερά στερεωμένη στον βράχο.
Περίπτωση "λάθους" αποκλείστηκε γιατί επιπλέον, όπως έδειξαν μεταγενέστερες μελέτες, η βίδα βρίσκεται εκεί για ένα πραγματικά τεράστιο χρονικό διάστημα, αφού τα άτομα του σιδήρου της βίδας και τα άτομα του πυριτίου (από το οποίο αποτελείται κυρίως ο βράχος) έχουν διαχυθεί εκατέρωθεν στα δύο υλικά.Οι ακτίνες Χ αποκάλυψαν ότι μέσα στο βράχο υπάρχουν και άλλες παρόμοιες βίδες όπως..επίσης και δύο μικρές στρογγυλές σφαίρες που φέρουν τετράγωνες οπές.



Το εύρημα μελετήθηκε επισταμένα σε διάφορα επιστημονικά ιδρύματα της Ρωσίας - από γεωλόγους, φυσικούς, παλαιοντολόγους, μεταλλειολόγους και αποδείχτηκε ότι η βίδα βρισκόταν μέσα στο ίζημα πριν αυτό στερεωθεί σε βράχο. Όλοι οι τεχνικοί που εξέτασαν τα ευρήματα είναι πεπεισμένοι ότι η βίδα έχει κατασκευαστεί τεχνητά και ότι δεν αποτελεί προϊόν κάποιας φυσικής διαδικασίας.
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Πριν ψηφίσετε...Δείτε κι αυτό !!!!ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ !!!


Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Φίλοι και φίλες
εδώ και δώδεκα χρόνια, προσπάθησα και κατάφερα να κάνω τους Έλληνες και τις Ελληνίδες να καταλάβουν ότι υπάρχει ένα παγκόσμιο σχέδιο, εναντίον όλων των λαών και βεβαίως και του δικού μας.
Τα κατάφερα.
Όσοι με ακούτε, είστε πλέον η αντίσταση.
Λέξεις άγνωστες μέχρι πριν δώδεκα χρόνια, όπως νέα τάξη, chemtrails, μικροτσίπ, HAARP, υποσυνείδητα μηνύματα, υποδούλωση μέσω δανείων, κρεατόμαζες, Ατζέντα21 κτλ κτλ τα έβαλα στη ζωή σας.

Παρά τις αλλεπάλληλες προτάσεις που δέχτηκα εντωμεταξύ, δεν εντάχθηκα ποτέ σε κανένα ψηφοδέλτιο και δεν επέλεξα να γίνω βουλευτής, απαρνούμενος όλα τα υλικά αγαθά και τις αβάντες που προσφέςρει το "αξίωμα" αυτό.


Ποτέ όμως δεν σταμάτησα, ούτε θα σταματήσω να έχω άποψη για το τι πρέπει να γίνει για την επίτευξη της πνευματικής αλλά και της υλικής προκοπής των Ελλήνων και των Ελληνίδων.


Επειδή κάποιοι, λίγοι σε αριθμό, , παρεξήγησαν λόγω της φόρτισης ίσως των ημερών, που προέρχεται από τις εκλογές, τις προτάσεις που δίνω για την έξοδο από την κρίση σαν κομματική προτίμηση,


σας δηλώνω ότι


δεν είμαι οπαδός κανενός κόμματος


και δεν σας προτρέπω να ψηφίσετε κανένα κόμμα.


Κάντε ότι σας φωτίσει ο Θεός.


Όσοι από τους φίλους μου, αλλιώς κατάλαβαν, λυπάμαι, αλλά κατάλαβαν λάθος.


Στο κάτω κάτω πρέπει να συμφωνούμε στα βασικά και όχι σε όλα, αλλιώς θα πεθάνουμε από ανία.


Οι πάγιες θέσεις μου, όσον αφορά την πολιτική που πρέπει να επιλέγουμε είναι


1. Να στηρίζουμε την Ορθόδοξη πίστη και παράδοση του Χριστού μας


2. Να προωθούμε τον πατριωτισμό της νεολαίας μας.


3. Να πετύχουμε την οικονομική απελευθέρωση των Ελλήνων με το να μειώσουμε τους φόρους και να δώσουμε την ευκαρία στον καθένα και την κάθε μια να δημιουργήσουν με βάση την φαντασία και την δημιουργικότητα της φυλής μας.


Ξαναλέω και τονίζω


δεν είμαι οπαδός κανενός κόμματος.


Το αν ο Σαμαράς επέλεξε να δώσει σαν πρόγραμμα της ΝΔ, πράγμα που έκανε στο κάτω κάτω και ο Καμμένος, αυτά που εγώ εδώ και χρόνια, όχι μόνο λέω αλλά και γράφω και μάλιστα κατά λέξη, δεν κάνει εμένα οπαδό δικό τους αλλά αυτούς τηλεθεατές δικούς μου.


Από δω και πέρα και μετά από αυτό το ξεκαθάρισμα, κάθε αντίθετη τοποθέτηση μόνο εκ του πονηρού μπορεί να γίνει, σε μία ακόμη από τις αμέτρητες προσπάθειες αποδυνάμωσης του αντινεοταξίτικου λόγου μου, που ως τώρα απλά έπεσαν στο κενό.


Το δικό μου όνομα


και όχι των κομμάτων


είναι αυτό που συνδέθηκε με το ξεμπρόστιασμα της νέας τάξης.


Δυνατά κι Ελληνικά



ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΘΑ ΠΙΝΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΟΥΖΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΑΝΑΤΙΣΤΗΚΑΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ,
ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΧΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΪΔΕΑΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.
 Λιακόπουλος Δημοσθένης

http://www.liako.gr/news/home/37639-2012-04-27-12-20-11.html
Διαβάστε περισσότερα » »

Τους είχαμε προειδοποιήσει για τις τουρκικές έρευνες! - Το αγνόησαν - Προδότες ή ανίκανοι;

Το παρακάτω κείμενο είχε γραφτεί και είχε γίνει κύριο θέμα στο defencenet.gr στις 28/02/2012, μαζί με το χάρτη που δημοσιεύουμε στην α' σελίδα, βάσει των απόλυτα αξιόπιστων, όπως αποδείχθηκε, στοιχείων που είχαν οι ελληνικές υπηρεσίες στρατιωτικών πληροφοριών για τις έρευνες που είχε αποφασίσει η Τουρκία εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας.

Ο ίδιος ο χάρτης είχε υποκλαπεί από τουρκικές κυβερνητικές υπηρεσίες και απεικονίζει τις περιοχές που είχαν αποφασίσει εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, μεταξύ Ρόδου και Καστελόριζου, να κάνουν έρευνες για υδρογονάνθρακες οι Τούρκοι. 

Δυστυχώς, ουδείς απ΄το ΥΠΕΞ και την κυβέρνηση Παπαδήμου θέλησε να ασχοληθεί με το θέμα. Δεν πιστεύουμε ότι δεν το ήξεραν, γιατί δεν θεωρούμε ότι έχουμε καλύτερη ενημέρωση από την κυβέρνηση. Σήμερα που η Τουρκία το ανακοίνωσε επίσημα, το ΥΠΕΞ κλαψουρίζει και υποδύεται το "αγανακτισμένο". Κανείς δεν έχει καταλάβει ακόμα ότι δικό σου είναι μόνο ότι μπορείς να υπερασπιστείς, είτε με τα όπλα, είτε με την διπλωματία, που βασίζεται βέβαια στην ισχύ των όπλων.

Ας δούμε το κείμενο του defencenet.gr στις 28 Φεβρουαρίου, που επιχείρησε - ανεπιτυχώς - να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου στο ΥΠΕΞ και το Μαξίμου: 

"Φωτιά στην Α.Μεσόγειο βάζει η Τουρκία με την απόφασή της να προχωρήσει σε έρευνες καθαρά εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας και εντός της δυνητικής ελληνικής ΑΟΖ σε σχετική συμφωνία με την εταιρεία Shell. Στο χάρτη παρουσιάζονται οι περιοχές στις οποίες η Τουρκία θα προχωρήσει σε έρευνες υδρογονανθράκων φυσικά το ερώτημα που τίθεται είναι απλό: Τι προτίθεται να πράξει η Αθήνα;

Η ιστορία των τουρκικών γεωτρήσεων ξεκινά από το Νοέμβριο του 2011 - και πιο συγκεκριμένα στις 16/11 - όταν ανακοινώθηκε η υπογραφή συμφωνίας μεταξύ του τουρκικού υπουργείου Ενέργειας και της Ανώνυμης Εταιρείας Πετρελαίων Τουρκίας (TPAO) και των εταιρειών Shell και Exxon, για την έναρξη δοκιμαστικών γεωτρήσεων σε περιοχές οι οποίες χωρίζονται σε 7 ζώνες, εκ των οποίων οι 3 θα ανήκουν στη Shell και οι 4 στην Exxon.

Από δημοσιεύματα μάλιστα του τούρκικου Τύπου έχει γίνει πως οι έρευνες θα ξεκινήσουν αρχικά στα ανοιχτά της Αττάλειας, όπου η θάλασσα έχει βάθος 2.500 μέτρων, και ότι τα έξοδα και την πλατφόρμα θα τα αναλάβει η εταιρεία Shell. Σε περίπτωση που βρεθεί πετρέλαιο ή φυσικό αέριο οι σχετικές επενδύσεις, ύψους περίπου ενός δις δολαρίων θα καλυφθούν από την ίδια εταιρεία, ενώ το πετρέλαιο θα μοιραστεί σε ποσοστό 50-50 μεταξύ της Shell και της Τουρκίας.

Όπως φαίνεται στο σχετικό χάρτη εκτός από τις περιοχές των πεδίων της κυπριακής ΑΟΖ που επικαλύπτονται από τις τουρκικές επιδιώξεις (4,5,6, και μέρος του 7) η έρευνες της Τουρκίας θα επεκταθούν και προς δυτικά περνώντας από τη Μεγίστη (Καστελόριζο) και φτάνοντας σχεδόν στα όρια Ρόδου και Καρπάθου(!) καταπατώντας την ελληνική υφαλοκρηπίδα.

Η Ελλάδα , που για ακόμη μια φορά, αποδεικνύεται ότι τα φοβικά της σύνδρομα την οδηγούν σε μια νέα ήττα –ενεργειακή αυτή τη φορά- καθώς όταν έπρεπε δεν διανοήθηκε καν να προχωρήσει σε ανακήρυξη της ΑΟΖ βρίσκεται αντιμέτωπη με μια τουρκική ενέργεια που θα της στερήσει κρίσιμα ενεργειακά πεδία, σε μια εποχή όπου ερευνούνται απεγνωσμένα τρόποι οι οποίοι θα πρόσθεταν στο εθνικό της εισόδημα. Πλην ενός: Αυτών που έχουν να κάνουν με την ΑΟΖ και τις έρευνες σε περιοχές που θα μπορούσαν να «εκνευρίσουν» την «Υψηλή Πύλη».

Μια Ελλάδα που παραπαίει κάτω από το βάρος της οικονομικής της κρίσης και φοβούμενη και την ανάσα ακόμη της Τουρκίας, είναι εξαιρετικά αμφίβολο εάν καταφέρει να ορθώσει το εθνικό της ανάστημα στη νέα αυτή τουρκική «επέλαση» προς τα δυτικά".

Σήμερα δημοσιεύθηκε στην τουρκική εφημερίδα της κυβερνήσεως η απόφαση του τουρκικού υπουργικού συμβουλίου για την εκτέλεση πετρελαϊκών ερευνών εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, ξύπνησαν και δηλώνουν ηρωϊκά όπως ήδη έχουμε γράψει ότι «Με κανένα τρόπο δεν μπορεί να θίξει κυριαρχικά δικαιώματα και αρμοδιότητες της Ελλάδας, που θεμελιώνονται στο Διεθνές Δίκαιο. 

Η σημερινή δημοσίευση, στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως της Τουρκίας, σειράς αποφάσεων του τουρκικού Υπουργικού Συμβουλίου, που είχαν ληφθεί στις 16 Μαρτίου 2012, περί χορήγησης αδειών εκτέλεσης πετρελαϊκών εργασιών, μεταξύ των οποίων και σε περιοχές νότια της Ρόδου και του Καστελόριζου, αντιβαίνει στους κανόνες του Δικαίου της Θάλασσας και με κανένα τρόπο δεν μπορεί να θίξει κυριαρχικά δικαιώματα και αρμοδιότητες της Ελλάδας, που θεμελιώνονται στο Διεθνές Δίκαιο».

Τώρα είναι αργά για δάκρυα. Και πιο αργά θα είναι όταν θα κάνουν τις έρευνες και δεν θα υπάρχουν ούτε φρεγάτες, ούτε μαχητικά, ούτε βαρκούλες για να τους εμποδίσουν...

Το πρωί σήμερα γράφαμε για τις κινήσεις που ετοιμάζει η Άγκυρα και μας οδηγούν σε "θερμό" καλοκαίρι για μία σειρά λόγων. Αυτή την φορά επιβεβαιωθήκαμε μέσα σε λίγες ώρες...


defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο στην Αθήνα! Eίχε δεκάδες Έλληνες πελάτες.


Σοκ έπαθαν ακόμη και οι αρμόδιοι του υπουργείου Υγείας και του ΚΕΕΛΠΝΟ όταν κατά τη διάρκεια των ελέγχων για τους λαθρομετανάστες που γίνονται και σε οίκους ανοχής, εντόπισαν την 21 ετών Ρωσίδα όχι μόνο να  εκδίδεται παράνομα αλλά να έχει και Aids.

Οι ειδικοί του ΚΕΕΛΠΝΟ διαπίστωσαν ότι είναι φορέας καθώς πραγματοποίησαν το άμεσο τεστ (rapid test) στην νεαρή Ρωσίδα, η οποία και πιθανότατα θα συλληφθεί καταρχάς επειδή βρίσκεται παράνομα στη χώρα μας. Εξετάζεται εάν γνώριζε ή όχι πως ήταν φορέας του ιού, ώστε στην περίπτωση αυτή να κατηγορηθεί για δόλια μεταφορά νόσου. Πάντως ο οίκος ανοχής θα σφραγισθεί ενώ ο “ιδιοκτήτης” του “σπιτιού” θα συλληφθεί και θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα.

Πάντως οι υπεύθυνοι του ΚΕΕΛΠΝΟ ξεκίνησαν ήδη αγώνα εντοπισμού όλων των “πελατών” της νεαρής προκειμένου να διαπιστώσουν εάν έχει διαδοθεί ο ιός σε άτυχους άνδρες που είχαν επισκεφθεί τον οίκο ανοχής ο οποίος βρίσκεται στην περιοχή της Αχαρνών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η νεαρή Ρωσίδα που ήταν εξαιρετικά όμορφη, είχε δεκάδες Έλληνες πελάτες και δη νεαρής ηλικίας. Μάλιστα ακόμη και την ώρα που οι επιστήμονες του ΚΕΕΛΠΝΟ μπήκαν στον οίκο ανοχής, Έλληνες πελάτες της περίμεναν στην αναμονή.

Με το περιστατικό αυτό αποδεικνύεται με τον πιο τραγικό τρόπο η αύξηση του Aids τον τελευταίο χρονο κατά 1000% σύμφωνα και με τα επίσημα στοιχεία του ΚΕΕΛΠΝΟ.

iatropedia.gr

Ανακοίνωση – σοκ για μαζικές εξετάσεις AIDS στον πληθυσμό λόγω εντοπισμού ιερόδουλης με AIDS σε κεντρικό οίκο ανοχής!

Διαβάστε περισσότερα » »

Ολονύχτια έφοδος της αστυνομίας σε νοσοκομεία! - Βρήκαν 106 παράνομες αποκλειστικές!

- Οι έλεγχοι έγιναν σε 8 νοσοκομεία και τα ευρήματα είναι αποκαλυπτικά
- 35.000 οι νόμιμες αποκλειστικές στην Ελλάδα - Οι περισσότερες είναι άνεργες!
- Δεν ξεπερνούσαν τις 10 οι αποκλειστικές που ήταν νόμιμες
- Το θέμα είχε αναδείξει το Newsit τον περασμένο Μάρτιο

Και ξαφνικά, 10 ημέρες πριν τις εκλογές και ενώ το θέμα των παράνομων μεταναστών είναι στην επικαιρότητα, έγινε αιφνιδιαστική επιχείρηση σε οκτώ νοσοκομεία της Αττικής για να εντοπίσουν παράνομη και αδήλωτη εργασία αποκλειστικών νοσοκόμων.

Η έρευνα έγινε παρουσία αστυνομικών, από ελεγκτές της Ειδικής Υπηρεσίας Ελέγχου Ασφάλισης (Ε.ΥΠ.Ε.Α) του ΙΚΑ.

Το αποτέλεσμα; Οι ελεγκτές κατέγραψαν 106 ανασφάλιστες αλλοδαπές που δεν διέθεταν τη σχετική άδεια, πιστοποιητικά υγείας ή νομιμοποιητικά έγγραφα.

Οι αποκλειστικές, που εργάζονταν νόμιμα, δεν ξεπερνούσαν τις δέκα, ενώ και στα οκτώ νοσοκομεία διαπιστώθηκε ότι τα γραφεία προϊσταμένων βάρδια, δεν τηρούσαν στοιχεία παρουσίας των παράνομων αλλοδαπών στους θαλάμους των ασθενών.

Στην Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία του ΙΚΑ, είναι εγγεγραμμένοι στις καταστάσεις 35.000 αποκλειστικές και αποκλειστικοί νοσοκόμοι, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι, σήμερα, άνεργοι.
Τα στελέχη του Ιδρύματος εκτιμούν ότι οι παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες ξεπερνούν τις 200.000.

Στην πλειοψηφία τους, είναι γυναίκες από τις βαλκανικές χώρες, τη Λευκορωσία και την Ουκρανία. Η ζημιά για το ΙΚΑ, μόνον από αυτήν τη δραστηριότητα, υπολογίζεται στα 100 εκατ. ευρώ το μήνα και στα 1,2 δισ. ευρώ ευρώ το χρόνο.

Η «έφοδος» των επιθεωρητών της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων του ΙΚΑ ξεκίνησε στις 10 το βράδυ, ταυτόχρονα σε όλα τα νοσοκομεία και ολοκληρώθηκε τα μεσάνυχτα.

Η «έφοδος» των επιθεωρητών στο «Ιπποκράτειο» και το «Αλεξάνδρα»

Στο Ιπποκράτειο, στο οποίο εξελίσσεται εφημερία, ο έλεγχος ξεκινά από τη Β' Παθολογική κλινική. Η προϊσταμένη του ορόφου δηλώνει άγνοια, και φεύγει «για να βρει τις άδειες», αλλά δεν επανέρχεται.

Οι ελεγκτές εντοπίζουν δύο παράνομες αποκλειστικές στον όροφο και οκτώ, συνολικά, στο νοσοκομείο. Δεν έχουν άδεια και είναι ανασφάλιστες. Δεν φορούν υγειονομικές μπλούζες, μιλούν ελάχιστα ή καθόλου ελληνικά, δεν έχουν νομιμοποιητικά έγγραφα και, στις περισσότερες περιπτώσεις, οποιοδήποτε έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά τους.

Στους επιθεωρητές δηλώνουν ότι δεν είναι νοσοκόμες, αλλά «κάνουν παρέα στη γιαγιά», ή «ζουν με τον παππού τα τελευταία τέσσερα χρόνια».

Βγαίνοντας από το νοσοκομείο, οι εκπρόσωποι του σωματείου των αποκλειστικών δείχνουν τον χώρο με τα επείγοντα, που, σιγά σιγά, γεμίζει από τέτοιες «νοσοκόμες». Αύριο- εξηγούν- θα είναι διπλάσιες ή και περισσότερες.

Η ίδια κατάσταση και στο γειτονικό «Αλεξάνδρα». Εδώ, η προϊσταμένη της βάρδιας είναι παρούσα. Συνοδεύει και «διευκολύνει» τους επιθεωρητές. Έτσι, η επιχείρηση ολοκληρώνεται σχετικά γρήγορα. Η προϊσταμένη, εκτιμά ότι η υγεία των ασθενών βρίσκεται σε κίνδυνο, αλλά η ίδια δεν μπορεί να κάνει κάτι γι' αυτό. Ούτε το νοσοκομείο, υποστηρίζει, εφόσον οι «αποκλειστικές» δηλώνουν συγγενείς των ασθενών. Εντοπίζονται, συνολικά, επτά παράνομες αποκλειστικές.

Στο μεταξύ, το κύκλωμα ενημερώνεται. Στο «Λαϊκό», οι ελεγκτές εντοπίζουν επτά «αποκλειστικές», αλλά πάνω από 30 έχουν προλάβει να διαφύγουν. Το ίδιο συμβαίνει και στο «Σωτηρία», όπου οι κλινικές στεγάζονται σε διαφορετικά κτίρια.

Τα κλιμάκια των επιθεωρητών θα καταγράψουν άλλες επτά περιπτώσεις στο «Αττικό», 12 στο «Κρατικό» της Νίκαιας, 24 στο «Κρατικό» της Αθήνας, 11 στο Σισμανόγλειο και 30 στο «Σωτηρία».

Και στα δυο νοσοκομεία που μπήκε το ΑΜΠΕ υπήρχαν κάρτες, στα τραπεζάκια των διαδρόμων: «Έμπειρη νοσοκόμα αναλαμβάνει τη φροντίδα ασθενών με 50 ευρώ, για 12 ώρες». Οι κάρτες, σε όλα τα νοσοκομεία, ήταν τυπωμένες με την ίδια γραμματοσειρά και είχαν βγει από την ίδια μηχανή. Άλλαζαν, μόνο τα κινητά τηλέφωνα. Ονόματα, πουθενά.

«Έχω δει με τα μάτια μου "αποκλειστική" να κάνει "αναρρόφηση" σε ασθενή, χωρίς γάντια και με τα ρούχα που φόραγε στο λεωφορείο» λέει στο ΑΜΠΕ, η Ε.Μ., που εργάζεται νόμιμα ως αποκλειστική νοσηλεύτρια τα τελευταία 16 χρόνια. Ζει πολλά χρόνια στην Ελλάδα και έχει την ελληνική υπηκοότητα. Ζήτησε, όμως, να μη γίνει γνωστό το όνομά της, για να μη κινδυνέψει η ίδια ή συγγενείς της που ζουν στο εξωτερικό. «Σε άλλες περιπτώσεις, έχω δει να κάνουν μπάνιο στον χώρο νοσηλείας και να κυκλοφορούν στον θάλαμο με την πετσέτα, να τρώνε από το ίδιο πιάτο με τον ασθενή ή να κοιμούνται μαζί του. Άλλοτε πλένουν τους ασθενείς όλου του θαλάμου, με το ίδιο ζευγάρι γάντια ή χωρίς γάντια» προσθέτει.

Οι έλεγχοι του ΙΚΑ θα συνεχιστούν, ενώ για το θέμα βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα της Δικαιοσύνης, που διατάχθηκε τον περασμένο μήνα από την εισαγγελέα Πρωτοδικών Ελένη Ράικου. Και ελπίζουμε να έχει και συνέχεια και να μην είναι άλλη μια προεκλογική επίδειξη λειτουργίας του κράτους...


newsit
Διαβάστε περισσότερα » »