Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Απόβαση μαρτύρων του Ιεχωβά στην Αθήνα:”Παγκόσμια κυβέρνηση” & “Νέο άρχοντα της γης” διαλαλούν με φυλλάδια τους!

iexovades-1Περισσότεροι από 40.οοο μάρτυρες του Ιεχωβά, προερχόμενοι από 51 χώρες, βρίσκονται στην πρωτεύουσα προκειμένου να συμμετάσχουν στο παγκόσμιο συνέδριο που πραγματοποιείται στο ΟΑΚΑ.
Η Ιερά Σύνοδος έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για την παρουσία των πολέμιων της Ορθοδοξίας, ενώ με εγκύκλιο που εξέδωσε προειδοποιεί τους πιστούς για την πραγματική ταυτότητα των Ιεχωβάδων.
Το θέμα του συνεδρίου είναι η «Παγκόσμια Κυβέρνηση», γεγονός που δεν προκαλεί καμία έκπληξη αφού είναι γνωστό ότι οι Ιεχωβάδες είναι το άλλο πρόσωπο του σιωνισμού, ο οποίος όπως και όλα τα υπόλοιπα σκοτεινά ιερατεία που κυβερνούν τον κόσμο επιθυμεί και αγωνίζεται για την εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας διακυβέρνησης.

iexovades-2
Μπορεί η Πολιτεία να τους θεωρεί στο πλαίσιο της ανεξιθρησκείας ως «αναγνωρισμένους», ωστόσο η Εκκλησία ποτέ δεν τους αποδέχτηκε ως Χριστιανούς. Τα τελευταία χρόνια σε ένα κτίριο μεγαθήριο επί της Λεωφόρου Κηφισίας 77. iexovades-3
Πίσω από το προσωπείο μίας δήθεν θρησκευτικής οργάνωσης βρίσκονται ισχυροί χρηματοδότες, Έλληνες και ξένοι. Ο στόχος πρόδηλος: Να μας αφελληνίσουν και να μας παραδώσουν στους Νεοταξίτες των Αμερικανικών σχεδίων ώστε να εκμηδενίσουν φρόνημα και εθνική συνείδηση.

makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »

Δόθηκε η πολυπόθητη παράταση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων

Παρά τις διαψεύσεις των προηγούμενων ημερών, το ΥΠΟΙΚ έδωσε παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις. Διαβάστε μέχρι πότε
Ανακοινώθηκε και επισήμως το μεσημέρι της Παρασκευής, από το υπουργείο Οικονομικών, η παράταση του χρόνου υποβολής των δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος προηγουμένου έτους έως τη Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014, ανεξαρτήτως ΑΦΜ.
Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, «το Υπουργείο Οικονομικών σε σχέση με την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων εισοδήματος οικονομικού έτους 2014 ανακοινώνει τα ακόλουθα: Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Έλληνες φορολογούμενους για τη διάθεση φορολογικής συμμόρφωσης και κοινωνικής αλληλεγγύης που έδειξαν την τελευταία εβδομάδα.
Από τη Δευτέρα έχουν υποβληθεί 700.000 δηλώσεις δηλαδή το 12% των συνολικά αναμενόμενων και μόνο χθες υποβλήθηκαν 198.000 δηλώσεις. Οι Έλληνες φορολογούμενοι ανταποκρινόμενοι στις οδηγίες του ΥΠΟΙΚ χρησιμοποιούν το TAXIS σε ώρες μη αιχμής, με αποτέλεσμα παρά τον πολύ μεγάλο αριθμό δηλώσεων, το TAXIS να ανταποκρίνεται πάρα πολύ καλά. Το Υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να επιτευχθεί η εμπρόθεσμη υποβολή του συνόλου των φορολογικών δηλώσεων Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων, δίνει παράταση μέχρι και τη Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 ανεξαρτήτως ΑΦΜ.
Καλούνται οι Έλληνες φορολογούμενοι να συνεχίσουν να υποβάλουν τις δηλώσεις με τους ίδιους ρυθμούς μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, προκειμένου οι δηλώσεις αυτές να είναι εμπρόθεσμες» καταλήγει η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.
Η ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών αναφέρει τα εξής:
"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Έλληνες φορολογούμενους για τη διάθεση φορολογικής συμμόρφωσης και κοινωνικής αλληλεγγύης που έδειξαν την τελευταία εβδομάδα.
Από τη Δευτέρα έχουν υποβληθεί 700.000 δηλώσεις δηλαδή το 12% των συνολικά αναμενόμενων και μόνο χθες υποβλήθηκαν 198.000 δηλώσεις.
Οι Έλληνες φορολογούμενοι ανταποκρινόμενοι στις οδηγίες του ΥΠΟΙΚ χρησιμοποιούν το TAXIS σε ώρες μη αιχμής, με αποτέλεσμα παρά τον πολύ μεγάλο αριθμό δηλώσεων το TAXIS να ανταποκρίνεται πάρα πολύ καλά.
Το Υπουργείο Οικονομικών, προκειμένου να επιτευχθεί η εμπρόθεσμη υποβολή του συνόλου των φορολογικών δηλώσεων Φόρου Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων, δίνει παράταση μέχρι και τη Δευτέρα 14 Ιουλίου 2014 ανεξαρτήτως ΑΦΜ.
Καλούνται οι Έλληνες φορολογούμενοι να συνεχίσουν να υποβάλουν τις δηλώσεις με τους ίδιους ρυθμούς μέσα στην ανωτέρω προθεσμία, προκειμένου οι δηλώσεις αυτές να είναι εμπρόθεσμες".


Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ του Αντώνη Ι Γρυπαίου



Ιστορία εν-τάχει
                         
Οι Γερμανοί είναι απόγονοι βαρβάρων και «πολιτισμένων» λαών!!
Είναι απόγονοι Ούννων, Βανδάλων, Γότθων, Βησιγότθων, και μεταναστών Βίκινγκς, ελθόντων στη Γερμανία, από τη Σκανδιναβία.
Ούτως εχόντων των πραγμάτων, η Γερμανία στη σύγχρονη ιστορία της έζησε τέσσαρες δυναστείες-δικτατορίες (Ράϊχ) , ως εξής
1.- Το Α! Ράϊχ, στη χρονική περίοδο 1850-1870 επί Βασιλέων
Γουλιέλμου Α! & Β! Βασιλέων Πρωσίας-Γερμανίας.
2.- Το Β! Ράϊχ στη περίοδο 1870-1900 με τον Καγκελάριο Βίσμαρκ.
3.- Το Γ! Ράϊχ στη περίοδο 1930-1945 με τον Καγκελάριο  ΧΙΤΛΕΡ, &
4.- Το Δ! Σιωνιστικό Ράϊχ σήμερα τα έτη 2008-2018 με τη Καγκελάριο
Προτεστάντισα, πρώην Κομουνίστρια και νυν Σιωνίστρια Μέρκελ.
Το Δ! Σιωνιστικό Ράϊχ δεν είναι δικτατορικό όπως τα προηγούμενα.
Είναι Σιωνιστικά δημοκρατικό-Καπιταλιστικό, και επιχειρεί οικονομική διείσδυση, και οικονομική κατοχή στις άλλες φτωχότερες χώρες-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. (Ε.Ε.)
Οι Γερμανοί είχαν μεγάλες μεταπτώσεις και μεταλλάξεις στη σύγχρονη ιστορία τους. Από την Εθνικιστική Δικτατορία του Β! Ράϊχ του Α! Παγκοσμίου πολέμου επί Καγκελαρίας Βίσμαρκ, μετέπεσαν στο Ναζιστικό Γ! Ράϊχ, και στο Ναζισμό της Δικτατορίας του Χίτλερ, του Β! παγκοσμίου πολέμου. Μετά την ήττα του Β! παγκοσμίου πολέμου οδηγήθηκαν στο διαμελισμό της Γερμανίας, σε Δυτική Γερμανία με το Σιωνιστικό Δημοκρατικό Καπιταλιστικό σύστημα, και Ανατολική Γερμανία με το Κομουνιστικό σύστημα του προέδρου Έρικ Χόνεκερ, μέλος της νεολαίας του οποίου υπήρξε η σημερινή Καγκελάριος κ. Μέρκελ.
Της Δυτικής Γερμανίας ηγείτο ο μεγάλος πολιτικός Κόνρατ Αντενάουερ, με υπουργό οικονομικών τον Έρχαρτ, μετέπειτα Καγκελάριο, ο οποίος ανέστησε οικονομικά τη κατεστραμμένη Δυτική Γερμανία. Η πρώην Δυτική Γερμανία υπήρξεν ιδρυτικό μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Ε.Ε. ιδρύθηκε από Ευρωπαίους μεγάλους πολιτικούς ηγέτες, με καλούς και αγαθούς σκοπούς, για το καλό των Ευρωπαϊκών λαών, αργότερον δε, μετά τον θάνατο των μεγάλων Ευρωπαίων πολιτικών, εισέδυσαν στην Ε.Ε. οι Σιωνιστές Μεγιστάνες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και την έκαναν «σαν τα μούτρα τους», λέει ο Λαός!
Την ένωση των δύο Γερμανιών αποφάσισε το 1990 η Σιωνιστική Ν.Τ.Π
με το σκεπτικό την ενωμένη Γερμανία να την χρησιμοποιήσουν κάποια ημέρα, όπως χρησιμοποίησαν τη Ναζιστική Γερμανία στο Β! παγκόσμιο πόλεμο!!! Σήμερα στο Σιωνιστικό Δ! Ράϊχ , η Γερμανία είναι μεν πρώτη οικονομική δύναμη της Ε.Ε. αλλά οι Γερμανοί της Μέρκελ & Σόϊμπλε είναι «το παιδί για τα θελήματα» της ελίτ των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων ηγετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Οι Γερμανοί στην ιστορία τους ανέκαθεν υπήρξαν ψυχροί και απάνθρωποι. Οι Γερμανοί δεν πιάνονται φίλοι λέει ο Λαός.
Οι γενοκτονίες και τα ολοκαυτώματα άλλων λαών είναι στο αίμα τους!                         
                                Σημερινή κατάσταση                          
                                       ----------------------------------
Η ελίτ της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. πρώτα χρησιμοποιούσε τους Αμερικανούς για τα θελήματα-πολέμους, τώρα χρησιμοποιεί τους Γερμανούς για να μας στύψουν οικονομικά. Τους Αμερικανούς η Ν.Τ.Π τους έχει για θέματα γεωπολιτικής & γεωστρατηγικής, (για πολέμους), και τους Γερμανούς για θέματα οικονομίας. Και οι δύο είναι τσιράκια των Σιωνιστών Παντοκρατόρων. Οι Γερμανοί λειτουργούν για την ελίτ της Ν.Τ.Π. Οι Γερμανοί φροντίζουν μόνο το δικό τους συμφέρον καταπατώντας τα συμφέροντα Ευρωπαϊκών λαών. Σήμερα τους βλέπουμε να εξουσιάζουν την οικονομία της Ελλάδος, μιας χώρας μέλος της Ε.Ε. και της Ευρωζώνης, ενεργώντας σαν φοροεισπράχτορες του Ρότσιλντ ηγέτου της Ν.Τ.Π. Αφού μας κυβερνάνε εφιάλτες και δοσίλογοι πολιτικοί δικαίως οι Γερμανοί είναι πάντα εδώ!!  
Δεν δείχνουν αλληλεγγύη, όπως είναι ο κανόνας ανάμεσα στα μέλη της Ε.Ε. Αρνούνται την αλληλεγγύη, για τα συμφέροντα της ελίτ της Ν.Τ.Π
Οι Γερμανοί στο Β! παγκόσμιο πόλεμο απεδείχθησαν «Μπαταχτζήδες»,
αφού έπαιρναν δάνεια από τις άλλες υποταγμένες Ευρωπαϊκές χώρες, με το δίκαιο του ισχυροτέρου, και ποτέ δεν τα επέστρεφαν.
Οι Γερμανοί στο Β! παγκόσμιο πόλεμο απεδείχθησαν στυγνοί εγκληματίες, αφού προέβησαν σε γενοκτονίες & ολοκαυτώματα πληθυσμών λαών των κατακτημένων Χωρών.
Στο Β! παγκόσμιο πόλεμο το 1940 θυμάμαι –ήμουν τότε 5 χρονών –έζησα όλη τη Γερμανική βαρβαρότητα Βανδάλων δολοφόνων!!!
Γιαυτό η ιστορία λέει οι Γερμανοί είναι απόγονοι Βανδάλων!!
Έζησα όλη τη τρομοκρατία, δολοφονίες γειτόνων, πείνα & δυστυχία.
Είναι θαύμα Θεού το πώς επέζησα. Οι κατακτητές Γερμανοί σκότωσαν το πατέρα μου, γιατί- ως όφειλε- ήταν μέλος πατριωτικών αντιστασιακών Ελληνικών δυνάμεων. Είδα –παιδάκι ων- κρεμασμένους
γείτονες Έλληνες πατριώτες, έζησα όλη τη φρίκη του πολέμου. Η λέξη ανθρωπισμός δεν υπήρχε για τους Γερμανούς. Η μόνη δικαιοσύνη για τους Γερμανούς κατακτητές ήταν μια σφαίρα στο κεφάλι Ελλήνων αμάχων. Σήμερα τους βλέπουμε να λειτουργούν σαν εκτελεστικά όργανα των Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π. όπως τότε στη κατοχή!!!
Οι Γερμανοί δεν αλλάζουν, ανεξαρτήτως γενεάς και εποχής.!!!
Οι Γερμανοί χρησιμοποιούνται από ανώτερες Σιωνιστικές δυνάμεις!!!
Οι Γερμανοί ήταν πάντα εδώ, ποτέ δεν έφυγαν, απλώς τις στολές των Ναζί άλλαξαν με τα κοστούμια των Σαμαρο-Βενιζέλων, του Τόμσεν,
του Ράϊχενμπαχ, του Στουρνάρα, του Θεοχάρη, του Χαρδούβελη, του Σημίτη, του Χριστοφοράκου, και του Φούχτελου. Δηλαδή οι Γερμανοί επανήλθαν με τα κοστούμια των πολιτικών δοσιλόγων, συνεργατών τους. Σήμερα κυβερνά την Ελλάδα το Σιωνιστικό Σημιταριό, με όλα τα στελέχη του, συνεπικουρούμενοι από Ιερώνυμους, και όλο αυτό το κακό συναπάντημα! Ελλάδα μου τι σου έμελλε να πάθεις!!!
Σήμερα οι Γερμανοί της Μέρκελ & Σόϊμπλε, λειτουργούν σαν φοροεισπράχτορες του Ρότσιλντ προέδρου της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Τα Σιωνιστικά αφεντικά τους να είναι ήσυχοι ότι κάνουν καλή δουλειά, όπως την έκαναν στο Β! παγκόσμιο πόλεμο, τότε με το ολοκαύτωμα και τις γενοκτονίες Ελλήνων, αλλά και άλλων λαών………..
Σήμερα οι Γερμανοί έχουν τη Γερμανική κηδεμονία της Ε.Ε.
Η Ελλάδα είναι «ο μουντζούρης» της Ε.Ε. που λέει σε όλα ΝΑΙ.
Προκειμένου οι εφιάλτες πολιτικοί να πάρουν τη νέα δόση του δανείου ύψους 1 δις. ευρώ, πουλάνε τη κερδοφόρα ΔΕΗ.
Η κυρία Μέρκελ στο πρόσωπο του Χριστοφοράκου βρήκε το Σαμαρά!!
Η Τρόϊκα θέλει όλα τα «προαπαιτούμενα» για να δώσει τη δόση!!!
Βροχή τα κατεπείγοντα νομοσχέδια στη Βουλή με τα «προαπαιτούμενα» για να πάρουν οι εφιάλτες πολιτικοί τη δόση τους, ενώ ο Σαμαράς λέει ότι δεν θα ληφθούν νέα μέτρα!!!
Ο Ιταλός Πρωθυπουργός είπε στους Σιωνιστές ηγέτες της Ε.Ε.
«Κρατήστε το Ευρώ σας, και εμείς θα επιστρέψουμε στις αξίες μας».
Ενώ οι δικοί μας Σαμαρο-Βενιζέλοι πολιτικοί, πιόνια του Ρότσιλντ,
γλείφουν τα πόδια της Μέρκελ, για να τους στηρίζει.
Η Ελλάς ξεπουλάει τα πάντα στους Γερμανούς, και στην ελίτ της Ν.Τ.Π
Ο ΓερμανοΕβραίος «μεγάλος» πολιτικός και σύμβουλος της ελίτ των
ηγετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Κίσινγκερ δήλωσε, «όποιος δεν ακούει τα τύμπανα της χρεοκοπίας και του πολέμου που έρχονται, είναι κουφός». Η Ελλάδα σήμερα είναι ξέφραγο αμπέλι των Γερμανών και της Ν.Τ.Π. Οι νέο- Έλληνες μόνο ποδοσφαιρικά συγκινούνται και διεγείρονται. Πατριωτικά και Εθνικά είναι σε κατάσταση υπνώσεως, σε καταστολή!! Οι Έλληνες αποδέχονται Σαμαρο-Βενιζέλους, ελιές & ποτάμια, μαζί με Γερμανική ύπατη αρμοστεία των Σημίτη- Αμερικανών ΓΑΠ,  Στουρνάρα, Γκίκα, Ράϊχενμπαχ, Φούχτελου, & Σόϊμπλε, κ.λ.π.
Το Σιωνιστικό ΔΝΤ της Νέας Τάξης Πραγμάτων παίρνει χρήματα με όλους τους τρόπους από τους Έλληνες, και χρηματοδοτεί τους μισθοφόρους της Αμερικανικής BlackWater για να σκοτώνει τους Ρώσους της Ουκρανίας. Τόσο μυαλό έχουν οι Σαμαρο-Βενιζέλοι!!!
Οι Γερμανοί ήταν πάντα εργολάβοι των Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π.
Ιστορικές μνήμες, φήμες, & ψίθυροι λένε ότι ο Χίτλερ ήταν πράκτορας, πιόνι, & μαριονέτα της ελίτ της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Οι δοσίλογοι, συνεργάτες των Ναζί στην κατοχή διαλαλούσαν για τη Ν.Τ.Π. Ιστορικές μνήμες, φήμες & ψίθυροι λένε ότι ο Χίτλερ χρηματοδοτείτο από τους τότε ηγέτες Μεγιστάνες & Ολιγάρχες, της ελίτ της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Ότι έκανε ο Χίτλερ κατά τη διάρκεια του Β! παγκοσμίου πολέμου ήταν εντολές της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Όταν όμως παρέβη τις εντολές, και αφού τον έστυψαν σαν λεμονόκουπα, τον κατάστρεψαν μαζί με τη Γερμανία. Οι Γερμανοί σαν εκτελεστικά όργανα είναι ότι καλύτερο θα μπορούσαν να βρούνε οι Σιωνιστές Παγκοσμιοποιητές!!!
Σήμερα οι ηγέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. εκκολάπτουν το νέο «αυγό του φιδιού», που είναι η σημερινή Γερμανία, όργανο της ελίτ της Ν.Τ.Π
Η Γερμανία αρνείται να πληρώσει το κατοχικό δάνειο στην Ελλάδα, και να αποζημιώσει τα θύματα της Ναζιστικής θηριωδίας, αφού οι δοσίλογοι πολιτικοί δεν τα ζητούν. Δεν είναι μόνο ο απλός Εβραϊκός Λαός της διασποράς που υπέφερε τη γενοκτονία και το ολοκαύτωμα!!!
Είναι και ο Ελληνικός Λαός που έζησε το δικό του Ολοκαύτωμα, με μαζικές εκτελέσεις στα εκτελεστικά αποσπάσματα, κρεμάλες, φωτιές σε σπίτια, και θάνατο από ασθένειες, έλλειψη φαρμάκων, πείνα, δυστυχία!
Η διαφορά είναι ότι σήμερα ο Εβραϊκός Λαός, με τη διεθνή διπλωματική δύναμη που απέκτησε μέσω της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, μπορεί να επιβάλλει δια διεθνούς νόμου στα άλλα έθνη & κράτη της Γης, σεβασμό στο δικό του ολοκαύτωμα, και στα δικαιώματα που απορρέουν από αυτό!!! Ενώ ο Ελληνικός Λαός σαν σκλαβωμένος από τους Γερμανούς, και τη Ν.Τ.Π. δεν μπορεί.
Ο Ελληνικός Λαός λόγω διπλωματικής φτωχείας, και διεθνούς πολιτικής & διπλωματικής ανυποληψίας, αδυνατεί να κάνει σεβαστό το δικό του ολοκαύτωμα, και τη δική του γενοκτονία από τους Γερμανούς Ναζί. Ούτε οικονομική αποζημίωση των θυμάτων, ούτε επιστροφή του κατοχικού δανείου, ούτε επιστροφή των κλεμμένων αρχαιοτήτων!!!
Σήμερα ζούμε μια δεύτερη γενοκτονία, ένα δεύτερο ολοκαύτωμα από τους Γερμανούς του Δ! Σιωνιστικού Οικονομικού Ράϊχ. Οι Γερμανοί σήμερα μας σκοτώνουν με δάνεια, μνημόνια, Τρόϊκες, μεσοπρόθεσμα,
προαπαιτούμενα, με Λεγεωνάριους της ύπατης Γερμανικής αρμοστείας.
Όταν αυτοί ζήτησαν δάνεια από τη διεθνή κοινότητα, εμείς δεν επιβάλλαμε μνημόνια, Τρόϊκες, και αρμοστείες επί της Γερμανικής κυριαρχίας. Σήμερα η Γερμανία της Μέρκελ αρνείται τα χρέη της προς την Ελλάδα με το δίκαιο του ισχυροτέρου, το νόμο της ζούγκλας!!!
Μέχρι λεηλασία των αρχαιοτήτων προέβησαν, τα μουσεία των Γερμανικών πόλεων κοσμούνται από Ελληνικούς αρχαιολογικούς θησαυρούς. Τόσο δεν σεβάστηκαν τη χώρα που τους φιλοξενούσε!
Σήμερα με τα Μνημόνια, τις Τρόϊκες, και την ύπατη Γερμανική αρμοστεία, ξεκίνησε ένας νέος γύρος λεηλασίας των Ελλήνων.
Η Γερμανία του Δ! Σιωνιστικού Ράϊχ εξαπέλυσε τους λύκους της
Deutsche Telekom και άρπαξαν τον ΟΤΕ, για «ψίχουλα» λέει ο λαός!
Η Deutsche Bank προσπαθεί να αρπάξει «μπιρ-παρά» την ΕΤΕ & Τ.Τ.
Η Hochtief  άρπαξε το Αεροδρόμιο της Αθήνας, και χρωστάει 500 εκ. ευρώ από ΦΠΑ που αρνείται να καταβάλλει στην αποικία Ελλάς.
Η Lufthansa διέλυσε την Ολυμπιακή και λεηλάτησε τη περιουσία της.
Η εταιρεία Γερμανικών σιδηροδρόμων ετοιμάζεται να αρπάξει τον ΟΣΕ
Είναι γνωστή στους Έλληνες η SIEMENS με τα οικονομικά σκάνδαλα.
Οι Γερμανικές εταιρείες HDW & Ferrostaal  αγόρασαν τζάμπα τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, με τα γνωστά σκάνδαλα των υποβρυχίων που «γέρνουν». Επίτηδες τα έκαναν να «γέρνουν» κατόπιν εντολών του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, και της Ν.Τ.Π. για να χάσει η Ελλάδα τον έλεγχο του Αιγαίου υπέρ των Τούρκων που λειτουργούν για λογαριασμό της Ν.Τ.Π. Οι νέοι Έλληνες που πηγαίνουν σήμερα για εργασία στη Γερμανία, είναι όμηροι των Γερμανών. Η Deutsche Welle αποκάλυψε ότι οι Γερμανοί εργοδότες παγιδεύουν με απίστευτες ρήτρες τους νέους μετανάστες και τους κρατούν ομήρους με εξοντωτικά ωράρια και εξευτελιστικό μεροκάματο.
 Ότι δεν κατάφεραν οι Γερμανοί στο Β! παγκόσμιο πόλεμο, το επιδιώκουν τώρα με διαφθορά, σκάνδαλα, δολιοφθορά, & λεηλασία!!
Μιλάμε για απίθανα πράγματα. Για πράγματα που θα δικαιολογούσαν
προσφυγή της Ελλάδος στα διεθνή δικαστήρια για απρόκλητη πολεμική επίθεση από «φίλη», «εταίρο», & «σύμμαχο» χώρα, μέλος της Ε.Ε.
Μπήκαμε στην Ε.Ε. για να μας λεηλατήσουν, και μας χρεοκοπήσουν!!
Ακόμη και οι Τούρκοι είναι ανεκτικότεροι από τους Γερμανούς.
Σε ένα έγκλημα χρειάζονται δύο παράγοντες, ο εκτελεστής, και ο ηθικός αυτουργός. Στη παλιά και σύγχρονη γενοκτονία-ολοκαύτωμα των Ελλήνων, εκτελεστές ήταν οι Γερμανοί του Γ! Ράϊχ & Δ! Ράϊχ, και ηθικοί αυτουργοί οι Σιωνιστές ηγέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων!!!
Η Σιωνιστική ελίτ της Ν.Τ.Π. συνηθισμένοι είναι να το παίζουν ηθικοί αυτουργοί, από άλλα ολοκαυτώματα, άλλων εθνών, σε παλιές εποχές!!!
Οι δοσίλογοι Έλληνες πολιτικοί, συνεργάτες των εκτελεστών Γερμανών, και των ηθικών αυτουργών της ελίτ της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
ξεπουλάνε τα πάντα στους εχθρούς του γένους των Ελλήνων.
Μήπως είδατε ρε προδότες, άλλα κράτη να ξεπουλάνε δημόσια περιουσία;;; Όλα τα αεροδρόμια, λιμάνια, ορυκτό πλούτο, νησιά, παραλίες, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ, και όλες τις υποδομές του κράτους τα ξεπούλησαν στους εχθρούς. Το αστείον είναι ότι παρά τα ξεπουλήματα, το δημόσιο χρέος συνεχίζει να αυξάνει. Αυτό αποδεικνύει ότι τα έσοδα από τα ξεπουλήματα πηγαίνουν στις τσέπες των Μεγιστάνων της Ν.Τ.Π
Μιλάμε για απίστευτους κλέφτες και προδότες του Έθνους των Ελλήνων, οι οποίοι ξεπουλούν τα πάντα στον εχθρό, ενώ όλη η υφήλιος
γελάει μαζί μας για τη δουλικότητα των πολιτικών μας.
Δεν θα βρεθεί ένας ηγέτης να τους σταματήσει;;; Μιλάμε για τραγωδία!
Ένας Γερμανός καθηγητής ο Albert Ritsl, δήλωσε στο Γερμανικό περιοδικό Spiegel, «Έχουν δίκιο οι Έλληνες, και μπορούν αν επιτεθούν, να μας πάρουν τα σώβρακα». Όμως οι δοσίλογοι πολιτικοί σιωπούν!!!
Τέσσαρες (4) πτωχεύσεις έχουν κάνει ως τώρα οι Γερμανοί, και εξαπάτησαν τους δανειστές τους. Εμείς γιατί πληρώνουμε;;; Διότι έχουμε ανάξιους, ανίκανους, δειλούς, & εφιάλτες πολιτικούς!!!
Οι Γερμανοί είναι οι μεγαλύτεροι «Μπαταχτζήδες» όλων των εποχών.
Το έτος 1921 στη διάσκεψη του Παρισιού οι Γερμανοί συμφώνησαν να πληρώσουν 226 δις. χρυσά μάρκα μέσα σε 44 χρόνια.
Μετά από ένα χρόνο ο τότε Καγκελάριος της Γερμανίας δήλωσε ότι αδυνατεί να πληρώσει το χρέος γιατί θέτει σαν προτεραιότητα την επιβίωση του Γερμανικού Λαού. Το έτος 1932 στη διάσκεψη της Λωζάνης διέγραψαν το τεράστιο χρέος της Γερμανίας!!!
Οι δοσίλογοι και εφιάλτες πολιτικοί μας θα μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο-(το έκανε ο Μεταξάς το 1938)- ισχυριζόμενοι την επιβίωση- (ζωή) - του Ελληνικού Λαού, αφού το χρέος είναι τεράστιο, επαχθές, απεχθές, και επονείδιστο για το Λαό, μέχρι και η Τράπεζα της Ελλάδος δηλώνει, «Δεν παλεύεται το χρέος πλέον». Όμως οι εφιάλτες πολιτικοί επιμένουν να κατέχουν την εξουσία, για να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των εκτελεστών Γερμανών, και των ηθικών αυτουργών της Ν.Τ.Π. Οι ηγέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. είναι και «Μακάκες», αφού φόρτωσαν στις πλάτες ενός μικρού λαού, ένα τεράστιο χρέος-βάρος!!
Μπορούσαν με ένα μικρότερο χρέος, να μας αρμέγουν αενάως, με τέτοιους πολιτικούς. Όμως μέσα στην απληστία τους, και στην τσιφουτιά-τσιγκουνιά τους, τα θέλουν όλα δικά τους, εδώ και τώρα!!!
Ότι δημιούργησαν οι Έλληνες μετά τις καταστροφές του Β! Π.Π.
έρχονται σήμερα οι Βάνδαλοι Γερμανοί να τα αρπάξουν.
Το μεγάλο κόλπο των εκτελεστών Γερμανών, και των ηθικών αυτουργών Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, στήθηκε αριστοτεχνικά από την εποχή του ΓερμανοΕβραίου Ααρών Αβουρί, με τα Ίμια-Μαδρίτη, (Εθνικά θέματα), και οικονομικά με τα Ολυμπιακά έργα.
Οι Γερμανοί βρήκαν την ευκαιρία και εισέβαλαν στη χώρα με διαφθορά και πανάκριβες προμήθειες. Σε συνεργασία με δοσίλογους πολιτικούς, δημιούργησαν τις συνθήκες εκείνες που σήμερα έφεραν τη καταστροφή. «Έλληνες» όπως οι Χριστοφοράκος, Ααρών Αβούρι, και άλλοι, βρήκαν πεδίον δράσης και δόξης λαμπρόν εκμεταλλευόμενοι τους Έλληνες, ενώ εμείς οι πατριώτες Έλληνες, στους Ολυμπιακούς αγώνες, προσφερόμαστε σαν εθελοντές.
Με επικεφαλής τη SIEMENS-Χριστοφοράκους, λεηλάτησαν τα πάντα.
Με αφορμή τα Ολυμπιακά έργα, έβαλαν στο χέρι τη χώρα, αφού δεν υπήρχε έλεγχος από τους πολιτικούς. «Μπάτε σκύλοι αλέστε» η χώρα.
Συστήματα όπως το C4I, προμήθειες ασφαλείας, λεωφορεία, τρένα, αυτοκινητόδρομοι, Γέφυρες, εξοπλισμούς, και οτιδήποτε χρειαζότανε η Ελλάδα, οι Γερμανοί τα προμήθευαν, και τα κατασκεύαζαν, χρεώνοντας τον Ελληνικό Λαό με υπερτιμολογήσεις.
Εδώ βρήκαν το μήνα που τρέφει τους ένδεκα, λέει ο Λαός.
Τότε έδρασαν οι Γερμανικές εταιρείες SIEMENS, Mercedes, MAN, KRUPP, HDW, Ferrostaal, κ.λ.π. με διαφθορά, και έγδυσαν-έγδαραν
τον Ελληνικό Λαό, με συμβόλαια αποικίας.
Οι Γερμανοί εκτός από τα δημόσια έργα, επεκτάθηκαν σε εξοπλιστικά προγράμματα των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων.
Τανκς, υποβρύχια, κανόνια, βλήματα, πολεμικά πλοία, οχήματα, και άλλα με υπερτιμολογήσεις και μίζες.
Έγδαραν το Λαό μας και άφησαν άσφαιρες τις Ένοπλες Δυνάμεις, αφού όλα όσα κατασκεύαζαν ήταν προβληματικά. (Βλέπε υποβρύχια, κ.λ.π.)
Όλα αυτά τα έκαναν κατόπιν εντολών από τα αφεντικά τους της Ν.Τ.Π.
για να καταστήσουν ανενεργές, και κατώτερες των Τούρκων τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, για πονηρούς σκοπούς………..
Έτσι υπονόμευσαν την Ελλάδα Εθνικά και οικονομικά.
Οι δοσίλογοι «Έλληνες» πολιτικοί το παίζουν γενναίοι στο εσωτερικό,
ενώ είναι πιόνια-μαριονέτες στο εξωτερικό αφού είναι λακέδες!!!
Οι εφιάλτες «Έλληνες» πολιτικοί σαν λακέδες της ελίτ των Σιωνιστών Παντοκρατόρων, εφαρμόζουν στα εθνικά μας θέματα, και στην οικονομία, τους κανόνες της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, ενώ οι από Βορρά και Ανατολάς γείτονες βράζουν από Εθνικισμό, και γράφουν στα «π@π@ρι@ τους», την ελίτ των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π.
και απειλούν την Ελλάδα με διαμελισμό!!! Οι γείτονες αποβλέπουν σε αρπαγή τμημάτων ξηράς-αέρος-θαλάσσης της Ελληνικής επικράτειας!!
Έλληνες εάν δεν βλέπετε τις υποτέλειες των λακέδων πολιτικών, αράξτε στις γεμάτες παραγωγικότητα καφετέριες.
Είσθε άξιοι της τύχης σας!!!             
Στη κρίση της Ουκρανίας, οι λακέδες των Σιωνιστών πολιτικοί, λαμβάνουν θέση κατά της φίλης και Ορθόδοξης Ρωσίας.
Τόσο εφιάλτες είναι. Γεωπολιτικά δεν βλέπουν πέρα από τη μύτη τους!
Το ΥΠ.ΕΞ. είναι ότι διατάξουν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π
Οι εφιάλτες πολιτικοί, πιόνια και μαριονέτες της ελίτ των Κοσμοκρατόρων, διέλυσαν τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας, για να διευκολύνουν τις Τούρκικες ένοπλες δυνάμεις, να καταλάβουν εδάφη της Ελληνικής επικράτειας. (Βλέπε δηλώσεις της κ. Μπενάκη)………
Πρόκειται για προδότες!!!
Η Ρωσία σήμερα για πρώτη φορά στο κανάλι «RUSSIA TODAY»
δηλώνει, «Δεν θα επιτρέψουμε Τούρκικη εισβολή στην Ελλάδα».
Αυτό οι λακέδες και εφιάλτες πολιτικοί, αντί να το εκτιμήσουν, στρέφονται κατά της Ρωσίας, και σαν προδότες που είναι, υποστηρίζουν τα αφεντικά τους, την ελίτ των Σιωνιστών ηγετών της Ν.Τ.Π. εχθρών της πατρίδος.       Ο Θουκυδίδης είπεν,
«Προδότης δεν είναι μόνον αυτός που φανερώνει τα μυστικά της πατρίδος στους εχθρούς, αλλά είναι και εκείνος που ενώ κατέχει δημόσια αξιώματα, εν γνώση του δεν προβαίνει στις απαραίτητες ενέργειες για να βελτιώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων επάνω στους οποίους άρχει».
Ο Σιωπών δοκεί συναινείν……

                                                 ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                                 Διεθνολόγος
                                                E-mail: ant.grypaios@gmail.com
              Πηγές       
              ---------
     Η εφημερίδα ΚΟNTRA NEWS
                 
            
Διαβάστε περισσότερα » »