Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

Ημερίδα: Ανάπτυξη και Προώθηση των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων Μελισσοκομίας

ΚΙ ΥΣΤΕΡΑ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣΤο Κέντρο Τεχνολογικής Έρευνας Δυτ. Μακεδονίας (ΚΤΕ),στo πλαίσιo του προγράμματος “Λειτουργία Περιφερειακών Μηχανισμών Υποστήριξης της Ανάπτυξης και Προώθησης των Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων (Κοιν.Σ.Επ)”, σας προσκαλεί σε ενημερωτική Ημερίδα στο Μεγάλο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Δυτ.Μακεδονίας στην Κοζάνη, την Τετάρτη 1 Απριλίου 2015 και ώρα 14.00.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1.Χαιρετισμός του Δ/ντού του ΚΤΕ κ. Δρ.Αθ.Τριανταφύλλου
2.Θερμοκοιτίδες στο ΚΤΕ , Θερμοκοιτίδα Κοιν.Σ.Επ. Μελισσοκόμων, Δρ. Β. Κικής, Επιστημονικός Υπεύθυνος Περιφερειακού Γραφείου Καινοτομίας
3.Ανάλυση του Νόμου 4019/2011 για την Κοινωνική Οικονομία, Γ.Χιωτίδης, Επ. Kαθηγητής του ΤΕΙ
4.Πρακτική εξάσκηση στην επαγγελματική Βασιλοτροφία και την βιολογική καταπολέμηση των ασθενειών, Κ. Παναγιωτίδης, Μελισσοκόμος

Η ημερίδα απευθύνεται σε ενεργούς μελισσοκόμους και σε ανέργους, που θέλουν να ασχοληθούν με την επαγγελματική μελισσοκομία. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ


Διαβάστε περισσότερα » »

Στάση πληρωμών προς δανειστές του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

 Στο σημείο που φθάσαμε το ΜΟΝΟ που μας ΣΩΖΕΙ είναι η στάση πληρωμών προς τα αρπακτικά τους δανειστές της Σιωνιστικής Τρόϊκα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και ας χαρακτηρισθεί αυτό «πιστωτικό γεγονός».
«Ο βρεμένος τη βροχή δεν τη φοβάται», λέει ο Λαός. Εδώ χανόμαστε, το πιστωτικό γεγονός μας μάρανε; Ίσα-ίσα που θα τους κάνουμε διεθνώς ρεζίλι τους «εταίρους» στην Ε.Ε. και Ευρωζώνη!!!

Μας χρεοκόπησαν για να μας δανείζουν, για να βρεί πελάτες το ΔΝΤ, η ΕΚΤ, και η Ευρωζώνη, όλοι αυτοί είναι ιδιοκτησία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ προέδρου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, αλλά και για να μας αρπάξουν χρυσό, πετρέλαια, και Φυσικό Αέριο.
Ήδη ο Πάνος Καμμένος τους πρότεινε 70%-30%, ενώ η Σαουδική Αραβία παίρνει 50%-50% ως διεθνώς ισχύει.
Ο Καμμένος λύσσαξε με τους ΑμερικανοΕβραίους Σιωνιστές.
Πρόσφερε Γην και ύδωρ. Δεν θα του βγεί σε καλό στις επόμενες εκλογές. Τα έδωσε όλα...

Οι «εταίροι» στην Ε.Ε. αναλίσκονται σε εκβιασμούς, απειλές, και Grexit.
Oi διάφοροι ανεγκέφαλοι πολιτικοί μαριονέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πότε επιτέλους θα καταλάβουν ότι πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο;

Οι γύπες δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ παρουσιάζουν τα δάνεια προς τον Ελληνικό Λαό, ως δήθεν προερχόμενα από τους Ευρωπαϊκούς φτωχούς Λαούς, ενώ τα αρπακτικά του ΡΟΤΣΙΛΝΤ άρπαξαν τα ταμεία της Ε.Ε. και της Ευρωζώνης, αλλά και τις καταθέσεις των Λαών από τις Τράπεζες, γιαυτό εμείς σήμερα οι φτωχοί και φουκαράδες, «τρέχουμε και δεν φτάνουμε» για να διασώσουμε τις Τράπεζες, με το κόλπο της ανακεφαλαίωσης.

Η έλλειψη ρευστότητας είναι αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης και χρεοκοπίας.
Τη χρεοκοπία στην Ελλάδα προκάλεσε η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση-Δικτατορία, διά των οργάνων αυτής.
Όργανα αυτής είναι η Σιωνιστική Ευρωπαϊκή Ένωση, (Ε.Ε.), που έκαναν αυτό το έγκλημα, για λόγους που μόνον αυτοί γνωρίζουν, και οι ντόπιοι πολιτικοί μαριονέτες των Κοσμοκρατόρων.

Κράτος που δεν έχει δικό του νόμισμα είναι χαμένο από χέρι!!!
Χρειαζόμαστε Εθνικό νόμισμα. Εδώ και τώρα ρήξη με τους εκμεταλλευτές Σιωνιστές Δυτικούς, που μας έφεραν σ’ αυτά τα χάλια.
Το Ευρώ είναι νόμισμα της Σιωνιστικής λέσχης Bilderberg, των Κοσμοκρατόρων, και προορίζεται για τα ισχυρώς οικονομικά κράτη, όπως η Σιωνιστική Γερμανία.

Εδώ δυνατές χώρες, όπως Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία, κατέρρευσαν!!!
Η Σιωνιστική Τρόϊκα (ΔΝΤ, ΕΚΤ, Ε.Ε.) αφού πρώτα μας χρεοκόπησε, μας επέβαλλε τη λιτότητα.
Οι μέθοδοι που μας χρεοκόπησαν είναι γνωστοί, όπως αποβιομηχάνιση, κλοπές, λογιστικά κόλπα, λαθρομετανάστευση, ξένα Supermarkets, κ.λ.π.
Η Πολιτική της λιτότητας έφερε τη συντριβή της οικονομίας, και την έλλειψη ρευστότητας.

Ως αποτέλεσμα της έλλειψης ρευστότητας είναι η αδυναμία πληρωμών των τοκοχρεολυσίων των δανείων προς τους Σιωνιστές γύπες δανειστές, δηλαδή αδυναμία στις υποχρεώσεις εξωτερικών πληρωμών.

Το Κράτος έχει χρήματα ΜΟΝΟ διά πληρωμή μισθών και συντάξεων!
Εν όψει αυτής της καταστάσεως, διά την διάσωση του πληθυσμού, προέχει Η ΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ δηλαδή να σταματήσουμε να πληρώνουμε τοκοχρεωλύσια προς τους τοκογλύφους Σιωνιστές δανειστές αρπακτικά του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Εάν αντιδράσουν δια των όπλων (ΝΑΤΟ), -όπως συνήθως πράττουν- τότε και εμείς να δράσουμε ανάλογα, συνάπτοντας άλλες συμμαχίες. Αλλιώς δεν γίνεται ή σύμμαχοι, ή σκλάβοι και δούλοι!!!

Να φυλάξουμε τα χρήματα για τη διάσωση του πληθυσμού. Να σώσουμε τον Ελληνισμό από ανθρωπιστική κρίση, πληρώνοντας μισθούς και συντάξεις.
Ο Κοσμοκράτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ δεν έχει ανάγκη!!
Ο Μεγιστάνας ΡΟΤΣΙΛΝΤ παίρνει τα χρήματα από τους Έλληνες, για να χρηματοδοτήσει το Ισλαμικό Κράτος, τους Τζιχαντιστές! Έτσι απλά.
Αυτά που ζητάει τώρα στο Ασφαλιστικό η Σιωνιστική Τρόϊκα, είναι όσα απαιτεί ο γύπας και αρπακτικό ROTHSCHILD!!! Μας εκβιάζουν!!!

Οι Γύπες και τα Κοράκια τοκογλύφοι δανειστές της Σιωνιστικής Τρόϊκα, ούτως ή άλλως τα έχουν πάρει τα χρήματά τους πίσω παντοιοτρόπως.(Βλέπε χρυσό, εξοπλιστικά, μίζες, σκάνδαλα, τοκοχρεολύσια, δόσεις, πλασματικές χρεώσεις ΕΛΣΤΑΤ) κ.λ.π.
Μας έχουν πάρει ακόμη και τα πετρέλαια προκαταβολικά, πριν καν βγούνε στην επιφάνεια!!!

Λόγω της έλλειψης ρευστότητας έχουμε συνεχείς υποβαθμίσεις της Ελληνικής Οικονομίας από τις Σιωνιστικές εταιρείες αξιολόγησης του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Οι εταιρείες αυτές είναι οι MOODY’S, FITCH, και STANDARD & POOR’S.

Στον εκβιασμό των Σιωνιστών κοράκων και αρπακτικών δανειστών, απαντάμε με εκβιασμό. ΣΤΑΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!! Προέχει η διάσωση των Ελλήνων.

Ολική ρήξη με τους οικονομικούς δολοφόνους εδώ και τώρα.
Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια.
Να εκμεταλλευθούμε άμεσα τα Γεωπολιτικά, Γεωστρατηγικά, και Γεωενεργειακά πλεονεκτήματα της χώρας.
Πολεμικές βάσεις να γίνουν θέματα διαπραγμάτευσης, λόγω Γεωπολιτικής σπουδαιότητος της χώρας!!!

Να διαπραγματευτούμε με τις αντίπαλες δυνάμεις των Σιωνιστικών δυτικών δυνάμεων. Ούτως ή άλλως, «Χαϊρι και προκοπή» δεν είδαμε από τους Σιωνιστές Δυτικούς. Στον εκβιασμό των Δυτικών απαντάμε με εκβιασμό. ΟΧΙ στη πώληση της δημόσιας περιουσίας, για να τα πάρουν τζάμπα οι Κοσμοκράτορες Επικυρίαρχοι δανειστές.

ΟΧΙ στη δωρεάν παροχή του Ορυκτού μας πλούτου. Χρυσός –πετρέλαια-Φυσικό Αέριο, να γίνουν προϊόντα διαπραγμάτευσης σύμφωνα με τις διεθνείς συμβάσεις!

Εάν τα δώσουμε δώρο στο παμφάγο όν ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τι θα απομείνει για τα Ελληνόπουλα;

Η Αργεντινή προ ημερών κέρδισε στη διεθνή δικαιοσύνη να «κουρέψει» το χρέος της.
Ότι υπάρχει πλέον δεδικασμένο, ακόμη και σε Αγγλικό Δίκαιο, να το εκμεταλλευθούμε, εκτός εάν είμαστε όλοι οι Έλληνες «κότες» και μαριονέτες των Παντοκρατόρων δανειστών.

Όποιος μάχεται μέχρι το τέλος, ποτέ δεν χάνει.
Χάνει όποιος πάει ζητιανεύοντας. Έτσι δείχνει αδυναμία.

Προτείνουμε ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και η διεθνής δικαιοσύνη θα μας δικαιώσει, όπως δικαίωσε πολλές χώρες στο παρελθόν. ( Γερμανία 1953).
Οι έχοντες και κατέχοντες είναι οι Σιωνιστές γύπες και κοράκια δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Αυτοί μας έφεραν σε αυτή την άθλια και επικίνδυνη οικονομική κατάσταση, ΑΥΤΟΙ και πρέπει να πληρώσουν, φτάνει να σταματήσουμε να τους πληρώνουμε...

Προ ημερών η Ελληνική Δικαιοσύνη αθώωσε τους πολιτικούς δολιοφθορείς της Ελληνικής Οικονομίας, μαριονέτες των δανειστών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Εάν τα ίδια μυαλά επικρατούν και στη πολιτική ηγεσία τότε, «πάμε χαμένοι»...
Πάμε κατά διαβόλου...

Δυστυχώς η εγκεφαλική πτώχευση στην Ελληνική Ακαδημαϊκή πνευματική ηγεσία εκδηλώνεται αυτές τις ημέρες σε όλο της το μεγαλείο, και σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια. 




Αντώνης  Ι.  Γρυπαίος
Διεθνολόγος-Αρθρογράφος
 
Διαβάστε περισσότερα » »