Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ! του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

scream_greek_frag Τώρα που οι Ισλαμιστές λαθρό-μετανάστες έκαναν την Πατρίδα μας Μπαγκλαντές & Καλκούτα, με τον α-πολιτισμό τους, άντε τώρα να λάμψει ο Ελληνικός Πολιτισμός και Ιστορία στα μάτια των επιφανών ξένων επισκεπτών, και τουριστών.
Χάσαμε και τη Γεωπολιτική αξία της Ελλάδας μας.
Χάσαμε το Λαό μας. Χάσαμε την Ιστορία μας, και τον Πολιτισμό μας!! Χάσαμε το ΟΜΑΙΜΟΝ-ΟΜΟΓΛΩΣΣΟΝ-ΟΜΟΘΡΗΣΚΟΝ- & -ΟΜΟΤΡΟΠΟΝ.
Πολιτισμός μας έγινε η SHARIA!!!
Αυτός είναι ο πολυ-πολιτισμός που θα μας έφερνε η «πρώτη φορά Αριστερά»;;;
Η Ελλάδα κατάντησε Αφγανιστάν, και η Αθήνα-Πειραιάς Καμπούλ & Καλκούτα.
Στους «Πρώτη φορά Αριστερά» λέγω, γεμίσατε το μυαλό σας με τις Κοσμοθεωρίες του Σιωνιστή Εβραίου ΜΑΡΞ, και μας καταστρέψατε με τη «φιλανθρωπία», και «αλληλεγγύη» στους βαρβάρους πολεμιστές εισβολείς λαθρό-μετανάστες.
Όλοι της Γης οι κολασμένοι κάνουν την Ελλάδα πατρίδα τους.
Μας καταστρέψατε με τις ΜΚΟ του Σιωνιστή ΣΟΡΟΣ!!
Γίνατε υπηρέτες της ηγεσίας των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων και οικονομικών απατεώνων της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας & Ν.Τ.Π.
Εκείνο που χρειάζεται η Ελλάς, είναι ανανέωση του παλαιού πολιτικού σάπιου προδοτικού κατεστημένου, με πατριώτες πολιτικούς.
Με τους βάρβαρους Τζιχαντιστές λαθρό κινδυνεύουν όλοι οι Αρχαιολογικοί χώροι της Ελλάδος, όπως Ακρόπολη Αθηνών, Παρθενών, Θησείο, Δελφοί, Βεργίνα, Αμφίπολη, Δίον, Μυκήνες, Ολυμπία, Κνωσσός, κ.λ.π.
Θα τα βομβαρδίσουν οι Ισλαμιστές λάθρο, όπως βομβάρδισαν την Παλμύρα & Βαβυλώνα στη Μεσοποταμία!!!.
Με βάρβαρους λαθρό και Ε.Ο.Ζ. θα έλθει η ανάπτυξη;;;
Εσείς οι πολιτικοί ανδρείκελα των Κοσμοκρατόρων, φέρατε τους λάθρο στην πατρίδα μας, εκτελώντας διαταγές της Σιωνιστικής μαφίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και της εγκληματικής οργάνωσης αυτού, που λέγεται Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία!!!
Θαυμάστε Κόσμε «Νέα Τάξη Πραγμάτων»!!!!!!!!.
Δυστυχώς όλες οι Ελληνικές Κυβερνήσεις από το Β! Παγκόσμιο Πόλεμο μέχρι σήμερα, ακολουθούν ενδοτική πολιτική έναντι των «συμμάχων» & «εταίρων», και παθητική, αμυντική πολιτική έναντι των γειτόνων, ενώ οι γείτονες ενθαρρυνόμενοι από τους Κοσμοκράτορες απεθρασύνθησαν!!!
Οι «εταίροι» μέσα στην Ε.Ε. σε συνεργασία με τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες μας χρεοκόπησαν-επτώχευσαν, και μας εκμεταλλεύονται οικονομικά και Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά!!!.
Μέχρι λαθρομετανάστες μας έφεραν, για να μας καταστρέψουν. Τέτοιο μίσος κατά του Ελληνισμού!!!
Ευρισκόμενοι εν όψει εξόδου της Βρετανίας από την Ε.Ε. (BREXIT), μπορούμε να πάρουμε από τους μισέλληνες Ευρωπαίους «εταίρους», ότι θέλουμε!!!
Ευκαιρία τώρα να τους απειλήσουμε με GREXIT, για να επιτύχουμε ΔΙΑΓΡΑΦΗ του επαχθούς, επονείδιστου, παράνομου ΧΡΕΟΥΣ, το οποίο αυτοί παράνομα μας εφόρτωσαν.
ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ και Λαθρομετανάστες, με κλειστά τα βόρεια σύνορα, δεν μπορεί να τα αντέξει ο Ελληνικός Λαός. Ευκαιρία τώρα να αντεπιτεθούμε, απειλώντας με διάλυση την Ε.Ε.!!!
Αλλά ποίος θα το κάνει αυτό; μήπως ο Τσίπρας, ή ο Κυριάκος με τον Άδωνι & Κωστή;;; ή μήπως η Φώφη, με τα ποτάμια, και Λεβέντηδες;;; αυτοί όλοι είναι ορντινάντσες του Εβραίου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και των Σιωνιστών Επικυρίαρχων της Γης.!!!
Είναι δούλοι του βαρώνου Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Κρατούν τον Ελληνικό Λαό υποδουλωμένο για τα συμφέροντα των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Το Ιερό Βιβλίο των Εβραίων, ΤΑΛΜΟΥΔ λέει,
«Όλα τα υπάρχοντα των άλλων Εθνών, ανήκουν εις το Εβραϊκό Σιωνιστικό Έθνος, το οποίο δικαιούται να τα αρπάξει άνευ οιονδήποτε δισταγμόν».
Αυτό γίνεται σήμερα παντού, και στην Ελλάδα, με την αρπαγή του πλούτου μας. (Ορυκτά, χρεοκοπία, δάνεια, Μνημόνια, λάθρο, φόροι, κλπ).
Έλληνες, ξυπνήστε από το λήθαργο που σας κοίμησαν οι Κοσμοκράτορες, και οι πολιτικοί προδότες τσιράκια του Επικυρίαρχου της Ν.Τ.Π. Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Αναφωνείστε σαν τον ΛΕΩΝΙΔΑ, ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ!!!
Σαν τον ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ, «Ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθεί ο Υιός του ανθρώπου» η ΕΛΛΑΣ!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ
Διαβάστε περισσότερα » »