Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Δουλειά σε 40.000 Σκοπιανούς δίνουν ελληνικές επιχειρήσεις

Δεύτερη μεγαλύτερος επενδυτής στην ΠΓΔΜ η Ελλάδα απασχολώντας κοντά στο 10% του εργατικού δυναμικού της χώρας

Οι ελληνικών συμφερόντων επιχειρηματίες απασχολούν από 20.000 έως 40.000 εργαζόμενους στην ΠΓΔΜ. Το στοιχείο αυτό προκύπτει τόσο από το Οικονομικό Επιμελητήριο της γειτονικής χώρας όσο και από τις εκτιμήσεις ελληνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται εκεί.
Την πληροφορία μετέφερε το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της ελληνικής πρεσβείας στα Σκόπια με αφορμή την ανακοίνωση του συνόλου των ξένων επενδύσεων στην ΠΓΜΔ για το σύνολο του 2013 όπου η Ελλάδα βρίσκεται στην δεύτερη θέση πίσω από την Γερμανία.
Σύμφωνα με την πρεσβεία μας στα Σκόπια η γειτονική χώρα καταφέρνει να προσελκύει επενδύσεις και την νέα χρονιά. Συγκεκριμένα η βρετανική εταιρεία πληροφορικής Endava, η οποία ειδικεύεται στην ανάπτυξη λογισμικού, ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να επενδύσει περίπου 2 εκατ. ευρώ την κατασκευή εργοστασίου στην πΓΔΜ, όπου πρόκειται να απασχοληθούν περίπου 450 εργαζόμενοι. Η ίδια εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι, επιπροσθέτως, πρόκειται να ιδρύσει κέντρα λογισμικού στο Στιπ, το Τέτοβο και σε άλλες πόλεις της χώρας όπου υπάρχουν κατάλληλες υποδομές για τον τομέα της πληροφορικής.
Ακόμη, η βουλγαρική εταιρεία Filkab πρόκειται να επενδύσει 3,5 εκατ. ευρώ στην κατασκευή εργοστασίου κοντά στα Σκόπια, το οποίο θα παράγει ηλεκτρολογικό υλικό και θα απασχολεί περίπου 100 εργαζομένους.
Επίσης, η κυβέρνηση της πΓΔΜ ανακοίνωσε στην αρχή του έτους ότι περίπου είκοσι ακόμη ξένες εταιρείες αποφάσισαν να δραστηριοποιηθούν στην πΓΔΜ. Μάλιστα, τον Μάρτιο αναμένεται να ανακοινωθούν τα ονόματα των πρώτων έξι από αυτές. Όπως δε φημολογείται, ανάμεσά τους περιλαμβάνονται η γερμανική Marquardt και η ιταλική Itec. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές η ιταλική εταιρεία, η οποία παράγει σύνθετα υλικά, πρόκειται να επενδύσει 5 εκατ. ευρώ στην κατασκευή εργοστασίου στην τεχνολογική και βιομηχανική αναπτυξιακή ζώνη στο Τέτοβο, όπου θα δημιουργηθούν 150 θέσεις εργασίας.
Εξ άλλου, όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της πΓΔΜ και αρμόδιος για θέματα ευρωπαϊκών υποθέσεων, οι ξένες εταιρείες που έχουν δημιουργήσει τις περισσότερες θέσεις εργασίας στη χώρα προέρχονται από τη Γερμανία. Για τον λόγο αυτό η κυβέρνηση αποφάσισε να επικεντρωθεί στην τελευταία όσον αφορά στις προσπάθειές της για την προσέλκυση ξένων επενδύσεων, καθώς εκτιμά ότι πολλές ακόμη γερμανικές εταιρείες, πέραν όσον δραστηριοποιούνται στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας, θα μπορούσαν να ενδιαφερθούν για την πΓΔΜ ως επενδυτικό προορισμό.
Σημαντικότερες ελληνικές επενδύσεις στην πΓΔΜ είναι αυτές των ελληνικών τραπεζών, των Ελληνικών Πετρελαίων, της Τιτάν και του ομίλου Βερόπουλου. Πρέον πρόσφατη επέκταση αποτελεί αυτή της Goody's η οποία άνοιξε το πρώτο της κατάστημα στα Σκόπια τον Ιανουάριο. Παράλληλα στην γειτονική χώρα δραστηριοποιείται μεγάλος αριθμός εταιρειών φασόν στον χώρο του ενδύματος. Είναι χαρακτηριστικό ότι πάνω από το 50% των Σκοπίων προς την Ελλάδα αφορούν κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Τέλος σύμφωνα με εκτιμήσεις στην Ελλάδα ως εποχιακοί εργάζονται περίπου 25.000 Σκοπιανοί ανεβάζοντας τον συνολικό ποσοστό των γειτόνων που απασχολούνται από Έλληνες εργοδότες πάνω από 9% του συνολικού εργατικού δυναμικού της χώρας.

news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Βούλγαρος Καθηγητής: Τα Σκόπια δεν έχουν δικαίωμα να καθιερώσουν τη γλώσσα τους ως «μακεδονική»

«Τα Σκόπια δεν έχουν κανένα δικαίωμα να επιδιώκουν την καθιέρωση της γλώσσας  ως «μακεδονικής» σε όλον τον κόσμο», δήλωσε ο καθηγητής ιστορίας, Μπότζινταρ Ντιμιτρόφ, διευθυντής του Εθνικού Μουσείου Ιστορίας στη Σόφια, έπειτα από διαμαρτυρίες κάποιων μέσων ενημέρωσης των Σκοπίων ότι η Βουλγαρία εφαρμόζει ένα διπλό πρότυπο σχετικά με τις γλώσσες.


Το θέμα προέκυψε από την σλαβική εφημερίδα των Σκοπίων «Nova Makedonija»  που ανέφερε ότι το βουλγαρικό υπουργείο Εξωτερικών «διαμαρτυρήθηκε υπερασπίζοντας το δικαίωμα των Βουλγάρων στην Ουκρανία να χρησιμοποιούν τη βουλγαρική γλώσσα» και με τη σειρά του δεν αναγνωρίζει τη «μακεδονική» γλώσσα των Σλάβων στο Πιρίν  καθώς και στις διεθνείς σχέσεις.

«Η διαφορά είναι τεράστια», επισήμανε ο Βούλγαρος καθηγητής.

«Η βουλγαρική φιλολογική γλώσσα κωδικοποιήθηκε από το 893 και  καθιερώθηκε στην Εκκλησία και εισήχθη στη διοίκηση και στα σχολεία με  πανηγυρική απόφαση της Πρεσλάβ κατά το ίδιο έτος.

Ήταν έργο των Αγίων Κυρίλλου και Μεθοδίου και των μαθητών τους, Άγιο Κλήμεντου , του Αγίου Ναούμ, Αγίου Αγγελάριους, Αγίου Σάββα και Αγίου Γκοράζντ.

Όταν στο δέκατο όγδοο και δέκατο ένατο αιώνα οι Βούλγαροι εγκαταστάθηκαν στις νότιες περιοχές της σημερινής Ουκρανίας, όχι μόνο μιλούσαν, αλλά έγραφαν και στη γλώσσα αυτήν.

Η σημερινή σκοπιανή γλώσσα δημιουργήθηκε από 12 φιλολόγους με επικεφαλής τον Μπλαγκόι Κόνεφ που μετονομάστηκε σε Μπλάζε Κονέφσκι, ο οποίος είχε ολοκληρώσει μόνο δύο μαθήματα στο Πανεπιστήμιο της Σόφιας, στη «βουλγαρική φιλολογία». Δημιουργήθηκε μια ‘γλώσσα’ από τη βουλγαρική γραμματική του καθηγητή Λιούμπομιρ Αντρεΐτσιν.

Εισήχθησαν αρκετές εκατοντάδες σερβικές και ευρωπαϊκές λέξεις αντικαθιστώντας τις αντίστοιχες βουλγαρικές.

 Αντικαταστάθηκαν  και αρκετά γράμματα, που τα πήραν από το αλφάβητο της Σερβίας, αφαιρέθηκαν διάφορα γράμματα από τον Βουκ Κάρατζιτς, που κατά κάποιο τρόπο θεωρούνταν ότι συμβόλιζαν τη Βουλγαρία και τη βουλγαρική εθνική συνείδηση.

Μετά τη δημιουργία του νέου κυριλλικού αλφαβήτου άρχισαν να το δημοσιεύουν στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, ώστε να γίνει το επίσημο αλφάβητο της νοτιοσλαβίας,  ένα "διαφορετικό" αλφάβητο από της Βουλγαρίας.http://www.echedoros-a.gr/2009/05/blog-post_19.html

 Έτσι δημιούργησαν ένα δικό τους αλφάβητο, το δικό τους, κυριλλικό αλφάβητο.

Επιπρόσθετα, αυτή η γλώσσα και αυτό το αλφάβητο που δημιουργήθηκε το 1944,  δεν έχει κυκλοφορήσει ποτέ στη Μακεδονία του Πιρίν, ούτε κατά το Μεσαίωνα, ούτε κατά την Αναγέννηση ή τους τελευταίους αιώνες, όπως είναι φυσικό.

Τα Σκόπια, λοιπόν, δεν έχουν κανένα δικαίωμα να ζητούν να καθιερώσουν αυτήν τη γλώσσα σε όλον τον κόσμο, διότι ούτε στην ελληνική Μακεδονία (Μακεδονία του Αιγαίου) υπήρχε αυτή η γλώσσα και γραφή πριν από το 1944, που εισήχθη στη Μακεδονία του Βαρδάρη κατά το ίδιο έτος», δήλωσε ο καθηγητής Μπότζινταρ Ντιμιτρόφ.

«Ας ασχοληθούν οι Σκοπιανοί με το γέμισμα  από πέτρινα, χάλκινα και κέρινα ομοιώματα,  στο κέντρο της πόλης τους και να μην μπερδεύουν με τις ανοησίες τους το σοβαρό κόσμο», δήλωσε ο καθηγητής.

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Έρχεται το Μετρό στη Θεσσαλονίκη το... 2023

Εκτιμήσεις των εργαζομένων του Μετρό Θεσσαλονίκης για το πότε θα είναι έτοιμο. Τι ανέφεραν σε συνέντευξη Τύπου

Ερωτηματικά για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στο μετρό διατύπωσαν εκπρόσωποι του σωματείου εργαζομένων σ' αυτό, σε συνέντευξη τύπου στο ΕΚΘ, εκφράζοντας φόβους για την πορεία και το μέλλον του έργου.
«Αυτή τη στιγμή, ενώ υπάρχει αρχαιολογικό έργο έχουν παγώσει παντού οι εργασίες. Είχαμε πει ότι αν όλα γίνουν τέλεια το μετρό δεν θα τελειώσει πριν το 2020. Η πραγματική όμως εκτίμηση για μας είναι το 2023 κι αυτό εάν καταφέρουν και πάρουν κάποιες αποφάσεις και να λύσουν προβλήματα για να προχωρήσουμε» τόνισε ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Χάρης Κυπριανίδης.
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων ανέφεραν ότι το εξάμηνο διορίας που έδωσε ο υπουργός Υποδομών στους υπευθύνους του έργου για να βρεθούν λύσεις εξέπνευσε και ζήτησαν να αποδοθούν ευθύνες. Ισχυρίστηκαν ότι ενώ γίνονται ανακοινώσεις για τις επεκτάσεις δεν έχουν επιλυθεί ακόμη προβλήματα στο βασικό κορμό του έργου. Υπογράμμισαν ότι ενώ έχουν παραδοθεί στο αρχαιολογικό τμήμα τα εργοτάξια της Αγίας Σοφίας και της Πυλαίας δεν ξεκινούν οι εργασίες.
«Αυτή τη στιγμή στο αρχαιολογικό τμήμα απασχολούνται 110 αρχαιολόγοι και όλοι κι όλοι 9 εργάτες, που εκτελούν και χρέη φύλακα. Μόνο στο σκάμμα της Αγίας Σοφίας απαιτούνται 200 εργάτες και 20 αρχαιολόγοι και για την Πυλαία πολύ περισσότεροι. Υπάρχει ένα διαθέσιμο υπόλοιπο αυτή τη στιγμή της τάξης των οκτώ εκ. ευρώ που αρκεί να απασχοληθούν κάποιοι για έξι - επτά μήνες μέχρι να υλοποιηθεί ο τελικός σχεδιασμός και ρωτάμε γιατί δεν ξεκινούν», διερωτήθηκε ο αντιπρόεδρος του σωματείου εργαζομένων Δημήτρης Παππάς.
Οι εργαζόμενοι χαιρέτισαν την πρόσφατη υπουργική απόφαση για τα αρχαία στο σταθμό της οδού Βενιζέλου, υποστηρίζοντας ότι και ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης φαίνεται πλέον να πείθεται και τόνισαν ότι οποιαδήποτε άλλη λύση, δηλαδή με εξωτερική διάνοιξη χωρίς μετακίνηση και επανατοποθέτηση αρχαιοτήτων θα σήμαινε επιπλέον καθυστερήσεις και έξοδα, χωρίς να αποκαλυφθούν και κατώτερα στρώματα αρχαιοτήτων.
Ανέφεραν ότι το ίδιο πρόβλημα επιλύθηκε ταχύτατα στο σταθμό Αγίας Σοφίας με μετακίνηση και επανατοποθέτηση και διερωτήθηκαν εάν η δεκαπεντάμηνη εκκρεμότητα με το σταθμό Βενιζέλου «βόλεψε» για να αποσιωπηθούν άλλες ουσιαστικότερες αιτίες καθυστέρησης του έργου.

πηγή: seleo.gr
news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Πως να μειώσετε το φόρο σας με αποδείξεις. Στο 100% προσμετρούνται τα σούπερ μάρκετ και τα καύσιμα

Διαβάστε ποιές αποδείξεις και δαπάνες μειώνουν τον φόρο

Μείωση του τελικού φόρου στο εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας για τις φετινές φορολογικές δηλώσεις και αποφυγή φοροποινής θα έχουν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι μέσω των φοροαπαλλαγών και των αποδείξεων για αγορά αγαθών και παροχή υπηρεσιών.
Στο σύνολό τους και όχι κατά το ήμισυ θα υπολογίζονται στη φορολογική δήλωση οι αποδείξεις από αγορές ειδών διατροφής και καυσίμων, όπως γνωστοποίησε το υπουργείο Οικονομικών.
Προκειμένου το ποσό μείωσης φόρου που προκύπτει με βάση την κλίμακα μισθωτών και συνταξιούχων να διατηρηθεί ακέραιο, ο φορολογούμενος απαιτείται να προσκομίσει αποδείξεις σε ποσοστό 10% του δηλούμενου και φορολογούμενου ατομικού εισοδήματος και μέχρι του ποσού των 10.500 ευρώ.
Σύμφωνα με το Έθνος, οι δαπάνες για γιατρούς και νοσήλια για να εκπέσουν από τον φόρο σε ποσοστό 10% θα πρέπει να υπερβαίνουν σε αξία το 5% του δηλωθέντος εισοδήματος. Το ποσό για τις αποδείξεις ορίζεται στο 25% του εισοδήματος και σε περίπτωση που υπολείπεται θα επιβάλλεται φόρος 22% στη διαφορά.
Οι δαπάνες που εκπίπτουν φέτος από τον φόρο
Σημαντική αύξηση της  φορολογικής τους επιβάρυνσης θα διαπιστώσουν φέτος χιλιάδες μισθωτοί και συνταξιούχοι μετά τη σαρωτική κατάργηση των φοροαπαλλαγών.
Η κατάργηση των φοροαπαλλαγών θίγει περισσότερο τους φορολογούμενους που πληρώνουν ενοίκιο για κύρια κατοικία ή για κατοικία των παιδιών τους που σπουδάζουν σε άλλη πόλη, καταβάλλουν τόκους για την εξόφληση στεγαστικών δανείων πρώτης κατοικίας, πληρώνουν δίδακτρα σε φροντιστήρια ή ασφάλιστρα ζωής.
Οι ελάχιστες φοροαπαλλαγές που διατηρήθηκαν αφορούν πλέον μόνο τους μισθωτούς και συνταξιούχους, οι οποίοι κατά τη συμπλήρωση του πίνακα 7 του Ε1 θα πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:
1.    Έξοδα ιατρικής, νοσοκομειακής και φαρμακευτικής περίθαλψης (κωδ. 051-052). Έκπτωση φόρου 10% των εξόδων κατά το μέρος που δεν καλύπτονται από τα ασφαλιστικά ταμεία ή/και ασφαλιστικές εταιρείες και υπερβαίνουν το 5% του φορολογούμενου εισοδήματος. Το ποσό της μείωσης δεν μπορεί να υπερβεί τις 3.000 ευρώ.
2.    Διατροφή μεταξύ συζύγων (κωδ. 089-090). Το ποσό της διατροφής που επιδικάστηκε και καταβάλλεται από τον ένα σύζυγο στον άλλο, του οποίου αποτελεί φορολογητέο εισόδημα εκπίπτει 10% από τον φόρο. Το ποσό της μείωσης του φόρου δεν μπορεί να υπερβεί τα 1.500 ευρώ.
3.    Δωρεές χρηματικών ποσών (κωδ. 059-060). Έκπτωση φόρου 10% για χρηματικά ποσά άνω των 100 ευρώ που καταβάλλονται από τον φορολογούμενο λόγω της δωρεάς προς α) φορείς της Γενικής Κυβέρνησης, το Εθνικό Ταμείο Κοινωνικής Συνοχής, τους ιερούς ναούς, κλπ., β) Τα κοινωφελή ιδρύματα, τα σωματεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που παρέχουν υπηρεσίες εκπαίδευσης και χορηγούν υποτροφίες, τα ΝΠΔΔ, ερευνητικά κέντρα και γ) τα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα ημεδαπά ΝΠΔΔ εφόσον επιδιώκουν σκοπούς πολιτιστικούς.
4.    Δωρεές ιατρικών μηχανημάτων σε νοσοκομεία κτλ. (κωδ. 057-058). Έκπτωση φόρου 10% της αξίας των ιατρικών μηχανημάτων και των ασθενοφόρων αυτοκινήτων που μεταβιβάζονται λόγω δωρεάς στα κρατικά και δημοτικά νοσηλευτικά ιδρύματα και τα νοσοκομεία που αποτελούν νομικά πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου και επιχορηγούνται από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Οι αποδείξεις που δεν περνάνε στην Εφορία
Στέγαση
•    Ενοίκια κατοικιών
•    Υδρευση – Αποχέτευση
•    Δημοτικά τέλη
•    Υπηρεσίες κοινοχρήστων
•    Συντήρηση ανελκυστήρα
•    Κηπουρός
•    Καθαρισμο πολυκατοικίας
•    Απόφραξη κεντρικής αποχέτευσης
•    Συντήρηση καυστήρα
•    Ηλεκτρικό ρεύμα
•    Υγραέριο – Φυσικό αέριο
•    Πετρέλαιο θέρμανσης
•    Κάρβουνα – Καυσόξυλα
Υγεία
•    Φάρμακα
•    Φαρμακευτικά προϊόντα
•    Θεραπευτικές συσκευές
•    ιατρικές υπηρεσίες
•    Οδοντιατρικές υπηρεσίες
•    Φυσιοθεραπεία
•    Μικροβιολογική εξέταση
•    Ακτινογραφία
•    Υπέρηχος
•    τεστ ΠΑΠ
•    Μαστογραφία
•    Νοσοκομειακή περίθαλψη
•    αποκλειστική νοσοκόμα
Μεταφορές - Επικοινωνίες
•    Αγορά αυτοκινήτων
•    Αγορά μοτοσυκλετών
•    Αγορά σκαφών αναψυχής
•    Τέλη κυκλοφορίας
•    Διόδια
•    Εισιτήρια σε τρένα, αεροπλάνα, πλοία, αστικές συγκοινωνίες
•    Ταχυδρομικές υπηρεσίες
•    Σταθερή τηλεφωνία
•    Κινητή τηλεφωνία
•    Πρόσβαση στο διαδίκτυοΕισφορά σε ΕΡΤ
•    Συνδρομιτική τηλεόραση
Άλλες υπηρεσίες
•    Δίδακτρα ιδιωτικών σχολείων
•    Ασφάλιση κατοικίας
•    Ασφάλιση υγείας
•    Ασφάλιστρα αυτοκινήτου-μοτοσυκλέτας
•    Αλλες ασφαλίσεις
•    Φωτοβολταϊκά

news247
Διαβάστε περισσότερα » »

ΗΡΞΑΝΤΟ ΧΕΙΡΩΝ ΑΔΙΚΩΝ

                                        Ανάλυση:

 «Έξεστιν Κλαζομενίοις ασχημονείν», αυτό το Αρχαίο Ελληνικό ρητό ταιριάζει απόλυτα στη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, και στα πιόνια & μαριονέτες αυτής, τους πολιτικούς «ηγέτες» των Η.Π.Α. & χωρών κρατών-μελών της Ε.Ε. 
Οι υπουργοί εξωτερικών τριών δυτικών δυνάμεων, της Γερμανίας, Γαλλίας, Πολωνίας, είχαν σύσκεψη στο Κίεβο, με τον τέως νόμιμο Πρόεδρο της Ουκρανίας Βίκτωρ Γιανούκοβιτς, και συμφώνησαν στο παρόν Status Quo της Ουκρανίας. Η συμφωνία ανετράπη 24 ώρες μετά, που ξέσπασαν οι φονικές διαδηλώσεις  στο Κίεβο, και η ανατροπή από τους Σιωνιστές «νέο-Ναζί», του νόμιμου προέδρου της Ουκρανίας.
Οι Δυτικές Σιωνιστικές δυνάμεις, προετοιμάζονταν εδώ και μήνες για τα γεγονότα αυτά της Ουκρανίας.
Τέτοια εμπιστοσύνη (Μπέσα) έχει η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση.
Στο Κίεβο είχε σύσκεψη ο Σιωνιστής ΥΠ.ΕΞ. των ΗΠΑ κ. John Keri, με τους «νέο-Ναζί» Σιωνιστές πράκτορες της Δυτικής Ουκρανίας.
Η νέα Κυβέρνηση της Ουκρανίας προέκυψε μέσα από πραξικόπημα, των Δυτικών Σιωνιστικών δυνάμεων της Ν.Τ.Π. με πολλούς νεκρούς. Οι Σημίτες Σιωνιστές ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, στηρίζουν τους «αντι-σημίτες» «νέο-Ναζί» νέους ηγέτες του Κιέβου. Όλα τα πιστεύω θυσιάζονται για τα συμφέροντα!!!
Όλα αυτά έγιναν για να εγκαταστήσουν οι Αμερικάνοι πυραύλους στο έδαφος της Ουκρανίας, και να ζώσουν έτσι στρατιωτικά τη Ρωσία.
Η ΥΠ.ΕΞ της Ε.Ε. κυρία Κάθριν Άστον γνωρίζει ότι έγινε προβοκάτσια Σιωνιστών δυτικών  πρακτόρων στη κεντρική πλατεία του Κιέβου.
Η ΑμερικανοΕβραία πρώην ΥΠ.ΕΞ. των ΗΠΑ, και υποψήφια πρόεδρος
των Σιωνιστικών ΗΠΑ, με δηλώσεις κατά της Ρωσίας, υπερέβη πάσαν έννοιαν υποτέλειας προς τους ψυχασθενείς ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας. Tα ίδια και οι δικοί μας ΣαμαροΒενιζέλοι, οι οποίοι είναι έτοιμοι να προσφέρουν τα πάντα στους Κοσμοκράτορες.  
Η νέα κυβέρνηση των «νέο-ναζί» διορίζει Εβραϊκής καταγωγής  πρωθυπουργό τον Arseniy Yatsenyuk. Όλα για τα συμφέροντα.
Επίσης ο νέος πρόεδρος της Ουκρανίας είναι Εβραϊκής εθνικότητος σύμφωνα πάντα με τα διεθνή ΜΜΕ, και πιόνι της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Το Αμερικανο-Εβραϊκό λόμπυ δεν διαμαρτυρήθηκε για τους «νέο-Ναζί» του Κιέβου. Τηρεί άκρα σιωπή! Οι Ισραηλινές υπηρεσίες ανά τον κόσμο, δεν διαμαρτυρήθηκαν. Όλα παίζονται για τα συμφέροντα.
Η ιδεολογία και ο πατριωτισμός «πάει περίπατο» για τα συμφέροντα!!
Ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας, Εβραίος την εθνικότητα Ισαακασβίλι, (προσέξτε το Ισαάκ), πήγε στο Κίεβο για στήριξη των «νέο-Ναζιστών».
Ο γνωστός και μη εξαιρετέος Αμερικανός Republican Γερουσιαστής Σιωνιστής σκληροπυρηνικός Μακ Κέϊν, πρόσφερε στήριξη στο νέο καθεστώς της Ουκρανίας.
Ο Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκυ, ΑμερικανοΠολωνόΕβραίος, πρώην σύμβουλος εθνικής ασφαλείας των ΗΠΑ, και τώρα μέλος της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, μαζί με τον διαβόητο Εβραίο μέλος της παγκόσμιας διακυβέρνησης, Kissinger, είπε,
«Η Ρωσία χωρίς την Ουκρανία παύει να είναι μεγάλη δύναμη». Συνεχίζει να λέει, « Η Νέα Τάξη Πραγμάτων, με πιόνια τις ΗΠΑ & Ε.Ε. είναι εναντίον της Ρωσίας».
Η Ουκρανία είναι το δυτικό φυλάκιο για να μη ξαναγίνει η Ρωσία μεγάλη δύναμη, και να καταστεί χώρα πιόνι των Κοσμοκρατόρων!!!
Υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο Πούτιν!!!  
Η κρίση στην Ουκρανία είναι απαρχή επικίνδυνων παγκόσμιων φαινομένων και εξελίξεων. Κατόπιν όλων αυτών η Ρωσία ζήτησε παραίτηση της Κυβερνήσεως των στασιαστών πρακτόρων του Κιέβου, αλλιώς τίθεται σε κίνδυνο η παγκόσμια ειρήνη και ασφάλεια.  
Τα Δυτικά Σιωνιστικά ΜΜΕ οργιάζουν αυτές τις ημέρες σε προπαγάνδα, ότι για τα πολιτικά & πολεμικά γεγονότα της Ουκρανίας
φταίει λένε η Ρωσία, που εισέβαλε στρατιωτικά στη Κριμαία.
Θέλουν να ξεχνούν ποιος άρχισε τα γεγονότα στην Ουκρανία.
Δημοσιογραφικές πληροφορίες λένε, Γερμανικές & Ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες, σε πλήρη συνεργασία, οργάνωσαν και υποκίνησαν
τις διαδηλώσεις, και τελικά το πραξικόπημα στο Κίεβο.
Βασικά η Σιωνιστική Δύση, με τις ενέργειες αυτές, κήρυξε το πόλεμο στη Ρωσία.!!! Η Ρωσία εκτόξευσε διηπειρωτικό πύραυλο, ικανό να φέρει πυρηνική κεφαλή! Φαντασθείτε ένας τέτοιος πύραυλος να πέφτει στη Νέα Υόρκη, και άλλος ένας στο Σικάγο. Ο Αμερικανικός λαός θα επαναστατήσει εναντίον της Σιωνιστικής κυβέρνησης των ΗΠΑ, των  υπηρετών των τρελών Κοσμοκρατόρων. Φαντασθείτε ένας τέτοιος πύραυλος να πέφτει στο Βερολίνο, και στο Λονδίνο………..
Ήταν παλιό το σχέδιο της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης-Δικτατορίας, να «βάλουν χέρι» στην Ουκρανία, ώστε να περικυκλώσουν στρατιωτικά τη Ρωσία, και να σπρώξουν αυτήν βορειότερα, μέχρι να την καταλάβουν!!!
Ήταν παλιό σχέδιο των παγκόσμιων Σιωνιστών Δικτατόρων, να ζώσουν τη Ρωσία με στρατιωτικές βάσεις του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.
Η παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία θέλει την Ουκρανία μέσα στην Ε.Ε. στο ΝΑΤΟ, και στο Δ.Ν.Τ. για να την ελέγχει απόλυτα, όπως ελέγχουν την πατρίδα μας, όμως υπολόγιζαν «χωρίς το Ξενοδόχο»!!!
Όλοι γνωρίζουμε πως άρχισαν και που κατέληξαν τα γεγονότα του Κιέβου. Τώρα πηγαίνει εκεί ο Βενιζέλος και καταθέτει στέφανον στο τύμβο των θυμάτων των δυτικών υπηρετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Οι «νέο-Ναζί» της Ουκρανίας υποστηρίζονται από τη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων με όργανα ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-Ε.Ε.
Ο  Μέτερνιχ ΥΠ.ΕΞ. της κυβερνήσεως Σαμαρά δηλώνει ότι είναι μείζον θέμα η εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας! Ο Βενιζέλος ενδιαφέρεται για την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας, και όχι της Ελλάδος-Κύπρου!! Οι δηλώσεις αυτές είναι πρωτοφανείς και απαράδεκτες για τα εθνικά συμφέροντα της Ελλάδος, δηλαδή  ο Βενιζέλος θα στείλει Ελληνικές δυνάμεις, (λόγω ΝΑΤΟ), να πολεμήσει στην Ουκρανία, για τα συμφέροντα των Σιωνιστών  της Ν.Τ.Π. & ΗΠΑ - Γερμανίας;; Για τα συμφέροντα των δολοφόνων των Ελλήνων;;;
Αυτός ο υπουργός είναι επικίνδυνος για την Ελλάδα!!!
Η Ελλάς πρέπει να μείνει ΟΥΔΕΤΕΡΗ σε πιθανή ανάφλεξη, για να τιμωρήσουμε τους «συμμάχους» αυτούς που μας χρεοκόπησαν, και μας εξαθλίωσαν. Οι «νέο-Ναζί» του Κιέβου δεν θα διαρκέσουν για πολύ, αφού έρχεται νέα επανάσταση! Εμείς οι Έλληνες φωνάζουμε, Όχι στην εμπλοκή της Ελλάδος, στους τυχοδιωκτισμούς των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π. του ΝΑΤΟ-ΗΠΑ-& Ε.Ε. στην Ουκρανία.
Όχι στις πολιτικές των ΣαμαροΒενιζέλων, υπηρετών και υποτελών των ψυχασθενών ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Η Ρωσία σήμερα εφαρμόζει τη μέθοδο «Καρότο και μαστίγιο» στη Σιωνιστική Δύση, και λέγει, «Από εμάς εξαρτάται η σταθερότητα της Ευρώπης». Η Ρωσία ομιλεί από θέσεως ισχύος με τη Σιωνιστική Δύση.
Αμερικανικές και Γερμανικές Σιωνιστικές μυστικές υπηρεσίες οργάνωσαν και υποκίνησαν τις φονικές διαδηλώσεις στο Κίεβο.
Oi πολιτικοί της Ε.Ε. & Η.Π.Α. είναι όλοι τους πιόνια & μαριονέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Στην ουσία η Σιωνιστική Δύση, παρεμβαίνοντας στα εσωτερικά της Ουκρανίας, κήρυξε πόλεμο στη Ρωσία.
Τα συμφέροντα της Ελλάδος είναι με τη Ρωσία. Αυτό θα φανεί στο μέλλον στα στενά του Βοσπόρου – Δαρδανελίων και θαλασσίων διαδρόμων του Αιγαίου!!! Ή μήπως η Κυβέρνηση ΣαμαροΒενιζέλων θα πολεμήσουν στο πλευρό της Τουρκίας, για υποστήριξη Τουρκικών συμφερόντων;;; Από αυτούς όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς!
Στη περίπτωση αυτή θα αποδείξουν πόσο Προδότες είναι!
Ο Πούτιν είπε στον ΟΒΑΜΑ, «αν εμπλέξεις τη Τουρκία στο παιχνίδι,
τότε θα φτάσω μέχρι το Αιγαίο»………….. 
Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, υπόσχονταν στους Ουκρανούς την είσοδο της Ουκρανίας στη Σιωνιστική Ε.Ε. της Μέρκελ, και ότι θα
«τρώνε με χρυσά κουτάλια», και έτσι ξεσήκωσαν τους αφελείς-αθώους Ουκρανούς. Τα όσα συνέβησαν στο Κίεβο υποκινήθηκαν από τη Σιωνιστική Δύση, για τα Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, εις βάρος της Ρωσίας.
Τι να πρωτοθυμηθούμε, τα κορίτσια των «Pussy Riots»;; τη Τζούλια Τιμοσένκο;; τους ακροδεξιούς πράκτορες των Δυτικών «νέο-ΝΑΖΊ»;; τους ελεύθερους δυτικούς  σκοπευτές;; τους επιστρατευμένους από τη δύση Ισλαμιστές;; τη «Πορτοκαλί Σιωνιστική επανάσταση» της Τιμοσένκο;; τους πληρωμένους από τη δύση πράκτορες;;;, τους Τσετσένους Ισλαμιστές αντάρτες;; τους μαχητές της «Αραβικής Άνοιξης»;; μέχρι και οι μισθοφόροι πολεμιστές της «Λεγεώνας των Ξένων» ενεργοποιήθηκαν!!! Όλοι αυτοί χρηματοδοτήθηκαν από τη Παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση για να δράσουν στην Ουκρανία εναντίον της Ρωσίας!!! Κατόπιν αυτού περιμένατε η Ρωσία να κάτσει με σταυρωμένα χέρια;; Αντέδρασε δυναμικά, όπως θα αντιδρούσε μια χώρα που σέβεται τον εαυτό της.
Οι ψυχοπαθείς Κοσμοκράτορες κατόπιν όλων αυτών των υπονομευτικών ενεργειών, έφεραν το αποτέλεσμα να διώξουν από την Ουκρανία τον νόμιμα δημοκρατικά εκλεγμένο πρόεδρο, και να εγκαταστήσουν «επαναστατική» κυβέρνηση μειοψηφίας των «νέο-Ναζί» πρακτόρων της Σιωνιστικής διακυβέρνησης του πλανήτη!!!
Σημειωθήτω ότι οι ακροδεξιοί «νέο-Ναζί» του Κιέβου, υποστηρίζονται & χρηματοδοτούνται από τις δυνάμεις της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Τώρα οι «νέο-Ναζί» του Κιέβου, παρακαλούν τη Δύση, να τους βάλλουν στο Δ.Ν.Τ. για χρηματοδότηση. Έτσι η κατάσταση στο Κίεβο έφθασε να είναι εκτός ελέγχου. Η Ελλάς σε πιθανή ρήξη Ρωσίας-ΝΑΤΟ, πρέπει να παραμείνει ΟΥΔΕΤΕΡΗ, και όχι να βοηθήσουμε τους Σιωνιστές δολοφόνους μας της Τρόϊκας, του ΔΝΤ, της Μέρκελ, και των Τούρκων. Για παραβίαση των κανόνων του διεθνούς δικαίου κατηγορούν τη Ρωσία, ποίοι;;; Οι Σιωνιστές Αμερικανοί, που εισέβαλαν στη Κορέα, στο Βιετ-Νάμ, στη Κύπρο (μέσω Τούρκων), στο Ιράκ, Αφγανιστάν, Λιβύη, και Συρία, τέτοια υποκρισία, σε στιγμή που αυτοί διέπραξαν αντισυνταγματικό πραξικόπημα, και με τη δύναμη και χρήση των όπλων, ανέτρεψαν το νόμιμο πρόεδρο της χώρας, και εγκατέστησαν τους «νέο-Ναζί», πράκτορες των Σιωνιστών της Ν.Τ.Π.!!
Ο λαός λέει τη φράση, «κοίτα ποιος μιλάει»!!!
Ο ΥΠ.ΕΞ. των ΗΠΑ John Keri αγκάλιασε τους πράκτορες της Ν.Τ.Π.!
Στήριξη στο Πούτιν πρόσφερε ο Κινέζος Πρόεδρος.
Η Κίνα απειλεί με νομισματικό και οικονομικό Αρμαγεδδώνα τις ΗΠΑ λέγοντας, «Αν επιτεθείτε στη Ρωσία, δώστε μας ως εγγύηση των ομολόγων σας, το χρυσό σας». H δε Ρωσία απειλεί τις Αμερικανικές τράπεζες, με στάση εξωτερικών πληρωμών των δανείων.
Η Ρωσία-Κίνα απειλούν να βγάλουν στην αγορά τα Αμερικάνικα ομόλογα. Εάν αυτό συμβεί, τότε η Αμερικανική οικονομία θα καταρρεύσει. Είναι που είναι ετοιμόρροπη!!!
Αυτά έγιναν διότι οι παγκόσμιοι Σιωνιστές προέβησαν σε μαζικές πωλήσεις μετοχών στο χρηματιστήριο της Μόσχας. Δηλαδή προέβησαν σε οικονομικό πόλεμο εναντίον της Ρωσίας, για αντίποινα.   
Όπως λένε τα διεθνή ΜΜΕ, λίγες-λίγες οι Ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις παραδίδονται σιγά-σιγά στη Ρωσία, αφού είναι δημιούργημα των Ρώσων. Η Κριμαία κατελήφθη υπό των Ρωσικών δυνάμεων, χωρίς να ανοίξει μύτη, λέει ο λαός. Η λέξη Κριμαία, πρώην Ταυρίδα, είναι Ελληνική λέξη, με δεκάδες Ελληνικές πόλεις & χωριά που φέρουν Ελληνικά ονόματα, όπως Σεβαστούπολη, Συμφερούπολη, Μαριούπολη.
 Θεοδοσία, κ.λ.π. Η πρώην Ταυρίδα, και σήμερα Κριμαία, κατοικήθηκε από τους Αρχαίους Έλληνες τον 5ο και 4ο π.χ. αιώνα, και ίδρυσαν κατά μήκος των ακτών της Κριμαίας, πολυάριθμες Ελληνικές πόλεις.
Σήμερα στη χερσόνησο της Κριμαίας-Ταυρίδας, κατοικούν περίπου 150.000 Έλληνες, σε σύνολο πληθυσμού 2 εκ. κατοίκων ΕλληνοΡώσων  γιαυτό η Ελλάς οφείλει ευγνωμοσύνη στη Ρωσία, διότι με την επέμβασή της, διέσωσε τους Ελληνικούς πληθυσμούς, οι οποίοι επρόκειτο να εξολοθρευτούν από το μελλούμενο Σιωνιστικό καθεστώς της Δύσης. Τα όσα συμβαίνουν σήμερα στην Ουκρανία, είναι προέκταση των γεγονότων που συνέβησαν στη Λιβύη, Αύγυπτο, Συρία, Ιράκ, Αφγανιστάν, κ.λ.π. είναι συνέχεια της «Αραβικής Άνοιξης», της «Πορτοκαλί Επανάστασης» της Τιμοσένκο, των σχεδίων των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων για παγκόσμια Κυριαρχία, σύμφωνα με
«Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών». Αυτό το κάνουν για να στερήσουν από τη Ρωσία, ένα πολύτιμο φίλο, και σύμμαχο, την Ουκρανία, μέσα από τα εδάφη της οποίας περνούν όλοι οι Ρωσικοί αγωγοί ενεργείας που ζεσταίνουν τις χώρες κράτη-μέλη της Σιωνιστικής Ε.Ε. Η Γερμανία της Μέρκελ, θα σπάσει πάλι τα μούτρα της από τη Ρωσική Αρκούδα, όπως τα έσπασε στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο.
Ελπίζω ύστερα από αυτή τη περιγραφή των γεγονότων, να θυμηθείτε ποίος «Ήρξατο χειρών αδίκων»……….
Η Ρωσία έστειλε αυστηρό μήνυμα στους Δυτικούς ότι δεν θα ανεχθεί τετελεσμένα γεγονότα στην Ουκρανία τύπου Γεωργίας.
Σήμερα η Ουκρανία ευρίσκεται σε κατάσταση τέτοια λίγο πριν πέσει στο ράμφος των γερακιών της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.
Ο Πόλεμος εναντίον της Ουκρανίας που ξεκίνησε από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, είναι βρώμικος όχι μόνον εναντίον του Λαού της Ουκρανίας, αλλά και εναντίον όλης της ανθρωπότητας.
Πρόκειται για επέλαση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, της οποίας τα απάνθρωπα σχέδια έφραξε η Ρωσία. Όλοι εμείς οι κάτοικοι του πλανήτη Γη, οφείλουμε χάριτας στη Ρωσία, για την ελευθερία μας.
Οφείλουμε τη καλή μας τύχη στη Ρωσία, αλλιώς τώρα θα είμαστε υπηρέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυριαρχίας-Δικτατορίας.
Μια παροιμία λέει, «Μέσα στη τύχη κρύβεται ο ΘΕΟΣ»………..
Τα δυτικά Σιωνιστικά ΜΜΕ, κρύβουν την αλήθεια των γεγονότων, και ποίος τα προκάλεσε. Η Ουκρανία ΄τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με καθαρά εξτρεμιστικές Σιωνιστικές δυνάμεις. Εν όψει αυτής της εισβολής των Σιωνιστικών δυτικών δυνάμεων, μέσω ένοπλων πρακτόρων, ένοπλων ελεύθερων σκοπευτών, και τοπικών «ναζιστικών» Σιωνιστικών δυνάμεων, η Ρωσία δεν μπορούσε να αδιαφορήσει, έπρεπε να προστατεύσει την ειρήνη, και τους Ρωσικούς πληθυσμούς που κατοικούν στις πόλεις της Ουκρανίας.
Ιδιαίτερα στη Κριμαία, όπου βρίσκεται Ελληνο-Ρωσικός πληθυσμός, και ο κεντρικός ναύσταθμος του Ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού.
Οι φραστικές απειλές των Δυτικών Σιωνιστικών δυνάμεων, δεν πτόησαν τη Ρωσία, η οποία υπερασπίζεται το πληθυσμό της, και τα δίκαιά της.  Η Ουκρανία ήδη χωρίζεται στα δύο. Πρώτοι παραβίασαν την εδαφική ακεραιότητα της Ουκρανίας οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες της παγκόσμιας διακυβέρνησης, με τα γνωστά γεγονότα του Κιέβου.
Τα Ελληνικά φιλοδυτικά ΜΜΕ, λένε πολλά ψέματα, κάνοντας προπαγάνδα υπέρ της Σιωνιστικής Δύσης, δηλαδή υποστηρίζουν τους δυνάστες, κατακτητές, και δολοφόνους του Ελληνικού Λαού, Σιωνιστές Αμερικανούς, Γερμανούς, ΝΑΤΟ, Τρόϊκα, ΔΝΤ, και όλο αυτό το κακό συναπάντημα του πλανήτη. Επίσης τα δυτικά Σιωνιστικά ΜΜΕ, τάσσονται μονομερώς υπέρ των ενεργειών της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, διαστρεβλώνοντας τα γεγονότα της Ουκρανίας.
Η Ρωσία χτυπά «καμπανάκι» για Γ! Παγκόσμιο Πόλεμο, εάν οι Δυτικοί δεν σταματήσουν. Εν τω μεταξύ ο Πούτιν αδιαφορεί για τα κροκοδείλια
δάκρυα των μαριονετών Σιωνιστών προέδρων των ΗΠΑ & Ε.Ε.
Οι Γ.Γ. Ο.Η.Ε. & ΝΑΤΟ δυστυχώς και αυτοί απεδείχθησαν πιόνια και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής ηγεσίας των ψυχασθενών Κοσμοκρατόρων, από τους οποίους αντλούν τη δύναμή τους, και τη πολυθρόνα. Αφεντικά στη Δύση είναι οι ψυχοπαθείς ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, ή αλλιώς Νέας Τάξης Πραγμάτων. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, και οι Πρωθυπουργοί , Πρόεδροι, & Βασιλείς των χωρών κρατών-μελών της Ε.Ε. είναι απλώς πιόνια & μαριονέτες των τρελών ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι.
Ο  Ο.Η.Ε. , ΝΑΤΟ, Ε.Ε., ΗΠΑ, Ιαπωνία, κ.λ.π. τελούν υπό τον απόλυτο έλεγχο των τρελών ηγετών της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Από αυτή την εξουσία εκπορεύονται όλα τα κακά της ανθρωπότητας.
Η υπόθεση της Ουκρανίας είναι προαναγγελία σχεδόν πολέμου, την έκταση του οποίου όλοι υποπτευόμαστε. Προς το παρόν η όλη υπόθεση εξελίσσεται σε ψυχρό πόλεμο μεταξύ Σιωνιστικής Δύσης & Ρωσίας.
Η Γεωπολιτική & Γεωστρατηγική στο πλανήτη, ευρίσκεται σε ανωμαλία. Η παγκόσμια ειρήνη ευρίσκεται σε κίνδυνο!!
Η Ουκρανική κρίση δυνατόν και πιθανόν να εξελιχθεί σε θερμή σύγκρουση Σιωνιστικής Δύσης & Ρωσίας-Κίνας.
Γιαυτό βλέπετε τον ΟΒΑΜΑ διστακτικό.
Αυτά που κάνουν σήμερα στην Ουκρανία, τα ίδια κάνανε στην Ελλάδα
οι κλέφτες και δολοφόνοι του Ελληνικού Λαού, ηγέτες της Ν.Τ.Π.
Μετά το Σιωνιστικό πραξικόπημα στην Ουκρανία, η μόνη ελπίδα για τη Δύση να αποφύγει το πόλεμο, είναι η διπλωματική μαεστρία του Πούτιν
και οι αμφιβολίες και διστακτικότητα του ΟΒΑΜΑ, στις εντολές των  ψυχασθενών ηγητόρων της Ν.Τ.Π.
Τώρα καλούμεθα εμείς οι Έλληνες-λόγω αναξίων και ανικάνων πολιτικών- να θυσιαστούμε για τους κλέφτες και δολοφόνους του Ελληνικού Λαού, για εκείνους τους ψυχασθενείς ηγέτες της Ν.Τ.Π. και παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, που μας χρεοκόπησαν, και γέμισαν τη πατρίδα μας με Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.
Κανείς στο καθεστώς των ΗΠΑ, και κανείς των ηγετών των κρατών-μελών της Ε.Ε. δεν είχε αρκετό μυαλό για να δεί το προφανές αποτέλεσμα της αυτάρεσκης επέμβασής τους, στις εσωτερικές υποθέσεις της Ουκρανίας. Οι «νέο-Ναζί» πράκτορες της Ν.Τ.Π.
που ανέλαβαν την εξουσία στο Κίεβο, είναι ανδρείκελα και ορντινάντσες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Εάν κυβερνάται κύριοι της Ν.Τ.Π. με τέτοιο τρόπο το πλανήτη, έτσι εξηγείται το φαινόμενο των επικίνδυνων πολιτικών και πολεμικών καταστάσεων, και τη δυστυχία των Λαών του πλανήτη.
Κύριοι της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. αποτύχατε!!!  
Συγχαρητήρια για τις επιλογές Σας, κύριοι, κύριοι, ROTHSCHILD,
& ROCKEFELLERS. Το όνομά σας θα μείνει με «χρυσά» γράμματα στας δέλτους της παγκόσμιας Ιστορίας, προς διδαχή των επιγενομένων.

                                          ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                           Διεθνολόγος
                                          E-mail: ant.grypaios@gmail.com




  
         

       





Διαβάστε περισσότερα » »