Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑ


Οι ΣαμαροΒενιζέλοι ανακοίνωσαν ότι υποψήφιος Πρόεδρος Δημοκρατίας, θα είναι ο κύριος Σταύρος Δήμας.
Ο Σάπιος, προδοτικός, και διεφθαρμένος πολιτικός κόσμος, των ΓΑΠ & Σαμαρο-Βενιζέλων, ετοιμάζει ένα άλλο υποκατάστατο του Παπούλια.
Ο αρχομανής Σαμαράς θέλει να εξαντλήσει τη τετραετία, για να ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο εναντίον του Ελληνικού λαού.
Μισεί τους Έλληνες, γιαυτό ψήφισε το Ρατσιστικό νόμο κατά Ελλήνων.
Τι θα μπορούσε κανείς να περιμένει από ΣαμαροΒενιζέλους; μόνο όμοιο σαν αυτούς ήταν αυτοί ικανοί να προτείνουν, και τα πρόβατα οι βουλευτές ψηφίζουν, για να μη γίνουν εκλογές, και χάσουν την έδρα!
Από Κοσμοκράτορες, «δύναται τι αγαθόν είναι»;; λένε οι γραφές.
Ο Ελληνικός Λαός «μπούχτισε» από μαριονέτες Προέδρους.
Εμείς αναφωνούμεν ΟΧΙ ΑΛΛΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ. Έλεος πιά!!!
«Λαγός» του ΡΟΤΣΙΛΝΤ ο Δήμας...............
Αυτούς τους δύσκολους καιρούς η Ελλάδα είχε ανάγκη ένα Κολοκοτρώνη για πρόεδρο, και όχι ένα τσιράκι-λαγό της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Φήμες και ψίθυροι που κυκλοφορούν διεθνώς, αλλά και στο εσωτερικό από τους γνωρίζοντας τα διεθνή πράγματα, λέγουν ο Σταύρος Δήμας, είναι εκλεκτός του προέδρου της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας και επικυρίαρχου επικίνδυνου Πλανητάρχη κ.κ. ROTHSCHILD.
Οι ΣαμαροΒενιζέλοι απλώς διετάχθησαν από το πρόεδρο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, να πείσουν τους αφελείς βουλευτές τους, να ψηφίσουν τον εκλεκτό του ΡΟΤΣΙΛΝΤ-και διεθνών δανειστών, αδιαφορώντας για τις τύχες του Ελληνικού Λαού.
Σεβόμεθα το θεσμό του προέδρου της Δημοκρατίας, όμως αυτός ο θεσμός όπως ασκείται από τον κ.Παπούλια, δεν έχει καμία σχέση με τα εθνικά Ελληνικά πατριωτικά ιδεώδη.
Την ίδια πολιτική θα ακολουθήσει και ο υπερ-συντηρητικός κ. Δήμας, αλλιώς δεν θα υπεδεικνύετο από τους Σιωνιστές της Κοσμοκρατορίας.
Εδώ ο Ελληνικός Λαός διερωτάται, εάν ο κ. Παπούλιας τήρησε τις διατάξεις του Συντάγματος των Ελλήνων.
Παρέδωσε την εθνική κυριαρχία της Ελλάδος στους ξένους επικυρίαρχους Σιωνιστές Τραπεζίτες δανειστές, (τα λεγόμενα διεθνώς κοράκια), υπογράφοντας όλα τα Μνημόνια, Μεσοπρόθεσμα, Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, Εφαρμοστικούς Νόμους, Δανειακές Συμβάσεις, Πολυνομοσχέδια, Προαπαιτούμενα Νέα μέτρα.
Σε κανένα ανθελληνικό νόμο δεν είχε αντίρρηση ο κ. Παπούλιας.Φτάνει να ικανοποιηθούν οι δανειστές-κοράκια τραπεζίτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
HΕυρωζώνη μας κατάστρεψε κατόπιν μεθοδευμένου σχεδίου, και κανείς Μ@@@@@ς πολιτικός δεν πήρε χαμπάρι.
Στις παρελάσεις εθνικών εορτών ο πρόεδρος Παπούλιας αποδοκιμάστηκε από το Λαό, και δεν είχε φιλότιμο να παραιτηθεί.
Μέχρι «προδότη» τον φώναζε ο Λαός, γιαυτό απέκλεισαν από τις παρελάσεις τον Έλληνα, και συμμετείχαν μόνον πολιτικοί και Στρατιωτικοί, σαν θεατές. Εν τούτοις δεν παραιτήθηκε, έμεινε στο θρόνο για να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Επικυρίαρχων της Γης!!!
Άχρωμη, άοσμη,υποτονική,συντηρητική, και αναλώσιμη η υποψηφιότητα Δήμα, και θα τον ψηφίσουν οι όμοιοί του βουλευτές.
Ο Σταύρος Δήμας σύμφωνα με τα ΜΜΕ, υπεδείχθη από το Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να υπογράψει την κατάσχεση των περιουσιών των Ελλήνων, ότι απέμεινε από αυτές. Οι Επικυρίαρχοι δανειστές του ΔΝΤ και της μεγάλης Τρόϊκα, (ΔΝΤ, ΕΚΤ, & Ε.Ε.), θέλουν να βάλουν χέρι στις περιουσίες των Ελλήνων. Απαιτούν να επιβληθεί νέος φόρος με βάση το περιουσιολόγιο των Ελλήνων, και αυτό μόνο ο Δήμας, και οι αφελείς και άσχετοι βουλευτές των ΣαμαροΒενιζέλων μπορούν να το κάνουν.
Την επιβολή φόρου πολυτελείας στην περιουσία, και μείωση κατά 25% μισθών και συντάξεων, αυτά μόνο ένας Δήμας και Παπούλιας, μπορούν να τα υπογράψουν. Ένας πραγματικός Έλληνας Πρόεδρος θα αρνηθεί να υποβάλλει το Λαό του σε αυτό το ολοκαύτωμα και τη γενοκτονία.
Ο  Λαός λέει τη παροιμία, «Δείξε μου τους συνεργάτες σου, να σου πω ποίος είσαι». Οι ΣαμαροΒενιζέλοι υπάκουσαν για ένα όμοιό τους!!!
Σήμερα οι υπουργοί, βουλευτές, σύμβουλοι, και στελέχη πελαγοδρομούν στη Κυβέρνηση των ΣαμαροΒενιζέλων, πνιγμένοι από τους πρώην προστάτες τους στη Σιωνιστική Τρόϊκα των δανειστών.
Όσο τους έκαναν τα χατήρια και υπέγραφαν τα Μνημόνια, ήταν καλά παιδιά, τώρα που δεν πάει άλλο, οι πρώην προστάτες τους πετάνε.....
«Φοβούνται γαρ το Λαό» λένε οι ιερές γραφές. Από τη μια υπόσχονται ανάπτυξη, και από την άλλη η μεγάλη Τρόϊκα ζητάει νέα Μνημόνια.
Ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να είναι αποφασισμένος να δώσει σκληρές μάχες με τους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και ΟΧΙ να μας προδώσει.!!!
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι αντικαταστάτης των εφιαλτών ΣαμαροΒενιζέλων, ο λαός έχει απαιτήσεις από αυτόν.
Την προδοσία πολλοί ηγάπησαν, τον προδότη ουδείς. Ούτε ο Ρότσιλντ!
Οι πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ, Υποσχέθηκαν πολλά στο Λαό για να ανέβουν στην εξουσία, δεν μπορεί τώρα να γίνουν Ιούδες, εφιάλτες, και συνεργάτες του εχθρού, (ΡΟΤΣΙΛΝΤ &Ν.Τ.Π.)
Ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να βρεί τα λεφτά, κάνοντας μονομερή διαγραφή του χρέους, και αλλάζοντας άρδην εξωτερική πολιτική, αλλιώς με ημίμετρα,  συνομιλίες και διαπραγματεύσεις με τους γύπες και τα κοράκια, θα πελαγοδρομεί, και ο Λαός θα στενάζει!!! Αυτά έκαναν και οι ΣαμαροΒενιζέλοι, και ο Λαός τους σιχάθηκε, και οι Κοσμοκράτορες δανειστές, αφού τους έστιψαν σαν λεμονόκουπες, μετά τους πέταξαν στα σκουπίδια.Τα ίδια θα πάθει και ο ΣΥΡΙΖΑ εάν δεν βάλει μυαλό.
Οι Έλληνες μισθωτοί και συνταξιούχοι, πρέπει να είναι προετοιμασμένοι ότι με Δήμα πρόεδρο, έρχονται καταστροφικές αλλαγές στο βιοτικό τους δράμα. Ο Δήμας θα τα δώσει όλα στο προστάτη του!!!
Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας Έλληνας πολιτικός σαν τον Δήμα, δέχεται να γίνει Πρόεδρος, αφού πρόκειται να υπογράψει το διαμελισμό της Ελλάδος, για χάρη των συμφερόντων της παγκόσμιας δικατορίας!!!
Για τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις οι Σιωνιστές Γερμανοί Μέρκελ & Σόϊμπλε, ήξεραν, μόνο ο Ελληνικός Λαός δεν γνώριζε.
Εχθές στη Βουλή ο βουλευτής της Χ.Α. Ηλίας Κασιδιάρης, κατέθεσε ένα σοβαρότατο ηχητικό ντοκουμέντο εναντίον του Σαμαρά.
Με εκφράσεις πεζοδρομίου ο Σαμαράς διατάσσει την Ελληνική Δικαιοσύνη να φυλακίσει τους βουλευτές της Χ.Α.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, το αίτημα αυτό υπέβαλαν οι ΑμερικανοΕβραίοι
της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!!
Άραγε θα υπάρξει δίωξη κατά Σαμαρά, για ωμή επέμβαση στη Δικαιοσύνη;;;;;;;;;;;;;;
Δεν είναι η πρώτη φορά που μας πουλάνε. Οι Σαμαράδες συμφώνησαν με το Νταβούτογλου, και τη συνοδεία αυτού, για μας, χωρίς εμάς.
Οι Κοσμοκράτορες δανειστές έχουν καλά λόγια για το Δήμα, αλλά δεν βγαίνουν τα «κουκιά», εκτός εάν ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ ανοίξει τα ταμεία........
Ο Ιούδας πρόδωσε το ΧΡΙΣΤΟ για τριάκοντα αργύρια..................
Για την εκλογή Δήμα επικρατεί συναγερμός σε όλα τα κόμματα.
Η προσπάθεια των Σιωνιστών δανειστών Κοσμοκρατόρων, γυπών και γερακιών, είναι να διαλύσουν τα μικρά πατριωτικά κόμματα.
Τους ΑΝ.ΕΛ. τους διέλυσαν με αποστασίες, τη ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ  την έχωσαν φυλακή, και δημιούργησαν Ελιές, Ποτάμια, Ρίζες, και άλλα Σιωνιστικά πολιτικά κόμματα, φίλα προσκείμενα προς τον εχθρό, τη Σιωνιστική Νέα Τάξη Πραγμάτων, και τη παγκόσμια Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Δεν βγαίνουν τα «Κουκιά» για τους 180 του Δήμα, και οι δανειστές Κοσμοκράτορες ανοίγουν τα θησαυροφυλάκια για τους πρόθυμους.....
Δεν βγαίνουν τα «Κουκιά», και ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ θα αναγκαστεί να βάλλει βαθιά το χέρι στη πλούσια τσέπη του...............
Αυτές τις ημέρες γίνεται διαπραγμάτευση για εξαγορά συνειδήσεων, (ΜΜΕ), αφού οι ασυνείδητοι πολιτικοί «βρήκαν το μήνα που τρέφει τους ένδεκα», λέει ο Λαός......................
Οι ΣαμαροΒενιζέλοι ισχυρίζονται ότι έχουν τους 180 για τον εκλεκτό του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ας αποδείξουν στον Ελληνικό Λαό το «πόθεν έσχες»!!
Η εκλογή προέδρου είναι μέρος της επίθεσης των Παντοκρατόρων δανειστών της Σιωνιστικής Τρόϊκας, εναντίον του Ελληνικού Λαού.
Επί των ημερών Παπούλια γίναμε προτεκτοράτο της Γερμανίας!!! Επί των ημερών Δήμα θα γίνουμε Χαλιφάτο του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!
Επί των ημερών Παπούλια, παρεδόθη η ακεραιότητα της χώρας στη διάθεση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αφού αποφάσεις για τις τύχες μας λαμβάνουν οι Επικυρίαρχοι της Γης.
Η Τουρκία, Αλβανία, Βαρντάσκα-Σκόπια, απαιτούν κομμάτια της Ελληνικής επικράτειας, και ο Παπούλιας «τσιμουδιά», λέει ο Λαός.
Από κοντά και ο Δήμας. Τον ακούσατε ποτέ να εκφέρει φωνή για τα Εθνικά μας θέματα;;; Όμως οι ΣαμαροΒενιζέλοι τον υμνολογούν!!!
Είναι προφανές ότι τίποτα απολύτως δεν κάνει ο Παπούλιας από όσα επιτάσσει ο όρκος του, και το Σύνταγμα. Τα ίδια να περιμένετε από τον άφωνο ιχθύ Δήμα. Επί προεδρίας Παπούλια το βιοτικό επίπεδο των Ελληνών κατεστράφη ολοσχερώς, οι Έλληνες γίναμε φτωχότεροι, και πλουσιότερος ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ σαν γύπας δανειστής. Τα ίδια θα συμβούν με το Δήμα, πιστό ακόλουθο των Επικυρίαρχων δανειστών της Τρόϊκα.
Με αυτούς τους προέδρους και Πρωθυπουργούς που εκλέγουμε, γίναμε ο περίγελος όλης της οικουμένης. Όλη η ανθρωπότητα μιλάει ειρωνικά για μας, και συνεχίζουμε να εκλέγουμε πιόνια των Κοσμοκρατόρων, δεν βάλαμε μυαλό.
Ο Παπούλιας δεν είχε το πατριωτισμό να πεί ένα ΟΧΙ, σαν το ΜΕΤΑΞΑ, αλλά έχασε την ευκαιρία με τα Μνημόνια, και άλλα νομοσχέδια που ψήφιζαν οι προδότες πολιτικοί εναντίον του Λαού.
Τα ίδια θα πράξει και ο Δήμας, σαν εκλεκτός του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, γιαυτό λέμε, τι Παπούλιας, τι Δήμας, από τον Άννα, στον Καϊάφα........
Γιαυτό λέμε, από το Παπούλια, στο Δήμα. Αμφότεροι είναι σκεύος εκλογής του Παντοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, δανειστή φτωχών μικρών κρατών, αρκεί να έχουν ορυκτό πλούτο (ΧΡΥΣΟ) στο υπέδαφός τους, και στο βυθό των θαλασσών τους ενεργειακά κοιτάσματα!!!
HΠροεδρία Παπούλια ήταν ένα «ήλθον, είδον, και απήλθον» λέει ο Λαός, ή μάλλον έκανε έργον για τη παγκόσμια Σιωνιστική κυριαρχία!!
Δέκα χρόνια πήγαν χαμένα για την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό!!!
Τα ίδια θα πράξει και ο Δήμας, όμως η Ιστορία, και οι τύχες ενός Λαού, δεν είναι για νάνους, και εφιάλτες πολιτικούς της παγκόσμιας μαφίας των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, κύριε Δήμα. Οι αντιπρόσωποι του Λαού, σας ψηφίζουν κύριε Δήμα για να αποφέρετε έργον υπέρ του χειμαζομένου Ελληνικού Λαού, και όχι υπέρ των Σιωνιστών δανειστών!
Η Ιστορία κύριε Δήμα είναι για τους γενναίους, και όχι για «Πατάτες» και Μανδαρίνους πολιτικούς γραφειοκράτες της ρουτίνας!!!
Ο Αρχηγός του Κράτους κύριε Δήμα έγινε για να προστατεύει το Λαό του, και ΟΧΙ να τον παραδίδει σαν θηράματα στα νύχια και δόντια του κάθε ξένου αρπακτικού, επειδή δεν μπορεί να πεί ένα ΟΧΙ!!!!
Ο Παπούλιας παρέδωσε το Λαό του και τη χώρα του, στον εχθρό, και δυστυχώς για εσάς κύριε Δήμα, πήρατε πολύ κακά μαθήματα από τον προκάτοχό σας. Ο Παπούλιας «αγρόν ηγόρασε» λένε οι γραφές........
Ο  Παπούλιας, και ΓΑΠ, ΣαμαροΒενιζέλοι, πρέπει να συλληφθούν, και να δικαστούν για εγκλήματα κατά του Ελληνικού Λαού.
Η Δικαιοσύνη πρέπει να τρέξει να προλάβει, πριν διαφύγουν............
Στις δύσκολες μέρες για τη πατρίδα μας, κύριε Δήμα, είχαμε τη κακή τύχη να έχουμε ένα φοβισμένο,ανίκανο, γέρο πρόεδρο,σκεύος εκλογής των εχθρών του Ελληνισμού, Σιωνιστών της παγκόσμιας Δικτατορίας.
«Όμοιος ομοίω αεί πελάζει», έλεγαν οι σοφοί πρόγονοί μας, γιαυτό κατεστράφη η πατρίδα μας, διότι βρεθήκαμε με κυβερνήτες στο τιμόνι της χώρας,εν ημέρες θυέλλης, σαν τον Παπούλια, ΓΑΠ, και ΣαμαροΒενιζέλους.Δεν στάθηκαν στο ύψος των εθνικών αναγκών.
Ο ρόλος του Παπούλια, ήταν διακοσμητικός, στη θέση σας δεν θα καταδεχόμενα να αντικαταστήσω έναν  εφιάλτη Παπούλια!!!
Γιαυτό εμείς οι Έλληνες αναφωνούμεν ΟΧΙ ΑΛΛΟΝ  ΠΑΠΟΥΛΙΑ.!!!
Το ιερό βιβλίο της Εβραϊκής θρησκείας «ΤΑΛΜΟΥΔ» διδάσκει,
«Όλα τα υπάρχοντα των άλλων Εθνών, ανήκουν εις το Εβραϊκόν Έθνος, το οποίον δικαιούται να τα αρπάξει άνευ οιονδήποτε δισταγμόν»
Το Ευρώ ήταν ένα μέσον από τα πολλά προς υλοποίηση των διδαγμάτων του ιερού αυτού βιβλίου!!!
Αυτό γίνεται σήμερα στην Ελλάδα, και στα άλλα αδύναμα κράτη, γιαυτό οι Κοσμοκράτορες ΡΟΤΣΙΛΝΤ εκλέγουν Παπούλιες, ΓΑΠ, Δήμες, ΣαμαροΒενιζέλους, στην εξουσία.
Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες, και απατεώνες πολιτικούς, δεν είναι θύμα!! Είναι συνεργός τους!!!

                                               ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                                     Διεθνολόγος









Διαβάστε περισσότερα » »