Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017

ΤΑ ΙΜΙΑ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ! του Αντώνη Ι Γρυπαίου

%ce%b9%ce%bc%ce%b9%ce%b1-1996Πρός την Ελληνική Δικαιοσύνη…


Ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης (ΠΑΣΟΚ) (κατά κόσμον (ΜΜΕ) Ααρόν Αβουρί), ήταν ο πρωταγωνιστής στα γεγονότα της κρίσης των Ιμίων το 1996.
Τα ΙΜΙΑ είναι δύο βραχονησίδες στο Αιγαίο πλησίον της Καλύμνου, και ανήκουν στο νησιωτικό σύμπλεγμα της Δωδεκανήσου. Tα ΙΜΙΑ είναι ακατοίκητα.
Σύμφωνα με την παράδοση των Δωδεκανήσων από τους Ιταλούς στην Ελλάδα το έτος 1947, τα ΙΜΙΑ (ή ΛΙΜΝΙΑ), ανήκουν στην Ελληνική επικράτεια, και βρίσκονται στα Ελληνικά θαλάσσια ύδατα.
Ερωτάμε, έχει υπογραφεί κάτι που δεν γνωρίζει ο Ελληνικός Λαός, για το καθεστώς των ΙΜΙΩΝ;;;
Οι βραχονησίδες ΙΜΙΑ έγιναν γνωστές το 1996 όταν έγιναν αφορμή να προκληθεί κρίση στις ΕλληνοΤουρκικές σχέσεις.
Την κρίση αυτή διαχειρίστηκε ο Σημίτης για λογαριασμό των Κοσμοκρατόρων της Ν.Τ.Π.
Συγκεκριμμένα το 1996 όταν η Τουρκία αποβίβασε κομμάντος οπλίτες στις δύο βραχονησίδες για κατάληψη των βραχονησίδων των ΙΜΙΩΝ, ο Σημίτης δεν έπραξε το καθήκον του, αλλά υπάκουσε στις εντολές των Σιωνιστικών ΗΠΑ & ΝΑΤΟ!!!!!
Η κρίση αυτή είναι γνωστή ως Κρίση των Ιμίων.
Το Σιωνιστικό εχθρικό ΝΑΤΟ πάντα στην ιστορία, υποστήριξε τους Τούρκους.
Σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι Σιωνιστικές ΗΠΑ του προέδρου BILL CLINTON στη κρίση των ΙΜΙΩΝ.
Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ έπαιξαν ρόλο Πόντιου Πιλάτου, μεταξύ Ελλάδος-Τουρκίας.
Τα Wikileaks αποκαλύπτουν έγγραφα για το ρόλο των Εβραϊκών Σιωνιστικών ΗΠΑ στη κρίση των ΙΜΙΩΝ.
Διπλωματικός αντιπρόσωπος των Σιωνιστικών ΗΠΑ στις διαπραγματεύσεις Ελλάδος-Τουρκίας, στη κρίση των ΙΜΙΩΝ, ήταν ο Αμερικανο-Εβραίος Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ, ο οποίος έπαιξε βρώμικο παιχνίδι κατά της Ελλάδος.
Βρήκε ανδρείκελα-μαριονέτες πολιτικούς στην Αθήνα, της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. των Κοσμοκρατόρων, και έκανε παιχνίδι.
Έκτοτε μέχρι σήμερα ευρισκόμεθα προ τραγικής πολεμικής καταστάσεως με τους γείτονες Τούρκους στο ζήτημα του Αιγαίου-ΙΜΙΩΝ .
Σύμφωνα με πληροφορίες στο βυθό της Γεωγραφικής περιοχής των ΙΜΙΩΝ ανεκαλύφθη ένα σπάνιο ορυκτό μεγάλης αξίας.
Οι Τούρκοι θέλουν το ορυκτό αυτό, αλλά και να πατήσουν πόδι στο Αιγαίο, να έχουν μερίδιο στην Ελληνική Α.Ο.Ζ. για τα πετρέλαια.
Η Ελληνική Δικαιοσύνη, αυτεπαγγέλτως, εθνικώς και Πατριωτικώς ποιούσα, πρέπει να συλλάβει τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα ΣΗΜΙΤΗ και να τον ανακρίνει για τα περαιτέρω, ως υπεύθυνο για τον προδοτικό χειρισμό της υποθέσεως.
Ο ορισμός ότι πρώην Πρωθυπουργοί δεν φυλακίζονται σαν προδότες της Πατρίδος, αλλά πηγαίνουν σπίτι τους, (Κων/νος Καραμανλής), είναι λανθασμένος.
Συγκεκριμμένα ο ΣΗΜΙΤΗΣ σταμάτησε τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να πράξουν το προς την Πατρίδα καθήκον τους, ενώ είχαν εγκλωβίσει τον Τουρκικό Στόλο στον κόλπο BODRUM απέναντι από την Ελληνική νήσο ΚΩ.
Βλέπε συνέντευξη του Ναυάρχου ε.α. Αρχηγού Στόλου στο κανάλι «Α» στις 31/01/17 ο οποίος είπε ότι κλαίγαμε όλοι οι Αξιωματικοί του Π.Ν. γιατί δεν ΜΑΣ ΑΦΗΣΑΝ, η τότε πολιτική ηγεσία, να κάνουμε το καθήκον μας προς την Πατρίδα.
Θα είχε από τότε λυθεί το πρόβλημα των ΙΜΙΩΝ.
Επρόκειτο για ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ της τότε πολιτικής ηγεσίας, και πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά.
Αντί να σταματήσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, έστειλαν το ελικόπτερο με τους τρείς ήρωες του Π.Ν. να πετάξει επάνω από τις βραχονησίδες, και οι Τούρκοι κομμάντος που είχαν αποβιβασθεί στα ΙΜΙΑ το πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να χαθούν οι τρείς ήρωες του Π.Ν. (Βλαχάκος-Καραθανάσης-Γιαλοψός).
Ο ΣΗΜΙΤΗΣ τότε διέπραξε ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, γιαυτό ζητάμε την αυτεπάγγελτον επέμβαση της Δικαιοσύνης, ώστε να αποδοθεί ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ για το χαμό των τριών ηρώων, και τον Παγκόσμιο εξευτελισμό της Πατρίδος, ο οποίος συνεχίζεται μέχρι της σήμερον.
Οι Τούρκοι βγήκαν κερδισμένοι χάρι στον προδοτικό χειρισμό του ΣΗΜΙΤΗ, με αποτέλεσμα η περιοχή των ΙΜΙΩΝ να χαρακτηρίζεται διεθνώς ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ.
Ο ΣΗΜΙΤΗΣ είναι υπεύθυνος και για την παράδοση του ηγέτη των Κούρδων ΟΤΣΑΛΑΝ, και εξευτέλισεν την Ελλάδα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος
Διαβάστε περισσότερα » »