Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

Ύποπτα παιχνίδια με λαθρομετανάστες από διάφορες χώρες


 Και πολλά προβλήματα στον εργασιακό τομέα. Βάσει οργανωμένου σχεδίου προωθούνται από τα τουρκικά παράλια
Η συμπλοκή μεταξύ Ελλήνων και Πακιστανών-Αφγανών (τουρκομάνων) στην ακριτική Ρόδο στις 25/02/12 επιβεβαίωσε κάποιες ανησυχίες που είχαμε από καιρό. Οι ίδιες και χειρότερες προϋποθέσεις να ξεσπάσουν ανάλογα γεγονότα με αυτά της νήσου Ρόδου, έχει και η νήσος Κως.
Από το 2008 παρατηρούμε κάθε Παρασκευή στο τζαμί ΝΤΕΡΦΤΕΡΝΤΑΡ στην Κεντρική πλατεία της Κω ομάδες φανατικών Ισλαμιστών να προσέρχονται στο τζαμί και ενώ κατά την είσοδόν τους σε αυτό είναι ήρεμοι, μετά το πέρας της προσευχής και του κηρύγματος εξέρχονται ταραγμένοι, νευρικοί και επιθετικοί κοιτώντας τους Έλληνες θαμώνες των καφετεριών αλλά και τους ξένους τουρίστες με βλέμματα μίσους, δημιουργώντας έτσι ένα πολεμικό κλίμα αλλά και προειδοποιώντας μας ευτυχώς για τις μελλοντικές τους κινήσεις...

Η καταγωγή των συγκεκριμένων μουσουλμάνων είναι από το Πακιστάν, το Αφγανιστάν (τουρκομάνοι), Τουρκμένοι του Ιράκ από την περιοχή της Μοσούλης, Σομαλοί, Σουδανοί και Μπαγκλαντεσιανοί. Προσέρχονται βέβαια στο τζαμί και Κώοι Μουσουλμάνοι αλλά αυτοί συνήθως προτιμούν το τζαμί του Πλατανίου για την προσευχή τους. Ξεχάσαμε να προσθέσουμε και μερικούς Κοσοβάρους μουσουλμάνους με τις οικογένειές τους οι οποίοι προτιμούν το τζαμί της Πλατείας Ελευθερίας από το τζαμί του Πλατανίου – όπου ιμάμης είναι ο κος Δαμάδογλου, ενώ στο τζαμί Ντεφτερντάρ είναι άλλος...

Θα μου πείτε βέβαια πώς βρέθηκαν τόσες εθνότητες με μουσουλμανικό θρήσκευμα στην Κω και πώς κάποιες από αυτές έχουν τουρκομανική και τουρκμενική καταγωγή, σε ένα νησί το οποίο έχει μόνο 33.000 πληθυσμό εκ των οποίων οι 1.100 είναι μόνο μουσουλμάνοι. Οι υπόλοιποι μουσουλμάνοι είναι λοιπόν έποικοι-λαθροεισβολείς που ήρθαν στην Κω βάσει οργανωμένου σχεδίου από το τουρκικό κράτος, το οποίο τους προωθεί καθημερινά στα Δωδεκάνησα, κυρίως όμως σε Κω και Ρόδο.

Οι λαθρομετανάστες αυτοί βρίσκουν εργασία στα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις της Κω. Έτσι τα μεροκάματα έπεσαν σε εξευτελιστικές τιμές για τους Έλληνες και η όμορφη Κως άρχισε σιγά-σιγά να μετατρέπεται σε Καμπούλ, Κιρκούκ, Μοσούλη, Καράτσι, Ντακά, Μογκαντίσου, Πρίστινα και Τίρανα, προβάλλοντας έτσι μία απεχθή εικόνα για τον Έλληνα και τον ξένο επισκέπτη αλλά και κάνοντας αβίωτο τον βίο των φιλόξενων Κώων και των άλλων Ελλήνων.

Εκτός από τα εγκλήματα μεταξύ των μουσουλμάνων στο νησί, όπως το κάψιμο ενώ ήταν ζωντανός, ενός Ιρακινού από έναν Αιγύπτιο στο Δάσος της Τσουκαλαριάς, αλλά και ο βιασμός με κουπί (!!!) βάρκας 40χρονου Μπαγκλαντεσιανού από 17χρονο Πακιστανό, βλέπουμε καθημερινά αλβανοκοσοβάρους να συλλαμβάνονται για διακίνηση σκληρών και ελαφρών ναρκωτικών, για ξυλοδαρμούς εν πληρωμή, για εμπρησμούς καταστημάτων και για πολλές άλλες ανάλογες αγαθοεργίες.

Οι ξενοδόχοι βέβαια της Κω παρότι συλλαμβάνονται οι αλβανοκοσοβάροι υπάλληλοί τους δεν πτοούνται και προσλαμβάνουν άλλους ομοεθνείς τους μαζί με εργαζόμενους δούλους από Σλοβακία, Σερβία, Σκόπια, Ουγγαρία, Αίγυπτο, Πακιστάν, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ρωσία, Μολδαβία, Πολωνία, καθώς και σπουδαστές από Ευρωπαϊκά κράτη.

Βέβαια κάποιες λίγες έως πολλές φορές συλλαμβάνονται και Τσέχοι, Ρουμάνοι, Βούλγαροι στο λιμάνι της Κω να φέρνουν ποσότητες ηρωίνης από την Αλικαρνασσό, όχι βέβαια, μεγάλες ποσότητες, μόνο τέσσερα κιλά ηρωίνη όπως επί παραδείγματι έφερε από την Τουρκία Τσέχος εργαζόμενος και Ρουμάνος εργαζόμενος σε ξενοδοχεία της Κω (συνελήφθησαν στο λιμάνι).
Από την άλλη μεριά οι «φίλοι» μας Βούλγαροι και Ρουμάνοι μετά την είσοδό τους στην Ε.Ε., κουβαλήθηκαν όλοι στην Ελλάδα για δουλειά. Θα μου πείτε, το ότι αρκετές δεκάδες εξ αυτών συνελήφθησαν να φωτογραφίζουν και να βιντεοσκοπούν στρατιωτικές μονάδες των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, της Δωδεκανήσου και της Θράκης δεν σημαίνει και τίποτα... Όπως δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο το γεγονός ότι το Ζηπάρι της Κω έχει μετατραπεί σε Αλβανο-Κοσοβάρικη Κωμόπολη με πάνω από 2.000 Αλβανούς, ενώ η γραφική Καρδάμαινα με τις 45.000 κλίνες και την προσφερόμενη για απόβαση ακτή έχει γύρω στις 2.000 Πακιστανούς, Αλβανούς, Τουρκμένους, Μπαγκλαντεσιανούς οι οποίοι όταν δεν εργάζονται παρανόμως εξασκούν το χόμπυ της διακίνησης ναρκωτικών και μερικές φορές για να ξεσκάσουν πλακώνονται και στις μαχαιριές μεταξύ τους, ενίοτε και με τους φιλήσυχους Καρδαμιώτες οι οποίοι για να κερδίσουν κάποια χρήματα από τα εργατικά έσκαψαν μόνοι τους τον λάκκο τους γεμίζοντας το χωριό τους με εχθρικούς λαθρεποίκους.

Στο Πανέμορφο Πυλί στο οποίο υπάρχει πληθώρα στρατοπέδων (όπως και στην Καρδάμαινα και στην Αντιμάχεια), ζουν επίσης χιλιάδες συμπαθείς κατά τ’ άλλα αλβανοκοσοβάροι οι οποίοι για πρόσχημα και κάλυμμα έχουν τις εργασίες που τους δίνουν οι μεγαλοξενοδόχοι της Κω. Πραγματική δουλειά όμως των αλβανοκοσοβάρων αλλά και των Βουλγάρων, Ρουμάνων, Πακιστανών, Αφγανών, Μπαγκλαντεσιανών, Σομαλών, Σουδανών, Σημιτοαράβων, τουρκομάνων και τουρκμένων είναι κατά την διάρκεια της ειρήνης να σκοτώνουν με την διακίνηση των ναρκωτικών τα Ελληνόπουλα της Κω, να διαλύουν τις οικογένειές τους, να τους στερούν τις θέσεις εργασίας, να βρωμίζουν αισθητικά και κυριολεκτικά το πανέμορφο αυτό νησί και όταν θα έρθει η καθορισμένη ώρα να ενεργοποιηθούν για την πραγματική τους αποστολή για την οποία ήρθαν στο νησί.

Και ποιά είναι αυτή; Να συνδράμουν τον τουρκικό στρατό που θα εισβάλλει στα Δωδεκάνησα, στην Θράκη και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, δημιουργώντας πρώτα αυτοί χαοτικό κλίμα και σύγχυση στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις που προστατεύουν την νήσο αλλά και προξενώντας τον πανικό με τις σφαγές αμάχων και τις επιθέσεις σε στρατηγικούς στόχους της άμυνας του νησιού.

Η Τουρκία φανταζόμαστε θα ευχαριστεί από τα βάθη της καρδιάς της τους ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΚΩ για τις διευκολύνσεις που της παρέχουν για την επικείμενη στρατιωτική εισβολή της στα Δωδεκάνησα. Ευχαριστεί επίσης τις ΛΕΣΧΕΣ LIONS, ROTARY, τις μασονικές στοές, τους Ιταλούς TOUR OPERATORS, τους Γερμανούς TOUR OPERATORS, τους αποικιοκράτες Άγγλους της Καρδάμαινας, τις βουλγαρικές και ρουμανικές μυστικές υπηρεσίες που τόσο πολύ όλοι τους βοηθούν ώστε να γίνει πραγματικότητα το όραμα του ΦΕΤΙΟΥΛΑ ΓΚΙΟΥΛΕΝ και του ΑΧΜΕΤ ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ να γίνουν τουρκικά όσα μέρη έχουν οθωμανικά μνημεία και τουρκόφωνους κατοίκους...


http://rodosalarm.gr/
Διαβάστε περισσότερα » »

Καλεί στο τηλέφωνο τους εκδότες για να «θάψουν» τον Καμμένο...


 Από εχθές το πρωί ο αρχηγός της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς ξεκίνησε τα τηλέφωνα στους εκδότες ζητώντας τους να «θάψουν» τον Καμμένο και τον νέο του πολιτικό φορέα. Με δέλεαρ τη χρηματοδότηση στα στεγνωμένα ΜΜΕ, ζητά από εκδότες και... καναλάρχες τους οποίους καλεί ο ίδιος προσωπικά, να… εξαφανίσουν την κίνηση Καμμένου και να συκοφαντήσουν τις όποιες πρωτοβουλίες του. Ο Αντώνης Σαμαράς βλέποντας το ρεύμα που έχουν οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» και την απήχηση στο δεξιό ακροατήριο, με κίνδυνο να του στερήσουν πολύτιμες ψήφους απαιτεί από το μιντιακό κατεστημένο να… λιώσουν τον Καμμένο μέχρι να καταστεί στα μάτια της κοινής γνώμης, ανεύθυνος και επικίνδυνος!
enimerosi24.gr
 
 
Διαβάστε περισσότερα » »

«Όποιος βάλει ανεμογεννήτριες στη Μάνη θα τον παλουκώσουμε πάνω τους».


Οι Μανιάτες δηλώνουν εξοργισμένοι με τον υπουργό Περιβάλλοντος Γιώργο Παπακωνσταντίνου και την πρόθεση του υπουργείου να τοποθετήσει ανεμογεννήτριες στην περιοχή τους, η οποία έχει χαρακτηριστεί περιοχή Natura και Ζώνη Ειδικής Προστασίας. 
«Όποιος τολμήσει να βάλει ανεμογεννήτριες στη Μάνη έχει... κάνει λάθος. Θα τον παλουκώσουμε πάνω στις ανεμογεννήτριες» δηλώνουν οι ντόπιοι. Σε πρόσφατη απόφαση του ο κ. Παπακωνσταντίνου δίνει το πράσινο φως για την κατασκευή αιολικών πάρκων στα βουνά της Μάνης αλλά και άλλων προστατευμένων περιοχών, υπό την προϋπόθεση ότι οι ανεμογεννήτριες που θα τοποθετηθούν θα διαθέτουν... ειδικό ραντάρ που θα τις σταματάει όταν πλησιάζει σμήνος πουλιών. Το Υπουργείο Περιβάλλοντος παρέλαβε μέσα στο 2010 από γραφείο ειδικών, τη μελέτη αξιολόγησης περιοχών Natura και Ειδικής Προστασίας.  

Το περιεχόμενο της αναφέρει ότι στην οροσειρά του νοτίου Ταϋγέτου εκεί όπου έχει προβλεφθεί από τις ενδιαφερόμενες εταιρίες ενέργειας να εγκατασταθούν έξι συνολικά αιολικά πάρκα. Ωστόσο οι αντιδράσεις από οικολόγους και ντόπιους είναι ήδη πάρα πολλές. Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα οι κάτοικοι έχουν ήδη πάρει τα όπλα και απειλούν να μην πατήσει κανείς το πόδι του στη Μάνη. Μάλιστα ο πατήρ Απόστολος ο ιερέας του χωριού Δρύαλος που ζει μαζί με την οικογένεια στο βουνό, στα σημεία όπου έχει προβλεφθεί να τοποθετηθεί αριθμός ανεμογεννητριών.  

« Εμείς ανεβαίνουμε καθημερινά για να φροντίσουμε τα ζώα μας. Κάθε μέρα διαπιστώνουμε ότι το βουνό γκρεμίζεται από την διάβρωση του εδάφους. Αν ανοίξουν οκτώ μέτρα δρόμο που λένε για να περάσουν τα μηχανήματα τους θα καταστραφούν περισσότερα από 100 μέτρα της πλαγιάς πάνω στη προσπάθεια να γίνει η διάνοιξη. Δεν θα τους αφήσουμε να παίξουν με τις ζωές μας».
 
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Θαμμένο ΑΤΙΑ; Βρέθηκε κάτω απο το έδαφος παράξενο μεταλλικό αντικείμενο σε βαθιά τρύπα στην Αυστρία...

Ένας Αυστριακός αγρότης ενώ έψαχνε για τη χαμένη γάτα του σκόνταψε επάνω σε μια τρύπα που νομίζει ότι μπορεί να περιέχει το μεγαλύτερο ΑΤΙΑ που βρέθηκε όλων των εποχών.

Ο Franz Knoglinger, 47 ετών, βρήκε την 25-πόδια-βαθιά, απόλυτος στρογγυλή τρύπα στο βορειοδυτικό τομέα της Αυστρίας, ενώ έψαχνε νύχτα την γατούλα του την Κυριακή.
"Έψαχνα για την γάτα όταν είδα την τρύπα, δεν ήξερα πόσο βαθιά ήταν και τότε έριξα μια πέτρα εκεί κάτω και άκουσα ένα μεγάλο μεταλλικό χτύπημα είπε στους Τάιμς της Αυστρίας.
"Κατάφερα να ρίξω έναν δεμένο μεγάλο μαγνήτη που είχα εκεί κάτω και κατάλαβα ότι υπάρχει κάτι μεγάλο και μεταλλικό στο κάτω μέρος της τρύπας.
«Ακούγεται, επίσης, σαν να υπάρχει ένας κοίλος χώρος γύρω από το το μεταλλικό αντικείμενο. Ακούγεται σαν να υπάρχει ένα δωμάτιο κάτω.
 
 Κάλεσα ακόμη ένα τοπικό υδραυλικό, ο οποίος κατέβασε μια φωτογραφική μηχανή κάτω στον λάκκο με ένα σχοινί - αλλά η φωτογραφική μηχανή απέτυχε να τραβήξει, όταν ακριβώς έφτασε το αντικείμενο. Οι αρχαιολόγοι είπαν στην εφημερίδα ότι η τρύπα θα μπορούσε να έχει σχηματιστεί όταν ξύλινα υποστηρίγματα ενός υπόγειου νεκρικού θαλάμου σάπισαν και έφυγαν μακριά.
 
Αλλά αυτό δεν εξηγεί το μεταλλικό αντικείμενο, που οι ντόπιοι πιστεύουν θα μπορούσε να είναι μια άσκαστη βόμβα από τον πόλεμο,μια πόρτα είσοδο στην κόλαση ή ακόμα και ένα θαμμένο διαστημικό σκάφος, είπε ο Knoglinger στην αυστριακή Times.
Γεωλόγοι αναμένεται να την επισκεφτούν και να πραγματοποιήσουν δοκιμές πριν από μια πιθανή ανασκαφή.
Εν τω μεταξύ,ο Knoglinger βρήκε την γάτα του.
 
 
 
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Δεν είμαι το πρόβατό σας… Είμαι ο εχθρός σας!

Είμαι ένας από τους χιλιάδες που δεν ανήκαν σε “μαντρί”… που δεν ήταν οπαδοί και “πρόβατα” κανενός από εσάς! Που, θέλω να πιστεύω, ότι μπορούσαν να βλέπουν τα πράγματα λίγο πιο αποστασιοποιημένα και σφαιρικά και να γελάνε ακόμη με την ηλιθότητά σας και τη βλακεία των οπαδών σας που από κομματική τύφλωση έβλεπαν ό,τι αηδία τους σερβίρατε ως “ευφυΐα”!!!


Τόσα χρόνια, με την ακατάσχετη μπουρδολογία και το αβαντάρισμα των ΜΜ Εξαπάτησης που σας προωθούσε για να κάνει τη δουλειά του και να εξασφαλίζει τα συμφέροντά του, καταφέρνατε να κοροϊδεύετε κόσμο και κοσμάκη… Ενίοτε εξαγοράζατε κιόλας πότε με κανένα ρουσφετάκι, πότε με κανένα διορισμό, πότε με χρήμα που ρίχνατε σε συγκεκριμένους… Ακόμη το κάνετε αυτό το παιχνιδάκι μόνο που ο κορβανάς έχει μικρύνει αισθητά και δε μπορείτε να επιβληθείτε πια σε τόσους…


Τον τελευταίο καιρό, με χαρά και ικανοποίηση ομολογώ, παρακολουθώ τον πανικό σας! Έναν πανικό που δε θυμάμαι να είχε ξαναγίνει τόσο εμφανής, νιώθοντας καλά προστατευμένοι από τη διεφθαρμένη “δικαιοσύνη” που είχε (και έχει) αναλάβει να κουκουλώνει και να καταχωνιάζει οτιδήποτε θα μπορούσε να αναδείξει τις πολύχρονες απάτες σας, μίας “δικαιοσύνης” συνδιαπλεκόμενης που αποτελούσε (και αποτελεί) το δεξί σας χέρι στη λεηλασία και το “πλυντήριο” για τις βρωμιές των ντόπιων αφεντικών σας… Όσο το σύστημά σας λειτουργούσε σε απόλυτη συνεργασία και το χρήμα έρεε άφθονο, μπορούσατε να κρατάτε και την πλειοψηφία από το πόπολο σε ύπνωση και καταστολή και μακρυά από τις συνωμοσίες σας σε βάρος του, λόγω αδιαφορίας που του την εξασφαλίζατε με μία δανεική πλασματική ευφορία… Τώρα που το σύστημά σας καταρρέοντας έγινε και άπληστο και αδηφάγο και η στρόφιγγα που εξασφάλιζε την αδιαφορία του πόπολου έκλεισε, τώρα που η ίδια η κομπίνα για την οποία τόσα χρόνια δουλεύατε αποκαλύπτεται… έχετε αρχίσει να τρέμετε!
Το μόνο όπλο που σας έμεινε πλέον είναι αυτό του εκφοβισμού των Ελλήνων πολιτών και των απειλών! Είναι άλλωστε γνωστό το “φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης”!


Με χαρά διαπιστώνω τον τελευταίο καιρό να την κοπανάνε τα “πρόβατα” από το “μαντρί” σας και τους κάθε λογής “τσοπάνηδες” να τρέχουν να σώσουν ό,τι μπορούν είτε μέσω φόβου και απειλών είτε μέσω πολλαπλασιασμού των “μαντριών” ώστε να μπερδευτεί το κοπάδι και πάλι να το βάλετε στο χέρι! Θέλω να πιστεύω (και φαίνεται και από το γενικότερο κλίμα) ότι όχι μόνο δεν ξεγελάτε πλέον κανέναν αλλά γελοιοποιείστε όλο και περισσότερο και αυτό θα βοηθήσει και άλλα “πρόβατα” να την κοπανήσουν και να συνειδητοποιήσουν τι ωραία που είναι να απολαμβάνεις και να κρίνεις τη ζωή ελεύθερα χωρίς αρρωστημένες ιδεοληψίες… Σας βλέπω και γελάω!!! Γελάω με όλους τους “τσοπάνηδες” που τρέχουν αλλόφρονες, κατασκευάζουν “εχθρούς” που θα φάνε τα “πρόβατα” που θα ξεφύγουν και πρέπει άμεσα να γυρίσουν στη “στάνη” τους… Στάνη να ‘ναι και ό,τι να ‘ναι!!! Δεξιά, κεντρώα, αριστερή, παλιά, καινούργια από παλιά φθαρμένα υλικά, κόμμα, απόκομμα, κομματίδιο… αρκεί να είναι μία από αυτές που θα βοηθήσουν το σύστημα να ορθοποδήσει και να συνεχίσει το καταστροφικό του έργο μέχρι να υλοποιηθεί η κομπίνα που θα “δεθούν” όλα…
Ευτυχώς για τα πρώην “πρόβατα”, φαίνεται πλέον ολοκάθαρα και πόσο απατεώνες είστε και τι ρόλο παίζουν τα κωλοκάναλα της διαφθοράς και της διαπλοκής… Και κάθε μέρα διαπιστώνω ότι τα εκτός μαντριού “πρόβατα” πολλαπλασιάζονται, τα ΜΜ Εξαπάτησης επιτέλους έχουν την αναγνώριση που τους αξίζει (μηδενική!) και οι “τσοπάνηδες” προσπαθούν να πείσουν για την “κυριαρχία” τους παριστάνοντας ότι δεν τρέχει τίποτα και ότι έχουν τον έλεγχο!!!


Κι όμως, μας έχει πάρει η μπόχα από τα χεσμένα σώβρακα που καθημερινά αλλάζετε παριστάνοντας τους “αγέρωχους ηγέτες” θλιβερών θιάσων μίας θλιβερής πλέον πραγματικότητας!Όχι μόνο δεν είναι ικανά να μας τρομάξουν τα καμώματά σας, αλλά και ο τελευταίος αδιάφορος έχει καταλάβει ότι η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή ντόπια και ξένη και έμμεση αναστολή του συντάγματος, αφού δεν τολμάτε ούτε να το ομολογήσετε όπως έκανε ο προκάτοχός σας σε ανάλογη κατάσταση Παπαδόπουλος! Έτσι κάνετε αναστολή του συντάγματος απειλώντας τον Ελληνικό λαό και προσπαθώντας να τον παρασύρετε στο “ορόσημο” της 25ης Μαρτίου, ώστε ή φοβούμενος να κάτσει σπίτι του και να δηλώνετε μετά ότι “ο Ελληνικός λαός αποδέχεται και νομιμοποιεί τις πρακτικές σας και το ξεπούλημα” ή, αν δεν κάτσει σπίτι του να φοβηθεί τους μπάτσους όλων των υπηρεσιών που διαφημίζετε ότι θα αμολήσετε για να τον εμποδίσουν και να τον προπηλακίσουν ώστε, ει δυνατόν, να μη φτάσει στην παρέλαση!!!
Από τον πανικό σας έχετε ονομάσει τον Ελληνικό λαό, του οποίου την κυριαρχία και την εξουσία έχετε σφετεριστεί, “εσωτερικό εχθρό” και τον απειλείτε ολοφάνερα πλέον! Και ποιοι το κάνουν αυτό…; Ένα τσούρμο απατεώνες που πραξικοπηματικά κατέλαβαν την εξουσία και ξεπουλάνε τη χώρα!!! Ένα τσούρμο απατεώνες που οι μόνοι που μπορούν να στηρίξουν την εξουσία τους είναι τα σκυλιά που έχουν αναλάβει τη φύλαξή τους!!!


Μόνο που πλέον ο καθένας διαλέγει στρατόπεδο και δεν υπάρχει μέση λύση και επιλογή ισορροπιών… Ή τίθεται με τον Ελληνικό λαό απέναντι στους προδότες ή στέκεται δίπλα τους να τους προστατεύσει και γίνεται εχθρός του Ελληνικού λαού, άρα θα ακολουθήσει τους προδότες που φυλάει και στην τιμωρία τους… Και η τιμωρία για τους προδότες είναι μόνο μία!


Βλέποντας τα πρόβατα που σας εγκαταλείπουν να φτάνουν πολλές φορές να είναι πιο εξοργισμένα και από εμένα και τους ομοίους μου που ξέραμε τι κουμάσια είσαστε, δε μπορώ να σας περιγράψω τη χαρά μου! Κάποια είναι ακόμα ζαλισμένα, κάποια πιο δειλά και επιφυλακτικά στις αντιδράσεις τους μετά τόσα χρόνια αποβλάκωσης… τελικά όμως φαίνεται ότι η οργή τους θα επικρατήσει και όσες στρατιές και αν κατεβάσετε θα πάθετε αυτό που σας πρέπει!
Δε μένει παρά να συνειδητοποιήσουν ότι όχι μόνο δεν έχετε καμία δύναμη αλλά αυτό που θεωρούσαν δύναμή σας αυτοί σας το έδιναν και ήρθε η ώρα να σας το πάρουν πίσω! Και αφού δεν καταλαβαίνετε τόσο καιρό με το καλό και έχετε το θράσος να πουλάτε τσαμπουκά σε αυτούς που έπρεπε να υπηρετείτε, ήρθε η ώρα να το καταλάβετε με το άγριο! Και οι πραίτωρές σας μπροστά σε ένα ογκώδες πλήθος είναι αδύναμοι… Και αν είναι διατεθειμένοι να θυσιαστούν για να φυλάξουν προδότες ας το πράξουν… Θα πάθουν και αυτοί ό,τι τους αξίζει!!!


Ο Ελληνικός λαός πρέπει να καταλάβει ότι από τη στιγμή που σας κατάλαβε και έπαψε να είναι το “πρόβατό” σας έγινε εχθρός σας! Και βάσει αυτού να δράσει όπως το σύνταγμα ορίζει για τους σφετεριστές της λαϊκής κυριαρχίας… “Με κάθε τρόπο και κάθε μέσο”!!!
Τώρα που ο εχθρός είναι γνωστός και κανείς δε μπορεί να μας παραπλανήσει όσα σκουπίδια και αν πετάξει και μας σερβίρει ως “αποκάλυψη” και “είδηση” μέσω του μηχανισμού της προπαγάνδας… ο στόχος που πρέπει όλοι όσοι νοιαζόμαστε για τον τόπο μας και το μέλλον μας να στοχεύσουμε έχει ονοματεπώνυμα… Και όλοι γνωρίζουν ότι αν κόψεις το κεφάλι αχρηστεύονται και τα πλοκάμια ή ότι μαζί με το σάπιο φεύγουν και τα σκουλήκια!


Με όπλο λοιπόν την επιταγή του συντάγματος (άρθρο 120) πρέπει και οφείλουμε να δράσουμε όλοι για την ανατροπή της χούντας σας και την απαλλαγή μας από φαντασιόπληκτους καβαλημένους, ώστε να ξαναπάρουμε τη χώρα μας πίσω και να τινάξουμε τη μπάνκα (συνολικά) στον αέρα!!!
Θα αρχίσουμε από αύριο ώστε στις 25 Μαρτίου να προλάβουμε αντί να μας σύρετε… να γιορτάζουμε ήδη τα επινίκεια και την απελευθέρωσή μας!!!
Θα μας βρίσκετε παντού μπροστά σας… θα τρέμετε σε κάθε σας βήμα! Ήδη τρέμετε αλλά δεν έχετε ιδέα ακόμη τις σας περιμένει…
Παραδίδετε τη χώρα με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου! Ούτε η χούντα δεν υπέγραψε τόσα φασιστικά διατάγματα!!! Θέλω να πιστεύω ότι ο Ελληνικός λαός βρίσκεται πλέον σε καλό δρόμο, σας έχει καταλάβει και θα πράξει όπως οφείλει για την αξιοπρέπειά του και το μέλλον του…
Θα δηλώσει σύσσωμος αυτό που από καιρό δηλώνει αλλά τώρα που δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια θα το δηλώσει πιο αποφασιστικά: “Δεν είμαι το πρόβατό σας… Είμαι ο εχθρός σας!”


Το φόβο μας να ‘χετε, σκουλήκια!!! Και εσείς και τα εξωθεσμικά και έξωθεν αφεντικά σας!!!

bloggingvsmanipulation
Διαβάστε περισσότερα » »

Περιμένουν να μας πιάσουν και πάλι στον ύπνο;" Μάλλον δεν το είδατε καλά γι αυτό και το ξαναβάζουμε για να προβληματιστείτε



ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 867, 10 Ιουλίου 2006 για την Τούρκικη γλώσσα
  
ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΕΚ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛ. ΕΤΟΣ 2006-2007. ΔΕΝ
ΞΕΡΩ ΠΟΙΑΝΟΥ ΙΔΕΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΗΛΗΘΙΟΤΗΤΑ, ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ( ΓΙΑ
ΛΟΓΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ). ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΗΚΕ?
ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΑ?
 
"Για μια φορά ακόμη το Ελληνικό κράτος αποφασίζει για εμάς χωρίς εμάς.
Υποχρεωτική διδασκαλία της Τουρκικής γλώσσας στα Ελληνικά Γυμνάσια, με
ψήφισμα της Βουλής - το οποίο όπως είναι αυτονόητο ψηφίστηκε από την
πλειοψηφία των Ελλήνων κατά τα άλλα βουλευτών .. και περάστηκε νύχτα από
ότι φαίνεται μια που ελάχιστοι γνωρίζουν περί αυτού. Δε χρειάζεται φυσικά
να αναρωτηθούμε γιατί. 

Μένει μόνο να δούμε πότε θα τεθεί σε ισχύ, μια που
το σχολικό έτος 2006 - 2007, το οποίο είχαν ορίσει αρχικά, έχει παρέλθει.
Να φοβούνται άραγε τις αντιδράσεις των Ελλήνων, ή απλά περιμένουν να μας
πιάσουν και πάλι στον ύπνο;"


eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Αυτό είναι δημοκρατία; Καταβαραθρώστε τους.


Έχουν κόψει και ράψει τον εκλογικό νόμο στα μέτρα τους .Με 23% παίρνει το πρώτο κόμμα 116 έδρες, και θα βρει μερικούς χρήσιμους ηλίθιους για να μας καθίσει στον σβέρκο για τέσσερα χρόνια..

 


























http://ixnos.blogspot.com/
Διαβάστε περισσότερα » »

Βόμβα-Προβόπουλου: Ο Παπανδρέου ήξερε πως δεν υπάρχουν λεφτά


Βόμβες εξαπέλυσε στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, Γ. Προβόπουλος που κατέθεσε για το έλλειμμα του 2009.
 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Χρήστος Πρωτόπαπας): Ειδοποιήσατε τον τότε Πρωθυπουργό, τον Υπουργό, τους Αρχηγούς των Κομμάτων ότι έχουμε δημοσιονομικό εκτροχιασμό, όπως λέτε;

ΜΑΡΤΥΣ: Όταν δημοσιεύεται ένα κείμενο από την Τράπεζα της Ελλάδος δεν χρειάζεται να γίνει ενημέρωση, γιατί αυτό είναι σε γνώση όλου του ελληνικού λαού. Σας είπα προηγουμένως –δεν έχω τα αποκόμματα αλλά μπορώ να σας τα στείλω- ότι την επομένη που έβγαιναν αυτές οι στατιστικές, ήταν πρωτοσέλιδοι τίτλοι των εφημερίδων.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Χρήστος Πρωτόπαπας): Παρ’ όλα αυτά έχει γραφτεί ότι είχατε ενημερώσει αρμοδίους.
ΜΑΡΤΥΣ: Βεβαίως. Αν θέλετε, ως εκ περισσού θα χρειαζόταν ενημέρωση…
ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Χρήστος Πρωτόπαπας): Το κάνατε όμως και καλώς το κάνατε.


ΜΑΡΤΥΣ: Είχα ενημερώσει τον Πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Καραμανλή. Θα σας δώσω διάφορες ημερομηνίες, οι οποίες είναι διαφορετικές, για τις συναντήσεις. Άρα, σε διαφορετικές ημερομηνίες, διαφορετικά στατιστικά στοιχεία τους έλεγα. Στις 9 Ιανουαρίου του 2009, στις 2 Σεπτεμβρίου 2009 η οποία είναι ίσως η πιο κρίσιμη ημερομηνία. Στις 8 Σεπτεμβρίου του 2009 ενημέρωσα λεπτομερώς τον τότε Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και μετέπειτα Πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου, παρουσία της κ. Λούκας Κατσέλη και του κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, ότι το έλλειμμα θα κινηθεί το 2009 προς διψήφιο ποσοστό, πιθανότερα υψηλότερο και του 10%. Την ίδια ενημέρωση έκανα στον κ. Παπανδρέου, πάλι με την ίδια σύνθεση, με τα στοιχεία βέβαια τα νεώτερα, γιατί είχε προστεθεί ένας μήνας.

Σύμφωνα με τα πρακτικά, στην ερώτηση του Γ. Πρωτόπαπα, «πότε κάνατε ενημέρωση στον κ. Παπανδρέου»,  απάντησε:  «Στις 4 Οκτωβρίου έγιναν οι εκλογές. Την Τρίτη αν θυμάμαι καλά ήταν το πρώτο ραντεβού με τον πρωθυπουργό. Αν πάμε και μετά τις εκλογές, την Πέμπτη –ήταν 9 Οκτωβρίου- είχα μία μακρά συνάντηση με τον υπ. Οικονομικών κ Παπακωνσταντίνου.


Βγαίνοντας έκανα μια δήλωση –είναι καταγεγραμμένη και από τηλεοράσεις- την οποία θα σας διαβάσω ακριβώς: «Αν συνυπολογίσει κανείς τη δυναμική όπως έχει διαμορφωθεί για το τι μέλλει γενέσθαι τους επόμενους μήνες, θα μπορούσε κανείς να πιθανολογήσει με σχετική βεβαιότητα ότι το έλλειμμα δυστυχώς –είχα πει- θα αγγίξει αν δεν ξεπεράσει τα επίπεδα του 12%».

 Βέβαια, αναφερόμουν στα στοιχεία που εμείς είχαμε στη διάθεσή μας, του Κρατικού Προϋπολογισμού. Όπως γνωρίζετε ο Κρατικός Προϋπολογισμός είναι το 75%, το 80%, το 85% μερικές φορές του συνόλου των δανειακών αναγκών, αυτό που λέγεται «γενική κυβέρνηση».
eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Eνημέρωση της Δημάρχου Εορδαίας για την μετεγκατάσταση της Μαυροπηγής


Η Δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δεκεμβρίου του 2011 για τη διερεύνηση της δυνατότητας μετεγκατάστασης της Μαυροπηγής στην περιοχή του στρατοπέδου «Φούφα» προχώρησε και έως ενός σημείου πραγματοποιήθηκαν διερευνήσεις με τους Υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου.


Παράλληλα σε επίσκεψη στην Αθήνα συζήτησε με τον προϊστάμενο και υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας όπου διαπιστώθηκε ότι σήμερα στην ιδιοκτησία του Υπουργείου υπάρχουν διακόσια πενήντα (250) στρέμματα τα οποία δεν βρίσκονται στην ίδια περιοχή αλλά σε τρία διαφορετική σημεία, τριάντα τρία (33) στρέμματα πάνω στον δρόμο προς Άρδασσα, ογδόντα πέντε (85) στρέμματα αριστερά του δρόμου που πηγαίνει για Ασβεστόπετρα και εκατόν είκοσι έξι (126) στρέμματα αριστερά του ίδιου δρόμου, ανάμεσά τους παρεμβάλλονται σαράντα ένα (41) στρέμματα του Δήμου Πτολεμαΐδας που παραχωρήθηκαν με ανταλλαγή το 1992 για γήπεδο και αθλητικές εγκαταστάσεις και μετά τη δημοσίευση στο ΦΕΚ είναι στο υποθηκοφυλακείο καταγεγραμμένα στην περιουσία του Δήμου με μη εφικτή την τροποποίηση ρυθμίσεων για οικοδομήσιμα οικόπεδα.

Με δεδομένο ότι:
α) σήμερα ο χώρος του στρατοπέδου είναι διάσπαρτος
β) Σύμφωνα με το νόμο 3883/2010 δεν μπορεί να δοθεί από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας στο Δήμο παρά μόνο τουλάχιστον 50% για πράσινο και κοινωφελή έργα.
γ) ότι η υποχρέωση του Δήμου είναι να ρυμοτομήσει το υπόλοιπο ποσοστό για το Υπουργείο και αυτό αποφασίστηκε να είναι ογδόντα πέντε (85) στρέμματα και τη συγκεκριμένη έκταση ο στρατός δύναται να παραχωρήσει με ανταλλαγή ίσης αξίας γης.
δ) ότι ο Δήμος ακόμη δεν έχει την κυριότητα του Στρατοπέδου αλλά τη χρήση και θα την έχει μόνο αν ολοκληρωθούν οι παραπάνω όροι σύμφωνα με το νόμο.
ε) και τέλος ότι η ενημέρωση του Υφυπουργού κύριου Σπηλιόπουλου στη Δήμαρχο για την παραχώρηση του Στρατοπέδου με πλήρη κυριότητα και με όρους που ο Δήμος επιθυμεί, πέρα από το νόμο, δεν είναι εφικτή στα πλαίσια των δυνατοτήτων και αρμοδιοτήτων της Υπηρεσίας Υ.Α.Μ.Σ που χειρίζεται τα θέματα αξιοποίησης στρατοπέδων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας αλλά ούτε και του Υπουργού.
στ) Ότι προς αυτή την κατεύθυνση ήδη μελετήθηκαν τα τελευταία χρόνια και κατατέθηκαν μελέτες ρυμοτόμησης προς έγκριση.

Η Δήμαρχος Εορδαίας ενημέρωσε το Δημοτικό Συμβούλιο όπου και ανέφερε ότι η βούληση του Δημοτικού Συμβουλίου για νέα εισήγηση αναφορικά με την απόφαση Μετεγκατάστασης της Μαυροπηγής στο χώρο του Στρατοπέδου, δεν φαίνεται εφικτή και παραμένει στην προτεραία απόφαση μετεγκατάστασης στην περιοχή Κουρί όπου με υπερεντατικούς ρυθμούς θα ολοκληρωθούν οι μελέτες προκειμένου να ξεκινήσουν τα έργα υποδομής στο συντομότερο δυνατό χρόνο. Στην εισήγησή της στο Δημοτικό Συμβούλιο κατέθεσε ότι η Δημοτική αρχή έχει την ευθύνη να ετοιμάσει το χώρο μετεγκατάστασης του πληττόμενου οικισμού της Μαυροπηγής και αυτό θα πράξει και γιʼ αυτό θα λογοδοτήσει

kozan.gr

Διαβάστε περισσότερα » »

Γουλιανός 2,2 μέτρων και 120κιλών στη λίμνη Πολυφύτου (Βίντεο)


Εντυπωσιακή ήταν η σημερινή ψαριά του Ιωάννη Χρυσοστομίδη, με έναν γουλιανό βάρους 220 κιλών και μήκους 2,2 μέτρων. Δείτε το βίντεο από ρεπορτάζ του WestChannel.



kozan.gr

Διαβάστε περισσότερα » »

Ένας «Σερ» στο κόμμα του Καμμένου


Ο Βασίλειος Μαρκεζίνης είναι πολύ κοντά στο να συνεργαστεί με το κόμμα τους «Ανεξάρτητους Έλληνες». 



Σύμφωνα με πληροφορίες του greeknewsonline ο Πάνος Καμμένος είχε το τελευταίο διάστημα τηλεφωνικές συνομιλίες με τον οικονομολόγο Βασίλειο Μαρκεζίνη με τον οποίο ..υπάρχει ταύτιση απόψεων όχι μόνο στα οικονομικά αλλά και στα εθνικά θέματα. 

Την πρώτη επαφή την είχε κάνει ο Χρήστος Ζώης ο οποίος ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο για τον συναντήσει, την περίοδο που ήταν η κρίσιμη ψηφοφορία στην βουλή για το νέο μνημόνιο. Από εκείνη την στιγμή και μετά οι επικοινωνίες με τον ανεξάρτητο βουλευτή Λαρίσης αλλά περισσότερο πλέον με τον Πάνο Καμμένο έγιναν πιο συχνές. 

Ο προεδρεύων των Ανεξάρτητων Ελλήνων έχει πολύ θετική άποψη για τον κ. Μαρκεζίνη και εκτιμά πως μια ενδεχόμενη ένταξη του γνωστού οικονομολόγου θα προσέδιδε ακόμα μεγαλύτερος κύρος στον νέο πολιτικό φορέα. 

Ωστόσο χωρίς να ληφθούν τελικές αποφάσεις ολοκληρώθηκαν οι πολύωρες συσκέψεις των πρώην «γαλάζιων» βουλευτών καθώς ορισμένοι δεν έχουν καταλήξει ακόμα αν θα προσχωρήσουν. 

Στη σύσκεψη που έγινε στην βουλή το μεσημέρι της Τετάρτης και κράτησε περισσότερο από 2,5 ώρες συμμετείχαν οι Κώστας Μαρκόπουλος, Δημήτρης Σταμάτης, Μίκα Ιατρίδη, Μαρία Κόλια –Τσαρουχά, Έλενα Κουντουρά, Σπύρος Γαληνός, Παναγιώτης Μελάς και Μιχάλης Γιαννάκης.

Ο Χρήστος Ζώης μέχρι τα τέλη της εβδομάδας αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα τις αποφάσεις του και όλα δείχνουν πως θα ενταχθεί και αυτός στο κόμμα Καμμένου, όπως και βουλευτής Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιώνας. 
Στόχος είναι να συγκεντρωθεί ο «μαγικός» αριθμός 10 βουλευτών προκειμένου να έχουν το δικαίωμα να συγκροτήσουν κοινοβουλευτική ομάδα όσο διάστημα μείνει ανοικτό ακόμα το κοινοβούλιο, μέχρι την προκήρυξη των εκλογών.  
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Νέα προδοσία του ΣΥΡΙΖΑ: Υπερασπίζεται την "ΤΟΥΡΚΙΚΗ" Ένωση Ξάνθης


Όσο καλόπιστος και να είναι κάποιος, με λύπη διαπιστώνει κάποια πράγματα ΔΕΝ αλλάζουν. Έτσι και ο ΣΥΡΙΖΑ παραμένει βαθιά εμποτισμένος
με ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
Διαβάστετην ανακοίνωσηπου εξέδωσε η "Επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ
" σχολιάζοντας την απόφαση του Αρείου Πάγου να επιμείνει στην απαγόρευση σύστασης της "Τουρκικής" Ένωσης Ξάνθης (ΤΕΞ).


Ενημερώνουμε τους "φωστήρες" του ΣΥΡΙΖΑ ότι σε ΚΑΜΙΑ διεθνή συνθήκη δεν αναφέρεται ύπαρξη εθνικών μειονοτήτων στην Ελλάδα.
Υπάρχει μόνον θρησκευτική μειονότητα (μουσουλμανική) και τίποτε άλλο.
 Σε αντίθεση με τις επίσημα-με διεθνείς συνθήκες- αναγνωρισμένες Ελληνικές εθνικές μειονότητες σε Κων/πολη, Ίμβρο, Τένεδο και στη Β.Ήπειρο.
Μήπως -πέρα από την στήριξη στους Τουρκόφιλους της παράνομης ΤΕΞ- με την...
ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ καλλιεργεί κλίμα τρομοκρατίας προς τους δικαστές;
 Εκτός από "ανυπακοή" σε νόμους έχουμε τώρα και "ανυπακοή" στον Άρειο Πάγο;
 Που θα σταματήσει  η κατρακύλα του ΣΥΡΙΖΑ;


Κι ένα τελευταίο σχόλιο:
 Δεν είδαμε ποτέ ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ που να καταγγέλλει τον βίαιο "εκτουρκισμό" που υφίστανται στην Ελληνική μας Θράκη οι ΠΟΜΑΚΟΙ από τους ανθρώπους του Προξενείου.
 Για το θέμα αυτό ΣΙΩΠΗ από την "Επιτροπή δικαιωμάτων" του ΣΥΡΙΖΑ.
 Μην δυσαρεστήσουν τους φίλους τους...

Πηγή : http://www.filoumenos.com
Διαβάστε περισσότερα » »

Κίνα: Ανακαλύφθηκαν οστά άγνωστου έως τώρα ανθρώπινου είδους


Τα απολιθωμένα οστά τουλάχιστον τριών ατόμων που ανακαλύφθηκαν σε σπήλαιο της Κίνας και χρονολογούνται από τη λίθινη εποχή ανήκουν σε ένα άγνωστο μέχρι σήμερα ανθρώπινο είδος, αποκαλύπτει η μελέτη μιας διεθνούς ομάδας....
επιστημόνων που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα στις ΗΠΑ. Η ανάλυση των οστών έδειξε ότι τα άτομα αυτά είχαν ανθρώπινα ανατομικά χαρακτηριστικά, αρχαϊκά και σύγχρονα ταυτόχρονα, υπογραμμίζουν οι παλαιοανθρωπολόγοι, η έκθεση των οποίων δημοσιεύεται στην αμερικανική επιστημονική επιθεώρηση PloS One.Είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται στην Ανατολική Ασία ένα νέο είδος το οποίο να έχει ζήσει σε μια τόσο κοντινή με τη δική μας περίοδο.
Οι επιστήμονες υπολογίζουν ότι τα άτομα αυτά έζησαν περίπου 14.500-11.500 χρόνια πριν από την εποχή μας.

Η ανακάλυψη των απολιθωμάτων φωτίζει ένα στάδιο της ανθρώπινης εξέλιξης αλλά και την έναρξη του εποικισμού της Ασίας.Το νέο είδος θεωρείται ότι χρονικά συνέπεσε με τους σύγχρονους ανθρώπους οι οποίοι ζούσαν όταν ξεκίνησε στην Κίνα η καλλιέργεια της γης.

Οι παλαιοανθρωπολόγοι, επικεφαλής των οποίων ήταν οι καθηγητές Ντάρεν Κάρνο του Πανεπιστημίου της Νέας Νότιας Ουαλίας και ο Τζι Σουεπίνγκ του Ινστιτούτου Αρχαιολογίας του Γιουνάν, εμφανίζονται πολύ συγκρατημένοι όσον αφορά την ταξινόμηση των οστών, ακριβώς επειδή παρουσιάζουν μια σπάνια σύνθεση ανατομικών χαρακτηριστικών.

"Θα μπορούσαν να ανήκουν σε είδη άγνωστα μέχρι σήμερα που έζησαν μέχρι το τέλος της εποχής των παγετώνων, πριν από 11.000 χρόνια", είπε ο Κάρνο.

"Θα μπορούσαν επίσης να προέρχονται από σύγχρονες ανθρώπινες φυλές, άγνωστες μέχρι πρότινος, που μετακινήθηκαν από την Αφρική στην Ασία νωρίτερα και δεν συνεισέφεραν γενετικά στους σημερινούς πληθυσμούς", πρόσθεσε.

Τα απολιθωμένα λείψανα εντοπίστηκαν το 1989 από αρχαιολόγους στο σπήλαιο του Μαλουντόνγκ που βρίσκεται κοντά στο Μενγκζί, στην επαρχία Γιουνάν.Μια ομάδα επιστημόνων αποτελούμενη από πέντε Κινέζους και πέντε Αυστραλούς ερευνητές άρχισε να τα μελετά το 2008.

ΠΗΓΗ

makedonia-is-greece
Διαβάστε περισσότερα » »

Εβραίος πρώην υπουργός της Ελλάδος,δικαίωσε Τουρκία και Σκόπια και καταδίκασε την Ελλάδα!

Με την υπογραφή του Χρήστου Ροζάκη αλλά και του Κύπριου Λουκή Λουκαΐδη το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαωμάτων κατακεραυνώνει την χώρα μας για θέματα που σχετίζονται με την «μακεδονική» και «τουρκική» μειονότητα.
Του Χρήστου Μπόκα
Ένας Έλληνας που στο παρελθόν έχει διατελέσει Υπουργός Εξωτερικώνπρωταγωνιστεί τα τελευταία χρόνια στο μπαράζ καταδικαστικών αποφάσεων εις βάρος της χώρας μας για θέματα που σχετίζονται με την «μακεδονική» και την «τουρκική» μειονότητα στην Ελλάδα.

Μία σειρά καταδικαστικών αποφάσεων του…. Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ), οι οποίεςκατακεραυνώνουν την Ελλάδα για την άρνησή τους να αναγνωρίσει «μακεδονικούς» και «τουρκικούς» συλλόγους στην Ελλάδα, φέρει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του κ. Χρήστου Ροζάκη, εκλεκτού του κ. Κώστα Σημίτη, ο οποίος το 1996 τον έχρισε υφυπουργό Εξωτερικών στην...
κυβέρνησή του.
Ο άνθρωπος που υποτίθεται ότι ως κυβερνητικό στέλεχος προάσπιζε τα εθνικά μας συμφέροντα και έδινε μάχη για τις Ελλήνικές θέσεις στο εξωτερικό, σήμερα ως αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου πρωταγωνιστεί στις καταδίκες της Ελλάδας, για θέματα μάλιστα για τα οποία και ο ίδιος διαμόρφωνε πολιτική ως υφυπουργός Εξωτερικών.
Με την ψήφο του, αλλά και με αυτή του Κύπριου προέδρου του ΕΔΑΔ κ. Λουκή Λουκαΐδη, το Δικαστήριο του Στρασβούργου δικαίωσε ομόφωνα τους «Μακεδόνες» της Φλώρινας και τους «Τούρκους» της Θράκης σε τρεις τουλάχιστον περπτώσεις.
Οι συγκεκριμένες αποφάσεις μάλιστα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίουδεν είναι μία απλή, τυπική διαδικασία, καθώς, σύμφωνα με έγκυρους νομικούς, επηρεάζει την στάση άλλων κρατών στα Ελληνικά εθνικά ζητήματα.
Χαρακτηριστική, άλλωστε, είναι η περίπτωση του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών (Στέιτ Ντιπάρτμεντ), το οποίο όλα τα προηγούμενα χρόνια στις αναφορές του για την Ελλάδα χαρακτήριζε τη μειονότητα της Θράκης «μουσουλμανική», ενώ τώρα «τουρκική«, παραπέμποντας, μεταξύ άλλων, και στις συγκεκριμένες αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου.
«Μακεδονική» μειονότητα
Οκτώβριος του 2005 και η οκταμελής σύνθεση του 1ου Τμήματος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου, του οποίουπροεδρεύει ο Κύπριος ευρωδικαστής κ. Λουκαΐδης και στο οποίο συμμετέχει ως μέλος και εισηγητής ο Έλληνας ευρωδικαστής κ. Ροζάκης, εκδικάζει την υπόθεση του σωματείου «Ουράνιο Τόξο», το οποίο δραστηριοποιείται κυρίως στην περιοχή της Φλώρινας και

μάχεται για την αναγνώριση «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα.
Το «Ουράνιο Τόξο» προσέφυγε στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο κατηγορώντας το Ελληνικό κράτος, επειδήοι Ελληνικές αρχές υποχρέωσαν την οργάνωση να κατεβάσει επιγραφή που είχε αναρτηθεί στη λεγόμενη «μακεδονική» γλώσσα και η οποία έγραφε «Βίνο – Ζίτο -Λερίνσκι Κομιτέτ».
Η φράση αυτή, σύμφωνα με τις επίσημες παρατηρήσεις του υπουργού Εξωτερικών που κατατέθηκαν στο ΕΔΑΔ για την συγκεκριμένη υπόθεση, «χρησιμοποιήθηκε κατά την εποχή του εμφυλίου πολέμου στη Μακεδονία από τους επιδιώκοντες να στραφούν κατά της Ελληνικής επικράτειας και να καταλάβουν τη Φλώρινα. Η έκφραση «Βίνο – Ζίτο» προκαλεί άμεσους συνειρμούς στους κατοίκους της περιοχής, καθώς υπήρξε σύνθημα μιας εποχής που οδήγησε σε διχασμό και δεινά».
Αν και με βάση όλες τις διεθνείς συνθήκες δεν τίθεται θέμα «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα, ο κ. Ροζάκης, ο κ. Λουκαΐδης και οι υπόλοιποι δικαστές δικαιώνουν ομόφωνα το «Ουράνιο Τόξο»!
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο καταδίκασε ομόφωνα την χώρα μας (με την υπογραφή του πρώην Έλληνα υφυπουργού Εξωτερικών φαρδιά πλατιά στην απόφαση), σημειώνοντας παράλληλα ότι «Ουράνιο Τόξο» είναι νόμιμο σωματείο που ως στόχο έχει την υπεράσπιση της «μακεδονικής» μειονότητας που ζει στην Ελλάδα»!
Αυτό ακριβώς ήταν και το σημείο της απόφασης πουανησύχησε τους Έλληνες διπλωμάτες, οι οποίοι αναφέρουν ότι «με αυτό το τρόπο επικυρώνεται η ύπαρξη «μακεδονικής» μειονότητας στην Ελλάδα».
Ενδεικτικό επίσης της στάσης των κυρίων Λουκαΐδη και Ροζάκη στην συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι υποχρέωσαν την Ελλάδα να καταβάλει αποζημίωση στους εκπροσώπους του «Ουράνιου Τόξου» ύψους 35.000 ευρώ, γεγονός που προκάλεσε την αντίδραση δύο εκ των μελών του Δικαστηρίου.
Προστασία στα όργανα ανθελληνικής προπαγάνδας
Οι συγκεκριμένοι ευρωδικαστές όμως έχουν στο βιογραφικό τους και άλλες καταδικαστικές αποφάσεις για την χώρα μας.
Συγκεκριμένα, στις 13 Ιουλίου του 2006 το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, στο οποίο προήδρευε ο κ. Λουκαΐδης και συμμετείχε ως μέλος ο κ. Ροζάκης, αποφάσισε ομόφωνα ότι η χώρα μας παραβίασε το άρθρο 9 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης (δικαίωμα ελευθερίας στη συνείδηση και στην θρησκευτική πίστη). Η υπόθεση αφορούσε στην περίπτωση του αποκαλούμενου «ψευδομουφτή» Ξάνθης Μεχμέτ Εμίν Αγά, ο οποίος είχε εκλεγεί μουφτής από το μειονοτικό σώμα, αλλά δεν είχε αναγνωριστεί από το Ελληνικό κράτος.
Τα Ελληνικά Δικαστήρια είχαν διώξει ποινικά επτά φορές τον «ψευδομουφτή» για αντιποίηση αρχής και τον είχαν καταδικάσει επειδή εξέδωσε ανακοινώσεις θρησκευτικού περιεχομένου χωρίς να έχει επίσημα την ιδιότητα του μουφτή.
Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, όμως, είχε αντίθετη άποψη και καταδίκασε την Ελλάδα. Όπως αναφέρουν διπλωμάτες του υπουργείου Εξωτερικών, ο κ. Ροζάκης από την εμπειρία του ως υφυπουργός στο ίδιο υπουργείο θα έπρεπε να γνωρίζει ότι οι «ψευδομουφτήδες» της Ξάνθης και της Κομοτηνής, όπως και οι περισσότεροι «τουρκικοί» σύλλογοι της Θράκης, συντάσσονται στην γραμμή του τουρκικού προξενείου της περιοχής προβάλλοντας την τουρκική προπαγάνδα, χωρίς να έχουν καμία σχέση με θρησκευτικά και πνευματικά καθήκοντα».
Χαρακτηριστικός είναι άλλωστε ο πύρινος λόγος του σημερινού «ψευδομουφτή» Ξάνθης Αχμέτ Μετέ όπως παρουσιάζεται στο βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το «Θέμα», στο οποίο αποκαλεί τους Έλληνες «γκιαούρηδες», υποδεικνύει προς τη μειονότητα πως «ο Τούρκος μόνο με Τούρκο μπορεί να γίνει φίλος» και την καλεί να ακολουθήσει το σύνθημα «τουρκική ψήφος σε Τούρκο».
Οι καλύτεροι σύμμαχοι των…. Τούρκων
Το δίδυμο των ευρωδικαστών, όμως, φαίνεται ότι έχειεξελιχθεί σε ….. δήμιο για την Ελλάδα. Πριν από λίγες εβδομάδες η επταμελής σύνθεση του 1ου Τμήματος, του οποίου προήδρευε ο κ. Λουκαΐδης και συμμετείχε ο κ. Ροζάκηςκαταδίκασε την Ελλάδα για παραβίαση του δικαιώματος του «συνεταιρίζεσθαι» (άρθρο11 της Ε.Σ.),επειδή τα δικαστήρια της χώρας μας αρνούνται από το 1995 να αναγνωρίσουν τη νόμιμη σύσταση του σωματείου «Σύλλογος Νεολαίας Μειονότητας Έβρου».
Τα Ελληνικά δικαστήρια είχαν επικαλεστεί ότι ο σκοπός της ίδρυσης του συλλόγου, όπως αναφέρεται στο καταστατικό του, είναι «η εκπαίδευση των νέων στης παραδόσεις της «τουρκικής» μειονότητας». Το γεγονός αυτό και σύμφωνα με την συνθήκη της Λοζάνης που μιλά για θρησκευτική – μουσουλμανική και όχι εθνική – τουρκική μειονότητα προκαλεί σύγχυση και δημιουργεί την εντύπωση ότι υπήκοοι ξένης χώρας, και συγκεκριμένα τουρκικής εθνικότητας, κατοικούν μόνιμα στην Ελλάδα.
Οι ευρωδικαστές όμως είχαν και πάλι αντίθετη άποψη. Το σκεπτικό της καταδικαστικής απόφασης αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «ακόμη και αν θεωρήσουμε ότι αληθινός σκοπός του σωματείου είναι να προωθήσει την ιδέα ότι υπάρχει τουρκική εθνική μειονότητα στην Ελλάδα, αυτό δεν αποτελεί απειλή προς τη δημοκρατική κοινωνία».
Τα μέλη μάλιστα του συγκεκριμένου συλλόγου υποστήριξαν ενώπιον του ΕΔΑΔ ότι η Συνθήκη της Λοζάνης δεν απαγορεύει στα μέλη των μειονοτήτων να αυτοπροσδιορίζονται με το επίθετο «τούρκοι».
Η απόφαση αυτή, όμως, σύμφωνα με έγκυρους νομικούς,θέτει ευθέως θέμα συλλογικού και όχι μόνο ατομικού εθνικού προσδιορισμού. Με άλλα λόγια, ανοίγει τον δρόμο για την επίσημη αναγνώριση εθνικής «τουρκικής» μειονότητας στην Ελλάδα.
Επιπλέον, προσθέτουν, δείχνει και την πορεία που θα έχει η εκδίκαση της προσφυγής μουσουλμάνων κατοίκων της Ξάνθης κατά των αποφάσεων ελληνικών δικαστηρίων να εγγράψουν ωςνόμιμη την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης».Ότι δηλαδή το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο θα δικαιώσει την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης».
Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι
«Θρίαμβος των (σ.σ.:αυτοαποκαλούμενων) Τούρκων της Δυτικής Θράκης με τη βοήθεια του κ. Ροζάκη και του κ. Λουκαΐδη» :αυτά αναφέρει στην ανακοίνωση της η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Τούρκων Δυτικής Θράκης(ΕΟΤΔΘ) μετά την απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου να δικαιώσουν τον «Σύλλογο Νεολαίας Μειονοτήτων Έβρου». Προσθέτουν μάλιστα ότι «η Ελλάδα θα αναγκαστεί να αναγνωρίσει την τουρκική μειονότητα της Δυτικής Θράκης«, καθώς και ότι η «απόφαση ανοίγει τον δρόμο για την δικαίωση και άλλων μειονοτήτων σε όλη την Ελλάδα».
Εντυπωσιακές επίσης είναι και οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΟΤΔΘ κ. Χαλίτ Χαμπίπογλου πουευχαριστεί τον κ. Χρήστο Ροζάκη και τον κ. Λουκή Λουκαΐδη, αναφέροντας ότι » το γεγονός ότι οι πρωταγωνιστές της απόφασης ήταν ένας Έ λληνας και ένας Ελληνοκύπριος ευρωδικαστής δείχνει ξεκάθαρα πόσο δίκιο έχουν οι τούρκοι της Δυτικής Θράκης». Συμπληρώνει μάλιστα πως » η Ελλάδα πλέον είναι υποχρεωμένη να αναγνωρίσει την τουρκική ταυτότητα της μειονότητας».
Χρήστος Ροζάκης
Ο εκλεκτός του Σημίτη που «κρέμασε» την Ελλάδα
Κι όμως στον άνθρωπο που υποστηρίζει ότι η μειονότητα της Θράκης πρέπει να αναγνωριστείείχαμε αναθέσει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα της χώρας μας ως υφυπουργός Εξωτερικών.
Εμφανίστηκε στο προσκήνιο στις 25 Σεπτεμβρίου του 1996, όταν ο τότε πρωθυπυργός κ. Κώστας Σημίτης τον έχρισε ως υφυπουργό Εξωτερικών.
Η αμοιβαία εκτίμηση των δύο ανδρών καθώς και η ιδιότητά του ως καθηγητή του Διεθνούς Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών αποτέλεσαν το εισιτήριο για την αναρρίχησή του στον υπουργικό θώκο.
Διέγραψε, όμως, σύντομη σταδιοδρομία, καθώς η «ασυμφωνία» χαρακτήρων με τον τότε υπουργό κ. Θεόδωρο Πάγκαλο τον οδήγησε σε παραίτηση έπειτα από πέντε μήνες. Ωστόσο δεν έμεινε χωρίς δουλειά, καθώς λίγους μήνες μετά η κυβέρνηση τον έστειλε στο Στρασβούργο ως ευρωδικαστή του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (ΕΔΑΔ).
Ο λόγος για τον κ. Χρήστο Ροζάκη, τον Έλληνα ευρωδικαστή και αντιπρόεδρο σήμερα του ΕΔΑΔ, ο οποίος ως φαίνεται έχει εξελιχθεί σε δήμιο της χώρας μας, ιδιαίτερα σε θέματα μειονοτήτων.
Πως όμως δικαιολογείται το γεγονός ένας άνθρωπος που έχει διετελέσει στο παρελθόν υφυπουργός Εξωτερικών, επιφορτισμένος με την προάσπιση των εθνικών ζητημάτων της χώρας και γνώστης της μειονοτικής πραγματικότητας, να καταδικάζει την Ελλάδα η οποία δεν αναγνωρίζει «μακεδονικούς» συλλόγους στη Φλώρινα και «τούρκικους» στη Θράκη;
Ή τουλάχιστον – όπως αναρωτιούνται νομικοί και διπλωματικοί κύκλοι - γιατί ο κ. Ροζάκης δεν ασκούσε το δικαίωμα της εξαίρεσής του από τις συγκεκριμένες υποθέσεις ώστε όσοι «βλέπουν» «τουρκική» και «μακεδονική» μειονότητα στην Ελλάδα να μην επικαλούνται αποφάσεις που τους δικαιώνουν, και μάλιστα από έναν άνθρωπο που έχει διατελέσει υφυπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας;
Καθολική άποψη είναι ότι » ο κάθε ευρωδικαστής σκέπτεται και συμπεριφέρεται ως πολίτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης».Σύμφωνα όμως με όσους γνωρίζουν τις απόψεις του κ. Ροζάκη δεν θα περίμεναν διαφορετική τοποθέτηση από τον Έλληνα ευρωδικαστή και υπέρμαχο του σχεδίου Ανάν για το Κυπριακό.
Ο ίδιος είχε άλλωστε δηλώσει πως η υπουργοποίησή του είχε και ένα αρνητικό επακόλουθο, ότι δηλαδή του αφαιρέθηκε η δυνατότητα κριτικής παρέμβασης σε θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Παρέμβασης, όπως η δημοσίευση μελέτης σε ξένα επιστημονικά έντυπα με τίτλο «Η διεθνής προστασία των μειονοτήτων στην Ελλάδα», στο οποίο εκφράζει τις απόψεις του για την κατάσταση των μειονοτήτων στη χώρα μας.
Ορισμένες από τις προσωπικές απόψεις του κ. Ροζάκηπου παραθέτονται στο συγκεκριμένο άρθρο αναφέρουν:«Όσον αφορά τους τουρκόφωνους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης, είναι σαφές ότι πληρούν τους όρους για να χαρακτηριστούν εθνοτική ομάδα».
Με άλλα λόγια δηλαδή ο κ. Ροζάκης θεωρεί πως η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης πρέπει να αναγνωριστεί ως «τουρκική».
Για να στηρίξει μάλιστα τη συγκεκριμένη του άποψη, επιχειρηματολογεί λέγοντας ότι «η Συνθήκη της Λοζάνης δεν καθορίζει κατ’ ανάγκη τη φύση της μειονότητας στη Θράκη ως θρησκευτικής» - επιχείρημα όμοιο με αυτό που προβάλλουν τα τελευταία χρόνια οι «τουρκικοί» σύλλογοι της Ξάνθης και της Κομοτηνής για να υπερασπιστούν τη νομιμότητά τους.
Επιπλέον, σύμφωνα με τον συγγραφέα του άρθρου και ενάντια στη κρατούσα αντίληψη, «στην Ελλάδα υπάρχει σλαβόφωνη μειονότητα». Προσθέτει μάλιστα ότι «Σλαβόφωνοι μοιράζονται κοινή εθνοτική καταγωγή με τους
γειτονικούς πληθυσμούς στα βόρεια σύνορα της Ελλάδας».

http://www.epirus-our-homeland.com/2012/03/blog-post_8607.html
Διαβάστε περισσότερα » »