Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

279 θέσεις στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, Ν.Κοζάνης (8μηνα ) – 63 Θέσεις εργασίας για το Νομό Φλώρινας

dei

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά Διακοσίων  εβδομήντα εννέα (279) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Λιγνιτικού  Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας, για το Νομό Κοζάνης, που εδρεύει στο 7 χιλ. Πτολ. – Κοζάνης και    συγκεκριμένα των θέσεων που ακολουθούν (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα  (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):
Κλικ εδώ για την προκήρυξη 

63 Θέσεις εργασίας για το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας,για το Νομό Φλώρινας
Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά Εξήντα τριών  (63) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής  Μακεδονίας, για το Νομό Φλώρινας, που εδρεύει στο 7 χιλ. Πτολ. – Κοζάνης, για τις θέσεις που  – 2 –  ακολουθούν (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα)  προσόντα (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β):
Κλικ εδώ για την προκήρυξη

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΝΕΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου



Ανάλυση
                              
Μετά τα απογοητευτικά αποτελέσματα της επίσκεψης Σαμαρά στην μαριονέτα του Ρότσιλντ, Μέρκελ, ένας Ούγγρος Εβραίος μασόνος, αποκαλύπτει το σχέδιο της Ν.Τ.Π. για την «Ελληνική κρίση», γιατί επιλέχθηκε η Ελλάδα από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες για το «πείραμα», δηλαδή να γίνει η Ελλάς πειραματόζωο σε πτώχευση.
Είναι μια μαρτυρία για τα πραγματικά αίτια της Ελληνικής κρίσης, από την οποίαν δεν πρόκειται να ξεφύγουμε. Στην Ελλάδα βρήκανε πολιτικούς του χεριού τους, για να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους.
Οι Κοσμοκράτορες της παγκόσμιας οικονομικής και πολιτικής ηγεσίας, χρησιμοποιούν την Ελλάδα για να πείσουν την ανθρωπότητα-πρόβατα, ότι αν δεν υποταχθούν θα πάθουν τα ίδια, σαν την Ελλάδα.
Στο τύπο διαβάζουμε μια αποκάλυψη Σοκ, 224 δις. ευρώ οι τόκοι στα
340 δις. ευρώ που μας έχουν «φεσώσει» οι διεθνείς δανειστές, τοκογλύφοι, γύπες, και κοράκια, ανθρωποειδή, και ανθρωπόμορφα τέρατα, των τραπεζών της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.
Δηλαδή τα 224 δις. ευρώ είναι τόκοι του συνολικού χρέους της Ελλάδος. Τα τελευταία χρόνια δανειζόμαστε πολλά δις. ευρώ για να πληρώνουμε τόκους στα διεθνή αρπακτικά και στους γύπες-κοράκια τραπεζίτες, του διεθνούς Σιωνιστικού τραπεζικού συστήματος.
Δηλαδή δανειζόμαστε για να πληρώσουμε τόκους, και όχι για ανάπτυξη που μας λέει ψευδόμενος ο Σαμαράς.
Καλά έκανε η πρόεδρος της Αργεντινής που προέβη σε στάση ΜΟΝΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ πληρωμών, έτσι τιμώρησε τους διεθνείς γύπες που πίνουν το αίμα των Λαών της Γης. Μακάρι να το έκαναν και οι Σιωνιστές «Έλληνες» πολιτικοί-πιόνια, αλλά που τέτοια τύχη…….
Ο οικονομολόγος Δημήτρης Καζάκης λέει, «Γιατί άραγε κανένας δεν αναδεικνύει το ΧΡΕΟΣ των κρατών, ως κορυφαίο πρόβλημα»;;;;;;;
Με τα μνημόνια που υπέγραψαν οι μαριονέτες των Κοσμοκρατόρων «Έλληνες» Σιωνιστές πολιτικοί, υπάλληλοι του Ρότσιλντ, χάθηκαν 700 δις. ευρώ. Οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Μετά από 4 χρόνια θυσίες & μνημόνια, υπάρχει απώλεια από την εθνική οικονομία της τάξεως των 700 δις. ευρώ, δηλαδή 3 φορές το Ελληνικό χρέος!!!
Ο ΟΗΕ ψήφισε σχέδιο για το κυριαρχικό δικαίωμα των κρατών στην αναδιάρθρωση του χρέους, και η Ελλάδα των προδοτών πολιτικών, υπαλλήλων του Ρότσιλντ, ήταν απούσα, ψήφισε λευκό……
Μας βάλανε μέσα στη στρούγκα της Σιωνιστικής Ε.Ε. για να μας καταστρέψουν. Για να μας πάρουν τη πατρίδα μας. Για να εκτελέσουν τη νέα Γενοκτονία των Ελλήνων!!!
Είμαστε μια χώρα μαγαζί γωνία κερδοφόρο, περιζήτητη και οι προδότες πολιτικοί μας κατάντησαν διεθνείς ζητιάνους.
Κάποτε είμασταν δεύτεροι στο κόσμο σε καταθέσεις στις τράπεζες, έσω και έξω. Ο Τουρισμός ακμάζει, και διαθέτουμε μια σημαντική τουριστική βιομηχανία. Είχαμε 3 ναυπηγεία που κατασκεύαζαν κάθε είδος πλοίων, και οι προδότες πολιτικοί τα κατάστρεψαν με εντολή των
ξένων αφεντικών τους. Έτσι χρεοκοπήσαμε……….
Είχαμε βιομηχανίες αμαξωμάτων και πάσης φύσεως αυτοκινήτων, και οι προδότες πολιτικοί τα κατάστρεψαν.
Είχαμε Εμπορική Ναυτιλία τη μεγαλύτερη στο κόσμο, και φρόντισαν να τη διώξουν. Είχαμε Γεωργία, και με τα προγράμματα της Σιωνιστικής Ε.Ε. την κατάστρεψαν , αντιστάσεως μη ούσης…………
Είμαστε πρώτοι σε ορυκτό πλούτο, και καταντήσαμε ζήτουλες.
Έχουμε πετρέλαια και φυσικό αέριο, όσο της Σ. Αραβίας & Κατάρ, ικανό να τροφοδοτήσει όλη την Ευρώπη, και φέρνουμε τους Εμίρηδες εδώ να μας σώσουν. Υπέγραψαν οι προδότες πολιτικοί συμβόλαια αποικίας, με τα οποία παραχωρούν τα πετρέλαια στους Κοσμοκράτορες
Έχουμε παραλίες ηλιόλουστες, με θερμές θάλασσες.
Αυτή τη χώρα πάνε να ξεπουλήσουν για 340 δις. οι προδότες;;;;;;;
Ζητάμε από τους Έλληνες αφύπνιση εθνικής πατριωτικής συνείδησης.
Όταν ακούτε από τους Σκοπιανούς να σας λένε ότι είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου, και να ζητούν τη Μακεδονία μας.
Όταν ακούτε τον ΟΒΑΜΑ να λέει ότι θα εξαφανίσει τους Τζιχαντιστές, που αυτός δημιούργησε. Όταν ακούτε το Σαμαρά να μιλάει για ανάπτυξη, και να λέει ότι η ανάκαμψη έφτασε. Όταν ακούτε το Βενιζέλο να υπόσχεται εθνική εξωτερική πολιτική. Όταν ακούτε τους Σιωνιστές Πασόκους να λένε ότι για όλα φταίνε οι άλλοι.
Όταν ακούτε τον αλλοδαπό Σημίτη να λέει, «να αποτρέψουμε με κάθε κόστος την προσήλωση στην ιδέα του Έθνους».
Όταν ακούτε τη Ρεπούση να λέει ότι είναι «καθηγήτρια Ιστορίας», και να μιλάει για συνωστισμό στη Σμύρνη, ενώ πρόκειται για Γενοκτονία!!
Όταν ακούτε τον μπάρμπα-Φανούρη να λέει ότι θα σώσει την Ελλάδα, με συνεργάτιδα τη Ρεπούση. Όταν ακούτε ότι το 8,5% των Ελλήνων να λένε ότι είναι ακόμη Πασόκοι. Όταν βλέπετε τους Έλληνες ψηφοφόρους να ψηφίζουν Ελιές, Ποτάμια, & Σαμαράδες, ε!!!!!
ΤΟΤΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΘΕ……………..
Κατάλαβες τώρα γιατί Έλληνα σε λένε «Εθνικιστή», όταν έλεγες πως αγαπάς τη πατρίδα σου;;; Γιατί θέλουν να τη πουλήσουν πιο εύκολα.
Γιαυτούς κάθε λέξη που αρχίζει από «Εθν» & «Ελλ» είναι εμπόδιο όταν ακούγεται μέσα στο πολιτικό κατεστημένο του «εκσυγχρονισμού».
Κατάλαβες τώρα, γιατί σε λένε «ρατσιστή»;;;
Γιατί σε λίγο δεν θα είσαι ιδιοκτήτης της πατρίδας. Θα είσαι ένας κάτοικος μιας χώρας που θα ανήκει στους Παγκόσμιους Σιωνιστές τραπεζίτες του Ρότσιλντ, και στους λαθρομετανάστες!!!
Οι Κοσμοκράτορες θα είναι οι Κυβερνήτες, και οι λαθρομετανάστες οι εργάτες. Οι Έλληνες δεν θα υπάρχουν λόγω γενοκτονίας.
Η γενοκτονία επιτυγχάνεται, με την υπογεννητικότητα, τους θανάτους, τη μετανάστευση Ελλήνων, και τη λαθρομετανάστευση Ισλαμιστών.
Οι παγκόσμιοι τραπεζίτες παριστάνουν τη παγκόσμια διακυβέρνηση.
Κατάλαβες τώρα, γιατί πριονίσανε τη Παιδεία, και την υποβάθμισαν σε «εκπαίδευση»;;; Για να σε κάνουν υπαλληλάκο των 3,60
Κατάλαβες τώρα, γιατί η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση πόντισε τα χημικά της Συρίας σε Ελληνικό Πέλαγος, μεταξύ Κρήτης-Κυθήρων;;;
Για να εξολοθρεύσει πιο γρήγορα τον Ελληνικό πληθυσμό!!!
Κατάλαβες τώρα, γιατί κατάστρεψαν τις μεγάλες και υγιείς Ελληνικές Βιομηχανίες;;; (Ιζόλα, Πίτσος, Έσκιμο, Ναυπηγεία, Πειραϊκή-Πατραϊκή
Αιγαίο, Χρωπεί, Πυρκάλ, Σκαλιστήρη, κ.λ.π.) , για να αγοράζουμε τα Ευρωπαϊκά προϊόντα (Γερμανικά), λόγω Ε.Ε. που μας κατάστρεψε.
Οι Γερμανικές εταιρίες στην Ελλάδα, κατάκλεψαν την Ελλάδα, πιστές στις εντολές της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης, να καταστραφεί οικονομικά η Ελλάδα. (Βλέπε ΜΜΕ περί δοσίλογου Χριστοφοράκου,
SIEMENS, MERCEDES, BMW, OPEL, MANN, Deutsche Bank,
Budesbank, ThyssenKrupp, HDW-Ναυπηγεία, κ.λ.π.)
Και ύστερα η μαριονέτα του Ρότσιλντ, Μέρκελ, και οι Γερμανοί, έχουν το θράσος να λένε εμάς τους Έλληνες φοροφυγάδες, και τεμπέληδες.
Φοροφυγάδες είναι οι Μεγιστάνες του πλούτου, με εκατομμύρια καταθέσεις στην Ελβετία, αν μπορείτε πηγαίνετε πιάστε τους.
Εμείς οι αστοί μικρομεσαίοι είμαστε ηλίθια νομοταγείς!!!
Κατάλαβες τώρα, γιατί έκαψαν σε χρονικό διάστημα 2 μηνών, τα μεγάλα Ελληνικά Πολυκαταστήματα, (Μινιόν, Κατράντζος, Λαμπρόπουλο, Κλαουδάτο, κ.λ.π.);;; Για να βρούνε άνετα χώρο, χωρίς προσπάθεια και ανταγωνισμό, τα δικά τους Supermarkets, Malls, κ.λ.π. εμπορικά κέντρα, που διαφορετικά δεν θα μπορούσαν να μπούνε στην Ελληνική αγορά, να στέλνουν τις εισπράξεις σε Ευρώ στη Γερμανία.
Κατάλαβες τώρα, το κόλπο έγινε για να μη μένει ευρώ στην Ελλάδα!!!
Κατάλαβες τώρα, γιατί σου δίνανε τζάμπα κάρτες οι τράπεζες;;;
Για να σου πάρουν το σπίτι, και το πατρικό σου στην επαρχία.
Ήξεραν ότι δεν θα μπορέσεις να το αποπληρώσεις!!!
Δεκάρα δεν δίνανε για τις τοκογλυφικές δόσεις σου!!!
Με χαρτιά τυπωμένα από τα δικαστήρια, σου παίρνουνε το σπίτι, το χωράφι, το μαγαζί, τις αποταμιεύσεις μιάς ζωής!!!
Κατάλαβες τώρα, γιατί η δικαιοσύνη έγινε όργανο στις θελήσεις ΕΚΕΙΝΩΝ;;
Οι εφορίες (Δ.Ο.Υ.), έγιναν εισπρακτικές εταιρίες για τα συμφέροντα του προέδρου της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Οι Έλληνες δημόσιοι υπάλληλοι εκτελούν τους Έλληνες, μετά θα έλθει η σειρά τους. Έλληνες εναντίον Ελλήνων, παίζουμε το παιχνίδι Ν.Τ.Π.
Όλος ο κρατικός μηχανισμός λειτουργεί για τα συμφέροντα της Ν.Τ.Π.
Μας διώξανε από τις πατρίδες μας στη Μικρά Ασία, τώρα θέλουν να μας διώξουν από την Ελλάδα μας, για να κατοικήσουν εδώ οι λαθρό!!!
Τα παιδιά μας θα παντρευτούν με Ισλαμιστές λαθρομετανάστες!!!
Κατάλαβες τώρα, γιατί σε χώσανε στο χρηματιστήριο;; με μετοχές αέρα κοπανιστό (άϋλες τις λένε), μας φάγανε τα χρήματα, αίμα μιας ζωής!!!
Κατάλαβες τώρα, γιατί όταν ένας Πρωθυπουργός (Ελληνο-Εβραίος), προέτρεπε τον κοσμάκη να βάλει το κομπόδεμά του στο στημένο παιχνίδι του χρηματιστηρίου, από τις τράπεζες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ;;;
Δεν εννοούσε ακριβώς τις παραγωγικές επενδύσεις, αλλά πως θα πάνε τα χρήματα του Λαού στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μέσω χειραγώγησης των άϋλων
τίτλων-μετοχών. Κατάλαβες τώρα γιατί σου πούλησαν ομόλογα;;; για να σου φάνε τα λεφτά, και να τα στείλουν στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Κατάλαβες τώρα, ότι κάποιοι γίνανε πάμπλουτοι Μεγιστάνες-Ρότσιλντ-
ανταλλάσσοντας το πλούτο σου, τον ιδρώτα σου, το αίμα σου, με αέρα κοπανιστό;;; (Άϋλες μετοχές και ομόλογα).
Κατάλαβες τώρα, γιατί ο Σαμαράς δεν είναι ηγέτης;;; διότι είναι υπαλληλάκος-πιόνι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!  
Κατάλαβες τώρα, γιατί αγαπάνε τόσο πολύ τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, τους οποίους ονομάζουν «μη νόμιμους μετανάστες», οι εκλεγμένοι και ψηφισμένοι από εμάς πράκτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, εφιάλτες πολιτικοί, για να βοηθήσουν στη γενοκτονία των Ελλήνων!!!
Κατάλαβες τώρα γιατί, οι ανώτατοι λειτουργοί της Ορθοδοξίας, δεν καταλαβαίνουν ότι ισοπεδώνονται τα πάντα εις την Ορθόδοξον Ελλάδα, και η Ιεραρχία ασχολείται μόνο με τα συσσίτια των Ισλαμιστών Τζιχαντιστών;;; Η Ορθοδοξία γίνεται έτσι πόλος έλξεως Ισλαμιστών, για να ευχαριστήσει το ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!! Τόση ηλιθιότητα-μακαριότητα!!
Κατάλαβες τώρα, γιατί η Ορθοδοξία ευνοεί τη λαθρομετανάστευση και τον εποικισμό της χώρας με Μουσουλμάνους Ισλαμιστές;;;
Για να ικανοποιήσει την Ιουδαϊκή Πανθρησκεία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Για το ΤΕΜΕΝΟΣ τσιμουδιά,  για να ικανοποιήσει η Δ.Ι.Σ. του Ιερώνυμου τον πρόεδρο της διεθνούς Σιωνιστικής διακυβέρνησης!!!
Αυτό θα πεί καλός Χριστιανός, να ταϊζεις τους Ισλαμιστές, μέχρι κόψιμο καρωτίδας. Είναι ο Χριστιανισμός του «Σφάξε με αγά μου να αγιάσω»!!! Αυτό εφαρμόζουν οι Ιεράρχες του Ιερώνυμου!!!
Οι ανώτατοι λειτουργοί της Δικαιοσύνης, (Α.Π.) δεν καταλαβαίνουν ότι  τα παιδιά τους, και τα εγγονάκια τους, θα υποστούν τη γενοκτονία!!
Πρέπει κάποια στιγμή να βγούμε από το λήθαργο, αλλιώς η Γενοκτονία είναι επί θύρες, μας περιμένει!!!
Κατάλαβες τώρα Έλληνα, πόσο αξίζει η Ελλάδα σου;;;
Γιατί αυτή είναι η καλλίτερη γωνιά στο κόσμο, το καλύτερο οικόπεδο, και την κοστολογούν μόνο 340 δις. συμπεριλαμβανομένων των αρχαιοτήτων!!! Αυτή τη πατρίδα τη θέλει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Κατάλαβες τώρα;; Κατασκευάσαμε εθνικές οδούς με τα τέλη κυκλοφορίας, και πληρώνουμε πανάκριβα διόδια στον εθνικό εργολάβο, και εκείνος με τη σειρά του τα δίνει στον Ρότσιλντ!
Κατάλαβες τώρα, γιατί σου πουλάνε φθηνά χαζοκούτια;;;
Για να σε κάνουν να τρως κουτόχορτο των Τούρκικων σήριαλς, και τη προπαγάνδα των Σιωνιστών Παντοκρατόρων.
Κατάλαβες τώρα, γιατί σε έδιωξαν από το χωριό σου, και από τη Γη σου;;; δίνοντάς σου μια θέση στο δημόσιο;;;
Για να τα δώσουν δωρεάν στους νέους κατοίκους της χώρας σου!!!
Οι Κοσμοκράτορες θέλουν το τόπο αυτό για δική τους πατρίδα, αφού πρώτα τον καταλάβουν οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.
Η γενοκτονία των Ελλήνων συντελείται με τη φτώχεια, τη λαθρομετανάστευση, τη πείνα, τους θανάτους, τους εξοντωτικούς φόρους, την υπογεννητικότητα, και τελικά τις χιλιάδες αυτοκτονίες.
Κατάλαβες τώρα, γιατί αμέσως νομιμοποιούν τους λαθρομετανάστες;;
Τους Ελληνοποιούν για να εκτελέσουν τη γενοκτονία των Ελλήνων!!!
Τους Ελληνοποιούν αμέσως, για να μας αντικαταστήσουν στη πατρίδα.
Οι Δ.Ο.Υ. όσα ποσά εισπράττουν από φόρους, χαράτσια, ΕΝΦΙΑ, κ.λ.π. τα δίνουν στο Σαμαρά, και αυτός τα στέλνει στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και ανάπτυξη για τη χώρα ΜΗΔΕΝ.
Οι Δ.Ο.Υ. λειτουργούν σαν εισπρακτικές εταιρίες, για τον Ρότσιλντ!!!.
Οι Σιωνιστές γύπες δανειστές λένε, φτιάξτε εισπρακτικές, πάρτε σπίτια,
Μισθούς-συντάξεις και καταθέσεις από τους Έλληνες, για να τα στείλετε στο πρόεδρο των τοκογλύφων Σιωνιστών δανειστών.
Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ η Γερμανία μας χρωστά αποζημιώσεις κατοχής, και το πολεμικό δάνειο, και κάνει τη «πάπια».(Μπαταχτζή).
Απαιτούν οι δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να δημευτεί η περιουσία των Ελλήνων. Το ΔΝΤ λέει, «είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για μια Ελλάδα χωρίς Μνημόνια». Το ΔΝΤ είναι ιδιοκτησία του προέδρου Ρότσιλντ!!!
Καταλάβατε τώρα;;; Η μαριονέτα των Ρότσιλντ,  Άγγελα Μέρκελ,
λέει ΟΧΙ στο κούρεμα του χρέους της Ελλάδος, διότι δεν συμφέρει στο αφεντικό της πρόεδρο των Κοσμοκρατόρων Δικτατόρων.
Στο χρέος χρειάζεται ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ έναντι των κορακιών δανειστών.
Οι προδότες πολιτικοί παίρνουν τις συντάξεις μας, με τη μορφή φόρων, και ΕΝΦΙΑ, και τις στέλνουν στο μεγάλο αφεντικό τους .
Οι εφιάλτες πολιτικοί, πιόνια & μαριονέτες του προέδρου της Ν.Τ.Π., γεννήθηκαν για να είναι Βουλευτές, Υπουργοί, & Πρωθυπουργοί.
Το Δ.Ν.Τ. μας επέβαλε φορολογικό νόμο της Ρουάντα, Ουγκάντα, και Ουζουμπούρου, και οι μαριονέτες προδότες πολιτικοί το ψήφισαν!!!
Το Δ.Ν.Τ. του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, απαιτεί να βγούν στο σφυρί οι περιουσίες των Ελλήνων, που χρωστούν στο δημόσιο, για να τις πάρει ΕΚΕΙΝΟΣ!!!
Ο χρυσός της Ελλάδος- όπως και της Ουκρανίας- πέταξε για τις Σιωνιστικές ΗΠΑ, και κατατέθηκε στα υπόγεια της Federal Reserve Bank του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να κρατά τη Πρωθυπουργία ο Σαμαράς!!! Τον ΕΝΦΙΑ τον επέβαλαν οι γύπες δανειστές, της Ν.Τ.Π.
μέσω ΔΝΤ, Τρόϊκας, & ΣαμαροΒενιζέλων.
Οι Κυβερνήτες της Ελλάδος είναι οι ΦΟΥΧΤΕΛ & ΡΑΪΝΧΕΝΜΠΑΧ
μπροστά στους οποίους κάθονται σούζα οι Σαμαρο-Βενιζέλοι!
Η Γερμανία λήστεψε όχι μόνο τις Τράπεζες με τις καταθέσεις των Ελλήνων, αλλά και τις Αρχαιότητες. Λήστεψε όλη την Ελλάδα!!!
Η ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών έγινε με χρήματα του Ελληνικού Λαού, αφού πρώτα τις λήστεψαν οι Γερμανοί πιόνια του προέδρου Ρότσιλντ. Οι Αρχαιότητες πέταξαν στα Μουσεία της Γερμανίας, Γαλλίας, Βρετανίας, και σε διεθνείς οίκους πλειστηριασμών!!!
Στη συνάντηση Σαμαρά-Μέρκελ, ο Σαμαράς τα έδωσε όλα στους Γερμανούς, αφού εμφανίστηκε θλιβερός, και άρχισε να μιλάει για τετριμμένα, χιλιοειπωμένα θέματα, ανάπτυξη, πρόοδο, ενεργειακός κόμβος, κ.λ.π. Τα πετρέλαια και φυσικό αέριο τα έδωσε στους ηγέτες της παγκόσμιας Δικτατορίας, και στους Γερμανούς, για να απεξαρτηθούν από τη Ρωσία, σαν πιόνι της Ν.Τ.Π. που είναι!!!
Στη συνέντευξη Σαμαρά-Μέρκελ, ειπώθηκε για ανάπτυξη και ανάκαμψη της Ελλάδος. Αυτά είναι μόνο στη φαντασία του Σαμαρά.
Η ανεργία μειώνεται στη κομματική φαντασία του Σαμαρά.
Για να βρεί δουλειά ένας νεαρός Έλληνας, πρέπει να καταφύγει στο ρουσφέτι. Τα πρωτογενή πλεονάσματα είναι στη φαντασία του Σαμαρά, και οφείλονται στις εισπράξεις του  ΕΝΦΙΑ.
Η Νεολαία της Ελλάδος, με Πανεπιστημιακά διπλώματα-πτυχία μεταναστεύει, και αντικαθίσταται με βάρβαρους Ισλαμιστές λαθρό.
Ο Αγωγός των μογγόλων Αζέρων –αποτυχία Σαμαρά-διασχίζει την Ελλάδα, χωρίς κανένα όφελος για τη χώρα. Όλα τα κέρδη πάνε στους Ρότσιλντ & Ροκφέλερ!! Τώρα ο Αντωνάκης, τον παρουσιάζει ως Στρατηγικό κέρδος της Ελλάδος. Ίδωμεν………….
Τα ΜΜΕ λένε, πολιτικό φιάσκο η συνάντηση Μέρκελ-Σαμαρά.
Ο Σαμαράς τσιμουδιά μπροστά στη Μέρκελ, για Μνημόνια, ΔΝΤ, Τρόϊκα, εθνική κυριαρχία, λιτότητα, και κούρεμα χρέους.
Αιφνιδιασμένος και άφωνος ο Σαμαράς στη προκλητική ερώτηση Γερμανίδας δημοσιογράφου για τα Σκόπια. Η υπηρέτρια του Ρότσιλντ μαριονέτα Μέρκελ, δέχθηκε την ονομασία «Μακεδονία» για τα Σκόπια, σε πείσμα του πολιτισμού των ευρημάτων Βεργίνας & Αμφίπολης.
Το ίδιο και το Σιωνιστικό ανθελληνικό ΝΑΤΟ!!  
Πως θα σωθούμε από τη παγκόσμια Σιωνιστική ΛΑΙΛΑΠΑ;;;
Τούτο το ξέρουν πολύ καλά και γιαυτό προωθούν μέσω φτώχειας, την υπογεννητικότητα, και την εισαγωγή Ισλαμιστών λαθρομεταναστών.
Κατάλαβες τώρα, γιατί στη Βουλή δεν μπαίνει κανένας πατριώτης;;;
Επειδή αυτός δεν θέλει να ανήκει στο θίασο του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, που ψηφίζουν τους νόμους της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, μαζί με τις «άγιες οικογένειες» του τόπου.
Με τη μεταπολίτευση φέραμε τους «Δημοκράτες» Σιωνιστές Ανδρέα, Σημίτιδες, ΓΑΠ-Jefrey, & Σαμαρο-Τούρκογλου, πιόνια και μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, που μας κατάστρεψαν, για να τα οικονομήσει  ο πρόεδρος Ρότσιλντ, και να κάνει τη Γεωπολιτική του, εις βάρος της Ελλάδος!!!
Κατάλαβες τώρα, γιατί τα κάνουν όλα αυτά;; Επειδή είναι υπεύθυνοι απέναντι στη Ν.Τ.Π. του προέδρου Ρότσιλντ, για τον κάθε Έλληνα που ΔΕΝ θα γεννηθεί, για την κάθε Ελληνίδα που ΔΕΝ θα γεννηθεί!!!
Κατάλαβες τώρα, γιατί δεν θα αποκτήσεις εγγονάκια;;;;
Γιατί δεν θέλουν άλλους Έλληνες σ’ αυτόν  το τόπο.
Κατάλαβες τώρα, γιατί πρόσφατα ο αρμόδιος υπουργός – κατόπιν εντολής ΕΚΕΙΝΩΝ- δήλωσε ότι, «αποκλείεται να είναι ο τάφος του Αλέξανδρου» στην Αμφίπολη. Αργότερον τα ανασκεύασε.
Ο Αλέξανδρος δεν υπάρχει νεκρός, ούτε στην Αίγυπτο, ούτε στη πατρίδα του τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Τον «έκλεψαν» ΕΚΕΙΝΟΙ!!!
Τον φοβόνται ακόμη και νεκρό. Στις ημέρες που ζούμε ΕΚΕΙΝΟΙ φοβόνται κάθε τι Ελληνικό!! Οι Σιωνιστές πολιτικοί, Σημίτης, Πάγκαλος, Βενιζέλος, (ο συνεργάτης του Σαμαρά), δήλωσαν στην αρχαιολόγο Λιάνα Σουβαλτζή, δεν θέλουμε να ανακαλυφθεί ο τάφος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, διότι συνεγείρει τον Εθνικισμό των Ελλήνων. Αυτά λέγονται όταν οι Σκοπιανοί, Τούρκοι, Αλβανοί, Ισραηλίτες, Άραβες, Αμερικάνοι, κ.λ.π. βράζουν από εθνικισμό.
Εμάς οι προδότες Σιωνιστές πολιτικοί μας θέλουν κότες!!!
Βάλθηκαν να καταστρέψουν έναν υπερήφανο Λαό!!!
Πως θα σωθούμε από το παγκόσμιο Σιωνιστικό ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ;;;
Η Ν.Τ.Π. προχωρά και αλλάζει εθνολογικά & οικονομικά την Ελλάδα.
Η Ορθοδοξία χτυπιέται κάθε μέρα με νέα μέτρα, και η Εκκλησία της Ελλάδος του Ιερώνυμου δεν αντιδρά!!!
Οι Γερμανοί θέλουν Μνημόνια διαρκείας χωρίς «κούρεμα» του χρέους, κούρεμα των καταθέσεων, και εφάπαξ φόρο επί της περιουσίας του κάθε Έλληνα, μαζί με ΕΝΦΙΑ, δηλαδή αληθινή εξόντωση των Ελλήνων. Πληρώνουμε εμείς οι Έλληνες- τα υποζύγια- φόρους, και οι Μεγιστάνες, & άλλοι παρεπιδημούντες και ενοικούντες τη χώρα μας, παραμένουν αφορολόγητοι.
Οι χώρες που είναι μέσα στα Μνημόνια, δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα με τις άλλες χώρες της Ε.Ε. Δεν έχουν ανθρώπινα δικαιώματα, αυτά δήλωσε η Σιωνιστική επιτροπή-Κομμισιόν- της Ε.Ε.
Το ΔΝΤ είναι φτιαγμένο πάνω στις οικονομικές θεωρίες της Σχολής του Σικάγου, του δόγματος του Σοκ.
Αυτά συμβαίνουν όταν έχουμε πολιτικούς πιόνια, & μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Δύο πράγματα είναι άπειρα, το Σύμπαν, και η ανθρώπινη βλακεία, αυτό ισχύει για τους υποτελείς εφιάλτες σημερινούς πολιτικούς!!!
Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, προδότες, και δοσίλογους, πολιτικούς, δεν είναι θύμα, είναι άξιος της μοίρας του.

                                            ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                            Διεθνολόγος
                                            E-mail: ant.grypaios@gmail.com
         Πηγές
        ----------
        Τα  ΜΜΕ + Διαδίκτυο

        



  

       

          
   
Διαβάστε περισσότερα » »