Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Οι αρχαίοι Έλληνες ανακάλυψαν την Αμερική, υποστηρίζει Ιταλός καθηγητής πανεπιστημίου

PTOLEMY MAPΤο 1492 είναι μια από τις πιο σημαντικές χρονιές στην ιστορία. Ο κόσμος ξαφνικά “μεγάλωσε” μετά την ανακάλυψη της Αμερικανικής Ηπείρου και η Ευρώπη έπαψε να είναι το κέντρο της γης. Ωστόσο, ένας Ιταλός φυσικός, φιλόλογος και ιστορικός των επιστημών ο οποίος διδάσκει σε πανεπιστήμιο της Ρώμης, ο Lucio Russo, επιμένει πως αυτός ο “Νέος Κόσμος” ήταν ήδη γνωστός στους αρχαίους Έλληνες.
Αυτό φαίνεται να υποστηρίζει και στο βιβλίο του, “Η ξεχασμένη Αμερική: Η σχέση μεταξύ των πολιτισμών και το λάθος του Πτολεμαίου” τον οποίο και “κατηγορεί” όπως επίσης και τους “δύσπιστους” Ρωμαίους για την απώλεια της γνώσης των αρχαίων Ελλήνων.
ptolemy map
Μεταξύ των πολλών, όπως υποστηρίζει ο Russo, στοιχείων που ενισχύουν την άποψη πως υπήρχε επαφή μεταξύ των αρχαίων Ευρωπαίων και των ιθαγενών Αμερικανών, είναι μερικά προ-Κολομβιανά κείμενα που κατάφεραν να “επιβιώσουν” της καταστροφής που επέφερε η ισπανική κατάκτηση.
Η λάθος μετάφραση για εκείνους που “ήρθαν από την Ανατολή”
Σε ένα βιβλίο, σχετικά με την προέλευση των Μάγια - όπως αναφέρει μιλώντας στο Epoch Times -υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία. Οι “πατέρες” του συγκεκριμένου πολιτισμού, σύμφωνα πάντα με το κείμενα αυτά, ήταν “μαύροι και λευκοί, με διάφορα πρόσωπα και μιλούσαν διάφορες γλώσσες” και ήρθαν από την Ανατολή. “Και δεν είναι ξεκάθαρο πως διέσχισαν τη θάλασσα”. Ωστόσο, οι ερευνητές αποφάσισαν να μεταφράσουν τη λέξη που χρησιμοποιούσαν οι Μάγια για τη “θάλασσα” ως “λίμνη”.
Επίσης, υπάρχουν αρκετές απεικονίσεις Μάγια αλλά και κείμενα στα οποία γίνονται αναφορές σε άνδρες με μούσια. Μόνο που οι ιθαγενείς της Αμερικανικής Ηπείρου δεν άφηναν γένια.
Υπάρχουν όμως και αρκετά έργα Ρωμαίων στα οποία εμφανίζεται το φρούτο ανανάς, το οποίο “εισήχθη” όμως στην Ευρώπη, μόνο μετά την κατάκτηση του Νέου Κόσμου, δηλ. Το 1492, αφού ευδοκιμούσε στη Ν.Αμερική.
mayas
Ο δογματισμός της επιστήμης
Ο Russo, ο οποίος διδάσκει στο πανεπιστήμιο Tor Vergata της Ρώμης, υποστηρίζει πως ο λόγος για τον οποίο οι ερευνητές πιστεύουν πως η Αμερικανική Ήπειρος δεν ήταν γνωστή στους αρχαίους Έλληνες, έχει να κάνει με τον δογματισμό και όχι με την έλλειψη αποδείξεων.
Για χρόνια, κυριαρχεί η θεωρία πως ο πολιτισμός εξελίσσεται σε προκαθορισμένα στάδια. Για παράδειγμα: ένας πολιτισμός ανακάλυψε τη φωτιά, μετά ανακάλυψε τον τροχό, τη γραφή κοκ φτάνοντας μέχρι τα επιτεύγματα της σύγχρονης τεχνολογίας και τη Δημοκρατία. Όλοι οι πολιτισμοί, εκτιμάται πως “πέρασαν” από αυτά τα στάδια και μπορούν να ιεραρχηθούν βάσει των επιτευγμάτων τους.
Όμως ο Russo, παρουσιάζει ένας εντελώς διαφορετικό σενάριο: οι ανακαλύψεις, όπως πχ η γραφή δεν αναπτύχθηκαν αυτόνομα και ανεξάρτητα σε κάθε πολιτισμό αλλά πέρασαν από τον ένα στον άλλο. Υποστηρίζει δε, πως είναι λανθασμένη η αντίληψη πως η επιστήμη εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο. Εξάλλου υπάρχουν πολλά παραδείγματα επιστημονικής και πολιτισμικής παρακμής όπως η καταστροφή του πολιτισμού των Καρχηδονίων και των Ελλήνων, από τους οποίους οι Ρωμαίοι κληρονόμησαν μόνο ένα μικρό μέρος των επιστημονικών τους γνώσεων.
roman ships
Ένα από τα σχετικά παραδείγματα που αναφέρει ο Rosso, αφορά τα επιτεύγματα στον τομέα της ναυσιπλοϊας. “Το μέγεθος των πλοίων κατά την Ελληνιστική περίοδο ξεπεράστηκε μόνο την περίοδο του Ναπολέοντα ενώ ο Κολόμβος, όπως αναφέρεται, σχεδίασε το ταξίδι βασιζόμενος σε μέρος των μαθηματικών γνώσεων της Ελληνιστικής περιόδου που είχαν καταφέρει να διασωθούν. Όπως τονίζεται, οι Έλληνες ήταν εξάλλου ο μόνος πολιτισμός της εποχής του που είχε κατανοήσει πως η Γη είναι στρογγυλή. Η γνώση αυτή όμως στη συνέχεια “χάθηκε”.
Ακόμη και σήμερα όπως τονίζει στο Epoch Times ο Russo, βρισκόμαστε σε μια περίοδο “επιστημονικής κρίσης” η οποία όμως είναι διαφορετική από αυτή των ρωμαϊκών χρόνων καθώς η σημερινή παρακμή, σύμφωνα με τον καθηγητή, “κρύβεται” πίσω από τα τεχνολογικά επιτεύγματα.
Το λάθος του Πτολεμαίου και πως οι άνθρωποι “ξέχασαν” την Αμερική
Παρά ταύτα, το ερώτημα παραμένει. Πως μπορεί οι άνθρωποι να “έχασαν” τη γνώση μιας ολόκληρης ηπείρου; Το λάθος, σύμφωνα με τον καθηγητή, εντοπίζεται στον Πτολεμαίο ο οποίος έφτιαξε έναν “παγκόσμιο” χάρτη συνδυάζοντας τους επικρατέστερους ισχυρισμούς από τις διαθέσιμες αρχαίες πηγές.
Το βασικό πρόβλημα κατά τον καθηγητή είναι η “τοποθέτηση” των Τυχερών Νησιών, τα οποία οι αρχαίοι Έλληνες αποκαλούσαν Κανάριες Νήσους. Στην πραγματικότητα όμως οι Έλληνες αναφέρονταν στις Αντίλλες, σύμφωνα τουλάχιστον με τον Russo. Η “παρεξήγηση” οφείλεται κατά τον ίδιο, στου Ρωμαίους και όχι μόνο, και στη δυσπιστία όσο και αδυναμία τους να “ανοιχτούν” στους ωκεανούς.
ptolemy map
Ακολουθώντας τους κανόνες τη φιλολογικής όσο και μαθηματικής λογικής, ο Russo εξηγεί στον αναγνώστη, ένα ένα τα λάθη του Πτολεμαίου – τα οποία θεωρούνται πολύ μεγάλα- και παράλληλα αποδεικνύει πως οι γνώσεις των αρχαίων Ελλήνων για τον πλανήτη μας ήταν πολύ ακριβείς. Ο Πτολεμαίος, όπως τονίζει ο καθηγητής, υπολόγισε λάθος το γεωγραφικό πλάτος των Κανάριων Νήσων, κατά 15 μοίρες με αποτέλεσμα στο δικό του χάρτη να εμφανίζονται εκεί που θα αναέμενε κανείς να είναι οι Αντίλλες. Φυσικά η Αμερική δεν εμφανίζεται στο χάρτη του.
Σύμφωνα με τον Russo, το βιβλίο προκάλεσε δύο ειδών αντιδράσεις. Οι επιστήμονες και οι φιλόλογοι έδειξαν ενθουσιασμό, σε αντίθεση με τους ιστορικούς και τους γεωγράφους, που όπως τονίζει ο συγγραφέας, αδυνατούν να κατανοήσουν κάποιες λογικές πτυχές του έργου του.
“Έχουμε πολλά να μάθουμε από τους αρχαίους Έλληνες. Για παράδειγμα θα πρέπει να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε την τάση που υπάρχει για υπερβολική εξειδίκευση” γιατί τα πιο ενδιαφέροντα πράγματα μπορούν να γίνουν κατανοητά μόνο από αυτούς που εστιάζουν σε περισσότερες από μια πτυχές της ανθρώπινης γνώσης.

Πηγή: Epoch Times

Διαβάστε περισσότερα » »

Λύνονται τα προβλήματα λειτουργίας της Μαιευτικής- Γυναικολογικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης και της Παθολογικής Κλινικής του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας



maieytiki 2Λύθηκε το θέμα των εφημεριών της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, μετά την άψογη συνεργασία που υπήρξε μεταξύ Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, διοίκησης του νοσοκομείου και Ιατρικού Συλλόγου Κοζάνης.
Απο 1 Φεβρουαρίου 2015 όλες οι εφημερίες και τα εξωτερικά ιατρεία της Κλινικής θα λειτουργούν σε 24ωρη βάση όλες τις ημέρες της εβδομάδας, δίνοντας λύση σε ένα χρονίζον πρόβλημα με τη συνεργασία ιδιωτών γιατρών.
Επίσης, άμεσα αντιμετωπίστηκε το πρόβλημα που ανέκυψε με την Παθολογική Κλινική του Μποδοσάκειου Νοσοκομείου. Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με το θεματικό αντιπεριφερειάρχη και σε συνεννόηση με το διοικητή της 3ης ΥΠΕ, το διοικητή και τα όργανα της ιατρικής υπηρεσίας του Μποδοσάκειου, με στόχο την πλήρη στελέχωση της Παθολογικής και την εύρυθμη λειτουργία του συνόλου των υπηρεσιών του Νοσοκομείου, προχώρησαν στην λύση της κάλυψης των αναγκών με τη συνδρομή νοσοκομειακών γιατρών.
Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ανταποκρίθηκε άμεσα στα ζητήματα της λειτουργίας των κλινικών, δίνοντας προτεραιότητα στην υγεία των πολιτών. Πάγια θέση είναι οι αρμοδιότητες του τομέα υγείας να περιέλθουν στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
maieytiki 3 maiytiki 4
kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Λόγος του Μέγα Αλέξανδρου [video] ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΌ ΒΙΝΤΕΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ!!


*** Παράκληση δείτε το βίντεο μαζί με τα παιδιά σας***

Μια παραγωγή του Ροδίτη Βασίλη Χατζηβασίλη Ο Αλέξανδρος ο Μέγας ως Έλληνας , μίλησε Ελληνικά. Μίλησε με λόγια απλά, το πόσο ωραίο είναι και πόσο μεγάλο να είσαι Έλληνας…
Στην σημερινή εποχή που ζούμε ως Έλληνες, είμαστε το μόνο κράτος που ....
υπέστημεν τα τελευταία χρόνια από τις κυβερνήσεις που μας διοίκησαν ,τόσο πολύ ανθέλληνικότητα.
Μας μπέρδεψαν απο αριστερά, κεντρώα και δεξιά .
Δεν κατάλαβαν αυτοί που ασκούσαν και ασκουν την εξουσία ότι οι αρχαίοι μας πρόγονοι, αυτοί που γέννησαν την δημοκρατία, μιλούσαν σε μια άλλη γλώσσα .(..Έχουμε πολίτευμα που δεν αντιγράφει των άλλων τους νόμους, αλλά πιο πολύ είμαστε εμείς παράδειγμα σε μερικούς παρά μιμητές τους…)
Το γεννηθείς Έλληνας είναι θέμα τύχης . Το να αισθανθείς Έλληνας και να αποκτήσεις την συνείδηση την Ελληνική είναι θέμα επιλογής και κατάλληλης παιδείας....


 

Σκηνοθεσία κείμενο μονταζ: Γιαννης Χατζηβασιλης
Φωνή Μεγάλου Αλέξανδρου :Αλέξανδρος Λαμπρίδης
Υπεύθυνος Βιβλιοθήκης : Κωστής Νικολάκης
Κάμερα: Μανώλης Χατζηβασίλης Τ
ίτλος τραγουδιού: Μανα του Αλεξανδρου
Στίχοι: Πάνος Θεοδωρίδης
Μουσική: Γιάννης Μαρκόπουλος
Τραγουδι: Γιώργος Νταλάρας
Παραγωγή : Μουσείο Βασίλη Χατζηβασίλη

 
Όλυμπος Κάρπαθος. 

http://tonoikaipnevmata.wordpress.com/
Διαβάστε περισσότερα » »

KOKKINEΣ ΓΡΑΜΜΕΣ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου



  ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΙ ΑΝ.ΕΛ.
    ΚΑΙ  Ο  ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ  ΤΟΥ  ΣΥΡΙΖΑ
            --------------------------------------------
          Θέμα: Ονομασία της ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ!!!
         ----------------------------------------------------------
Προς όλους τους ανησυχούντες Έλληνες Πατριώτες. Προς  πληροφορίαν σας, το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΔΕΝ πρόκειται να δοθεί στους Σλάβους Σκοπιανούς, παρά τις αποφάσεις των προηγούμενων Σιωνιστών εφιαλτών πολιτικών,διότιοι ΑΝ.ΕΛ.έχουν «Κόκκινες Γραμμές» στη συγκυβέρνησηΣΥΡΙΖΑ, στα εθνικά θέματα.
Ο νέος ΥΠ.ΕΞ. κ. Κοτζιάς είναι πατριώτης.
Είναι ανιστόρητηκαι ανθελληνική ενέργεια, των Σιωνιστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ να δώσουν το Ελληνικό όνομα Μακεδονία στους Σλάβους.
Το δέχτηκαν οι ΣαμαροΒενιζέλοι διότι ήταν κλητήρες της Μέρκελ υπηρέτριας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Φαντασθείτε την Ελληνική Μακεδονία των Ελλήνων Βασιλέων Φιλίππου & Μεγάλου Αλεξάνδρου, και της Μητρός αυτού Ολυμπιάδος, της Βεργίνας-Αμφίπολης-Δίον, στα χέρια των Σλάβων, χωρίς ιστορία, διότι το θέλει η Ν.Τ.Π.!!!
Τόσο αγράμματοι και ανιστόρητοι είναι οι παγκόσμιοι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ. Αυτοί μόνον από Τράπεζες, Χρηματιστήρια, ενεχυροδανειστήρια, δάνεια, τόκους,SpreadsCDS,BONDS,αγορές, και άλλα κλεπτοκρατικά κόλπαγνωρίζουν.
Είναι οι παγκόσμιοι πότες του αίματος των Λαών της Γης. Αυτός είναι ο πολιτισμός τους!!!
Είναι σαν να δίναμε εμείς τη πατρίδα του Αβραάμ-Ισαάκ-Ιακώβ, της Σάρας, Ραχήλ, Ρεβέκας, Ρούθ, (από το ROTHSCHILD) (ό εστί μεθερμηνευόμενον οι υιοί της Ρούθ), την ιερή Γη τωνΒασιλέων Δαυϊδ & Σολομώντα, στους Ισλαμιστές Μουσουλμάνους Τζιχαντιστές!
Μας αδικούν, δεν τους αδικούμε!!!
Εμείς όμως είμαστε ιστορικά πολιτισμένοι, και σεβόμαστε Ιστορία- Θρησκεία, και παραδόσεις των Λαών της Γης. Πράγμα που δεν κάνουν οι Κοσμοκράτορες. Εμείςδεν είμαστε βάρβαροι!!!
Εάν υπήρχε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με το ποτάμι, τότε θα έπρεπε να φοβόμαστε και ανησυχούμε, διότι το ποτάμι, με τα όχι καθαρά νερά, έχει εκφρασθεί κατά το παρελθόν, υπέρ των εθνικών παραχωρήσεων, κόντρα στη συνθήκη της Λωζάνης. Νομίζουν οι αφελείς ότι έτσι με υποχωρήσεις, υποτέλειες, και παραχωρήσεις στους γείτονες, θα εξασφαλίσουν συνθήκες καλής γειτονίας, και ειρήνης.
Έτσι αποθρασύνονται οι εχθρικοί γείτονες, διότι τοθεωρούν δειλία των Ελλήνων, και υποταγή στη Σιωνιστική παγκόσμια διακυβέρνηση του ΜεγάλουΑδελφού, της οποίας οι εχθρικοί γείτονες τυγχάνουν μαριονέτες και ευνοούμενοι.
Εάν βλέπατε συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ με ποτάμια, με λασπώδη και θολά νερά, τότε δικαιολογημένα θα έπρεπε να φοβάστε για την Ελλάδα και τους Έλληνες. Τότε πραγματικά η Ελλάδα θα εγένετο κοιλάδα του «Πεσαβάρ» που λέει ο Θείος Τράγκας στις πρωϊνές εκπομπές στο ραδιόφωνο.
Αυτό είναι το πρόγραμμα της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό, και οι αφελείς οπαδοί του ποταμιού πέφτουν θύματα παραπληροφόρησης της προπαγάνδας της Ν.Τ.Π. και Σιωνιστικής διακυβέρνησης και παγκοσμιοποίησης.
Δεν έχουμε ανάγκη τα Σιωνιστικά Ευρωπαϊκά  δάνεια της Σιωνιστικής Τρόϊκας, με αυτά μας σκλάβωσαν, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές, χάρη στα Στρατηγικά – Γεωπολιτικά-&Γεωενέργειαςευεργετήματα της δημιουργίας προς τη πατρίδα μας. Φτάνει να μπορούμε να τα εκμεταλλευθούμε και αξιοποιήσουμε κατάλληλα. Έχουμε μια πλούσια πατρίδα, με ηλίθιους αποτυχημένους πολιτικούς. Μπορούμε με τις κατάλληλες δυναμικές πολιτικές,  να τους χορέψουμε σε ένα ταψί τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, αφέντες Ευρώπης & Αμερικής, με τη Γεωστρατηγική μας θέση.
Να τους πούμε δυναμικά, ή μας σβύνετε το χρέος που παράνομα μας χρεώσατε, ή παραχωρούμε στρατιωτικές βάσεις στη Ρωσία, έναντι παντός τιμήματος.  Θα δεχθούν να διαγράψουν το χρέος διότι φοβούνται τη Ρωσία στο Αιγαίο!
Ας ζητήσουμε νομικά από τη Γερμανία τα δις. ευρώ που μας χρωστάει.
Η Σιωνιστική Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να «φάει» πολλά χαστούκια από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛ. γιατί ήτανε κακομαθημένη στην υποτέλεια από τους εφιάλτες Σαμαράδες!!!
Ήδη ο ΥΠΕΘΑ Πάνος Καμμένος έκανε τα πρώτα βήματα για αμυντικές συμφωνίες με τη Ρωσία.
Οι Γερμανοί θέλουν πάτημα στο λαιμό για να βάλλουν μυαλό. Το GRECXITείναι απειλές.
Η Ε.Ε. χρειάζεται την Ελλάδα για Γεωπολιτικούς σκοπούς, και αυτό πρέπει να καταλάβουμε, γιαυτό ιδρύουν τα ποτάμια, για να μας έχουν πολιτικά και οικονομικά στο χέρι. Η Γερμανία χωρίς το φυσικό αέριο της Ελλάδος θα είναι πάντα εξαρτημένη από τη Ρωσία.
Αναφορικά με τα πετρέλαια, ας το κάνουμε όπως το έκανε η Νορβηγία, που όλα τα έσοδα πηγαίνουν στα ασφαλιστικά ταμεία, με χρηστή διοίκηση.
Οι ΑΝ.ΕΛ. όπως και η Χ.Α. είναι αναγκαίο καλό για τη πατρίδα. Μην ξεχνάτε ότι και τον ήρωα Κολοκοτρώνη φυλάκισαν οι τότε Κωλέτηδες-Μαυροκορδάτηδες σημερινοί Σαμαράδες, δούλοι και υπηρέτες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!!
Η φυλάκιση Ελλήνων Πατριωτών είναι απαράδεκτη! Έπρεπε η Δικαιοσύνη να αρθεί στο ύψος των εθνικών αναγκών και περιστάσεων της πατρίδος, και όχι να υπακούει στις επιθυμίες των αχυρανθρώπων πολιτικών.Βλέπε παράδειγμα ιστορικών δικαστών.
Στους δύσκολους καιρούς για τη πατρίδα ποίους θα χρησιμοποιήσουμε;;; μήπως τους Σαμαράδες;;
Ο Τερτσέτης και Πολυζωϊδης αναρριγούν στο τάφο τους για τα σημερινάεθνικά σφάλματα!  
Οι φυλακισμένοι βουλευτές πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι για να εκπροσωπούν τον Ελληνικό Λαό, όπως ορίζει το Σύνταγμα των Ελλήνων.
Τον Κολοκοτρώνη φυλάκισαν, όταν όμως τον χρειάστηκαν, έτρεχαν να τον παρακαλούν να βοηθήσει............
Τα Εθνικά μας  θέματα είναι κόκκινη  γραμμή για τους ΑΝ.ΕΛ.και αυτό συγκρατεί τους θεωρητικούς αφελείς οπαδούς των ποταμιών,της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και παγκοσμιοποίησης.
Με Σαμαρο-Βενιζέλους & Ποτάμια, (Σιωνιστικά κατάλοιπα, εκλογής της Ν.Τ.Π.και παγκόσμιας δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ), η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ήτανχαμένη υπόθεση για την Ελλάδα, διότι ήδη οι Σιωνιστές απελθόντες πολιτικοί–με τις νέες Σιωνιστικές δυνάμεις τα Ποτάμια με τα θολά νερά,-_ (και όλη αυτή τη Σιωνιστική παρέα-μαφία που είχε παραλύσει καιπαραπλανήσει τουςΈλληνες), είχαν υποσχεθεί το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στη ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ,αλλά και στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, στα μεγάλα Αφεντικά, στο μεγάλο Αδελφό!!!
Είχαν υποσχεθεί την ενέργεια της Ελλάδος, μισά-μισά, με τον Τούρκο, και τους Σιωνιστές της Παγκόσμιας Δικτατορίας του κ. ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Λες και ο Τούρκος, εάν ήταν δικά του, θα τα μοιραζότανε με εμάς!!!
Δηλαδή από πετρέλαια-Φυσικό Αέριο, δεν θα είχε μείνει τίποτα για τους Έλληνες.
Η απελθούσα πολιτική Σιωνιστική μαφία, είχαν υποσχεθεί όλο το πλούτο της Ελλάδος στους Σιωνιστές Παντοκράτορες, φτάνει αυτοί να ήταν στην εξουσία!!Γιαυτό δεν οριοθέτησαν την Α.Ο.Ζ. Έστελναν όλες τις εισπράξεις της Ελλάδος, στο Μεγάλο Αφεντικό ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ, γιαυτό ο Ελληνικός Λαός πείναγε, του πήραν το σπίτι, αυτοκτονούσε, δυστυχούσε, και δεν είχε υγεία-παιδεία-εργασία-πρόνοια!
Ο Καλός Θεός της Ελλάδος, σώζει την Ελλάδα,και την Ελληνική Μακεδονία, τη Θράκη, με το Αιγαίο και τα νησιά! Ο διαμελισμός της Ελλάδος ήταν επί θύρες με τους απελθόντες εφιάλτες!
Προς επιβεβαίωση βλέπε επίσημες δημόσιες δηλώσεις της πρώην προέδρου της Βουλής των Ελλήνων, προς το πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Παπούλια, ο οποίος δεν είχε αντιδράσει, αλλά είχε αποδεχθεί σιωπηρώς τα σχέδια της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, εις βάρος της Ελλάδος.
Ο Σαμαράς με τη πολιτική απρέπεια και αγένεια που διέπραξε, με το να μη παραδώσει τη Πρωθυπουργία, έφυγε από το Μέγαρο Μαξίμου με το ελικόπτερο, σαν τους Αργεντινούς Πρωθυπουργούς, πιόνια & μαριονέτες των Σιωνιστών  Επικυρίαρχων αρπακτικών!
Ο Σαμαράς δεν είχε πολιτικό πολιτισμό!!!
Τέτοιους Σιωνιστές εφιάλτες ηγέτες είχαμε!!!
Χρειαζόμαστε Έλληνες Πατριώτες, για να ξεβρωμίσει ο τόπος, διότι πολύ εβρώμισαν την Ελλάδα οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, με τα εδώ πολιτικά πιόνια τους!!!!
Μας κατέστρεψαν με τη χρεοκοπία, ενώ εμείς δεν τους πειράξαμε!!!
Βλέπουμε με φιλικό μάτι, και τείνουμε χείρα φιλίας σε όλους τους Λαούς της Γης.
                                  ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος- Αρθρογράφος









Διαβάστε περισσότερα » »