Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΝΑΤΟ & ΟΥΚΡΑΝΙΑ του Αντώνη Ι Γρυπαίου

Κύριοι Αρχηγοί των Ε.Δ.

Η πρόσφατη ιστορία της ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ είναι γνωστή από τα ΜΜΕ. Το ΝΑΤΟ εισέβαλε –ως μη όφειλε-σεσφαίρα επιρροής άλλης υπέρ-δυνάμεως…………….
Έχετε υπ’ όψιν ότι το ΝΑΤΟ είναι ο μεγάλος Εχθρός της Ελλάδος.
Βοηθά τους εχθρούς μας από Βορρά και Ανατολάς.
Ως εκ τούτου συμμετέχοντας στις επιθέσεις του ΝΑΤΟ εναντίον της ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ, βοηθάτε τον εχθρό
μας ΝΑΤΟ, πράγμα που είναι εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδος-πατρίδος.
Ενώ βλέπουμε τη καταστροφή, εμείς μένουμε μέσα στη «φάκα».
Συμμετέχοντας στις επιθέσεις του ΝΑΤΟ, κάνετε έγκλημα κατά της πατρίδος.
Εκτός τούτου θέτετε σε κίνδυνο τις φιλικές σχέσεις του Λαού μας με τη Ρωσία, η οποία δυνατόν να μας χρειασθεί σε καιρούς χαλεπούς για τη πατρίδα.
Δεν απευθύνομαι προς τους πολιτικούς διότι αυτοί είναι προδότες της Πατρίδος.
Οι πολιτικοί όντες προδότες της Πατρίδος, γέμισαν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες, διότι έτσι θέλει η παγκόσμια Δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!!
Οι πολιτικοί αφού υπέγραψαν τα Μνημόνια, κατεδίκασαν τον Ελληνικό Λαό και ΕΣΑΣ, στην εσχάτη ένδεια, και εξασφάλισαν τους δανειστές του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, τώρα κάνουν εκλογές, για να συνεχίσουν το ανθελληνικό έργο τους. Αρκεί αυτοί να πλουτίζουν, από δώρα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προδίδοντας τη Πατρίδα………..
Οι πολιτικοί παρέδωσαν στους Τούρκους τα Ελληνικά νησιά, και το Ανατολικό Αιγαίο, εκτελώντας τα Γεωπολιτικά & Γεωστρατηγικά σχέδια της παγκόσμιας Κυριαρχίας!!!
Οι πολιτικοί ασχολούνται τώρα με την προεκλογική περίοδο, εκφωνώντας λόγους αερολογίες, περί ανέμων και υδάτων, αγνοώντας το 3ο Μνημόνιο που ψήφισαν ομοθυμαδόν επί τω αυτώ!!!
Οι εφιάλτες πολιτικοί δεν αναφέρουν καν τη λέξη
λαθρομετανάστες, που κατακλύζουν την Ελλάδα.
Χάνουμε τη πατρίδα μας, και εσείς κάθεστε αραχτοί, στις προσταγές του ανθελληνικού ΝΑΤΟ, και των προδοτών πολιτικών!!!
Οι πολιτικοί είναι μαριονέτες της παγκόσμιας κυβέρνησης-Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Το ΝΑΤΟ τελεί υπό τις διαταγές της παγκόσμιας Δικτατορίας.
Μην έχετε εμπιστοσύνη στις Δυτικές δυνάμεις (ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ) οι οποίες είναι υπό τις διαταγές της παγκόσμιας Δικτατορίας.
Οι Δυτικοί αρκετά μας έκλεψαν όλο το πλούτο, και μας ποδοπάτησαν σαν Μ@@@@@ς που είμαστε, είναι καιρός να αντιδράσουμε και να επαναστατήσουμε. Οι δούλοι κάποτε εξεγείρονται, και εμείς μένουμε σκλάβοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, σαν τους προδότες πολιτικούς.
Η Ρωσία θα μας χρειασθεί στο μέλλον, τηρείστε ουδετερότητα.
Το μέλλον προδιαγράφεται ζοφερό για την Πατρίδα μας, με τις σημερινές συμμαχίες, και με τους προδότες αργυρώνητους πολιτικούς.
Οι Αμερικανοί (ΗΠΑ) θα καταστραφούν σε ενδεχόμενο Γ! Παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο, πράγμα που επιδιώκει η παγκόσμια δικτατορία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Κρατάτε «πισινή» λέει ο Λαός.
Μην εκθέτετε την Ελλάδα σε πυρηνικό πόλεμο, ως χώρα μέλος του ΝΑΤΟ, συμμετέχοντας σε επιθέσεις του ΝΑΤΟ εναντίον της ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ.
Όποιος αισθάνεται φίλος και σύμμαχος με το ΝΑΤΟ είναι εχθρός της Ελλάδος.

Αντώνης Γρυπαίος
Διεθνολόγος/Αρθρογράφος ΜΜΕ
Διαβάστε περισσότερα » »

Αργεντινή: Παράδειγμα προς μίμηση ή αποφυγή του Μιχάλη Ραμπίδη


– Η άγνοια συνήθως δημιουργεί το φόβο και όταν κατά καιρούς θέλουν να φοβίσουν τους Έλληνες, αναφέρουν ως παράδειγμα προς αποφυγήν της Αργεντινής που έχει παρόμοια οικονομικά προβλήματα και  υπονοώντας: «Γι’ αυτό καθίστε ήσυχα γιατί θα γίνουμε σαν την Αργεντινή».
– Η Αργεντινή το 2001 επέλεξε την χρεωκοπία, αποσυνδέοντας το εθνικό της νόμισμα (πέσος) από το δολάριο και εξω-πετώντας  το ΔΝΤ. Με το κούρεμα του χρέους ο πληθωρισμός εκτινάχθηκε, τα εισαγόμενα προϊόντα ακρίβαιναν  και για 1,5 έως 2 χρόνια ήταν δύσκολα, κυρίως για την μεσαία τάξη.
– Η πρόεδρος Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ, συνεχίζοντας το έργο του αποβιώσαντος προέδρου και συζύγου της Νέστορ  Κίρχνερ (2007), έκανε στροφή στην αποδοτική και ποιοτική παραγωγή του πρωτογενούς τομέα, με αποτέλεσμα (λόγω πέσος) να παραχθούν φτηνά και ανταγωνιστικά εξαγώγιμα προϊόντα.
– Η έξοδος -εκπαραθύρωση των εκπροσώπων του ΔΝΤ (μεγάλοι καρχαρίες) δημιούργησε ευνοϊκές συνθήκες εισόδου επενδυτών (μικροί καρχαρίες) και από 10% επί του ΑΕΠ οι επενδύσεις ανέβηκαν στο 27%  διπλασιάζοντας το ΑΕΠ έως το 2010.
– Η ΑΝΕΡΓΙΑ που ξεπέρασε το 25% έπεσε σταδιακά στο 7% το 2013 ο ρυθμός ανάπτυξης είναι στο 7% ετησίως,  ενώ τα ποσοστά φτώχειας των πολιτών, που πλησίασαν το 50% έπεσαν στο 12% το 2010.
– Μέσα σε οκτώ (8) χρόνια διπλασιάστηκε το κατά κεφαλήν εισόδημα, ενώ το δημόσιο χρέος από το 169% του ΑΕΠ (μικρότερο από το Ελληνικό) κατέβηκε στο 49% και εξακολουθεί μειούμενο.
– Η Ελλάδα να συνεχίσει το πλάνο μιας εξαρτώμενης οικονομικής πολιτικής που δεν παράγει, μ’ ένα σκληρό νόμισμα,  που επιβάλουν οι ΚΑΠ μόνο να εισάγει, για να μας πωλούν οι Ευρωπαίοι και οι άλλοι τα πανάκριβα προϊόντα τους, αυξάνοντας αρνητικά το ανισοβαρές ισοζύγιο;
Διαβάστε περισσότερα » »

Λόγω εκλογών στις 20/9 , ο Δρόμος Θυσίας των Γιαννιτσών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015.




                        
                    Ο Δήμος  Πέλλας τιμώντας την μνήμη των 120 εκτελεσθέντων Γιαννιτσιωτών  την 14η Σεπτεμβρίου 1944 κατά τη Γερμανική κατοχή στα ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ , διοργανώνει τον ΔΡΟΜΟ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ , την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2015.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται υπο  την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με τη συνδιοργάνωση του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων ( Α.Σ.Α.Ε.Δ.)και με την συνεργασία της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών – Ο.Μ.Γ. και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ  ΠΕΛΛΑΣ    ΚΙΛΚΙΣ.                                         
Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2015  περιλαμβάνει:
ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ 2015
1.       4ος Ημιμαραθώνιος ΄΄PELLA HALF MARATHON ΄΄
2.       ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΒΑΔΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ 6 km.
3.       ΔΡΟΜΟΣ  ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ -  ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΡΕΞΙΜΟ & ΒΑΔΗΝ   800μ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΔΡΑΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  -  ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ                                   (περιήγηση ιστορικών χώρων)   


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
PELLA HALF MARATHON 2015
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:              ΚΥΡΙΑΚΗ   27  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2015
ΤΟΠΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:        ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «Πλατανότοπος» - ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ:                       09:00
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ:                   Πεζόδρομος Γιαννιτσών   (Πολεμικό Μουσείο - Πλατεία ΕΠΟΝ)
Διαβάστε περισσότερα » »