Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΗΣ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΤΗΣ Ε.Ε. ΚΑΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


101Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ της ΕΛΣΤΑΤ εζήλωσεν την δόξαν του εφιάλτη για μια βίλα στην Ουάσινγκτον, και χρηματοδότηση από τους δανειστές του Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ θα μείνει στην Ιστορία σαν ο σύγχρονος ΕΦΙΑΛΤΗΣ της Ελλάδος.
Ως γνωστόν η Ε.Ε. τελεί υπό κατοχήν της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Λόρδου-Βαρώνου Προέδρου της Ν.Τ.Π. ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο Πρόεδρος-Βαρώνος –Λόρδος ΡΟΤΣΙΛΝΤ και η μαφία του, είναι η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. (Δίπλα φωτογραφία) ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!!!!
Όλοι οι επιτελείς της Ε.Ε. είναι υπηρέτες του προέδρου της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Όλοι οι Βασιλείς, Πρόεδροι & Πρωθυπουργοί των κρατών-μελών της Ε.Ε. είναι ορντινάντσες του Προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Η ηγεσία (ΜΑΦΙΑ) της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, επτώχευσαν την Ελλάδα, για λόγους Γεωπολιτικής, και για να κλέψουν όλο το πλούτο της Ελλάδος.
Τούτου δοθέντος, με τεχνιτά μέσα της ΕΛΣΤΑΤ, εξέδωσαν πλαστά νούμερα για το έλλειμα της Ελλάδος το 2009.
Η Κομισιόν αισθάνεται ενοχές για την τεχνιτή χρεοκοπία της Ελλάδος, και για τα Μνημόνια που επεβλήθηκαν επάνω στον Ελληνικό Λαό, με τα οποία φτωχοποιήθηκε ο Ελλ. Λαός.
Φυσικό είναι οι επιτελείς της Ε.Ε. να θέλουν να υπερασπιστούν το αφεντικό τους ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για την τεχνιτή, και δόλια, χρεοκοπία της Ελλάδος, και για το επαχθές, απεχθές, και επονείδιστο ΧΡΕΟΣ που μας φόρτωσαν.
Είναι ανθελληνική η επιστολή των ανδρεικέλων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ της Κομισιόν της Ε.Ε., της μαφίας των δανειστών του Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προς την Ελληνική Κυβέρνηση, για τα στατιστικά νούμερα της ΕΛ.ΣΤΑΤ του Ανδρέα Γεωργίου.
Όπως γράφουν τα ΜΜΕ, «Το όργανο των δανειστών ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ, έχει εξασφαλισμένο άσυλο».
Με βίλα στην Ουάσινγκτον, ο άνθρωπος που φυλάκισε τους Έλληνες στη σκοτεινή εποχή των Μνημονίων, στο επαχθές & επονείδιστο ΧΡΕΟΣ, και στη σκλαβιά των τσιφούτηδων τοκογλύφων δανειστών.
Η Κομισιόν της Ε.Ε. απειλεί να μπλοκάρει την αξιολόγηση αν διωχθεί ο υπόδικος ΓΕΩΡΓΙΟΥ, και ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ μέχρις εσχάτων για το διογκωμένο έλλειμμα.
210 δις. ευρώ μας στοίχισε ο προδότης ΓΕΩΡΓΙΟΥ όργανο των ξένων Κοσμοκρατόρων Σιωνιστών, της γνωστής παγκόσμιας οικονομικής ΕΛΙΤ των Κοσμοκρατόρων.
Η Κομισιόν απειλεί γιατί φοβάται την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Ο υπόδικος ΓΕΩΡΓΙΟΥ αποκαλεί ΑΝΟΗΤΟ τον Ελληνικό Λαό.
Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ βρήκε άσυλο στη φωλιά των Επικυρίαρχων Σιωνιστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, στη χώρα της ΧΙΛΑΡΙ & ΟΒΑΜΑ.
Η Ελλάδα θυσιάστηκε για να σωθούν οι Τράπεζες της Ε.Ε.
Η επιστολή αυτή της Κομισιόν της Ε.Ε. προσβάλλει την Ελληνική Δικαιοσύνη, που παραπέμπει τον Γεωργίου ίνα δικαστεί, για τα ψεύτικα στατιστικά νούμερα, με τα οποία προήλθεν η χρεοκοπία της Ελλάδος, και η ΤΡΟΪΚΑ των δανειστών με τα Μνημόνια.
Ο Λόρδος ΡΟΤΣΙΛΝΤ είναι ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης των Κοσμοκρατόρων δανειστών της Ελλάδος. (ΔΝΤ+Ε.Κ.Τ.+ Ε.Ε.).
Όλοι αυτοί είναι ιδιοκτησία του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Μας εκβιάζουν με τη μείωση του ΧΡΕΟΥΣ για να αθωώσουμε τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ της ΕΛΣΤΑΤ.
Οι δανειστές Κοσμοκράτορες της ΜΑΦΙΑΣ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ πρώτα έφεραν τη χρεοκοπία μέσω ΕΛΣΤΑΤ του Γεωργίου, και μετά φέρανε τους Λαθρομετανάστες!!!
Με την επέμβαση αυτή της Κομισιόν της Ε.Ε. στα εσωτερικά μας, αποδεικνύουν την ΕΝΟΧΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ, και της ορντινάντσας αυτών ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
Απόδειξη ΕΝΟΧΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ είναι η διαφυγή του στο εξωτερικό, υπό την προστασία του Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Βαρώνος όνομα και πράμα ο αόρατος Λόρδος ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!
Κυβερνά την υφήλιο από τα παρασκήνια…………….
Το διεθνές πρακτορείο ειδήσεων REUTERS αποκαλύπτει ότι «Ξένοι» χρηματοδοτούν τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ της ΕΛΣΤΑΤ.
Η Ελληνική Δικαιοσύνη οφείλει να διερευνήσει αυτή την αποκάλυψη, και να υποχρεώσει τον προδότη ΓΕΩΡΓΙΟΥ να ομολογήσει πόσα, πως, και από ποιούς τα πήρε.
Ο Τύπος γράφει (πρωτοσέλιδα διαφόρων εφημερίδων) σήμερα, «Ράπισμα των Βρυξελλών» για την υπόθεση Γεωργίου.
«Ωμή παρέμβαση των Βρυξελλών στην έρευνα για τα παραποιημένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ», και ζητούν οι Κοσμοκράτορες δανειστές «ΑΘΩΩΣΤΕ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ».
«Ωμή παρέμβαση από την Κομισιόν για την τεχνιτή διόγκωση του ελλείμματος του 2009» και
«Έπεσαν οι μάσκες για τον σκοτεινό ΓΕΩΡΓΙΟΥ»
«Η Κομισιόν της Ε.Ε. (Υπηρέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ & ΣΟΡΟΣ) στηρίζει τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ της ΕΛΣΤΑΤ».
Μετά τον εκβιασμό της Κομισιόν, μπορούμε να διεκδικήσουμε 210 δις. ευρώ, τη ζημιά που πάθαμε, βάσει των συνθηκών της Ε.Ε. (Ακούς ΤΣΙΠΡΑ);;;
Εμείς διερωτώμεθα, ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΑΟΡΑΤΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ;;;
 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος ΜΜΕ
Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΑΣ ΚΑΘΗΛΩΣΑΝ ΨΥΧΙΚΑ & ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΣΕ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ του Μιχάλη Ραμπίδη



Σε ένα ασταθές παγκόσμιο οικονομικό & γεωπολιτικό περιβάλλον, με την Ευρώπη παραπαίουσα και εκτροχιασμένη, την κοινωνία καθηλωμένη και την πλειοψηφία της πολιτικής ηγεσίας κατώτερης των περιστάσεων, καθίσταται αβέβαιο έως και οδυνηρό το μέλλον της Ελλάδας.
- Η εμμονή της ντόπιας ελίτ στην συν-υφαρπαγή πλούτου από κοινού με τους δανειστές τοκογλύφους.
 - Η ωμή και ξεδιάντροπη παρέμβαση της ΚΟΜΙΣΙΟΝ στην ελληνική δικαιοσύνη, για την παραποίηση των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ από τον εντεταλμένο των δανειστών και διορισμένο του ΓΑΠ  Ανδρέα Γεωργίου.
- Η λυσσαλέα  αντίδραση των νταβατζήδων να συμμορφωθούν με το νόμο για τις τηλεοπτικές άδειες μετά από 27 χρόνια προσωρινότητας, πολιτικών εκβιασμών, θαλασσοδανείων κ.λπ.
 - Η αποπολιτικοποίηση, ο πολιτικός λήθαργος και η αποχαύνωση μεγάλου μέρους του λαού από τους κοινωνικούς ναρκωτές (ΜΜΕ) και όχι μόνον.
Μας οδηγούν σε συμπεράσματα  τεκμηριωμένων δεξαμενών σκέψης (Analyst.gr) που αποτελούν φάρο προβληματισμού, αφύπνισης,  καθοδήγησης και δράσης στον χρόνο που διαμορφώνει αναπότρεπτες, αλλά πιθανότατα  βελτιούμενες καταστάσεις:
 - Είναι πολύ σημαντική η προπαγάνδα των ΜΜΕ στην Ελλάδα, που αποτελεί πειραματόζωο της πολιτικής ελίτ.  Ξεκίνησε με την παραποίηση των οικονομικών μεγεθών, ώστε να μετατρέψει τους πολίτες σε σκλάβους χρέους. Προπαγάνδα και οικονομικό μαρτύριο, εξουδετέρωσαν όλες τις υγιείς αντιστάσεις.
- Ως μέλη μιας σιωπηλής αγέλης, ενώ φοβούνται τον λύκο, οδηγούνται στην σφαγή από τον χαμογελαστό νεαρό βοσκό τους, χωρίς αντίδραση ή αντίσταση, επειδή συνθηκολόγησαν ψυχικά και διανοητικά.  
 - Αποδεχόμενοι τη διανοητική ανεπάρκειά τους και πιστεύοντας πως η πιθανή επιμήκυνση της αποπληρωμής του χρέους (ως υπάκουα παιδιά) είναι ταυτόσημη με την ονομαστική, οι εφιάλτες τους δεν πρόκειται ποτέ να τελειώσουν.
 - Η ανόητη εγχώρια ελίτ συνέπραξε με τους εισβολείς, επειδή πίστευε πως θα μπορούσε να συμμετέχει στη λεηλασία της Ελλάδας από τους δανειστές της, υφαρπάζοντας σημαντικό μερίδιο. Δεν κατάλαβαν ότι ειδικά οι Γερμανοί δεν δίνουν ούτε ένα ψίχουλο από το γεύμα τους, ενώ ταυτόχρονα απεχθάνονται τους προδότες περισσότερο από τους προδομένους.  Γνωρίζουν καλά οι τραπεζίτες (Άγγλο-Γάλλοι- Γερμανοί κ. οι α.) αρκετούς πάμπλουτους Έλληνες, που ποτέ δεν τους έθεσαν στο απυρόβλητο, και αργά ή γρήγορα έρχεται η σειρά τους.  Δεν μας απομένει παρά:
- Αφύπνιση και αντίσταση για μια νέα πορεία ανατροπής και επιστροφής στην κανονικότητα!!!
 - Μια μίνιμουμ έστω συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων μπροστά στο μεγάλο κοινωνικό και πολιτικό αδιέξοδο και κυρίως η εθνική παρέμβαση σε πιθανές γεωπολιτικές αλλαγές, με ότι αυτό συνεπάγεται, στη γειτονιά μας!

Διαβάστε περισσότερα » »