Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Απομυθοποιώντας 5 διαδεδομένες θεωρίες για το κρασί

Το κρασί είναι ένα πολύπλοκο ζήτημα ή μήπως έτσι παρουσιάζεται; Η αλήθεια είναι ότι το κρασί είναι αρκετά ευέλικτο προϊόν, ανάλογα με το πώς το αντιμετωπίζει κανείς.

Aν εξετάσουμε μερικούς από τους πιο διαδεδομένους μύθους που κυριαρχούν γύρω από τον κόσμο του κρασιού, θα διαπιστώσουμε ότι κάποιοι από αυτούς θα καταρρεύσουν σαν χάρτινοι πύργοι...



Το κόκκινο κρασί ταιριάζει με κρέας και το λευκό με ψάρι – Εύλογο


Αυτός είναι ένας σχετικά παλιός κανόνας ο οποίος όμως, «παραμορφώθηκε» κατά τη διάρκεια των χρόνων. Η βασική θεωρία εδώ βασίζεται στο ότι τα κόκκινα κρασιά με τα οξέα και τις τανίνες τους ταιριάζουν όμορφα με τα κρέατα που είναι πλούσια, λιπαρά και μεστά σε γεύση, ενώ από την άλλη τα λευκά κρασιά ταιριάζουν καλύτερα με ελαφρύτερες γευστικές επιλογές. Ένα πράγμα όμως, που έχει αλλάξει ιδιαίτερα με την πάροδο των χρόνων είναι το φαγητό και οι γεύσεις του.

Σήμερα, υπάρχουν τόσες πολλές επιρροές και μίξεις στην κουζίνα που μάλλον θα ήταν προτιμότερο να ταιριάζατε το είδος της μαγειρικής σας παρά το υλικό του πιάτου σας. Αυτό βέβαια, δεν σημαίνει ότι το κόκκινο κρασί δεν πηγαίνει με κρέας και το λευκό με ψάρι, αλλά σαν κανόνας είναι σχετικά παλιός και μπορεί να προκαλέσει αστοχίες. Ο κανόνας πια είναι ότι με το κάθε φαγητό ταιριάζει το κρασί που σας ευχαριστεί περισσότερο. Υπάρχουν παραδείγματα λευκών κρασιών που ταιριάζουν άψογα με κόκκινο κρέας, ενώ αντίστοιχα κόκκινα που ταιριάζουν γάντι με το ψάρι. Πειραματιστείτε λοιπόν και ανακαλύψτε νέους συνδυασμούς γεύσεων.



Tο κρασί σερβίρεται σε θερμοκρασία δωματίου – Λάθος


Αυτός είναι ένας κανόνας από... τα χρόνια που δεν υπήρχε κεντρική θέρμανση. Η θερμοκρασία δωματίου παλιότερα έμοιαζε με τη θερμοκρασία ενός υπογείου, με μπόλικη υγρασία και ελάχιστους βαθμούς. Σήμερα, τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ. Η θερμοκρασία δωματίου είναι στην καλύτερη περίπτωση, μεταξύ 20 και 23 βαθμούς Κελσίου, αλλά και παραπάνω.

Στις υψηλές θερμοκρασίες το κρασί ξεκινά να χάνει την ισορροπία του και να αλλοιώνει τη γεύση του. Αναδεικνύει περισσότερο το αλκοόλ του και τις έντονες τανίνες του και χάνει σταδιακά την ένταση των οξέων που αρχικά έχει. Αν θέλετε να απολαύσετε την καλύτερη γεύση από ένα κρασί σας, σερβίρετέ το σχετικά δροσερό.

Αυτό βέβαια, δεν είναι και πολύ σαφές. Υπάρχουν πολλοί που ακολουθούν πιστά μια συγκεκριμένη θερμοκρασία για κάθε κρασί αλλά και συγκεκριμένο ποτήρι (!). Ένας απλός και εύκολος κανόνας είναι αυτός των «15 λεπτών». Βγάλτε τα λευκά κρασιά σας από το ψυγείο 15 λεπτά πριν το σερβίρισμα και από την άλλη, βάλτε τα κόκκινα κρασιά σας στο ψυγείο για τον ίδιο χρόνο. Ακούγεται και είναι σχετικά ανακριβές και γενικό, αλλά έτσι είναι όλοι οι γενικοί κανόνες, που σε δύσκολες καταστάσεις αποτελούν έναν μπούσουλα.



Τα γλυκά κρασιά ταιριάζουν με τα επιδόρπια – Σχεδόν εύλογο


Είστε σχεδόν έτοιμοι να σερβίρετε το γλυκό σας Σαμιώτικο κρασί μαζί με την τούρτα σοκολάτας που ετοιμάσατε, σωστά; Αυτό προτείνουν οι ειδικοί, αλλά δεν ακούγεται σε όλους μας ως η καλύτερη επιλογή… Σίγουρα κάποιοι συνδυασμοί αυτού του είδους να είναι νόστιμοι και γευστικοί, αλλά πολλοί είναι εκείνοι που θα προτιμούσαν να συνοδεύσουν τον επιδόρπιο οίνο τους με λίγο foie gras ή κάποιο παχύ αλλαντικό. Αρέσει ιδιαίτερα η αντίθεση γλυκού και αλμυρού περισσότερο από ό,τι οι συμπληρωματικές γεύσεις. Άλλωστε πολλές φορές δεν σκεφτήκατε ότι η επιπλέον ζάχαρη του γλυκού σας κρασιού είναι υπερβολική μετά την ζάχαρη του επιδορπίου;

Φυσικά και υπάρχουν εξαιρέσεις. Ένα γλυκό με bitter σοκολάτα σίγουρα ταιριάζει άψογα με ένα γλυκό κρασί. Καλύτερα να κάνετε λοιπόν, αυτό που σας αρέσει περισσότερο παρά να ακολουθείτε πιστά ορισμένους κανόνες.



Τα Merlot είναι απαλά – Λάθος


Οι γενικεύσεις σχετικά με συγκεκριμένες ποικιλίες σταφυλιών, πολλές από τις οποίες ήταν αρκετά αξιόπιστες μέχρι σήμερα, τώρα μάλλον είναι σχεδόν άχρηστες. Η εξέλιξη στην καλλιέργεια και την οινοποίηση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στην τελική γεύση του κρασιού και κάνει τους γενικούς κανόνες να μοιάζουν πρόχειροι και καθόλου ασφαλείς.

Σίγουρα, ορισμένα κρασιά συνεχίζουν να ταιριάζουν στα στερότυπά τους, αλλά αυτά είναι όλο και λιγότερα. Ας είμαστε προσεκτικοί με τις υποθέσεις και τις γενικεύσεις. Εκτός από το να δοκιμάζετε, ρωτήστε και διαβάστε όσο μπορείτε περισσότερο σχετικά με το κρασί. Θα εκπλαγείτε ευχάριστα από πολλές ετικέτες και είδη τα οποία περιφρονούσατε μέχρι τώρα λόγω των στερεοτύπων που τα ακολουθούσαν για χρόνια.




Οι κριτικοί κρασιού έχουν πάντα δίκιο - Λάθος


Οι κριτικοί κρασιού όταν δοκιμάζουν ετικέτες μπορούν να μεταφέρουν μόνο δυο πράγματα: 1. πόσο καλό είναι το κρασί, βασιζόμενοι στη γεύση που θα έπρεπε να έχει το κρασί και 2. πόσο τους άρεσε το κρασί που δοκίμασαν. Αυτά τα δύο πράγματα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους αλλά δεν είναι απαραίτητα χρήσιμα για τον καθένα μας.

Η οινογνωσία είναι πολύ προσωπική και υποκειμενική. Προκειμένου να φανούν χρήσιμοι οι κριτικοί προσπαθούν να μεταφέρουν μια γενική ιδέα για το τι να περιμένετε από ένα κρασί, αλλά και κάποιες γενικές προτιμήσεις τους. Δεν έχουν όλοι τα ίδια γούστα και στην κριτική η προσωπική άποψη είναι εμφανής και παίζει σημαντικό ρόλο, όπως άλλωστε και σε κάθε είδους κριτική. Είναι πιθανό όμως, να ανακαλύψετε κάποιον κριτικό που ταιριάζει πολύ στα δικά σας γούστα. Καλύτερα να μάθετε να εμπιστεύεστε σιγά σιγά το προσωπικό σας κριτήριο και τις δικές σας προτιμήσεις και να αφήσετε στην άκρη στερεότυπα και γενικεύσεις.


clickatlife.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Οι εγκληματίες Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου παρέδωσαν τον ΟΤΕ σε γερμανική διοίκηση και τώρα σκοπιανοί, κροάτες κλπ ελέγχουν τις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ τηλεπικοινωνίες.

Δηλαδή τι διαφορετικό έκανε η γκεστάπο στην κατοχή; Είναι δυνατόν να έχουν λόγο στις τηλεπικοινωνίες των Ελλήνων “εισαγόμενοι” μάνατζερς χωρίς επίβλεψη από το Ελληνικό κράτος; Είναι δυνατόν μία εταιρεία που διώκεται για μίζες παγκοσμίως να ελέγχει τις ελληνικές τηλεπικοινωνίες; Σύµφωνα µε την επίσηµη διαπίστευσή τους από τον ΟΤΕ κατ’ εντολή της Deutsche Telekom. Τραγελαφικά γεγονότα εκτυλίχθηκαν τις τελευταίες µέρες στον ΟΤΕ. Το ΧΩΝΙ της Κυριακής αποκαλύπτει! Τη ∆ευτέρα 10 Σεπτεµβρίου, δεκατρείς τεχνικοί του ΟΤΕ, από τα τµήµατα Αµαρουσίου, Ν. Ιωνίας, Αλυσίδας, Αρεως, Χαλανδρίου και Σόλωνος πήραν την εντολή να παραλάβουν από το ∆ιοικητικό Μέγαρο του Οργανισµού, ισάριθµους αλλοδαπούς managers, προκειµένου να τους συνοδεύσουν στις επισκέψεις στα σπίτια των συνδροµητών για συνδέσεις και βλάβες τηλεφωνικών γραµµών. Πρόκειται για Κροάτες, Ρουµάνους, Σλοβένους, Μαυροβούνιους managers καθώς και 3 διευθυντές της Makedonski Telekom (έτσι τους διαπίστευσε επίσηµα ο ΟΤΕ), ενώ στο κλιµάκιο βρισκόταν και ένας Γερµανός... Ο κάθε αλλοδαπός manager ακολουθούσε έναν Ελληνα τεχνικό και έτσι σχηµατίζοντας «ζευγάρια», έµπαιναν απρόσκλητοι στα σπίτια Ελλήνων συνδροµητών του ΟΤΕ (που φυσικά δεν τους ενηµέρωναν για το τι συµβαίνει), άνοιγαν καφάο και συγκέντρωναν πληροφορίες για τις τηλεφωνικές συνδέσεις ανθρώπων, χωρίς φυσικά ούτε να τους ενηµερώσουν ούτε να τους ζητήσουν τη σχετική άδεια. Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ όλο το εφιαλτικό παρασκήνιο. 

olympia.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΕΙΤΕ: Τι κάνουμε σε περίπτωση σεισμού; ΞΕΧΑΣΤΕ ΟΣΑ ΞΕΡΑΤΕ! 10 οδηγίες επιβίωσης!

 
Το όνομά μου είναι Doug Copp. Είμαι ο Αρχηγός Διάσωσης και Διευθυντής Καταστροφών της...
Αμερικανικής Ομάδας Διεθνούς Διάσωσης (American Rescue Team International, ARTI), η πιο έμπειρη ομάδα διάσωσης του κόσμου.
Οι πληροφορίες που περιέχονται σ' αυτό το άρθρο θα σώσουν ζωές...

στο ενδεχόμενο ενός σεισμού. Το πρώτο κτίριο στο οποίο μπουσούλισα στα τέσσερα ήταν ένα σχολείο στη πόλη του Μεξικού κατά τη διάρκεια του σεισμού του 1985. Όλα τα παιδιά ήταν κάτω από τα θρανία. Όλα τα παιδιά κυριολεκτικά καταπλακωθήκανε σε σημείο ισοπέδωσης.

Θα μπορούσαν να είχαν σωθεί άμα είχαν ξαπλώσει δίπλα στα θρανία κατά μήκος του διαδρόμου. Ήταν φρικτό, καθόλου αναπόφευκτο και αναρωτήθηκα γιατί τα παιδιά δεν ήταν στους διαδρόμους. Δεν ήξερα εκείνη τη στιγμή ότι είχε δοθεί οδηγία στα παιδιά να κρυφτούν κάτω από οποιοδήποτε έπιπλο. Απλά, όταν τα κτίρια γκρεμίζονται, το βάρος της οροφής που πέφτει πάνω στα διάφορα αντικείμενα ή έπιπλα ενός δωματίου συνθλίβει αυτά τα αντικείμενα, αφήνοντας κάποιο χώρο ή κενό δίπλα τους. Αυτός ο χώρος είναι αυτό που αποκαλώ 'τρίγωνο της ζωής'...

Όσο μεγαλύτερο και δυνατότερο είναι το αντικείμενο, τόσο το λιγότερο θα συμπιεστεί. Όσο λιγότερο συμπιεστεί, τόσο μεγαλύτερο το κενό και τόσο μεγαλύτερη θα είναι η πιθανότητα ο άνθρωπος που χρησιμοποιεί το κενό αυτό για την ασφάλειά του να μη τραυματιστεί. Την επόμενη φορά που θα δείτε κτίρια που έχουν καταρρεύσει στην τηλεόραση, μετρείστε τα 'τρίγωνα' που έχουν σχηματιστεί. Είναι παντού. Είναι το πιο κοινό σχήμα που θα δείτε στα γκρεμισμένα κτίρια. Είναι παντού.

ΔΕΚΑ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΠΟ ΣΕΙΣΜΟ
1. Σχεδόν όλοι που απλά 'βουτούν και κρύβονται κάτω από κάτι' όταν καταρρέει ένα κτίριο συνθλίβονται μέχρι θανάτου. Οι άνθρωποι που χώνονται κάτω από αντικείμενα, όπως θρανία ή αυτοκίνητα, συνθλίβονται.


2. Οι γάτες, τα σκυλιά και τα μωρά πολύ συχνά και φυσικά διπλώνουν το σώμα τους στην εμβρυακή θέση. Πρέπει να κάνετε και εσείς το ίδιο σε περίπτωση σεισμού. Είναι ένα φυσικό ένστικτο ασφάλειας και επιβίωσης. Μπορείτε να επιβιώσετε σε ένα μικρό κενό. Πηγαίνετε δίπλα σε ένα αντικείμενο, δίπλα σε ένα καναπέ, δίπλα σε ένα ογκώδες αντικείμενο που θα συμπιεστεί ελαφρά αλλά θα αφήσει ένα κενό δίπλα του.


3. Τα ξύλινα κτίρια είναι η ασφαλέστερη κατασκευή που μπορεί κανείς να βρεθεί κατά τη διάρκεια ενός σεισμού. Το ξύλο είναι ελαστικό και κινείται με τη δύναμη του σεισμού. Αν όντως ένα ξύλινο κτίριο καταρρεύσει, δημιουργούνται μεγάλα κενά επιβίωσης. Επιπλέον, ένα ξύλινο κτίριο έχει λιγότερη συμπυκνωμένη μάζα όταν καταρρεύσει. Τα κτίρια από τούβλα θα σπάσουν σε πολλά ατομικά τούβλα. Τα τούβλα αυτά θα προκαλέσουν πολλούς τραυματισμούς, αλλά λιγότερα πολτοποιημένα πτώματα σε σύγκριση με πλάκες από μπετόν.


4.Αν είστε ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι τη νύχτα και συμβεί σεισμός, απλά κυλήστε έξω από το κρεβάτι. Ένα ασφαλές κενό θα υπάρχει γύρω από το κρεβάτι. Τα ξενοδοχεία θα είναι σε θέση να πετύχουν ένα πολύ υψηλότερο ποσοστό επιβίωσης από σεισμό, απλά με το να αναρτήσουν μία πινακίδα στο πίσω μέρος της πόρτας κάθε δωματίου, που να λέει στους ενοίκους να ξαπλώσουν στο πάτωμα δίπλα στη βάση του κρεβατιού κατά τη διάρκεια ενός σεισμού.



5. Αν συμβεί ένας σεισμός και δεν μπορείτε εύκολα να ξεφύγετε με το να βγείτε έξω από τη πόρτα ή το παράθυρο, τότε ξαπλώστε κάτω και διπλώστε το σώμα σας στην εμβρυακή θέση δίπλα σε ένα καναπέ ή σε μία μεγάλη καρέκλα.



6.. Σχεδόν όλοι που πηγαίνουν κάτω από το κούφωμα της πόρτας όταν καταρρέει το κτίριο, σκοτώνονται. Και αυτό γιατί αν κάθεστε κάτω από το κούφωμα και η πόρτα πέσει προς τα μπρος ή προς τα πίσω θα συνθλιφτείτε από την οροφή από πάνω. Αν ή πόρτα πέσει προς τα πλάγια θα κοπείτε στη μέση από το κούφωμα. Και στις δύο περιπτώσεις θα σκοτωθείτε!



7. Ποτέ να μη πάτε στις σκάλες. Οι σκάλες έχουν διαφορετική ιδιοσυχνότητα (ταλαντώνονται διαφορετικά από το κεντρικό όγκο του κτιρίου). Οι σκάλες και το υπόλοιπο τμήμα του κτιρίου συνεχώς προσκρούουν μεταξύ τους μέχρις ότου οι σκάλες διαλυθούν εκ θεμελίων. Οι άνθρωποι που πάνε στις σκάλες πριν λάβει χώρα η οριστική διάλυσή τους, ακρωτηριάζονται φρικτά από τα σκαλοπάτια της σκάλας τη στιγμή που αυτά διαλύονται. Ακόμα και αν το κτίριο δεν καταρρεύσει, μείνετε μακριά από τις σκάλες, καθόσον αυτές είναι από τα πιο πιθανά μέρη του κτιρίου να υποστούν βλάβες. Ακόμα και αν οι σκάλες δεν καταρρεύσουν από το σεισμό, μπορεί να καταρρεύσουν αργότερα από την υπερφόρτωσή τους από τον πανικόβλητο κόσμο που έχει στραφεί σ' αυτές για εκκένωση του κτιρίου. Οι σκάλες πρέπει πάντα να ελέγχονται για καταλληλότητα μετά από σεισμό, ακόμα και αν το υπόλοιπο κτίριο δεν έχει υποστεί ζημιές.



8.Πηγαίνετε κοντά στους εξωτερικούς τοίχους του κτιρίου ή έξω από αυτούς αν είναι δυνατόν. Είναι πολύ καλύτερα να είστε κοντά στο εξωτερικό του κτιρίου παρά στο εσωτερικό. Όσο πιο μακριά είστε από την εξωτερική περίμετρο του κτιρίου, τόσο μεγαλύτερη είναι η πιθανότητα να μπλοκαριστεί η οδός διαφυγής σας.


9. Οι άνθρωποι που βρίσκονται μέσα στα οχήματά τους συνθλίβονται όταν ο δρόμος από πάνω (ανισόπεδοι δρόμοι) καταρρεύσει σε περίπτωση σεισμού και καταπλακώσει τα οχήματά τους. Αυτό είναι ακριβώς αυτό που συνέβη με τις πλάκες ανάμεσα στα καταστρώματα στη λεωφόρο Nimitz. Τα θύματα του σεισμού του Σαν Φραντσίσκο έμειναν όλα μέσα στα αυτοκίνητά τους. Σκοτώθηκαν όλοι. Θα μπορούσαν να είχαν σωθεί απλά με το να είχαν βγει έξω και να είχαν καθίσει ή ξαπλώσει δίπλα στα οχήματά τους. Όλα τα καταπλακωμένα αυτοκίνητα είχαν κενά ύψους ενός μέτρου δίπλα τους, εκτός από εκείνα στα οποία οι κολώνες από μπετόν είχαν πέσει εγκάρσια πάνω τους.



10. Ανακάλυψα, καθώς μπουσουλούσα μέσα σε γραφεία εφημερίδων που είχαν καταρρεύσει, καθώς και σε άλλα γραφεία με πολύ χαρτικό υλικό, ότι το χαρτί δεν συμπιέζεται. Μεγάλα κενά δημιουργούνται γύρω από στοίβες από χαρτί.



Στα σχολεία άραγε μαθαίνουν ακόμη στα παιδάκια τις απαρχαιωμένες τακτικές; ΔΙΑΔΩΣΤΕ αυτό το μήνυμα και σώστε ζωές!


Διαβάστε περισσότερα » »

Ανάλυση του «ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ»! Με Ελληνικούς υπότιτλους ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ (Alan Watt)

Untitled-2Ο Αλαν Βατ δίνει μια εμπεριστατωμένη ανάλυση στο εργαλείο «σοκ και δεος» της ατζέντας των παγκοσμιοποιητών.Δεν έχουμε παρά να συνδυάσουμε πολλά από αυτά που λέει, με τις πολιτικές που...
εφαρμόζονται στην πατρίδα μας τώρα, το φόβο και την ανημπόρια που επιδιώκει η εξουσία να μας φυτέψει, και γενικά τη νοητική χειραγώγηση που ασκείται και μέσα από την τηλεόραση ,αλλά και μέσα από την ίδια την παιδεία…




attikanea
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΟ LOBBY TΟΥ ΕΥΡΩ ... Του Αντώνη Γρυπαίου. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ !

Ο Πρωθυπουργός κατηγορεί τους πολιτικούς του αντιπάλους ότι
ευρίσκονται στο LOBBY της δραχμής, και ότι το λόμπι της δραχμής είναι ο εχθρός της Ελλάδος, ενώ αυτός βρίσκεται στο
LOBBY των Βρυξελλών, στο LOBBY του Ευρώ, και στο LOBBY των μνημονίων. Ο Πρωθυπουργός ευρίσκεται στο LOBBY του ξεπουλήματος όσο-όσο των ασημικών της χώρας στους δανειστές τραπεζίτες των κατακτητών. Το LOBBY του Ευρώ, εξυπηρετεί τα ...τραπεζικά Σιωνιστικά οικονομικά συμφέροντα, γιαυτά φροντίζει ο κ. Σαμαράς.
Το ευρώ μας κατάστρεψε, και όχι η δραχμή.
Στην Ευρωζώνη της Ε.Ε. επικρατεί η αρχή «ο κλέψας του κλέψαντος»,
ή το «Μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό». Βλέπε συμπεριφορά της Γερμανίας έναντι των κρατών του νότου της ζώνης του ευρώ.
Γίναμε Γερμανικό προτεκτοράτο. Μας κυβερνά Γερμανός ανθύπατος,
υπάλληλος της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων του Ρότσιλντ.
Mας κυβερνά μια Σιωνιστική Γερμανική ύπατη αρμοστεία.
Μας κυβερνούν οι τρείς  σωματοφύλακες του Ρότσιλντ,  Άραμις (Σαμαράς),
Πόρθος (Βενιζέλος), και Νταρτανιάν (Κουβέλης).
Οι Αρχαίοι πρόγονοι έλεγαν, «Έξεστιν Κλαζομενίοις ασχημονείν», οι σύγχρονοι Έλληνες σήμερα καταντήσαμε Κλαζομένιοι, αφού ανεχόμεθα Ούννους και Βάνδαλους, Γότθους & Βησιγότθους, να μας κυβερνούν, και όχι μόνο.
Σήμερα υφιστάμεθα εισβολή του Ισλάμ στη χώρα μας, στη χώρα του πολιτισμού.
Αφρικανοποιούν τη πατρίδα μας, και ουδείς συγκινείται.
Είναι στα σχέδια των Κοσμοκρατόρων, η Ελλάδα να Αφρικανοποιηθεί, με Ισλαμισμό, οπότε αντίο Χριστιανισμός και Ορθοδοξία.
Αυτά να τα ακούν οι Αρχιερείς μας, που κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου, αντί να ξεσηκώσουν το Λαό, τιθέμενοι επικεφαλής σαν το Παπαφλέσσα, κ.λ.π.
Ο Αρχιεπίσκοπος λέει, «Τα σκάνδαλα θα μείνουν στο σκοτάδι, όπως ο φάκελος της Κύπρου.» Εν όψει αυτής της καταστάσεως Αρχιερείς τι πράττετε;;;
Των οικιών ημών επιπραμμένων, Αρχιερείς καθεύδετε!!!
Οι πολιτικοί μας απεδείχθησαν Ιεροφάντες της υποτέλειας. 
Οι σάπιοι πολιτικοί μας δεν είναι ικανοί ούτε το κατοχικό δάνειο να διεκδικήσουν από τη Γερμανία, ούτε τις πολεμικές  αποζημιώσεις.
Οι Γερμανοί έστησαν ένα μηχανισμό δημοσιονομικής πειθαρχίας που παράγει ύφεση, σκοτώνει τις ασθενέστερες  οικονομίες, και θέτει σε κίνδυνο το ευρώ.
Θέλουν την Ελλάδα ένα αποτυχημένο κράτος. Θεωρούν τη χώρα μας πολύ μικρή για να έχει τόσο μεγάλη περιουσία, και τη βυθίζουν στο χάος για να τη κλέψουν.  
Απαγορεύουν την Ελληνική σημαία σε Αρχαιολογικούς ιερούς τόπους-χώρους.
Στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, το 50% είναι παιδιά λαθρομεταναστών, και οι Έλληνες πληρώνουν φόρους για την λειτουργία αυτών των παιδικών σταθμών, ενώ τα Ελληνόπουλα μένουν απέξω!!! Οι Έλληνες πληρώνουν φόρους για την επιβίωση των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, αυριανών κατακτητών μας.
3100 Αλλοδαποί  λαμβάνουν επίδομα πολυτέκνων, ενώ οι Έλληνες το πόπολο πληρώνουν φόρους για να γεννούν οι λαθρομετανάστες.
Άραγε οι μεγαλοεργολάβοι πληρώνουν φόρους, ή μόνο το πόπολο;;;;
Οι μεγαλοεισοδηματίες των διοδίων πληρώνουν φόρους;;;
Για να πατάξουν τη φοροδιαφυγή κυνηγούν το πόπολο, αντί να κυνηγούν  τους μεγαλοκαρχαρίες. Κυνηγούν τη ταβερνιάρισα στην Ύδρα, που λέει και ο Τσίπρας. Ο Σαμαράς δεν μπορεί να βαρέσει το γαϊδαρο, και βαράει το σαμάρι.
Τα νέα οικονομικά μέτρα είναι μέτρα Βουλγαροποίησης της Ελλάδος, πλιν όμως
στη Βουλγαρία η ΔΕΗ έρχεται  Ευρώ 50,00 το δίμηνο, όχι Ευρώ 600,00 που έρχεται στον Έλληνα, και η βενζίνη κοστίζει  1 Eυρώ και όχι 2,  κ.λ.π.
Θα πάμε σε πτώχευση, δεν το γλυτώνουμε. Το LOBBY του Ευρώ θα μας οδηγήσει στη χρεοκοπία, και στη δραχμή με ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΕΗ.
Χρεοκοπία σημαίνει, -το λέει η λέξη-, «Κόβω το χρέος», αυτό ο Σαμαράς και η παρέα του δεν μπορούν να το καταλάβουν, είναι τόσο δύσκολο.
Άλλο Μεταξάς, και άλλο Σαμαράς, ο πρώτος δόξασε την Ελλάδα, και ο δεύτερος την κάνει διεθνές ρεντίκολο. Ο ένας Ηγέτης, και ο άλλος πιόνι της τρόϊκας.
Η Σιωνιστική τρόϊκα θέλει να αποδυναμώσει τις Ένοπλες Δυνάμεις, για να μπορέσουν οι Τούρκοι να διαμελίσουν τη πατρίδα μας, υπό την αιγίδα της Γερμανίας. Απευθυνόμενος στην ηγεσία των ενόπλων δυνάμεων τους λέω, δεν πρέπει να επιτρέψετε να διαλυθούν οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, αυτό είναι που θέλουν οι «Έλληνες» Γερμανοτσολιάδες και η Τρόϊκα, για να καταλάβουν την όμορφη πατρίδα μας. Ήδη άρχισαν τα όργανα στη Νότιο Ευρώπη. Στη Πορτογαλία οι ένοπλες δυνάμεις ξεσηκώθηκαν για τη προστασία της χώρας τους και του λαού. Καλέστε τους εν αποστρατεία συναδέλφους σας, στο πλευρό σας, ώστε όλοι μαζί να σώσετε την Ελλάδα, αφού ήδη καταπατείται το Σύνταγμα των Ελλήνων. Αυτός ο σάπιος προδοτικός πολιτικός κόσμος, πρέπει να εκλείψει. Δεν πάει άλλο.  Επιδίωξη της τυραννίας της Σιωνιστικής Τρόϊκας είναι να πτωχεύσουν οι Έλληνες πολίτες. Μιλάμε για γενοκτονία του Ελληνικού Λαού.
Για το κ. Χατζηδάκη υπουργό ανάπτυξης, «Όσα περισσότερα καλά λόγια λέει  για σας και το υπουργείο σας,  ο  Ύπατος Αρμοστής, κ Χόρστ Ράϊχενμπαχ, τόσο χειρότερα για το Λαό. Φαίνεται ξεχάσατε τη τιμωρία που σας επέβαλλε ο λαός».
Οι τράπεζες του παγκόσμιου Σιωνιστικού οικονομικού κατεστημένου, που επιχειρούν κατά το πλείστον στις ΗΠΑ, & Ε.Ε., δημιούργησαν το «κόλπο» του χρέους, με το ισχυρό νόμισμα του Ευρώ, για να δανείζουν τα χρεωμένα κράτη με υψηλά επιτόκια, και έτσι να τα έχουν μονίμως οικονομικά σκλαβωμένα, να τα εκμεταλλεύονται σαν αποικίες και προτεκτοράτα, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Τα πλούσια κράτη της Ευρωζώνης, με τους παγκόσμιους Σιωνιστές τραπεζίτες, είναι στο LOBBY  του ευρώ. Εκεί θέλει να είναι και ο κ. Σαμαράς.
Ο κ. Πρωθυπουργός  λέει, «Να είμαστε στο LOBBY του ευρώ, και ας ψοφάμε
από τη πείνα. Να είμαστε στο LOBBY του ευρώ, και ας γίνουμε αποικία.»
Μα η αποικία κ. Σαμαρά μου διατρέχει κινδύνους τριχοτόμησης και εδαφικού διαμελισμού. Είπαμε ο λύκος τρώει το αρνί, και εμείς τώρα είμαστε στη φωλιά του λύκου. Είμαστε μέσα σε ένα λάκκο με φίδια.
Το Ευρώ θα φέρει χρεοκοπία.Το  LOBBY  του ευρώ σημαίνει,
1.- Πλήρη εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού.
2.- Ανύπαρκτες παροχές υγείας και παιδείας.
3.- Ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας.
4.- Ελλιπή άμυνα της χώρας. Η χώρα δεν συνορεύει με το Λουξεμβούργο, και τις Κάτω Χώρες, αλλά με τους άρπαγες Τούρκους, Σκοπιανούς, και Αλβανούς, οι οποίοι συνεχώς απειλούν την εθνική μας κυριαρχία.
5.- Συνεχή δανεισμό από τους τσιφούτηδες σαράφηδες τοκογλύφους τραπεζίτες του Ρότσιλντ, και της Σιωνιστικής παρέας του.
6.- Κατάργηση εθνικής κυριαρχίας.
7.- Παράδοση της διοίκησης της χώρας σε ξένους τοποτηρητές, βλέπε τοποτηρητές Ράϊχενμπαχ, Φούχτελ, και τα λογιστάκια της Τρόϊκας.
8.- Ελλιπή Αστυνομική προστασία των πολιτών.
9.- Πλήρη ισοπέδωση μισθών και συντάξεων.
10.-Πλήρη ισοπέδωση εργασιακών δικαιωμάτων του λαού.
11.- Έλλειψη φαρμάκων, με κλειστά φαρμακεία, και κλειστά νοσοκομεία,
με αποτέλεσμα το θάνατο Ελλήνων πολιτών.
12. Κύμματα μετανάστευσης της νεολαίας της χώρας.
13.- Άφιξη εδώ εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών, με αποτέλεσμα την Ισλαμοποίηση της χώρας, και την εξαφάνιση της Μητέρας του Ελληνισμού.
14.- Εξαθλίωση των ενόπλων δυνάμεων, με ότι αυτό συνεπάγεται.
15.- Οι δανειστές μας παίρνουν τα σπίτια μας, και μας οδηγούν στις φυλακές.
16.- Με νόμο επιβάλλουν τη διδασκαλία της Τουρκικής γλώσσας, στα Ελληνικά σχολεία, καθάπασαν την επικράτειαν, και προβολή Τούρκικων σίριαλ στη T.V.
17.- Η κλοπή των αρχαιοτήτων από τους «συμμάχους» και «εταίρους» στην Ε.Ε.
είναι κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας, και ως τοιαύτη πρέπει να αντιμετωπισθεί από τη διεθνή δικαιοσύνη.
Αυτά κύριε Πρωθυπουργέ είναι το LOBBY του ευρώ για τους Έλληνες.
Βεβαίως υπάρχουν και οι κερδοσκόποι, οι οποίοι φυγάδευσαν ή έκρυψαν ευρώ για να κερδοσκοπήσουν εις βάρος της δραχμής, όμως  αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραδοθούμε  στο LOBBY  του Ευρώ, επειδή μερικοί μεγάλοι και τρανοί φυγάδευσαν ευρώ, και κερδοσκοπούν!!!
Γιατί άραγε οι χώρες του Νότου της Ευρωζώνης υποφέρουν σήμερα από οικονομικά προβλήματα;;; Διότι ευρίσκονται στο LOBBY του ευρώ.
Οι χρεωμένες χώρες όπως η Ελλάδα, είναι παγιδευμένες σε μια θανατηφόρα
κατάσταση ατέλειωτου χρέους. Σε σπιράλ θανάτου!!! Αυτό είναι τοLOBBY του Ευρώ. Η καταστροφή ήλθε επειδή πάντα χρειάζεται να επιστρέψουμε πολύ περισσότερα χρήματα από όσα είχαμε δανειστεί.
Οι κυβερνήσεις των εθνικών προδοτών, κυβερνούσαν τη χώρα με δανεικά, και μάλιστα σε Ευρώ, και εμείς το πόπολο καλούμεθα σήμερα να αποπληρώσουμε αυτά τα χρέη. Έφαγαν τα δανεικά, χωρίς να κάνουν επενδύσεις στη χώρα.
Ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως ομολογεί, «Μαζί τα φάγανε»……..
Και ουδείς συγκινείται, η δικαιοσύνη κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!!!
Η Δικαιοσύνη ήταν μια γενεά συμβιβασμένη με το σάπιο πολιτικό κατεστημένο.
Οι λειτουργοί της Δικαιοσύνης είναι, «Τα καλά και συμφέροντα στο μισθό ημών.» Το ΣτΕ απεφάνθη, «Τα Μνημόνια είναι νόμιμα και Συνταγματικά».
Με τέτοιους θεσμούς είναι ποτέ δυνατόν να προκόψει μια χώρα;;;; 
Τα φάγανε οι πολιτικοί, και μάλιστα στο ισχυρό νόμισμα του Ευρώ, και τώρα καλούμεθα εμείς το πόπολο να τα πληρώσουμε……….
Το Ευρώ έγινε για ισχυρές οικονομίες. Στο LOBBY του Ευρώ ανήκουν οι μεγιστάνες, και όχι τα φτωχαδάκια, αυτό ο κ. Σαμαράς δεν μπορεί να το καταλάβει. Το Ευρώ έγινε για τη Γερμανία και όχι για την Ελλάδα.
Το LOBBY του ευρώ κατέστησε την Ελλάδα μπανανία.
Στο LOBBY του Ευρώ, ουσιαστικά είναι ο κ. Σαμαράς με τη κυβέρνησή του, διότι με τις πολιτικές της υποτέλειας που ακολουθούν, μας οδηγούν κατευθείαν στη χρεοκοπία. Βαδίζουν από δάνειο σε δάνειο. Εμείς λέμε, ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ εδώ και τώρα, και έξω από τα μνημόνια, μετά επιστροφή στη δραχμή ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ. Το LOBBY του Ευρώ διαλύουν την Ελλάδα για να σώσουν το Ευρώ. Υπενθυμίζουμε το γεγονός ότι η Γερμανία το 1953 έκανε επί Αντενάουερ και Έρχαρντ, διαγραφή του χρέους και σώθηκε.
Τώρα οι κυβερνώντες τα παίρνουν από μη προνομιούχους, τα παίρνουν από το πόπολο, για να ξεχρεώσουν τα δάνεια. Οι πλούσιοι δεν συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της κρίσης. Έτσι ο φαύλος κύκλος της ύφεσης συνεχίζεται αενάως
Η κυρία Μέρκελ μας λέει ότι ματώνει η καρδιά της για τις θυσίες του φτωχού λαού. Οι ηγέτες της ζώνης του Ευρώ λέγουν ότι δεν θα μας διώξουν από το LOBBY του Ευρώ, όχι γιατί μας αγαπάνε, αλλά δεν είναι κορόϊδα να χάσουν τα χρήματά τους. Απλώς θα μας αρμέγουν με τους τόκους  γενεές γενεών.
Οι κόκκινες γραμμές του κ. Σαμαρά, δυστυχώς έγιναν μπλε και πράσινες, αφού συνεχώς υποχωρεί στις απαιτήσεις της τρόϊκας των δανειστών.
Εάν πάρουμε τη δόση, κερδισμένοι θα είναι οι τραπεζίτες της Σιωνιστικής Δικτατορίας, αφού σαυτούς θα πάει το ποσόν, και στο πόπολο τίποτα.
Τα μνημόνια ξεπουλάν μια χώρα, μια ιστορία, ένα πολιτισμό , μια υπερηφάνεια,
και σκοτώνουν τον Ελληνικό Λαό.
Οι εφιαλτικές κυβερνήσεις- που δυστυχώς ψηφίστηκαν από το λαό- παραδέχονται ότι τα Μνημόνια  δεν θα έχουν σαν αποτέλεσμα την ανάπτυξη της χώρας, αλλά την ανάπτυξη των τραπεζιτών της Σιωνιστικής Παντοκρατορίας.
Τα νέα μέτρα που θα ψηφίσουν οι Μασώνοι βουλευτές, τσιράκια και ορντινάντσες της Σιωνιστικής Κυριαρχίας,  θα αυξήσουν την ανεργία , ύφεση,
Μετανάστευση, και τις αυτοκτονίες των Ελλήνων, ενώ θα θεριέψουν οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες , ώστε να κατακτήσουν τη χώρα , αφού εδώ θα έχουν απομείνει μόνο τα γερόντια. Σε λίγο θα δούμε και λαθρομετανάστες σαν βουλευτές μέσα στη Βουλή των Ελλήνων. Οι Βουλευτές πρέπει να μηνυθούν για γενοκτονία των Ελλήνων, αφού ψηφίζουν «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ».
Οι κυβερνήσεις των εφιαλτών, για να διοικούν αενάως, δανείζονται χρήματα από τις κεντρικές Σιωνιστικές τράπεζες του LOBBY του Ευρώ, και χρεώνουν το λαό.
Ένας φαύλος κύκλος. Αυτό που ζεί η Ελλάδα σήμερα είναι μια τραγωδία.
Η χώρα μας, από τους προδότες πολιτικούς, αφέθηκε στο έλεος των τραπεζών του Ρότσιλντ. Όλα σχεδιασμένα εκ των προτέρων, και ευρέθησαν εφιάλτες
Πολιτικοί, τύπου Jeffrey, και διάδοχοι,  και τα υλοποίησαν.
Τώρα η χώρα πνίγεται στα χρέη, και πρέπει να εφαρμόσει αυστηρή λιτότητα, να υποφέρει ο Λαός, για να μη πτωχεύσει και πέσει η κυβέρνηση των εφιαλτών.
Σαν αποτέλεσμα των σκληρών οικονομικών μέτρων, έχουν αυξηθεί αλματωδώς οι αυτοκτονίες, και οι συγγενείς των αποδημησάντων εις Κύριον, πρέπει να υποβάλλουν μηνύσεις και αγωγές, κατά των προδοτών πολιτικών που οδήγησαν τη χώρα στην εξαθλίωση, με τη κατηγορία ότι είναι ηθικοί αυτουργοί για 3000 νεκρούς.  Η συνέχεια της οικονομικής κόλασης των κρατών της Νοτίου Ευρώπης, θα είναι η Αμερική η οποία σήμερα μετρά χρέος 16 τρις Δολάρια.
Αυτό αμέσως μετά τις Αμερικανικές εκλογές, τότε που θα χτυπήσουν το Ιράν.
Γιατί όμως τα κράτη επέτρεψαν να έχουν τόσα χρέη;;; Διότι άφησαν να υποδουλωθούν στους τραπεζίτες των τσιφούτηδων σαράφηδων του Ρότσιλντ.
Ο δανεισμός μακροπρόθεσμα οδηγεί στη λαϊκή εξαθλίωση. Αυτός είναι οικονομικός όρος απαράβατος.
Ο οικονομικός εισαγγελεύς κ. Πεπόνης απεφάνθη ότι, « Τα Μνημόνια είναι έγκλημα σε βαθμό κακουργήματος.» Να δούμε πράξεις κ. Εισαγγελεύ……..
Λεηλατήθηκαν τα ασφαλιστικά ταμεία, για να στείλουν οι εφιάλτες πολιτικοί, τα χρήματα στις τράπεζες του Ρότσιλντ, σαν τοκοχρεολύσια.
Ενώ η χώρα μας κυριολεκτικά κάθεται επάνω στα πετρέλαια, φυσικό αέριο, και χρυσό,  το κράτος δεν έχει χρήματα να πληρώσει μισθούς και συντάξεις.
Τόσο ανίκανοι και άχρηστοι είναι οι πολιτικοί μας. Κυβερνούν με δανεικά και δεν παράγουν πλούτο για τη χώρα. Κρεμαστήκανε από τους αδένες του Ρότσιλντ, του οποίου η περιουσία ανέρχεται σε 500 τρις. Δολάρια, δηλαδή όσο το ΑΕΠ  του πλανήτη, γιαυτό υποδούλωσε τους Λαούς της Γης.
Προειδοποιούμε τους προδότες πολιτικούς, ότι η εκμετάλλευση των Ελληνικών πετρελαίων, να γίνει με αξιοπρεπείς για το κράτος συμβάσεις, 50%-50%
αλλιώς θα υπέχουν προσωπικές ευθύνες, εάν τα δώσουν τζάμπα στα αφεντικά τους!!! Τα δε έσοδα να πάνε στα ασφαλιστικά ταμεία, όπως πράττει η Νορβηγία.
Ο πρωθυπουργός της Ελλάδος προσήλθε πρόσφατα στη κ. Μέρκελ σαν επαίτης και ικέτης, δεν της ζήτησε τίποτε, παρά μόνο πρόσφερε, παρέγραψε το σκάνδαλο της SIEMENS, και υπεσχέθη, «Οι Έλληνες θα τηρήσουμε τις υποχρεώσεις μας» και άλλα πολλά, όσα του ζήτησε η κ. Μέρκελ. Αυτά μπορούσε να τα δώσει και ο περιπτεράς της γειτονιάς, δεν χρειαζότανε ο Πρωθυπουργός.
Όμως ο Γάλλος Πρόεδρος μας λυπήθηκε , και σεβόμενος τους Έλληνες είπεν,
«Η Ελλάς να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις, εφόσον δεν πλήττουν τον Ελληνικό Λαό. Με σεβασμό στις αντοχές του Ελληνικού Λαού.» και συμπλήρωσε,
«Εάν και εφόσον ο Ελληνικός Λαός, μπορεί να τα αντέξει».
Οι ξένοι ηγέτες μας σκέφθηκαν, οι Έλληνες αχυράνθρωποι, τσιράκια, και πιόνια
του προέδρου Ρότσιλντ, «αγρόν ηγόρασαν», φθάνει να γίνουν αρεστοί στα μεγάλα αφεντικά  της Σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης.
Οι «Έλληνες» πολιτικοί είναι πιο ανάλγητοι από τους ξένους ηγέτες.
Αλλάξαμε τον αλήστου μνήμης εφιάλτη Jeffrey, με το κ. Σαμαρά, μήπως είδατε καμία διαφορά;;; τα ίδια και χειρότερα.
Η Γερμανία συμπεριφέρεται σαν ο Ηγεμών της Ε.Ε. και της Ευρωζώνης.
Η κ. Μέρκελ πρέπει να καταλάβει ότι η Ε.Ε. σήμερα είναι όπως ο Πύργος της
Βαβέλ, της Παλαιάς Διαθήκης, και σύντομα θα  καταρρεύσει σαν τους δίδυμους πύργους των Αμερικανών, όταν οι Παντοκράτορες παύσουν να τη χρειάζονται.
Οι Κοσμοκράτορες κ.κ. Ρότσιλντ, και Ροκφέλερ, κατάφεραν βάλλουν στο χέρι
τις δύο  μεγαλύτερες οικονομικές δυνάμεις της Γης, ΗΠΑ & Ε.Ε.
Το κατάφεραν διορίζοντας στα ανώτατα κυβερνητικά αξιώματα ανθρώπους από τη δική τους φυλή. «Εκ της ρίζης Ιεσσαί, και εξ΄ οσφύος του Δαυϊδ», ψάλλει η αγία ημών εκκλησία. Αν δεν είσαι «από τη ρίζα Ιεσσαί, και σπέρμα Δαυϊδ»,
δεν ανεβαίνεις σε κυβερνητικά και τραπεζικά αξιώματα.
«Δεν βλέπεις Θεού πρόσωπο», λέει ο λαός μας. Είναι όλοι αυτοί που σήμερα μιλάνε για ρατσισμό….. Ρατσισμό για τους άλλους……..
Όλοι αυτοί από προέδρους και κάτω, και στα δύο συγκροτήματα ΗΠΑ & Ε.Ε.
είναι «Εκ της ρίζης Ιεσσαί, και σπέρματα Δαυϊδ».
Στο κράτος του Ισημερινού, με τη μονομερή διαγραφή του χρέους από το πρόεδρο Ραφαήλ Κορέα, «Ο Δαυϊδ νίκησε το Γολιάθ» της γραφής.
Ο φτωχός και μικρός Ραφαήλ, νίκησε τους Γίγαντες, & Άτλαντες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, διότι ήταν παράνομοι. Το ίδιο και ο Νέστορ Κίρχνερ της Αργεντινής. Αμφότεροι πέτυχαν στηριζόμενοι και βασιζόμενοι στο δεδικασμένο του Μεταξά, τότε που ο Μεταξάς διέγραψε το χρέος, στηριζόμενος  στο ρητό, «Ο Λαός δεν αντέχει…..»
όπως είπε πρόσφατα και ο πρόεδρος της Γαλλίας κ. Φρανσουά  Ολάντ.
Όμως είπαμε ο Σαμαράς δεν είναι Μεταξάς, ούτε Ραφαήλ, ούτε Νέστορ.
Είναι ένα γραφειοκρατικό φοβισμένο ενεργούμενο του LOBBY των Βρυξελλών.
Όπως γράφει το πολιτικό περιοδικό CRASH Ιούνιος 2012, ο Ραφαήλ Κορέα
ανέθεσε στο Βέλγο νομικό κ. Ερίκ Τουσέν, να προσφύγει στο Διεθνές  Δικαστήριο οικονομικών υποθέσεων. Μετά από 14 μήνες εργασιών η Διεθνής επιτροπή λογιστικού ελέγχου, εξέδωσε το πρώτο πόρισμα, κηρύττοντας ένα μεγάλο κομμάτι του χρέους ως επαχθές και επονείδιστο για το Λαό.
Κατόπιν αυτού ο πρόεδρος του Ισημερινού Ραφαήλ Κορέα, διέγραψε μονομερώς το χρέος, πληρώνοντας στους δανειστές (τράπεζες Ροκφέλερ), μόνο 35  λεπτά
για κάθε δολάριο χρέους. Η Ουάσιγκτον του Ροκφέλερ μόλις είχε πάθει εγκεφαλικό επεισόδιο……….
Γιαυτό οι δικοί μας εφιάλτες, δεν δέχονται λογιστικό έλεγχο του χρέους, διότι
θα αποδειχθούν τα σκάνδαλα της οικονομικής μαφίας Εσωτερικού –Εξωτερικού,
τα οποία σήμερα πληρώνει το πόπολο με περικοπές μισθών και συντάξεων.
Όχι «κουρέματα» και άλλες αηδίες, εδώ και τώρα μονομερή Διαγραφή του Χρέους, κατόπιν διεθνούς λογιστικού ελέγχου. Γιαυτό η Μέρκελ έδεσε τους φοβισμένους  πολιτικούς με υπογραφές, διότι φοβότανε διεθνή λογιστικό έλεγχο, και μονομερή διαγραφή του χρέους, από Έλληνες πατριώτες πολιτικούς.
Τα «κουρέματα» είναι λογιστικές κομπίνες  της διεθνούς Σιωνιστικής μαφίας των τραπεζιτών-δανειστών, για να μη χάσουν οι τράπεζες του διεθνούς κατεστημένου, και όπως πράγματι δεν έχασαν με το Ελληνικό κούρεμα, έχασε μόνο ο φτωχός Ελληνικός Λαός. Είδατε με το «κούρεμα» να λυθεί το πρόβλημα της Ελλάδος;;; στα ίδια και χειρότερα είμαστε. Μόνο οι τράπεζες του Ρότσιλντ ωφελήθηκαν. Τώρα μας έχουν δεμένους χειροπόδαρα με το μπαμπούλα τη Τουρκία, και με τη πλημμυρίδα των Ισλαμοφασιστών λαθρομεταναστών, έτσι δεν μπορούμε πια να κινηθούμε, εκτός εάν όλα ανατραπούν με διεθνείς και παγκόσμιες ανατροπές και ανακατατάξεις………….
Σε περίπτωση ευνοϊκών διεθνών συνθηκών, (πολιτικών, Στρατιωτικών, Διπλωματικών), ευνοϊκών για την Ελλάδα συνθηκών Γεωπολιτικής και Γεωστρατηγικής, να αδράξουμε την ευκαιρία, για τη λύση του Ελληνικού οικονομικού προβλήματος και να προβούμε σε άμεσες κινήσεις όπως,
1.-Σχηματισμός Εθνικής Πατριωτικής Κυβερνήσεως.
2.-Αλλαγή εξωτερικής και Οικονομικής πολιτικής.
3.-Διαγραφή του χρέους, κατόπιν λογιστικού ελέγχου, και προσφυγή στη διεθνή Δικαιοσύνη. Επιστροφή στο εθνικό μας νόμισμα ΧΩΡΙΣ  ΧΡΕΗ.
4.-Σύναψη νέων διεθνών συμμαχιών, και οικονομικών συνεργασιών, όπως θα έχουν προκύψει από τις νέες Γεωπολιτικές και Γεωστρατηγικές καταστάσεις.
5.-Άμεσο εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου, με συμβάσεις συμφέρουσες το Ελληνικό Δημόσιο, και όχι συμβάσεις αποικίας και προτεκτοράτου.
6.-Κατοχύρωση της χώρας με παραχώρηση βάσεων στη νέα κρατούσα κατάσταση, με όρο την εξασφάλιση της εθνικής κυριαρχίας.
7.-Επαναδιαπραγμάτευση των συμφωνιών Δουβλίνο 2 για τη λαθρομετανάστευση, και άνοιγμα των συνόρων προς Βορρά και Δυσμάς, για να φύγουν οι δυνάστες λαθρομετανάστες, να πάνε προς Γερμανία, Αυστρία, Φιλανδία, να δούνε οι βόρειοι εχθροί μας τη γλύκα………..
Θα μου πείτε. «Ζήσε Μάη μου……»
Όμως η περίπτωση διεθνών ανατροπών είναι ορατή στο άμεσο μέλλον, φτάνει να αδράξουμε την ευκαιρία. Οι Γεωπολιτικές και Γεωστρατηγικές συνθήκες και καταστάσεις, αλλάζουν επικίνδυνα για το διεθνές Σιωνιστικό κατεστημένο, ημέρα τη ημέρα. Εκείνο το κατεστημένο που μας κατάστρεψε.
Βεβαίως με το παρόν σάπιο πολιτικό δυναμικό, τέτοιες κινήσεις είναι ανέφικτες, και θα συνεχίσουμε να είμαστε είλωτες, και σκλάβοι των λαθρομεταναστών.     
Ανάγκη πάσα να ανατρέψουμε –ευκαιρίας δοθείσης- το παρόν σάπιο πολιτικό κατεστημένο, το LOBBY του Ευρώ, που μας κρατά σκλαβωμένους στα δάνεια του Ρότσιλντ, και να δώσουμε την εξουσία σε νέες πατριωτικές δυνάμεις, και όλα τα άλλα θα εξελιχθούν με τις νέες διεθνείς Γεωπολιτικές καταστάσεις.
Πάντως όπως πάμε τώρα, δεν πάει άλλο……….
Το πολιτικό περιοδικό «Στρατηγική» διερωτάται, «Θα μπορούσε η Ελλάδα να γίνει Συρία;;;» απαντάμε, με τους σημερινούς πολιτικούς, όλα είναι πιθανά!!!
Οι γνωστοί μας Παντοκράτορες, έβαλαν δικούς τους πολιτικούς, (πιόνια και μαριονέτες), στις κυβερνήσεις της Ελλάδος, για εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων. Μάζεψαν με χρηματιστηριακά κόλπα, και άλλα σάπια τραπεζικά προϊόντα, όλο το ζεστό ρευστό χρήμα του Λαού, και καταχρέωσαν το λαό στις τράπεζες. Η νέα σεισάχθεια που ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι η ολική διαγραφή των δανείων για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά.
Οι μνημονιακοί πολιτικοί ορντινάντσες του προέδρου Ρότσιλντ, είναι τοLOBBY
του Ευρώ, και ας δυστυχεί ο λαός. Πήραν όλο τον ορυκτό πλούτο, (χρυσό, μετρητά, πετρέλαια, φυσικό αέριο, κ.λ.π.), τα έδωσαν στις τράπεζες των Παντοκρατόρων, και οδήγησαν μια πλούσια χώρα στη χρεοκοπία και δυστυχία,
και την κατέστησαν περίγελο του Κόσμου.
Γερμανοί πολιτικοί λέγουν, «Αν αποτύχουμε εμείς να διασώσουμε την Ελλάδα, θα το κάνει η Ρωσία». Τα ΜΜΕ  λένε, «Η Ρωσία περιμένει με δισεκατομμύρια ευρώ, ένα κάλεσμα από την Ελληνική κυβέρνηση, για να λύσει το Ελληνικό πρόβλημα», αλλά τα πιόνια της λέσχης ΒILTERBERG δεν τολμούν.
Προτιμούν να κρατούν τον Ελληνικό Λαό στην εξαθλίωση, με αυτούς στην εξουσία, υπό τις ευλογίες του Ρότσιλντ, προέδρου της Σιωνιστικής Κυριαρχίας.
Η πρόσφατη «διαπραγμάτευση» του Σαμαρά με τους Ευρωπαίους ηγέτες, έγινε με βάση τα συμφέροντα των φοροφυγάδων της ντόπιας και ξένης πλουτοκρατίας
(βλέπε SIEMENS, κλπ). Ο κ. Σαμαράς αποκαλεί τους αντιπάλους του, τοLOBBY της δραχμής, ενώ ο ίδιος με τη παρέα του-όλοι ορντινάντσες της Ν.Τ.Π.- είναι στο LOBBY του Ευρώ. Ο Σαμαράς ανησυχεί για την αξιοπιστία της χώρας διεθνώς, του απαντάμε, καλλίτερα αναξιόπιστοι, παρά τσιφούτηδες σαράφηδες, τοκογλύφοι, σαν τα παγκόσμια κυρίαρχα Σιωνιστικά αφεντικά του.
Η χώρα του Ισημερινού, που πρίν από μια δεκαετία χαρακτηριζόταν ως
«Δημοκρατία της Μπανανίας», σήμερα αποτελεί φαινόμενο οικονομικού θαύματος. Έκτοτε νέες «Μπανανίες» δημιουργήθηκαν για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, αυτές τις Μπανανίες που έχτισαν εφιάλτες, και ορντινάντσες πολιτικοί τύπου Jeffrey, & διάδοχοι.
Τα σημερινά πολιτικά κατάλοιπα θαυματουργούν για τα Σιωνιστικά συμφέροντα
της Ν.Τ.Π. και της Παγκοσμιοποίησης των προέδρων Ρότσιλντ & Ροκφέλερ.
Καταστρέφουν την Ελλάδα, και τον Ελληνικό Λαό με γενοκτονίες.
Σήμερα ο Ισημερινός είναι μια ευχάριστη χώρα να ζεί κανείς. Οι κοινωνικές παροχές έχουν αυξηθεί προς το Λαό, με τα φτωχά λαϊκά στρώματα να παίρνουν μια σειρά από επιδόματα, και την πρόσβαση στην υγεία και παιδεία, να είναι πλέον εντελώς δωρεάν, ενώ αύξηση σημειώνουν και οι δημόσιες επενδύσεις, σε δημόσια έργα και υποδομές.
Το blog «ΑΤΤΙΚΑ ΝΕΑ» δημοσιεύει ένα διάλογο μεταξύ δύο προσωπικοτήτων,
που κρίνουμε χρήσιμο να το παραθέσουμε για ενημέρωση των αναγνωστών μας.
Οι δύο σημαντικές προσωπικότητες αναφέρονται σαν  <Α>  & <Β>.

<Α.> Τον Αντώνη θα τον πετάξουν σαν λεμονόκουπα μόλις περάσουν τα 11,5 δις από την Ελληνική Βουλή. Εκεί εξαντλείται η αποστολή του.

Εμείς λέμε, «Ήδη άρχισαν τα όργανα με το Βενιζέλο και το ΠΑΣΟΚ……»

<Β> Ο  Σαμαράς δεν είναι μικρό παιδί. Όπως ξέρεις ανέλαβε την αποστολή
         πολύ πριν γίνει πρωθυπουργός. Αυτή ήταν η χάρη που του ζήτησαν εκείνοι    
         που έφαγαν την Ντόρα, και τον έχρισαν ηγέτη της Ν.Δ.
         Οι δυό μας ξέρουμε πως το σχέδιο για τη στροφή της παγκόσμιας   
         Οικονομίας  ήταν χρόνια στα σκαριά, και απλά περίμεναν να ωριμάσουν
         οι  συνθήκες.

<Α>  Δεν πήγαινε άλλο. Κάποιοι, ελάχιστοι είναι αλήθεια, γνωρίζαμε αυτό που έρχεται. Ξέρεις φίλε μου, δεν υπήρχε άλλος τρόπος να διασωθεί το σύστημα από την Αφρικανοποίηση της Νότιας  Ευρώπης, και τη δημιουργία ελάχιστων ζωνών ευημερίας πιο Βόρεια. Η κατάσταση είχε ξεφύγει. Ζούσαμε παρασιτικά στον πλανήτη και καταστρέφαμε με μανία τα δώρα του.

(Εμείς λέμε, « Ήλθαν οι Μεσσίες να μας σώσουν»………..)

<Β> Ξέρεις Πήτερ, λυπάμαι τη πατρίδα μας, την ιστορία της, και πάνω από όλα
τους συμπατριώτες μου. Αυτό που γίνεται είναι καθαρή λεηλασία των ήδη φτωχών, ενώ οι μάγκες το γλεντάνε στη Καραϊβική.

<Α> Εσύ έκανες το καλύτερο για τη πατρίδα σου. Αντιστάθηκες στο πιόνι
«πλανητάρχη» με το ΟΧΙ σου. Η Ιστορία θα σου δώσει τη θέση που σου αξίζει.
Βέβαια το  «BONUS» των 11,5 δις  είναι ιλιγγιώδες…………..

<Β> Βλέπω λαϊκή εξέγερση, και αίμα. Ο Δεκέμβρης του 2008 θα δείχνει παιδική χαρά μπροστά σε αυτό που έρχεται…….

<Α> Το μόνο που τους ενδιαφέρει- πάντα ήταν κοντόφθαλμοι- είναι να περάσουν τα μέτρα στην Ελληνική Βουλή, γιαυτό όλοι-από  Γερμανούς, ως τους Ολλανδούς και Βέλγους- κάνουν αβάντα στη κυβέρνηση για να μη προκαλούν.
Όλοι αίφνης αγάπησαν την Ελλάδα και το λαό της. Να σου θυμίσω ότι τα ίδια έκαναν κάθε φορά που επρόκειτο να ψηφισθεί ένα Μνημόνιο. Τα λεφτά που παίζονται είναι πολλά, και το γνωρίζεις………

<Β> Οδηγούν βίαια την Ευρώπη σε διάλυση, επιστροφή των εθνικών νομισμάτων, και τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Η Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία,
Γαλλία, βράζουν. Οι βιομηχανίες Ιταλίας, Γαλλίας,  έχουν βουλιάξει.

<Α> Σαν φίλος σου που είμαι σου προτείνω να έλθεις με την οικογένειά σου να ζήσεις στην Αμερική. Εκεί τουλάχιστον θα είσθε ασφαλείς.!!!

Εμείς λέμε, «Ουδείς ασφαλής σε τρίτο πυρηνικό παγκόσμιο πόλεμο. Ιδίως οι ΗΠΑ  θα γίνουν πυρηνικό ολοκαύτωμα, με 200 εκ. νεκρούς.»

«Β> Πήτερ, μου ζητάς να δραπετεύσω από τη χώρα μου…….

«Α»  Σε συμβουλεύω να σκεφθείς την οικογένειά σου. Εκτός εάν σου περνάει
κάποια τρελή ιδέα….. Μη μου πείς ότι σκέφτεσαι να επιστρέψεις;;;

<Β> Δεν μπορώ να αφήσω τη πατρίδα μου στο έλεός τους………

<Α> Σε αυτή τη περίπτωση να είσαι πολύ προσεχτικός, και να κάνεις  σωστές συμμαχίες. Επίσης να προσέχεις τη ζωή σου. Μη ξεχνάς  ότι παράλληλα με τον πάνω κόσμο , τον μπροστά στις κάμερες, κινείται ο σκοτεινός κόσμος που στηρίζει όπως τα μπετά  την οικοδομή. Αυτοί δεν θα δίσταζαν να βγάλουν οποιονδήποτε  από τη μέση. Ακόμη και έναν Πρωθυπουργό……….
Τα συμπεράσματα  δικά Σας.
 
 
                                               ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                                Διεθνολόγος
                                                E-mail: ant.grypaios@gmail.com
Διαβάστε περισσότερα » »