Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

ΤΑ ΙΟΥΛΙΑΝΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

Εισαγωγή
Φαίνεται ότι ο μήνας Ιούλιος είναι μοιραίος για την Ελλάδα, και για την Ελληνική πολιτική ιστορία.
Τον Ιούλιο του 1965 έγινε η σύγκρουση του τότε νεαρού Βασιλέως Κωνσταντίνου, με τον τότε Πρωθυπουργό Γεώργιο Παπανδρέου, με εξέλιξη τη Δικτατορία του 1967.
Τον Ιούλιο του 2015, (μετά από 50 ακριβώς χρόνια), έγινε η σύγκρουση της Ε.Ε. με την Ελλάδα, η οποία έβραζε επί 6 μήνες, (από τον Ιανουάριο του 2015), με αιτία τη χρεοκοπία της Ελλάδος. Της συγκρούσεως αυτής ακολούθησαν πολλά συγκλονιστικά πολιτικά γεγονότα.


ΙΟΥΛΙΟΣ 1965
———————–
Από τη νεώτερη ιστορία του Ελληνικού Έθνους, του Γεωργίου Ρούσσου, διαβάζουμε ότι επήλθε ρήξη μεταξύ του νεαρού Βασιλέως Κων/νου, και του εκλεγμένου Πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου. Τα γεγονότα τα έζησε ο γράφων.
Η ρήξη- ως συνήθως- ήταν Αμερικανοκίνητη.
Κατά τη ρήξη αυτή, ο τότε Βασιλεύς ηρνήθη στον τότε λαοπρόβλητο Πρωθυπουργό – ηγέτη της Ε.Κ. – να αναλάβει το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης, σήμερα Σιωνιστική Νατοϊκή φωλεά.
Το τότε ΥΠΕΘΑ εθεωρείτο ιδιοκτησία των Ανακτόρων, και των Σιωνιστών ΑμερικανοΕβραίων.
Ο Βασιλεύς εστηρίζετο στις Ένοπλες Δυνάμεις, και στις Σιωνιστικές Η.Π.Α. για να Βασιλεύει, παρά το έμβλημα,
«Η ΙΣΧΥΣ ΜΟΥ, Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ».
Οι λεπτομέρειες σας είναι γνωστές από τη νεώτερη Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, διαφόρων ιστορικών συγγραφέων.
Πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε στις πολιτικές εξελίξεις και -ο κατά χρονικάς περιόδους- Πρωθυπουργός ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
Αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής ανωμαλίας ήταν να έλθει η Στρατιωτική Δικτατορία τον Απρίλιο του 1967 με τους Συνταγματάρχες υπό τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ, και να χάσει το θρόνο του ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος.
Ενεργό ρόλο έπαιξε στις πολιτικές εξελίξεις, και ο υιός του Πρωθυπουργού, μετέπειτα επίσης Πρωθυπουργός Ανδρέας Γ. Παπανδρέου.
Με τον όρο Αποστασία ή Ιουλιανά αναφέρεται στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας η περίοδος πολιτικής ανωμαλίας που ακολούθησε την αποπομπή της κυβέρνησης του Γεωργίου Παπανδρέου στις 15 Ιουλίου 1965 έως την επιβολή της δικτατορίας των Συνταγματαρχών.
Μετά την παραίτηση Παπανδρέου σχηματίσθηκαν κυβερνήσεις από μέλη του κόμματος της «Ενώσεως Κέντρου», με τις ευλογίες του Στέμματος, παρά τη σφοδρή αντίθεση του Αρχηγού της Γ.Παπανδρέου, και της πλειοψηφίας των Βουλευτών της.
Οι Πρωθυπουργοί και υπουργοί αυτών των κυβερνήσεων, καθώς και οι Βουλευτές της Ε.Κ. που τελικά στήριξαν αυτές τις κυβερνήσεις χαρακτηρίστηκαν από το Λαό ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, καθώς υπήρχε η εντύπωση σε πολιτικούς, δημοσιογράφους, αλλά και ιστορικούς ότι η στήριξη που παρείχαν δεν πήγαζε από πολιτική ή ιδεολογική συμφωνία, αλλά ήταν προϊόν χρηματισμού και υποσχέσεων για ανάληψη κυβερνητικών αξιωμάτων. Η περίοδος αυτή ήταν περίοδος πολιτικής αστάθειας και εντάσεων με έντονη την ανάμιξη του νεαρού τότε Βασιλιά Κων/νου, και των ΑμερικανοΕβραίων, στα πολιτικά πράγματα της χώρας, κατά παράβαση του Συντάγματος του 1952. Οδήγησε σε απαξίωση των πολιτικών, και άνοιξε το δρόμο στο πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967.
Το χρονικό της κρίσης είναι,
1.- Παραίτηση Γεωργίου Παπανδρέου
2.- Κυβέρνηση Αθανασιάδη-Νόβα. (Του λεγομένου Γαργάλατα).
3.- Κυβέρνηση Τσιριμώκου (προερχομένου από το ΚΚΕ).
4.- Κυβέρνηση Στέφανου Στεφανόπουλου (ΥΠΕΞ κυβ. Ε.Κ.)
5.- Τελικά Στρατιωτική Δικτατορία, επί επτά έτη.
Αυτά συνοπτικά για να μαθαίνουν οι νεώτεροι, και να θυμούνται οι παλαιότεροι.
Λεπτομέρειες θα βρείτε στη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδος.
ΙΟΥΛΙΟΣ 2015
Τα γεγονότα τα ζούμε σήμερα ως αποτέλεσμα της χρεοκοπίας.
Τη χρεοκοπία μας έφερε η Ν.Τ.Π. και η Παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μέσω αχυρανθρώπων πολιτικών της Ε.Ε. , και προδοτών δοσιλόγων ντόπιων πολιτικών.
Η Κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε δημοψήφισμα τον Ιούλιο του 2015, με ερώτηση εάν ο Λαός δέχεται τα νέα οικονομικά μέτρα, δηλαδή 3ο Μνημόνιο που επιβάλλει η Σιωνιστική παγκόσμια κυβέρνηση, του προέδρου Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μέσω των Ιουδαίων & Φαρισαίων πολιτικών υπαλλήλων της Σιωνιστικής Ε.Ε., και ντόπιων πολιτικών Περιούσιων δοσιλόγων.
Ο Ελληνικός Λαός απεφάνθη με ένα μεγαλειώδες ΟΧΙ 61.3%.
Το ΟΧΙ του Λαού μετετράπη σε ΝΑΙ από τη κυβέρνηση Τσίπρα, συνεπικουρούμενη από τα ξενοκίνητα Σιωνιστικά κόμματα της Αντιπολιτεύσεως που μας έφεραν σε αυτήν την αθλίαν οικονομικήν κατάστασην, και χρεοκοπία.
Το 1940 οι Γερμανοί Ναζί του τότε ηγεμώνα ΡΟΤΣΙΛΝΤ εισέβαλαν στην Ελλάδα με TANKS, και το 2015 με BANKS.
Δύο φορές τον δέσμευσε τον Τσίπρα η ψήφος των ντόπιων Μνημονιακών Σιωνιστικών κομμάτων του λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Τη πρώτη φορά με 251 ψήφους στη Βουλή, να πάει στη Ιουδαϊκή Ε.Ε. των Φαρισαίων, να φέρει «πάση θυσία» συμφωνία, σύμφωνα με τα κελεύσματα του παγκόσμιου Ηγεμώνα Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και
Τη δεύτερη φορά με 229 ψήφους, για να επικυρώσουν οι δοσίλογοι πολιτικοί τη συμφωνία τέρας.
Μήπως αυτοί θα πληρώσουν τα νέα μέτρα;;;
Ο φουκαράς ο Λαουτζίκος θα τα πληρώσει, για να εισπράξει ο Ηγεμώνας ΡΟΤΣΙΛΝΤ το εικονικό παράνομο χρέος των Ελλήνων.
Η Κυβέρνηση Τσίπρα στηρίχθηκε επάνω στα Σιωνιστικά κόμματα της Αντιπολιτεύσεως, για να περάσει τα νέα μέτρα-3ο Μνημόνιο- που εξαθλιώνουν το φτωχό Ελληνικό Λαό, τα οποία επιβάλλει η περιούσια Σιωνιστική Ε.Ε. των Γερμανο-Εβραίων.
Τα κόμματα της Σιωνιστικής Αντιπολίτευσης, έλαβαν εντολή από τη παγκόσμια διακυβέρνηση-Δικτατορία, μέσω ανδρεικέλων-σφογγοκωλαρίων πολιτικών υπαλλήλων της Ε.Ε. των Ιουδαίων, να ψηφίσουν τη νέα συμφωνία-Μνημόνιο 3
Αντέδρασαν 39 αριστεροί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, οι υπόλοιποι εδειλίασαν. Έπρεπε και οι 149 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να αφήσουν μόνους την Αντιπολίτευση, να ξεφτιλιστεί στο Λαό.
Τα οικογενειακά «Τζάκια» της Αντιπολίτευσης, εθισμένοι στην υποτέλεια, ψήφισαν ΝΑΙ στις ορέξεις των δανειστών ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο Πολύχρονος γραικυλισμός των Ελληνο-Εβραίων «Τζακιών», δεν εξαλείφεται. Είναι οι έχοντες και κατέχοντες.
Οι Γερμανο-Εβραίοι του Σόϊμπλε & Μέρκελ, θέλουν την Εθνική κυριαρχία της χώρας μας για να αρπάξουν τα κοιτάσματα πετρελαίων και Φυσικού Αερίου, ώστε να απεξαρτητοποιηθούν από τη Ρωσία. Η Ρωσία δεν κάνει τίποτα γιαυτό………….
Το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας του Τσίπρα, και της συμμορίας των 229 δοσιλόγων δεν έχει όρια.
Κυκλοφορούν φήμες και ψίθυροι ότι ο Τσίπρας κατάγεται από τη φυλή των Χαζάρων, την 13η φυλή των Ιουδαίων-Φαρισαίων Περιούσιων, γιαυτό απεδέχθη τις εντολές του Ιουδαίου Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και υπέγραψε τη συμφωνία-3ο Μνημόνιο, με την οποίαν κατεδίκασεν τον Ελληνικό Λαό.
Η κατάρα του Ελληνικού Λαού κρέμμαται επί της κεφαλής των 229 ψηφισάντων δοσιλόγων πολιτικών.
Δεν βέπετε ότι δεν μας αφήνουν να φύγουμε από το ευρώ;; Μας κρατάνε δεμένους χειροπόδαρα με συμφωνίες-Μνημόνια.
Ο λόγος για τον οποίον δεν μπορούν να επιτρέψουν στην Ελλάδα να βγεί από το ευρώ είναι γιατί η Σιωνιστική Ε.Ε. αποτελεί ένα κατασκεύασμα της παγκοσμιοποίησης του προέδρου ηγεμώνα Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, με απώτερο σκοπό τη παγκόσμια κυβέρνηση, το παγκόσμιο νόμισμα, και τη παγκόσμια θρησκεία του Βασιλέως Σολομώντα!!!!.
Η ενεργοποίηση του άρθρου 120 του Συντάγματος, επιβάλλεται να πραγματοποιηθεί αμέσως, από τον Ελληνικό Λαό, για να τιμωρηθούν οι δοσίλογοι ντόπιοι πολιτικοί.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί υποθήκευσαν τα έσοδα από τους υδρογονάνθρακες, δύο ημέρες πριν παραχωρήσουν τα δικαιώματα εξόρυξης.
Ο χρυσός της Χαλκιδικής παρεχωρήθη ήδη στον ηγεμώνα Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ έναντι πινακίου φακής!!!
Ξαφνικά τα έσοδα από τα πετρέλαια και φυσικό αέριο μεταφέρονται στο ταμείο ιδιωτικοποιήσεων, για να τα αρπάξουν οι ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και οι Γερμανο-Εβραίοι, έναντι του παράνομου, επαχθούς, και επονείδιστου χρέους !!!
Γιαυτό βύθισαν τον Έλληνα στη χρεοκοπία…………..
Λέμε ΟΧΙ στους εκβιασμούς, τα τελεσίγραφα, για νέα μνημόνια, που εξαθλιώνουν το Λαό, για να εισπράττει ο ηγεμών Λόρδος, Βαρώνος, Κόμης, & Μαρκήσιος, ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Λέμε ΟΧΙ στη καταστροφική λιτότητα.
Λέμε ΟΧΙ σε αυτούς που θέλουν τη δημοκρατία στο περιθώριο.
Λέμε ΟΧΙ για τη Δημοκρατία, την Αξιοπρέπεια, τη Λιτότητα.
Δεν μας φοβίζουν οι εκβιασμοί, τα πραξικοπήματα των Βρυξελών, η τρομοκρατία, η προπαγάνδα των Καναλιών και των δημοσιογράφων, που θέλουν την υποδούλωση της χώρας, το οργανωμένο ψέμα, το κλείσιμο των τραπεζών.
Ξέρουμε καλά από την ιστορία μας, ότι τίποτα δεν κατακτήθηκε εύκολα. Δεν πρόκειται να μας φοβίσουν ο Ιουδαίος ΡΟΤΣΙΛΝΤ και τα «τσογλάνια» του, μέσα και έξω σε Η.Π.Α. & Ε.Ε.
Παραμένουμε ψύχραιμοι, και αποφασισμένοι. Ζούμε την οικονομική τρομοκρατία της παγκόσμιας Δικτατορίας.
Η παγκόσμια Σιωνιστική οικονομική Ελίτ, χτυπάει ανελέητα την Ελλάδα, με στόχο την επιβολή μιάς παγκόσμιας Δικτατορίας.
Ξυπνάτε Λαοί, Έθνη & Κράτη, Λαοί, φυλαί και γλώσσαι, όλης της Οικουμένης, το παράδειγμα της Ελλάδος, να γίνει παγκόσμιο σάλπισμα για αντίσταση, αλλιώς έρχεται η υποδούλωσή Σας.
 

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος-Αρθρογράφος διαδικτύου

Διαβάστε περισσότερα » »