Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ 7-6-12

Μικρογραφία

Διαβάστε περισσότερα » »

ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ: Προειδοποιεί για μεγάλο σεισμό ο Γεράσιμος Χουλιάρας

Ο εντεταλμένος ερευνητής του Αστεροσκοπείου Αθηνών, Γεράσιμος Χουλιάρας επιβεβαιώνει τις προβλέψεις του καθηγητή, Άκη Τσελέντη περί ισχυρού σεισμού…


Μάλιστα ο κ. Χουλιάρας δηλώνει πως είναι σχεδόν σίγουρος ότι οι φόβοι του για έναν επικείμενο ισχυρό σεισμό στην Ελλάδα θα επαληθευτούν.


Έντονη ανησυχία εκφράζει για κάποια ιστορικά κτίρια στο κέντρο της Αθήνας, τα οποία είχαν χαρακτηριστεί ως «κόκκινα» και «κίτρινα» στο σεισμό της Πάρνηθας το 1999.


Αναλυτικότερα ο κ. Χουλιάρας επισημαίνει πως «Πρέπει όλοι να δούμε με προσοχή τη σεισμική θωράκιση των κτιρίων μας. Αν γίνει ένας σεισμός μεγέθους 5,5 Ρίχτερ κάποια κτίρια ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας θα πέσουν. Κτίρια όπως το παλιό Εφετείο, το κτίριο του ΙΚΑ στην Πειραιώς, αλλά και άλλα πολλά δημόσια κτίρια πρέπει να ελεγχθούν από τους ειδικούς. Γιατί όταν γίνει ο σεισμός μετά θα τρέχουμε όλοι μας να σώσουμε ότι μπορούμε. Και όλοι ευχόμαστε αν γίνει κάποιος σεισμός να γίνει στη θάλασσα για να μην έχουμε εικόνες όπως στην Ιταλία.

Ζούμε σε μια σεισμική χώρα. Αν κρίνουμε από τη στατιστική των σεισμών έχουμε κάθε μήνα έναν σεισμό μεγέθους 5 Ρίχτερ και κάθε χρόνο έναν σεισμό μεγέθους 6 Ρίχτερ. Ισχυρό σεισμό έχει να κάνει πάρα πολύ καιρό οπότε αν κρίνουμε από τη στατιστική περιμένουμε έναν τέτοιο σεισμό. Αλλά κανείς δεν μπορεί να πει το πότε και το πού».


newsbomb.gr

worldjudge2012
Διαβάστε περισσότερα » »

ΚΑΙ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ!


Δύο υπαλλήλους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους «δείχνει» ως ύποπτους η έρευνα που διεξάγει το υπουργείο Οικονομικών, σε συνεργασία με την υπηρεσία Διώξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για το πώς πληρώνονταν συντάξεις και αναδρομικά στο όνομα υπαλλήλων του δημοσίου, των οποίων η συνταξιοδότηση είχε διακοπεί επειδή... πέθαναν.
Μετά από εσωτερική έρευνα στην υπηρεσία συντάξεων του ΓΛΚ, στην οδό Κάνιγγος, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα δύο υπάλληλοι, οι οποίοι φέρονται να είχαν ανάμειξη στην υπόθεση. Η μία μάλιστα υπάλληλος είχε και η ίδια συνταξιοδοτηθεί στα τέλη του 2011, αλλά συνέχιζε να πηγαίνει μέχρι τον Απρίλιο στην υπηρεσία, αφού ζήτησε και προσφέρθηκε αμισθί να διεκπεραιώσει η ίδια τις... εκκρεμότητες που παρέμεναν στο γραφείο της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως όλα δείχνουν, η πρώην υπάλληλος, σε συνεργασία με το δεύτερο εμπλεκόμενο άτομο, έμπαινε στο ηλεκτρονικό σύστημα συντάξεων έδινε εντολή να δοθούν σαν αναδρομικά διάφορα ποσά, που ορισμένες φορές προκύπτουν νόμιμα μετά από εκκαθάριση. Σε πολλές περιπτώσεις, οι δικαιούχοι είχαν ήδη πεθάνει και ο θάνατός είχε δηλωθεί στο Μητρώο Συντάξεων.

Κατά περίεργη σύμπτωση όμως, τα ποσά των αναδρομικών δεν έμπαιναν στους λογαριασμούς των συγγενών του μακαρίτη, αλλά σε άλλους λογαριασμούς -πιθανότατα δικούς της ή συνεργών της. Το σύστημα «κτύπησε» όμως επειδή καταγράφει και στέλνει για επανέλεγχο τις μεγάλες επιστροφές αναδρομικών σε δημοσίους υπαλλήλους.

Τις ημέρες αυτές μάλιστα, οι πραγματικά δικαιούχοι ή οι συγγενείς τους έλαβαν και εκκαθαριστικό μισθοδοσίας για την εφορία, όπου είδαν με έκπληξη να τους «πιάνει» η έκτακτη εισφορά για ποσά που δεν είχαν εισπράξει!

apospasma.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Προχωράει η μεγάλη επένδυση της μονάδας «ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 5»

Συνέπειες στην ομαλή λειτουργία της ΔΕΗ έχει η κακή κατάσταση της οικονομίας και η πολιτική ρευστότητα στη χώρα, παραδέχτηκε σήμερα από την Κοζάνη ο Αρθούρος Ζερβός.
Ωστόσο, ο πρόεδρος της ΔΕΗ σε συνέντευξη Τύπου, ερωτηθείς από τον «Π», διαβεβαίωσε ότι «δεν υπάρχει άμεσος κίνδυνος διακοπών ηλεκτρικού ρεύματος». Είπε ότι σήμερα «υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στην αγορά, το οποίο αν δεν αντιμετωπιστεί σε ένα βάθος χρόνου, τότε μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα». Εξέφρασε ωστόσο την πεποίθηση ότι στις 17 Ιουνίου η χώρα θα αποκτήσει κυβέρνηση, η οποία θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα που υπάρχουν.
Επίσης, παραδέχτηκε ότι «ρευστή» είναι η κατάσταση και στον τομέα των επενδύσεων της ΔΕΗ, επειδή είναι «προβληματικό» το επενδυτικό τοπίο, υπάρχει πρόβλημα στο τραπεζικό σύστημα και οι διεθνείς τράπεζες δεν δανείζουν. Πάντως, εξέφρασε την πεποίθηση ότι θα προχωρήσει η μεγάλη επένδυση της μονάδας «ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ 5», καθώς είναι μία επένδυση πολύ σημαντική όχι μόνο για τη ΔΕΗ και για την περιοχή, αλλά και για την ίδια τη χώρα. Το κυριότερο όμως σύμφωνα με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΗ είναι ότι «έχουν γίνει ορισμένες ενέργειες και βρισκόμαστε σε ένα καλό επίπεδο με τη Γερμανική Τράπεζα Επενδύσεων, για τη χρηματοδότηση κατά το ήμισυ της επένδυσης. Είμαι αισιόδοξος ότι θα έχουμε θετική εξέλιξη».
Ρωτήθηκε και για τη Συλλογική Σύμβαση Εργασίας στη ΔΕΗ ο κ. Ζερβός, χαρακτηρίζοντας «δίκαια» τα αιτήματα των εργαζομένων. Αν και «προκλήθηκε» απέφυγε επιμελώς να μπει στην κόντρα μεταξύ ΓΕΝΟΠ και Σπάρτακου, λέγοντας απλώς ότι «η διοίκηση της ΔΕΗ υπογράφει συλλογικές συμβάσεις με τη ΓΕΝΟΠ, καθώς δεν μπορεί να συνδιαλέγεται με 27 πρωτοβάθμια σωματεία».
Ως προς την ουσία της ΣΣΕ που υπογράφτηκε, ο πρόεδρος της επιχείρησης, είπε ότι τα βασικά σημεία της διαπραγμάτευσης ήταν δύο: τα ειδικά επιδόματα και ο τρόπος που θα γίνουν οι μειώσεις. Είπε ότι «στο πλαίσιο των τρίμηνων διαπραγματεύσεων προσπαθήσαμε να ενσωματώσουμε τα αιτήματα που προερχόταν κυρίως μέσα από τη ΓΕΝΟΠ. Τώρα αν υπάρχει ένα θέμα μεταξύ ΓΕΝΟΠ και Σπάρτακου, αυτό δεν αφορά τη διοίκηση της ΔΕΗ.
Ως προς την ουσία της διαπραγμάτευσης, στο σκέλος που αφορά πως θα γίνουν οι μειώσεις των αποδοχών, ο κ. Ζερβός σημείωσε: «αυτό που έχει καταγραφεί και στη ΣΣΕ είναι να δώσουμε διάστημα ένα τρίμηνο, να δούμε πως θα δουλέψει αυτή η απόφαση που έχουμε πάρει ως δ.σ. και από κει και πέρα να κάνουμε κάποιες διορθωτικές κινήσεις στο βαθμό που υπάρχουν κάποια προβλήματα».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΗΤΤΑΣ – ΠΤΟΛΕΜΑΙΟΣ
kozan.gr

Διαβάστε περισσότερα » »

Δήμος Εορδαίας:Απαγόρευση καύσης καλλιεργειών

Ο Δήμος Εορδαίας  ενημερώνει τους δημότες, ότι σύμφωνα με την Πυροσβεστική Διάταξη 4/2012 ,  απαγορεύεται ρητά  το άναμμα φωτιάς και η διατήρησή της  καθώς και η καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών από αγροτικές εργασίες, για το διάστημα από 1η Μαΐου έως 31 Οκτωβρίου.
            Επιπλέον σύμφωνα με το αρ 94β παρ 26 του Ν3852/2010 οι ιδιοκτήτες ή με οποιοδήποτε τρόπο εκμεταλλευτές οικοπέδων ή ακάλυπτων χώρων που βρίσκονται μέσα σε κατοικημένες περιοχές ή κοντά σε αυτές και μέχρι 100 μέτρα απόσταση από αυτές, υποχρεούνται να προβούν άμεσα στον αναγκαίο καθαρισμό  αυτών από κάθε είδους βλάστηση καθώς και απομάκρυνση τυχόν εύφλεκτων υλικών  , προς αποτροπή του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς.
Παρακαλούμε για την εφαρμογή των ως άνω αναφερομένων,  δεδομένου ότι σε βάρος εκείνων που δεν συμμορφώνονται επιβάλλονται οι νόμιμες κυρώσεις που προβλέπονται από τις κείμενες διατάξεις.


Διαβάστε περισσότερα » »

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕΕΕΕΕ

FasismosΧθες πρώτοι αναρτήσαμε την κατάπτυστη εγκύκλιο του υπηρεσιακού υπουργού οικονομικών, που κινείται στα χνάρια του προκατόχου του.

Αναλύσαμε σε πρώτη φάση τα σημαντικότερα σημεία της εγκυκλίου. Σήμερα όμως επανερχόμαστε με το ίδιο θέμα, δίνοντας και μια άλλη ανάλυση της διαταγής, στην οποία περιέχεται και το κατωτέρω άρθρο-παράγραφος!!

ΠΟΛ.1143/6.6.2012
Οδηγίες για την επιτάχυνση είσπραξης των δημοσίων εσόδων

8. Αμοιβαία     συνδρομή στην είσπραξη απαιτήσεων μεταξύ κρατών μελών της Ε.Ε. ή τρίτων κρατών

Ενεργοποίηση της αμοιβαίας συνδρομής στην είσπραξη απαιτήσεων μεταξύ κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (μετά και την ενσωμάτωση της Οδηγίας 2010/24/ΕΕ στο ελληνικό δίκαιο ως άρθρα 295 και επόμενα του ν.4072/2012) καθώς και τρίτων κρατών στα πλαίσια σύναψης διμερών συμβάσεων (πχ Ελλάδος - Νορβηγίας). 

Κατόπιν των ανωτέρω, και εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις κατά περίπτωση, η Ελλάδα ως αιτούσα αρχή δικαιούται να ζητήσει από άλλο κράτος (μέλος) ενέργειες όπως αίτηση πληροφοριών, αίτηση κοινοποίησης, αίτηση είσπραξης ή λήψης εξασφαλιστικών μέτρων για υπόχρεους που είναι εγκαταστημένοι ή διαθέτουν περιουσιακά στοιχεία σε αυτό, για οφειλές υπέρ του Ελληνικού Δημοσίου.

ΣΧΟΛΙΟ: για να καταλάβετε πάνω στον πανικό τους πόσο απρόσεκτοι έχουν γίνει, με αυτή την εγκύκλιο το υπουργείο παραδέχεται και μάλιστα διατάζει τους εφοριακούς να εισπράττουν ή να μπλοκάρουν κάθε περιουσιακό στοιχείο και τραπεζικό λογαριασμό οποιουδήποτε που έχει περιουσία σε οποιαδήποτε χώρα μέλος της ευρωπαϊκής ένωσης! Το ομολογούν μόνοι τους.

Γιατί τότε ρε καλόπαιδα δεν στέλνεται χαρτιά π.χ. σε Κύπρο Ελβετία Λουξεμβούργο να σας επιστραφεί το 10% των τόκων καταθέσεων;

Γιατί ρε καλόπαιδα, για άτομα που υπάρχει υποψία αν όχι στοιχεία φοροδιαφυγής-ξεπλύματος-υπεξαιρεσης δημόσιου χρήματος, κυρίως πολιτικών προσώπων, δεν στέλνεται εντολή δέσμευσης;

Γιατί ρε καλόπαιδα μας παραμυθιάζεται χρόνια τώρα, πως τάχα χρειάζεται να υπογράψουμε διμερή συμφωνία π.χ. με την Ελβετία;

Για τους κακομοίρηδες που χρεωστάνε τρία ψωρό χιλιάρικα, ξέρετε ρε απατεώνες να μπλοκάρεται λογαριασμούς στο εξωτερικό, για τους μεγάλο καρχαρίες, τόσα χρόνια δεν γνωρίζατε έτσι;;

Δεν θα πάτε φυλακή.
Όχι.
Πρώτα θα φάτε ξύλο και μετά….
ΦΑΣΙΣΜΟ ΕΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ.


makeleio.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Βία είναι, και μάλιστα θανάσιμη, να αφήνεις τους καρκινοπαθείς να πεθαίνουν χωρίς φάρμακα...




Ολοι ασχολούνται με τις σφαλιάρες του Κασιδιάρη στην Κανέλη και το πλύσιμο στην Δούρου....

Καταρχήν εξ αρχής θέλω να δηλώσω ότι είναι απαράδεκτη η συμπεριφορά του Κασιδιάρη απέναντι σε γυναίκες...
Οφειλε να είναι συγκρατημένος.
Προσωπικά θεωρώ ότι η Δούρου θα ήταν προτιμότερο να αρπάξει τουλάχιστον καμιά αδέσποτη μιας και τα πράγματα πήραν τέτοια τροπή παρά η συμπαθής σε εμένα, Λιάνα Κανέλη η οποία όμως ομολογουμένως το προκάλεσε.
Μέγα λάθος του Παπαδάκη να τους βάλεις δίπλα δίπλα.... με μόνη παρουσία μιας άτυχης νεαρής συνεργάτιδας η οποία ως άμαχος πληθυσμός έκανε σκέϊτμπορντ μαζί με την καρέκλα της..... 

Φυσικά δεν πρέπει να μας διαφεύγει ότι κι ο Σύριζα έχει ανάλογο περιστατικό (λίγο μικρότερης έντασης) με τον Τσατσόπουλο προ ημερών αλλά πέρασε σχεδόν στα ψιλά.... ακόμα και στο διαδίκτυο!!!!

Ομως φίλοι μου δεν θέλω να ασχοληθώ κι ούτε να προβάλω ένα βίντεο που μπορούμε να το δούμε όπου θέλουμε και θα το εχουμε στο διαδίκτυο για πολλά χρόνια!!!!!

Το θέμα είναι ότι ασχολούμενο το ξεφτιλισμένο και προδοτικό καθεστώς των ΜΜΕ με το εν λόγω περιστατικό αφήνει σε δεύτερη μοίρα την πραγματική θανάσιμη βία.

Και η βία αυτή είναι η ΜΗ χορήγηση στους καρκινοπαθείς, τους νεφροπαθείς κι όλους τους αρρώστους συνανθρώπους μας, των απαιτούμενων πανάκριβων φαρμάκων που χρειάζονται για να ζήσουν....

Αλήθεια τι αξία έχουν μερικές σφαλιάρες και "μπουκέτα" ενός ουσιαστικά ψυχοπαθούς και άνανδρου ατόμου, που χτυπά μια προκλητικά υστερική (στην περίπτωση της Κανέλη) γυναίκα και "πλένει" μια άλλη "κυρία" την Δούρου, που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό την πολιτική της καριέρα, αντιγράφωντας άτομα σαν την Δραγώνα και την Ρεπούση, μπροστά στην δολοφονική αναλγησία του ανθελληνικού κράτους που οδηγεί τους αρρώστους συμπατριώτες μας στον θάνατο λόγω έλλειψης φαρμάκων;

Η αστυνομία λέει, αναζητά με εισαγγελική εντολή τον Κασιδιάρη....
Που είναι η εισαγγελέας για όσους καρκινοπαθείς έχασαν ή θα χάσουν την ζωή τους;
Τα κοινωνικά και δικαστικά αντανακλαστικά είναι εκπληκτικά γρήγορα σε περιπτώσεις σαν του Κασιδιάρη και προκλητικά αργά σε περιπτώσεις όπως των καρκινοπαθών.... 

Αραγε ποιός είναι μεγαλύτερος φασισμός; Του "άντρακλα" Κασιδιάρη ή των δολοφόνων κομματικών και κυβερνητικών εγκληματιών που αρνούνται με την αδιαφορία τους την ζωή σε χιλιάδες αδερφούς μας;

Φίλοι μου εδώ δεν μιλάμε για μερικές φάπες αλλά για ΘΑΝΑΤΟ!!!!!

Γιατί για παράδειγμα, δεν βγαίνει ΤΩΡΑ μια εντολή, οι νεοταξικές τράπεζες που ευθύνονται σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό για το κατάντημα της πατρίδας μας μαζί με τα ανδρείκελα που κυβερνούν, να δώσουν από τα 18 δις που εισέπραξαν σαν δώρο.... και από τα δεκάδες δισεκατομμύρια που έχουν εισπράξει τα τελευταία 3 χρόνια (ξεκινώντας απο τα 28 δις που πήραν από τον Καραμανλή το 2009) μερικά εκατομμύρια ευρώ ώστε να αγοράσει το κράτος τα φάρμακα των ασφαλισμένων καρκινοπαθών και λοιπών ασθενών συμπατριωτών μας;

Τα φάρμακα αυτά όσο πανάκριβα κι αν είναι δεν κοστίζουν παρά μερικές δέκαδες εκατομμύρια ευρώ....
Δηλαδή ένα τίποτα μπροστά στα δεκάδες δισεκατομμύρια που πήραν οι τραπεζίτες....
Για να το εμπεδώσουμε καλύτερα. 
Το 1 δις ευρώ είναι 1000 εκατομμύρια....

Τι στο καλό τα κάνουν τα δισεκατομμύρια αυτά οι τραπεζίτες;
Αφού έτσι κι αλλοιώς δεν δίνουν το παραμικρό δάνειο σε οποιονδήποτε...
Αφού τα χρήματα αυτά δεν ξαναδιοχετεύονται στην αγορά....
Αφού τα χρήματα αυτά μένουν ανεκμετάλλευτα στα σεντούκια ή επενδύονται από τις ελληνικές τράπεζες κάπου....... που κανείς δεν ξέρει που.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι ενίοτε το κράτος δανείζεται από τις τράπεζες από αυτά τα λεφτά με τρελά επιτόκια!!!!!

Δηλαδή τα "χρήματα δώρο" οι τράπεζες τα εκμεταλλεύονται ώστε να φάνε κι άλλα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων.... μέσω δανείων που έχουν προέλθει από δημόσιο χρήμα!!!!
Και δεν έχει το σθένος κάποιος στην κυβέρνηση έστω στην υπηρεσιακή με τις περιορισμένες αρμοδιότητες να δώσει εντολή να δοθούν μερικά εκατομμύρια ευρώ για την άμεση διάσωση των αδερφών μας;

Αυτό φίλοι μου είναι βία και μάλιστα θάνασιμη κι όχι τα όσα ευτράπελα μας παρουσιάζουν.....

Αφήστε λοιπόν τους καραγκιόζηδες να ασχολούνται με τα καραγκιοζιλίκια, κι ας ασχοληθούμε οι υπόλοιποι, όσοι έχουμε μείνει πλέον με στοιχειώδη λογική σε αυτήν την χώρα, με τα πραγματικά θανάσιμα προβλήματα που ταλανίζουν την κοινωνία μας....

ΘΑΝΟΣ

(η φώτο από το newsbomb)
eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Για σημαντική ζημιά στη Συνεταιριστική Τράπεζα κάνουν λόγο στο πόρισμά τους οι ελεγκτές – Το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στη χρήση του 2011, αλλά και του 2010 (Νέο έγγραφο ντοκουμέντο)

Δεν αναφέρθηκε πότε η πραγματική προέλευση του προβλήματος ενώ εκτιμάται ότι η τράπεζα θα έχει τελικά σημαντική ζημιά και επομένως οι ληφθείσες εξασφαλίσεις κάθε άλλο παρά κρίνονται ως επαρκείς αναφέρουν στο πόρισμά τους οι ελεγκτές για τη Συνεταιριστική Τράπεζα Δ. Μακεδονίας. Αξιοσημείωτη είναι μάλιστα η αναφορά τους ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στη χρήση του 2011, αλλά και στη χρήση του 2010.Διαβάστε το ιστορικό των επιστολών στο διπλανό έγγραφο, καθώς και τις διαβεβαιώσεις της Συνεταιριστικής ότι δεν υπήρχε θέμα ανακρίβειας των δημοσιευμένων στοιχείων.

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Υπογράφτηκε η νέα ΕΣΣΕ των εργαζομένων στη ΔΕΗ

Η νέα τριετής Συλλογική Σύμβαση Εργασίας των εργαζομένων στη ΔΕΗ υπογράφτηκε σήμερα το απόγευμα μεταξύ του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου της επιχείρησης Αρ.Ζερβού και του Προέδρου και του ΓΓ της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Ν.Φωτόπουλου και Κ.Κατσαρού, αντίστοιχα.
Μετά από τρείς μήνες περίπου εντατικών διαβουλεύσεων τόσο μεταξύ της Ομοσπονδίας και των Συλλόγων-μελών της όσο και με τη Διοίκηση της ΔΕΗ η νέα ΕΣΣΕ , υπό τις παρούσες συνθήκες, αποτελεί πραγματική κατάκτηση για τους χιλιάδες εργαζόμενους της Επιχείρησης.
Τις επόμενες ημέρες και μετά την υπογραφή της ΕΣΣΕ με τις άλλες εταιρίες του ομίλου ΔΕΗ και συγκεκριμένα τις Διοικήσεις των ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ και ΑΔΜΗΕ ΑΕ, θα ακολουθήσει αναλυτική ανακοίνωση.

Διαβάστε περισσότερα » »

Νέα άγρια ρατσιστική(;) δολοφονία ηλικιωμένης (Βίντεο) ~ Να βγει ο Στρατός στους δρόμους μέχρι να σταματήσει το μακελειό

Άγρια δολοφονία 80χρονης Ελληνίδας πρώην δασκάλας στην Πάτρα - Είχε δεχθεί πάνω από 15 μαχαιριές.

Συγκλονίζει ο οδυρμός του γιου της στο βίντεο, ενώ την άτυχη γυναίκα, βρήκε μέσα στο σπίτι και σε μια λίμνη αίματος, η κόρη της.

Μια ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε σφαγμένη το βράδυ της Πέμπτης στο σπίτι της στην Πάτρα, στην διασταύρωση των οδών...
 Καποδιστρίου και Ζαλόγγου. Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ. και ο ιατροδικαστής.

Η γυναίκα που είναι άνω των 80 χρόνων, ήταν συνταξιούχος δασκάλα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες βρέθηκε κατακρεουργημένη από το γιο της μέσα στο σπίτι τους, όταν αυτός επέστρεψε σήμερα το βράδυ.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα πιθανόν έχει δολοφονηθεί το πρωί,αλλά δεν έχει γίνει αντιληπτή, ενώ ερευνάται το αν πρόκειται για ληστεία.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έχουν στηθεί μπλόκα για τον εντοπισμό των δραστών.

Συγκλονιστικές είναι οι λεπτομέρειες από την άγρια δολοφονία της 80χρονης συνταξιούχου που βρέθηκε νεκρή με απανωτά χτυπήματα στο λαιμό και το πρόσωπο, από μακρύ αιχμηρό αντικείμενο. Το σπίτι δεν φέρει ίχνη παραβίασης γεγονός που εγείρει σωρεία ερωτηματικών.


Η νεκρή είναι η Ρεγγίνα Παπανδρέου και τα ίχνη της είχαν χαθεί από το μεσημέρι. Την αναζητούσε εναγωνίως η κόρη της.

Ληστεία δείχνουν τα ευρήματα της δολοφονίας της 80χρονης συνταξιούχου η οποία φέρεται να έχει δεχθεί πάνω από 15 μαχαιριές. Οι δράστες έχουν αναστατώσει το σπίτι ψάχνοντας να βρουν χρήματα, ενώ φαίνεται πως η άτυχη γυναίκα άνοιξε μόνη την πόρτα στον δολοφόνο της καθώς δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης της πόρτας του σπιτιού της. Οι αστυνομικοί ερευνούν ακόμη και το ενδεχόμενο να πρόκειται για άτομο γνωστό της ή για εγκληματίες που είχαν βγάλει αντικλείδι και είχαν στήσει καρτέρι.


Στο πόδι βρίσκονται οι κάτοικοι της περιοχής όπου έγινε το φοβερό έγκλημα της δολοφονίας της άτυχης δασκάλας. Επικρατεί οργή για την δράση κακοποιών στοιχείων ενώ κάποιοι υποπτεύνται ότι οι δράστες είναι αλλοδαποί γεγονός που πυροδοτεί ακόμη περισσότερο την κατάσταση.


best.gr




Διαβάστε περισσότερα » »

Έλα …"Ελένη... καλημέρα, σε παίρνω από τον Παπαδάκη από την εκπομπή έχουμε περιστατικό. Δηλαδή « Βγάλε ένα ενταλματάκι στον Κασιδιαρη ».




Σε ποια μιλάς ρε Δελατόλα έτσι ξεδιάντροπα σε πανελλήνια ακρόαση; Στη γυναίκα σου, στην κόρη σου, στη φιλενάδα σου; Από που κι ως που έχεις το προσωπικό τηλέφωνο της κυρίας Ράικου; Πληροφοριοδότης της είσαι;
Ο κύριος Δελατόλας δεξιά με το τηλέφωνο στ' αυτί παίρνει την Ράϊκου. Κολλητάρια είναι;
Βλέποντας το βίντεο που ακολούθησε τον ξυλοδαρμό της Λιάνας Κανέλλη διαπιστώνουμε κάτι που μας προξένησε αλγεινή εντύπωση και που όλοι το πέρασαν στο ντούκου. Ο ίδιος ο Αντώνης Δελατόλας, δημοσιογράφος-εκδότης της εφημερίδας Ποντίκι, αυτόπτης μάρτυρας του επεισοδίου, ενημέρωσε την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών Ελένη Ράικου η οποία ζήτησε τη σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη με την αυτόφωρη διαδικασία, όπως ακούγεται στο βίντεο. Ακούστε όμως προσεκτικά στα 31" του βίντεο πως απευθύνεται στη Δικαστικό ο Αντώνης Δελατόλας: "Ελένη... καλημέρα, σε παίρνω από τον Παπαδάκη από την εκπομπή έχουμε περιστατικό..."!!!μετά αντιλαμβάνονται ότι ακούγεται στον αέρα και τα μικρόφωνα κλείνουν, ο δε Δελατόλας φεύγει από το πάνελ κι επανέρχεται σε δύο λεπτά και ενημερώνει τους υπολοίπους για τη συνομιλία του με την κυρία Εισαγγελέα, και ωωω του θαύματος σε λίγο βγήκα ένταλμα σύλληψης του ΚΑΣΙΔΙΆΡΗ.
Τα ερωτηματικά προκύπτουν από μόνα τους: Σε ποια μιλάς ρε Δελατόλα έτσι ξεδιάντροπα σε πανελλήνια ακρόαση; Στη γυναίκα σου, στην κόρη σου, στη φιλενάδα σου; Από που κι ως που έχεις το προσωπικό τηλέφωνο της κυρίας Ράικου; Κι ας υποθέσουμε πως είστε φιλαράκια με την Εισαγγελέα, γιατί την εκθέτεις; Πως την έπεισες για τη σοβαρότητα της πράξης του Κασιδιάρη και διέταξε αμέσως τη σύλληψή του, κατά τη δήλωσή σου; Εμείς, αν ο μη γένοιτο μας συμβεί κάτι, μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί της; κι αν ναι θα μας δώσεις το τηλέφωνό της; Λίγος σεβασμός ρε! τουλάχιστον στο πρόσωπο της Δικαιοσύνης! Θα μας πείτε πως ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα.

ixnos
Διαβάστε περισσότερα » »

"Δολοφόνος" κατά τον ΣΥΡΙΖΑ ο Έλληνας που αμύνθηκε στον Αλβανό ληστή!


Την ώρα που κανείς δεν γνωρίζει τις πραγματικές συνθήκες του θανάτου του 43χρονου Αλβανού ληστή στην Παιανία, ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ετυμηγορία σύμφωνα με την οποία ο Έλληνας που αντιστάθηκε στον ληστή που απειλούσε να σκοτώσει τη μάνα του είναι ... δολοφόνος!
Έτσι μιλάει για "δολοφονία αλλοδαπού" για την οποία ευθύνεται η ... διάλυση της Παιδείας (φαίνεται έπρεπε να στείλουμε στο σχολείο τον Αλβανό ληστή), στη διάλυση της υγείας (λέτε να τσαντίστηκε ο ληστής επειδή δεν έβρισκε φάρμακα και άρχισε να ληστεύει;), του κοινωνικού κράτους (μήπως το έκοψαν το επίδομα του ληστή;) "και ως τέτοιο πρέπει να καταπολεμηθεί με ριζική αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής" καταλήγει η ανακοίνωση.
Δηλαδή αν καταλάβαμε καλά, ο Έλληνας πολίτης που θα του σκότωναν τη μάνα, είναι δολοφόνος και ο Αλβανός έγινε ληστής επειδή δεν υπάρχει κράτος στην Ελλάδα!
Τι πίνουν εκεί στη Κουμουνδούρου;
Υ.Γ.: Αλήθεια, πόσα χρόνια ακόμα θα περιμένουμε να εκδώσει ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ για την δολοφονία από κουκουλοφόρους των τριών ανθρώπων (τεσσάρων μαζί με το άτυχο μωρό που κυοφορούσε η τραγική μάνα) στην Marfin της Σταδίου; Ή προηγούνται στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ οι Αλβανοί ληστές;

Διαβάστε περισσότερα » »

H Κανελλη η ΛΕΣΒΙΑ είπε ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ τους Χρυσαυγίτες Βίντεο

 Γεια σου κανελη δημοκράτισα ,βγήκες με το ψωμί και το γάλα στην βουλή και μας το χτυπάς!! Μπράβο έσωσες την Ελλάδα από όλα όσα ήξερες οτι γινόντουσαν,με το ψωμί και το γάλα...μεγάλη μάχη ..μπράβο! Θυσιάστηκες για την πατρίδα!!! Ένας λόγος σε έδρανο , μια μεγάλη θυσία!!

Η γνωστή Λεσβία με τις ακραίες εθνικές και κοινωνικές θέσεις λέει "Πουσταριά" το 7% του Ελληνικού λαού !
 Άριστη γνώστης του τηλεοπτικού χρόνου και τοπίου μετά προσπαθεί να δικαιολογηθεί.
 Απολαύστε ποιοι είναι οι φασίστες που τόσα χρόνια έφαγαν την σάρκα μας και τώρα κάνουν τα πάντα για να μην χάσουν την μάσα....
 Δείτε το βίντεο που μας έστειλε το Transpotrer ..... 



 Επί σειρά ετών οι δημοσιογράφοι όλων των καναλιών λασπολογούσαν μαζί με τους εκπροσώπους των κομμάτων του πολιτικού κατεστημένου την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Καμμία πρωτοτυπία, λοιπόν, στον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκαν το ατυχές περιστατικό στην εκπομπή του Παπαδάκη. Πριν αναφερθούμε σε αυτό, ανακοινώνουμε προς τον Ελληνικό Λαό ότι πριν τα ΜΜΕ μας αποκλείσουν, τους αποκλείουμε εμείς. Δεν τους χρειαζόμαστε. Έχουμε στο πλευρό μας μισό εκατομμύριο Έλληνες, οι οποίοι για εμάς έχουν μεγαλύτερη σημασία από τα φερέφωνα ενός αμαρτωλού καθεστώτος, τα οποία είναι απόλυτα συνένοχα για την χρεωκοπία και το σημερινό κατάντημα του Λαού μας! Εμπάργκο από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε όλα τα κανάλια και σε όλες τις εφημερίδες για να φανεί ξεκάθαρα ο αποκλεισμός μας, για να φανεί ξεκάθαρα το βρώμικο παιχνίδι που παίζουν εις βάρος μας. Χαρακτηριστικό είναι ότι σε όλες τις συνεντεύξεις και παρουσίες των εκπροσώπων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ κατά σύστημα οι περισσότεροι δημοσιογράφοι ήταν εχθρικοί απέναντί μας και προσπαθούσαν με κάθε τρόπο, όχι αντικειμενικά να πράξουν την αποστολή τους, που είναι η ενημέρωση του Ελληνικού λαού, αλλά να κάνουν προπαγάνδα κατά της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως λοιπόν έκαναν επί τόσα χρόνια να μιλούν για εμάς χωρίς εμάς και να μας συκοφαντούν, χωρίς να μας δίνουν το δικαίωμα της απαντήσεως, έτσι ας συνεχίσουν και τώρα, την απάντηση θα την δώσει ο Ελληνικός Λαός στις 17 Ιουνίου 2012.  Σχετικώς με το επεισόδιο στην εκπομπή Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Επισημαίνουμε αυτά που με επιμέλεια όλα τα κανάλια αποκρύπτουν. Πρώτη σηκώθηκε και χειροδίκησε κατά του εκπροσώπου της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ηλία Κασσιδιάρη, η Λιάνα Κανέλλη κτυπώντας απρόκλητα τον στο πρόσωπο με ένα πακέτο εντύπων. Το δείχνει καθαρά το βίντεο. Αυτό όμως δεν το είδε κανένας, δεν το είδε ούτε η δικαιοσύνη, η οποία ξεκίνησε αυτόφωρη διαδικασία μόνο για τον εκπρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όπως δεν άκουσε βεβαίως και τις ύβρεις της Λιάνας Κανέλλη «πουσταριά, φασισταριά» κλπ. Για αυτά κύριοι κύριοι Εισαγγελείς δεν υπάρχει αυτόφωρη διαδικασία;  Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ συνεχίζει τον αγώνα της για ένα δυνατό εθνικιστικό κίνημα εναντίον όλων και φυσικά εναντίον των ορφανών του Μαρξ, που κυριαρχούν στα κανάλια και παίζουν ένα βρώμικο παιχνίδι προπαγάνδας. Εάν θέλετε να καταδικάσουμε τον συναγωνιστή μας για την πράγματι ατυχή στιγμή, καταδικάστε και εσείς πρώτα τις ύβρεις και την επίθεση της Λιάνας Κανέλλη, αλλιώς δεν είστε τίποτε άλλο από θλιβεροί υποκριτές σε διατεταγμένη υπηρεσία. Άξιος ο μισθός σας! Στις 17 Ιουνίου θα μιλήσει ο λαός και αυτός θα κρίνει...

http://nyxtobaths.blogspot.com/2012/06/h.html
katohika
Διαβάστε περισσότερα » »

Λαθροτατιάνα τσιράκι του συστήματος (με αριστερά μυαλά και δεξιές τσέπες) στον κόσμο της.

ΒΙΝΤΕΟ: Η έκρηξη της Τατιάνας Στεφανίδου για την επίθεση του Κασιδιάρη στη Λιάνα Κανέλλη!anti-ntp.net: Τέτοια αγωνία δεν βλέπαμε να έχεις Τατιάνα μου όταν γέροι συνταξιούχοι γινόντουσαν τόπι στο ξύλο.

  Ο έντονος διάλογος της παρουσιάστριας με τον Γιώργο Τράγκα στο «ΜΙΛΑ» για το περισταστικό του Ηλία Κασιδιάρη με τη Λιάνα Κανέλλη!

H Τατιάνα Στεφανίδου μετά το απίστευτο σκηνικό στα πλατό της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1 με ...πρωταγωνιστή τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, που πέταξε ένα ποτήρι νερό σε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και χτύπησε στο πρόσωπο τη Λιάνα Κανέλη, ξέσπασε μέσα από την εκπομπή της «ΜΙΛΑ»,

όπως αναφέρει το zappit.gr Με καλεσμένο της εκπομπής τον Γιώργο Τράγκα, ο οποίος υποστήριζε πως το θέμα της ημέρας δεν είναι η επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη, αλλά οι καρκινοπαθείς που μπορούν να προμηθευτούν τα φάρμακά τους…

Η έκρηξη της Τατιάνας ήταν άμεση εναντίον του Γιώργου Τράγκα υποστηρίζοντας πως για εκείνη είναι μέγα θέμα ο ξυλοδαρμός της βουλευτού του ΚΚΕ!




http://anti-ntp.blogspot.com/2012/06/blog-post_4553.html
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ "ΛΥΚΩΝ". ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΤΕ

ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΑ ,
Νωρίς το πρωί η κυρία Ρένα Δούρου με την κυρία Λιάνα Κανέλλη καθύβριζαν με σκαιότατο τρόπο, επί πολλά λεπτά, προκαλούσαν και ειρωνεύονταν με ακόμα πιο απαράδεκτο ύφος και χαρακτηρισμούς έναν άνθρωπο(ότι και να είναι αυτός)που βρίσκεται εκ προοιμίου σε δεινή θέση και κινδυνεύει να πάει φυλακή για τον απλούστατο λόγο ότι είναι κατηγορούμενος για συνέργεια σε ληστεία και δικάζεται σε 4 μέρες.
likosΌταν κάποιος είναι κατηγορούμενος, πρέπει, επειδή το λέει η ποινική δικονομία(και όχι οι άγραφοι τηλεοτπικοί νόμοι που κάποιοι τους έχουν γράψει εδώ και χρόνια)να σέβεσαι όχι τον ίδιο αλλά τη θέση του.

Ο τηλεπαρουσιαστής της εκπομπής που δεν μας έχει πείσει τόσα χρόνια για το αμερόληπτο της συμπεριφοράς του πιθανόν να εκλέγχεται ότι παγίδεψε ένα ανήμερο θηρίο(ο χαρακτηρισμός δεν ανήκει σε μας)στο "κλουβί με τους τρελούς".

 Σε ένα τηλεοπτικό πλατό με φώτα και κάμερες που ως γνωστόν ερεθίζουν και διεγείρουν το νευρικό σύστημα. Πιστέψτε μας είναι παρατηρημένο. Ο δεχόμενος επίθεση βουλευτής προ της διάλυσης της Βουλής, αντέδρασε όπως αντιδρά ένα θεριό(ειδικά εαν είναι "εκπαιδευμένο")και έχει ανάλογα σωματικά και ψυχικά χαρακτηριστικά.

Έβγαλε τα δόντια του κι όποιον πάρει ο Χάρος. Η ενέργεια "χτυπάω γυναίκα" για να πάρω το αίμα μου πίσω και την χαμένη και πληγωμένη τιμή ανήκει σε σκηνές από την "Στέλλα" και τα μεταπολεμικά μπαρ της Τρούμπας και δεν ταιριάζει σε πολιτισμένα(τρόπος του λέγειν)κοινωνικά πηγαδάκια.

 Όταν μάλιστα ο σφαλιαρίζων και όχι γρονθοκοπών έχει και πολιτική ιδιότητα, τότε το αμάρτημα είναι διπλό. Οι υπόλοιπες καταδίκες δεν μας αφορούν. Προέρχονται από πολιτικούς φελλούς που ενώπιον μιας εκλογικής διαδικασίας που έρχεται πωλούν εμπόρευμα για να διασώσουν το σαρκίον τους.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης πρέπει να παραδοθεί, μας λένε έγκριτοι δημοσιογράφοι της αρπαχτής. Μάλιστα.

Πρώτα όμως πριν το γράψουν θα έπρεπε να το γράψουν για τον εαυτό τους κοιτάζοντας το πρόσωπο τους στον καθρέφτη κάθε πρωί. Για όλα τα ανομήματα τους πριν βγουν να κρίνουν τα "θεριά" που ακονίζουν τα δόντια τους και για την ελεεινή τους πάρτη. Γιατί τα "θεριά" έχουν κανόνες που πιθανόν δεν διδάσκονται στις βίλες των αρπακτικών των ΜΜΕ.

Στην Παιανία, ένας νεαρός φοιτητής κτηνιατρικής, ο Νίκος Δάβαρης, σκότωσε τον ληστή που μπήκε στο σπίτι του. Η αστυνομία των Χρυσοχοίδη, Οικονόμου και όλων των σφουγγοκωλαριών τους, απούσα. Κατάβρεχε το γκαζόν έξω από το Τμήμα της Παιανίας, το μεσημέρι με λάστιχο 3 μέτρα. Γι αυτό την θέλουνε και όχι για να κηνυγά τους κλέφτες στην πολυπολιτισμική κοινωνία που λένε ότι επαγγέλλεται ο Συριζα του Τσίπρα. Εαν ο φοιτητής προφυλακιστεί τα "θεριά" θα γίνουν δύο σε μια μέρα. Και όλοι οι υπολοιποι που θα μιμηθούν τα "θεριά".

Στην Χαλκίδα, ληστές με κουκούλες, άρπαξαν 15 χρονο μαθητή και ζητούν όχι λύτρα αλλά τις τραπεζικές καταθέσεις των πελατών του τραπεζικού διεθυντή πατέρα του απαχθέντος!

Αυτή είναι η κοινωνία των "λύκων" που επί 50 χρόνια δημιουργούσαν σαν Φρανκεστάιν, οι Καραμανλήδες, οι Μητσοτάκηδες, οι Σαμαράδες, οι Κανελλόπουλοι, οι Παπανδρέιδες και όλα τα άλλα πολιτικά αληταριά, ρουφώντας το αίμα του λαού σε χώρα υπό κατοχή.


 http://makeleio.gr
Πηγαίνετε τώρα, εσείς τα ίδια αληταριά, να τους μαζέψετε. Δυστυχώς εμείς δεν θα σας βοηθήσουμε να σωθείτε από τα δόντια τους. Και να σας δούμε να σας κατασπαράζουν θα ενεργήσουμε σαν τον βοσκό με τους λύκους και τα πρόβατα.

 Είστε μόνοι σας και είμαστε πολλοί. Δεν είστε ούτε άξιοι για τη λύπηση μας. Και αυτό θα φανεί στις 17 Ιουνίου.

΄Άντε Καληνύχτα και να προσέχετε...
Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ---- ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ..!!!!‏


Η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα εκφράζει την μεγάλη απογοήτευσή της για την δήλωση του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη περί «Βόρειας Μακεδονίας», καθώς και για την ανακοίνωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, περί «Σύνθετης Ονομασίας»!

Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί, ενώ πήραν ευθεία ή πλάγια αντιμνημονιακή θέση ως προς την Τρόικα, έλαβαν όλως περιέργως «φιλομνημονιακή» θέση ως προς τα Σκόπια, ταυτιζόμενοι απόλυτα με την απαράδεκτη γραμμή της Ντόρας και του Γιωργάκη για «Σύνθετη Ονομασία», που σημαίνει αναγνώριση των Σκοπίων με το ελληνικό όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» συν κάτι, όπως π.χ.«Βόρεια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», «Άνω ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», «Νέα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του Βαρδάρη» ή «Νέα Δημοκρατία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» και τα σχετικά απαράδεκτα, τη στιγμή που είναι ιστορικά αποδεδειγμένο πως η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ


Ειδικότερα ο κ. Κουβέλης, σε συνέντευξή του στο «Αποκαλύπτω» του Κώστα Χαρδαβέλλα στις 30-5-2012, τάχθηκε υπέρ μιας «λύσης» με «γεωγραφικό προσδιορισμό» επί του ιστορικού, ελληνικού ονόματος «Μακεδονία», όπως το «Βόρεια Μακεδονία», που δεν έχει ούτε ιστορικό, ούτε γεωγραφικό, ούτε εθνολογικό αντίκρισμα, ενώ είναι επικίνδυνο εθνικά και απαράδεκτο ηθικά:

ΚΟΥΒΕΛΗΣ: “…Πρέπει να βρεθεί μια λύση – αναφορικά με το όνομα – κοινής συμφωνίας. Θα σας έλεγα προσωπικά ότιεμένα δεν θα με ενοχλούσε εάν είχαμε και έναν γεωγραφικό προσδιορισμό, προκειμένου αυτή η υπόθεση να τελειώσει… Και τούτο δεν αποτελεί ούτε….”

ΧΑΡΔΑΒΕΛΛΑΣ: “Βόρεια Μακεδονία” ας πούμε…

ΚΟΥΒΕΛΗΣ: “Ναι”!

Δείτε το σχετικό ντοκουμέντο: http://www.youtube.com/watch?v=FiJolBt_wtY

Θυμίζουμε ότι και το «Βόρεια Μακεδονία» είναι απόλυτα ελληνικό, ακόμη και ως γεωγραφικός προσδιορισμός (που δεν αφορά βέβαια το σύνολο της σημερινής γεωγραφικής επιφάνειας του κρατιδίου, αλλά μόνο το νότιο μέρος του), καθώς χρησιμοποιήθηκε από τους ίδιους τους εκεί αλύτρωτους Έλληνες κατοίκους της περιοχής (Αχρίδα – Μοναστήρι – Κρούσοβο – Περλεπές – ποταμός Εριγών -Καβάρντασι - Στρώμνιτσα – Γευγελή) σε υπόμνημα τους προς τα Ηνωμένα Έθνη, με τίτλο «Η ΑΛΥΤΡΩΤΟΣ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και υπότιτλο «ΕΚΚΛΗΣΙΣ ΑΛΥΤΡΩΤΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, προς τους Δημοκρατικούς Λαούς των Ηνωμένων Εθνών, Συμμάχων του Ελληνισμού κατά τον τελευταίον πόλεμον», Θεσσαλονίκη 1946, ώστε η βόρειος Μακεδονία μας να προσαρτηθεί στον ελλαδικό κορμό, από τις Μεγάλες Δυνάμεις κατά το τέλος τότε του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου! Κατά την σχετική παράλληλη προσπάθεια και της Βορείου Ηπείρου…

Ακόμη και τώρα ζουν μάλιστα εκεί 240.000 Έλληνες, ξεχασμένοι, πληγωμένοι και αβοήθητοι, την ώρα που η Ελλάδα θρέφει, φιλοξενεί ή ανέχεται πάνω από 1.000.000 ξένους λαθρομετανάστες…

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ – ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

Επίσης, ο κ. Τσίπρας, κατά την παρουσίαση του «Κυβερνητικού Προγράμματος» του ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των Εκλογών της 17ης Ιουνίου, έκανε στο «Αθηναΐς» την 1-6-2012 την ακόλουθη δεσμευτική, προγραμματική εξαγγελία:

«Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και εγγυόμαστε να εργαστούμε, προκειμένου να καταλήξουμε σε μια αμοιβαία αποδεκτή λύση στη διαφορά για το όνομα της Π.Γ.Δ.Μ., στο πλαίσιο του ΟΗΕ. Λύση σύνθετης ονομασίας με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις»!

Δείτε το σχετικό ντοκουμέντο: http://www.youtube.com/watch?v=OAFKeSkAtUw

ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΩΝ

Εντύπωση προκαλεί συν τοις άλλοις, ότι ούτε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ούτε της ΔΗΜΑΡ, δεν έκαναν καμμία αναφορά, ούτε έθεσαν καν ως προϋπόθεση επίτευξης «Συμφωνίας» με τους Πλαστογράφους, την αφαίρεση των προκλητικότατων, τεραστίων μνημείων του «Μεγάλου Αλεξάνδρου» και «Φιλίππου», που τοποθετήθηκαν πρόσφατα στα Σκόπια και έχουν εξοργίσει κάθε Έλληνα, Φιλέλληνα και στοιχειώδη γενικότερα γνώστη της Ιστορίας!

Έτσι εμφανίζονται τα δύο κόμματα, που επαγγέλλονται το νέο, το πατριωτικό και το διαφορετικό, να παρακάμπτουν αυτή την κυκλώπεια παραχάραξη και σφετερισμό των ηρώων και πρωταγωνιστών της μίας και μόνης Μακεδονίας των Ελλήνων, την οποία με τέτοιο εξόφθαλμο και προκλητικό τρόπο οικειοποιούνται τα Σκόπια, περνώντας την μέσω Τουρισμού και διεθνών ΜΜΕ ως «χειροπιαστή αλήθεια»…

ΟΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΟΥ «ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ»

Είναι φανερό ότι τέτοιου τύπου δεσμεύσεις, σκοπεύουν παράλληλα και τους «ξεχασμένους» ψηφοφόρους του φιλοσκοπιανού «Ουράνιου Τόξου», το οποίο στις Ευρωεκλογές 2009 συγκέντρωσε μόλις 4.512 ψήφους, αλλά και όλων εκείνων των απλώς «ελληνόφωνων» που στέκονται ευνοϊκά στην προπαγάνδα και τα «λεξικά» τους και πολλοί εξ΄ αυτών κινούνταν στις τελευταίες Εκλογές «οικολογικά» ή είχαν στηρίξει τον Γιωργάκη, τον οποίο ζωντανεύουν πλέον ανέλπιστα στο συγκεκριμένο θέμα οι δύο νέοι Αρχηγοί!

Είναι γνωστό βέβαια πως σύμφωνα και με τους Δημοσκόπους, η πρωτιά των εκλογών θα κριθεί για ελάχιστες πιθανότατα ψήφους… Αλλά κάτι τέτοιοι ψήφοι, είναι μάλλον ψήφοι κατάντιας και όχι ψυχής και πατρίδας, που απαιτεί ο αντιμνημονιακός αγώνας… Χωρίς υποχωρήσεις, χωρίς συμβιβασμούς, χωρίς μοίρασμα της Ελλάδας, που δεν είναι μόνο οι επιχειρήσεις και τα ταμεία της, αλλά και η Ιστορία, οι μορφές, οι προσωπικότητές της, που σφράγισαν μάλιστα την παγκόσμια πορεία και εξέλιξη!

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ή ΠΑΡΑΧΩΡΗΤΕΣ;

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ, καλεί τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΔΗΜΑΡ να αλλάξουν τη συγκεκριμένη θέση τους, ώστε να συμβαδίσουν με το υπόλοιπο αντιμνημονιακό προφίλ τους, διότι από τη μια εμφανίζονται υπερασπιστές της Ελλάδας και από την άλλη παραχωρητές της! Παραχωρώντας με σύνθετο περιτύλιγμα το ιερό όνομα των Μακεδόνων!

Καλούμε επίσης, τις πατριωτικές προσωπικότητες και τις πατριωτικές συνιστώσες που μετέχουν ειδικά στον ΣΥΡΙΖΑ, όπως το ΔΗΚΚΙ, να αντιδράσουν και να απαιτήσουν την επαναφορά στην ορθή εθνική θέση, που αποφάσισαν οι Πολιτικοί Αρχηγοί (και ο Συνασπισμός) το 1992 και επισφράγισαν τα παλαιά και νέα Συλλαλητήρια του Ελληνισμού σε Ελλάδα και Εξωτερικό, ενώ τη στηρίζουν 372 διεθνούς φήμης Ακαδημαϊκοί!

ΘΡΕΦΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΗΣ «ΧΙΤΛΕΡΙΚΗΣ ΑΥΓΗΣ»
 

Εφιστούμε την προσοχή του ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ, διότι με τέτοιες αψυχολόγητες και εθνικά επιβλαβείς ενέργειες και θέσεις, «ρίχνουν νερό στον μύλο» στης «Χιτλερικής Αυγής», την οποία όλοι οι αληθινοί και καλλιεργημένοι Έλληνες έχουμε ιερό χρέος απέναντι στους τάφους, τους κίονες και την αρετή των προγόνων μας να απομονώσουμε και να απενεργοποιήσουμε!

► Για την Ιστορία θυμίζουμε στους θαυμαστές του Χίτλερ και τους αφελείς και παγιδευμένους ψηφοφόρους τους, ότι ο Χίτλερ με την εισβολή του στην Ελλάδα, παρέδωσε στους Βουλγάρους την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, από Στρυμόνα έως τον Νομό Έβρου, συν Αλεξανδρούπολη, Θάσο και Σαμοθράκη, σαν ανταμοιβή στην προσχώρηση της Βουλγαρίας στον Άξονα!

Η δε Βουλγαρία, προσάρτησε παρανόμως τις ελληνικές περιοχές στη Βουλγαρική Επικράτεια και εφήρμοσε κυριολεκτικά Γενοκτονία κατά των Μακεδόνων και Θρακών, θέλοντας να εκβουλγαρίσει πλήρως τα άγια μέρημας! Ο Ελληνισμός αντιστάθηκε και εκεί με 50.000 περίπου θύματα και χιλιάδες εκτοπισμένους αλλά και πρόσφυγες, που κατά την προσπάθεια δραπέτευσής τους προς τις «γερμανοκρατούμενες» ελληνικές περιοχές, έβαψαν κόκκινο με το αίμα τους τον Στρυμόνα!

Αλλά τότε επίσης, το 1941, οι κάτοικοι των Σκοπίων, υποδέχτηκαν τους Γερμανούς σαν φίλους κρατώντας το πορτραίτο του Χίτλερ, αλλά και τους Βούλγαρους σαν ελευθερωτές με το πορτραίτο του Βούλγαρου ΒασιλέαΒόριδος, με ένα μάλιστα μεγάλο αίτημα πάνω σε χάρτη:την παράδοση της Μακεδονίας μας στους Σκόπια για την δημιουργία «Ανεξάρτητης Μακεδονίας» μέχρι τον Όλυμπο και το Αιγαίο…

ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ

Καταληκτικά, καλούμε ιδιαιτέρως τον Μακεδονικό Ελληνισμό, να αντισταθεί με κάθε θεμιτό μέσο και τρόπο στην παράδοση του ιερού ονόματος της Μακεδονίας με τη μορφή απλής ή σύνθετης ονομασίας, αλλά να αντισταθεί παράλληλα και στην καπηλεία, σφετερισμό και πλαστογράφηση της μεγαλύτερης ελληνικής αρετής, που δεν είναι άλλη από την αγνή Φιλοπατρία! Και Φιλοπατρία οι Μακεδόνες έχουν αποδείξει πως διαθέτουν πελώρια!

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

Σε περίπτωση δε, που το θλιβερό πολιτικό σύστημα επιχειρήσει να προχωρήσει σε αναγνώριση των πλαστογράφων με ονομασία που να εμπεριέχει το ιερό και αδιαπραγμάτευτο ελληνικό όνομα «Μακεδονία», σε οποιαδήποτε μορφή ή γραφή, απλή ή σύνθετη, η Επιτροπή θα ενεργοποιήσει άμεσα την ιδέα του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ, για την υπεράσπιση των ιερών και οσίων μας που δεν σεβάστηκαν οι μεν και εκμεταλλεύτηκαν οι δε, επειδή η Μακεδονία μας έχει αποδείξει ότι όχι μόνο μπορεί να ενώσει και να αναγεννήσει όλους τους Έλληνες, αλλά και να μεγαλύνει, να δυναμώσει και να δοξάσει την Ελλάδα στα πέρατα της Οικουμένης!

Aσυμβίβαστα για το Όνομα, τον Ελληνισμό και την Ιστορία μας
Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ
3.500.000 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ 

Θεσσαλονίκη, Μακεδονία,3 Ιουνίου 2012 μ.Χ.


politika-gr
http://logia-tou-aera.blogspot.gr/
Διαβάστε περισσότερα » »

Αυτοκτόνησε 18χρονη μαθήτρια!Που είσαι κυρία Ραικου κάποιοι είναι ηθικοί αυτουργοί σε αυτό το θάνατο!!!! Που είστε εισαγγελείς κυνηγάτε χαστουκακια ?


- Η 18χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της μετά τις Πανελλαδικές εξετάσεις στην Νέα Ερυθραία
- Το βάρος της οικονομικής κρίσης αλλά και η ψυχολογική πίεση των εξετάσεων την οδήγησαν στην αυτοκτονία
- Την πρόσληψη παιδοψυχολόγων σε σχολεία εισηγείται η υπουργός Παιδείας
Σοκ έχει προκαλέσει η αυτοκτονία 18χρονης στη Νέα Ερυθραία η οποία έδωσε τέλος στη ζωή της μετά τις Πανελλαδικές εξετάσεις
Σύμφωνα με πληροφορίες οι λόγοι που την οδήγησαν στην αυτοκτονία ίσως σχετίζονται με τα μαθήματα ή προσωπικούς λόγους.

Η υπουργός Παιδείας Ευφροσύνη Κιάου είπε σήμερα ότι προτίθεται να εισηγηθεί στην επόμενη κυβέρνηση την πρόσληψη και απασχόληση, στα σχολεία, παιδοψυχολόγων, καθώς «το βάρος της οικονομικής κρίσης, αλλά και η ψυχολογική πίεση των εξετάσεων, είναι δυσβάσταχτα για τους ώμους των παιδιών».
Η κηδεία της άτυχης μαθήτριας θα γίνει σήμερα το απόγευμα και θα παρευρεθεί εκπρόσωπος του υπουργείου Παιδείας.
Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.
 
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ ΓΑΠ ΜΕ ΤΑ CDS ...!!!!


Η εισαγγελία Αθηνών σφυρίζει αδιάφορα για την αποκάλυψη της εμπλοκής του Γιώργου Παπανδρέου με τα CDS
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΦΥΡΙΞΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ,
ΕΔΡΑΣΕ ΜΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΦΩΤΟΣ ....!!!!
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ,  ΑΙΜΑΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ
ΛΕΗΛΑΤΗΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΤΩΧΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΟΥ  ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ?
ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ , ΜΑΣ ΦΤΩΧΕΥΟΥΝ ,ΜΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ,ΜΑΣ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ , ΜΑΣ ΧΛΕΥΑΖΟΥΝ, ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ
''ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ'' , ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ , ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ  ΣΥΝ  ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ
ΕΙΣΑΓΩΜΕΝΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ..
ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΕΝΟΣ ΕΘΝΟΥΣ  , ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ  ΜΕ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΚΟΣΤΟΣ
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ  ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΟΥΤΕ ΦΟΥΡΝΟΙ ..!!!!
ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟ ''ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΟ'' ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΙΝΕΙ
ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ  ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΕΡΝΕΙ  ΣΤΟ ΟΛΕΘΡΟ  ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ
ΣΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΦΥΡΙΖΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ ....!!!!  ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ 

Δάφνη


Η εισαγγελία Αθηνών σφυρίζει αδιάφορα για την αποκάλυψη της εμπλοκής του Γιώργου Παπανδρέου με τα CDS από «Το ΧΩΝΙ»

Η δικαιοσύνη σφυρίζει αδιάφορα για την μεγάλη αποκάλυψη της Κυριακάτικης εφημερίδας «Το ΧΩΝΙ»

Ο Πρωθυπουργός μέσω του υπουργού δικαιοσύνης προσπάθησε να καθαρίσει τον αδελφό του για την υπόθεση των CDS.

(Και όταν μιλάμε για CDS, μιλάμε για δισεκατομμύρια. Ποιος τα πήρε;)

Τα γεγονότα που περιγράφει ο Ακης, στο χειρόγραφο σημείωμά του που αποκαλύψε τη Κυριακή η εφημερίδα ¨Το ΧΩΝΙ«, λένε:
Ο Πρωθυπουργός προσπάθησε να ασκήσει παρέμβαση στο έργο των εισαγγελέων για την υπόθεση του αδελφού του και απέτυχε. Παρότι την παρέμβαση προσπάθησε να την ασκήσει στους εισαγγελείς μέσω του τότε υπουργού Δικαιοσύνης και πολιτικού τους προϊσταμένου Μιλτιάδη Παπαϊωάννου.

Αν υπάρχει στοιχειώδης σοβαρότητα στη χώρα, θα πρέπει αύριο το πρωί να ζητηθούν εξηγήσεις από τους αρμόδιους. Τα όσα γράφει ο Τσοχατζόπουλος, είναι αληθή;

Αν λαμβάνονται υπόψιν οι σημειώσεις του Ακη στην έρευνα, θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη σημασία στα όσα αναφέρει σχετικά με τον ΓΑΠ. Δόθηκε;

Υπήρξε παρέμβαση στους εισαγγελείς από τον πρώην πρωθυπουργό για το θέμα του αδελφού του Αντρίκου;

Αυτή η παρέμβαση που περιγράφει ο Ακης, είναι η περίπτωση που ανάγκασε τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς να υποβάλουν την παραίτησή τους τον περασμένο Δεκέμβρη; (Γιατί αν δεν είναι αυτή η περίπτωση, τότε έχουμε δύο περιπτώσεις παρέμβασης).

Τελικά ο Γιώργος Παπανδρέου ξέρει τι είναι τα cds; (γιατί στη ΔΕΘ πέρυσι έλεγε ότι δεν ήξερε).

Ο Μίλτος Παπαϊωάννου είναι στενοχωρημένος ή υπερήφανος που έχει μια ομάδα εισαγγελέων αυτόνομη και ισχυρή που δεν μπορεί να ελέγξει; (ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του).

Ο Μίλτος Παπαϊωάννου… όντως δεν κατέβηκε για βουλευτής; Δηλαδή το έγγραφο επιβεβαιώνεται;

Από την κυριακάτικη αντιμνημονιακή εφημερίδα, το Χωνί

 
Διαβάστε περισσότερα » »