Σάββατο 26 Απριλίου 2014

268 προσλήψεις στην Κοζάνη σε αρχαιολογικούς χώρους εντός ορίων Λιγνιτωρυχείων της ΔΕΗ Α. Ε.


arxaiologikouskkkk
Η Λ’ ΕΠΚΑ ανακοινώνει την πρόσληψη του παρακάτω επιστημονικού και ειδικευμένου προσωπικού για την εκτέλεση σωστικών ανασκαφών σε αρχαιολογικούς χώρους εντός ορίων Λιγνιτωρυχείων της ΔΕΗ Α. Ε. στις Τοπικές Κοινότητες Μαυροπηγής, Κομάνου και Ποντοκώμης, των Δήμων Εορδαίας και Κοζάνης, Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

  • 28 ΠΕ Αρχαιολόγοι
  • 2 ΠΕ Αρχαιολόγος (Αρχαιοβοτανολόγοι)
  • 4 ΤΕ Μηχανικοί
  • 4 ΔΕ Τεχνικών Συντήρησης Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης
  • 230 ΥΕ Ειδικευμένοι εργάτες
Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής
Όσοι επιθυμούν να προσληφθούν καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, νομίμως επικυρωμένα, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά (σε περίπτωση ταχυδρομικής υποβολής, οι αιτήσεις με τα συνημμένα δικαιολογητικά θα πρέπει να έχουν πρωτοκολληθεί στην Υπηρεσία έως την ημερομηνία λήξης υποβολής των αιτήσεων) στα γραφεία της υπηρεσίας στη διεύθυνση: Αρχαιολογικό Μουσείο Αιανής – Κοζάνης, Τ.Κ. 500 04, (τηλ. επικοινωνίας: 2461098800-1) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών, που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.yppo.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας (από 28/04/2014 έως 05/05/2014).
Οι υποψήφιοι όλων των ειδικοτήτων πρέπει :
α) Να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες κράτους της Ε.Ε. Για τον υποψήφιο χωρίς ελληνική ιθαγένεια, ο οποίος πρέπει να αποδείξει ότι γνωρίζει την ελληνική γλώσσα σε βαθμό επαρκή για την άσκηση των καθηκόντων της οικείας ειδικότητας απαιτείται Πιστοποιητικό Ελληνομάθειας (N.2413/1996 άρθρο 10 παρ. 1), που χορηγείται από το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας: α) ΥΠΕΠΘ Ανδρέα Παπανδρέου 37, Τ.Κ. 151 80 Αθήνα, τηλ. 210−3443384 και β) Καραμαούνα 1, Πλ. Σκρά, Τ.Κ. 55132 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310− 459101, των κατωτέρω επιπέδων:
Α΄ ΕΠΙΠΕΔΟ: Για την Κατηγορία Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (Υ.Ε.). Επίσης αποδεικνύεται με αντίστοιχο πιστοποιητικό του Σχολείου της Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Πανεπιστημιούπολη, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54006, τηλ. 2310/997571−72−76), το οποίο χορηγείται ύστερα από σχετική εξέταση του υποψηφίου ή από άλλη σχολή ή σχολείο Ελληνικής Γλώσσας. Δεν απαιτείται η απόδειξη γνώσης της ελληνικής γλώσσας για Βορειοηπειρώτες, Κύπριους Ομογενείς και Ομογενείς αλλοδαπούς που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο.
Β΄ ΕΠΙΠΕΔΟ: Για την Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ) μη Διοικητικού Προσωπικού.
Γ΄ ΕΠΙΠΕΔΟ: Για τις Κατηγορίες Πανεπιστημιακής (Π.Ε.) και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) μη ιοικητικού Προσωπικού και για την Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.) ιοικητικού Προσωπικού.
Επίσης αποδεικνύεται με αντίστοιχο πιστοποιητικό του Σχολείου της Ελληνικής Γλώσσας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Πανεπιστημιούπολη, Θεσσαλονίκη, Τ.Κ. 54006, τηλ. 2310/997571−72−76), το οποίο χορηγείται ύστερα από σχετική εξέταση του υποψηφίου ή από άλλη σχολή ή σχολείο Ελληνικής Γλώσσας. δεν απαιτείται η απόδειξη γνώσης της ελληνικής γλώσσας για Βορειοηπειρώτες, Κύπριους Ομογενείς και Ομογενείς αλλοδαπούς που προέρχονται από την Κωνσταντινούπολη και από τα νησιά Ίμβρο και Τένεδο.
β) Να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
γ) Να έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της ειδικότητας που επιλέγουν.
δ) Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

«ΕΤΑΙΡΟΙ» & «ΣΥΜΜΑΧΟΙ»

Οι «εταίροι» «φίλοι» & «σύμμαχοι» μας κατάστρεψαν.



                     Εισαγωγή  & Ανάλυση:

                       ----------------------------

Εν όψει εκλογών Έλληνες λάβετε υπ’ όψιν τα κάτωθι.

Όταν έχεις τέτοιους «φίλους», «εταίρους», και «σύμμαχους», τι τους θέλεις τους εχθρούς;;; λέει ο λαός.

Η Ελλάδα σταυρώθηκε από «φίλους», «εταίρους» & «συμμάχους».

Αυτό μην το ξεχνάτε ποτέ!!!!!!!

Οι τοπικοί Ολιγάρχες & Μεγιστάνες είναι πιόνια & μαριονέτες των παραφρόνων ηγετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. είναι απλώς ορντινάντσες, των θείων & μεγάλων αδελφών ROTHSCHILDS +ROCKEFELLERS.

Ο Σαμαράς είναι πλήρως ελεγχόμενος από το διεθνές & ντόπιο κεφάλαιο. Ασκεί εξωτερική πολιτική αυτή που θέλουν οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες. Στην οικονομία ότι θέλει ο ROTHSCHILD!!!

Οι διαχρονικοί «εταίροι», «φίλοι», και «σύμμαχοι», όχι του Ελληνικού λαού, αλλά των δοσιλόγων «Ελλήνων» πολιτικών, είναι εκείνοι που μας κατάστρεψαν, και ευρισκόμεθα σήμερα σαν Ελληνισμός μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας. Ευρισκόμεθα σαν Έλληνες αδιάφοροι και υπνωτισμένοι ορώντες τα διεθνώς γενόμενα, ενώ γύρω συμβαίνουν αρμαγεδδώνες.

Στη Συρία φανατικοί Ισλαμοφασίστες κόβουν κεφάλια Χριστιανών!

Στην Ουκρανία οι παράφρονες ηγέτες της Ν.Τ.Π. έστησαν πανηγύρι.

Εμείς όμως θεώμεθα απαθείς τα γενόμενα, λες και δεν μας αφορά.

Ο Λαός μας, υπνωτισμένος αδιαφορεί, εγκλωβισμένος στους πολιτικούς προδοτικούς κομματικούς σχηματισμούς, οι δε πολιτικοί μας είναι πουλημένοι στις δυτικές Σιωνιστικές δυνάμεις της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.

Οι πολιτικοί μας λειτουργούν με βάσει τα συμφέροντα του μεγάλου αδελφού ROTHSCHILD, προέδρου της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π., - οικονομικά & Γεωπολιτικά- και όχι αυτά της Ελλάδος και των Ελλήνων. Από αυτόν χρηματοδοτούνται & στηρίζονται στην εξουσία. Μην ξεχνάτε την επίσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου το 2008 ενός των αδελφών ROTHSCHILD, και μετά έπεσε ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος είχε μαζέψει όλη τη Σιωνιστική σπείρα & μαφία της Ν.Δ. σαν υπουργούς στη κυβέρνησή του. Τά ίδια έκανε ο ΓΑΠ με όλους τους Εβραίους-Σιωνιστές –κουστωδία-, υπουργούς του ΠΑΣΟΚ.

Τα ίδια και ο Σαμαράς με όλη την σπείρα Σιωνιστές υπουργούς της Ν.Δ.- Πολιτικής Άνοιξης-ΠΑΣΟΚ, (λέγε Αραβική Άνοιξη), και όλο αυτό το κακό συναπάντημα της Σιωνιστικής μαφίας, & κουστωδίας.

Κατόπιν εντολών «εταίρων» & «συμμάχων» ετοιμάζουν εθνικές εκλογές το 2014 και συγκυβέρνηση Ν.Δ., Ελιάς, ΠΑΣΟΚ, & Ποταμιού.

Προσέξτε τι θα ψηφίσετε! Αυτά τα κόμματα είναι κουστωδία των «εταίρων», «φίλων», & «συμμάχων»! Πίσω από τις αγορές που δανείζονται οι προδότες πολιτικοί, κρύβονται οι τράπεζες του ROTHSCHILD, και τα Σιωνιστικά διεθνή αρπακτικά!

Οι Σιωνιστικές ΗΠΑ-Ε.Ε.-ΝΑΤΟ, είναι όργανα στα χέρια του θείου ROTHSCHILD, ο οποίος τους χρησιμοποιεί κατά το δοκούν για τη κατάληψη της παγκόσμιας κυριαρχίας. Με αυτή τη Σιωνιστική σπείρα & μαφία και ληστρική κουστωδία, γίναμε «εταίροι» & «σύμμαχοι».

Η Ν.Τ.Π. με τα Σιωνιστικά φασιστάκια του Κιέβου άνοιξαν νέα πληγή στην Ευρώπη, εκεί όπου δεν υπήρχε. Οι Κοσμοκράτορες δεν κάθονται φρόνιμα, συνεχώς δημιουργούν αιτίες πολέμου παγκοσμίως.

Οι διεθνείς & ντόπιοι αναλυτές της Ν.Τ.Π. δεν μας λέγουν την αλήθεια, για τα διεθνώς δρώμενα, μας μπερδεύουν με αερολογίες περί ανέμων και υδάτων!! Για να επανέλθουμε στα δικά μας, το Σιωνιστικό ιερατείο των Σαμαρο-Τούρκογλου-Στουρνάρηδων εξοντώνουν την οικονομία της χώρας «τοις εκείνων ρήμασι πειθόμενοι», διότι έτσι τους διέταξαν τα μεγάλα Σιωνιστικά αφεντικά. Τρέμουν μην σταματήσει ο λαός να υποβάλει φορολογικές δηλώσεις! Οπότε θα πέσουν. Έχουμε μια κατοχική Σιωνιστική Εβραϊκή κυβέρνηση. Έλληνες Αντισταθείτε!!!

Το μυαλό του Σαμαρά έχει κολλήσει στον DAVID HARRIS και στην ανάπτυξη, είναι ποτέ δυνατόν δανειζόμενοι να ξεχρεώσουμε, και να έχουμε ανάπτυξη; Αυτά μόνον οι αφελείς και επιπόλαιοι τα πιστεύουν!!

Αυτές είναι Σιωνιστικές απάτες της Ν.Τ.Π. Με φόρους και ανεργία δεν γίνεται ανάπτυξη. Χρειάζονται βιομηχανίες να χτιστούν σε όλο το μήκος και πλάτος της χώρας. Αλλά αυτό δεν μας το επιτρέπουν τα αφεντικά!!! Γιαυτό μιλάμε για εχθρούς «εταίρους» και «συμμάχους»!! Διαλέξαμε φίλους από τον διεθνή Σιωνιστικό υπόκοσμο, λέει ο Λαός. Τα παράγωγα της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. ,Λέσχη Bilterberg, Σιωνιστικά ΑμερικανοΕβραϊκά Lobbies, Τριμερής επιτροπή, Illuminati, Μασώνοι, κυβερνούν την Ελλάδα με πιονέρους Σαμαράδες, Τούρκογλου, Στουρνάρες, και άλλους Εφιάλτες της Ε.Ε. τύπου Μπαρόζο, ΌλιΡεν, ΑλΜούνια, Λαγκάρντ, Βαν Ρομπάϊ, Γιούνκερ, και άλλα Σιωνιστικά καθάρματα, πιόνια της Ε.Ε. της μεγάλης Τρόϊκας, και του Δ.Ν.Τ.

Γιαυτό λέμε διαλέξαμε από χέρι «εταίρους» & «συμμάχους», από τον Σατανικό Σιωνιστικό υπόκοσμο των σαράφηδων και τσιφούτηδων.

Πως τα κατάφεραν οι Σιωνιστές και εισέδυσαν σε όλες τις Κυβερνήσεις, όλων των Κρατών της Γης, είναι απορίας άξιον!!!

Τα χρήματα των πάσης μορφής φόρων τα χρειάζεται ο ROTHSCHILD για να παίζει τα διάφορα βρώμικα γεωπολιτικά παιχνίδια του!!!

Ο λαός μας σήμερα είναι σταυρωμένος επάνω σε σταυρό, σαν το ΧΡΙΣΤΟ, με σταυρωτάς τους πιονέρους της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. (ROTHSCHILD & CIA), ας αποκαθηλώσουμε τον αθώο λαό και να κρεμάσουμε τους Ιούδες προδότες & δοσίλογους πολιτικούς.

Αυτό θα είναι το καλύτερο μήνυμα αγάπης για τη δική μας Ανάσταση!!

Οι δοσίλογοι πολιτικοί έχουν αναγάγει τη προδοσία και το δοσιλογισμό σε πολιτική επιστήμη, για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. και των ηγετών αυτής, «εταίρων»  και «συμμάχων»  Οι λαθρομετανάστες έκαναν τη πατρίδα μας χωράφι τους.

Βλέπετε τους επιτρέπουν οι «εταίροι» & «σύμμαχοι».

Οι εταίροι & σύμμαχοί μας είναι επίλεκτα όργανα του διεθνούς Σιωνισμού, καθώς και οι διορισμένες μέχρι σήμερα κυβερνήσεις του Ελλαδιστάν, με ψηφοφόρους Πακιστανούς, Μπαγκλαντές, Παπούα, κλπ

Το μεγαλοστέλεχος της Ε.Ε. Γιούνκερ δήλωσε για τα Μνημόνια ότι αν εφαρμόζονταν στη Γερμανία, ή σε άλλη χώρα της Ε.Ε. θα είχαμε εξέγερση και επανάσταση του Λαού, και εμείς σαν «Μακάκες» υπομένουμε και υποφέρουμε, για τα συμφέροντα του ROTHSCHILD!!

Μόνον όταν οι Έλληνες ξαναγίνουν Έλληνες, και όχι ραγιάδες που είμαστε σήμερα, θα αποτινάξουμε το ζυγό των εταίρων & συμμάχων!!!

Οι πραγματικοί τρομοκράτες στο πλανήτη είναι οι αέναοι και διαχρονικοί «εταίροι» & «σύμμαχοι» της Ελλάδος.

Οι τρομοκράτες των εθνών, Ιουδαίοι και Φαρισαίοι, είναι η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. με τους παράφρονες ηγέτες της, το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, τη Σιωνιστική Ε.Ε. και οι πράκτορες αυτών Σιωνιστές ΑγγλοΑμερικάνοι, οι οποίοι με μισθοφορικές ένοπλες δυνάμεις, (Λεγεώνα των ξένων, black water), και άλλες δυνάμεις, μπουκάρουν στα αδύναμα κράτη και τα κάνουν «καλοκαιρινά», λέει ο λαός, (Συρία-Λιβύη-ΒιετΝάμ) κ.λ.π. στην εκμετάλλευση των Σιωνιστών Δικτατόρων. Σήμερα έχουμε εισβολή ξένων μισθοφόρων λεγεωναρίων στη πατρίδα μας, (ΜΜΕ), με την ανοχή των προδοτών πολιτικών για να εξυπηρετήσουν τα γεωστρατηγικά σχέδια της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. εχθρών της πατρίδας μας, και να στηρίξουν Σαμαρά!! Οι Στρατηγοί μας «πέρα βρέχει».

Ενώ με ένα διάγγελμα θα μπορούσαν να ενημερώσουν το Λαό!!! Ασχολούνται μόνο με συνδικαλισμό, και σωματεία αποστράτων!!! Στους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες υπενθυμίζουμε αυτά που ψάλλει η εκκλησία μας το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης, «Λαός δυσεβής και παράνομος, ίνα τι μελετά κενά»…& «Έστησαν τα τριάκοντα αργύρια»

και «Πως η παράνομος συναγωγή» κατεδίκασεν την Ελλάδα.

«Γεννήματα εχιδνών», «Ο τρόπος σου δολιότητος γέμει» κ.λ.π.

Όλα αυτά έχουν μεταφορική έννοια στα σημερινά δρώμενα υπό της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. επάνω στον Ελληνικό Λαό!!!

Όλα αυτά πάνε ασορτί με τη σημερινή φρενοβλαβή ηγεσία της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Τους τρέλανε ο πλούτος και η δύναμη.   

Στο Σαμαρά υπενθυμίζουμε το «Ιούδας ο δούλος και δόλιος»……….

Στο διαδίκτυο διαβάζουμε, «Αναγνωρίστηκαν από τον Β.ΠΟΥΤΙΝ η Ελληνική ιστορία, οι διώξεις Ελλήνων επί Εβραίου Στάλιν, και η ύπαρξη Ελληνικής μειονότητας στην Κριμαία». Μακάρι να έκαναν αυτό και οι Εβραίοι Σιωνιστές στην Αμερική και Ευρώπη.

Άλλη τύχη θα είχε ο Ελληνισμός, και η ανθρωπότητα!!!

Πέρα από τις Σιωνιστικές Αμερικανικές, Ευρωπαϊκές, Γερμανικές, και άλλες Σατανικές οικονομικές δυνάμεις, υπάρχουν και άλλες φιλο-Ελληνικές δυνάμεις, αλλά εμείς τυφλωμένοι από τη προπαγάνδα των Σιωνιστών, «εταίρων» & «συμμάχων», δεν τις βλέπουμε!   

Σήμερα οι «εταίροι» & «σύμμαχοι» μας κατάστρεψαν, με σπείρα και κουστωδία προδοτών πολιτικών, με πάσης μορφής καταστροφών.

Ειπώθηκαν πολλά ψέματα για τους Έλληνες διεθνώς.

Τους ερωτάμε. Γιατί κύριοι «εταίροι» & «σύμμαχοι» στη Σιωνιστική Ε.Ε., & ΗΠΑ, στη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. , και στο Σιωνιστικό ΝΑΤΟ μας καταστρέψατε;;;; «Τι γαρ κακόν εποιήσαμεν»;;; ψάλει η αγία ημών εκκλησία!!! Εάν θέλουν να μας βοηθήσουν σαν «εταίροι» για να βγούμε από τη χρεοκοπία, πρέπει να λάβουν τα κάτωθι δραστικά μέτρα,

                                    Εισηγήσεις:

                            ---------------

1.- Να διαγράψουν το χρέος εφαρμόζοντας τη Σεισάχθεια προς πάντας

η δημοκρατία γεννήθηκε στην Αθήνα, όταν ο Σόλων διέγραψε τα χρέη,

αλλά οι «εταίροι» & «σύμμαχοι» δεν επιτρέπουν. Η Διεθνής δικαιοσύνη το επιτρέπει αυτό το μέτρο. Ας προσφύγουμε λοιπόν!!!!

2.-Ήδη οι τράπεζες έχουν λάβει τη βοήθειά τους από το φτωχό λαό.

Οι τράπεζες κάποτε δήλωναν δις. ευρώ κέρδη, αλλά τα έστειλαν στις τσέπες του Θείου Σιωνιστή Κοσμοκράτορα ROTHSCHILD………….

3.- Να μας επιτρέψουν να ξαναχτίσουμε τις Βιομηχανίες μας, αυτές που αυτοί κατάστρεψαν, σαν «εταίροι» & «σύμμαχοι».

4.-Nα αφήσουν ελεύθερη τη Γεωργία & Κτηνοτροφία. Προ ημερών έγινε τόσος θόρυβος για το γάλα, και η MONSANTO επιμένει να

σπέρνουμε σπόρους μεταλλαγμένων, για να πεθάνουμε από καρκίνο!!!

 5.- Να μας επιτρέψουν να εκμεταλλευθούμε τον ορυκτό μας πλούτο σε πετρέλαια + Φυσικό Αέριο + Χρυσό και άλλα πολύτιμα μεταλλεύματα.

Το χρυσό στις Σκουριές τον παίρνει όλον ο Κοσμοκράτορας Rothschild

υπό τις ευλογίες του Σαμαρά, και ο λαός στενάζει με βαριά φορολογία.

 Αυτοί είναι οι «εταίροι» & «σύμμαχοι» ,  είναι εχθροί αδυσώπητοι!!!

Έσπευσαν σαν αρπακτικά ζώα να μας αρπάξουν το πλούτο μας.

6.-Μας πτώχευσαν και μας χρεοκόπησαν με όλες τις γνωστές κομπίνες.

7.- Εάν δεν συνετιστούν, μην ξεχνούν το ρητό, «Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές»……….Απλώς ο πατριώτης ηγέτης μας λείπει………  

8.-Το πρωτογενές πλεόνασμα του Ιούδα προέρχεται από λιτότητα, βαριά φορολογία των Ελλήνων, «κούρεμα» μισθών & συντάξεων, και όχι από πλουτοπαραγωγικές πηγές τις οποίες κατάστρεψαν οι «εταίροι».

9.-Όλα τα έσοδα του κράτους από φόρους –τέλη-χαράτσια, κ.λ.π. πηγαίνουν στις τσέπες του δυνάστου της Ελλάδος ROTHSCHILD και της Σιωνιστικής μαφίας, σπείρας, και κουστωδίας αυτού.

10.-Οι προδότες πολιτικοί μοιράζουν το «κοινωνικό μέρισμα» στους λαθρομετανάστες, αυτό που προέκυψεν από το κόψιμο των συντάξεων των Ελλήνων!!! Επομένως για ποια ανάπτυξη μιλάμε;;;;;;;;;;;

11.-Έτσι ΜΟΝΟ θα μας βοηθήσουν αν θέλουν να ανακάμψουμε, και ΟΧΙ με λιτότητα! Που φέρνει μόνο ύφεση ,ανεργία, & δυστυχία!!

12.- Ο Σαμαράς είναι ανίκανος να παράξει πλούτο για την Ελλάδα, από πλουτοπαραγωγικές πηγές, παρά μόνο από βαριά φορολογία!

13.-Η Αγία ημών εκκλησία με τις ιερές γραφές, μας λέει ότι, ο Ιούδας

«Απελθών απήγξατο». Ο Σαμαράς δεν έχει ούτε αυτό το φιλότιμο που είχε ο Ιούδας, να εφαρμόσει το «Απελθών απήγξατο»!!!

Ο Ιούδας επρόδωσεν ένα άτομο το ΧΡΙΣΤΟ, ενώ ο Ιούδας Σαμαράς προδίδει στους Ιουδαίους, γραμματείς & Φαρισαίους, δέκα εκατομμύρια Έλληνες. Το φιλότιμο του Ιούδα εξέλιπεν από το Σαμαρά και τη σπείρα & κουστωδία αυτού!!!!!!

Αυτοκτονούν χιλιάδες Έλληνες, και ο Ιούδας Σαμαράς-με τη σπείρα και τη κουστωδία αυτού- ζεί και βασιλεύει!!! Τόσο φιλότιμο έχουν!!!!!!!

Για την απώλεια εθνικών εδαφών της μισής Κύπρου, η Χούντα κατεδικάσθη σε ισόβια, ενώ για την απώλεια των Ιμίων, ο Σιωνιστής Σημίτης σαν -συνεργάτης του εχθρού- χαίρει πλήρους ελευθερίας, δόξης & τιμής, τη βοηθεία των Σιωνιστών «εταίρων» & «συμμάχων» .

H πλάκα είναι ότι, «αν και κερατάδες & δαρμένοι», θα κληθούμε από τους προδότες πολιτικούς να πολεμήσουμε για το Σιωνιστικό ανθελληνικό εχθρικό ΝΑΤΟ, τις Σιωνιστικές τρισκατάρατες ΗΠΑ, και την Εβραϊκή Ε.Ε. σε ενδεχόμενο πόλεμο εναντίον της Ρωσίας.

Δηλαδή θα χύσουμε το αίμα μας για τους Καραγκιόζηδες του ROTHSCHILD. Τέτοια ξεφτίλα, και εθνική ταπείνωση.!!!!!!!

Οι Τούρκοι όμως θα παραμείνουν ουδέτεροι!!!

Οι πολιτικοί της μεταπολίτευσης δούλεψαν για τα συμφέροντα των «εταίρων» & «συμμάχων». Αν πεις για τους Ευρωβουλευτές………

                                  Αποτελέσματα:

                            ---------------------

1.-Εγκατέλειψαν τη Θράκη στο έλεος των ΤΟΎΡΚΩΝ, κατόπιν διαταγής των «εταίρων» & «συμμάχων». Τα Τουρκικά Προξενεία στην Ελληνική Θράκη είναι «Κράτος εν Κράτη» λόγω δοσιλόγων πολιτικών.

2.-Εγκατέλειψαν το Αιγαίο & Νησιά, στο έλεος των Τούρκων, κατόπιν εντολών των «εταίρων» & «συμμάχων».

3.-Εγκατέλειψαν την ΑΟΖ του Αιγαίου στη διάθεση του Rockefellers, και των Τούρκων, κατόπιν διαταγών των «εταίρων» & «συμμάχων».

4.-Εγκατέλειψαν τον ορυκτό μας υποθαλάσσιο πλούτο στο Αιγαίο, (πετρέλαια Αιγαίου), κατόπιν εντολών των «εταίρων» & «συμμάχων», στο έλεος των ROCKEFELLERS+ ROTHSCHILDS.

5.-Με τις συμφωνίες της Μαδρίτης ανεγνώρισαν συμφέροντα των Τούρκων στο Ελληνικότατο Αιγαίο, δηλαδή σε Ελληνική Επικράτεια, κατόπιν διαταγών των «εταίρων» & «συμμάχων».

6.-Επέδειξαν ηττοπάθεια στις προκλήσεις των Τούρκων στο Αιγαίο.

Δεν αντέδρασαν κατόπιν διαταγών των «εταίρων» & «συμμάχων».

7.-Άφησαν τους Τούρκους να αλωνίζουν στο Αιγαίο, από αέρος & θαλάσσης, κατόπιν εντολών των «εταίρων» & «συμμάχων».      

Οι «εταίροι» & «σύμμαχοι» μας κατάστρεψαν με τα εξής σχέδια.

1.- Με τους κλέφτες και προδότες πολιτικούς που προστατεύουν διαχρονικά. Έτσι αποθρασύνθηκαν οι εχθροί, Σιωνιστές & Τούρκοι.

2.-Με τη χρεοκοπία στην οποίαν με έξυπνες οικονομικές απατεωνιές

μας κατεδίκασαν, και μας εξευτέλισαν διεθνώς.

3.-Με δολοφονίες εθνικών & θρησκευτικών ηγετών, και αντικατάσταση αυτών με «πατάτες» δοσίλογους και προδότες.

4.-Δεν επιστρέφουν τα δάνεια που έλαβαν με βία στη κατοχή, είναι

«Μπαταχτζήδες» με τη βία του ισχυροτέρου, ενώ εμείς σαν δούλοι σπεύδουμε να αποπληρώσουμε τα τοκογλυφικά δάνεια.

Η Ελλάς έγινε το κλωτσοσκούφι της Σιωνιστικής Η.Π.Α. & Ε.Ε.

και η αγελάδα του ROTHSCHILD.

5.-Δεν πληρώνουν τις πολεμικές καταστροφές που επέφεραν στη χώρα μας, με το έτσι θέλω. Ισχυρότεροι βλέπετε. Ο νόμος της Ζούγκλας!!!

6.- Οι «εταίροι» & «σύμμαχοι» μας οδήγησαν σε καταστροφικό εμφύλιο πόλεμο στα έτη ΄1945-1950 . Εάν έχεις τέτοιους φίλους……..

7.-Μας κατάστρεψαν με τοκογλυφικά δάνεια που μας έδιναν μέσω των δικών τους πρακτόρων πολιτικών, που τα τρώγανε μεταξύ τους, και με τις τράπεζες του μεγάλου Σιωνιστή αρπακτικού ROTHSCHILD!!!!

8.-Μας παγίδευσαν με τις διάφορες επιδοτήσεις που μας έδιδαν.

9.-Κουβάλησαν εδώ Γερμανούς «Πόντιους Πιλάτους» για να μας διοικήσουν, λες και εμείς είμαστε Κάφροι!!!

10.- Μας κυβερνούν όπως κυβερνούσε η Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία τις υπό κατοχήν χώρες, με Υπάτους, και με όρους δυνάμεων κατοχής.

11.-Από εμάς έχουν απαίτηση να είμαστε εν-τάξει στις αποπληρωμές των δανείων, ενώ αυτοί αρνούνται τα δάνεια που έλαβαν από εμάς, με το δίκαιο του ισχυροτέρου, και τις πολεμικές επανορθώσεις.

12.-Έφεραν εδώ ένοπλους μισθοφόρους της blackwater, για να μας δείξουν ότι είμαστε χώρα υπό κατοχήν, αντιστάσεως μη ούσης.

13.-Οι «εταίροι» & «σύμμαχοι» είναι απλώς εκμεταλλευτές των μικρών και αδυνάμων κρατών, και λαών, και όχι «εταίροι» & «σύμμαχοι».

14.- Ποιος τολμάει να τα βάλλει με το Παντοκράτωρα ROTHSCHILD,

αφού αυτός «κόβει κεφάλια», και αποφασίζει για τις κεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών του, και εμείς οι Μακάκες, οι πληβείοι πληρώνουμε.

15.- Μια πλούσια χώρα σαν την Ελλάδα την οδήγησαν στην καταστροφή, για τα συμφέροντά τους, και ουδείς αντιδρά, ούτε η ανωτάτη δικαιοσύνη, ούτε οι ένοπλες δυνάμεις, ούτε η εκκλησία!!!

Σκύβουμε το κεφάλι αναμένοντας το μοιραίον!!

16.-Ασκούν ρατσισμό κατά των Ελλήνων, ενώ οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες είναι οι πρώτοι ρατσιστές.(ZIONISM IS A RACISM)!

17.-Γέμισαν την Ελλάδα με Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, για να εξολοθρεύσουν τον Ελληνισμό!! Και εμείς οι Μακάκες τους ταϊζουμε!

Δίνουν το κοινωνικό επίδομα μόνο στους λαθρομετανάστες, ενώ εμείς πληρώνουμε!!! Δολοφονούν τους πατριώτες δημοσιογράφους!!!

18.-Μας απαγορεύουν με τη βία των όπλων, να εκμεταλλευθούμε τον ορυκτό μας πλούτο. Τον θέλουν αποκλειστικά δικό τους!!!

19.-Με το χρηματιστήριο, ομόλογα, δάνεια, πλαστά νούμερα της ΕΛΣΤΑΤ, EUROSTAT, SPREADS, CDS, SWAPS, καταχρήσεις, Μ.Κ.Ο. & σκάνδαλα, μας οδήγησαν στη χρεοκοπία.

20.-Μέχρι σήμερα χρεοκοπημένοι όντες, πληρώνουμε τις Σιωνιστικές ΜΚΟ, και τα μυστικά κονδύλια του ΥΠ.ΕΞ. για το Σιωνιστικό ΟΗΕ, και το Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, για δήθεν βοήθεια σε ξένες χώρες.

Εμάς όμως ποίος θα μας βοηθήσει;;;; Εμείς οι Μ……ς  πληρώνουμε!!!

21.-Οι «εταίροι» & «σύμμαχοι» έφεραν σκλαβιά στην Ελλάδα,

μια νέα Τουρκοκρατία, άραγε πότε θα αποτινάξουμε το ζυγό των «εταίρων» & «συμμάχων»;;;

22.- Έκλεισαν όλες τις Βιομηχανίες και οδήγησαν τους Έλληνες στην ανεργία και στη μετανάστευση, ώστε εδώ να εγκατασταθούν οι λαθρομετανάστες στην υπηρεσία των ηγετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.

23.-Μας έβαλαν στο Σιωνιστικό εχθρικό ανθελληνικό ΝΑΤΟ, στη Σιωνιστική Ε.Ε. και στο ακριβό ευρώ , για να είμαστε για πάντα σκλαβωμένοι και χρεοκοπημένοι.

24.-Κατάστρεψαν τα συστήματα Παιδείας, Υγείας, & Εργασίας.

25.-Έβαλαν χέρι στις ένοπλες δυνάμεις με σκάρτους εξοπλισμούς και αποστρατείες πατριωτών Αξιωματικών.

26.- Οι Κοσμοκράτορες εφαρμόζουν το ρητό, «Τα δικά σας, δικά μας, & τα δικά μας, δικά μας».

27.-Για να τους εκδικηθούμε να αρνηθούμε να πολεμήσουμε κατά της φίλης & ομόδοξης Ορθόδοξης Ρωσίας, και να στρέψουμε τα όπλα κατά του Σιωνιστικού εχθρικού ΝΑΤΟ.

Αυτή θα είναι η εκδίκησή μας για όλα τα δεινά που μας έκαναν!!!

28.-Οι τράπεζες στη καλή εποχή δήλωναν δις ευρώ κέρδη, όμως τα έστελναν στις τσέπες του μεγάλου Αδελφού ROTHSCHILD και

τώρα ζητάνε βοήθεια. Με τέτοιους ληστές έχουμε να κάνουμε.

29.-Ο Σαμαράς «κάνει τη πάπια» στο όνομα των Σκοπίων, διότι η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. θέλει να ονομασθούν τα Σκόπια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.

                                      ΠΡΟΤΑΣΗ

                                     ----------------

30.- Η μόνη λύση για την Ελλάδα είναι η στάση εξωτερικών πληρωμών

εφαρμογή της Σεισάχθειας για όλους, έξοδο από το Ευρώ, έξοδο από το

εχθρικό ΝΑΤΟ, αλλαγή εξωτερικής πολιτικής, ταυτόχρονη συμμαχία με τη Ρωσία, και παραχώρηση στρατιωτικών βάσεων στη Ρωσία σε όλη την Ελληνική επικράτεια, με όρο οι Ρώσοι - με συνεργασία των Ελληνικών Ε.Δ. - να εγγυηθούν την ασφάλεια της Ελληνικής επικράτειας. Άλλωστε είναι προς το δικό τους συμφέρον………….

Τώρα αν τολμούν ας έλθουν οι Σιωνιστές Αμερικάνοι, Ευρωπαίοι, Γερμανοί, και Τούρκοι εχθροί!!!!!!!

31.-Συνεκμετάλλευση με τους Ρώσους όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας, επί ίσοις όροις. 50% - 50%.

Τώρα μας τα παίρνει όλα ο ROTHSCHILD τζάμπα με όρους αποικίας!!

Φυσικά όλα αυτά μην τα περιμένετε από Σαμαράδες-Τούρκογλου-Τουρκολιάδες, Παπούλιες, & Συριζαίους, και όλο αυτό το κακό ανθελληνικό συναπάντημα πιόνια & μαριονέτες  του Σιωνιστικού Κοσμοκρατορικού Ρατσισμού!!!!

32.- Σήμερα βλέπουμε «Μπουκάρισμα» ξένων ενόπλων λεγεωναρίων των Σιωνιστικών δυνάμεων στη πατρίδα μας, για να δολοφονήσουν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις, και να διαμελίσουν τη πατρίδα μας.

33.-Απευθυνόμενος στους Αρχηγούς των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων τους λέγω «Γρηγορείτε» για την ασφάλεια και ακεραιότητα της Ελλάδος-πατρίδος. Μην περιμένετε τίποτε από τον Αρχηγό του Κράτους, με τη κουστωδία του. Αυτός από χρόνια έχει συνεργαστεί με τους εχθρούς Σιωνιστές «εταίρους» & «συμμάχους» της Ν.Τ.Π.……..

Μην έχετε εμπιστοσύνη στους προδότες πολιτικούς, αφού η ιστορία τους, μας οδήγησε στη καταστροφή. Αυτά εκ του αποτελέσματος.

34.-Ο Εβραίος ΝΤΟΛ πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Νέας Δημοκρατίας,

ονόμασε τους Σκοπιανούς «Μακεδόνες» μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο.  

35.- Απευθυνόμενος στο Σαμαρά του λέγω,

«Και αδιόρθωτος έμεινεν Ιούδας ο δούλος και δόλιος»,

ψάλλει η Αγία ημών Εκκλησία.



                                                    ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

                                                    Διεθνολόγος

                                                    E-mail: ant.grypaios@gmail.com

             



       



  

















Διαβάστε περισσότερα » »