Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Έντομα κινούνται με γρανάζια! [βίντεο]

Μέχρι τώρα πιστεύαμε πως ήταν εφεύρεση του ανθρώπου, αλλά ένας μηχανισμός γραναζιών που ανακαλύφθηκε σε ένα κοινό έντομο – την ακρίδα Ισσό – δείχνει πως η φύση εφηύρε τα γρανάζια πολύ πριν από εμάς.


Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Aνακαλύψαμε κάτι το ανατριχιαστικό μέσα στα Ελληνικά Σούπερ Μάρκετ! (ΦΩΤΟ)

COLGATEΥΠΟΥΛΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ απο την Colgate
Η γνώστη οδοντόκρεμα Colgate που μπαίνει σε περισσότερα σπίτια, έκανε μια απίστευτα προκλητική κίνηση απέναντι στο ανυποψίαστο Ελληνικό καταναλωτικό κοινό.
Πάνω στην συσκευασία, όπως θα δείτε στις φωτογραφίες αναφέρεται σε περίοπτη θέση το λογότυπο ενός Σκοπιανού Οδοντιατρικό Συλλόγου, με την κατάπτυση επωνυμία: “Macedonia Dental Society”


Δηλαδή πάνω τις οδοντόκρεμες που μπαίνουν στα στόματα των Ελλήνων, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ το όνομα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ως όνομα των Σκοπιανών. Οι Σκοπιανοί οδοντίατροι εγκρίνουν την οδοντόκρεμα ως “Μακεδόνες” πια, με το “έγκριτο”, σχετικά ανύπαρκτο, Οδοντιατρικό τους Σύλλογο.
COLGATE2
Σημειολογικά αν το πιάσουμε, όχι απλά μας υποχρεώνουν να κάνουμε θέμα της ονομασίας “γαργάρα”,αλλά μας αναγκάζουν να πλένουμε τα δόντια μας μ’ αυτό.
 ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ:
Ως Έλληνες Πολίτες στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και όπου το παιχνίδι παίζεται στις λεπτομέρειες, οφείλουμε:
Να ενημερώσουμε γνωστούς και φίλους με emails για την εν λόγω δημοσίευση.
Να επικοινωνήσουμε άμεσα με την γραμμή υποστήριξης της ανίερης Colgate – Palmolive, τηλέφωνο 800-11-25100 ή με e-mail. Να τους πούμε με όλη μας την δύναμη, ότι αν δε αποσύρει άμεσα το προϊόν, ζητώντας συγνώμη δημοσίως θα προβούμε σε μαζικό Μπουκοτάζ, όλων των προϊόντων.
Να επικοινωνήσουμε άμεσα, με τα σούπερ μάρκετ και να μιλήσουμε με ανώτερα στελέχη για το πρόβλημα, έτσι ώστε να αποσύρουν όλα τα ανθελληνικά προϊόντα από τα ράφια.
Να επικοινωνήσουμε τους Ιατρικούς, στους Οδοντιατρικούς Συλλόγους για το λογότυπο τους, ψευδεπίγραφου σκοπιανού οδοντιατρικού συλλόγου, που σφεταιρίζεται το όνομα της Μακεδονίας και την Ιστορία μας. Να πείσουμε έτσι ώστε να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες.
Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής:
Τηλ.: 210-38 21 109 / 210 38 06 668
Fax.: 210-38 33 788
Οδοντιατρικός Σύλλογος Θεσ/νίκης:
Τηλ.: 2310- 23 76 60
Fax.: 2310- 28 43 70
Ασυμπίεστος – Έλληνες Youtubers
asimpiestos.blogspot.com/2015/01/colgate.htm

makeleio
Διαβάστε περισσότερα » »