Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

EUROSTAT & ΕΛΣΤΑΤ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

elstat Η ΕΛΣΤΑΤ είναι θυγατρική της EUROSTAT.
H EUROSTAT ελέγχεται από την Ε.Ε. δηλαδή από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του Κοσμοκράτωρα ΡΟΤΣΙΛΝΤ & Μαφίας.
Απόφαση της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης ήταν να χρεοπήσει η Ελλάς, και να πτωχείνουν οι Έλληνες.
Οι εντολές της EUROSTAT προς τους «Έλληνες»-Εβραίους πολιτικούς ήταν, «Αλλοιώστε το έλλειμμα γρήγορα, και με εχεμύθεια» γράφει η εγκυρότατη εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ».
Οι νέες αποκαλύψεις εκθέτουν τους δανειστές , και την EUROSTAT. (εφημερίς Kontranews-Κυριακής).
Η Κυβέρνηση Τσίπρα, ενώ αρχικώς εδέχθη τη προδοσία της ΕΛΣΤΑΤ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, υπό τις απειλές των δυναστών αρμοδίων οργάνων της Σιωνιστικής Ιουδαϊκής Ε.Ε. προέβη σε άτακτη υποχώρηση, κοινώς «κωλοτούμπα», για την Εθνική προδοσία της ΕΛΣΤΑΤ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
Τα ίδια θα έκανε και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη του μικρού.
Η ΕΛΣΤΑΤ είναι μία Μη Κυβερνητική Υπηρεσία η οποία υπάγεται στη διοικητική αρμοδιότητα της EUROSTAT της Σιωνιστικής Ιουδαϊκής Ε.Ε.
Η Σιωνιστική Ε.Ε. κυβερνάται από τον Χάζαρο-Ιουδαίο Κοσμοκράτωρα Λόρδο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Όμως οι υπάλληλοι της ΕΛΣΤΑΤ πληρώνονται από το Ελληνικό Δημόσιο, όπως και ο εφιάλτης της Ελλάδος υπόδικος και φυγάς Ανδρέας ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
Ο εφιάλτης ΓΕΩΡΓΙΟΥ εκτελώντας διαταγές της Παγκόσμιας Οικονομικής Σιωνιστικής Επικυριαρχίας, άλλαξε τα οικονομικά δεδομένα της Ελλάδος, ώστε η Ελλάς να τεθεί υπό κηδεμονίαν των δανειστών του Κοσμοκράτωρα Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Βλέπε καταθέσεις προς τη Δικαιοσύνη κυρίας Ζωής Γεωργαντά μέλους της ΕΛΣΤΑΤ, και του αντιπροέδρου της ΕΛΣΤΑΤ κυρίου Λογοθέτη.
Η Ελλάς μετά από αυτήν την κηδεμονία, εχρεοκόπησε, με τα γνωστά αποτελέσματα. (Τρόϊκα, Μνημόνια, πτωχεία των Ελλήνων) κ.λ.π.
Η προδοσία αυτή του ΓΕΩΡΓΙΟΥ έγινε για να διασωθούν οι Τράπεζες της Ε.Ε. του Παγκόσμιου Τραπεζίτη Λόρδου Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και να καταστραφεί η Ελλάδα.
Της υποθέσεως του εφιάλτη ΓΕΩΡΓΙΟΥ έχει επιληφθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη.
Η κομισιόν της Σιωνιστικής Ε.Ε. ζητάει «Αθωώστε τον υπόδικο εφιάλτη ΓΕΩΡΓΙΟΥ» , και μας απειλεί και εκβιάζει, «αλλιώς θα έχετε συνέπειες».
Αυτό γίνεται για να μην αποκαλυφθεί η τεχνητή και παράνομη Χρεοκοπία της Ελλάδος υπό της Σιωνιστικής Ιουδαϊκής Ε.Ε. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Η Κομισιόν απειλεί και εκβιάζει, διότι φοβάται την Ελληνική Δικαιοσύνη, μήπως καταδικάσει τον άνθρωπό της.
210 δις. ευρώ μας στοίχησε η προδοσία της ΕΛΣΤΑΤ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
Η Σιωνιστική Ιουδαϊκή Ε.Ε. όργανο του Παγκόσμιου Αυτοκράτωρα Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, θέλοντας να προστατέψει το πιόνι της ΓΕΩΡΓΙΟΥ, πιέζει διά του οργάνου της Κομισιόν, την Κυβέρνηση Τσίπρα, σε άτακτη υποχώρηση, στο σκάνδαλο και προδοσία της ΕΛΣΤΑΤ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
Η Κυβέρνηση Τσίπρα διά των Υπουργών Οικονομικών, ευρισκόμενη προ απειλών της Ιουδαϊκής Ε.Ε. του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, προέβη σε άτακτη υποχώρηση, κάνοντας μεγάλη «Κωλοτούμπα».
Τα μέσα που χρησιμοποιεί για πίεση η Κομισιόν της Σιωνιστικής Ε.Ε. είναι η καθυστέρηση της δόσης του δανείου, και η «Αξιολόγηση» των οικονομικών πεπραγμένων της Ελλάδος.
Ο οικονομικός και πολιτικός Δικτάτορας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να πιέσει την Κυβέρνηση να ενδώσει, στην υπόθεση ΓΕΩΡΓΙΟΥ, τα όργανα που χρησιμοποιεί, εκτός από την «Αξιολόγηση» της Ιουδαϊκής Σιωνιστικής Ε.Ε., είναι και οι διεθνείς Σιωνιστικοί οίκοι «Αξιολόγησης», οι Standard & poor’s, FITCH, & MOODY’S.
Τελικός στόχος είναι η προστασία της ΕΛΣΤΑΤ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ από τη μεγάλη προδοσία της Ελλάδος.
Απόδειξη της προδοσίας ΓΕΩΡΓΙΟΥ είναι η φυγή του.
Η Ελλάς από μέλος της Ε.Ε. κατάντησε προτεκτοράτο και αποικία της Σιωνιστικής Ιουδαϊκής Ε.Ε. του Κοσμοκράτωρα Λόρδου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Τελικά η συμμετοχή μας στην Ε.Ε. και στη ζώνη του Ευρώ, απεδείχθη μεγάλη καταστροφή για την Ελλάδα.
Η Κυβέρνηση Τσίπρα, ευρισκόμενη προ απειλών και εκβιασμών της Κομισιόν, προέβη στη μεγάλη «Κωλοτούμπα» δεχόμενη τα νούμερα της ΕΛΣΤΑΤ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ.
Ο αναπλ. Υπουργός Οικονομικών Χουλιαράκης δήλωσε στη Βουλή, «Η Κυβέρνηση δέχεται τα δεδομένα της ΕΛΣΤΑΤ».
Βρέ Τσίπρα, που τους βρήκες όλους αυτούς τους υπηρέτες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και τους έβαλες Υπουργούς;;
Οι ανίκανοι πολιτικοί δεν μπορούν να κυβερνήσουν χωρίς δάνεια από τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ήταν ευκαιρία για την Ελλάδα να διαγράψει το παράνομο και τεχνητό ΧΡΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!
Άμοιρη Ελλάς με τους δειλούς και προδότες πολιτικούς που κουβαλάς!!!
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος.
Διαβάστε περισσότερα » »