Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

Λύπη και αποτροπιασμός για τη συνεχή θανάτωση αδέσποτων ζώων στο Αμύνταιο

Το Δ.Σ. του Φιλοζωικού Συλλόγου Αμυνταίου «Η Αγκαλιά» εκφράζει τη λύπη και τον αποτροπιασμό του για τη συνεχή και μαζική θανάτωση αδέσποτων ζώων στο Αμύνταιο.
Συγκεκριμένα την τελευταία εβδομάδα και αμέσως μετά τις έντονες αναφορές που έγιναν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου του Δήμου Αμυνταίου...
στις 08/07/2013, από δημοτικό σύμβουλο και από πρόεδρο κοινότητας για τον συνεχώς αυξανόμενο πληθυσμό των αδέσποτων ζώων αλλά και για επιθέσεις που δέχονται δημότες του δήμου μας, κάποιοι ασυνείδητοι θεώρησαν σκόπιμο να πάρουν το νόμο στα χέρια τους και να σκορπίσουν το θάνατο με τη μέθοδο της δηλητηρίασης (φόλα).
Φριχτό θάνατο βρήκαν λοιπόν τουλάχιστον 15 ζώα σε διάφορα σημεία της πόλης μας τα περισσότερα αδέσποτα αλλά από κάποια δεσποζόμενα.
ΖΗΤΟΥΜΕ από την Δημοτική αρχή να πάρει πλέον επίσημα θέση, καταδικάζοντας τη μέθοδο αυτή των δηλητηριάσεων καθώς οι πράξεις αυτές αποτελούν όχι μόνο ντροπή για τον δήμο μας και τον πολιτισμό μας, αλλά και κίνδυνο για την δημόσια υγεία ενώ αντιμετωπίζονται ως σοβαρά ποινικά αδικήματα τα οποία τιμωρούνται με ποινή φυλάκισης 5 ετών και με χρηματικό πρόστιμο 15000 € βάση του Ν. 4039/2012.
ΖΗΤΟΥΜΕ από τον δήμο την ανάληψη της ευθύνης του στο βαθμό που του αναλογεί, καθώς και την συμμετοχή του σε προγράμματα στειρώσεων και διαχείρισης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς ώστε να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο της ραγδαίας αύξησης του πληθυσμού τους.
Και ας μην ξεχνάμε πως: Η ΣΙΩΠΗ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

Μετά τιμής
Δ.Σ. Φιλοζωικού συλλόγου Αμυνταίου
«Η Αγκαλιά»

radioflorina
Διαβάστε περισσότερα » »

Eίστε ανεπιθύμητος στο δημοτικό μας διαμέρισμα! 42 χρήστες ιντερνέτ από τον Νέο Καύκασο με ψήφισμα διαμαρτυρίας προς τον Ιωαν. Βοσκόπουλο Δημ. Φλώρινας.

Ψήφισμα διαμαρτυρίας.
Σήμερα 1? Ιουλίου 2013 στο Δημοτικό διαμέρισμα Νέου Καυκάσου Φλώρινας, εμείς οι 42 (σαράντα δϋο) χρήστες του δημοτικού διαδικτύου ιντερνέτ «Hotspot kafkasou» με αφορμή τον αποκλεισμό μας για 8| (όγδοη) μέρα! Εξ αιτίας βλάβης και μη αποκατάστασης αυτής, αποφασίσαμε να επιδώσουμε το παρόν ψήφισμα στον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Βοσκόπουλο.

1) Εκφράζουμε την έντονη διαμαρτυρία μας για τον αποκλεισμό μας από τα κοινωνικά δίκτυα με τα συγγενικά ή φιλικά μας πρόσωπα.
2) Εκφράζουμε την δυσαρέσκεια μας για τον αποκλεισμό μας από την ενημέρωση - πληροφόρηση.
3) Εκφράζουμε την ομόφωνη απόφαση μας στις επόμενες δημοτικές εκλογές να σας θεωρήσουμε ανεπιθύμητο στο δημοτικό μας διαμέρισμα, στερώντας σας κάθε ελπίδα ψήφου εμπιστοσύνης.
4) Το παρόν ψήφισμα να επιδοθεί στον Δήμαρχο και αντιδημάρχους της Φλώρινας.
Ακολουθούν 42 υπογραφές χρηστών ιντερνέτ.
Νέος Καύκασος Φλώρινας 15/07/13 7:19 μ.μ
radioflorina
Διαβάστε περισσότερα » »

Tα Τούρκικα μαχητικά οπλισμένα και τη Παρασκευή στο Αιγαίο... Την ώρα που ο Βενιζέλος έπεφτε στην Παγίδα του Νταβούτουγλου!

«Να γίνει το Αιγαίο θάλασσα ειρήνης και ευημερίας»... Δήλωσε ο Αχμέτ την ίδια ώρα έστελνε οπλισμένα τα τούρκικα να... δείξει τι ακριβώς εννοεί ... αλλάζουν τα ''Γεωγραφικά Δεδομένα'' δηλώνει ο άσχετος Βενιζέλος !

Σε ΄΄θερμό κλίμα και με ιδιαίτερη υπογράμμιση της ικανοποίησης των δύο πλευρών, ''σχετικά με την «ενεργειακή γέφυρα» που συνδέει τις δύο χώρες, μετά την υπογραφή της συμφωνίας για τον αγωγό ΤΑΡ,(μετά απο 5 χρόνια ) πραγματοποιήθηκε στην Άγκυρα η συνάντηση του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Τούρκο ομόλογό του Αχμέτ Νταβούτογλου....

Την ίδια ώρα οι Τούρκοι Πιλότοι κατ εντολή του Στρατηγού Οζέλ που δεν κάνει βήμα αν δεν συμβουλευτεί την Αλεπού της Τούρκικης Διπλωματίας ,Έστειλε οπλισμένα μαχητικά και παραβίαζαν τον εναέριο χώρο της Ελλάδος .

Δείτε τις σημερινές παραβιάσεις για να καταλάβετε τι εννοούν οι τούρκοι με το Αιγαίο θάλασα Ειρήνης και ευημερίας

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1(6 Α/Φ)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : -
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 6
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 1
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 2
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : -
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟ & ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Ιδιαίτερα υπογραμμίστηκε από αμφότερους τους υπουργούς η «γέφυρα ενέργειας», όπως χαρακτήρισαν τη συμφωνία για τον αγωγό ΤΑΡ. «Αλλάζουν τα γεωγραφικά δεδομένα», είπε ο Βενιζέλος και έκανε λόγο για μια «νέα γέφυρα» με σημασία «όχι μόνο οικονομική, αλλά και γεωπολιτική»... Χαζό παιδί χαρά γιομάτο λέει ο Λαός μας !
Ο Τούρκος υπουργός έκανε λόγο για θετικές εξελίξεις στη διμερή συνεργασία στους τομείς του εμπορίου, του τουρισμού, την ενέργειας και του πολιτισμού και υπογράμμισε ιδιαίτερα τη συμφωνία για τον αγωγό TAP, ο οποίος μαζί με τη συμφωνίας Τουρκίας - Αζερμπαϊτζάν, συσχετίζει πλέον την Ελλάδα και την Τουρκία και στον ενεργειακό τομέα.

Το να στέλνεις τον άσχετο Βενιζέλο απέναντι στην Αλεπού της Τούρκικης Διπλωματίας είναι καθαρά εθνική αυτοκτονία ...Ανήμερα της Εισβολής της Κύπρου ο Βενιζέλος μιλάει για αλλαγή των Γεωγραφικών Δεδομένων ...Πιστεύει κανείς οτι αυτά θα είναι σε βάρος της Τουρκίας ; Σε καμιά περίπτωση !

Τι κατάφερε ο πομπώδης και Αλαζόνας Βενιζέλος απολύτως τίποτε αν και πρώην ΥΠΕΘΑ δεν κατάλαβε ούτε τον συμβολισμό την ώρα που η Κύπρος θρηνεί τους νεκρούς της ΕΙΣΒΟΛΗΣ και της ΚΑΤΟΧΗΣ ο άσχετος πολιτικός που δεν πήρε τίποτε απο ανθρώπους σαν τον Καψή ,ούτε βέβαια μπορεί να φτάσει σε τίποτε τον Κουρή στην κρίση του 87 άνθρωποι που τουλάχιστον σήκωσαν ανάστημα στο Τούρκο !

Τι αλλάζει βρε Βενιζέλο στις άμεσες απειλές της Τουρκίας αλλά και του ίδιου του Νταβούτουγλου οτι η Τουρκία θα πάρει εδάφη της Ελλάδος και απειλεί με Στρατιωτική δράση ενα κράτος μέλος του ΟΗΕ με 40 χρόνια υπο κατοχή ;

Μήπως θα στείλει αύριο το πρωί μια τετράδα Ελληνικά μαχητικά στην Βάση Ανδρέας Παπανδρεόυ της Πάφου η ΑΝΥΕΘΑ Γεννηματά ; Τολμάει ;

Άσχετοι πολιτικοί άνδρες τι ετοιμάζουν πάλι στην πατρίδα μας ;
 
tro-ma-ktiko
Διαβάστε περισσότερα » »

Πρόεδρος Σκοπίων: «Τίποτε δεν περιμένουμε από τον Σαμαρά»

«Ο άνθρωπος που πριν δύο δεκαετίες δημιούργησε το πρόβλημα, τώρα αποφεύγει τη λύση του»...

Ιούλιος 19, 2013.

Η επιστολή του Έλληνα πρωθυπουργού  Αντώνη Σαμαρά το μόνο που επιβεβαίωσε είναι ότι τα Σκόπια δεν έχουν καταλήξει σε λύση για το όνομα, δήλωσε ο πρόεδρος του νοτιοσλαβικού κράτους, Γκεόργκι Ίβανοφ.


Σύμφωνα με τον ίδιο, τίποτε άλλο δεν πρέπει να περιμένουμε από τον άνθρωπο που πριν από δύο δεκαετίες δημιούργησε το πρόβλημα και τώρα θέλει να αποφύγει τη λύση του.

Απαντώντας σε δημοσιογράφους, μετά την επίσκεψή του στο Σεισμολογικό Παρατηρητήριο, ο Ίβανοφ επανέλαβε  τις δηλώσεις στις οποίες είχε προβεί με την επίσκεψη του Σλοβένου προέδρου στα Σκόπια.

«Δεν μπορούμε να έρθουμε σε λύση. Η άλλη πλευρά αποφεύγει το διάλογο που είναι ο μόνος τρόπος για να ξεπεράσουμε τις διαφωνίες. Κάθε πρωτοβουλία μας έχει αρνητική απάντηση από την Ελλάδα», δήλωσε ο Ίβανοφ.

Πρόσθεσε ότι η Σλοβενία, η οποία είναι μέλος της ΕΕ έλαβε την απόφαση να ‘τρέξει’ σε παράλληλες διαπραγματεύσεις την υποψήφια χώρα Κροατία για την επίλυση των προβλημάτων μεταξύ των δύο χωρών. Οι εκπρόσωποι των δύο χωρών κάθισαν στη Λιουμπλιάνα και το Ζάγκρεμπ και κατέληξαν σε μια λύση, είπε ο Ίβανοφ σύμφωνα με δημοσίευμα του Dnevnik των Σκοπίων.

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Τζακ Λιου: Δύσκολες μέρες περιμένουν τους Έλληνες

Ελλάδα κινείται στη σωστά κατεύθυνση αλλά οι οι δύσκολες αποφάσεις είναι μπροστά, εκτιμά ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζακ Λιου . Έρχεται την Κυριακή στην Αθήνα
Η Ελλάδα προωθεί τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου, σε συνέντευξη που έδωσε στην τηλεόραση του οικονομικού πρακτορείου Bloomberg.
"Η Ελλάδα έχει κινηθεί σε μία πολύ σημαντική κατεύθυνση, υλοποιώντας αναγκαίες μεταρρυθμίσεις», δήλωσε ο κ. Λιου, προσθέτοντας, όμως, ότι "(οι Έλληνες) έχουν δύσκολες αποφάσεις μπροστά τους".
Ο Αμερικανός υπουργός δήλωσε ότι θα πιέσει τους Ευρωπαίους ομολόγους του στη σύνοδο της ομάδας των 20 μεγαλύτερων αναπτυγμένων και αναπτυσσόμενων χωρών (G 20) να τονώσουν την ανάπτυξη, σημειώνοντας ότι η ανάκαμψη της αμερικανικής οικονομίας αποτελεί ένα επιτυχημένο παράδειγμα. "Η Ευρώπη πρέπει να εξετάσει προσεκτικά τι μπορεί να κάνει για να κινηθεί και πάλι η μηχανή της ανάπτυξης. Ο κόσμος χρειάζεται την ανάπτυξη της ευρωπαϊκής οικονομίας", δήλωσε ο υπουργός.
Συνάντηση με Σαμαρά την Κυριακή
Ο Λιου αναμένεται να αφιχθεί στη Μόσχα, όπου αρχίζουν σήμερα οι εργασίες της διήμερης συνόδου των υπουργών Οικονομικών και των Διοικητών Κεντρικών Τραπεζών της G 20 και θα επισκεφθεί την Αθήνα την Κυριακή (21 Ιουλίου), όπου θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
Πρόκειται για το δεύτερο ταξίδι του στην Ευρώπη από τον περασμένο Φεβρουάριο, όταν ανέλαβε τη θέση του υπουργού Οικονομικών.
Η Παγκόσμια Τράπεζα αναθεώρησε τον περασμένο μήνα επί το δυσμενέστερο την πρόβλεψή της για την οικονομία της Ευρωζώνης, εκτιμώντας ότι θα συρρικνωθεί φέτος κατά 0,6% μετά από τη συρρίκνωσή της κατά 0,5% πέρυσι, ενώ προβλέπει ότι η αμερικανική οικονομία θα αναπτυχθεί φέτος με ρυθμό 2%. "Αν κοιτάξετε στην Ευρώπη, το 2% είναι πολύ πέρα από τις προσδοκίες τους", δήλωσε ο κ. Λιου.
"Έχουμε (οι ΗΠΑ) πολλά να κάνουμε ακόμη, αλλά νομίζω ότι είμαστε σε μία θέση τώρα, όπου το παράδειγμα των ΗΠΑ είναι πράγματι καλό", πρόσθεσε. Ο ίδιος χαρακτήρισε "αποφασιστική" τη δημοσιονομική πολιτική των ΗΠΑ και "αποτελεσματική" τη νομισματική πολιτική της Ομοσπονδιακής Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ (Fed) για την έξοδο της αμερικανικής οικονομίας από την ύφεση.

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ
news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Υπερψηφίστηκε με 155 "ναι" το νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ

Ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία για το νομοσχέδιο για τη ΝΕΡΙΤ. "Πέρασε" με τις ψήφους της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ (Vid)
Με ονομαστική, φανερή ψηφοφορία που είχε ζητήσει ο ΣΥΡΙΖΑ, ολοκληρώθηκε η συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργού Επικρατείας για τη Νέα Ελληνική Ραδιοφωνία, Ίντερνετ και Τηλεόραση (ΝΕΡΙΤ).



Το νομοσχέδιο εγκρίθηκε με τις ψήφους των βουλευτών της
Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.
Συνολικά ψήφισαν 260 βουλευτές. "Ναι", ψήφισαν 155 βουλευτές, "όχι" 104 βουλευτές και "παρών" ένας βουλευτής
Από τα κόμματα της συγκυβέρνησης, η βουλευτής της ΝΔ Φωτεινή Πιπιλή καταψήφισε το άρθρο 12 για τον μεσολαβητή, ενώ ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης απουσίαζε από την ψηφοφορία.
Από την ψηφοφορία απουσίαζαν και οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Διαβάστε τι είπαν οι εισηγητές των κομμάτων, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, που διεξήχθη σε ήρεμους τόνους.

news247
Διαβάστε περισσότερα » »

"Πάμε σε αλλαγή των γεωγραφικών δεδομένων της Ελλάδας με την Τουρκία"!

ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΣΟΚ Ε.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΑΠΟ ΑΓΚΥΡΑ
Τη σύγκληση, του τρίτου "Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας", στις αρχές της ελληνικής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αποφάσισαν η Αθήνα και η Άγκυρα κατά την διάρκεια της συνάντηση διάρκειας περίπου μιάς ώρας στην τουρκική πρωτεύουσα, των υπουργών Εξωτερικών, Ελλάδος και Τουρκίας, Ευ. Βενιζέλου και Αχμέτ Νταβούτογλου, αλλά το ενδιαφέρον βρίσκεται αλλού, στις δηλώσεις του Ε.Βενιζέλου:
Μίλησε για "αλλαγή γεωγραφικών δεδομένων" και είναι η πρώτη φορά που η ελληνική πλευρά αναφέρεται σε αλλαγή γεωγραφικών δεδομένων" στις ελληνοτουρκικές σχέσεις.
Της συνομιλίας των δύο υπουργών ακολούθησε συνάντηση των αντιπροσωπειών των δύο υπουργείων και στη συνέχεια οι υπουργοί έδωσαν συνέντευξη Τύπου, όπου οι Έλληνες δημοσιογράφοι για πρώτη φορά άκουσαν Έλληνα υπουργό Εξωτερικών να παραδέχεται ότι "πάμε σε αλλαγή γεωγραφικών δεδομένων.
«Αλλάζουν τα γεωγραφικά δεδομένα», είπε ο Ε.Βενιζέλος και έκανε λόγο για μια «νέα γέφυρα» με σημασία «όχι μόνο οικονομική, αλλά και γεωπολιτική γέφυρα μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας» αναφερόμενος στον αγωγό TAP.
To ερώτημα είναι πώς αλλάζουν τα "γεωγραφικά δεδομένα" μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας; Θα καταργηθούν τα σύνορα; Θα υπάρξει αποδοχή των ρεβιζιονιστικών θέσεων της Τουρκίας έναντι της Ελλάδας;
Θα γίνει πράξη το νεο-οθωμανικό όραμα της Τουρκίας που ηγεμονεύει και της Ελλάδας που δορυφοροποιείται;
Και τι θα πει "Γεφυρώνεται γεωπολιτικά η Ελλάδα με την Τουρκία"; Έχουν συμφωνηθεί πράγματα τα οποία αγνοούμε;
Ο Έλληνας υπουργός αναφέρθηκε και στις διμερείς πολιτικές σχέσεις. Ως προς τις σχέσεις Τουρκίας - ΕΕ, είπε ότι είναι «στρατηγική επιλογή της Ελλάδας», η στήριξη της Ευρωπαϊκής προοπτικής της Τουρκίας.
Μάλιστα ο Α.Νταβούτογλου θα επισκεφθεί την Αθήνα τον προσεχή Νοέμβριο ή Δεκέμβριο.
Ερωτηθείς ο κ. Νταβούτογλου για το θέμα της ΑΟΖ στο Αιγαίο, είπε απλώς ότι συνεχίζονται οι διερευνητικές επαφές μεταξύ των δύο υπουργείων Εξωτερικών και τόνισε ότι «θέλουμε να μετατρέψουμε το Αιγαίο σε θάλασσα ειρήνης και ευημερίας» (σ.σ.: να υποθέσουμε ότι θα σταματήσουν τα αεροσκάφη και τα πλοία τους να παραβιάζουν καθημερινά τον εθνικό εναέριο χώρο και τα εθνικά χωρικά ύδατα;).
Στην ίδια ερώτηση, ο Ε.Βενιζέλος κυριολεκτικά αθώωσε την Τουρκία για την αναθεωρητική της πολιτική λέγοντας ότι :
«Όλες οι χώρες γνωρίζουν τα δικαιώματά τους που απορρέουν από το διεθνές δίκαιο, προστατεύουν την εθνική τους κυριαρχία κατά τα κριτήρια του διεθνούς δικαίου και έχουν την υποχρέωση να διαπραγματεύονται καλόπιστα στο πλαίσιο της έννομης διεθνούς τάξης».
Ο κ. Νταβούτογλου χαρακτήρισε «πολύ σημαντικό» το γεγονός ότι ο κ. Βενιζέλος πραγματοποιεί στην Άγκυρα το πρώτο του ταξίδι, όπως είπε, στο εξωτερικό.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
apocalypsejohn
Διαβάστε περισσότερα » »

Έδειραν τον Α.Γεωργιάδη στο Αττικό Νοσοκομείο - Το καζάνι της οργής βράζει...

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
Οργισμένοι άνεργοι πολίτες κτύπησαν, αποδοκίμασαν και εξύβρισαν τον υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη πριν λίγο κατά την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Αττικό Νοσοκομείο.
Σημειώνεται ότι είχε προηγηθεί ανακοίνωση εργαζομένων του νοσοκομείου, στην οποία ανέφεραν ότι ο υπουργός "είναι ανεπιθύμητος".
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Α.Γεωργιάδης ενώ κινούνταν προς το νοσοκομείο δέχθηκε την επίθεση πολιτών που διαμαρτύρονταν για την εξαθλίωση στην οποία τους έχουν ρίξει οι κυβερνήσεις των Μνημονίων.
Οι πολίτες όρμησαν επάνω στον υπουργό Υγείας τον έσπρωξαν και τον χτύπησαν ενώ η φρουρά του δεν μπορούσε να κάνει τίποτα μπροστά στην ορμή και στην απόγνωση των πολιτών.
Συνεργάτες του αναφέρουν, ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης επέστρεψε στο υπουργείο "Κτυπημένος στο λαιμό τους και το κεφάλι. Ήταν κατακόκκινος από τα σημάδια των κτυπημάτων".
Με μεγάλη δυσκολία η αστυνομία που βρισκόταν εκεί κατάφερε να γλιτώσει τον Α.Γεωργιάδη από τα χέρια των εξαθλιωμένων πολιτών.
Μετά το συμβάν, ο υπουργός σε κακή ψυχολογική κατάσταση μίλησε για λίγο στους γιατρούς και στο προσωπικό του νοσοκομείου και αποχώρησε συντομότερα από το προγραμματισμένο.
Είναι ο πρώτος ξυλοδαρμός υπουργού της κυβέρνησης Σαμαρά και αν συνεχίσει η κατάσταση σίγουρα δεν θα είναι ο τελευταίος. Καλά θα κάνουν να λαμβάνουν περισσότερα μέτρα ασφαλείας, αφού το καζάνι "βράζει"...
 
apocalypsejohn
Διαβάστε περισσότερα » »