Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

ΠΑΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΟΔΟΣ
Οι Χάζαροι Κοσμοκράτορες λένε, όπως σας φέραμε το Ευρώ, έτσι θα καταστρέψουμε τον Ελληνισμό!!!
Εμείς σας βάλλαμε στο ευρώ χρησιμοποιώντας Εβραίους πολιτικούς τύπου Σημίτιδες.
Οι Τούρκοι κάνουν την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Τζαμί, και οι κ.κ. Βαρθολομαίος & Ιερώνυμος πάνε στη Κρήτη για «πουρνάρια», αντί να αγωνιστούν στα διεθνή φόρα για την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ.
Η Πανορθόδοξος σύνοδος στη Κρήτη, είναι η ίδια η Σιωνιστική Παγκοσμιοποίηση, και Νέα Τάξη Πραγμάτων των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Οι κ.κ. Βαρθολομαίος & Ιερώνυμος μας έκαναν μαύρη την εορτή της Πεντηκοστής…………….
Οι Αλβανοί θέτουν θέμα «Τσαμουριάς», και ο Τσίπρας «πέρα βρέχει»………….
Όλα αυτά γίνονται κατόπιν εντολών των Χαζάρων Κοσμοκρατόρων.
Ο Περιορισμός των ωρών διδασκαλίας των Αρχαίων Ελληνικών στα δημόσια σχολεία, είναι μέσα στα προγράμματα της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης-Δικτατορίας, διά την εφαρμογήν της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης και Νέας Τάξης Πραγμάτων των ΧΑΖΑΡΩΝ-ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ.
Οι Χαζαρο-Εβραίοι Κοσμοκράτορες της παρέας του Λόρδου-Βαρώνου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, μισούν τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό, και την Αρχαία Ελληνική γλώσσα, που ίστανται πολιτισμικά εμπόδια στα σχέδιά τους για παγκοσμιοποίηση & Ν.Τ.Π.
Σε λίγα χρόνια θα δούμε, εκτός από την Ελληνική γλώσσα, να καταστρέφουν την Ακρόπολη των Αθηνών με τον Παρθενώνα, το Μουσείο της Ακρόπολης, και όλους τους Ελληνικούς Αρχαιολογικούς χώρους, χρησιμοποιώντας προς τούτο, τους Ισλαμιστές Τζιχαντιστές λαθρό.
Γιαυτό τους φέρνουν εδώ…………….
Βλέπε Παλμύρα, Αρχαία Βαβυλώνα, κ.λ.π.
Υπενθυμίζω το ρηθέν υπό του Γερμανο-Εβραίου ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, συμβούλου του Παντοκράτωρα Χάζαρο-Εβραίου Λόρδου Βαρώνου και Προέδρου της
Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας ΡΟΤΣΙΛΝΤ, να χτυπήσουμε τους Έλληνες, στη γλώσσα, Πολιτισμό, Ιστορία, ήθη-έθιμα, κ.λ.π.
Για το σκοπό αυτό, για να πλήξουν τη γλώσσα των Ελλήνων, βρήκαν πρόθυμους εκτελεστές του Αρχαίου Ελληνικού πνεύματος, τους Σιωνιστές Ιουδαίους επιτελείς και συμβούλους του Υπουργείου Παιδείας, και την όλη Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.
Η Αντιπολίτευση συλλήβδην, δεν θα είχε καμία αντίρρηση!!!!!!!!!!!
Γιαυτό μας χρεοκόπησαν, έκλεισαν τις Τράπεζες, έκοψαν μισθούς & συντάξεις, έκαναν την κλεψιά του αιώνα, στο Χρηματιστήριο, στα ομόλογα, κ.λ.π.
Οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι του πλανήτη Γη, χρεοκόπησαν την Ελλάδα, με οικονομική απάτη.
Τώρα μας ενημερώνουν ότι επίκειται διαμελισμός της Ελλάδος. Θέλουν το Αιγαίο, θέλουν την Αγία Σοφία Τζαμί, γιαυτό σπρώχνουν τον Σουλτάνο…………
Και έπεται συνέχεια………..
Τώρα έχουν σκοπό να πλήξουν την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ (μέσω της Πανορθοδόξου Συνόδου), βρίσκοντας γιαυτό το σκοπό πρόθυμους, αφελείς & επιπόλαιους, φίλα κείμενους προς τον Σιωνισμό, Πατριάρχες,
Αρχιεπισκόπους, & Μητροπολίτες – Ιεράρχες της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ.
Τέτοιες εχθρικές ενέργειες από «συμμάχους» & «εταίρους», είναι πρωτοφανείς.
Βρήκαμε και εμείς τους Χαζαρο-Εβραίους να κάνουμε «φίλους», «συμμάχους», & «εταίρους».
Βάλαμε έχιδνα (Οχιά) στο κόρφο μας, λέει ο Λαός!!!
Που αλλού θα εύρισκαν πρόθυμους υπαλλήλους προδότες του Ελληνισμού, παρά στο Υπουργείο Παιδείας των ανδρεικέλων συνεργατών, συμβούλων, και σφογγοκωλαρίων της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, της ΝΤΠ, και Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης;;;;;;;
Όλα αυτά γίνονται για να μείνουν τα παιδιά μας χωρίς τον πολιτισμό των προγόνων τους, έωλα και ευάλωτα στη διάθεση της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των βαρβάρων Κοσμοκρατόρων και Επικυρίαρχων της Γης.
Συμπέρασμα: Η Γεωπολιτική στάση της Ελλάδος,
επιβάλλεται να αλλάξει, ούτως ή άλλως με «συμμάχους» τους Κοσμοκράτορες χαμένοι είμαστε.
Ότι προλάβουμε να σώσουμε από Ελλάδα!!!!!!!!
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ, θα μας τα πάρουν όλα. Θα μας τα γκρεμίσουν όλα…………..

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος
Διαβάστε περισσότερα » »