Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Επιστήμονας μεγάλωσε κανονικά στην αρχική του μορφή το αποκομμένο του δάχτυλο με μια "μαγική" σκόνη...

Ο "Lee Spievak, 69 ετών,έκοψε μισή ίντσα την άκρη του δακτύλου του μετά από ατύχημα που είχε στον έλικα ενός μοντέλου αεροπλάνου. 
Για τέσσερις μήνες έβλεπε να σχηματίζεται ένα τέλειο δάχτυλο στην θέση του παλιού, με πλήρη ιστό, νεύρα, νύχια, δέρμα, και δακτυλικό αποτύπωμά απλά βάζοντας στην πληγή μια σκόνη.
Για δέκα ημέρες έβαζε λίγο στην άκρη του δακτύλου του, και λέει ότι μετά από μόλις δύο φορές που την έβαλε,η εκ νέου ανάπτυξη του δακτύλου ήταν ήδη ορατή.  
Οι γιατροί τώρα ελπίζουν ότι αυτή η θεραπεία χρησιμοποιώντας μια σκόνη που ονομάζεται ''extra cellular matrix'' θα μπορούσε να χρησιμοποιηθούν για την επισκευή σοβαρά καμένο δέρμα, ή ακόμη και κατεστραμμένα όργανα.

 
Διαβάστε περισσότερα » »

Κάποτε μας απειλούσαν με τον μπαμπούλα του κομουνισμού...

Θα μας πάρουν τα σπίτια έλεγαν ...
Ίσως ΤΟΤΕ να είχαν και κάποιο δίκιο ...
Οι Ευρωπαίοι πολίτες που είχαν την "τύχη" να ζούν στον "Υπαρκτό Σοσιαλισμό" (όπως χαρακτήριζαν τα αντιδημοκρατικά και απολυταρχικά καθεστώτα οι "προοδευτικοί" ΜΜΕδες...) στην ουσία δεν επιτρεπόταν να έχουν κάν περιουσία..


Τα σπίτια που κατοικούσαν ήταν της κυβέρνησης και αυτοί πλήρωναν ενοίκιο για να τα χρησιμοποιούν...
Και φτάσαμε στην Ελλάδα του 2012 , την χώρα που , όπως μας διαφήμιζαν για χρόνια, είναι στον "σκληρό πυρήνα" της Ε.Ε και από τις "πλουσιότερες" χώρες της γης , να εφαρμόζεται πλέον και εδώ ο "Υπαρκτός Σοσιαλισμός" και να ΔΗΜΕΥΟΥΝ τα σπίτια και εν γένει την ακίνητη περιουσία των Ελλήνων !!!
Ετοιμάζεται και ο 21 φόρος για τα Ακίνητα των Ελλήνων όπως λέει και το πρωτοσέλιδο του Αδέσμευτου..


Οι Έλληνες νοικοκύρηδες , που έκαναν το $&@+0 τους "παξιμάδι" για να φτιάξουν ένα σπίτι για αυτούς η τα παιδιά τους , πιάνονται και πάλι κότσοι από το αναξιόπιστο κράτος και τους φορομπήχτες Έλληνες και ξένους...
Οι ΕΞΥΠΝΟΙ Έλληνες φρόντισαν να έχουν τα χρήματά τους σε ΡΕΥΣΤΟ που και εύκολα μετακινείται (τώρα φεύγει από την Ελβετία προς άλλους προορισμούς...) που ούτε φορολογείται (και αν φορολογείται είναι ΕΛΑΧΙΣΤΟ...) ούτε κινδυνεύει από δήμευση...
Στην Ελλάδα λοιπόν θα εφαρμοστεί ξανά ο "Υπαρκτός Σοσιαλισμός".
Μόνο που κάνουν όλοι ένα λάθος...
Οι Έλληνες δεν είναι Φινλανδοί , ούτε Γερμανοί...
Οι Έλληνες έχουν σαν παράδειγμα τους 300 του Λεωνίδα που προτίμησαν να θυσιαστούν παρά να πάνε με την λογική...
Οι Έλληνες έχουν σαν παράδειγμα την μάχη της Κρήτης που αν και χωρίς όπλα οι ντόπιοι ξεκλήρισαν ολόκληρα τμήματα αλεξιπτωτιστών πριν τους κατακτήσουν...
Ας έρθουν να δημεύσουν τα σπίτια μας...
Ας βγούν κόμματα που φιλοδοξούν να κυβερνήσουν να δηλώσουν ότι θα προχωρήσουν σε αυτόν τον ΝΕΟ φόρο ...
Θα έχει πλάκα...
Να δούμε όλοι μαζί (και εμείς και αυτοί) πόσο γρήγορα ΜΗΔΕΝΙΖΟΝΤΑΙ τα ποσοστά του...

antilogos-gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Ρούπελ 6 Απριλίου 1941 - «Τα οχυρά δεν παραδίδονται, αλλά καταλαμβάνονται»!!!

Το πρώτο Γερμανικό πολεμικό ανακοινωθέν της 6ης Απριλίου 1941:

«Τα επιτεθέντα Στρατεύματά μας, προσέκρουσαν εις πείσμονα αντίστασην.Η ικανότητα του εχθρού (Ελλήνων) για άμυνα, παραμένει αμείωτος».

Ημέρες και νύχτες διαρκή η γιγαντομαχία...Όλα τα εχθρικά κύματα θραύονται πάνω στην Ψυχή του Έλληνα Στρατιώτη...

9 Απριλίου 1941, 17.15΄.-

Οι Γερμανοί επιστρέφουν στις θέσεις τους. Γερμανικό αυτοκίνητο με υψωμένη της λευκή σημαία, πλησιάζει τις Ελληνικές θέσεις στο κεντρικό δρόμο Κούλας-Σιδηροκάστρου... Τρεις Έλληνες στρατιώτες με επικεφαλή τον Ανθ/γό Ι. Δαμιανό πήγε προς συνάντησή τους. Ο επικεφαλής Γερμανός αξιωματικός, χαιρετά τους Έλληνες σε στάση προσοχής και ζητά την παράδοση του οχυρού διότι οι Γερμανοί ήδη έχουν εισέλθει στην Θεσσαλονίκη και υπεγράφη ανακωχή.
Ο Διοικητής του οχυρού, Ταγματάρχης Γεώργιος Δουράτσος απήντησε.-

«Τα οχυρά δεν παραδίδονται, αλλά καταλαμβάνονται»!!!

Ο Γερμανός αξιωματικός διαβεβαιώνει στην στρατιωτική του τιμή, πως δεν πρόκειται για τέχνασμα και ορίζει την επομένη 10η Απριλίου 1941 και ώρα 18.00΄νέα συνάντηση.

Στις 10 Απριλίου το οχυρό εγκαταλείφτηκε...

Εξερχόμενοι οι Έλληνες μαχητές, απολαμβάνουν τιμές από Γερμανικό άγημα, το οποίο καλείται να επιθεωρήσει ο ΄Ελλην Ταγματάρχης!

Η Ελληνική Σημαία δεν υποστέλλεται, παρά μόνο μετά την αποχώρηση και του τελευταίου Έλληνα Στρατιώτη. Τα ξίφη των αξιωματικών και τα όπλα δεν αφαιρέθηκαν!

Ο Γερμανός Ταγματάρχης, Max Wuensche , μετέπειτα Αξιωματικός των SS και Υπασπιστής του Αδόλφου Χίτλερ, απευθυνόμενος στον Έλληνα Ταγματάρχη, είπε.-

«Σας διαβιβάζω τα συγχαρητήρια και τον θαυμασμό των ανωτέρων μου. Οι Γερμανοί αισθανόμεθα υπερήφανοι που είχαμε αντίπαλο έναν τόσο ηρωικό Στρατό».

Ο νεαρός και σκληροτράχηλος Γερμανός Ταγματάρχης, θα γράψει στο προσωπικό του ημερολόγιο...« εδώ πάνω, ακριβώς κάτω από την κορυφή στο κεντρικό σημείο του Ρούπελ, μένουμε άφωνοι! Μπροστά η κορυφή...αδύνατον να προχωρήσουμε. Όποιος τολμήσει να ξεμυτίσει γαζώνεται. Ποιος μπορούσε να φανταστεί ότι τα λίγα και με δυσκολία φτιαγμένα αυτά οχυρά, θα ήταν τόσο δυνατά και μοντέρνα! Ποιος μπορούσε να πιστέψει ότι οι Έλληνας θα μας αντιστέκονταν τόσο σκληρά, με τόσο πείσμα και ηρωισμό!».

Οι Γερμανοί δεν κράτησαν αιχμαλώτους εις ένδειξη τιμής και σεβασμού...

Σ’ ένα οχυρωματικό συγκρότημα προκάλυψης, ένας Γερμανός Ταγματάρχης,ζητά να συναντήσει τον Διοικητή του...Παρουσιάζεται αγέρωχος ο Λοχίας ΄Ιντζος! Ο Γερμανός δεν μπορεί να πιστέψει πως το οχυρό διοικείται από έναν έφεδρο Λοχία! Του λέει

«Λοχία τούτο το μακελειό είναι δικό σου έργο. Μου σκότωσες τους καλύτερους άνδρες μου. Σε συγχαίρω!» Του δίνει το χέρι και κατόπιν διατάζει την εκτέλεσή του...Πάνω από 200 επίλεκτοι Γερμανοί Καταδρομείς κείτονταν νεκροί...

Σ’ ένα άλλο παρόμοιο περιστατικό, στην παράδοση του οχυρού «Καρατάς» ο Γερμανός αξιωματικός ζητά να δει κι αυτός τον Έλληνα Διοικητή...Παρουσιάζεται ένας νεαρός Ανθυπολοχαγός... Σαστισμένος ο Γερμανός Ταγματάρχης του προτάσσει το χέρι του και του λέει ,«Ανθυπολοχαγέ...Σε συγχαίρω! Μου θανάτωσες 400 άνδρες!».

Ο ίδιος ο Χίτλερ, τον Μάιο του 1941, ενώπιον του Ράιχσταγκ , ομολόγησε.-

«Η ιστορική δικαιοσύνη με υποχρεώνει να διατυπώσω πως, από όλους τους αντιπάλους μας, τους οποίους αντιμετωπίσαμε, ο ΄Ελλην Στρατιώτης επολέμησεν με ύψιστον ηρωισμόν και αυτοθυσίαν και συνθηκολόγησε μόνον όταν η περαιτέρω αντίστασή του ήτο αδύνατος και κατά συνέπειαν μάταια».

"ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ"

"Τα Έθνη τα μικραίνουν ή τ’ απαθανατίζουν οι πολίτες τους. Κάθε πατρίδα χαίρεται τόση ευτυχία, όση αναλογεί στη σωφροσύνη των πολιτών της. Είναι όμως ν’ απορείς! Άμα μπήκαν οι Γερμανοί στο συγκρότημα “Μολών λαβέ” του οχυρού Ρούπελ, απάνω απ’ τους νεκρούς βρήκαν γραμμένη με κιμωλία τη φράση: “Στις Θερμοπύλες σκοτώθηκαν οι Τρακόσιοι. Εδώ θα πέσουν οι Ογδόντα”.

Οι Σπαρτιάτες οι παλιοί ετοιμάζονταν από παιδιά με προσεχτική αγωγή για μεγάλα έργα. Τούτους τους φαντάρους, πότε νοιάστηκε η δική μας πολιτεία να τους διαπαιδαγωγήσει; Το κράτος τους είχε εγκαταλείψει στην τύχη τους κι οι διάφορες αναρχικές προπαγάνδες τους κατηχούσαν ελεύθερα. Ποιός είχε σταλάξει στις καρδιές τους, το μοναδικό δίδαγμα της αυτοθυσίας;

Η Ράτσα!

Αυτή ένωσε μπροστά στον κίνδυνο τους Έλληνες, χωρίς εξαίρεση. Όταν τα χιόνια σταμάτησαν την προέλαση του στρατού μας στην Αλβανία, κάποιος μέραρχος φοβήθηκε πως οι αφάνταστες κακουχίες, θα μπορούσαν να κλονίσουν το ηθικό του μετώπου και ζήτησε στα συντάγματά του να του στείλουν πίνακες από τους στρατιώτες εκείνους που ήταν γνωστοί ως κακόγνωμοι, για να τους απομακρύνει. Άμα όμως έλαβε τους πίνακες αυτούς, διάβασε έκπληκτος : “Δεκανεύς τάδε, εφονεύθη εις την μάχη της Μόροβας. Στρατιώτης τάδε, ετραυματίσθη εις την επίθεσιν της Ντούσνιτσας. Στρατιώτης τάδε, επροτάθη για πολεμικόν σταυρόν”.

Σε μια εποχή που μεγάλα κράτη κλονίσθηκαν κι είχαν διαλυθεί οι στρατοί τους, η φωνή της ράτσας οδήγησε τους δικούς μας φαντάρους, να πολεμήσουν σα να είχαν αναστηθεί, από την ίδια την αρχαία Αθήνα……"

(Απόσπασμα από το βιβλίο «Ρούπελ» του Χ. Ζαλοκώστα)

Αυτοί ήταν οι Έλληνες κι Αυτούς δεν τους νίκησαν ποτέ!

Τιμή και Δόξα σε Αυτούς που δόξασαν την Πατρίδα μας, με τον ηρωισμό και το Τίμιο Αίμα Τους!

Ως μνημόσυνο Τιμής και αιωνίου Μνήμης, με το χέρι στην καρδιά, ας τους δώσουμε την υπόσχεση. "Θα φυλάξουμε Θερμοπύλες κι εμείς, όπως κι εσείς".






Εδώ είναι η ιστοσελίδα του Ρούπελ.

Εδώ είναι μια άλλη αφιερωμένη στους ήρωες του Ρούπελ.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Το άρθρο το είδα στο Makeleio.gr (παλαιότερη δημοσίευση από το Greek American News Agency)



πηγη
Διαβάστε περισσότερα » »

Σκόπια: Κυβερνητική εντολή για κέρινα ομοιώματα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και Φιλίππου Β΄


Η Διαχείριση για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς του κρατιδίου των Σκοπίων έχει υπογράψει μια σύμβαση για την κατασκευή 15 νέων κέρινων ομοιωμάτων για το λεγόμενο «μακεδονικό μουσείο», γράφει σήμερα η εφημερίδα των Σκοπίων, «Ημέρα».


Σύμφωνα με τα στοιχεία τα οποία δημοσιεύει η εφημερίδα η κυβέρνηση των Σκοπίων θα διαθέσει για το σκοπό αυτόν 424.712 ευρώ.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι  θα παρουσιαστούν τα ομοιώματα των ιστορικών προσωπικοτήτων του κρατιδίου αυτού, όπως είναι (ο … γνωστός …σκοπιανός!) …Μέγας Αλέξανδρος, ο πατέρας του Φίλιππος, επίσης ο Βούλγαρος βασιλιάς Σαμουήλ (που τον κάνανε και αυτόν σκοπιανό!), και άλλοι, αναφέρει το βουλγαρικό ‘Φόκους’.

echedoros
Διαβάστε περισσότερα » »

ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ: Kάτω τα χέρια από τις λιγνιτικές μονάδες της επιχείρησης του Ελληνικού λαού


Ενημερωθήκαμε – γνωρίζουμε ότι την Τρίτη 3 Μάρτη έφτασε στη ΔΕΗ επιστολή της Commission (Επιτροπή Ενέργειας) που ζητά από τη ΔΕΗ μέχρι τις 20 Απρίλη να σχολιάσει την πρόταση της Ελληνικής Δημοκρατίας για την πώληση 4 λιγνιτικών μονάδων του Αμυνταίου 1, Αμυνταίου 2, Μελίτης και Μεγαλόπολης 3.


Ως ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ θεωρούμε την πρόταση της ελληνικής δημοκρατίας ως απαράδεκτη και εκείνο το οποίο περιμένουμε και απαιτούμε από τη Διοίκηση της ΔΕΗ είναι να σταθεί στο ύψος των ευθυνών της.

Για εμάς μια απάντηση και ένας σχολιασμός αρμόζει.

«ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ»

«ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ»

Υπάρχουν άλλοι τρόποι να συμμορφωθεί η χώρα μας με τις απαιτήσεις της Επιτροπής Ενέργειας (απόφαση 5ης Μάρτη – 6ης Αυγούστου).

Η ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ήδη έχει ζητήσει συνάντηση με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο προκειμένου να ενημερωθεί για τις προθέσεις της Διοίκησης.

Για μια φορά ακόμα δηλώνουμε ότι για να πουληθούν λιγνιτικές μονάδες πρέπει:

Α) Να ξεπεράσει η Κυβέρνηση όλα τα ΑΝΥΠΕΡΒΛΗΤΑ νομικά εμπόδια που ΥΠΑΡΧΟΥΝ με βάση την ενσωματωμένη περιουσία των ασφαλισμένων της ΔΕΗ στην περιουσία της Επιχείρησης.

Β) Να φέρει στρατιές των ΜΑΤ για να απελευθερώσει τους σταθμούς που θα είναι υπό κατάληψη .

Γ) Να συλλάβει και να βάλει φυλακή όλα τα στελέχη της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ και των συλλόγων μελών της.

Καλούμε τους συναδέλφους σε ετοιμότητα.

kozan.gr

Διαβάστε περισσότερα » »

Ζούνε άραγε μερικοί από τους αγνοούμενους της Κύπρου;;;

agnooumenoiΚαι... τι απέγιναν όλοι οι άλλοι!
Την προηγούμενη εβδομάδα («Ε.Ω.», Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012), «νεκραναστήσαμε» επικοινωνιακά, μέσα από αυτή εδώ την εφημερίδα με πρωτοσέλιδο μάλιστα δημοσίευμα, ένα μείζον ζήτημα της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής, με σαφείς ανθρωπιστικές διαστάσεις, που δυστυχώς παραμένει εκκρεμές εδώ και 38 σχεδόν χρόνια: Το ζήτημα των αγνοουμένων της κυπριακής τραγωδίας του 1974. Ο αριθμός των αγνοουμένων είναι εξαιρετικά μεγάλος (1.619 άτομα), πλην όμως στις αρχές της δεκαετίας του 1990 έγινε από ελληνικής πλευράς η θρυλική επιχείρηση διάσωσης της ΕΥΠ 13 αγνοουμένων, η οποία και έκτοτε έμεινε γνωστή στον κόσμο των υπηρεσιών πληροφοριών ως «13 περιστέρια».
Στην ως άνω επιχείρηση, που διεξήχθη μέσα σε συνθήκες απίστευτου θρίλερ, συνέβησαν πραγματικά «σημεία και τέρατα», με ηρωικές ενέργειες αυτοθυσίας των «κακών Ελλήνων πρακτόρων» (όπως τους αποκαλούν οι θολοκουλτουριάρηδες), και μάλιστα υπήρξαν και παράπλευρες απώλειες, για τις οποίες όμως επιφυλασσόμεθα να κάνουμε λόγο στο μέλλον.

Εμείς, αντίθετα από τη συντριπτική πλειοψηφία των πουλημένων δήθεν δημοσιογράφων και ανθρώπων των Μ.Μ.Ε., οι οποίοι κατόπιν εντολών ξένων κέντρων «θάβουν» επίτηδες τα μεγάλα εθνικά μας ζητήματα, δεν έχουμε τέτοιες εξαρτήσεις και προβάλλουμε συνεχώς θέματα που αφορούν νευραλγικές παραμέτρους τους. Και, φυσικά, ένα από αυτά είναι και το ζήτημα των αγνοουμένων της κυπριακής τραγωδίας-προδοσίας του 1974, γι’ αυτόν τον λόγο και το αναλύσαμε σε ολόκληρο κεφάλαιο του έργου μας «Ελλάδα Άκρως Απόρρητο», το οποίο εκδόθηκε το 2009 και στις σελίδες του οποίου είμαστε ΟΙ ΜΟΝΟΙ που βγάζουμε στη δημοσιότητα σειρά θεμάτων, που η λογοκρισία έχει ρητά απαγορεύσει να βγαίνουν καν στη φόρα! Αυτό δε το κάνουν ακριβώς για να ξεχαστούν τα εν λόγω ζητήματα και να ζει ο λαός μας μέσα στην άγνοια και την παραπληροφόρηση...

Γράφαμε λοιπόν στο ως άνω έργο μας και τα εξής ενδιαφέροντα, που φανερώνουν μία σημαντική διάσταση του όλου ζητήματος:
«Σύμφωνα με ένα πανάρχαιο τουρκικό έθιμο, οι ρίζες του οποίου εντοπίζονται στις πρώτες τουρκικές ορδές της Κεντρικής Ασίας, οι συλληφθέντες των πολεμικών αναμετρήσεων «απολαμβάνουν» ειδική μεταχείριση. Ο αιχμάλωτος πολέμου θεωρείται σκλάβος των Τούρκων,  των οποίων οφείλει να εκτελεί χωρίς αντιρρήσεις κάθε επιθυμία.
Πρόκειται φυσικά για επιβίωση μιας συνήθειας, που κρύβει μέσα της υπολλείματα από την εποχή του τοτεμισμού, και που εξηγείται από την ανάγκη που είχαν οι πρώτοι Τούρκοι «χαν» να εκμεταλλεύονται αριθμητικά κάθε εχθρό που είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια τους. Είναι δηλαδή μια πρώιμη μορφή των σύγχρονων επιχειρήσεων ελέγχου του νου, μιας και ο αιχμάλωτος περνούσε από διαδικασία «πλύσης εγκεφάλου», προκειμένου το συντομότερο δυνατό να απορροφηθεί από τον τουρκικό πολεμικό σχεδιασμό. Μια άλλη σκληρή συνήθεια,  που χάνεται στα βάθη του χρόνου, επιβάλλει το βιασμό του κατασκόπου που έχει συλληφθεί...

Σύμφωνα με μια ερμηνεία ενός εδαφίου του Κορανίου, τουλάχιστον το 1/3 των αγνοουμένων αναγκάστηκαν να αλλαξοπιστήσουν, ώστε να υπηρετούν πιστά τον Αλλάχ! Οι συγκεκριμένοι αιχμάλωτοι «τούρκεψαν», αφού πρώτα πέρασαν από πολύχρονη και κοπιαστική διαδικασία εξισλαμισμού και τελικά παντρεύτηκαν μωαμεθανές... Με αλλαγμένα ονόματα, Τούρκοι πια κανονικοί, οι Έλληνες αυτοί σύντομα ξέχασαν την καταγωγή τους και όλα όσα είχαν συμβεί στην Κύπρο»...

Τα παραπάνω είναι όντως ανατριχιαστικά. Πρόκειται για μία «απόκρυφη» παράμετρο του θέματος των αγνοουμένων του 1974, η οποία εντούτοις δεν έχει αναλυθεί όσο θα έπρεπε από ελληνικής πλευράς, ακριβώς διότι ελάχιστοι είναι οι Έλληνες αρμόδιοι που έχουν εντρυφήσει στα μυστικά της τουρκικής Ανατολής. Και βέβαια από μόνα τους τα παραπάνω αλλάζουν εντελώς τα δεδομένα σε ό,τι σχετίζεται με το όλο θέμα, εφόσον τούτο σημαίνει ότι μεγάλο μέρος των επιζώντων αιχμαλώτων του πολέμου του 1974 (το ένα τρίτο, δηλ. πάνω από 500 άτομα!!!) μετατράπηκε σε πιστούς Τούρκους, δηλ. «γενίτσαρους», με μίσος κατά του ελληνισμού και της χριστιανοσύνης. Με ό,τι μπορεί κάτι τέτοιο να συνεπάγεται, εφόσον υπάρχει η πληροφορία πως μερικοί τουλάχιστον εξ αυτών των Νεότουρκων (και πρώην Ελλήνων της Κύπρου) συμμετείχαν τρόπον τινά σε διάφορους ανθελληνικούς σχεδιασμούς...

Εδώ πρέπει απαραίτητα να κάνουμε μία σημείωση. Ότι η μετάλλαξη μιας ανθρώπινης προσωπικότητας από μια ταυτότητα σε κάποια άλλη μπορεί να επιτευχθεί μέσω ειδικών προγραμμάτων των μυστικών υπηρεσιών, που καλούνται «ριζική αλλαγή μεταβλητών προσωπικών δεδομένων» και αφορούν άκρως απόρρητους προγραμματισμούς από τα «άδυτα των αδύτων» του κόσμου του παρασκηνίου.
Αυτό επιτυγχάνεται, συν τω χρόνω, μέσα από μια «ειδική θεραπεία εγκεφάλου» (έτσι την ονομάζουν!), δηλ. μέσα από την εξάσκηση πάνω στο συγκεκριμένο πρόσωπο-στόχο μεθόδων “mind control” («ελέγχου του νου»), ώσπου στο τέλος ο άνθρωπος αυτός βγαίνει από τα εν λόγω εργαστήρια-κλινικές... «ΑΛΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ»!!! Με άλλο όνομα, πρόσωπο, χαρακτήρα, ψυχοσύνθεση, συνήθειες κτλ. Φυσικά στη διαδικασία ετούτη γίνεται ευρεία χρήση και τεχνητών εμφυτευμάτων, αλλά και βαρύτατων φαρμάκων, ήχων και χρωμάτων που οδηγούν σε προσωρινή έλλειψη προσανατολισμού κτλ. Για το θέμα αυτό, και κυρίως για την εφαρμογή του από την τουρκική ΜΙΤ θα επανέλθουμε με άλλο κείμενό μας...

Επιστρέφοντας τώρα στο κεντρικό θέμα του σημερινού άρθρου μας, προβάλλει και πάλι το ερώτημα: Τι απέγιναν τελικά οι αγνοούμενοι της Κυπριακής τραγωδίας; Ζουν άραγε (ένα μικρό τους έστω μέρος) ακόμα, τόσα χρόνια μετά την καταστροφή; Στο κείμενό μας της προηγούμενης εβδομάδας προσπαθήσαμε να δώσουμε μερικές απαντήσεις. Κάποιες τέλος πάντων ερμηνείες σχετικά με το τι εν τέλει απέγιναν αυτές οι ανθρώπινες ψυχές. Εδώ τώρα θα αναφερθούμε σε δύο ακόμα πληροφορίες, που μας έρχονται από το «αόρατο μέτωπο» του παγκοσμίου παρασκηνιακού πολέμου.

Η πρώτη, ευρύτατα διαδεδομένη ήδη από τη δεκαετία του 1990, κάνει λόγο για την απόπειρα απελευθέρωσης των «13 περιστεριών» από το στρατόπεδο-φυλακή του Μπολού. Αυτή οργανώθηκε από τους πατριώτες της ΕΥΠ, αλλά – όπως αναφέρεται και στο έργο του κ. Πέτρου Κασιμάτη «Δεκατρία περιστέρια» – και με τη συνδρομή της... ισραηλινής Μοσάντ!!! Όμως, αν δει κάποιος το θέμα σε μεγαλύτερο βάθος, ετούτο δεν είναι και τόσο παράδοξο, εφόσον οι υπηρεσίες πληροφοριών και τα σώματα ασφαλείας του Ισραήλ θεωρούνται από τα πλέον άρτια εκπαιδευμένα και αποτελεσματικά παγκοσμίως, κάτι βέβαια που έχει να κάνει και με την άσχημη μοίρα του κράτους αυτού να περιτριγυρίζεται από παντού από εχθρούς του εξτρεμιστικού Ισλάμ...
Τι συνέβη όμως τότε; Είχε τελικά η αποστολή διάσωσης αυτών των δυστυχισμένων Ελλήνων άδοξο φινάλε και μάλιστα και με... νεκρούς, όπως ειπώθηκε; Ή μήπως το αποτέλεσμα ήταν τελικά «γλυκόπικρο», με μια προσωρινή δηλ. απελευθέρωση αυτών των ανθρώπων και μέχρι την επίτευξη μιας μυστικής διακρατικής συμφωνίας με διάφορα ανταλλάγματα;... Προς το παρόν δεν πρέπει να αναφερθούν παραπάνω στοιχεία.

Η άλλη πληροφορία, αρκετά νεότερη, την οποία όμως και πρέπει επίσης να παραθέσουμε, έκανε λόγο για τα εξής. Ότι κορυφαία υπερδύναμη του πλανήτη είχε ενδιαφερθεί για το θέμα, τόσο για λόγους γεωπολιτικού «διεμβολισμού» της Τουρκίας όσο και για να προσεταιριστεί την Ελλάδα στο πλαίσιο χάραξης ευρύτερων συμμαχιών της στην περιοχή μας. Αυτή η υπερδύναμη, που επίσης διαθέτει ισχυρή υπηρεσία ασφαλείας και πληροφοριών, παρείχε σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα πλήρη στοιχεία στην ελληνική πλευρά για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται σήμερα οι επιζώντες αγνοούμενοι της Κυπριακής τραγωδίας του 1974.
Έγινε συγκεκριμένα αναφορά ότι πράγματι ζουν κάποιοι από αυτούς (διότι είναι σίγουρο ότι δεν είχαν όλοι τους κοινή τύχη), από τους πιο νέους σε ηλικία – μεταξύ τους και ένα πεντάχρονο τον καιρό της εισβολής του «Αττίλα» παιδί – και μερικοί από αυτούς περιμένουν ακόμα τον «αέρα της λευτεριάς». Άλλοι όμως συγχωνεύθηκαν με την τουρκική πραγματικότητα και παραμένουν σήμερα ζωντανοί μεν, αλλά – και αφού είχαν περάσει πολύ καιρό στα μπουντρούμια και τα καταναγκαστικά έργα – έχουν αποδεχτεί πλήρως τη νέα τους προσωπικότητα. Άρα ΚΑΙ σε αυτή την αναφορά της ξένης υπηρεσίας πληροφοριών γίνεται λόγος για «τουρκοποίηση»-«ισλαμοποίηση» μέρους τουλάχιστον των αγνοουμένων της Κύπρου!... Και διερωτάται κανείς: Τυχαίο;
Δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης 
elora.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ‏ ... ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης των θέσεων του, με νέες εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.
Στις 6 Απριλίου στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης στη Ραφήνα και στο Μαρούσι Αττικής, στις 8 Απριλίου σε Νέο Ηράκλειο και Παπάγου .
Μέχρι τώρα έχουν πραγματοποιηθεί 70 και πλέον συγκεντρώσεις μελών και φίλων, σε κατάμεστες αίθουσες, με το ενδιαφέρον των πολιτών να αυξάνεται συνεχώς και να εμφανίζεται επιτακτική η ανάγκη, όπως οι καθαρές θέσεις του Συνδέσμου, που αφορούν στον έλεγχο και τιμωρία των υπευθύνων που οδήγησαν την Πατρίδα μας στην υποδούλωση του μνημονίου και στην απώλεια της Εθνικής Κυριαρχίας, στην ριζική αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης , στην ανάκτηση της χαμένης Αξιοπρέπειας μας κλπ, να υλοποιηθούν άμεσα στις επερχόμενες εκλογές.
Οι θέσεις μας αντιγράφονται, από τους Κυβερνώντες και από νέα κόμματα, προβαίνοντας σε όψιμες ενέργειες, με μόνο σκοπό να αρπάξουν και πάλι την ψήφο του Ελληνικού Λαού.
Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας θα κατέβει στις εκλογές με συνδυασμούς σε όλη την Επικράτεια, για να συμβάλλει δυναμικά στην αναγέννηση της Πατρίδας μας.
Διαβάστε περισσότερα » »

Crash σε μετωπική με τις δυνάμεις του μνημονίου

Στα περίπτερα βρίσκεται από σήμερα το πρωί το πολιτικό περιοδικό Crash, το οποίο  έρχεται μέσω της ύλης του, σε μετωπική σύγκρουση με τις δυνάμεις και τις φωνές του μνημονίου. Διαβάστε αυτά που δεν θέλουν να ξέρετε οι «πάνω» στο Crash που κυκλοφορεί.

ΓΚΑΛΟΠ εφιάλτης για την Μέρκελ και την παρέα της. Μεγάλη δημοσκόπηση της ALCO που ανατρέπει τα δεδομένα
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ:                         
-Η Τράπεζα της Ελλάδος δεν είναι Ελληνική….
• Ο ρόλος του οίκου Ρότσιλντ  και οι μέτοχοι -«φαντάσματα» • Ο χρυσός του κράτους ανήκει στους Έλληνες;

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – ΣΟΚ:  
• Η “Ιδιωτική CIA”  Stratfor προειδοποιεί μέσω του CRASH…..
¨Φύγετε από την Ευρώπη για να σωθείτε…..¨
 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:
-Στο φως το απόρρητο ημερολόγιο Κοντοπυράκη… ΟΙ 2 εβδομάδες που άλλαξαν  την μοίρα της Ελλάδας και μας καταδίκασαν.

ΑΚΟΜΗ:
-Άλεξ Ρόντος: Ο άνθρωπος των «ειδικών» αποστολών.
Πως ο μυστηριώδης διπλωμάτης και στενός σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου, εμπλέκεται στη δικογραφία για το σχέδιο δολοφονίας Καραμανλή.
-Ρέσλερ-Βεστερβέλερ: Οι…γαμπροί της Γερμανικής Καγκελαρίας
Τα παράλληλα πορτρέτα των δύο πολιτικών, χωρίς…φύλλο συκής.
-Στα άδυτα του αρχηγείου της Χρυσής Αυγής.
-«Οι Εβραίοι του κόσμου ξέρουν τι γίνεται στην Ελλάδα»
Ο Δαυίδ Σατιέλ, πρόεδρος του Κεντρικού Ισραηλητικού Συμβουλίου εξηγεί τα «πως» και τα «γιατί» της ανακοίνωσης «περί αντισημιτισμού», αμέσως μετά την προσχώρηση Βορίδη-Γεωργιάδη στη ΝΔ.
-Κώστας Βουτσάς: «Θα τους πάρει όλους ο διάολος…»
«…όπως διώξαμε τη χούντα, έτσι θα διώξουμε κι αυτούς»
ΕΠΙΣΗΣ:
Παρεμβαίνουν με άρθρα και συνεντεύξεις:
Νότης Μηταράκης, Λιάνα Κανέλλη, Μάκης Μαίλης, Γιάννης Δραγασάκης, Νίκος Χουντής, Γρηγόρης Ψαριανός, Νίκος Τσούκαλης, Τάσος Παπαδόπουλος και Κώστας Παναγόπουλος.
…..Και μαζί :
ΔΩΡΕΑΝ DVD – ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ παραγωγής του CRASH
που πρέπει να δουν και να κρατήσουν όλοι οι Έλληνες:
-«Η σαπουνόπερα της μεταπολίτευσης»
Οι μεγάλες προσδοκίες και οι διαψεύσεις μέσα από προεκλογικά σποτ και βίντεο (από το ’74 μέχρι σήμερα), για… γέλια και για κλάματα.

pinakio
Διαβάστε περισσότερα » »

Αλώστε και οι 2 την Πόλη με όπλο την πορτοκαλί μπάλα

Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου

Όλα τα φώτα είναι στραμμένα απόψε στο ΟΑΚΑ, γιατί αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει και προσπεράσει το εμπόδιο της σκληρής και αιμοβόρας Μακάμπι τσεκάρει το εισιτήριο για το Final 4 της Κωνσταντινούπολης και θα είναι η 4η  φορά που στην τελική ευθεία θα βρίσκονται οι δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες.
Ωστόσο η ιστορία είναι πολύ παλιά και ξεκινά από το 1994 χρονιά όπου Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταύρωσαν τα ξίφη τους επί Εβραϊκού εδάφους.
Έχουν περάσει 17 χρόνια από τότε που, ο Αλβέρτης, ο Πάσπαλι, ο Βράνκοβιτς, ο Γιαννάκης, ο Οικονόμου, ο Σιγάλας, ο Τζόνσον, ο Βολκόφ, ο Τάρλατς, ο Φασούλας, ο Τόμιτς, όλοι αυτοί οι μεγάλοι μπασκετμπολίστες, βρέθηκαν αντιμέτωποι στον ημιτελικό του Final Four στην Σαραγόσα και κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει την ατμόσφαιρα αυτού του αγώνα.
Πραγματικά, όσοι έζησαν εκείνον τον ημιτελικό, αλλά και τον αμέσως προηγούμενο του 1994 στο Τελ Αβιβ με τονΓκάλη, τον Τάρπλεϊ και τους υπολοίπους, δεν μπορούν παρά να φέρουν στο μυαλό τους τις συγκινήσεις που μας προσέφεραν τότε εκείνες οι αναμετρήσεις! Αναμετρήσεις που μας είχαν κάνει να ξεχάσουμε το ποδόσφαιρο και να αφεθούμε στον διαφορετικό κόσμο του μπάσκετ.
Αν ο Παναθηναϊκός νικήσει απόψε θα είναι η 4η φορά που δύο ελληνικές ομάδες θα συγκαταλέγονται στις 4 κορυφαίες της Ευρώπης.

Ας κάνουμε ένα flashback για να φτάσουμε στο σήμερα.

Γκάλης εναντίον Πάσπαλιε
Ο πρώτος ημιτελικός ή αν προτιμάτε εμφύλιος το 1993 ήταν γεγονός. Γκάλης εναντίον Πάσπαλιε σε ένα παιχνίδι που έκοβε την ανάσα σε κάθε φάση.
Πάσπαλιε και Τάρπλεϊ παίρνουν από το χέρι την ομάδα του Γιάννη Ιωαννίδη και την οδηγούν στη νίκη. Ο εξαιρετικός Γιώργος Σιγάλας παίζει άμυνα για σεμινάριο και ο Παναγιώτης Φασούλας κερδίζει τον Βράνκοβιτς στη μάχη της στρατόσφαιρας. Από τον Παναθηναϊκό του Κώστα Πολίτη ξεχώρισε ο Σάσα Βολκόφ που παλεύει μόνος και βάζει 32 πόντους. Το τελικό σκορ Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 77-72

Έντι Έντι Τζόνσον και η τιμωρία του Ζάρκο
Την επόμενη χρονιά η Σαραγόσα γίνεται κόκκινη και πράσινη καθώς οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι του ελληνικού μπάσκετ διεκδικούν ένα εισιτήριο τελικού. Μπάσκετ τακτικής και όχι θεάματος ήταν αυτό που διέκρινε τον ημιτελικό, γεγονός το οποίο το μαρτυρά το τελικό σκορ 58-52 υπέρ του Ολυμπιακού. Ωστόσο όποιος παρακολούθησε το παιχνίδι δεν μπορεί να ξεχάσει τα διαστημικά τρίποντα του Έντι Τζόνσον, ο οποίος πήρε από το χέρι τον Ολυμπιακό και εκτέλεσε τον Παναθηναϊκό από τη γραμμή των 6 και 25 (τότε).


Διαφήμιση του μπάσκετ το 2009
Ακόμη και οι πιο απαιτητικοί φίλοι του μπάσκετ ανταμείφθηκαν από τον ημιτελικό του Βερολίνου  το 2009 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στον Παναθηναϊκό. Θέαμα, στρατηγική, φάσεις, ανδρεναλίνη στο κόκκινο. Το ένα καλάθι διαδεχόταν το άλλο και το ντέρμπι  ανάμεσα στους δύο αιώνιους έκανε το παρκέ να πάρει φωτιά από ένταση και το άγχος. Για πρώτη φορά ανάμεσα στους 2 νικητής ο Παναθηναϊκός του Διαμαντίδη με σκορ 84-82. Από την αντίπερα όχθη παρά την υπερπροσπάθεια του ο Παπαλουκάς δεν κατάφερε να πάει τον Ολυμπιακό στον τελικό.

Παρακαταθήκη από τον Άρη και τον ΠΑΟΚ  
Πριν ο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κυριαρχήσουν στην Ευρώπη και στα Final 4, υπήρχε η παρακαταθήκη του Άρη του Γκάλη και του ΠΑΟΚ του Μπάνε.
Τη δεκαετία του 80 μόνιμος εκπρόσωπος του ελληνικού μπάσκετ ήταν ο Άρης ο οποίος κατάφερε να αγωνιστεί τρεις συνεχόμενες φορές στο φάιναλ φορ της διοργάνωσης, τις περιόδους 1987-88, 1988-89 και 1989-90 αντιμετωπίζοντας επί ίσοις όροις τις μεγάλες δυνάμεις του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.
Από την δεκαετία του 1990 και μετά το ελληνικό μπάσκετ έγινε κυρίαρχο στην Ευρώπη. Πέρα από την εντυπωσιακή αγωνιστική άνοδο των ελληνικών ομάδων στο γεγονός αυτό συνέβαλε και η παρακμή των πανίσχυρων ομάδων της ανατολικής Ευρώπης λόγω της κατάρρευσης του ανατολικού μπλοκ. Από το 1993 που ο ΠΑΟΚ προκρίθηκε στο φάιναλ φορ που είχε διεξαχθεί τότε στην Αθήνα και πέρα οι ελληνικές ομάδες συμμετείχαν ανελλιπώς στο Φάιναλ φορ της διοργάνωσης.
Την επόμενη χρονιά μάλιστα σημειώθηκε και η δυναμική επιστροφή του  Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος και έγιναν με την σειρά τους οι κύριοι εκπρόσωποι του ελληνικού μπάσκετ στην Ευρώπη.
Διαβάστε περισσότερα » »

Πτολεμαΐδα ,ΑΤΙΑ ρίχνει ριπές στο βουνό!!!

Κοιτάξτε μια βίντεο καταγραφή άγνωστου ταυτότητος αντικείμενου που συνέχεια ρίχνει κάτι σαν λέιζερ στο βουνό στα δεξιά.Προκαλούμε όποιον θέλει και μπορεί να το βγάλει ψεύτικο η προϊόν μοντάζ!! Κάποια στιγμή θα ακούσετε συζήτηση από γειτόνισσες στο διπλανό μπαλκόνι που δεν έχουν καταλάβει τίποτα!


Από ιχθύς συνομωσιολόγος
Διαβάστε περισσότερα » »

Στα 31,2 εκατ. ευρώ τα "δώρα" της ΔΕΗ στην ΓΕΝΟΠ


Στα 31,2 εκατ. ευρώ ανήλθε το ποσό των επιχορηγήσεων που δόθηκε από την διοίκηση της ΔΕΗ προς την ΓΕΝΟΠ και τον Οργανισμό Κοινωνικών Δραστηριοτήτων των Εργαζομένων (ΟΚΔΕ) κατά τα έτη 1999-2010.


Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Έθνος", αυτό αποκάλυπτε το πρώτο πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή που δημοσιοποίησε πέρυσι τον Απρίλιο και παρέδωσε στην τότε υπουργό ΠΕΚΑ Τίνα Μπιρμπίλη αλλά απέστειλε και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Το δεύτερο πόρισμα που αποκάλυψε την Τρίτη 3 και την Τετάρτη 4 Απριλίου η ίδια εφημερίδα αφορούσε στον έλεγχο του ΣΔΟΕ σε τιμολόγια που εξέδωσαν επιχειρήσεις για κοινωνικές δραστηριότητες που διοργάνωσαν για λογαριασμό της ΓΕΝΟΠ και του ΟΚΔΕ.

Στα ευρήματα του ΣΔΟΕ εντοπίζονταν τριγωνικές τιμολογήσεις και υπερτιμολογήσεις με σκοπό την αύξηση των δαπανών και άρα και την πληρωμή μεγαλύτερων ποσών από την ΔΕΗ.

Όπως αναφέρεται, υπολογίζεται ότι η ΔΕΗ πλήρωσε περισσότερα από 2 εκατ. ευρώ για την κάλυψη ταξιδιών, φιλοξενιών και συνεδρίων συνδικαλιστικών στελεχών.

Μάλιστα το "καπέλο" ανήλθε στα 1,2 εκατ. ευρώ μια και οι δαπάνες είχαν "φουσκώσει".

Το πόρισμα αυτό μιλούσε για "διασπάθιση δημόσιου χρήματος".

Το πρώτο πόρισμα του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης διαπίστωσε ότι το συνολικό ποσό των επιχορηγήσεων των διοικήσεων της ΔΕΗ προς την ΓΕΝΟΠ και τον ΟΚΔΕ ανήλθε στα 31.293.630,21 ευρώ.

Η γενική επιθεώρηση Δημόσιας Διοίκησης ανέφερε ότι από το ποσό αυτό τα 14.1888.036,86 ευρώ δόθηκαν με τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας αλλά και με δύο αποφάσεις του 2004 και 2005 του διοικητικού συμβουλίου της εταιρίας.

Με αυτές εγκρίθηκαν έκτακτες επιχορηγήσεις συνολικού ύψους 5 εκατ. ευρώ και για τα δύο χρόνια ως επιβράβευση των εργαζομένων για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων.

Αφορούσαν σε προγράμματα κοινωνικού και αγροτικού τουρισμού.

Εξάλλου για τις χρονιές 1999 -2010 δόθηκαν ποσά συνολικού ύψους 4.183.247,16 ευρώ από την παρακράτηση στους μισθούς υπέρ της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ τέσσερα τοις χιλίοις, και από την μηνιαία παρακρατηση 0,53 ευρώ από τους μισθούς των εργαζομένων.

Στα 11.279.531,04 ευρώ ανέρχεται το συνολικό ποσό, το οποίο από το 2006 και μετά δόθηκε στον ΟΚΔΕ, βάσει της συλλογικής σύμβασης εργασίας.

Κονδύλια 1.342.815,15 ευρώ δόθηκαν από τη ΔΕΗ στη ΓΕΝΟΠ για προβολή και διαφήμιση, ενώ 300.000 ευρώ εγκρίθηκαν το 2009 για τη διενέργεια μελέτης που αφορούσε στην απελευθέρωση της αγοράς.

Η γενική επιθεώρηση Δημόσιας Διοίκησης κρίνει επίσης παράνομη και την τελευταία χορήγηση δανείου 500.000 ευρώ από τη ΔΕΗ στη ΓΕΝΟΠ.

kozan.gr

Διαβάστε περισσότερα » »

Πτολεμαΐδα: Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για οφειλές προς το Δημόσιο - Εκκρεμούσαν σε βάρος τους χρέη προς το δημόσιο, συνολικού ύψους 126.367 ευρώ.


Συνελήφθησαν, χθες (05-04-2012) το μεσημέρι, στην Πτολεμαΐδα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας τρεις ημεδαποί, δύο άνδρες (43 και 45 ετών) και μια 47χρονη γυναίκα, για οφειλές προς το Δημόσιο.


Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες ως ομόρρυθμα μέλη εταιρείας παρέλειψαν να υποβάλουν δηλώσεις απόδοσης Φ.Π.Α., συνολικού ύψους 126.367 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης.

Οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 18 Ν. 2523/1997, άρθρο 21 παρ.10 Ν. 2523/1997 όπως το εδάφιο αʼ προστέθηκε με το άρθρο 3 παρ.2 περιπτ. ιγʼ του Ν 3943/2011.

kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Δήμος Εορδαίας: Aπαγορεύεται η τοποθέτηση ή ανάρτηση εορταστικού φωτισμού στύλους ή άλλες εναέριες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις της ΔΕΗ


Σχετικά με την τοποθέτηση εορταστικού φωτισμού ή άλλων αντικειμένων σε στύλους ΔΕΗ ανακοινώνεται από το τμήμα Συνεργείων και Πρασίνου του δήμου Εορδαίας και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Απόστολο Χατζόπουλο ότι απαγορεύεται η τοποθέτηση ή ανάρτηση εορταστικού φωτισμού, διαφημιστικών πινακίδων, αφισών ή άλλων αντικειμένων επάνω σε στύλους ή άλλες εναέριες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις της ΔΕΗ.

kozan.gr

Διαβάστε περισσότερα » »