Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Αλβανοί Σκοπίων: Η αλβανική γλώσσα να γίνει επίσημη σε όλο το κράτος

Δημοτικός σύμβουλος του Δήμου των Σκοπίων που προέρχεται από τις τάξεις του αλβανικού κόμματος της Δημοκρατικής Ένωσης για την Ενσωμάτωση- DUI, δήλωσε σήμερα ότι ορισμένοι έχουν καταχραστεί την ερμηνεία του νόμου, σχετικά με τη χρήση της αλβανικής γλώσσας στα Σκόπια, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Alsat-M.


Ο Αλβανός δημοτικός σύμβουλος, Κεμάλ Μουσλίου, τόνισε ότι η αλβανική γλώσσα πρέπει να γίνει επίσημη γλώσσα του κράτους σε όλη την επικράτεια του και όχι μόνο εκεί που υπάρχει πλειονότητα του αλβανικού στοιχείου.

«Τον τελευταίο καιρό, γίνονται παραβιάσεις αυτών των  κανόνων και νομίζω ότι ο δήμαρχος και η πόλη των Σκοπίων είναι υποχρεωμένοι να εφαρμόσουν τη χρήση της γλώσσας», είπε ο Μουσλίου.

Επίσης, το Δημοκρατικό Κόμμα των Αλβανών (DPA) κατηγόρησε για την τακτική που ακολουθείται στην αλβανική γλώσσα, τόσο το έτερο αλβανικό κόμμα DUI, όσο και το σλαβικό VMRO-DPMNE που συγκυβερνούν.

echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Συναγερμός: 40 νεκροί μέχρι τώρα από τη γρίπη - Τι πρέπει να προσέχουμε

Σε έξαρση ο ιός της γρίπης στη χώρα μας. Ποια είναι τα μέτρα πρόληψης


Οχτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από γρίπη μέσα στο Σαββατοκύριακο, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων στα 40.
57 άνθρωποι με γρίπη νοσηλεύονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας. Άλλοι τρεις άνθρωποι με συμπτώματα γρίπης εισήχθησαν σήμερα σε ΜΕΘ, δύο στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και ένας στο Σωτηρία, σύμφωνα πάντα με το ΚΕΕΛΠΝΟ.


Πρόκειται για πιθανά κρούσματα, ενώ αναμένεται εργαστηριακή επιβεβαίωση. 145 άτομα συνολικά έχουν νοσηλευτεί σε ΜΕΘ.
Οι εκπρόσωποι του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, καθώς τα θύματα στην πλειοψηφία τους δεν είχαν εμβολιαστεί παρότι ανήκαν σε ομάδα υψηλού κινδύνου (υπερήλικες, χρονίως πάσχοντες, παχύσαρκοι κλπ).
Οι ειδικοί επιστήμονες συμβουλεύουν όλους όσοι ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου να εμβολιαστούν, ακόμη και τώρα, και να λάβουν αντι-ιική αγωγή με την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων.
Τα μέτρα πρόληψης
Η δραστηριότητα της γρίπης βρίσκεται -κατά πάσα πιθανότητα- στην κορύφωσή της, αλλά παρακολουθούμε στενά το επιδημιολογικό φαινόμενο, τονίζει ο καθηγητής λοιμωξολόγος και επιστημονικός συνεργάτης του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Η συμβουλή που μπορούμε να δώσουμε στους πολίτες είναι να αναζητούν έγκαιρα ιατρική βοήθεια με την εκδήλωση του παραμικρού "ύποπτου" συμπτώματος.
Το ΚΕΕΛΠΝΟ υπενθυμίζει ότι κατά την περίοδο αυξημένης κυκλοφορίας του ιού της γρίπης συστήνεται η έγκαιρη χορήγηση αντι-ιικών φαρμάκων. Κρίσιμο είναι, επίσης, να τηρούμε να ατομικά μέτρα υγιεινής. Να μένουμε στο σπίτι όταν έχουμε γρίπη, προκειμένου να περιορίζουμε τη διασπορά του ιού.
Η ένταση του φαινομένου που καταγράφεται στην παρούσα επιδημιολογική περίοδο, προκαλεί εντύπωση και αποτελεί αντικείμενο επιστημονικής ανάλυσης. Η αλήθεια είναι ότι βρισκόμαστε σε πολύ υψηλή περίοδο δραστηριότητας. Η μία εκτίμηση είναι ότι η γρίπη ξεκίνησε φέτος πιο νωρίς και τα στοιχεία δείχνουν σημαντικά υψηλότερα σε σύγκριση με τα αντίστοιχα της προηγούμενης περιόδου. Ενδέχεται να είναι κάποιο επιδημιολογικό φαινόμενο το οποίο παρακολουθούμε.
Η παρατήρηση που έχουμε κάνει στα σοβαρά κρούσματα και στους νεκρούς από γρίπη είναι ότι πρόκειται κυρίως για άτομα που ανήκουν σε ομάδες υψηλού κινδύνου, αλλά δεν έχουν κάνει το αντιγριπικό εμβόλιο.

news247
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ:ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ 2014



Η Αντιδημαρχία Αγροτικής Ανάπτυξης, η Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης Δήμου Εορδαίας (Τμήμα Αγροτικής Παραγωγής) συνδιοργανώνουν με την Διεύθυνση Αγροτικών Υποθέσεων Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας και την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ , ενημερωτική εκδήλωση με θέμα  ‘’ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΝΕΩΝ ΓΕΩΡΓΩΝ 2014’’. Ομιλητές θα είναι ο Γεωπόνος Αντώνης Μούντζιας (Προϊστάμενος Δ/νσης Αγροτικών Υποθέσεων) και η Τεχνολόγος Γεωπονίας Ιωάννα Σαββίδου (Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας  Κοζάνης) υπεύθυνη του προγράμματος.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014  και ώρα 18:30 στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας.
Παρακαλούνται όλοι οι δυνητικοί αγρότες που επιθυμούν να ενημερωθούν υπεύθυνα για το εν λόγω πρόγραμμα (Μέτρο 112), να προσέλθουν διότι η περίοδος υποβολής αιτήσεων ξεκινά από 18/03/2014 και θα διαρκέσει έως 16/05/2014.
 
Ο Αντιδήμαρχος
Μπίγγας Στέφανος
Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ & Ν.Τ.Π.


 
   Σήμα κινδύνου  στον Μακαριώτατον
    Αρχιεπίσκοπον Πάσης Ελλάδος
  
                                     Πρόλογος
                                
Μακαριώτατε,
Στην Καλαμάτα την ημέρα της εορτής της Υπαπαντής,
μίλησαν δύο Μητροπολίτες, ο Μεσσηνίας Χρυσόστομος, και ο Δημητριάδος Ιγνάτιος. Και οι δύο αναφέρθηκαν σε οικουμενιστική κίνηση, και ο Ιγνάτιος επαίνεσεν τις προσπάθειες του Μεσσηνίας για την οικουμενιστική προσπάθεια που καταβάλλει, υπό την ηγεσίαν του, μέσα στους κόλπους της Ορθοδοξίας. Από κοντά και ο Βενιαμίν της Ιεραρχίας, ο Κομοτηνής. Χάθηκε ένας φλογερός Πατριώτης Ιεράρχης για την Κομοτηνή;; Αφού η περιοχή της Θράκης είναι στο μάτι του κυκλώνα!!! Όλη του η προσπάθεια ήταν να φορέσει στο κεφάλι το Αυτοκρατορικό στέμμα, και εάλω η Μαρωνεία! (Έτσι έδειχνε στη T.V. την ημέρα της Χειροτονίας του)!
Από τα λεγόμενα των δύο Ιεραρχών, φαίνεται & συμπεραίνεται ότι ο Μεσσηνίας, είναι ο εκλεκτός της Ν.Τ.Π.  Παγκοσμιοποιητών μέσα στην Ορθοδοξία, σαν Οικουμενιστής!
Η ηγεσία του Αγίου Όρους, ας το έχει αυτό υπ’ όψιν………..
Όπως φαίνεται αμφότεροι, (και άλλοι),τελούν υπό την προστασία των τρελών ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης!
Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν, μέσα στην Ορθοδοξία ενεργοποιείται μια κάποια κίνηση, της οποίας μέλη είναι αρκετοί Μητροπολίτες, όπου σε παγκόσμια θρησκευτικά συνέδρια εισηγούνται υπέρ του Οικουμενισμού της Ν.Τ.Π. (Σιωνιστικής Παντοκρατορίας).
Ο Λαός λέγει, «όπου δύο καθηγητές, και η Πατρίς εχάθη».
Στη γλώσσα της Θεολογίας Οικουμενισμός=Παγκοσμιοποίηση!!!
Ο Μεσσηνίας φαίνεται τυγχάνει της προστασίας  Σαμαρά, και του AJC. Βρε πως μπλέξαμε , από τη μια ο ΓΑΠ, και από την άλλη ο κωλοτούμπας Σαμαράς, με το Σιωνιστικό AJC !!
Ο ηγαπημένος των Σιωνιστών Σαμαράς ετοιμάζεται να επισκεφθεί το Άγιον Όρος, ας του ετοιμάσουν κατάλληλον υποδοχήν οι Άγιοι Πατέρες………….  
Γιαυτό χρεοκοπήσαμε. Αμφότεροι,πολιτικοί & θρησκευτικοί ηγέτες εφαρμόζουν τα σχέδια της Οικουμενιστικής ΝΤΠ.
Όμως ο όρος «Οικουμενισμός», σήμερα τείνει να παρεξηγηθεί, και σημαίνει Παγκοσμιοποίηση, ήτις τυγχάνει υπό τη προστασία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας-διακυβέρνησης.
Ένας από τους στόχους και σκοπούς της Οικουμενικότητας, είναι και ο πολύ-πολιτισμός, των θολοκουλτουριάρηδων, δηλαδή η παράνομη λαθρομετανάστευση, δηλαδή η Βαβέλ των ανθρώπων.  Γίναμε η σύγχρονη Βαβυλωνία!!!
Εάν αγαπάνε τόσο πολύ τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, ο Μεσσηνίας, ο Δημητριάδος, και οι Πασόκοι- Συριζαίοι, ας τους πάρουν στο σπίτι τους. Εμείς οι Έλληνες πατριώτες, δεν θέλουμε την Ελλάδα μας, να γίνει Αφρικανική ζούγκλα, επειδή έτσι το θέλουν οι Σιωνιστές Επικυρίαρχοι, και τα εδώ πιόνια τους, είτε στην Εκκλησία, είτε στη πολιτεία. Ιδρώσαμε και ματώσαμε να αναπτύξουμε πολιτισμό, εδώ και 5000 τουλάχιστον χρόνια, και τώρα θα τον χάσουμε επειδή έτσι το θέλει η Παγκοσμιοποίηση!!!
        ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΣ  &  ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ
       ----------------------------------------------------------------
Μακαριώτατε,
Με τη πολιτική της λαθρομετανάστευσης που ακολουθείτε τελούντες εν αγνοία, εσείς , και οι  εφιάλτες πολιτικοί, υπάλληλοι, πιόνια & μαριονέτες των Σιωνιστών ψυχασθενών Παγκόσμιων Δικτατόρων, σε δέκα χρόνια η Ελλάς θα έχει καταληφθεί από Ισλαμιστές λαθρομετανάστες εισβολείς.  
Αυτό είναι το ποθούμενο για τους Μεγιστάνες & Ολιγάρχες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. Οι Ισλαμιστές δεν έρχονται εδώ για καλό, αλλά για κατάληψη-κατάκτηση της Ελλάδος, και αφανισμό του Ελληνισμού!! Τους στέλνει η Σιωνιστική  Ν.Τ.Π. για γεωπολιτικούς γεωστρατηγικούς, & γεωενεργειακούς σκοπούς στη περιοχή. Γνωρίζω ότι δεν σας ενδιαφέρει ο Ελληνικός πολιτισμός.
Σας ενδιαφέρει μόνο ο Ιουδαϊκός πολιτισμός  όπως αυτός εκφράζεται μέσα στη Παλαιά Διαθήκη.
Κατά την τάξην Μελχισεδέκ……..
Τους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, αποκαλώ ψυχοπαθείς, διότι θέλουν να κάνουν Γ! παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο.
Μακαριώτατε,
Οι εφιάλτες πολιτικοί, πιόνια και ορντινάντσες των Σιωνιστών ηγετών της Παγκοσμιοποίησης, οργανώνουν εθνική τραγωδία.
Ετοιμάζουν διαμελισμό της Ελλάδος. Η δε Ορθοδοξία σιωπά…….
Οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, σε δέκα χρόνια θα εκλέγουν τη δική τους Ισλαμική κυβέρνηση, το δικό τους Ισλαμικό Κοινοβούλιο,
μέσα στην Αθήνα,  μέσα στο Εθνικό κέντρο, μέσα στη Μητρόπολη του Ελληνισμού, και τη δική τους Ισλαμική τοπική Αυτοδιοίκηση, και εμείς οι γέροντες Έλληνες, οι περιλυπόμενοι, εις ανάμνηση της πάλαι ποτέ Ελλάδος, θα υποφέρουμε τους εισβολείς Ισλαμιστές σφαγείς-κατακτητές και θα κλαίμε, θα μείνουμε με την ανάπτυξη του αφελούς Σαμαρά στο χέρι, μέχρι να πεθάνουμε.
Η δε Ελληνική Νεολαία στη διασπορά, χωρίς πατρίδα!!!
Θα αλλάξουν τη σημαία μας & το σταυρό, και ουδείς συγκινείται. Θα αλλάξουν όλα τα εθνικά μας σύμβολα.
Σήμερα η Ελλάς ευρισκόμενη σε παρακμή, έχει τη χειρότερη σύνθεση Κοινοβουλίου, και τη χειρότερη σύνθεση Ιεραρχίας, εξαιρουμένων των Ιεραρχών Θεσσαλονίκης, Πειραιώς, Κηφισίας,
και Καλαβρύτων. Τον Θεσσαλονίκης τον φίμωσαν κλείνοντας την ΕΡΤ3, για να μη μιλάει για τη Μακεδονία! Η δε διοικούσα Εκκλησία σιωπά…..Οι υπόλοιποι Ιεράρχες, μόλις ακούν κάτι το Εθνικό & Πατριωτικό, φοβισμένοι διαρρηγνύουν τα ιμάτια αυτών, σαν τον Πέτρο, λέγοντες «Ουκ είδα τον Άνθρωπον»…………. 
Οι κλέφτες και προδότες πολιτικοί, τελούντες υπό τη προστασία των τρελών ηγετών Κοσμοκρατόρων, θα αναζητήσουν αλλού πατρίδα. Εδώ θα μείνουμε το πόπολο, όσοι επιζήσουμε από την μάχαιραν των Ισλαμιστών εισβολέων, και από τη πείνα της χρεοκοπίας. Θα μείνει μόνο ο Σιατίστης, με τους αριστερούληδες!  
Οι Έλληνες θα εκλείψουμε λόγω του δημογραφικού, και του μεταναστευτικού. Θα γεμίσει το Γιουνανιστάν Ισλαμιστές με τις ευλογίες των Σιωνιστών Επικυρίαρχων!!!
Οι Τούρκοι-μογγόλοι ξανάρθαν για να σφάξουν τον κλήρο, όπως έσφαξαν τον Πατρο-Κοσμά, και άλλους!!!
Οι  Γερμανοί ξανάρθαν, αυτή τη φορά όχι ως Ναζί, αλλά σαν εκατόνταρχοι & χιλίαρχοι των ηγετών της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. (Βλέπε Φούχτελ, & Ράϊχενμπαχ).  Η Τουρκία δεν βιάζεται, δεν χρειάζεται να κάνει πόλεμο! Δουλεύουν άλλοι γιαυτήν.
Αποτέλεσμα αυτών είναι Η  ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ  ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ…….
Επί  των  ημερών  ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ, Γαβριήλ,  και λοιπών συνεργατών, ο θάνατος της Ορθοδοξίας, και της Ελλάδος  είναι  δεδομένος.!!! Για το ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ δεν γίνεται λόγος αφού είναι γνωστός φίλος των Κοσμοκρατόρων & Παντοκρατόρων!!!
Μακαριώτατε,
Απευθύνομαι σε Εσάς, διότι οι πολιτικοί είναι εθνικά αναίσθητοι, πατριωτικά ασυνείδητοι, και διεφθαρμένοι.
Ελπίζω Εσείς να συγκινηθείτε.
Σας καθιστούμε προσωπικά υπεύθυνο για το ΘΑΝΑΤΟ  ΤΗΣ  ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, εσάς και τον διάδοχό Σας!!!
Συνυπεύθυνοι είναι οι  Οικουμενιστές  Αρχιερείς!!!
Οι Μητροπολίτες φέρουν Εβραϊκά ονόματα, Παλαιάς Διαθήκης.
Χάθηκαν τα Ελληνικά Χριστιανικά ονόματα;;;(π.χ. Αντώνιος, Γεώργιος, Δημήτριος, Ιωάννης, Ευστάθιος, Στυλιανός, κ.λ.π.)
Η Σιωπή Σας στα Εθνικά θέματα, εκπλήσσει το Πανελλήνιον!
Η Ιστορία θα καταγράψει -μετά θάνατον- με δυσμενή σχόλια το όνομά Σας, εάν τελικά δεν κάνετε κάτι το Εθνικά επαναστατικό.
Ένας Μασόνος Σιωνιστής, αποκαλύπτει ότι η Ελληνική κρίση είναι σχέδιο μέσα στα πλαίσια των «Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών»
και εσείς οι όσιοι Αρχιερείς της Ορθοδοξίας, εν αγνοία τελούντες, παίζεται τα παιχνίδια των «Σοφών της Σιών».  Αφυπνιστείτε !!!
Στους υπόλοιπους Αρχιερείς δεν αξίζει το κόπο να αναφερθώ, αφού στερούνται οποιασδήποτε Εθνικής Πατριωτικής δράσεως, και εναρμονίζονται με τους προσκυνημένους πολιτικούς και επιχειρηματίες.
Βρέστε μου έναν Αρχιερέα της Ορθοδοξίας, που να έχει διαβάσει «Τα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών»!!!
Εάν τα είχαν διαβάσει θα είχαν ανανήψει, όσον όσιοι και αν είναι.  
Η Ελλάδα επιλέχθηκε από τους τρελούς Κοσμοκράτορες, να παίξει το ρόλο κράτους-μέλους της Ε.Ε. σε πτώχευση, προκειμένου να αρπάξουν τις καταθέσεις των Ελλήνων από τις τράπεζες, το χρυσό των Ελλήνων από τις θυρίδες, τον κρατικό ορυκτό πλούτο, κ.λ.π. 
Οι δε Ευρωπαίοι Σιωνιστές Μασόνοι ηγέτες, είναι ανίκανοι να αντιδράσουν και προστατέψουν την Ελλάδα, κράτος-μέλος, αφού είναι πράκτορες της Ν.Τ.Π.  Ότι πει, και διατάξει  η Σιωνιστική ανθελληνική Ν.Τ.Π. γίνεται. Υπενθυμίζω πρόσφατες προσβλητικές δηλώσεις της Σιωνίστριας υφυπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ κυρίας Νούλαντ για την Ε.Ε. όπου είπε, «Να πάει να F…. η Ε.Ε.»
Η Ελλάδα επιλέχθηκε επειδή συμβολίζει την Ευρώπη, με τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, και επειδή η οικονομία της ήταν σχετικά εύκολο να καταστραφεί αφού παραιτήθηκε από το δικό της νόμισμα. Ένας άλλος λόγος είναι ότι εδώ βρήκαν προδότες & πιόνια πρόθυμους πολιτικούς να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους. (Σχέδιο Ανάν2 κ.λ.π.). Εν όψει αυτής της καταστάσεως η Ορθοδοξία τι κάνει;;; Ή έχετε άγνοια, ή φοβάσθε για τη ζωή σας, και το θρόνο σας. Η Ιστορία θα γράψει, «ο Ιερώνυμος απέθανεν και ετάφη»…….
Τηρείτε τη πολιτική « Η σιωπή των αμνών»…………
Ο Αρχιεπίσκοπος είναι «άφωνος ιχθύς», μπροστά στο δράμα των Ελλήνων, καθώς και ο διάδοχός του. Σας αφήνουν αδιάφορο οι 5000 αυτόχειρες, τόσο εσάς, όσο και την Ιεραρχία της Ορθοδοξίας.
Έχετε περιχαρακωθεί ΜΟΝΟΝ στα θρησκευτικά Σας καθήκοντα,
και ο Λαός ας πάει να πνιγεί, όπως είπεν η κυρία Νούλαντ……..   
Μόνο για συσσίτια στους Ισλαμιστές φροντίζετε, και αυτά διότι τα θέλουν οι Κοσμοκράτορες, για να τρέφονται οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Αλλιώς θα σας τα είχαν απαγορεύσει.
Κοντά σαυτούς  τρώμε και εμείς από τα ψιχία τα πίπτοντα……….
Οι διάφορες ιεραποστολές Καθολικών & Ορθοδόξων κληρικών στην Αφρική, συμφέρουν τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, αφού ξεσηκώνουν τους λαούς της Αφρικής, να έλθουν στην Ευρώπη. Θύμα όμως είναι η Ελλάς! Η κατάληψη της πατρίδας μας υπό των Ισλαμιστών λαθρομεταναστών είναι θέμα χρόνου, αυτό δεν  είναι  απαισιοδοξία, αλλά προβλεπτικότης.
Οι Ελβετοί σε δημοψήφισμα απέρριψαν τη μαζική μετανάστευση. Η διοικούσα Ορθοδοξία στην υπηρεσία των Οικουμενιστών της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και της πολύ-πολιτισμικότητας των θολοκουλτουριάρηδων, συμπράττει αφελέστατα στη κατάληψη της Ελλάδος, υπό των λαθρό, και στο θάνατο των  Ελληνικών παραδόσεων, και του Ελληνικού πολιτισμού, και πληθυσμού!!!
Η πολύ-πολιτισμικότητα  των «προοδευτικών», θα μας φάει το κεφάλι!!! Εκεί ποντάρουν οι Σιωνιστές  Κοσμοκράτορες.
Οι Ισλαμιστές έρχονται εδώ κατά κύματα, με κατακτητικούς σκοπούς. Η δε Τουρκία πανηγυρίζει!!! Ξυπνήστε επιτέλους!!!
Εις το όνομα της ΑΓΑΠΗΣ των αρχών του Χριστιανισμού, γίνεσθε πόλος έλξης μυριάδων Ισλαμιστών δολοφόνων του Ελληνισμού και του Χριστιανισμού, σφαγέων ιδίως των Ορθοδόξων Χριστιανών!!!
Σας είδα προχθές στη T.V. στη χειροτονία ενός Αφρικανού διακόνου. Το πρόσωπό Σας ακτινοβολούσε αφέλεια, άγνοια των γεγονότων,  με την επίπλαστη αγιότητα!!!
Σήμερα συμβαίνει η κάθοδος των μυρίων Ισλαμιστών!!!
Η Ελλάς  έγινε  Μπαγκλαντές, και η Αθήνα Καμπούλ, κάτω από τις ευλογίες της Ιεραρχίας της Ορθοδοξίας, και της ανίκανης προδοτικής πολιτικής Σιωνιστικής ηγεσίας.
Εδώ βρίσκουν δωρεάν τροφή (συσσίτια), στέγη, πρόνοια-υγεία, Παιδεία, κ.λ.π. με έξοδα του πτωχευμένου Ελληνικού Λαού.
Δεν πρόκειται για ρατσισμό, αλλά για ΕΘΝΙΚΗ  ΕΠΙΒΙΩΣΗ!!!
Αλλά Εσείς ενδιαφέρεσθε ΜΟΝΟΝ για τη Παγκοσμιοποίηση!!!
Τη φράση «ΕΘΝΙΚΗ  ΕΠΙΒΙΩΣΗ» την αγνοείται………..
Ο Ελληνικός πολιτισμός δεν σας ενδιαφέρει, μόνον της Διαθήκης!
Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, (Αξιωματικοί και υπαξιωματικοί), σιτίζονται στη λέσχη ,  και ΕΣΕΙΣ ταϊζετε τους Ισλαμιστές δολοφόνους φονταμενταλιστές λαθρομετανάστες.
Κακό της Ορθοδοξίας……….
Γιατί δεν βλέπετε τους αποκεφαλισμούς των συναδέλφων Σας Μητροπολιτών στις Ισλαμικές χώρες;;; Εθελοτυφλείτε;;;
Οργανώστε συσσίτια για τις Ένοπλες Δυνάμεις, αλλιώς κινδυνεύουμε, πάμε χαμένοι, και άστε τους Ισλαμιστές.
Ας τους ταϊσει ο Σόρος, ο Ρότσιλντ, αυτοί που τους φέρνουν εδώ!
Επί των ημερών Σας, Εάλω η Ελλάς, Εάλω  η  Ορθοδοξία!!!!
Τα ίδια κάνανε οι Βυζαντινοί, και έπεσε ο Ελληνισμός στα χέρια των Τούρκων. Δυστυχώς η επιπολαιότητα, και αφέλεια, βασιλεύει τους Έλληνες. Η αλήθεια είναι πικρή.
Ο  Ελληνικός  Λαός, Σας καθιστά προσωπικά υπεύθυνο  για το 
ΘΑΝΑΤΟ  ΤΗΣ  ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, εις το όνομα της Πανθρησκείας  των  Σιωνιστών  ψυχοπαθών Παντοκρατόρων.
Η Οικουμενιστική κίνηση των αναθεωρητών Μητροπολιτών,
βοηθά αφελώς στην παγκόσμια ίδρυση της Σιωνιστικής Πανθρησκείας.
Για το δράμα της Κύπρου η δοικούσα Ιεραρχία της Ορθοδοξίας, τηρεί «άκρα του τάφου σιωπή», ουδεμία αντίδραση, ενδιαφέρεσθε μόνο για την Οικουμενικότητα της Σιωνιστικής Πανθρησκείας.
Αφήσατε τη Κύπρο στο έλεος των ανανιστών προδοτών πολιτικών.
Με τον Οικουμενισμό νοθεύετε το Χριστιανισμό και την Ορθοδοξία, δεδομένου ότι οι Καθολικοί, & Προτεστάντες, και άλλοι Χριστιανοί, είναι γνωστοί αμνοί της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Αν η Κύπρος χαθεί, με το νέο σχέδιο, και η Ελλάδα θα χαθεί, διότι με την επιτυχία τους, θα αποθρασυνθούν οι Παντοκράτορες, και οι Τούρκοι. Μετά τη Κύπρο, σειρά έχει το Αιγαίο, η Θράκη, η Μακεδονία, κλπ, και η Οικουμενική Ορθοδοξία είναι υποταγμένη στα Σιωνιστικά αφεντικά  της Παγκοσμιοποίησης.
Μετά την εκχώρηση της Κύπρου, θα εκχωρήσουμε το όνομα της Μακεδονίας στους Σλάβους Σκοπιανούς, εντολή των Επικυρίαρχων Κοσμοκρατόρων, και οι Οικουμενιστές Ιεράρχες «πέρα βρέχει» .  
 Παγκοσμιοποίηση=Οικουμενικότητα.
Η Θράκη-& Μακεδονία χάνονται, και οι όσιοι Μητροπολίτες των «Νέων Χωρών», από άγνοια αδιαφορούν. Είναι μόνο για τα πανηγύρια, για Αρχιερατικά συλλείτουργα, και για θρησκευτικά καθήκοντα! Ζούνε ακόμη στις καλές ημέρες.
Γιαυτό οι ηγέτες της Σιωνιστικής διακυβέρνησης διαλέγουν σαν
Αρχιεπισκόπους «άφωνους ιχθείς», και δολοφονούν τους πατριώτες
Αρχιεπισκόπους. Όποιος στέκεται εμπόδιο στα σχέδια των ψυχοπαθών ηγητόρων της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. πεθαίνει………..
Μακαριώτατε,
Απεμπολήσατε το Όμαιμον, Ομόθρησκον, ομόγλωσσον, και ομότροπον των Ελλήνων, εσείς και οι φιλόδοξοι Οικουμενιστές Αρχιερείς, οίτινες τελούντες υπό την εύνοιαν των ψυχασθενών ηγητόρων της Ν.Τ.Π. εργάζονται αφελώς για τη Πανθρησκεία, για να απολαμβάνουν της ευνοίας των Παντοκρατόρων.
Δηλαδή μαζί με τους Σαμαρο-Τούρκογλου, θα έχουμε και Οικουμενιστή Αρχιεπίσκοπο, και Ιερά Σύνοδο, και ότι ήθελε προκύψει………
Μακαριώτατε,
Οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, θα καταστρέψουν όλα τα αρχαία μνημεία της Ελλάδος, θα καταστρέψουν την Ακρόπολη, τους Δελφούς, τις Μυκήνες, την Ολυμπία, τον Μινωϊκό Πολιτισμό στη Κρήτη,  και όλα τα αρχαία μνημεία.
Θα καταστρέψουν τον Αρχαίο Ελληνικό Πολιτισμό, θα χτίσουν Τεμένη και Τζαμιά, και οι Σιωνιστές της Πανθρησκείας θα χτίσουν νέο Ναό του Σολομώντα επάνω στην Ακρόπολη, αφού πρώτα καταστρέψουν και εξαφανίσουν παν τι το Ελληνικό.
Οι Ευρωπαίοι μας έκλεψαν τα αρχαία αγάλματα, μας πιάνει ιερή αγανάκτηση καθώς αντικρίζουμε κομμάτια της πατρίδας μας, μέσα στα Ευρωπαϊκά μουσεία. Οι Καρυάτιδες κλαίνε μακριά από τη πατρίδα, αλλά αυτό δεν σας ενδιαφέρει. Σας ενδιαφέρει να επικρατήσει η Πανθρησκεία και ΜΟΝΟΝ!!.
Πολιτισμό έχετε τη Παλαιά Διαθήκη!!!
Οι υπόλοιποι Αρχιερείς και Μητροπολίτες της Ορθοδοξίας, φοβισμένοι όντες, αλλά και από άγνοια, αφέλεια, και επιπολαιότητα, φροντίζουν μόνο τον εαυτούλη τους, και τη Μητρόπολή τους, και υποτάσσονται στην οικουμενιστική κίνηση των αναθεωρητών, για να τύχουν καλής περιποίησης από την Πανθρησκεία της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, και της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Αντίδραση καμία.
Η Ελλάδα χάνεται , και εσείς «στο κόσμο σας», λέει ο Λαός.
Μακαριώτατε,
Το Βερολίνο ξεσκεπάζει τους δοσίλογους πολιτικούς για τις Γερμανικές αποζημιώσεις. Κανένα αίτημα δεν υπάρχει από Ελλάδα
για το κατοχικό δάνειο, και τις αποζημιώσεις για τις καταστροφές.
Και η διοικούσα Εκκλησία σε απόλυτο σιγόντο με τους πολιτικούς, εναρμονίζεται με αυτούς για να μην κακοκαρδίσουμε τους Σιωνιστές Γερμανούς.
Μακαριώτατε,
Σας αφήνουν αδιάφορο οι χημικοί αεροψεκασμοί, ενώ οι Σιωνιστές Παντοκράτορες ψεκάζουν με καρκίνο τα παιδιά μας και τα εγγονάκια μας. Σας αφήνουν αδιάφορο οι σπόροι της ΜΟNSANTO
που με τις παραγόμενες τροφές θα εξολοθρεύσουν την ανθρωπότητα
στα επίπεδα πληθυσμού που «ΕΚΕΙΝΟΙ» επιθυμούν.
Θα δολοφονήσουν τα Ελληνόπουλα, ώστε να μην υπάρχει Ελληνισμός!
Μακαριώτατε,
Σας αφήνει αδιάφορο ο ορυκτός πλούτος της Ελλάδος, και τον έχετε αφήσει στη διαχείριση των προδοτών πολιτικών, για να τον «φάνε»
τα παμφάγα αρπακτικά, οι τρελοί ηγέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Ήδη το χρυσό της Μακεδονίας μας, τον έφαγε ο ΣΟΡΟΣ με τον ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και τα εδώ πρακτοράκια τους, πήραν ψιχία…..
Οι Ελληνικές Τράπεζες είναι ιδιοκτησία του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και συνεχώς τις χρηματοδοτούμε, ενώ μας ξεζουμίζουν με τα τοκογλυφικά  χρεολύσια. Στο Μέγαρο Μουσικής, οι φωστήρες πολιτικοί διέγραψαν τα χρέη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, για να ακούνε μουσική οι κυρίες της «Ελίτ» του Κολωνακίου…….
Νορβηγοί εμπειρογνώμονες λένε, «Τελικά είστε πάμπλουτοι!!!
Και Εσείς τρέχετε και δεν φθάνετε να βρείτε χρήματα για συσσίτια.
Οι Νορβηγοί λένε, έχετε πετρέλαιο και Φυσικό Αέριο για 100 χρόνια να εφοδιάζεται όλη την Ευρώπη, και εμείς κοιμόμαστε, ή μάλλον τα φυλάμε για τους παγκόσμιους Σιωνιστές δυνάστες. Οι Νορβηγοί επιστήμονες, αποκαλύπτουν γιατί μας χρεοκόπησαν οι Σιωνιστές της Ε.Ε., για να «φάνε» το πλούτο μας οι ηγέτες της Ν.Τ.Π. τα παμφάγα αυτά θηρία και αρπακτικά. Αυτήν την αποκάλυψη έκαναν οι Νορβηγοί ειδικοί ολοκληρώνοντας την έρευνά τους για τους Ελληνικούς υδρογονάνθρακες. Όχι μόνο δεν χρωστάμε, αλλά αν φύγουμε από την Ο.Ν.Ε. και το ευρώ, και γίνουν οι πρώτες γεωτρήσεις στην Ελληνική Α.Ο.Ζ. τότε η Ελλάδα θα είναι  πλούσια χώρα. Βέβαια εξαρτάται από τις συμβάσεις που θα υπογράψουν οι προδότες πολιτικοί με τα παγκόσμια αρπακτικά και αδηφάγα όντα.
Ο Σαμαράς προεκλογικά υποσχότανε Α.Ο.Ζ. και πετρέλαια, και μόλις του έβαλε τις φωνές ο Rockefeller, έκατσε σαν κότα……..
Γιαυτά όλα χρειάζεται αλλαγή εξωτερικής πολιτικής, που οι οσφυοκάμπτες πολιτικοί αδυνατούν να κάνουν!!!
Εν όψει αυτής της καταστάσεως, Εσείς τρέχετε και δεν φθάνετε
για να συγκεντρώσετε χρήματα για τα συσσίτια……..
Θαλασσοδέρνεται το σκάφος της Ορθοδοξίας, λόγω
φοβισμένων, και συντηρητικών, Οικουμενιστών Ιεραρχών!!!
Οι Σιωνιστές Παντοκράτορες δολοφόνησαν τον Αρχιεπίσκοπο Χριστόδουλο, τον Τσάβες, τον Τάσο Παπαδόπουλο με καρκίνο, τους Αραφάτ και Μιλόσεβιτς με δηλητήρια, και τον Πρόεδρο Κένεντυ με  όπλα, και άλλους ών ουκ έστιν αριθμός………..
Αυτούς τους δολοφόνους υπηρετείτε;;;;
Ο  ΘΕΟΣ  θα σας τιμωρήσει, εσάς, και τους  Οικουμενιστές Μητροπολίτες, συνεργάτες των Σιωνιστών δολοφόνων των Λαών της Γης. Η Σιωπή όλων Σας, σημαίνει συνεργασία με τον εχθρό!!!
Φήμες φέρουν τον Αρχιερέα Γαβριήλ, διάδοχο του Αρχιεπισκόπου.  
Γράφω σε σας, εν γνώσει μου ότι δεν θα γίνει τίποτε πατριωτικό, αφού οι υποτελείς πολιτικοί, «Φωνή Βοώντος εν τη ερήμω»……
Ενδιαφέρονται ΜΟΝΟΝ για τα συμφέροντα των ηγετών της Ν.Τ.Π.
Μόνον εσείς , μαζί με τους πατριώτες Μητροπολίτες, μπορείτε να σώσετε τη κατάσταση, ανατρέποντας τους προδότες πολιτικούς, αλλάζοντας πολιτική, αφού έχετε ευρείαν απήχηση στο Λαό!!!
Μόνον ΕΣΕΙΣ μπορείτε να αφυπνίσετε το Λαό, για να σώσει τη πατρίδα από τα νύχια των Σιωνιστών αρπακτικών δυναστών.
Των δυναστών τα πλήθη, ψάλλει η Αγία ημών Εκκλησία.  
Βλέπε συλλαλητήρια του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Χριστοδούλου!!! Υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές……….
Η Ελλάς είναι περιζήτητη χώρα στο αντίπαλο στρατόπεδο, λόγω Γεωπολιτικής & Γεωγραφικής θέσεως, και ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, αλλά και του πολύτιμου ορυκτού πλούτου.
Κάντε συλλαλητήρια σε όλες τις μεγάλες πόλεις να ξυπνήσει ο λαός.
Εκτός εάν συμφωνείτε να χαθεί η Ελλάς, και να γίνει εδώ η νέα Σιωνιστική Ιουδαία, η νέα Σιών……..
Μακαριώτατε,
Έστω και στα στερνά του βίου Σας, αναδειχθείτε σε Εθνικό ηγέτη.
Φοβάστε τους ψυχοπαθείς ηγέτες του Σιωνισμού;;;;
Εάν σας δολοφονήσουν θα σας κάνουν Εθνικό ήρωα!!!
Αρκετά ζήσατε στην ανυπαρξία, και ασημότητα!!!
«Καιρός εφέστηκεν» ίνα αρθείτε στο ύψος του Εθνάρχη, του Έθνους των Ελλήνων!!!
Τι πιο όμορφο να πεθαίνει κανείς για τη πατρίδα!!!   

                                           Μετά  Σεβασμού

                                       Αντώνης  Ι.  Γρυπαίος
                                       Διεθνολόγος
                                       E-mail: ant.grypaios@gmail.com















   
Διαβάστε περισσότερα » »