Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Αφιερωμένο στους σκατόψυχους και κολοτούμπες πολιτικούς

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
Διαβάστε περισσότερα » »

Μ Α Κ Ε Δ Ο Ν Ι Κ Ο ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Ή ΗΛΙΘΙΟΙ;;; του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


Λόγω επιμονής του ΣΥΡΙΖΑ να δοθεί το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στα Σκόπια, προκειμένου να μπούν οι Σλάβοι & Αλβανοί των Σκοπίων στο Σιωνιστικό ΝΑΤΟ , και στη Σιωνιστική Ε.Ε. λέγομεν στους εφιάλτες ή ηλιθίους πολιτικούς.
Εάν δεχθείτε να δοθεί το όνομα της Ελληνικής Μακεδονίας στους Σλάβους & Αλβανούς της
ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ, θα είσθε Εθνικοί προδότες, ανάξιοι να ηγείσθε του Ελληνισμού. Η Ντόρα έλεγε ERGA OMNES και δεν καταλάβαινε τι έλεγε, πόσω μάλλον ο Παππούς & η Γιαγιά από τα χωριά του Κιλκίς της Δράμας, και της Φλώρινας.
Ο Κρις Σπύρου είπε, «Πουλήθηκε εκ των έσω το Μακεδονικό»!!!
Η Λέσχη BILDERBERG προβλέπει αλλαγή συνόρων στη περιοχή μας.
Φεύγοντας η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, απομονώνεται η ΘΡΑΚΗ, στη διάθεση των Τούρκων.
Ακολουθεί η διχοτόμηση του Αιγαίου, έτσι οι Τούρκοι έρχονται Δυτικά, και οι Σλάβοι με τους Αλβανούς στο Αιγαίο.
Ο ΣΟΡΟΣ πανηγυρίζει με τους ηλίθιους πολιτικούς που έχει η Ελλάδα!!!
Οι ΑΝΕΛ του Καμμένου καταψηφίζουν να πουληθεί το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, αλλά υπερ-ψηφίζουν και στηρίζουν τους εφιάλτες του ΣΥΡΙΖΑ.
Θυμίζω τη περίπτωση Γαλλίας-Αγγλίας, τότε που η Αγγλία ήθελε να πάρει το όνομα Βρετανία, η Γαλλία αντέδρασε δυναμικά, διότι μία περιφέρεια της Γαλλίας ονομάζεται Βρετάνη, κείμενη στη Θάλασσα της Μάγχης.
Οι προδότες ή ηλίθιοι πολιτικοί, δεν έκαναν τίποτα για να πείσουν τα Κράτη-Μέλη του ΟΗΕ να ΜΗΝ αναγνωρίσουν τα Σκόπια με το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, αλλά άφησαν τη Ν.Τ.Π. να θερίζει στον Ο.Η.Ε.
Δεν έκαναν τίποτα για να διαφωτίσουν τα Κράτη-μέλη του ΟΗΕ, για την ιστορία της Ελληνικής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
Η Βεργίνα και η Αμφίπολη, – (εντολές της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης),- ετέθησαν σε κατάσταση καταστολής!!!
Η Ν.Τ.Π. φρόντισε το ΥΠ.ΠΟΛ. & το ΥΠ. Παιδείας να στελεχωθεί από ανώτατα στελέχη δικά τους.
Οι προδότες πολιτικοί, υπετάγησαν στις εντολές της διεθνούς Σιωνιστικής ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, αυτήν που ταλαιπωρεί την Ελλάδα με Χρεοκοπία και Μνημόνια.
Οι αφελείς & επιπόλαιοι πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ ελπίζουν και πιστεύουν ότι εάν πουλήσουν το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στους Σλάβους & Αλβανούς των Σκοπίων, οι ΕΛΙΤ των διεθνών δανειστών των Κοσμοκρατόρων, θα μας βγάλουν από τα Μνημόνια.
Τάδε λέγει προς ΤΣΙΠΡΑ η διεθνής Σιωνιστική ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!!
Είναι παλαιό το σχέδιο της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. να ιδρύσουν το κράτος της ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ , κάτω από το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, υπό κυριαρχίαν των Σλάβων/Αλβανών υπηρετών της Ν.Τ.Π., προκειμένου να βγάλουν τους Σλάβους υπηρέτες τους στο Αιγαίο, καί έτσι να διχοτομήσουν την Ελλάδα.
Σχέδιο των Κοσμοκρατόρων η Ελλάδα να μείνει από τον Όλυμπο και κάτω!!!!
Μόνον οι ηλίθιοι «Ελληνες» πολιτικοί δεν το βλέπουν……
Οι πολιτικοί του ΣΥΡΙΖΑ ακολουθούν τη διπλωματία του Μπουτάρη……
Μετά το όνομα αρχίζουν οι αλυτρωτικές απαιτήσεις των
Σλάβων, δηλαδή διεκδίκηση Ελληνικών εδαφών της Ελληνικής Μακεδονίας.
Σχέδιά τους να κάνουν τη Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα του νέου Κράτους.
Αυτές είναι οι επεκτατικές βλέψεις των Βαρβάρων από Βορράν & Ανατολάς.
Εμείς τι κάνουμε;;;;;;;;;;;
Η φιλική ατμόσφαιρα είναι μέχρι να πάρουν το όνομα, μετά αρχίζουν οι εδαφικές διεκδικήσεις, με πατρονάρισμα των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Ο Τσίπρας είναι αισιόδοξος μέχρι βαθμού αφελείας.
Αισιόδοξος σαν τον Μπουτάρη.
Ο Κύρο Γκλικόρωφ έλεγε ότι, εμείς δεν είμαστε ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, και ούτε έχουμε ιστορική σχέση με τους Έλληνες Βασιλείς της Μακεδονίας ΦΙΛΙΠΠΟ & Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ.
Εμείς ήλθαμε εδώ τον 6ον αιώνα μ.χ.
Οι Κοσμοκράτορες Σιωνιστές της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης τα κάνουν αυτά από εκδίκηση, επειδή στην Ιστορία ο Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ είχε κατακτήσει τη Γη τους.
Τα ίδια κάνουν και στην ΙΣΠΑΝΙΑ με την ΚΑΤΑΛΩΝΙΑ.
Τα ίδια κάνουν και στην ΠΕΡΣΙΑ, επειδή το ΙΡΑΝ απειλούσε το ΙΣΡΑΗΛ, ή και τανάπαλιν.
Και κάτι για τον ΥΠ.ΕΞ. Κύριον Νίκο Κοτζιά. Ο Λαός λέει τρείς Καθηγητές και εχάθη η Ελλάς.
Μόνον ο ΘΕΟΣ σώζει την Ελλάδα από τους εφιάλτες και ηλίθιους πολιτικούς που ψηφίζουμε!!!

Αντώνης Γρυπαίος
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »

ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΣΟΥ ΤΟ 2018; του Μιχάλη Ραμπίδη


Τα  πρωινάδικα «βομβαρδίζουν» με πληροφορίες και παραπληροφόρηση για την ισχύουσα φορολόγηση  μέχρι το 2020 και βάλε! Θεωρώ διαφωτιστικά & χρήσιμα τα λίγα-απλά-κατανοητά που περιγράφω για το εισόδημα 2017 και τη φορολόγηση του 2018.
Σύμφωνα με τα σημερινά ισχύοντα κι αν αύριο δεν τροποποιηθούν,  πρέπει να γνωρίζουν Εργαζόμενοι, Συνταξιούχοι, κατ’ επάγγελμα Αγρότες:
  -Για το 2018 οι φορολογούμενοι δεν μαζεύουν χάρτινες αποδείξεις, γιατί πληρώνουν με πλαστικό χρήμα.
  -Για δαπάνες με αγορές αγαθών και παροχή υπηρεσιών ύψους 10% έως 18,75% επί του ετήσιου εισοδήματος, κατοχυρώνουν το δικαίωμα έκπτωσης φόρου 1.900 έως 2.100 ΕΥΡΩ εφ’ όσον πληρωθούν με πλαστικό χρήμα.
  - Για τις πληρωμές μέσω ηλεκτρονικής τραπεζικής εντολής (μέχρι τώρα) οι τράπεζες δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τις αγορές από επιχειρήσεις και καταστήματα, που δεν δήλωσαν επαγγελματικούς λογαριασμούς, από τις μεταφορές χρημάτων , με κίνδυνο να μην περιληφθούν στο αφορολόγητο.
  - Η έκπτωση φόρου από 1.900 έως 2.100 ΕΥΡΩ αντιστοιχεί σε κλιμακούμενο αφορολόγητο όριο από 8.636 έως 9.545 ΕΥΡΩ που πραγματοποιήθηκε για δαπάνες από 1-1-2017 έως 31-12-2017.
- 10% ετήσιο εισόδημα έως 10.000 ΕΥΡΩ.
- 10% για τις πρώτες 10.000 ΕΥΡΩ και  15% πραγματικό ή τεκμαρτό εισόδημα, από 10.000 έως 30.000 ΕΥΡΩ.
- 10% για τις πρώτες 10.000 ΕΥΡΩ  15% επί των επόμενων 20.000 ΕΥΡΩ  και 20% πέραν των 30.000 ΕΥΡΩ.
  - Στο σύνολο των δαπανών που πρέπει να γίνουν με πλαστικό χρήμα για το αφορολόγητο, περιλαμβάνονται όλα σχεδόν τα έξοδα για αγορές αγαθών & λήψη υπηρεσιών, λογαριασμοί ΔΕΚΟ κοινόχρηστα, ασφάλιστρα κ.λπ.. Εξαιρούνται ενοίκια, τέλη κυκλοφορίας, αγορές οχημάτων-σκαφών-κατοικιών-οικοπέδων κ.α. ακινήτων, πληρωμές φόρων, δόσεων δανείων (άδικο για τους καλοπληρωτές-τα κορόιδα) κ.λπ.
  - Εξαιρούνται από την υποχρέωση να εξοφλούν με ηλεκτρονικά μέσα, τις δαπάνες που κατοχυρώνουν το αφορολόγητο (πάντα Εργαζόμενοι-Συνταξιούχοι-Αγρότες) 70 ετών και άνω, άτομα με ποσοστό αναπηρίας 80% και άνω, κάτοικοι χωριών με πληθυσμό μικρότερο των 500 κατοίκων κ.λπ.    
  - Τις λεπτομέρειες από τον φοροτεχνικό σας.
Σημ.: Οι ηλεκτρονικές αποδείξεις μπαίνουν στις κληρώσεις φορολοταρίας, κυρίως όμως αποτρέπουν την φοροκλοπή, για να μπορεί το κράτος να μας πληρώνει στο τέλος κάθε μήνα ………
Διαβάστε περισσότερα » »