Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΗΣ…

ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ
ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ
Η Αθήνα καίγεται και η Ντόρα, κάνει όνειρα για το υπουργείο Εξωτερικών σε περίπτωση που θα υπάρξει οικουμενική κυβέρνηση. Ήδη ο Ζαφειριάδης άρχισε να....
τηλεφωνεί σε επιχειρηματίες και να τους λέει πως η ψηλή αναλαμβάνει το υπουργείο... Οι τύποι στο μαγαζάκι του Μητσοτάκη τα έχουν παίξει τελείως
Διαβάστε περισσότερα » »

Πανεορδαϊκό Συλλαλητήριο την Πέμπτη στις 8π.μ. μπροστά από την Εφορία Πτολεμαϊδας!

Ο Δήμος Εορδαίας, το Εργατικό Κέντρο Πτολεμαϊδας και ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαϊδας καλούν όλους τους πολίτες της Εορδαίας την Πέμπτη 16 Ιουνίού στις 8.00 π.μ. σε μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο της Εφορίας, για να εκφράσουμε όλοι μαζί την....
έντονη αντίδρασή μας για την υπονόμευση της πλειοψηφίας των δημοσίων υπηρεσιών της πόλης μας, με αποκορύφωμα το κλείσιμο της ΔΟΥ Πτολεμαϊδας.
Διαβάστε περισσότερα » »

Πως το έκανε ρε παιδιά αυτό;

Απίστευτη ατυχία να κάνει την κίνηση που θα δείτε στο βίντεο...
Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ !

Σοβαρές αποκαλύψεις απο το www.defencenet.gr σχετικά με την κλοπή των ενεργειακών μας κοιτασμάτων , όσο εμείς κοιτάμε την Πλατεία .Παραθέτουμε αυτούσια την είδηση :
Colpo grosso από τον όμιλο Λάτση στο τομέα της έρευνας υδρογονανθράκων, μια κούρσα που μόλις ξεκίνησε, καθώς όπως αναφέρουν ασφαλείς πηγές από το ΥΠΕΚΑ, ο όμιλος εντελώς αθόρυβα ανέλαβε τον ....έλεγχο των ΕΛΛΠΕ με «υπόγειες» αγορές μετοχών, αλλά το κυριότερο να ελέγξει το σύνολο του πλούσιου αρχείου ερευνών πετρελαίου και φυσικού αερίου μισού αιώνα!Τα αρχεία ερευνών υδρογονανθράκων-φυσικού αερίου είναι αποτέλεσμα των ερευνών της εποχής που το ελληνικό Δημόσιο είτε ήταν αποκλειστικός μέτοχος, είτε μεγαλομέτοχος στον όμιλο και οι ιδιώτες μειοψηφία και θεωρείται ότι είναι «χρυσάφι» στα χέρια ιδιωτών αποφασισμένων να τα αξιοποιήσουν, αφού δείχνουν με πολύ μεγάλη ακρίβεια που υπάρχουν περιοχές με υψηλή πιθανότητα αξιοποιήσιμων κοιτασμάτων.
Αυτή την στιγμή το δημόσιο κατέχει το 35,5% που έχει στο μετοχικό κεφάλαιο των Ελληνικών Πετρελαίων, αλλά πλέον ο όμιλος ελέγχεται από τον όμιλο Λάτση που κατάφερε να αυξήσει την συμμετοχή του σε ποσοστό 40,9% μέσω της Paneuropean Oil & Industrial Holdings.
Η ΡΟ&ΙΗ αγοράζοντας μεθοδικά για περισσότερο από 8-10 μήνες χωρίς να έχει γίνει γνωστό στην αγορά κατάφερε να θέσει υπό τον έλεγχό της τα ΕΛΛΠΕ και τώρα να ελέγχει και την πώληση του ποσοστού του δημοσίου, πρακτικά, αφού χωρίς να είναι της αρεσκείας του ομίλου κανείς δεν θα τολμούσε να αγοράσει το ποσοστό του δημοσίου.
Το σημαντικό είναι ότι η απόκτηση πρόσβασης στα αρχεία με τα αποτελέσματα των ερευνών πετρελαίων και φυσικού αερίου από τον όμιλο του δίνει και συγκριτικό πλεονέκτημα στις έρευνες στον ελλαδικό χώρο αφού μπορούν να εξοικονομηθεί χρόνος και κυρίως χρήμα, πολύ χρήμα, αφού οι χάρτες, που τόσα χρόνια ήταν θαμμένοι για άγνωστους λόγους, δείχνουν πλούσια κοιτάσματα, άμεσα αξιοποιήσιμα…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
Να προσθέσουμε ότι τα έχουμε πει; Μάλλον είναι περιττό Να τους ενημερώσουμε όμως ότι διαπράττουν το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας όλοι οι πολιτικοί και γιαυτό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΗ

Διαβάστε περισσότερα » »

Γιώργος: «Πάμε για Οικουμενική», Σαμαράς: «Πρέπει να παραιτηθείς» Δυο μαλακές μάλωναν σε ξένο αχυρώνα


Οικουμενική κυβέρνηση πρότεινε σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Γιώργος Παπανδρέου στον Αντώνη Σαμαρά.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας του απάντησε ότι δεν μπορεί να υπάρξει οικουμενική κυβέρνηση και ότι αν νομίζει ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί θα πρέπει να παραιτηθεί και να υπάρξει επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και του Μεσοπρόθεσμου.

Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί φέρουν τον πρωθυπουργο να εξετάζει το ενδεχόμενο να παραιτηθεί και να υπάρξει μία κυβέρηση ευρύτερης αποδοχής την οποία θα στηρίξει το ΠΑΣΟΚ.

Σε λίγη ώρα αναμενέται και η επίσημη ενημέρωση από την πλευρά της ΝΔ.





Διαβάστε περισσότερα » »

Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι. Η απόλυτη ξεφτίλα

Καταγγελία αναγνώστη
Στο ΑΛΤΕΡ ο κος Παυλόπουλος (δημοσιογράφος) και το άλλο αστέρι ο κος Κώνστας (δημοσιογράφος) μόνο σε παρένθεση και εισαγωγικά πρέπει να είναι η ιδιότητά τους, έχουν στην τηλεφωνική γραμμή τον εκπρόσωπο της ΕΛ.ΑΣ. κο Κοκκαλάκη και του δείχνουν να σχολιάσει ένα βίντεο που έχουν από τις σημερινές συμπλοκές. 

Το βίντεο δείχνει κουκουλοφόρους οι οποίοι είναι πίσω από τα ΜΑΤ και τον ρωτούν γιατί τα ΜΑΤ δεν τους συλλαμβάνουν. Και τους απαντά ο κος Κοκκαλάκης ότι αυτό το βίντεο που μου δείχνετε δεν είναι σημερινό γιατί οι άνδρες των ΜΑΤ φορούν χειμερινή στολή, όπως επίσης και οι υπόλοιποι. Οι απλοί πολίτες φορούν χειμερινά μπουφάν, αμέσως σταματούν το βίντεο και πάνε σε άλλο θέμα. Αυτοί είναι οι δημοσιογράφοι. Ξεφτίλα. 
Διαβάστε περισσότερα » »

Τι δουλειά είχε η ΞΕΔΟΝΤΙΆΡΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΧΤΕΣ?

 

Φαίνεται απίστευτο είναι όμως αληθινό. Στην χθεσινή σύσκεψη στο Καστρί στην οποία όπως αποκαλύψαμε μετείχε ο Νίκος Αθανασάκης, συμμετείχε και η γνωστή δημοσιογράφος Κάτια Μακρή! Προφανώς ο Γ. Παπανδρέου χρειάστηκε και μια άλλη άποψη από...
δημοσιογράφο, για όλα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στο πολιτικό σκηνικό.
αnti-ntp: H μήπως δέχονταν εντολές για το πως θα διαχειριστούν την σημερινή κρίση στο δελτίο...???

Διαβάστε περισσότερα » »

Ιδού οι δήθεν "Αναρχικοί"

 

Πως είναι δυνατόν να μεταφέρει καδρόνια μπροστά στα μάτια των ΜΑΤ;; Πού τα πάει ο... τυπάκος;; Για να τα κάψει στην σόμπα του;;;
Καλά ρε μας περνάνε για ηλίθιους;;;
Διαβάστε περισσότερα » »

Τι χρωστάνε τα κόμματα. ΠΑΣΟΚ 112.000.000 . Ν.Δ.120.000.000 ΕΥΡΩ. ΣΥΡΙΖΑ, ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ, ΚΚΕ. ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑ.Ο.Σ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΟΥΤΕ 1 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ!

Το δικό τους «μνημόνιο» με τις τράπεζες έχουν συνάψει τα πολιτικά κόμματα, που είναι υπερχρεωμένα στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.

Ειδικά, τα κόμματα εξουσίας είναι σχεδόν «υποθηκευμένα» στις τράπεζες, αφού και τα δυο μαζί χρωστούν τουλάχιστον 230 εκατομμύρια ευρώ.
Την ώρα, που έχουν προχωρήσει σε οριζόντιες περικοπές μισθών και συντάξεων και έχουν καταδικάσει τους Έλληνες σε μόνιμη λιτότητα, χρωστούν τα «μαλλιοκέφαλά» τους στις τράπεζες και εγείρονται βάσιμα ερωτηματικά για το πόσο ακηδεμόνευτη είναι η πολιτική τους, ενώ ταυτόχρονα λαμβάνουν την κρατική επιχορήγηση, την οποία μάλιστα  έχουν προπληρωθεί μέχρι και το 2016.
Το ΠΑΣΟΚ χρωστά συνολικά 111.800.000 ευρώ.
Ειδικότερα τα χρέη του στις τράπεζες έχουν ως εξής:
Αγροτική Τράπεζα: 96.800.000 (λήξη δανείου 2013)
Μαρφίν: 10.000.000 (λήξη δανείου 2015)
Πειραιώς: 5.000.000 (λήξη δανείου)
Εξίσου χρεωμένη στις τράπεζες είναι και η ΝΔ, που οφείλει 120.000.000 ευρώ 
Τα χρέη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα έχουν ως εξής:
Αγροτική Τράπεζα: 105.000.000 ευρώ (λήξη δανείου 2013)
Τράπεζα Πειραιώς: 15.000.000 ευρώ (λήξη δανείου 2015)
Χρέη στις τράπεζες, βέβαια κατά πολύ λιγότερα, έχουν και τα κόμματα της αριστεράς.
Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λάβει δάνειο 6.000.000 από την Εθνική Τράπεζα (εκπνοή σύμβασης το 2014).
Το ΚΚΕ χρωστά στην Εθνική Τράπεζα 4.402.054 ευρώ.
Χρέη έχουν και οι Οικολόγοι-Πράσινοι ύψους 800.000 ευρώ.
Μέχρι στιγμής χρέος σε τράπεζες δεν έχει μόνο
 ο ΛΑΟΣ.
Διαβάστε περισσότερα » »

Επιλογή υψηλού ρίσκου η περικύκλωση της Βουλής

 

Δε μ’ αρέσει ούτε επιδιώκω να γίνομαι «μάντης κακών», αλλά πολύ φοβάμαι ότι αύριο θα σημάνει η αρχή του τέλους για το περίφημο «κίνημα των αγανακτισμένων».

Η απόφαση της «λαϊκής συνέλευσης» της πλατείας να περικυκλώσουν τη Βουλή από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, πριν δηλαδή την έναρξη της συζήτησης για την ψήφιση του..
 «μεσοπρόθεσμου», όπως αντιλαμβάνεται κάθε – μέσης νοημοσύνης – άνθρωπος, αποτελεί επιλογή «υψηλού ρίσκου» από κάθε άποψη, και, κατά την ταπεινή μου άποψη, αναιρεί την ουσία του κινήματος των αγανακτισμένων.

Διότι είναι προφανές ότι δεν πρόκειται να επιτραπεί, με κάθε τρόπο, ο αποκλεισμός της Βουλής. Συνεπώς, προβλέπεται κατασταλτική παρέμβαση της Αστυνομίας. Άρα, από τις 7 το πρωί ξεκινάμε με κακούς οιωνούς. Διότι η πρώτη «ψιλή» δε θέλει και πολύ να «πέσει».Αλλά, ακόμα κι αν τελικά αποτραπεί ο αποκλεισμός της Βουλής με ήπιο τρόπο και οι «αγανακτισμένοι» περιοριστούν σε συμβολική «περικύκλωσή» της, ας μην ξεχνάμε ότι η αυριανή είναι ημέρα Γενικής Απεργίας με δύο μεγάλες συγκεντρώσεις στο κέντρο της πόλης (ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ από τη μία και ΠΑΜΕ από την άλλη). Δεν θ’ ακολουθήσει και μία, τουλάχιστον, πορεία; Ό,τι πρέπει, δηλαδή, για να βρουν «πεδίον δόξης λαμπρόν» οι πάσης φύσεως μπαχαλάκηδες, αναρχοαυτόνομοι, προβοκάτορες κ.ο.κ.



Αντιλαμβάνεστε, επομένως, τι έχει να γίνει εάν ένα από τα γκρουπούσκουλα αυτά προσεγγίσουν με τις γνωστές διαθέσεις τους την πλατεία Συντάγματος ... Το απόλυτο μπάχαλο (στην καλύτερη περίπτωση).

Για να επιστρέψω, πάντως, στην απόφαση των «αγανακτισμένων» να αποκλείσουν τη Βουλή, εκτιμώ ότι από μόνη της αναιρεί την ουσία και τη φύση του κινήματος αυτού. Διότι ο αποκλεισμός συνεπάγεται άρση του δόγματος της ειρηνικής διαμαρτυρίας και της μη βίας που, μέχρι σήμερα τουλάχιστον, διέπει το κίνημα.

Από μόνος του, ο αποκλεισμός του Κοινοβουλίου σε ένα δημοκρατικό καθεστώς, συνιστά πράξη «βίας». Παθητικής μεν, αλλά βίας σε κάθε περίπτωση, η οποία, όπως προανέφερα, μπορεί να οδηγήσει σε φαινόμενα ανεξέλεγκτα.

Ίσως τώρα, σήμερα, είναι καιρός η «λαϊκή συνέλευση» της πλατείας να αναλογιστεί ποιoς είναι ο σκοπός της κινητοποίησης.

Είναι η βουβή διαμαρτυρία απεγνωσμένων πολιτών, όπως ξεκίνησε την πρώτη μέρα;

Είναι το μήνυμα προς το πολιτικό σύστημα ότι έχει «τελειώσει»;

Είναι το μήνυμα προς την Ευρώπη και το ΔΝΤ ότι ο ελληνικός λαός δεν αντέχει άλλες θυσίες;

Ή μήπως είναι η ανατροπή του συστήματος, διά της παραλύσεως της κοινοβουλευτικής διαδικασίας;
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΕΧΝΗΤΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ E.COLI ΣΤΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ! ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΦΡΕΣΚΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.CODEX ALIMENTARIUS!


ecoli.jpgΑπό εργαστηριακές εξετάσεις προκύπτει ότι το ευρωπαϊκό σούπερ βακτήριοe.coli είναι βιολογικά τεχνητό ώστε να προκαλέσει τον μαζικό θάνατο των καταναλωτών .
Το παιχνίδι της επίρριψης ευθυνών βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη σε ολόκληρη την ΕΕ, όπου το σούπερ ανθεκτικό στέλεχος του e.coli έχει γεμίσει με ασθενείς τα...νοσοκομεία στη Γερμανία, αλλά σχεδόν κανείς δεν μιλάει για το πώς μπόρεσε το e.coli ξαφνικά να γίνειανθεκτικό σε....
οκτώ διαφορετικές τάξεις αντιβιοτικών φαρμάκων και, στη συνέχεια, να εμφανιστεί στα τρόφιμα. Η συγκεκριμένη παραλλαγή e.coli ανήκει στην ομάδα στελεχών O104 αν και τα O104 στελέχη έχουν υπό κανονικές συνθήκες ελάχιστη αντοχή στα αντιβιοτικά.

Για να αποκτήσουν αυτή την αντίσταση στα αντιβιοτικά θα πρέπει να εκτίθενται κατ' επανάληψη σε αυτά, προκειμένου να υποστούν την «μετάλλαξη» που θα τους δίνει την πλήρη ανοσία.
Επιστήμονες που ανέλυσαν τον γενετικό κώδικα του φονικού στελέχους μπόρεσαν και προσδιόρισαν την πιθανότερη διαδικασία με την οποία το στέλεχος του e.coli έγινε τόσο ανθεκτικό.
Μετά την αποκωδικοποίηση της γενετική σύνθεσης του O104 στελέχους, διαπιστώθηκε ότι είναι ανθεκτικό σε όλες τις ακόλουθες κατηγορίες και τους συνδυασμούς αντιβιοτικών:

" πενικιλίνες
" τετρακυκλίνη
" ναλιδιξικό οξύ
" τριμεθοπρίμη-sulfamethoxazol
" κεφαλοσπορίνες
" αμοξυκιλλίνη / κλαβουλανικό οξύ
" πιπερακιλλίνη-sulbactam
" πιπερακιλλίνη-ταζομπακτάμης

Επιπλέον, το O104 στέλεχος έχει την ικανότητα να παράγει ειδικά ένζυμα που θα δώσει αυτό που θα ονομάζαμε «σούπερ βακτήριο" γνωστό από τεχνική άποψη ως ESBLs: "Επέκταση φάσματος β-λακταμασών (ESBLs) είναι ένζυμα που μπορούν να παράγονται από τα βακτήρια που τα καθιστά ανθεκτικά στις κεφαλοσπορίνες π.χ. cefuroxime, κεφοταξίμη και κεφταζιντίμης - που είναι τα πιο ευρέως χρησιμοποιούμενα αντιβιοτικά στα περισσότερα νοσοκομεία», εξηγεί η Υπηρεσία Προστασίας Υγείας στη Βρετανία. (http://www.hpa.org.uk/Topics/InfectiousDiseases/InfectionsAZ/ESBLs/ )
Συν τοις άλλοις, αυτό το O104 στέλεχος διαθέτει δύο γονίδια - TEM-1 και CTX-M-15 - και «έχουν κάνει τους γιατρούς να ανατριχιάζουν για πρώτη φορά μετά από το 1990», αναφέρει η εφημερίδα The Guardian (http://www.guardian.co. uk / comments ...). Και γιατί ανατριχιάζουν οι γιατροί ; Διότι είναι τόσο θανατηφόρο και διότι ο αριθμός των κρουσμάτων είναι πολύ μεγαλύτερος από ότι περίμεναν.
Άρα πώς, ακριβώς, κάνεις ένα βακτηριακό στέλεχος τόσο ανθεκτικό στα αντιβιοτικά , σε οκτώ διαφορετικές κατηγορίες φαρμάκων και να διαθέτει δύο θανατηφόρες γονιδιακές μεταλλάξεις συν ESBL δυνατότητες ενζύμου; Υπάρχει πραγματικά μόνο ένας τρόπος να συμβεί αυτό - θα πρέπει να εκτεθεί αυτό το στέλεχος της E.coli στο σύνολο των οκτώ κατηγοριών αντιβιοτικών φαρμάκων.
Συνήθως βέβαια ,αυτό δεν γίνεται την ίδια στιγμή : Πρώτα θα εκτεθεί στην πενικιλίνη και τα στελέχη που θα επιζήσουν είναι πλέον ανθεκτικά στην πενικιλίνη. Και συνεχίζετε η ίδια διαδικασία όπου τα προηγούμενα ήδη ανθεκτικά σε πενικιλίνη στελέχη εκτίθονται σε τετρακυκλίνη. Οι επιζώντες αποικίες είναι πλέον ανθεκτικές τόσο στην πενικιλίνη όσο και στην τετρακυκλίνη και ούτω καθεξής Είναι μια διαδικασία γενετικής επιλογής που μπορεί να γίνει σε ένα εργαστήριο για να φτάσει στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Παρά το γεγονός ότι η ίδια η διαδικασία είναι πιο περίπλοκη από αυτό, το αποτέλεσμα είναι ότι δημιουργεί στελέχη της E.coli που είναι ανθεκτικά σε οκτώ κατηγορίες αντιβιοτικών !!! 
Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας οι πιθανότητες να συμβεί από μόνο του αυτό στη φύση είναι μηδαμινές. Με απλά λόγια, αυτό το super στέλεχος e.coli δεν θα μπορούσε να δημιουργηθεί από το φυσικό περιβάλλον. Και αυτό αφήνει μόνο μία εξήγηση για το από πού πραγματικά προήλθε : από κάποιο εργαστήριο.
Άρα τι έχουμε τελικά??? Ένα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ!!!!

Αυτό το στέλεχος της E.coli είναι σχεδόν σίγουρα κατασκευασμένο σε κάποιο εργαστήριο και στη συνέχεια απελευθερώθηκε στην προμήθεια τροφίμων για ένα συγκεκριμένο σκοπό. Ποιός είναι αυτός ο σκοπός ;
Είναι προφανές, νομίζω :
Μείωση του πληθυσμού και έλεγχο της παγκόσμιας προμήθειας τροφίμων ,απαγόρευση καλλιέργειας λαχανικών κλπ !.
Η γερμανική παραλλαγή του Ε coli, γνωστή ως O104, είναι ένα υβρίδιο των στελεχών που μπορεί να προκαλέσει διάρροια με αίμα και νεφρική βλάβη που ονομάζεται "αιμολυτικό ουραιμικό  σύνδρομο".
Όλα αυτά συμβαίνουν κάτω από την αρβύλα της απαγόρευσης της ΕΕ για τα φαρμακευτικά βότανα και τα συμπληρώματα διατροφής - την απαγόρευση που θέτει εκτός νόμου απροκάλυπτα διατροφικές θεραπείες που βοηθούν να κρατήσουν τους ανθρώπους υγιείς και απαλλαγμένους από διάφορες αρρώστιες.
(Codex Alimentarius).
Τώρα που στην Ε.Ε τείνουν να γίνουν παράνομα όλα αυτά τα βότανα και συμπληρώματα, το επόμενο βήμα είναι να κάνει τους ανθρώπους να φοβούνται τα φρέσκα τρόφιμα.
Αυτό θέλουν να συμβεί γιατί έχει διαπιστωθεί ότι  τα νωπά λαχανικά και φρούτα είναι για τον οργανισμό φάρμακα, και για όσο διάστημα το κοινό έχει το δικαίωμα να αγοράζει φρέσκα λαχανικά, μπορεί να αποτρέπει τις διάφορες ασθένειες .
Οι γενετικά τροποποιημένοι σπόροι και υβρίδια διαδραματίζουν ανάλογο ρόλο σε όλα αυτά: Είναι σχεδιασμένοι για να μολύνουν την παροχή τροφίμων με το γενετικό κώδικα που προκαλεί εκτεταμένη στειρότητα στον άνθρωπο και φυσικά η θεραπεία θα έρθει από τις μεγάλες εταιρείες φαρμάκων .
Γιατί στοχοποιήθηκε η Ισπανία όμως ;
Ίσως να θυμάστε τις πληροφορίες που διέρευσαν από το Wikileaks και αποκαλύφθηκε ότι η Ισπανία αντιστάθηκε στην εισαγωγή γενετικώς τροποποιημένων υβριδίων και σπόρων στη γεωργική καλλιέργεια . Ακόμη και η κυβέρνηση των ΗΠΑ απείλησε συγκεκαλυμμένα με πολιτικά αντίποινα για την αντίστασή της.
Αυτή η ψευδής στοχοποίηση και κατηγορία της Ισπανίας για τους θανάτους από το e.coli είναι πιθανότατα αντίποινα για την απροθυμία της Ισπανίας να μεταπηδήσουν στη μόδα των γενετικώς τροποποιημένων οργανισμών.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΕΚΛΕΨΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? ΟΙ ΠΟΙΝΕΣ ! ( ΝΙΚΟΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ )

Διαβάστε περισσότερα » »

Ξεκινά το στήσιμο του αγάλματος του Μ.Αλεξάνδρου στα Σκόπια

 

Δυστυχώς 3,5 χρόνια μετά την αποκάλυψη του μεγαλεπήβολου σχεδίου του Ν.Γκρουέφσκι, ήρθε και η ώρα της επιβεβαίωσης μέσω των πρώτων φωτογραφιών που επιβεβαιώνουν το γεγονός.
Το τεράστιο επιχαλκωμένο άγαλμα βρίσκεται ήδη στο εργοτάξιο που έχει στηθεί στην κεντρική πλατεία των Σκοπιων και αναμένει τη συναρμολόγησή του τις επόμενες ημέρες.
Το μέγεθός του θα είναι επιβλητικό καθώς .... μαζί με τη βάση και το σιντριβάνι θα έχει ύψος περίπου 22 μέτρα (12 μέτρα το άγαλμα και 10 μέτρα η βάση).

Συνολικά, το κόστος του όλου έργου ανέρχεται στα 9,4 εκατ. ευρώ και εντάσσεται στο σχέδιο ανάπλασης και μνημειοθέτησης του κέντρου της πόλης «Σκόπια 2014», το οποίο χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση της ΠΓΔΜ.

Φυσικά εάν η Ελλάδα σέβεται τον εαυτό της θα πρέπει να τερματίσει εδώ και τώρα τις όποιες επαφές υπάρχουν με τα Σκόπια σχετικά με την επίλυση του ζητήματος της ονομασίας.
Διαβάστε περισσότερα » »

Υπουργοί προστατεύουν απατεώνες και γλιτώνουν εγκληματίες

 

του Κώστα Χαρδαβέλλα

Συντριπτικό κατηγορώ κατά υπουργών, ανώτατων κρατικών παραγόντων, ακόμα και πρώην πρωθυπουργών περιλαμβάνονται στο υπό έκδοση βιβλίο του πρώην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γ. Σανιδά με τίτλο: «Αγωνία και αγώνας για τη Δικαιοσύνη».
Ο θαρραλέος δικαστικός λειτουργός εμπιστεύτηκε στον...
Κώστα Χαρδαβέλλα μεγάλο μέρος των αποκαλύψεών του που θα προκαλέσουν σάλο τις επόμενες ημέρες και ανάμεσα στις άλλες περιλαμβάνουν.

1) Υπόθεση αθώωσης μεγάλων επιχειρηματιών – λαθρεμπόρων πετρελαίου στο Αιγαίο με πολιτική παρέμβαση.
2) Πως έσωζαν από το κλείσιμο προβληματικές επιχειρήσεις υπουργοί και ανώτατοι παράγοντες με ένα απλό τηλεφώνημα.
3) Πως ο νόμος περί ευθύνης υπουργών γλιτώνει από την φυλακή ακόμη και απλούς πολίτες, φίλους και συνεργάτες υπουργών στις παρανομίες τους.
4) Με ποιο τρόπο κυβερνήσεις και πολιτικοί παράγοντες χειραγωγούν δικαστικές αποφάσεις ακόμα και του Αρείου Πάγου.

Αναφερόμενος στη σημερινή κατάσταση της χώρας ο κ. Σανιδάς λέει ότι η επέκταση της διαφθοράς σε όλον τον κοινωνικό ιστό ούτε τυχαία είναι, ούτε από παρθενογένεση προήλθε.

Και προσθέτει χαρακτηριστικά: «Να μην κρυβόμαστε. Όταν υπουργικά χείλη εξωθούσαν αμέσως ή εμμέσως Έλληνες πολίτες να διαπράττουν απάτες σε βάρος της ευρωπαϊκής ένωσης για να εισπράττουν κοινοτικούς πόρους, όταν πρωθυπουργικά χείλη με την περίφημη ρήση το 1986 «είπαμε να παίρνουμε και κανένα δωράκι, όχι όμως και 500 εκατ. και νομιμοποιούσαν έτσι τη δωροδοκία και όταν με εισήγηση του υπουργού Δικαιοσύνης το 1996 εψηφίζετο νόμος με τον οποίο η πλαστογραφία κι η απάτη ετιμωρείτο σε βαθμό πλημμελήματος μόνο εφόσον η προκληθείσα ζημία δεν υπερέβαινε τα 25 εκατ. δραχμές τότε είναι φανερό γιατί φτάσαμε στη σημερινή κατάσταση».

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του τέως εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γ. Σανιδά θα γίνουν απόψε στις 23:00 στο Alter, στην εκπομπή «Αθέατος Κόσμος» με τον Κώστα Χαρδαβέλλα.
Διαβάστε περισσότερα » »