Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%b5%cf%83-%ce%b5%ce%bd%ce%bf%cf%80%ce%bb%ce%b5%cf%83-%ce%b4%cf%85%ce%bd%ce%b1%ce%bc%ce%b5%ce%b9%cf%83 Ρωσικοί πύραυλοι S-400
Η μόνη μας ελπίδα για να σώσουμε το Αιγαίο-Νησιά-Θράκη, από Τουρκική κατοχή, είναι οι Ρωσικοί αντι-αεροπορικοί πύραυλοι S-400
Ο Σουλτάνος εξοπλίζεται με μαχητικά αεροπλάνα F-35, ενώ εμείς βυθιζόμαστε στην οικονομική κρίση made-by ΕΛΙΤ των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων!
Η ηγεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των υπέργηρων (Κ@λόγερων) της Σιωνιστικής ΕΛΙΤ, έχει σχέδια για Τουρκοποίηση της Ελλάδος, δηλαδή να επανέλθουμε στην προ του Κολοκοτρώνη εποχή.
Η Σιωνιστική ΕΛΙΤ μισεί τους Έλληνες.
Η Ευρώπη (Ε.Ε.) διευθύνεται σήμερα από τους Σιωνιστές ΝΑΖΙ!
Το ΝΑΤΟ διοικείται από Σιωνιστές.
Υπάρχει μεγάλη ανάγκη ανάκτησης της Εθνικής μας Κυριαρχίας.
Δυστυχώς οι σημερινοί πολιτικοί είναι ανίκανοι να αντιληφθούν αυτά τα σχέδια των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Απλά υποτάσσονται στους Κοσμοκράτορες, με αντάλλαγμα την εξουσία και το χρήμα…………..
Η Ρωσία προσφέρει σε τιμή ευκαιρίας τους πυραύλους S-400 αρκεί να μείνει το Αιγαίο ανοιχτό……….. Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ………………
Οι εφιάλτες πολιτικοί μας -δούλοι της Σιωνιστικής ΕΛΙΤ των Κοσμοκρατόρων- είναι ανίκανοι να αντιληφθούν τέτοια Γεωπολιτική & Γεωστρατηγική σχέση μεταξύ ΡΩΣΙΑΣ & ΕΛΙΤ των Σιωνιστών!!!
Ο ΟΒΑΜΑ φεύγει, ο TRUMP έρχεται, και όμως οι ηλίθιοι πολιτικοί μας είναι προσηλωμένοι στο δίδυμο ΧΙΛΑΡΙ-ΟΒΑΜΑ, υπηρέτες της Εβραϊκής Σιωνιστικής ΕΛΙΤ.
Το Τουρκικό πλοίο που προσάραξε στη ΚΩ, μετέφερε βαρύ πυροβόλο (ΜΜΕ), που θα σκότωνε Έλληνες Αξιωματικούς και στρατιώτες σε ενδεχόμενη σύρραξη, και οι προδότες πολιτικοί «πέρα βρέχει», το έστειλαν πίσω στη Τουρκία, κατόπιν απαίτησης του Σουλτάνου.
Οι προδότες και ανίδεοι πολιτικοί έχουν κρεμάσει την τύχη της Ελλάδος, στα χέρια του εχθρικού Σιωνιστικού ΝΑΤΟ και της Σιωνιστικής Ε.Ε.
Εν όψει Τουρκικής στρατιωτικής κατοχής της Πατρίδος μας – (περίπτωση ΚΥΠΡΟΥ)- ποιούμαι έκκληση στους Αξιωματικούς των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων να αντιταχθούν με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ στους ανίδεους εφιάλτες πολιτικούς δούλους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ- ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ-ΕΛΙΤ!!!
Η σωτηρία της Πατρίδος είναι υπεράνω των νόμων.
Να εξοπλίσουν τα νησιά μας με πυραύλους S-400 για να εξασφαλίσουμε την Εθνική μας Ανεξαρτησία, και Εθνική Κυριαρχία.
Αφήστε το Σιωνιστικό εχθρικό ΝΑΤΟ «να πάει να κουρεύεται».
Οι πύραυλοι S-400 είναι ο φόβος και ο τρόμος της Τουρκικής Αεροπορίας.
Είναι και οι λαθρομετανάστες σύμμαχοι των Τούρκων. Οι Συριζαίοι υπουργοί τους έδωσαν 400 ευρώ, ενώ στην Αφρική/Ασία κερδίζουν 50 ευρώ.
Έτσι η Ελλάδα γίνεται πόλος έλξης………….
Στούς εφιάλτες πολιτικούς μας λέγω, «κάντε τα στραβά μάτια» και αφήστε τους να φύγουν, – με κάθε μέσον- προς Ευρώπη.
Στις Ένοπλες Δυνάμεις λέγω,
ΤΟ ΓΟΡΓΟΝ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΕΧΕΙ!!!
Μην περιμένετε την Εθνική καταστροφή για να δράσετε, τότε θα είναι αργά!!!
Εάν οι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων δεν το πράξουν αυτό, θα είναι συνένοχοι με τους εφιάλτες πολιτικούς, για Τούρκικη σκλαβιά της Πατρίδος!!!
Πάντα να έχετε κατά νού ότι η ΕΛΙΤ της Παγκόσμιας Δικτατορίας αποβλέπει στη σκλαβιά της Ελλάδος, για Γεωπολιτικούς & Γεωστρατηγικούς σκοπούς, και συμφέροντα δικά της.
Με χρεοκοπία, ΝΑΤΟ, λαθρομετανάστες, Τούρκους, Αλβανούς, και Σκοπιανούς έσβησε ο Ελληνισμός!!!
Βλέπε το ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ των εφιαλτών πολιτικών, και βγάλτε συμπεράσματα!!!
Οι Συριζαίοι κατέκτησαν την εξουσία με ψέμματα, για να πλουτίσουν.
Όπου Αριστερά εκεί και Σιωνισμός (ΜΑΡΞ).
Όταν η προδοσία της Πατρίδος γίνεται νόμος, η αντίσταση γίνεται καθήκον!!!
 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΙ ΛΟΚΑΤΖΗΔΕΣ ΤΗΣ ΤΗΛΕΘΕΡΜΑΝΣΗΣ του Μιχάλη Ραμπίδη

 Από την Τετάρτη 28-12-16 το απόγευμα έως τις πρωινές ώρες της επομένης, το συνεργείο της Τηλεθέρμανσης Πτολεμαΐδας, με πολικές θερμοκρασίες, δούλευε ασταμάτητα για να επιδιορθώσει μια βλάβη στο δίκτυο, δίπλα στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας.
  Η αρχική εκτίμηση της ζημιάς ήταν μικρότερη όπως αποδείχθηκε, σκάβοντας και αποκαλύπτοντας τον κεντρικό αγωγό τροφοδοσίας του τοπικού υποσταθμού.
Όλη η γύρο περιοχή του παλαιού πάρκου ξέμεινε από θερμική ενέργεια και ήταν φυσικό οι κάτοικοι να κρυώνουν, ν' αγανακτούν δικαιολογημένα και να τηλεφωνούν για να ενημερωθούν για την αποκατάσταση.
  Μπορεί όμως εμείς στα σπίτια μας να το ξεπεράσαμε με την κουβέρτα ή έστω μια ανεπαρκή ηλεκτρική συσκευή, το συνεργείο όμως της Δ.Ε.ΤΗ.Π. ξεπέρασε τα όριά του όλο το βράδυ Τετάρτης προς Πέμπτη.
  Διετέλεσα για 13 περίπου χρόνια μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΤΗΠ (εκπροσωπώντας το Ε.Κ.Π.) και γνωρίζω από μέσα την εύρυθμη λειτουργία και τις διαχρονικές αρμονικές σχέσεις (φιλοσοφία) της Διεύθυνσης με όλες τις Διοικήσεις και την προθυμία όλου του προσωπικού σε κάθε κάλεσμα συντοπίτη μας.
  Όλα αυτά λειτούργησαν άψογα και σε θερμοκρασίες έως -13 Co τα ΛΟΚ (τεχνικό προσωπικό) της Δ.Ε.ΤΗ.Π. σε συνθήκες πραγματικής μάχης, δουλεύοντας ασταμάτητα αποκατέστησαν την διαρροή και παρέχουν απρόσκοπτα πλέον θερμική ενέργεια σ' όλες τις οικοδομές της περιοχής.
  Αξίζει να γνωρίζουν οι συνδημότες μας ότι κοντά στα δέκα (10) χρόνια έχουν να γίνουν προσλήψεις προσωπικού στην ΔΕΤΗΠ πολλοί τεχνίτες συνταξιοδοτήθηκαν και το δίκτυο επεκτάθηκε και επεκτείνεται συνεχώς, καλύπτοντας σχεδόν όλη την (απλωμένη) Πτολεμαΐδα.
  Ποιος είπε ότι οι δημοτικές ή δημόσιες επιχειρήσεις (Ορυχεία-Σταθμοί Παραγωγής Η/Ε- Διανομή-Δίκτυα της ΔΕΗ κ.α.) που λειτουργούν με τις ίδιες ή και χειρότερες συνθήκες) δεν μπορούν να σταθούν ανταγωνιστικά απέναντι στους κρατικοδίαιτους ιδιώτες όταν υπάρχουν οι σωστές προϋποθέσεις;
  Τα συγχαρητήρια σε όλους στη ΔΕΤΗΠ και κυρίως στους Λοκατζήδες!
                                                                              
ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΚΑΙ ΤΟ 2017
Διαβάστε περισσότερα » »