Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Το παιδί κλαίει και η Ευρώπη κωφεύει

Πατέρας κρατά το παιδί του που κλαίει μπροστά από τα τείχη των Σκοπίων... Δεκάδες λυγμοί σπαρακτικοί ηχούν στον ευρωπαϊκό αέρα! Αναζητείται ανθρωπιά 

Λένε πως οι εικόνες είναι πιο δυνατές από τις λέξεις...σουβλίζουν το μάτι και τρυπάνε την ψυχή. Εκατοντάδες καρέ έχουν κατακλύσει τα δίκτυα ενημέρωσης, τα social media όχι μόνο της Ευρώπης αλλά ολόκληρου του κόσμου.

Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου
Τα σπαρακτικά κλάματα παιδιών, που ξεριζώθηκαν αναζητώντας ένα ειρηνικό περιβάλλον, ηχούν σε όλη την Ευρώπη...μα αυτή κωφεύει και όταν ακούει υψώνει κομπλεξισμό και τείχη. Την ίδια ώρα μια Ελλάδα εξασθενισμένη οικονομικά, κοινωνικά αλλά και ηθικά ανοίγει την αγκαλιά της για να υποδεχθεί ορδές ανθρώπων που στο βλέμμα τους διακρίνει κανείς πόνο και θλίψη, ανθρώπους που ότι είχαν και δεν είχαν το έδωσαν στους Τούρκους λαθρέμπορους που τους έταξαν ένα ειρηνικό καταφύγιο, ξεγελώντας τους.
Εγκλωβισμένοι στον...τέλειο λαβύρινθο
Οι Τούρκοι από την μία εκμεταλλεύονται στο έπακρο το προσφυγικό δράμα θησαυρίζοντας (είτε οι δουλέμποροι, ή και η κυβέρνηση που εισέπραξε αμύθητα ποσά από την ΕΕ για να περιορίσει το προσφυγικό) και ταυτόχρονα θέτουν θέμα γκρίζων ζωνών στο Αιγαίο!
Από την άλλη οι Ευρωπαίοι κατώτεροι των περιστάσεων υψώνουν τείχη και διώχνουν τους πρόσφυγες λες και "κουβαλάνε" λέπρα!
H κλιμακούμενη αυστηροποίηση των μέτρων που λαμβάνουν η Αυστρία και άλλες χώρες του «βαλκανικού διαδρόμου», περνώντας από πολλαπλό «κόσκινο» τους πρόσφυγες και εισάγοντας συνεχώς νέα κριτήρια, που δεν περιορίζονται πλέον στην εθνικότητά τους, ωθώντας τους σε ένα αδιέξοδο. Σε έναν λαβύρινθο χωρίς τέλος, που ακόμη και ο Δαίδαλος θα ζήλευε την αρχιτεκτονική του.

Στοιχεία

Σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης, από την αρχή του χρόνου εισήλθαν στα ελληνικά νησιά μέσω Τουρκίας 97.325 πρόσφυγες και μετανάστες, έναντι μόλις 7.507 που μπήκαν στην Ιταλία.
Στο διάστημα αυτό έχασαν τη ζωή τους 410 πρόσφυγες και μετανάστες «με τη διαδρομή της ανατολικής Μεσογείου μεταξύ της Τουρκίας και της Ελλάδας να εξακολουθεί να είναι αυτή με τον μεγαλύτερο φόρο αίματος, με 321 θανάτους», όπως επισημαίνει ο ΔΟΜ.

 http://pinakio.blogspot.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ & ΑΙΓΑΙΟ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου

31562nwo_678x320_front

Οι Τούρκοι, με τη δύναμη της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, παραβιάζουν τη συμφωνία που έκαναν για το Αιγαίο, με την Ελλάδα και το ΝΑΤΟ.
Θέλουν να πνίξουν με Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες την πατρίδα μας.
Θέλουν να επεκταθούν δυτικά στο μισό Αιγαίο και στα Ανατολικά Ελληνικά νησιά, λόγω παραχωρήσεων εδαφών στα Ανατολικά της Τουρκίας, για την ίδρυση του ΚΟΥΡΔΙΣΤΑΝ. Οι δήθεν Δυτικοί «σύμμαχοι» συμφωνούν.
Οι Τούρκοι του Ερντογάν & Νταβούτογλου ζητάνε νέα συμφωνία με το ΝΑΤΟ για το Αιγαίο.
Τη συμφωνία υπέγραψαν οι υπουργοί άμυνας Ελλάδος-Τουρκίας, για να έλθει το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, δήθεν να εμποδίζει τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.
Όμως το ΝΑΤΟ στοχεύει τη ΡΩΣΙΑ. Θέλει να εγκλωβίσει τη ΡΩΣΙΑ στη μαύρη Θάλασσα.
Το ΝΑΤΟ είναι υπό τις διαταγές της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας των Κοσμοκρατόρων.
Εν όψει αυτής της διαμορφωθείσης καταστάσεως, εάν δεν πάρουμε τα κάτωθι μέτρα, θα χάσουμε το Αιγαίο με τα νησιά, και θα τα κερδίσει η Τουρκία, δηλαδή ο εδαφικός διαμελισμός της Ελλάδος είναι εν όψει.
ΝΑΤΟ-Γερμανοί & Τούρκοι μυστικά πίσω από τις πλάτες μας συμφώνησαν να γεμίσουν την Ελλάδα λαθρομετανάστες, για να κάνουν εύκολα τα σχέδιά τους για την Ελλάδα.
Οι Σιωνιστικές ΜΚΟ του ανθέλληνα ΣΟΡΟΣ χαράσουν τη μεταναστευτική πολιτική. Η Ελλάς είναι έρμαιο των πολιτικών του ανθέλληνα ΣΟΡΟΣ & της Ν.Τ.Π.
Οι Σιωνιστικές ΜΚΟ του ανθέλληνα ΣΟΡΟΣ κανονίζουν την εγκατάσταση λαθρομεταναστών σε σπίτια, ή σε καταυλισμούς hot-spots ανά την Ελλάδα.
Οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις από αφέλεια παίζουν το παιχνίδι του ανθέλληνα ΣΟΡΟΣ.
Προτάσεις
——————
1.-Να βγούμε από το εχθρικό ΝΑΤΟ, και να καλέσουμε τη ΡΩΣΙΑ στο Αιγαίο, εάν θέλουμε να σώσουμε το Αιγαίο με τα νησιά. Ούτως ή άλλως χαμένοι είμαστε!!
2.-Άσκηση δυναμικής και ανεξάρτητης Εξωτερικής πολιτικής.
ΟΧΙ εξωτερική πολιτική αποικίας & προτεκτοράτου.
3.-Εκμετάλλευση της Γεωπολιτικής-Γεωστρατηγικής θέσης της χώρας, αφού οι Δυτικοί μας φέρθηκαν εχθρικά και πρόστυχα για «σύμμαχο» χώρα.
4.-Τώρα η Μέρκελ και ο Νταβούτογλου φέρανε το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο. Ευκαιρία βρήκαν οι Τούρκοι να διεισδύσουν μέσω ΝΑΤΟ στα χωρικά μας ύδατα. Και μετά άντε να τους βγάλεις………
5.-Σκοπός τους είναι όχι να εμποδίσουν τους λαθρό, αλλά να εγκλωβίσουν τη ΡΩΣΙΑ στο Βορρά. Στόχος της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του προέδρου τσιφούτη ΡΟΤΣΙΛΝΤ, είναι η ΡΩΣΙΑ!!! Γιαυτό έστειλε το δουλικό του ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ στη Μόσχα για συνομιλίες………
6.-Προδότες Πολιτικοί, γιαυτό πουλήσατε τα αεροδρόμια των νησιών του Αιγαίου στους Γερμανούς. Οι Γερμανοί ιστορικά και διαχρονικά είναι σύμμαχοι των Τούρκων!!!
7.-Η Μέρκελ με τον Ερντογάν, είναι εκτελεστικά όργανα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ενέπλεξαν το ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, κατόπιν διαταγών των Σατανικών Κοσμοκρατόρων. Η αντίδραση της Ρωσίας θα είναι άμεση. Έτσι ο Γ! Π.Π. είναι προ των πυλών στη γειτονιά μας.
8.-Αφού το ΝΑΤΟ είναι εχθρικό προς την Ελλάδα, παραχώρηση στη ΡΩΣΙΑ ναυτικών και αεροπορικών βάσεων, έναντι ενοικίου, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, ώστε η ΡΩΣΙΑ να γίνει ανάχωμα της Νατοϊκής & Τουρκικής βουλιμίας για Αιγαίο.
9.-Αν δεν σταματήσουμε εδώ και τώρα τους λαθρό στα Τουρκικά χωρικά ύδατα, οδηγούμαστε σε βέβαιο εθνικό θάνατο.
Τη Πατρίδα μας θα κληρονομήσουν οι λαθρό!!!
10.-Το Πολεμικό Ναυτικό μαζί με το Λ.Σ. (Ακτοφυλακή), να περιπολούν με όλη τη δύναμη των πλοίων, στα θαλάσσια σύνορα με την Τουρκία, για να εμποδίζουν τους λαθρό να μπαίνουν στα Ελληνικά χωρικά ύδατα.
11.-Με την παρουσία του Π.Ν. στα θαλάσσια σύνορα, κατοχυρώνουμε τα κυριαρχικά δικαιώματά μας.
12.-Το πάθημα της Ελλάδος μέσα στην Ε.Ε. & ΝΑΤΟ, βλέπουν τα άλλα μικρά κράτη, και τρέμουν από φόβο.
13.-Το ΝΑΤΟ τώρα διχοτομεί το Αιγαίο, και δίδει το μισό στους Τούρκους.
14.-Το επόμενο βήμα είναι το κλείσιμο των Στενών, (Βόσπορο-Δαρδανέλια), από ΝΑΤΟ-Τούρκους.
15.-Τώρα: Πολεμικό Συμβούλιο στη Ρωσία.
Μεντβέντεφ: Το «Μπλοκάρισμα» του Αιγαίου από το ΝΑΤΟ, και το κλείσιμο των Στενών, σημαίνει Γ! Παγκόσμιο Πυρηνικό Πόλεμο.
16.-Σε περίπτωση πολέμου Ελλάδος-Τουρκίας στο Αιγαίο, το ΝΑΤΟ θα στηρίξει την Τουρκία παντοιοτρόπως…………
17.-Κύριοι πολιτικοί της Ε.Ε. θα κάνετε τις Ευρωπαϊκές μεγαλουπόλεις συντρίμια & στάχτη, σαν τις πόλεις της ΣΥΡΙΑΣ, διότι είσθε ορντινάντσες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του τσιφούτη επικυρίαρχου ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
18.-Λόγω του προσφυγικού/λαθρομεταναστευτικού προβλήματος, απαιτήστε ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ.
19.-Οι Τούρκοι βλέποντας Μ@@@@@ς και προδότες πολιτικούς από εδώ μεριά, σου λένε ευκαιρία είναι τώρα να πάρουμε το Αιγαίο με τα νησιά, και με ότι αυτό συνεπάγεται…………..
20.-Όσο παραμένουμε στη Σιωνιστική Δύση των πολιτικών απατεώνων ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ, κ.λ.π. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΜΕΝΟΙ!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής
Αρθρογράφος
Διαβάστε περισσότερα » »