Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

ΧΑΖΑΡΟΙ & ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ Ιστορία-Γεωγραφία- & Ν.Τ.Π. του Αντώνη ι. Γρυπαίου

ΧΑΖΑΡΟΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ & ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ
Αφορμή του παρόντος έδωσαν οι Κοσμοκράτορες και Επικυρίαρχοι της Γης, οι λεγόμενοι ΧΑΖΑΡΟΙ.
Οι Χάζαροι κατά τη λαϊκή παράδοση θεωρούνται ως η 13η φυλή του Ισραήλ. Ο Λαός δεν κάνει ποτέ λάθος, αφού έχουν την ίδια θρησκεία, και τον ίδιο Πολιτισμό.
Μόνη διαφορά είναι ότι οι Χάζαροι έζησαν στον Καύκασο.
Οι Χάζαροι είναι Τούρκικη φυλή, η οποία έζησε στον μεσαίωνα, σε περιοχή του Καυκάσου, τη λεγομένη Χαζαρία.
Η Χαζαρία συνόρευε από Βορρά με τη Ρωσία, από Νότο με την Αρμενία, από Ανατολάς εβρέχετο από τη Κασπία θάλασσα, και από Δυτικά από την Μαύρη θάλασσα, ή Εύξεινο Πόντο. (Χάρτης).
Έφθαναν δε από τον Καύκασο, μέχρι τη Κριμαία.
Σήμερα δεν υπάρχει η ΧΑΖΑΡΙΑ, αφού οι Χάζαροι μετανάστευσαν προς Δυσμάς, και η Χαζαρία απερροφήθη από Ρωσία-Αρμενία-Γεωργία,-Αζερμπαϊζάν,-Τουρκμενιστάν, κ.λ.π. χώρες του Καυκάσου.
Η Θρησκεία των Χαζάρων ήταν μονοθεϊστική συγγενής με την θρησκεία των Ούννων, και παλαιών Τούρκων.
Μεταξύ των ετών 786 μ.χ. και 809 μ.χ. μέρος των Χαζάρων ασπάσθηκε τον Ιουδαϊσμόν οι οποίοι μετανάστευσαν προς τις χώρες της Δύσεως.
Ένα μέρος από αυτούς προσήλθεν εις τον Μωαμεθανισμόν, οι οποίοι απερροφήθησαν από τις τοπικές Τούρκικες φυλές του Καυκάσου.
Επί αιώνες οι Χάζαροι είχαν φιλικές πολιτικές σχέσεις με τους Βυζαντινούς.
Ο ηγεμών των Χαζάρων ελέγετο Χάγανος, γιαυτό και το κράτος των Χαζάρων, ονομάζετο Χαγανάτο.
Ο Αυτοκράτωρας του Βυζαντίου Ιουστινιανός Β! είχε παντρευτεί την αδελφή του Χαγάνου, όταν ήταν εξορία, φιλοξενούμενος στην Χαζαρία, μετά την ανατροπήν του από το θρόνο του Βυζαντίου.
Φαίνεται ότι σε κάποια χρονική περίοδο, η πρωτεύουσα των Χαζάρων Ατίλ, ήταν στην Κριμαία, γιαυτό η Βυζαντινή πρεσβεία που στέλνεται στην Κριμαία, είχε πρέσβη των Βυζαντινών τον περίφημο απόστολο των Σλάβων Κύριλλο, Έλληνα την καταγωγήν.
Οι Χάζαροι είχαν πυκνές εμπορικές σχέσεις με το Εβραϊκό στοιχείο της διασποράς, και είχαν υποστεί ισχυρή Ιουδαϊκή πολιτισμική και οικονομική επίδραση, τόσο στη θρησκεία, όσο και στον Πολιτισμό. Αμφότερες οι φυλές είχαν κοινή τάση, και προσανατολισμό, την οικονομία των Λαών της Γης.
Σύμφωνα με ιστορικούς το κράτος των Χαζάρων καταστρέφεται επί Αυτοκράτωρος του Βυζαντίου Ιωάννη Τσιμισκή το 969 μ.χ.- έως το 976 μ.χ.
Σύμφωνα με άλλους ιστορικούς, μεταξύ των ετών 965 μ.χ. και 969 μ.χ. ο ηγεμώνας των Ρως, (οι σημερινοί Ρώσοι), κατέλαβε την πρωτεύουσα Ατίλ των Χαζάρων στη Κριμαία, και κατέλυσε το Κράτος των Χαζάρων, το λεγόμενο Χαζαρία, ή Χαγανάτο.
Γιαυτό οι σημερινοί απόγονοι των Χαζάρων, Επικυρίαρχοι της Γης, μισούν Έλληνες και Ρώσους.
Έτσι εξηγείται η αγάπη των Χαζάρων Κοσμοκρατόρων, και Επικυρίαρχων του πλανήτη, στους Εβραίους, Τούρκους, και Γερμανούς. (Ούννους & Βανδάλους).
Οι Χάζαροι επί τρείς αιώνες (650 μ.χ. – 965 μ.χ.) κυριαρχούσαν στην τεράστια έκταση που εκτείνεται από τους ποταμούς Βόλγα και Ντον, μέχρι τη Κριμαία, και από την Κριμαία μέχρι το Βόρειο Καύκασο.
Έπαψαν να υπάρχουν γύρω στον 11ο -12ο αιώνα μετά Χριστόν.
Οι Σημερινοί ηγέτες της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, (ROTHSCHILDS-ROCKEFELLERS-MORGAN-LEVY-SOROS) κ.λ.π. είναι απόγονοι αυτών των αρχαίων Χαζάρων.
Οι Χάζαροι προήλθαν από την ανάμιξη κάποιων Τουρκο-Μογγολικών φυλών, με τα απομεινάρια των Ούννων, και τοπικές φυλές της Κασπίας και του Καυκάσου, γιαυτό έγιναν τόσο σκληροί προς τον άνθρωπον, και φοβούνται την κοινωνία. (κοινώς κρύβονται).
Κυβερνούν το Πλανήτη, από τα παρασκήνια!!!
Το όνομά τους προέρχεται από την αρχαία Τουρκική ρίζα «Χάζ» που σημαίνει «περιπλανώμαι», εξ’ ού και η διασπορά.
Στις αρχές του 8ου αιώνα μ.χ. οι Χάζαροι Βασιλείς και σημαντικό κομμάτι της αριστοκρατίας των Χαζάρων, προσηλυτίστηκαν στον Ιουδαϊσμό.
Μια σύγχρονη θεωρία λέει ότι, ο πυρήνας των Ασκενάζι Εβραίων, αναμίχθηκε από μιά μετανάστευση και διασπορά των Χαζάρων.
Οι Χάζαροι- (σύμφωνα με την Ιστορία)- έπαψαν να υπάρχουν για τρείς λόγους,
1.-Τους διέλυσαν οι Βυζαντινοί.
2.- Τους διέλυσαν οι Ρώσοι. και
3.- Λόγω της μετανάστευσης και διασποράς των Χαζάρων στις χώρες της Δύσεως, (ΗΠΑ & Ευρώπη).
Οι Χάζαροι ως προς την διασπορά, παρουσίαζαν τα ίδια φαινόμενα με τους Ισραηλίτες Εβραίους-Ιουδαίους-& Φαρισαίους.
Στη Δύση όπου μετανάστευσαν οι Χάζαροι, διέπρεψαν, ασχολήθηκαν με οικονομικές δουλιές. Στην αρχή σαν σαράφηδες, δηλαδή πλανόδια κινητή εμπορία κοσμημάτων.
Μετέπειτα επεκτάθηκαν σε επιχειρήσεις, όπως Εμπορία χρυσού, μεταλλεία Χρυσού, Ορυχεία Πολυτίμων λίθων, Ενέργεια, Τράπεζες, Χρηματιστήρια, Αμοιβαία Κεφάλαια (Funds), Ομόλογα (BONDS), Πετρέλαια, κ.λ.π. και έτσι συγκέντρωσαν όλο το πλούτο της Γης στα χέρια τους, και έγιναν Κοσμοκράτορες και Πλανητάρχες, Επικυρίαρχοι του Πλανήτη Γη.
Η ηγεσία της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης του πλανήτη Γη, (Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίηση), είναι Ιουδαίοι-Χάζαροι.
Στηρίζουν τη παγκόσμια εξουσία τους, διορίζοντας κατά τόπους Κυβερνήτες της αρεσκείας των.
Οι Δημοκρατικές διαδικασίες στα κράτη που κυριαρχούν, είναι για τα μάτια του κόσμου, αφού βγάζουν αυτοί εκλογικά αποτελέσματα ότι τους συμφέρει, αφού ελέγχουν τους Η/Υ.
Έτσι έχτισαν την Οικονομική και Πολιτική Δικτατορία επάνω στον πλανήτη, με σχέδια να επεκταθούν στο διάστημα.
Οι Χάζαροι, μετά τη κατάκτηση της διεθνούς οικονομίας, εισέδυσαν και στη διεθνή πολιτική ιδρύοντας τη Νέα Τάξη Πραγμάτων, τη Παγκοσμιοποίηση, και τέλος τη Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Πρός τούτο βοηθήθηκαν από πολιτικές οργανώσεις όπως, η Τριμερής Επιτροπή, (Triallateral Commission), Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), Club BILDERBERG, Illuminati, OPUS DEI, Μασώνοι, Μορμόνοι, Κρανίο και Οστά, Το παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, το ΔΝΤ, ΟΗΕ, ΗΠΑ, Ε.Ε., ΝΑΤΟ, Παγκόσμια Τρομοκρατία, κ.λ.π.
Τέτοια επιτυχία είναι πρωτοφανής για μετανάστες.
Από τη Χαζαρία στη Παγκόσμια Εξουσία!!!
Βοηθήθηκαν και από τους ISIS Ισλαμιστές Τζιχαντιστές, τους οποίους αυτοί ίδρυσαν και χρηματοδοτούν με χρήματα δικά μας.
Τους δίνουμε χρήματα μέσω Ν.Τ.Π. για να μας δολοφονούν!!!
Όπως γράφει ο διεθνής και τοπικός τύπος, οι «ανεπιθύμητοι» στη Ν.Τ.Π. κάθε χώρας, δολοφονούνται από τους Τζιχαντιστές, κατόπιν εντολών της ηγεσίας της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Στη Florida των ΗΠΑ, την ευθύνη για το μακελειό 50 ανθρώπων, ανέλαβε η οργάνωση ISIS-Τζιχαντιστές.
Επίσης στο Παρίσι (JE-SUIS), Βέλγιο, Γερμανία, και αλλού!!!
Όπως λένε τα ΜΜΕ, οι Κοσμοκράτορες ήδη έχουν συντάξει λίστα Ελλήνων Πατριωτών μελλοθανάτων, την οποίαν καλούνται να εκτελέσουν οι Τζιχαντιστές του ISIS!!!
Πρόκειται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, όπως λένε οι νομικοί-δικηγόροι.
Ειδοποιούμε όλα τα ΜΜΕ, εάν κάτι συμβεί σε Έλληνες Πατριώτες, να ενημερώσουν άμεσα τον Ελληνικό Λαό ότι ηθικός αυτουργός αυτών των δολοφονιών είναι η ηγεσία της παγκόσμιας Διακυβέρνησης-Ν.Τ.Π. αυτή που βύθισε την Ελλάδα στο χρέος, και τους Έλληνες στην ανεργία, φτώχεια, και δυστυχία.
Στηρίζουν την Επικυριαρχία του πλανήτη στη δολοφονία ατόμων και ηγετών!!! Παράδειγμα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Κένεντυ, και άλλοι ηγέτες.
Τα γεγονότα δηλώνουν ότι οι Κοσμοκράτορες θέλουν να επιβάλλουν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.) με τρομοκρατία.
Συμβουλεύουμε τους Κοσμοκράτορες να προσέχουν την ιστορία τους, και την υστεροφημία τους.
Συμβουλεύουμε τους Χαζάρους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες να κυβερνούν τον κόσμο με δικαιοσύνη, ισονομία, φιλανθρωπία, τιμιότητα, αλληλοβοήθεια, και φόβον ΘΕΟΥ!!!
Ο ΘΕΟΣ λέει, «Τι και αν κερδίσει άνθρωπος τον Κόσμον όλον, και ζημειωθεί την ψυχήν αυτού;;; ή τι δώσει άνθρωπος αντάλλαγμα της ψυχής αυτού;;;


ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος
Πηγή: Wikipedia
Διαβάστε περισσότερα » »