Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


Ο  Σαμαράς όσο ήταν στην αντιπολίτευση, έταζε Ελληνική Α.Ο.Ζ., μόλις όμως ήρθε στην Εξουσία, έφαγε τις σφαλιάρες του από το ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και έγινε κότα. Έτσι χάθηκε η Ελληνική  Α.Ο.Ζ. μαζί και οι υδρογονάνθρακες. Ο Σαμαράς μόνο στους δημόσιους λειτουργούς κάνει το κόκορα, στους Κοσμοκράτορες του ΡΟΤΣΙΛΝΤ κάθεται κότα...............


Οι Άραβες του Περσικού/Αραβικού Κόλπου, (του κόλπου των πετρελαίων), καθώς και οι Πέρσες (Ιρανοί), από πάμφτωχοι νομάδες, και βοσκοί καμηλών στις ερήμους της Αραβίας,και του Ιράν, πλούτισαν χάρηστους υδρογονάνθρακες (πετρέλαια-φυσικό αέριο), και στους άξιους ηγέτες που είχαν, και έκαναν τα κράτη τους διεθνώς σεβαστά, και τους Λαούς τους πλούσιους.
Η Ελλάδα έχει μεν πετρέλαια, αλλά δεν έχει πολιτικούς ηγέτες.
Αυτά οι Άραβες & Ιρανοί τα πέτυχαν διότι δεν άφησαν τα διάφορα διεθνή τρωκτικά, αρπακτικά, γύπες, & λύκους να τους αρπάξουν τον εθνικό τουςπλούτο. Όλοι αυτοί είναι οι ηγέτες της Ν.Τ.Π.
Οι Άραβες & Ιρανοί δεν άφησαν τους ηγέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης-δικτατορίας, να τους πάρουν τον Εθνικό τους πλούτο τζάμπα, Τουρκιστί «μπιρ-παρά», λέει ο λαός.
Εμείς οι Έλληνες, λόγω προδοτών πολιτικών, τα δώσαμε όλα τζάμπα στους ηγέτες της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.), και ας υποφέρει ο λαός. Παρεχώρησαν την περιουσία του Λαού στους λύκους.
Εν μέσω οικονομικής θυέλης, οι εφιάλτες πολιτικοί μας, πιόνια & μαριονέτες των τρωκτικών ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, πρόσφεραν σαν δώρα στα διεθνή Σιωνιστικά αρπακτικά τον ορυκτό θησαυρό των Ελλήνων, λές και ήταν δικά τους! Ο χρυσός στις Σκουριές Χαλκιδικής πήγεστα διεθνή τρωκτικά  Σόρος και Ρότσιλντ, και τα πετρέλαια+Φ.Α. σε Ρότσιλντ & Ροκφέλερ.
Προδοσία είναι η παράδοση σε ξένους εθνικού εδάφους. Προδοσία είναι η εκχώρηση σε ξένους εθνικής κυριαρχίας εδαφικής & θαλάσσιας.
Προδοσία είναι η εκχώρηση σε ξένους εδαφικής, εναέριας, θαλάσσιας, και υποθαλάσσιας εθνικής κυριαρχίας.Προδοσία είναι η πώληση σε ξένους εθνικού πλούτου υπόγειου, και υποθαλάσσιου.Προδοσία είναι η εκχώρηση και παράδοση σε ξένους κρατικής εξουσίας.Προδοσία είναι η εκχώρηση και παράδοση σε ξένους του εκδοτικού προνομίου της χώρας.Προδοσία είναι η μή υπεράσπιση εθνικών συμφερόντων.
Όλα αυτά τα καταπάτησαν οι σύγχρονοι εφιάλτες, & προδότες πολιτικοί μας. Τα δώσανε όλα δώρο στα τρωκτικά, τους ηγέτες της Σιωνιστικής παγκόσμιας δικτατορίας, για να έχουν τη στήριξή τους στη διατήρηση της τοπικής εξουσίας.
Τα διεθνή τρωκτικά &αρπακτικά Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, και παρέα, εσκεμμένα μας χρεοκόπησαν, για να αρπάξουν τον εθνικό μας ορυκτό πλούτο, και μαζί με αυτόν και Εθνική κυριαρχία. Οι εφιάλτες πολιτικοί μας τα έδωσαν ΟΛΑ. Αυτό το χρέος είναι επαχθές, απεχθές, και επονείδιστο, και οι προδότες πολιτικοί μας δεν κάνουν τίποτα για να διαγράψουν μονομερώς το χρέος, (πρόσφατη απόφαση του Ο.Η.Ε.) για τα δολίως χρεοκοπημένα κράτη. Το Bloombergπροτείνει να διαγραφεί το Ελληνικό χρέος, αλλά οι ΣαμαροΒενιζέλοι δεν τολμούν, πάνω από την Ελλάδα βάζουν τα συμφέροντα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!
Προσοχή λένε, μη πάθει ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ οικονομική ζημιά!!! Και ας υποφέρουν το πόπολο οι Έλληνες.
Δεν κάνουν τίποτα οι ανάξιοι και ανίκανοι πολιτικοί μας, για να μη θίξουν τα συμφέροντα των δανειστώντρωκτικών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Από τον ορυκτό μας πλούτο περιμέναμε και εμείς και τα παιδιά μας να ζήσουμε, και εσείς οι προδότες και κλέφτες πολιτικοί τα δώσατε τζάμπα στα τρωκτικά, στους Κοσμοκράτορες, παγκόσμιους Δικτάτορες, για να έχετε την εύνοιά τους. Η αρχομανία σας, οδηγεί στη προδοσία της πατρίδος. Δεν φοβάστε το Λαό;;; δεν φοβάστε τη Θεία δίκη;;;
Από αυτόν τον εθνικό ορυκτό πλούτο περιμέναμε να δούμε και εμείς εγγονάκια,και οικογενειακή ευτυχία, τώρα θα σβήσουμε οριστικά σαν γενιά των Ελλήνων!!!Οι ΣαμαροΒενιζέλοι «ρισκάρουν» το μέλλον της νέας γενιάς των Ελλήνων, φέρνοντας εδώ λαθρομετανάστες.
Οι Άραβες απεδείχθησαν καλοί διαπραγματευτές του Εθνικού τους ορυκτού πλούτου, ενώ εσείς οι ΣαμαροΒενιζέλοι, αποδειχθήκατε «κότες» του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Οι Άραβες πέτυχαν συμβάσεις εξορύξεως και εκμεταλλεύσεως των πετρελαίων και Φ.Α. 50%-50% όπως διεθνώς ισχύει, ενώ εσείς δεν θα πάρετε ούτε 10%, τόσο υποτελείς και δούλοι στα τρωκτικά είσθε.
Διεθνείς φήμες λέγουν ότι τα Ελληνικά πετρέλαια θα μοιραστούν ως εξής. 60% θα πάρουν οι πετρελαϊκές εταιρίες εξορύξεως, εκμεταλλεύσεως, μεταφοράς, και εμπορίας καυσίμων των διεθνώντρωκτικών προέδρων Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, 30% οι νταβατζήδες Τούρκοι, και 10% οι Έλληνες. Δηλαδή από τα δικά μας πετρέλαια θα πάρουν οι Τούρκοι 30%, και εμείς οι Έλληνες ένα 10%. Αυτές τις ικανότητες έχουν οι εφιάλτες, και δειλοί «Έλληνες» πολιτικοί!!! Ξανα-ψηφίστε τους, για να μοιράζουν το πλούτο των Ελλήνων στα τρωκτικά!
Εδώ ισχύει ο ψαλμός της Εκκλησίας τη Μεγάλη Παρασκευή, «Διεμερίσαντο τα ιμμάτιά μου εαυτοίς, και επί τον ιμματισμό μου, έβαλλον κλήρον». Τόσο ανίκανους και ανάξιους πολιτικούς έχουμε!!!
Τα ποσοστά που υπογράψατε εσείς οι ΣαμαροΒενιζέλοι, φθάνουν μέχρι ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, και ως τοιαύτη θα αντιμετωπιστεί από το Λαό.
Βλέπετε οι Άραβες & Ιρανοί δεν είχαν πολιτικούς σαν τους ΣαμαροΒενιζέλους της Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ εφιάλτες, φοβισμένους, υποτελείς, και μαριονέτες των Κοσμοκρατόρων.
Επί των ημερών των ΣαμαροΒενιζέλων, (ΠΑΣΟΚ & Ν.Δ.), ο Ελληνισμός διέρχεται το λυκόφως της υπάρξεώς του.
Η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση -σαν τρωκτικά- δεν παράγει πλούτο. Αν και αυτοί δεν παράγουν χρήμα, οσφρίζονται που υπάρχει πλούτος στο πλανήτη, και σπεύδουν να τον αρπάξουν, βρίσκουν κατά πόλιν και χώραν ΣαμαροΒενιζέλους, και κάνουν τη δουλειά τους.
Τα τρωκτικά οι Κοσμοκράτορες γνωρίζουν μόνο από Τράπεζες, Χρηματιστήρια, ομόλογα, μετοχές, αμοιβαία κεφάλαια, SPREΑDS, CDS, κρατικά δάνεια, ληστρικούς Τόκους,επιτόκια, και γενικά πως να πίνουν το αίμα των Λαών της Γης.
Σαν τρωκτικά που είναι, εισδύουν στη πολιτική και στον κρατικό μηχανισμό των διαφόρων Κρατών, βρίσκουν ΣαμαροΒενιζέλους και άλλους πρόθυμους, και κάνουν τις δουλειές τους, εισπράττοντας τον ιδρώτα και αίμα των λαών.
Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ, υπάλληλοι των τρωκτικών της Παγκόσμιας κυβέρνησης, υπέγραψαν να δώσει η Ελλάδα-(το πόπολο θα τα πληρώσει)-και άλλα 23 δις. ευρώ πλέον των όσων δίνουμε κάθε μήνα,σαν τοκοχρεολύσια, στα τρωκτικά, στους γύπες δανειστές του Ρότσιλντ.
Η Γαλλική LeMondeαποκαλύπτει τα σχέδια χρεοκοπίας Αργεντινής και Ελλάδος,τα σχέδια των παγκόσμιων τοκογλύφων  Γυπών-κορακιών& τρωκτικών δανειστών συνεργατών του παγκόσμιου δικτάτορα, αρπακτικού των Ελληνικών υδρογονανθράκων υπό την τρομοκρατία των νταβατζήδων Τούρκων.
Πρόκειται για ένα αποκαλυπτικό άρθρο της LEMONDEγια τους απατεώνες γύπες & τοκογλύφους που ληστεύουν τις χώρες που δανείζονται, και αρπάζουν τον ορυκτό τους πλούτο, φτάνει να βρίσκουν πολιτικούς ραγιάδες και γραικύλους, τύπου ΣαμαροΒενιζέλων.
Τη Τιτάνια μάχη που δίνει η Αργεντινή για να ξεφύγει από τα νύχια των γερακιών, και από τα δόντια των τρωκτικών, της διεθνούς κερδοσκοπίας, πρέπει να μιμηθεί η Ελλάς των εφιαλτών πολιτικών.
Ελπίζουμε το κείμενο αυτό να το διαβιάσουν οι ΣαμαροΒενιζέλοι, και όλοι οι πολιτικοί που είναι υπέρ  των δανειστών, μήπως και καταλάβουν σε πόσο μεγάλη παγίδα έχουν πέσει, και τι συμφορά πάνε να φέρουν στο Λαό & στη πατρίδα μας.
Ο Παγκόσμιος Δικτάτορας, το τρωκτικό, χρησιμοποιεί τους ΣαμαροΒενιζέλους, και τους Τούρκους, για να αρπάξει τους Ελληνικούς υδρογονάνθρακες, με το αζημείωτο βέβαια, για όλους τους βοηθούς του!!!Διάσημοι ξένοι σοφοί οικονομολόγοι μας λέγουν,
«Έλληνες θυσιαστήκατε για να σωθούν η Ευρωζώνη και το ΔΝΤ. Σας εκπαιδεύουν για να νιώθετε ένοχοι»!! Μας εκπαιδεύουν να νιώθουμε «Μπαταχτζήδες», και «Τζαμπατζήδες», να λέμε αφού πήραμε δάνεια πρέπει να τα αποπληρώσουμε! Έτσι λένε οι Έλληνες νοικοκυραίοι, χωρίς να σκέπτονται τι θα απογίνουν τα παιδιά τους!!! Τα δάνεια μας ανάγκασαν να τα πάρουμε, για να μας χρεοκοπήσουν, για να αρπάξουν τον ορυκτό μας πλούτο, τους υδρογονάνθρακες, και χρυσό!!! Τα δάνεια πριν φθάσουν στη χώρα «εφαγώθηκαν» από τα διεθνή και ντόπια τρωκτικά &αρπακτικά, και τώρα το πόπολο καλείται να τα αποπληρώσει με το σπίτι του, ενώ θεωρείται από πάνω και «Μπαταχτζής»........
Η Ελλάδα θυσιάστηκε για να σωθεί η ευρωζώνη. Και για να γίνει αυτό, μας παιδεύουν για να αισθανόμαστε ένοχοι γι’ αυτό που είμαστε. Έχουν ήδη διαγνώσει ότι είμαστε άρρωστοι. Βλέπε θόρυβος για χρηματισμό βουλευτών, ο οποίος κατόπιν άνωθεν εντολής, ετέθη στο αρχείον!!!
Η Δικαιοσύνη βάζει στο αρχείο τις καταγγελίες για χρηματισμό βουλευτών, κατόπιν «άνωθεν» εντολής, ο Λαός όμως γνωρίζει........
Όταν ένας Πρωθυπουργός πέφτει τόσο χαμηλά να διατάζει τον δημόσιο λειτουργό, (τον «Παναθηναϊκάκια»),να φυλακίσει τους πολιτικούς του αντιπάλους, και να βάλλει ασύμφορες υποθέσεις στο αρχείο, εσείς περιμένετε να ασχοληθεί με την Α.Ο.Ζ. και τους υδρογονάνθρακες;;; Εσείς περιμένετε να αντιπαρατεθεί με τα διεθνή τρωκτικά;;;
Πληρώνουμε κάθε μήνα τοκοχρεολύσια στο ΡΟΤΣΙΛΝΤ τόσα όσα ανέρχονται οι συντάξεις των Ελλήνων απομάχων και αποστράτων. Πληρώνουμε χωρίς να ξέρουμε πόσα δίνουμε και γιατί τα δίνουμε. Πληρώνουμε κατά τη κρίση των ΣαμαροΒενιζέλων και συνοδείας.
Οι Συντάξεις μας ευρίσκονται στο έλεος των δανειστών του Ρότσιλντ!
Τα τρωκτικά οι Κοσμοκράτορες μας επέβαλλον χρεοκοπία και δανεισμό, διά του κλεισίματος όλων των μέσων πλουτισμού της Ελλάδος, και της αρπαγής όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας, έτσι χρεοκοπήσαμε, και οι προδότες πολιτικοί εξετέλεσαν τα σχέδια των τρωκτικών Επικυρίαρχων. Κατόπιν αυτών ΔΕΝ  ΧΡΩΣΤΑΜΕ  ΤΙΠΟΤΑ, διότι μας χρεοκόπησαν κατόπιν σχεδίων και μελέτης, δηλαδή κατόπιν δολίου σχεδίου χρεοκοπίας των δανειστώντρωκτικών Κοσμοκρατόρων!!
Καταλάβατε τώρα γιατί δεν χρωστάμε;; ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ εδώ και τώρα!! Ζητάμε να εκδικηθούμε τους ύπατους αρμοστές της Γης, που μας εξαθλίωσαν!!! Τα τρωκτικά οι ηγέτες της παγκόσμιας δικτατορίας, μας απειλούν ότι εάν δεν αποπληρώσουμε το χρέος, θα ρίξουν τους νταβατζήδες Τούρκους, Αλβανούς, & Σκοπιανούς επάνω μας. Μας απειλούν ότι εάν δεν τους δώσουμε τα πετρέλαια, θα ρίξουν τους νταβατζήδες γείτονες επάνω μας. Ένα χρέος 500 δις. ευρώ που μας φόρτωσαν δολίως, είναι δυνατόν να πληρωθεί από ένα φτωχό λαό;;;
Θαυμάστε Έλληνες «φίλους», «εταίρους», & «συμμάχους» που έχουμε.
Ο ακήρυκτος πόλεμος που διεξάγει ήδη η Τουρκία σε βάρος της Ελλάδος, είναι ένας ακόμη πόλεμος για τα πετρέλαια.
Οι Τούρκοι με τη συνθήκη της Λωζάνης είχαν παραιτηθεί του Αιγαίου Πελάγους. Μια συνθήκη που η Τουρκία εμφανώς καταπατά τα τελευταία 33 χρόνια με μια σειρά θερμών επεισοδίων με τις πλάτες των Επικυρίαρχων Κοσμοκρατόρων. Πετρέλαια υπάρχουν σε όλα τα Ελληνικά Πελάγη, και τα θέλουν οι Κοσμοκράτορες, γιαυτό βάζουν πλάτες στους νταβατζήδες Τούρκους!!!
Το πετρέλαιον είναι αίτιον πολιτικών και πολεμικών γεγονότων ανά τον κόσμον, διότι τα τρωκτικά, οι Επικυρίαρχοι της Γης θέλουν να το ορίζουν. Η παγκόσμια διακυβέρνηση αντί να αντιμετωπίζει τα παγκόσμια προβλήματα, ασχολείται με την εξάντληση των ενεργειακών πόρων του πλανήτη, την αρπαγή, τη διακίνηση, και την εμπορία αυτών, χάρη μονομερούς πλουτισμού των τρωκτικών Κοσμοκρατόρων. Γιαυτό οι «Έλληνες» πολιτικοί αδιαφορούν για τα 12 ν.μίλια, και την Ελληνική & Κυπριακή Α.Ο.Ζ. Γιατί διετάχθησαν να πράξουν ούτω.
Οι «Έλληνες» πολιτικοί εκτελούν ότι τους διατάξει η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Οι Τούρκοι επιχειρούν στην Ελληνική & Κυπριακή ΑΟΖ υπό τη κάλυψη των τρωκτικών της Παγκόσμιας δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και τη σιωπή των προδοτών «Ελλήνων» πολιτικών.
Εκεί που τα έκαναν θάλασσα οι «Έλληνες» πολιτικοί είναι στο θέμα των αγωγών υδρογονανθράκων.
Από το Ρωσικό αγωγό Μπουργκάζ-Αλεξανδρούπολη, βρεθήκαμε στον Αμερικάνικο αγωγό των Τουρκο-Αζέρων, που θα διασχίζει τη Βόρειο Ελλάδα, από Ανατολή σε Δύση, καθόλο το μήκος της Εγνατίας οδού, χωρίς κανένα όφελος για την Ελλάδα. Όλα  τα κέρδη θα πηγαίνουν στα τρωκτικά, στις εταιρίες ενέργειας των Επικυρίαρχων της Γης.
Τον Αμερικάνικο αγωγό των Τουρκο-Αζέρων Μογγόλων, επέβαλλε στους Σαμαρο-Βενιζέλους η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση των τρωκτικών συμπροέδρων Ρότσιλντ-Ροκφέλερ.
Χάριν συντομίας τον αγωγό τον λέμε Αμερικάνικο, αφού ΗΠΑ & Ευρώπη τελούν υπό κατοχήν των τρωκτικών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Για όλα αυτά ο Σαμαράς δεν θέλει εκλογές και κινδυνολογεί, διότι ξέρει ότι 1 στους 3 νυν βουλευτές της προδοτικής Σιωνιστικής Ν.Δ. θα διασωθούν στις εκλογές. Θα εκλεγούν 40-45 από τη σημερινή Κ.Ο. της Ν.Δ. Θα χαθούν ολόκληρα Σιωνιστικά Εβραϊκά τζάκια της Ν.Δ.
Πρέπει ο Έλληνας να αναλάβει τις ευθύνες του, για τη ψήφο που ρίχνει.
Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες, και απατεώνες πολιτικούς, δεν είναι θύμα, είναι συνεργός τους !!!
                                                 ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                                      Διεθνολόγος




Διαβάστε περισσότερα » »

ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΥΧΑΙΑ του Μιχάλη Ραμπίδη



Η πολιτική και η οικονομία είναι δυο άτια ζεμένα στο ίδιο άρμα οδηγώντας το με εναλλασσόμενη πρωτοπορία. Η ορμή του ενός συμπαρασύρει το άλλο, η νωχελικότητα επίσης, ο εκτροχιασμός ενός εκ των δυο καθορίζει την πορεία του άλλου.
Η παγκοσμιοποίηση διεύρυνε σε βάθος απείρου την τροχιά κίνησης  του άρματος, καταργώντας σύνορα και έθνη και τα αποτυπωμένα σημάδια διέλευσής του, δεν αφήνουν κανέναν ανεπηρέαστο.
Το κεντρικό σύστημα ελέγχει ασφυκτικά και την πλέον ‘’ασήμαντη’’ πολιτικό-οικονομική εξέλιξη, γιατί οι επιπτώσεις από την εφαρμογή της είναι πολύ πιθανόν να βρεθούν στο κατώφλι του. Τα λεγόμενα περί προληπτικών μέτρων για προετοιμασία και  θωράκιση,σ’ ένα απόλυτα αλληλοεξαρτώμενο παγκόσμιο σύστημα, απέχουν της πραγματικότητας και είναι για τον φόβο των Ιουδαίων και το θεαθήναι.
Αυτά που με επιβολή άνωθεν συμβαίνουν από το 2010 στην Ελλαδίτσα μας, αφορούν και επηρεάζουν όχι μόνον εμάς, αλλά και την παγκόσμια κοινότητα και κυρίως την Ευρωπαϊκή.
Σημαντικά εργαλεία διαμόρφωσης κλίματος για την προσχεδιασμένη πορεία των πολιτικών & οικονομικών πραγμάτων είναι τα μέσα ενημέρωσης και τα επίσημα όργανα στατιστικών μελετών. Είναι αξιοσημείωτη η αναφορά ορισμένων, αμέσως μετά την ανεπιτυχή πρώτη ψηφοφορία για την εκλογή Π.τ.Δ
-Από τον κολοσσό χρηματοοικονομικού λογισμικού & μέσων ενημέρωσης BloombergLP η ανάγκη να γίνει  μια σωστή συμφωνία ΤΡΟΙΚΑΣ-Ελλάδας, με διαγραφή του χρέους γιατί πλησιάζει στο 180% του ΑΕΠ και δεν μπορεί να αποπληρωθεί.
- Από τον ευρωπαίο επίτροπο επί των οικονομικών κ Μοσκοβισί που μίλησε επιτέλους για ηπιότερη δημοσιονομική πολιτική, τον πρόεδρο της κομισιόν κ Γιούγκερ που εξήγγειλε νέο χρηματοδοτούμενο αναπτυξιακό πακέτο μέτρων, τον κ Ολάντ με την κ Μέρκελ που στην τελευταία συνάντηση κορυφής της ΕΕ (18-12-14) με τις δηλώσεις τους για την Ελλάδα έβαλαν πολύ νερό στο κρασί τους!
- Η Γιούροστατ  σε τελευταία μέτρησή της, παρουσιάζει τους Έλληνες ως τους πλέον δυστυχισμένους πολίτες της ΕΕ και απελπισμένους σε υπέρ-υψηλά ποσοστά, με αλματώδη αύξηση των ψυχικών ασθενειών και τις αυτοκτονίες να πληθαίνουν κατά 45%!!!
- Κυρίως από το διαδίκτυο  και αναγκαστικά στην εικόνα αρκετώνTV είδαμε αγανακτισμένους διαδηλωτές στις Βρυξέλες πριν λίγες ημέρες να καίνε ομοιώματα της Μέρκελ και  άλλων ευρωπαίων ηγετών.
Η απαισιοδοξία των ευρωπαίων πολιτών για την πορεία ενοποίησης της ΕΕ και οι όλο και ένα αυξανόμενες φωνές για μεγαλύτερη χαλάρωση των ευρωπαϊκών δεσμών (Ισπανία, Ιταλία κλπ) ,σε συνδυασμό με τις αποσχιστικές τάσεις (δημοψήφισμα Αγγλίας 2017) αποτρέπει και αποδομεί  την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση.
Οι σημαντικές αυξομειώσεις στα έδρανα του ευρωκοινοβουλίου στις εκλογές του Μαΐου 2014 και οι πιθανολογούμενες καταιγιστικές πολιτικές αλλαγές κυβερνήσεων που ακολουθούν στα ευρωπαϊκά κράτη , είναι η φωνή και η οργή των λαών. Κανείς δεν μπορεί να την αγνοεί εσαεί, ούτε η Μέρκελ, ούτε ο Σόιμπλε, ούτε οι Βόριοι ούτε οι Νότιοι ούτε φυσικά ο Αντώνης Σαμαράς. Τα σημάδια μιας άλλης πορείας είναι ορατά
                                                                 ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ & ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΤΟ 2015
Διαβάστε περισσότερα » »

Δολιχοκέφαλοι Μακεδόνες και.. βραχυκέφαλοι Σλάβοι - Η ανθρώπινη ανατομία αποκαλύπτει την αλήθεια

Γιατί τα μακεδονικά κρανία είναι όλα δολιχοκέφαλα ενώ όλα τα σλαβικά είναι βραχυκέφαλα μακροπρόσωπα με έντονη πλατυϊνία -διναρικός τύπος κρανίου-; (κατά τον σουηδό ανθρωπολόγο Ludman). 
Ιταλική μελέτη του 1915 καταγράφει στο ένδοξο και γοητευτικό βιβλίο ανατομίας, μιά αληθινή πραγματεία τακτικής ανατομίας του ανθρώπου, επέκταση της πραγματείας του φλαμανδού πατέρα της ανατομίας Andreas Vesalius, των διάσημων ιταλών ανατόμων Giulio Chiarugi & Luigi Bucciante (πρώτη έκδοση 1904 στη Φλωρεντία) ότι τα δολιχοκέφαλα κρανία αποτελούν χαρακτηριστικό γηγενών φυλών τόσο της Νοτίου Ιταλίας όσο και του Ελλαδικού χώρου, ενώ αντίθετα τα βραχυκέφαλα κρανία είναι ίδιον των νομάδων λαών πού μεταναστεύουν συνεχώς. Από πού ήλθαν λοιπόν οι Σκοπιανοί σλάβοι αφού δεν είναι δολιχοκέφαλοι;!
Περαιτέρω η μελέτη αυτή αποδεικνύει περίτρανα την απόρριψη της θεωρίας του Φαλμεράϋερ (πού βασίζεται στη θεωρία του ιστορικού Κάρλ Φον Μπέλοχ, περί «καθόδου κάποιων Αχαιών ή καθόδου αργότερα κάποιων Δωριέων» – πού γιατί όμως δεν ήσαν βραχυκέφαλοι όπως οι σλάβοι; – πού επηρέασε και τον μαθητή του, τον δικό μας έξοχο γερμανοτραφή ιστορικό Κωνσταντίνο Παπαρρηγόπουλο πού κι αυτός αναφέρεται υπέρ Καθόδου Αχαιών και Δωριέων).
Εάν μιλούσαμε σλαβικά σήμερα στον Μέγα Αλέξανδρο θα καταλάβαινε;
Εάν ναι, γιατί οι σλάβοι (Σκοπιανοί) δεν καταλαβαίνουν ελληνικά με τα οποία ειναι γραμμένα τα κτερίσματα πού κατά καιρούς φέρονται στο φώς στα Σκόπια; Εφόσον η Βαρντάρια είναι Μακεδονία γιατί δεν μας την παραχωρούν, αφού παρόλο «άσχημοι στη μούρη» είμαστε δολιχοκέφαλοι; !!!
Πώς και οι Τούρκοι πού αγαπούν τους Σκοπιανούς ποτέ δεν τους αποκάλεσαν Μακεδόνες αλλά Βαρνταρλίκ; Βάρδαρος ίσον «Μακεδόνας»;!
Τι ετυμολογία θα ήταν αυτή;! Πώς οι Βούλγαροι κομιτατζήδες (ήρωες της Τσαρικής Βουλγαρίας πού πολέμησαν εναντίον Τούρκων και Ελλήνων για την «απελευθέρωση» της Μακεδονίας από το 1878 έως το 1908, βαφτίστηκαν ξαφνικά «Σκοπιανοί»; Ρώτησαν τους βουλγάρους; Ο περιβόητος Γιανέ Σαντάνσκυ ήταν Βάρδαρος Σκοπιανός ή Βούλγαρος;
Έφερε στολή της τσαρικής Βουλγαρίας όντας εύελπις της Σχολής Πολέμου της Σόφιας. Από πότε έγινε Σκοπιανός; (Εκτελέστηκε το 1908 από τις βουλγαρικές αρχές ως ετοιμάζων τη δολοφονία του βουλγάρου τσάρου Φερδινάνδου του Κοβούργου του θεμελιωτού της «Πρωσσίας των Βαλκανίων», ήτοι της Βουλγαρίας). Ίσως επειδή ο Αλέξανδρος νίκησε τον ηνωμένο στρατό των Θηβαίων-Αθηναίων στη Χερώνεια (337 πΧ) πού ήσαν Έλληνες έδωσε κατά το δοκούν αλλά Σαντάνσκυ, στους Βαρδάρους να τον κάνουν και αυτόν Σκοπιανό!

ΠΗΓΗ
defencenet
Διαβάστε περισσότερα » »