Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Κύριε ΡΕΠΠΑ ΝΑ ΟΙ ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ !! ΠΙΑΣΤΟΥΣ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

Σκανάραμε για εσάς όλα τα έγραφα της Google και σπάσαμε κωδικούς για να σας αποκαλύψουμε την οργάνωση κίνημα του τζάμπα και την ηγεσίας της. Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω κείμενο φαίνεται να υπάρχουν τρεις τύποι «τζάμπα» στην οργάνωση ανάλογα με το πόσο δεν ντρέπεται κάποιος.
Υπάρχει το:
"τζάμπα",
το "εντελώς τζάμπα",
και το "τζάμπα τα λεφτά μας"
Για τις μετακινήσεις των βουλευτών με τον σιδηρόδρομο ή τα υπεραστικά λεωφορεία ή τα πλοία των.....
εσωτερικών γραμμών υπάρχει ατέλεια. (τζάμπα)
Για τους βουλευτές της περιφέρειας διατίθενται ετησίως 104 εντολές μετακίνησής τους αεροπορικώς. (εντελώς τζάμπα)
Αναφορικά με τα έξοδα κίνησης (εκτός από τις ατέλειες και τα τζάμπα εισιτήρια) στους βουλευτές Επικρατείας, Α' και Β' Αθηνών, Α' και Β' Πειραιώς, αλλά και σε όσους οι περιφέρειες διαθέτουν αεροπορική σύνδεση με την Αθήνα καταβάλλεται το ποσό των 450 ευρώ. (τζάμπα τα λεφτά μας) ενώ στους βουλευτές των οποίων οι περιφέρειες είναι πιο κοντά στην πρωτεύουσα καταβάλλονται 600 ευρώ και σε όσους οι περιφέρειες βρίσκονται μακριά καταβάλλονται 750 ευρώ, και στους βουλευτές Κυκλάδων και Δωδεκανήσου καταβάλλεται το ποσό των 1.000 ευρώ. (τζάμπα)
Όσον αφορά τα αυτοκίνητα που παρέχονται στους βουλευτές, αυτό γίνεται μέσω σύμβασης χρηματοδοτικής μίσθωσης με εταιρεία Leasing. (εντελώς τζάμπα)
Επιπλέον οι βουλευτές λαμβάνουν επίδομα οργάνωσης γραφείου, το οποίο κατανέμεται ως εξής:
για τους βουλευτές Επικρατείας, Α' και Β' Αθηνών, Α' και Β' Πειραιώς (1.200 ευρώ) (τζάμπα)
και για τους βουλευτές της περιφέρειας (1.500 ευρώ) (τζάμπα).
Τα ποσά αυτά είναι αφορολόγητα. (τζάμπα τα λεφτά μας)
Επίσης τους παρέχεται επίδομα οικογενειακών βαρών βάσει δήλωσης για την οικογενειακή κατάστασή τους (ισχύει ό,τι για τους δημόσιους υπαλλήλους: 10% για τον έγγαμο και 5% για κάθε παιδί). (τζάμπα τα λεφτά μας)
Για τις γνωστές επιστολές που λαμβάνουν οι πολίτες από τους εκλεγμένους εκπροσώπους τους καταβάλλεται στους βουλευτές κάθε μήνα ποσό (τζάμπα) που αντιστοιχεί σε 1.000 επιστολές και διπλασιάζεται φυσικά τα Χριστούγεννα και το Πάσχα.
Όσον αφορά στα (σταθερά) τηλέφωνα που χρησιμοποιούν ατελώς, υπάρχουν και εδώ κάποιες διαβαθμίσεις: στους βουλευτές Επικρατείας, Α' και Β' Αθηνών, Α' και Β' Πειραιώς παρέχονται επτά τηλεφωνικές συνδέσεις, ενώ στους υπολοίπους, οκτώ. (εντελώς τζάμπα)
Η ατέλεια βαρύνει βεβαίως τη Βουλή μέχρι του συνολικού ποσού των 13.500 ευρώ ετησίως για κάθε βουλευτή και για το σύνολο των συνδέσεων, ενώ καλύπτει και γραμμή Internet. (τζάμπα τα λεφτά μας)
Σχετικά με την κινητή τηλεφωνία κάθε βουλευτής δικαιούται μία (τζάμπα) γραμμή σύνδεσης με εταιρεία της επιλογής του και η Βουλή τού καλύπτει μηνιαίως ως 250 ευρώ πλέον των παγίων τελών. (τζάμπα τα λεφτά μας)
Οι εξ επαρχίας βουλευτές για τη στέγασή τους δικαιούνται να μένουν (εντελώς τζάμπα) σε ξενοδοχείο ή να μισθώνουν οικία στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας και να λαμβάνουν μηνιαίως 1.000 ευρώ. (τζάμπα τα λεφτά μας)
Τέλος, η Βουλή μισθοδοτεί και έναν επιστημονικό συνεργάτη για κάθε βουλευτή, ο οποίος και τον προσλαμβάνει με την προϋπόθεση ότι θα απασχολείται πλήρως (τζάμπα τα λεφτά μας)
Επίσης κάθε βουλευτής έχει το δικαίωμα να αποσπά τρεις συνεργάτες από το Δημόσιο, ενώ του διατίθεται και ένας αστυνομικός (εντελώς τζάμπα) για την προσωπική φρούρησή του.
Και όλα αυτά βέβαια εκτός των «παχυλών» αμοιβών τους.
Ποιοι είναι οι ΤΖΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ κύριε Ρέππα;

ΕΛΛΗΝΑΣ
Διαβάστε περισσότερα » »

Το κράτος μας θέλει όλους φτωχούς και υγιείς

Με την ευρηματική αυτή αφίσα, «απαντούν» οι ιδιοκτήτες καταστημάτων στα Τρίκαλα, στον αντικαπνιστικό νόμο που όπως καταγγέλλουν, τους έχει οδηγήσει σε κατακόρυφη πτώση του τζίρου των καταστημάτων τους…

Την ώρα που στην Ελλάδα διώκεται το κάπνισμα, αφήνεται ελεύθερος ο τζόγος και τα «φρουτάκια», έρχονται να κλείσουν και όσα σπίτια και ....
επιχειρήσεις δεν είχαν καταφέρει να κλείσουν πριν από λίγα χρόνια…

Το πάθημα, δεν έγινε μάθημα….

trikalanews
Διαβάστε περισσότερα » »

ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΤΙ ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ

Μας λένε οι δηµοσιογράφοι ότι δεν παράγουµε τίποτα.
Δείτε εδώ τις εξαγωγικές ''πρωτιές'' της χώρας μας:
Μαγνήσιο: Ο µαγνησίτης που εξάγει η χώρα µας, καλύπτει το 46% της συνολικής παραγωγής της Δυτικής Ευρώπης.

Αλουµίνιο: Εδώ και µερικά χρόνια η Γαλλία ελάττωσε την παραγωγή της σε αλουµίνιο και η Ελλάδα πλέον είναι πρώτη στην....
Ευρώπη σε παραγωγή του αλουµινίου, µε χιλιάδες εφαρµογές.

Βωξίτης: Η Ελλάδα είναι η µεγαλύτερη ßωξιτοπαραγωγός χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο ßωξίτης χρησιµοποιείται και στην κατασκευή αεροσκαφών, ηλεκτρικών συσκευών, µεταλλικών κατασκευών και αλλού.

Σµηκτίτες: Η Ελλάδα είναι η δεύτερη χώρα στον κόσµο µετά τις Ηνωµένες Πολιτείες στην εξόρυξη σµηκτιτών, οι οποίοι έχουν µεγάλο εύρος εφαρµογών, όπως η διάθεση αποßλήτων, τα φάρµακα, τα καλλυντικά και άλλα.

Νικέλιο: H Ελλάδα είναι η µοναδική χώρα της Ευρωπαϊκής Ενώσεως µε σηµαντικά κοιτάσµατα νικελίου στο υπέδαφός της. Υπάρχει ένα συγκρότηµα παραγωγής νικελίου, του µεγαλυτέρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά εξάγεται στο εξωτερικό όπως και όλα σχεδόν τα υπόλοιπα όσα εξορύσσονται.

Είμαστε παγκοσμίως:

3η χώρα σε παραγωγή ελιάς και λαδιού

3η χώρα σε παραγωγή κρόκου (saffron)

5η χώρα σε εξαγωγές σπαραγγιών

7η χώρα σε εξαγωγές ßαµßακιού

14η χώρα σε αφίξεις τουριστών (18,2 εκ.)

16η χώρα σε εξαγωγές τυροκοµικών προϊόντων

και φυσικά, είµαστε η ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ χώρα στην παγκόσµια ναυτιλία !!!
Διαβάστε περισσότερα » »

Βουλευτής της ΝΔ στην επέτειο του ανθελληνικού κόμματος της Αλβανίας...


Από το http://epirusgate.blogspot.com/
Ανάστατος είναι ο ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου από την παρουσία Ηπειρώτη βουλευτή της Νέας Δημοκατίας Δημήτρη Τσουμάνη χθες στους Αγίους Σαράντα, στην εκδήλωση όπου εορτάστηκαν τα πρώτα γενέθλια του MEGA. Του ανθελληνικού "μειονοτικού" κόμματος που συνεργαζόμενο με τους Τσάμηδες και τον Σαλί Μπερίσα, συμμετέχει σήμερα στην αλβανική κυβέρνηση και επιχειρεί να διασπάσει την ελληνική μειονότητα και να ξηλώσει από τις πατρογονικές εστίες τον ελληνισμό της περιοχής. Να σημειώσουμε, ότι πέρα από τον πρεβεζιάνο βουλευτή, κανείς άλλος Ηπειρώτης πολιτικός ή αυτοδιοικητικός παράγοντας δεν έδωσε το παρόν. Αξίζει να αναφέρουμε ότι...
 ακόμη και ο Περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης που συνδέεται στενά με τον υπουργό του MEGA Σπύρο Ξέρα, προτίμησε να μην παρευρεθεί. Ας πει κάποιος στο γαλάζιο βουλευτή Πρέβεζας, ότι κρίσιμα και ευαίσθητα εθνικά θέματα δεν προσφέρονται για... ψηφοθηρία.
Διαβάστε περισσότερα » »

Ένα διαχρονικό μήνυμα του Bertrand Russel

Διαβάστε περισσότερα » »

Μετατάχθηκε και η Β. Τζότζολα...


Με τον ίδιο νόμο που εφαρμόστηκε για τον Μ. Καρχιμάκη, μεταφέρθηκε από την Ολυμπιακή  και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ
Από το http://www.tovima.gr/
«Πράσινοι», «γαλάζιοι», στο ελληνικό δημόσιο χίλιοι καλοί χωράνε, αρκεί να είναι επιφανή στελέχη των κομμάτων τους!
Μετά το Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠαΣοΚ, κ. Μιχ. Καρχιμάκη, ο οποίος διορίστηκε στο υπουργείο Υποδομών, και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, κυρία Βασιλική Τζότζολα μετατάσσεται από την Ολυμπιακή Αεροπορία στο ευρύτερο δημόσιο.
Συγκεκριμένα, η κυρία Τζότζολα, ως πρώην εργαζόμενη της Ολυμπιακής και της Pantheon Airways, μεταφέρεται στον ΟΑΣΑ με κοινή υπουργική απόφαση του υπουργού Υποδομών, κ. Δημ. Ρέππα και των υφυπουργών Εσωτερικών, κ. Γ. Ντόλιου και Οικονομικών, κ. Φιλ. Σαχινίδη.
«Μεταφέρουμε στον ΟΑΣΑ ΑΕ την πρώην υπάλληλο των Ολυμπιακών Αερογραμμών ΑΕ, και Pantheon Airways, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, Βασιλική Τζότζολα σε κενή θέση, Ειδικότητας Δικηγόρων», αναφέρεται στο κείμενο της απόφασης, κατ' εφαρμογή του νόμου 3713/2008 για...
 τους υπαλλήλους της πρώην Ολυμπιακής.
Προσλήφθηκε παρότι ήταν σύμβουλος!
Η κυρία Τζότζολα είχε προσληφθεί ως ειδική σύμβουλος του πρώην υπουργού Ανάπτυξης, κ. Κ. Χατζηδάκη την 1η Απριλίου 2009 (ΦΕΚ ΥΟΔΔ 226/2009), ενώ η σύμβασή της έληξε αυτοδικαίως το Νοέμβριο του ιδίου έτους, λίγο καιρό μετά τις εθνικές εκλογές και την αλλαγή της κυβέρνησης.
Είχε προηγηθεί όμως, η πρόσληψή της στην Ολυμπιακή το 2007, σύμφωνα, τουλάχιστον, με το επίσημο βιογραφικό της.
Η κυρία Τζότζολα φαίνεται να ανήκει σε όσους ευεργετήθηκαν από την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης του κ. Κ. Καραμανλή, με την οποία δόθηκαν περαιτέρω διευκολύνσεις σε ομάδες εργαζομένων της Ολυμπιακής, προσθέτοντας ρυθμίσεις στο Ν. 3717/2008.
Σύμφωνα με το ίδιο βιογραφικό, το 2006 βρέθηκε στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου επί του τότε υφυπουργού Ανάπτυξης, κ. Ι. Παπαθανασίου.  Νωρίτερα, είχε προλάβει να ασκήσει τη δικηγορία για μικρό χρονικό διάστημα, δίπλα στον νομικό, κ. Αλ. Λυκουρέζο.
Το 2009 επανήλθε στα δικαστήρια για λίγους μόλις μήνες, μετά την πτώση της ΝΔ, μέχρι που ανέλαβε τη σημερινή της θέση, πλάι στον πρόεδρο του κόμματος, κ. Αντ. Σαμαρά.
Διαβάστε περισσότερα » »

Αποκάλυψη-ντοκουμέντο: Nα πώς σπαταλούσαν επί ΝΔ τα λεφτά...


Πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ για την ... "Ημέρα της Γυναίκας" και την ... "Κοινωνική Υπευθυνότητα" είχε δώσει από το (άσχετο) υπουργείο ...Μεταφορών το 2009 ο Ευρ. Στυλιανίδης που πρέπει (δυστυχώς) να πληρωθούν τώρα!

Από τον Νίκο Αναγνώστου
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

Αυτή η απόφαση που αποκαλύπτουμε σήμερα είναι ενδεικτική του τρόπου που διαχειριζόταν το δημόσιο χρήμα η κυβέρνηση της ΝΔ. Απόφαση για την πληρωμή 575.431 ευρώ που πρέπει υποχρεωτικά να γίνει και την οποία υπέγραψε ως υπουργός Μεταφορών ο Δημήτρης Ρέππας.
Ας δούμε τι αφορά η απόφαση αυτή:
-"Επικοινωνιακό πρόγραμμα" 183.168 ευρώ για την "Ημέρα της Γυναίκας" που υλοποιήθηκε τον Μάρτιο του 2009, όταν υπουργός Μεταφορών ήταν ο Ευριπίδης Στυλιανίδης.
-"Επικοινωνιακό πρόγραμμα" για την "Κοινωνική Υπευθυνότητα", 342.877 ευρώ τον Μάιο του 2009 όταν υπουργός ήταν και πάλι ο Ευρ. Στυλιανίδης.
-"Διάφορες μεμονωμένες καταχωρήσεις" σε εφημερίδες για "διάφορες δράσεις" του υπουργείου τα έτη 2007-2008-2009. Δηλαδή όταν ήταν υπουργοί ο Κ. Χατζηδάκης και ο Ευρ. Στυλιανίδης. Συνολικού ύψους 49.384 ευρώ.
Διαπιστώνουμε δηλαδή ότι λίγους μήνες πριν από τις εκλογές "δόθηκαν" περίπου 525 χιλιάδες ευρώ για την Ημέρα της Γυναίκας και την Κοινωνική Υπευθυνότητα από το ...υπουργείο Μεταφορών!!! Αντε τώρα να βρει κανείς τι σχέση μπορεί να έχει η διαφήμιση γι' αυτά τα δύο θέματα με το ...υπουργείο Μεταφορών. Καμία σχέση. Και μάλιστα για...
 τόσα λεφτά. Επίσης οι διαφημίσεις "δόθηκαν" αλλά ...δεν πληρώθηκαν. Και πήγε τώρα ο λογαριασμός στο υπουργείο που πρέπει υποχρεωτικά να τον πληρώσει...
Διαβάστε περισσότερα » »

Β.Παπαγεωργόπουλος: «Ο κ.Θ.Πάγκαλος υποσκάπτει με τις δηλώσεις του τα Εθνικά μας δίκαια»


Για το θέμα των δηλώσεων του κ.Θ.Πάγκαλου σχετικά με το όνομα των ΣΚΟΠΙΩΝ, ο κ.Βασίλης Παπαγεωργόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Σήμερα, την ημέρα δηλαδή που αρχίζει η εκδίκαση της προσφυγής των «Σκοπίων» εναντίον της Ελλάδας στο Δικαστήριο της Χάγης για το θέμα του ονόματος, ο...
 Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης κ.Θ.Πάγκαλος δήλωσε σε μεγάλο κανάλι των Αθηνών ότι τα Σκόπια «Θα πρέπει να πάρουν όποια ονομασία θέλουν», κατ’ επέκταση δηλαδή να ονομασθούν ακόμη και «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ»!

Είναι φανερό ότι οι Σκοπιανοί μόνον αυτή τη δήλωση του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης να προσκομίσουν στο Δικαστήριο της Χάγης θα κερδίσουν την κρίσιμη αυτή υπόθεση και η Πατρίδα μας θα έχει δεχθεί μια τεράστια ήττα στο θέμα της υπεράσπισης των μεγάλων μας Εθνικών θεμάτων.

Προσωπικά πιστεύω ότι ο κ.Πάγκαλος θα πρέπει να υποβάλλει αμέσως την παραίτησή του από την θέση του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, διαφορετικά θα πρέπει να τον απομακρύνει ο Πρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης κ.Γ.Παπανδρέου.

Κανείς δεν μπορεί να υποσκάπτει με τις δηλώσεις του τα Εθνικά μας δίκαια, την κρίσιμα μάλιστα αυτή περίοδο για την Πατρίδα μας.»
Διαβάστε περισσότερα » »

Καρχιμάκη για αυτό αγωνιστήκαμε, για να βολευτείς;

Διαβάστε περισσότερα » »

Απαντάμε στην θολοκουλτούρα

Περί  μεταναστών
21 Απαντάμε  στην  θολοκουλτούρα

Οι  παππούδες   μας  ήρθαν  επειδή   συρρικνώθηκε   εδαφικά  ο  Ελληνισμός.  Η  Ινδία  και  το  Πακιστάν  συρρικνώθηκαν ;Η  Ινδία  φιλοδοξεί  να  γίνει  η  υπερδύναμη  της  Ασίας  .  Ξόδεψε   καιέκανε  ατομική  βόμβα .  Στέλνει  σε   εμάς  όμως  τους  φτωχούς  της !
Το  Πακιστάν  ( με  πάνω  απο  100  εκατομμύρια  πληθυσμό  ) ξόδεψε   και  έκανε  (  και  αυτό ! )   ατομική  βόμβα .  Τους  φτωχούς  του   όμως  τους  εξάγει  στην  Ελλαδίτσα  των  10  εκατομμυρίων !  Τί γίνεται   εδώ  ρε αδέρφια ;  Ξυπνάτε  ρε !  Γίναμε  οι  μαλάκες  της  υφηλίου και   όλοι γελάνε  με  εμάς  !
Μας  λένε  οτι  οι  φουκαράδες  οι  λαθρομετανάστες  έρχονται  επειδή  υπάρχουν  καταπιεστικά  καθεστώτα  στον  τόπο  τους .  Ε , και  ;  Ας επαναστατήσουν  ενάντια  στους  τυρράνους !  Τί  είναι  η  Ελλάδα  ;  Η  εύκολη  λύση ;
…………………………………………………
Ενώ  και  οι  Σέρβοι   τώρα  είναι  φτωχοί , δεν  έρχεται  ούτε  ένας  λαθρομετανάστης  απο  Σερβία .  Δεν  είναι  περίεργο  αυτό  ;  Μήπως  κάποιος  «ενθαρρύνει»    τους  Πακιστανούς   και  τους  Αφγανούς   να  έρθουν  ;  Συζητιέται  πλέον  ανοιχτά   στις  πλατείες   οτι  τα  λεφτά
που  πληρώνουν  οι  λαθρομετανάστες   στους  Τούρκους  δουλέμπορους  προέρχονται  απο  τα  μυστικά  κονδύλια  του  Υπουργείου  Εξωτερικών  της  Ελλάδας ! Ο  Έλληνας  φορολογούμενος  πληρώνει  αυτόν   που  θα  του  πάρει  την  θέση  εργασίας !
Και  γιατί  δεν  φέρνουν  Σέρβους ;   Διότι  είναι   ίδιοι  με  εμάς  και  θα  αφομοιωθούν .  Ενώ  οι  ασιάτες   διαφέρουν  και  θα  γίνουν  καρκίνωμα   στην  χώρα .  Πακιστάν   και  Αφγανιστάν  ταπεινώθηκαν  απο  τον  Μ.  Αλέξανδρο .  Και   αυτοί    Πακιστανούς  και  Αφγανούς  μας
φέρνουν . Τυχαίο ;   Δεν  νομίζω !

Διαβάστε περισσότερα » »

Ελληνική αρμάδα στη Λιβύη: Συμμετοχή σε ληστεία!


aeroplanofora Ελληνική αρμάδα στη Λιβύη: Συμμετοχή σε ληστεία!

Μια επιχείρηση που σε τακτικό επίπεδο είναι χωρίς ΑΝΣΚ -Αντικειμενικό Σκοπό (και μετά τους βομβαρδισμούς, τι;), ενώ σε πολιτικό επίπεδο θυμίζει περισσότερο … ληστεία, παρά «ανθρωπιστική επιχείρηση» είναι αυτή που χθες αποφάσισε η κυβέρνηση δια του ΚΥΣΕΑ να εμπλέξει τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Μία εβδομάδα πριν, το Σάββατο 12/03 δεν υπήρχε ένα σκάφος του Πολεμικού Ναυτικού να εμποδίσει την νηοψία-πειρατεία της τουρκικής κορβέτας κατά του ιταλικού σκάφους που δημιούργησε ένα γεωπολιτικό προηγούμενο ανάλογο με αυτό των Ιμίων στην ελληνική υφαλοκρηπίδα και την δυνητική ΑΟΖ και χθες η κυβέρνηση, ελαφρά τη καρδία, αποφάσισε να στείλει ολόκληρη αεροναυτική δύναμη στην Λιβύη για να κάνουν, τι; Να υπερασπιστούν  τα ιερά και τα όσια κάποιων φυλάρχων-βεδουίνων της βορειοαφρικανικής χώρας! Περισσότερα Ελληνική αρμάδα στη Λιβύη: Συμμετοχή σε ληστεία!

Διαβάστε περισσότερα » »

Ν. Σφακιανάκης: «Αν τον πατριώτη τον λες φασίστα, εγώ είμαι ο μεγαλύτερος»

nsfakianakis 425x287 Ν. Σφακιανάκης: «Αν τον πατριώτη τον λες φασίστα, εγώ είμαι ο μεγαλύτερος»

Καταπέλτης ήταν σε μια ακόμα συνέντευξή του ο Νότης Σφακιανάκης.

Ο τραγουδιστής, γνωστός για το ότι τολμάει να πει με καυστικό τρόπο τα πράγματα και τα γεγονότα που τον προβληματίζουν μιλώντας στο «Mad Greekz», σχολίασε με τον δικό του τρόπο κοινωνικά θέματα αλλά και θέματα της επικαιρότητας.
Ο Νότης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα του… πατριωτισμού δηλώνοντας χαρακτηριστικά:
« Όταν λες εσύ είμαι πατριώτης, σου λένε είσαι φασίστας. Ναι ρε! Είμαι φασίστας άμα είμαι πατριώτης. Αν τον πατριώτη τον λες φασίστα, εγώ είμαι ο μεγαλύτερος. Εσύ που είσαι άπατρις τι είσαι; Το μέγιστο τίποτα;»

Διαβάστε περισσότερα » »