Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Απίστευτο!! Δανείζουμε 58,7 εκατ.ευρώ την Αλβανία…για να μας κουνιέται για την ΑΟΖ !!!!

Μια απίστευτη αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας από την ερώτηση του υπέβαλαν, στις 17/12/2012, οι βουλευτές των Ανεξέρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ (Επικρατείας) και η Ραχήλ Μακρή (Κοζάνης)..
Ας πάρουμε την ιστορία απ την αρχή...

Σύμφωνα με το ν.2663/1998(ΦΕΚ 274/3-12-1998) κυρώθηκε το πρωτόκολλο οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των Κυβερνήσεων της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Δημοκρατίας της Αλβανίας που υπεγράφη στην Αθήνα στις 12 Σεπτεμβρίου του 1997.

Το πρωτόκολλο οικονομικής συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών προέβλεπε την παροχή χρηματοοικονομικής βοήθειας ύψους είκοσι δις δρχ. (20δις) στην Αλβανία ως βοήθεια για την οικονομική ανόρθωση της. 
Από το ποσό των 20 δις συμφωνήθηκε
δωρεάν χρηματοοικονομική στήριξη ύψους 2δις ενώ για το υπόλοιπο ποσό των 18 δις δρχ. προβλεπόταν, η σύσταση δωδεκαμελούς επιτροπής από στελέχη των Υπουργείων Εθνικής Οικονομίας από πλευράς Ελληνικής Κυβέρνησης, από στελέχη του Υπουργείου Οικονομικής Ανάπτυξης και συντονισμού ξένης βοήθειας από πλευράς Αλβανικής κυβέρνησης και από στελέχη των κεντρικών τραπεζών των δύο χωρών. 
Αντίστοιχη βοήθεια κατέβαλαν η Ιταλία και η Τουρκία με την πρώτη να κατέχει ως αντάλλαγμα για μέρος του δανείου την νησίδα Σασων με ύψιστης στρατηγικής σημασίας, αλλά και εθνικής σημασία για την οριοθέτηση της ΑΟΖ. Αντίστοιχα η Τουρκία με αντάλλαγμα την ναυτική βάση του Αυλώνα. Η Ελλάδα συμφώνησε την δωρεάν χρηματοοικονομική στήριξη ύψους 2 δις προς την Αλβανική οικονομία χωρίς κανένα αντάλλαγμα και χωρίς να φροντίσει την διασφάλιση του εθνικού συμφέροντος της χώρας μας. 
Οι βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων απευθυνόμενοι στους υπουργούς  Εξωτερικών και οικονομικών, έθεσαν τα εξής ερωτήματα: 
Ποιο είναι το κέρδος για τη χώρα μας από αυτή τη δανειοδότηση και ποιες ήταν οι δεσμεύσεις της δανειζόμενης χώρας προς την χώρα μας; 
Παράλληλα ερωτώνται οι εμπλεκόμενοι υπουργοί αν τηρήθηκαν από την Αλβανική Κυβέρνηση οι όροι του δανείου και αν έχουν καταβληθεί έως σήμερα οι οφειλές προς τη χώρα μας; 
Ποιο είναι το ποσό που έχει μέχρι σήμερα εισπραχθεί και ποιο αυτό που έχει εκταμιευτεί από την τράπεζα της Ελλάδος στην κρατική κεντρική τράπεζα της Αλβανίας; 
Ποιες είναι οι ενέργειες της Ελληνικής κυβέρνησης στην άρνηση της γείτονος χώρας για την πραγματοποίηση ερευνών για υδρογονάνθρακες στο Βόρειο Ιόνιο όταν χρωστάει στον πενόμενο Ελληνικό λαό εκατομμύρια ευρώ;
Τι προτίθεται να κάνει η Ελληνική Κυβέρνηση για τον καθορισμό της ΑΟΖ μεταξύ των δύο χωρών που βρίσκεται σε εκκρεμότητα από το 2009, καθώς η συμφωνία που είχε υπογραφεί τότε μεταξύ των δύο χωρών ακυρώθηκε από το Συνταγματικό Δικαστήριο της Αλβανίας τεχνικούς λόγους; 
Μήπως είναι κρίσιμο η Ελληνική Κυβέρνηση να διεκδικήσει τα οφειλόμενα ποσά για τεχνικούς λόγους;
Επίσης ζητείται η κατάθεση στην Ελληνική αντιπροσωπείας του πρωτόκολλο οικονομικής συνεργασίας μεταξύ της των Κυβερνήσεων της Ελληνικής Δημοκρατίας και της Δημοκρατίας της Αλβανίας, η δανειακή σύμβαση, τα πρωτόκολλα – πρακτικά που έχουν καταρτιστεί μέχρι σήμερα και τέλος αναλυτική κατάσταση της ΤΤΕ με τις εκταμιεύσεις των ποσών που πραγματοποιήθηκαν από την ΤΤΕ
Φυσικά και δεν απαντήθηκαν τα πιο πάνω καίρια ερωτήματα ύψιστης εθνικής σημασίας...
Αυτό που απάντησε ο ΥΦΥΠΕΞ κ. Κούρκουλας ήταν ότι..

Μέχρι σήμερα έχουμε δώσει στην Αλβανία 13, 4 εκατ.ευρώ και φυσικά συνεχίζουμε να τους πληρώνουμε λέμε εμείς...

Αναφέρεται στην απάντηση γενικώς και αορίστως η σύνδεση της σύμβασης δανεισμού με το θέμα οριοθέτησης της υφαλοκρηπίδας...
Κατά τα άλλα αναφέρονται οι γνωστές διπλωματικέ φράσεις κλισέ...επιδιώκουμε σταθερά σχέσεις καλής γειτονίας και φιλίας...και τα γνωστού τύπου ευχολόγια...
 
Όπως αντιλαμβάνεστε αγαπητοί εδώ μιλάμε για το μέγα σκάνδαλο και την μέγιστη αδιαφορία με το δάνειο προς την Αλβανία...
Την ίδια στιγμή η Ιταλία, πήρε ως αντάλλαγμα για μέρος παρόμοιου δανείου την νησίδα Σασών με ύψιστης στρατηγικής σημασίας, αλλά και εθνικής σημασία για την οριοθέτηση της ΑΟΖ και η Τουρκία αντίστοιχα έλαβε ως αντάλλαγμα την ναυτική βάση του Αυλώνα..
Δανείζουμε και πληρώνουμε τους Αλβανούς και κάνουν τους καμπόσους για την ΑΟΖ και απειλούν και κουνιούνται.....
Ποιοι οι Αλβανοί... 
 
exomatiakaivlepo
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Η μυστική βάση των ΝΑΖΙ στην Ανταρκτική!

Οι Γερμανοί, πριν ξεσπάσει ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος, έχοντας το αίσθημα του ηττημένου αλλά και του εμπάργκο από τον πρώτο πόλεμο στραφήκαν στην έρευνα νέων εναλλακτικών μορφών ενέργειας και πόρων...
Ένας άγνωστος χώρος που θα εξερευνούσαν ήταν και η Ανταρκτική.
Η πρώτη γερμανική αποστολή στην Ανταρκτική ήταν η Εκστρατεία Gauss το 1901 – 1903, με επικεφαλής τον βετεράνο στην Αρκτική και τη γεωλογία καθηγητή Erich von Drygalski, και ήταν η πρώτη φορά που χρησιμοποιήθηκε ένα αερόστατο για εναερία παρατήρηση στην Ανταρκτική.
Η δεύτερη γερμανική αποστολή στην Ανταρκτική ήταν το 1911-1912 με τον Wilhelm Filchner, που είχε στόχο την διέλευση της Ανταρκτικής για να μάθουν αν υπήρχαν κομμάτια γης χωρίς πάγο.
Η τρίτη ήταν η Νέα Σουηβία 1938 (Neuschwabenland), που άρχισε να εξερευνάται από τη Γερμανία στις 17 Δεκεμβρίου 1938. Για την προετοιμασία τους για την αποστολή, οι Γερμανοί κάλεσαν ένα Αμερικανό πολικό εξερευνητή και αξιωματικό του Ναυτικού, τον Ρίτσαρντ Ε. Μπερντ (Richard Ε. Byrd), που είχε εξερευνήσει μέρος του πόλου με στόχο να ιδρύσει μια αμερικανική βάση στην περιοχή το 1928-1930 με όνομα Little America.
Τότε ο Μπερντ είχε αναστατώσει τον παγκόσμιο Τύπο δείχνοντας ένα φιλμ και αναφέροντας ότι είχε ανακαλύψει περιοχές με ζεστό νερό με βλάστηση και άγνωστα ζώα. Ωστόσο, ο Μπερντ αρνήθηκε να συμμετάσχει στη γερμανική αποστολή.
Η νέα εκστρατεία των Γερμανών ξεκίνησε από το Αμβούργο για την Ανταρκτική με το πλοίο MS Schwabenland, το οποίο θα μπορούσε επίσης να εκτοξεύσει και αεροσκάφη με τη βοήθεια ενός καταπέλτη.
Στις 19 Ιανουαρίου 1939 το πλοίο έφθασε στην ανταρκτική σε μια περιοχή που τα τελευταία χρόνια έχει ονομαστεί από την Νορβηγία ως Dronning Maud Land, αρχίζοντας τις πτήσεις, χαρτογραφώντας την περιοχή.
Η περιοχή ήταν μεταξύ του γεωγραφικού πλάτους 69 ° 10 ‘Ν και 76 ° 30′ Ν και γεωγραφικό μήκος 11 ° 30 Δ και 20 ° E 00 ‘, με συνολικό χώρο 600,000 τετραγωνικά χιλιόμετρα. Αυτή η περιοχή ονομάστηκε Neuschwabenland.
Κατά τη διάρκεια των πτήσεων και των πεζοπόρων αποστολών, εκατοντάδες γερμανικές σημαίες έπεσαν για να συμβολίζουν την κατοχή της Γερμανίας στο έδαφος, αλλά όπως αναφέρουν σήμερα οι Γερμανοί ιστορικοί ήταν προκειμένου να αναιρεθούν τυχόν αξιώσεις της ιδιοκτησίας στη Νορβηγία.
Επιπλέον, η εκστρατεία δημιούργησε μια προσωρινή κατασκήνωση και ανέφερε ότι γύρω από την περιοχή τους υπήρχε κάποια βλάστηση, εξαιτίας των θερμών πηγών κοντά στη λίμνη.
Θα πρέπει να αναφέρουμε και την επίσημη θέση των γερμανικών απόψεων που δηλώνουν ότι η όλη αποστολή αποσκοπούσε στην βιομηχανία της φαλαινοθηρίας που προήχθη μέχρι το τέλος της δεκαετίας του ’30 σε ένα πολύ σημαντικό κλάδο της γερμανικής οικονομίας.
Περισσότερα από 50 πλοία φαλαινοθηρίας υπήρχαν την εποχή του 1938/39, με σχεδόν παράγωγη 500.000 βαρέλια πετρελαίου φάλαινας – εκτός από την Φαλαινοθηρία προβλέπονται επίσης για την παρασκευή εκρηκτικών γλυκερίνη.
Η επιδίωξη της ναζιστικής ηγεσίας ήταν να σταματήσει στο έπακρο η εξάρτηση από εισαγωγές με ένα τετραετές σχέδιο που προέβλεπε μια ολοκληρωμένη επέκταση του γερμανικού φαλαινοθηρικού στόλου και στην Ανταρκτική.
Η αποστολή επίσης είχε στόχο να ερευνήσει για ορυκτό πλούτο και πετρέλαιο αλλά και τη διερεύνηση χώρων για μια πιθανή βάση του Τρίτου Ράιχ.
Το επόμενο έτος, ένα μήνα μετά τις εχθροπραξίες που είχαν αρχίσει στην Ευρώπη, οι Γερμανοί επέστρεψαν στο Neuschwabenland για να τελειώσουν αυτό που είχαν ξεκινήσει, που υποδηλώνει ότι η βάση ήταν υπό κατασκευή.
Όπως προέκυψε, στη περιοχή που ερευνούσαν βρήκαν μια φυσική σήραγγα με πολλά χιλιόμετρα μήκος, που τελικά τους οδήγησε σε ένα κολοσσιαίο υπόγειο σπήλαιο που ήταν ασυνήθιστα ζεστό που ζεσταινόταν προφανώς γεωθερμικά. Στο τεράστιο σπήλαιο αρχικά βρήκαν μια υπόγεια λίμνη αλλά όπως αποδείχθηκε τα σπήλαια ήταν τόσο εκτεταμένα ώστε να έπρεπε να εξερευνηθούν χωριστά.
Οι Ναζί αρχικά κατασκεύασαν μια βάση σε ένα σπήλαιο με αποβάθρες για τα γερμανικά υποβρύχια και η ηλεκτρική ενέργεια που χρησιμοποιούσαν ήταν από την ηφαιστειακή δραστηριότητα, η οποία τους έδωσε τη θερμότητα και ατμό που βοήθησε στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.
Στις 18 Ιουλίου 1945, εφημερίδες σε όλο τον κόσμο επικεντρώθηκαν σε τίτλους με αναφορές στην Ανταρκτική. Οι New York Times, τότε δήλωσαν "Ο Χίτλερ είναι στο Νότιο Πόλο".
Οι τίτλοι που συγκλόνισαν τον κόσμο βασίζονται, εν μέρει, σε γεγονότα. Τα γεγονότα ερχόταν και από από τον Γερμανό Ναύαρχο Karl Donitz, που αργότερα έζησε ελεύθερος στη Γερμανία, δηλώνοντας την πικρία του ως αξιωματικός όσον αφορούσε γενικά τους ιστορικούς που δεν τολμούσαν να γράψουν για την μεγάλη ναζιστική βάση με όνομα νέο Βερολίνο στην Ανταρκτική.
Ο Γερμανός ναύαρχος είχε αναφέρει ότι το γερμανικό ναυτικό είχε εκτελέσει ένα μεγάλο έργο. Το γερμανικό ναυτικό ξέρει κρυψώνες στους ωκεανούς και κατά συνέπεια είναι πολύ εύκολο να μεταφέρει τον Φύρερ σε ασφαλές μέρος που θα έχει την ευκαιρία να εργαστεί για τα τελικά του σχέδια.
Η ανακάλυψη ήταν ότι βρήκαν μια υποβρύχια τάφρο που τους πήγαινε κατ‘ ευθείαν μέσω της Ανταρκτικής σε ένα υπόγειο παράδεισο με ζεστές υπόγειες λίμνες, και βλάστηση και πάγο.
Το 1952, η κυβέρνηση της νέας Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας, ερεύνησε τις φήμες για την ναζιστική βάση προσπαθώντας να εντοπίσει τα γεωγραφικά χαρακτηριστικά της περιοχής.
Μια πληθώρα από φήμες υποστηρίζει ότι η Neuschwabenland δεν είχε ποτέ εγκαταλειφθεί από τους Ναζί μετά την πρώτη αποστολή. Στην πραγματικότητα, μερικά μέλη του πληρώματος του “Schwabenland” δήλωσαν ότι θα έκαναν αρκετά ταξίδια στην Ανταρκτική για να εδρεύσουν μια απόρρητη αποικία των Ναζί, και θα χρειαζόταν την μεταφορά στρατιωτικού εξοπλισμού και βαρέα εργαλεία εξόρυξης και κατασκευής σηράγγων.
Πράγματι τα εναπομείναντα μητρώα των γερμανικών ναυτικών βάσεων αναφέρουν, μαζικές μετακινήσεις τεχνικών υλικών για άγνωστη περιοχή και ότι αρκετά γερμανικά υποβρύχια γέμισαν με υψηλόβαθμα στελέχη των Ναζί που εγκατέλειψαν την Ευρώπη, βρίσκοντας καταφύγιο σε ένα μυστικό δίκτυο σε υπόγεια καταφύγια στην Neuschwabenland.
Γερμανοί επιστήμονες που αιχμαλωτίστηκαν από τους συμμάχους, ενώ το Βερολίνο βομβαρδιζόταν, αποκάλυψαν πως υπήρχαν απόρρητα έγγραφα, σχεδιαγράμματα και χάρτες που αφορούσαν πτητικά άγνωστα μηχανήματα σε σχήμα δίσκου και εγκαταστάσεις μια απόρρητης βάσης στην Ανταρκτική με όνομα Νέο Βερολίνο.
Η επιχείρηση Ηigh Jump
Οι Σύμμαχοι το 1947 θορυβήθηκαν ακόμη περισσότερο όταν πληροφορήθηκαν τις φήμες που ήθελαν τη βάση της Ανταρκτικής να λειτουργεί τουλάχιστον από το 1935, χάρη στις ενέργειες της ομάδας Βριλ που ήταν μια ανεξάρτητη ομάδα με τεράστια κεφάλαια που ασχολούταν με τις νέες τεχνολογίες αλλά και την εξέλιξη επαναστατικών φουτουριστικών εναέριων οχημάτων σε σχήμα δίσκου.
Σε μικροφίλμ, που εντοπίστηκαν σε γερμανικό υποβρύχιο με προορισμό της νότιες θάλασσες, αποκαλύφθηκε η ανωτερότητα των Γερμανών σε θέματα τεχνολογίας δηλώνοντας ότι ήταν τουλάχιστον 50 χρονιά μπροστά.
Οι Αμερικανοί οργάνωσαν μια ναυτική εκστρατεία με 48 πλοία, μεταξύ αυτών ήταν υποβρύχια, ένα αεροπλανοφόρο και ένα πλοίο που μετέφερε 200 αεροσκάφη. Επίσης συμμετείχαν 4.080 στρατιώτες υπό την ηγεσία του Ναυάρχου Ρίτσαρντ Μπερντ (Richard Byrd), του γνωστού εξερευνητή, με πρόφαση την εξερεύνηση της Ανταρκτικής. Στην πραγματικότητα ήθελαν να βρουν και να καταστρέψουν τη γερμανική βάση.
Η επίσημη ονομασία της εκστρατείας ήταν Highjump (OpHjp). Η αποστολή έφτασε τον χειμώνα του 1946-1947, και έληξε στα τέλη Φεβρουαρίου 1947.
Επισήμως η αποστολή Highjump ήταν να επεκταθεί η ανταρκτική ερευνητική βάση Little America. Ο Μπερντ είχε στη διάθεσή του οκτώ μήνες για να φέρει εις πέρας την αποστολή του, αλλά σε οκτώ εβδομάδες αναγκάστηκε να επιστρέψει με πολλές απώλειες σε μαχητικά αεροπλάνα! Τι είχε συμβεί;
Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν από άντρες της αποστολής, το Αμερικανικό Ναυτικό βρέθηκε αντιμέτωπο με ομάδα πραγματικών ιπτάμενων δίσκων. Στις αερομαχίες που ακολούθησαν με την άφιξη στην Ανταρκτική, καταστράφηκαν τέσσερα αεροπλάνα και αλλά 12 χάθηκαν.
Καθώς υστερούσαν σημαντικά από τη δύναμη πυρός των Γερμανών, οι αμερικανικές υπηρεσίες ανακάλεσαν την αποστολή.
Στις επίσημες αναφορές που κατατέθηκαν, τα τέσσερα αεροπλάνα που καταστράφηκαν φαίνεται να "παρουσίασαν τεχνικά προβλήματα και έπεσαν πάνω σε παγόβουνα".
Ο ναύαρχος Byrd είχε δώσει μια αναπάντεχη, συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα El Mercurio, στο Σαντιάγο, Χιλή στις 5 Μαρτίου 1947. Το δημοσίευμα έγραφε ότι "...ο Ναύαρχος Μπερντ (Byrd) δήλωσε σήμερα ότι ήταν επιτακτική ανάγκη για τις Ηνωμένες Πολιτείες να ξεκινήσει άμεσα μέτρα άμυνας κατά άγνωστων εχθρικών περιοχών. Ο ναύαρχος δήλωσε επίσης ότι δεν ήθελε να φοβίσει κανέναν, αλλά ήταν μια πικρή πραγματικότητα ότι σε περίπτωση ενός νέου πολέμου, οι ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες θα πρέπει να αμυνθούν από ιπτάμενα αντικείμενα, που έρχονται από τον πόλο με απίστευτες ταχύτητες.
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου ο ναύαρχος ανέφερε επίσης ότι σε ένα ταχέως συρρικνούμενο κόσμο οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούσαν πλέον να αντλήσουν κανένα αίσθημα ασφάλειας από την απομόνωσή της ή τη γεωγραφική απόσταση από ωκεανούς. Ο ναύαρχος επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την πεποίθησή του ότι ολόκληρη η ήπειρος της Ανταρκτικής πρέπει να παρακολουθείται στενά".
Όσο αφορά τον Ναύαρχο Μπερντ, όταν έφτασε στις ΗΠΑ πέρασε αρκετές εβδομάδες στα ανακριτικά γραφεία.
Όλα τα έγγραφα και το ημερολόγιό του εξαφανίστηκαν περιέργως. Ως ημερομηνία θανάτου του, στη Wikipedia, αναφέρεται η 11η Μαρτίου του 1957.
Τότε ο Αϊζενχάουερ είχε δηλώσει: ”Ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος δεν έχει τελειώσει ακόμα” και επιβεβαιώνεται από την ανησυχητική φράση του ναυάρχου Μπερντ, "στην περίπτωση ενός νέου πολέμου".
Τα τελευταία Τάγματα του Χίτλερ περιμένουν για τη χρυσή ευκαιρία τους
Ήδη από τη δεκαετία του 1950, φήμες άρχισαν να κυκλοφορούν ανάμεσα στους γερμανικούς εθνικιστικούς κύκλους που ήταν βέβαιοι ότι τα μεταπολεμικά ιπτάμενα οχήματα τύπου δίσκου που πετούσαν σε όλο των κόσμο ήταν στην πραγματικότητα γερμανικά υπερ-όπλα που ήταν υπό ανάπτυξη κατά τη διάρκεια του Τρίτο Ράιχ. (Τότε ας μη ξεχνάμε συνέβη και το περιστατικό του Roswell).
Μέχρι τα τέλη του 1970, νεοναζί συγγραφείς ισχυρίζονταν ότι η το θρυλικό Τελευταία Τάγμα, που είχε σκοπό να διαφυλάξει τα απόρρητα των ναζί μετά τον πόλεμο, ήταν σε ένα τεράστιο υπόγειο παράδεισο στην Ανταρκτική.
Οι William και Landig, δύο νέο-ναζί εκδότες και συγγραφείς, αναφέρουν με γεγονότα, ιστορίες και υποδείξεις την ναζιστική αναβίωση. Ορισμένοι αναφέρουν ότι, όταν οι Αμερικανοί απέτυχαν να χτυπήσουν την υπόγεια βάση των Γερμανών “Neuberchtesgarden” στην Ανταρκτική πραγματοποιήθηκαν χτυπήματα το 1958 υπό το πρόσχημα πυρηνικών δοκιμών.
Αυτό που επίσημα γνωρίζουμε είναι ότι, το 1958 ως μέρος της Επιχείρησης “Argus” έγιναν τρεις ατμοσφαιρικές πυρηνικές εκρήξεις. Οι δοκιμές αυτές ήταν πράγματι στο νότιο ημισφαίριο μεταξύ 2.300 και 3,500 χιλιόμετρα βόρεια της Maud Land. Φυσικά, άλλα αυτά μπορούν να είναι προϊόντα αχαλίνωτης φαντασίας αλλά κανένας δεν έχει αρνηθεί την παταγώδη αποτυχία της αποστολής Ηigh Jump και τις μαρτυρίες των πληρωμάτων ότι αντιμετώπισαν ανώτερα ιπτάμενα αντικείμενα στην Ανταρκτική.
Η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 23 Φεβρουαρίου 2006 και τη βρήκαμε εδώ: http://alien-ufo-sightings.com/ . Το δημοσίευμα, που μπορείτε να διαβάσετε στο σύνδεσμο, ισχυρίζεται ότι είναι μια έξοδος γερμανικών ιπτάμενων δίσκων στην Ανταρκτική. Δείτε ένα ενδιαφέρον ρωσικό ντοκιμαντέρ με ελληνικούς υπότιτλους:



πηγη 
ΠΗΓΗ
Διαβάστε περισσότερα » »

Ένα σκάνδαλο που αναδεικνύουν οι Γάλλοι και κρύβουν τα Ελληνικά καθεστωτικά κανάλια! - Βίντεο

Γιὰ περισσότερα ἀπὸ 35 χρόνια ἔκρυβαν μὲ τὸν καλύτερο τρόπο τὸν ὀρυκτὸ πλοῦτο τῆς Ἑλλάδος. Τώρα ποὺ πλέον τὸ ἄφησαν νὰ μαθευτῇ πουλοῦν τὴν γῆ μὲ τὴν ἐπαίσχυντη δικαιολογία τῆς δημιουργίας θέσεων ἐργασίας.
Γι᾽αὐτὲς τὶς κινήσεις χρειάζονται γραικύλοι καὶ μισέλληνες ποὺ κατόρθωσαν νὰ πλανήσουν τοὺς ἀνθρώπους ἐπὶ σειρᾷ ἑτῶν. Σὲ αὐτὴν τὴν κίνηση πρωταγωνιστὴς εἶναι ὁ Χρῆστος Πάχτας ἐκπρόσωπος τοῦ ἀπεχθοῦς εἴδους τῶν προδοτῶν τῆς πολυβασανισμένης Ἑλλάδος.
Τὰ Μέσα Μαζικῆς Ἐξαθλιώσεως ἢ ἀλλιῶς βοθροκάναλα, ἔπαιξαν κι αὐτὰ τὸν ὕπουλο ῥόλο τους γι᾽αὐτὴν τὴν ἐθνικὴ ἀπώλεια καὶ καταστροφὴ τοῦ περιβάλλοντος (συγκρίνετε τὰ λόγια τοῦ ἐθνικοῦ προδότη καὶ καταστροφέα ΓΑΠ γιὰ πράσινη ἀνάπτυξη καὶ τὸν ἀνθέλληνα Α. Σαμαρᾶ), μὴ ἀναδεικνύοντας τὸ θέμα ἀφήνοντας τοὺς λιγοστοὺς ἀνθρώπους τῆς περιοχῆς νὰ ἔλθουν ἀντιμέτωποι μὲ τοὺς ἀνεγκέφαλους τῶν ΜΑΤ στὴν προσπάθεια νὰ διεκδικήσουν τὸ δικαιό τους.
Ὅλοι ὅσοι γνώριζαν (δημοσιογράφοι καὶ μή) καὶ δὲν δημοσίευσαν τὸ θέμα, μαζὺ μὲ τοὺς ἀναλώσιμους πραιτωριανοὺς τῶν ΜΑΤ ἀνήκουν στὴν ἴδια κατηγορία τῶν προδοτῶν καὶ μαυραγοριτῶν.

Τα ορυχεία χρυσού Χαλκιδικής ξεπουλημένα στην Καναδική εταιρία ΕLDORADO GOLD κρύβουν και ενα άλλο μικρό σκάνδαλο....
Δώρο εκτάσεις γης με μπόνους ΧΑΛΚΟ στην επιφάνειά της, που δεν χρειάζεται καν σκάψιμο για να τον εξορύξεις!!!
Ενα ρεπορταζ τρομακτικό απο γαλλικό κανάλι που δεν θα δείτε ποτέ στην Ελληνική τηλεόραση....



logioshermes
ΠΗΓΗ
Διαβάστε περισσότερα » »

Η ταινία ιορδάνης ιορδανίδης ΑΞΙΖΕΙ !!! The Secret (Το Μυστικό)

Μικρογραφία





Διαβάστε περισσότερα » »

Πρωθυπουργός Σκοπίων: Όταν υπάρξει λογική πρόταση για το όνομα θα γίνει δημοψήφισμα

«Η γλώσσα μας έχει ρίζες στη σλοβενική γλώσσα»

Ιανουάριος 19, 2013.

Σκόπια.

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Νίκολα Γκρούεφσκι, σε συνέντευξή του «στο Κανάλ 5» εμφανίστηκε κατηγορηματικός  ότι θα προσφύγει σε δημοψήφισμα.


 «Όταν τεθεί μία λογική πρόταση  στην επίλυση της διαφωνίας του ονόματος,  θα καταφύγουμε σε δημοψήφισμα για την αλλαγή του ονόματος γιατί συνδέεται άμεσα με την αλλαγή της ταυτότητας», είπε.

Ο Νίκολα Γκρούεφσκι ήταν κατηγορηματικός  στο ότι «Στη ‘Μακεδονία’ ζούνε ‘Μακεδόνες’» και δεν αποδέχθηκε ότι η λέξη ‘Μακεδόνες’ σημαίνει ότι ο πληθυσμός είναι Σλάβοι ή αρχαίοι Μακεδόνες.

Σύμφωνα με τον Σκοπιανό πρωθυπουργό «Οι ‘Μακεδόνες’ και η γέννηση του έθνους τους έχουν ρίζες σε πολλούς πολιτισμούς των προηγούμενων αιώνων»
Ο Γκρούεφσκι είπε ότι «η σλαβική γλώσσα των Σκοπίων έχει τις ρίζες της στην σλοβενική γλώσσα και ότι αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί και είναι ο λαός είναι υπερήφανος για αυτό», είπε.

Πρόσθεσε, ακόμη, ότι το πρόβλημα με το ζήτημα της ονομασίας πρέπει να  περατωθεί, αλλά, «χωρίς συνέπειες για το λαό του κράτους των Σκοπίων».

-   
echedoros-a.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Κρατώντας τον Ελληνισμό ζωντανό, στα βάθη της Συρίας! - ΒΙΝΤΕΟ

Κρατώντας τον Ελληνισμό ζωντανό, στα βάθη της Συρίας! - ΒΙΝΤΕΟ Έχουν γραφτεί πολλά για "ξεχασμένους Ελληνες" απανταχού της γης. Για Ελληνες που για διάφορους λόγους και αιτίες, αποκόπηκαν από την μητροπολιτική Ελλάδα. Μια περίπτωση είναι και οι Ελληνόφωνοι Κρητικοί της Συρίας!
Ο σουλτάνος Αμπντούλ Χαμίτ στα τέλη του 19ου αιώνα, τους "εξόρισε" από την Κρήτη στη Συρία, γιατί παρότι μουσουλμάνοι (εξισλαμισθέντες πιθανόν από παιδομάζωμα), συνεργάζονταν με τους Χριστιανούς, εναντίον των Τούρκων . Αυτοί όμως, όχι μόνο κρατούν την γλώσσα, έθιμα και παραδόσεις, αλλά ακόμα και σήμερα δηλώνουν περήφανοι για την καταγωγή τους!
ellhnismos_2
Διωγμένοι από τον τόπο τους μοιράστηκαν μεταξύ Λιβάνου και Συρίας. Σήμερα περίπου 7.000 ζουν στο Λίβανο και 3.000 στο χωριό Χαμιντιέ στη Συρία. Το χωριό βρίσκεται στην παράκτια ζώνη λίγα χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα με το Λίβανο. Όπως λένε χαρακτηριστικά : "μας χώρισαν μια φορά από τους συγγενείς μας, κι άλλη μία στα σύνορα Λιβάνου - Συρίας".

Στο βίντεο που ακολουθεί, δείτε ένα παλιό, αλλά εκπληκτικό ντοκιμαντέρ του Δημήτρη Μανωλεσάκη που ταξίδεψε στο χωριό, και κατέγραψε το αντάμωμα των Συρο-κρητικών με Κρήτες στο νησί.


goodstory
Διαβάστε περισσότερα » »

Η τρομοκρατική επίθεση στο Mall στα ΜΜΕ όλου του κόσμου

Αίσθηση διεθνώς προκάλεσε το τρομοκρατικό χτύπημα στο εμπορικό κέντρο "Τhe Mall Athens". Αναφορές στην κρίση που τροφοδοτεί τη βία (Pics)
Το Reuters το οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά ότι η Ελλάδα βρίσκεται στην έκτη χρονιά ύφεσης γεγονός που έχει τροφοδοτήσει την οργή και τα "τυφλά" χτυπήματα κατά τραπεζών, με τους Έλληνες πολίτες να φέρονται κατά της πολιτικής τάξης που έχει φέρει τη χώρα σε αυτή την κατάσταση.
Το πρακτορείο έκανε λόγο για ένα χτύπημα που ακολούθησε μία σειρά επιθέσεων σε δημοσιογράφους, οργανισμούς και πολιτικά πρόσωπα, καθώς και στα κεντρικά του κυβερνώντος κόμματος της ΝΔ, αυξάνοντας τις ανησυχίες της κυβέρνησης για έξαρση της πολιτικής βίας.
"Έκρηξη βόμβας με δύο τραυματίες σε εμπορικό κέντρο της Αθήνας" ανέφερε με τη σειρά του το Associated Press, επισημαίνοντας τις λεπτομέρειες της επίθεσης, τα προειδοποιητικά τηλεφωνήματα και τους τραυματισμούς. Το πρακτορείο τόνισε ότι δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης μέχρι στιγμής, ενώ έκανε λόγο και για τις επιθέσεις των προηγούμενων ημερών. "Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να πρόκειται για τα ίδια άτομα που επιτέθηκαν στα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας".
H Huffington Post επισημαίνει ότι οι επιθέσεις σε ΑΤΜ τραπεζών είναι ένα συχνό φαινόμενο για τη χώρα, ωστόσο "χτύπημα" σε εμπορικό κέντρο μέχρι σήμερα δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά.
Η Wall Street Journal αναφέρεται στο περιστατικό λέγοντας ότι της έκρηξης "προηγήθηκαν δύο τηλεφωνικές προειδοποιήσεις σε ενημερωτικά μέσα".
Η εφημερίδα επικαλείται αστυνομικές πηγές και σημειώνει ότι επρόκειτο για μικρής ισχύος έκρηξη, που προκάλεσε μικροζημιές. Παράλληλα, γίνονται αναφορές στα προηγούμενα περιστατικά βίας.
Και στο γερμανικό Τύπο η είδηση φιγουράρει στα πρωτοσέλιδα με την Bild να αναφέρει ότι οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής στρέφουν τις έρευνές τους προς όλες τις κατευθύνσεις.

news247
Διαβάστε περισσότερα » »

5,5 εκατ. ευρώ σε 4 χρόνια για τα ταξίδια των βουλευτών στο εξωτερικό

Εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για τα ταξίδια των βουλευτών στο εξωτερικό. Ποιος παίρνει τη μεγαλύτερη εκτός έδρας ημερήσια αποζημίωση
Με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ επιβαρύνεται ο προϋπολογισμός της Βουλής και κατά συνέπεια ο φορολογούμενος από τα εκατοντάδες κοινοβουλευτικά ταξίδια που πραγματοποιούνται ετησίως με αφορμή επιλεγμένες συναντήσεις ή συνεδριάσεις.
Σε αρκετές περιπτώσεις, όπως αναφέρει δημοσίευμα του Έθνους της Κυριακής, οι βουλευτές συνοδεύονται από τις/τους συζύγους του, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει βόλτες στην πόλη, περιήγηση στα αξιοθέατα και ψώνια.
Όπως σημειώνεται, στις περισσότερες περιπτώσεις, οι βουλευτές τηρούσαν τους τύπους, πληρώνοντας οι ίδιοι το εισιτήριο των συντρόφων τους, ωστόσο, στη συνέχεια τα ζεύγη απολάμβαναν τα προνόμια της "φιλοξενίας" με χρήματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου.
Στα ταξίδια αυτά, σύμφωνα με το Έθνος της Κυριακής, ο κάθε βουλευτής παίρνει ημερήσια εκτός έδρας αποζημίωση, η οποία κατά μέσο όρο ανέρχεται στα 120 ευρώ.
Τις περισσότερες φορές στις κοινοβουλευτικές αποστολές, ιδιαίτερα στις πολυπληθείς από πλευράς βουλευτών, συμμετέχουν και υπάλληλοι της Βουλής, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις διμερείς επαφές και λύνουν διάφορα διαδικαστικά θέματα που μπορεί να προκύψουν.
Και για εκείνους όλα τα έξοδα καλύπτονται από τη Βουλή, ενώ επίσης δικαιούνται ημερήσια αποζημίωση ανάλογα με τη θέση και τον βαθμό του υπαλλήλου.
Η ημερήσια αποζημίωση για παράδειγμα φτάνει για τον διπλωματικό σύμβουλο της Βουλής τα 110 ευρώ, για προϊστάμενους και διευθυντές τμημάτων τα 95 ευρώ, ενώ για απλούς διερμηνείς και υπαλλήλους άλλων ειδικοτήτων τα 75 ευρώ.
Η μεγαλύτερη αποζημίωση αντιστοιχεί στον πρόεδρο της Βουλής, που φτάνει τα 170 ευρώ την ημέρα. Υπολογίζεται πως κατά μέσο όρο το 2012 ξοδεύτηκαν από τη Βουλή πάνω από 163.000 ευρώ μόνο για την ημερήσια αποζημίωση των μελών των κοινοβουλευτικών αποστολών.
Εντός του 2012, σύμφωνα με τα στοιχεία της Βουλής, πραγματοποιήθηκαν 272 κοινοβουλευτικές αποστολές.
Από αυτές, οι 168 ήταν για τη συμμετοχή των Ελλήνων βουλευτών σε συνεδριάσεις κοινοβουλευτικών οργανισμών, όπως το Συμβούλιο της Ευρώπης στο Στρασβούργο, το COSAC όπου συναντώνται οι πρόεδροι των επιτροπών για την εξωτερική πολιτική και την ασφάλεια, αλλά και συναντήσεις στο πλαίσιο της λειτουργίας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών.
Οι 87 κοινοβουλευτικές αποστολές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της λειτουργίας του ΝΑΤΟ, με κύριο προορισμό τις ΗΠΑ, όπως επίσης και για τις ανάγκες του Οργανισμού για την ασφάλεια και τη συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), αλλά και για τη Διακοινοβουλευτική Ένωση (IPU). Οι υπόλοιπες 17 κοινοβουλευτικές αποστολές εντός του 2012 πραγματοποιήθηκαν για τον απόδημο Ελληνισμό και, συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού, αλλά και της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης για την Ορθοδοξία.
Αξίζει να σημειωθεί πως στις κοινοβουλευτικές αποστολές μπορεί να συμμετέχουν από ένας μέχρι και 14 βουλευτές, ενώ συνήθως ο μέσος όρος συμμετοχής βουλευτών σε αποστολές στο εξωτερικό είναι 4-5 βουλευτές.
Μετά πάντως τις εκλογές και την αύξηση των κοινοβουλευτικών κομμάτων από 5 έως 7, οι αποστολές των βουλευτών στο εξωτερικό είναι πολυπληθέστερες σε σχέση με την προηγούμενη Βουλή, αφού θα πρέπει να καλύπτεται η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση όλων των κομμάτων.
Όπως αναφέρεται επίσης, για τους περισσότερους από τους βουλευτές τα συγκεκριμένα ταξίδια αποτελούν ευχάριστα διαλείμματα στην καθημερινότητά τους, ενώ συχνό είναι και το φαινόμενο – όπως λένε οι ίδιοι οι βουλευτές – πολλές φορές τα μέλη των αποστολών να επιλέγονται με τέτοιο τρόπο ώστε να ταιριάζουν τα... χνώτα τους και να είναι πιο ευχάριστο το ταξίδι.

news247
Διαβάστε περισσότερα » »

Τα βαρέα μέταλλα βρήκαν τον δάσκαλό τους

Τα βαρέα μέταλλα κληρονομούνται από την μαμά μας, όταν μας έχει μέσα της, και στην διάρκεια της ζωής μας συνεχίζουμε να απορροφούμε, μόλυβδο , υδραγυργο και άλλα, που βρίσκονται στα φυτοφάρμακα, στα ζιζανιοκτόνα, στα σφραγίσματα στα δόντια μας.


Όπως και σε κάποια εμβόλια με αλουμίνιο η/ και υδράργυρο, και στο καυσαέριο, δημιουργώντας έτσι μέσα στο σώμα μας έναν ατελείωτο νοσηρό κύκλο, αφού τα βαρέα μέταλλα, σε γενικές γραμμές δεν αποβάλλονται από τον οργανισμό, όση αποτοξίνωση και να κάνει κάποιος, και θεωρούνται μια από τις αιτίες για πολλές χρόνιες ασθένειες όπως πονοκέφαλοι, σκλήρωση κατά πλάκας, αλζχάιμερ, κλπ

Κάποιες τροφές, όπως το σκόρδο, το κρεμμύδι (βιολογικά πάντα) και κάποια ψάρια του βυθού (όχι σαρκοβόρα), βοηθούν στην απομάκρυνση των βαρέων μετάλλων, γιατί αυτά, έλκονται από το θείο που περιέχουν.
Ταυτόχρονα, αποφεύγουμε τα όξινα φρούτα και λαχανικά όπως η τομάτα, το λεμόνι το ακτινίδιο.
Η παρουσία των βαρέων μετάλλων στον οργανισμό χαλάει το ενζυματικό σύστημα και μεταμορφώνει λίπη σε πολυακόρεστα.

Καλό είναι λοιπόν , καθημερινά να καταναλώνουμε έλαιο evening primrose (ηράνθεμο, νυχτολούλουδο), πασατέμπο, φουντούκια και λιναρόσπορο για αναπλήρωση.
 
Το αυγό, είναι μια έξοχη λύση, αν είναι ωμό και βιολογικό. Τα μη βιολογικά αυγά είναι πραγματική χημική χωματερή της κότας, η οποία καθαρίζει με αυτόν τον τρόπο τον οργανισμό της από τις τροφές που τρώει.
Το αυγό περιέχει συστατικά που καταστρέφονται με την θερμότητα και ο κρόκος περιέχει πρωτεΐνες ενωμένες με θείο, οι οποίες με την βράση, μεταμορφώνονται σε χοληστερόλη. 

H ιστορία λέει, ότι η κλορέλα, (και πιο συγκεκριμένα οι ιδιότητες της), ανακαλύφθηκαν τυχαία, όταν κάποιοι ερευνητές ανακάλυψαν ότι αυτό το φύκι, ήταν η κύρια αιτία της καλής υγείας των γιαπωνέζων, στην Χιροσίμα και το Ναγκασάκι.
Η αλήθεια είναι ότι η Κλορέλα είναι ένας πραγματικός μαγνήτης των βαρέων μετάλλων και γι αυτό χρειάζεται μεγάλη προσοχή στον τρόπο παρασκευής της.


Ο ‘Οττο Warburg, κάτοχος του Νόμπελ το 1919, ανακάλυψε τις ιδιότητες της μέσα από τις έρευνες του στην χλωροφύλλη και την φωτοσύνθεση.


• Βοηθάει στις συσπάσεις του εντέρου, αναδομεί την κυτταρική δομή του, ξαναφτιάχνει την χλωρίδα, και απορροφά τα δηλητήρια. Όσοι ξέρουν το πόσο σημαντικό είναι το έντερο να είναι καθαρό (εκεί χωνεύονται πλέον όλες οι τροφές μας-αφού δεν μασάμε-εκτός από τις πρωτεΐνες, και από κει θεωρητικά φεύγουν όλες οι βλαβερές τοξίνες του σώματος. Ένα βρώμικο έντερο, επιτρέπει στο αίμα να επιστρέψει στα κύτταρα με βλαβερές ουσίες.)
• Βοηθάει τον εγκέφαλο, το συκώτι γιατί η ποσότητα της σε χλωροφύλλη οξυγονώνει τον οργανισμό και τον αναζωογονεί. Με την διεγερτική δράση της στα ερυθρά αιμοσφαίρια, βοηθάει στην αναιμία.
• Αποτοξινώνει τον οργανισμό από αλκοόλ, τοξίνες και κυρίως, από τα βαρέα μέταλλα, γι’ αυτό και οι συνθήκες παραγωγής της πρέπει να είναι άψογες.
• Ηρεμεί, βοηθάει στην ανάπτυξη, διεγείρει τον μεταβολισμό, και την παραγωγή ενζύμων.



Όλα σχεδόν τα ψάρια σήμερα έχουν μεθυλιωμένο υδράργυρο. Συνίσταται να βάζετε στο τέλος της βράσης τους (για να μείνουν οι πρωτεΐνες άθικτες), δυο κουταλάκια, κλορέλα σε σκόνη.
Η σύνθεση της κλορέλα είναι 50% πρωτεΐνες. Έχει ίνες, βιταμίνες και Β12 που συνήθως βρίσκουμε μόνο στο κρέας, άλατα, και κυρίως, χλωροφύλλη. Δεν έχει καταγραφεί πουθενά υπερδοσολογία, αν και έχουν αναφερθεί στην ακαταλληλότητα της σε περίπτωσης χαμηλού ph (-όξινου -) Η κλορέλα εντείνει το φαινόμενο με αποτέλεσμα να υποστούμε απασβέστωση και άλλη απώλεια βασικών αλάτων από τον οργανισμό).

Έτσι προτιμάται ένα μίγμα κλορέλας και σπιρουλίνα, η οποία φέρνει μια πιο ισορροπημένη λύση, (εκτός αν έχουμε τον χρόνο, και το μέσο να κάνουμε ένα ειδικό τεστ- mineralogramme-του οργανισμού, το οποίο θα καθορίσει τι ακριβώς χρειαζόμαστε.)
Η σπιρουλίνα, έχει λιγότερη χλωροφύλλη, όμως η σύνθεση της είναι ανώτερη σε ιχνοστοιχεία, και άλατα. Αποτοξινώνει και βοηθάει και αυτή στην αποβολή των βαρέων μετάλλων.

Η κλορέλα με σπιρουλίνα υπάρχει σε μαγαζιά βιολογικών προϊόντων όπως κα σε φαρμακεία, και η δοσολογία της αρχίζει αργά, λίγες ταμπλέτες την πρώτη μέρα, (4-5) τις οποίες αυξάνουμε καθημερινά έως ότου να καταναλώνουμε 13-16 την ημέρα και σε μερικές περιπτώσεις περισσότερο.

Σε κάποιες περιπτώσεις όπου υπάρχει δυσανεξία με το φαγητό (πχ με γαλακτοκομικά προϊόντα), συνιστάται να χορηγούνται οι ταμπλέτες, μακριά από την ώρα του φαγητού, ενώ σε άλλες περιπτώσεις, συνιστάται μισή ώρα πριν.
Η κούρα κρατάει γύρω στους 4 μήνες, και η συνιστώμενη δόση είναι-σε γενικές γραμμές, 3 με 5 γραμμάρια την ημέρα, (10 με 15 δισκία των 30mg).
Δεν έχει ιδιαίτερη μυρωδιά ή γεύση και μπορείτε να βρείτε και μακαρόνια με σπιρουλίνα για συμπλήρωμα.

Η σπιρουλίνα και η κλορέλα είναι :
Ικανές να τετραπλασιαστούν σε 24 ώρες.
Ικανές να διατηρήσουν την ανθρώπινη ζωή από μόνες τους επ’ αόριστο, θεωρούνται μια από τις πιο φυσικές πλήρες τροφές.
Τετραπλασιάζουν την ανάπτυξη της χλωρίδας του σώματος.
Αυξάνουν την άμυνα του οργανισμού και την ανάπτυξη των παιδιών.

Πηγές:
Chlorella, the emerald food. Dhyana Bewicke
http://couleurs-de-la-vie.blog4ever.com/blog/lirarticle-69322-295683.html
http://www.biochlorella.com/french/colonf.html
http://www.crottaz.ch/amalgames/dl/ML_Posologie.pdf
http://www.crottaz.ch/amalgames/dl/ML_Posologie.pdf
http://sandyallred.net/_wsn/page2.html

Το άρθρο έχει πληροφοριακό χαρακτήρα, συμβουλεύεστε πάντα τον γιατρό σας.


 fe-mail.gr

Το Άγριο Σκόρδο είναι αποτελεσματικό για τον καθαρισμό του αίματος, του στομάχου και των εντέρων. Απαλλάσσει τον οργανισμό από τα επίμονα κατάλοιπα του μεταβολισμού, καταστρέφει και απομακρύνει τις δηλητηριώδεις ουσίες, ιδιαίτερα από τον νευρικό ιστό, χρήσιμη ιδιότητα για αυτοάνοσες παθήσεις.

Ο Κορίανδρος είναι γενικά επωφελής για το νευρικό σύστημα. Χρησιμοποιείται θεραπευτικά ως βότανο που βοηθά και καταπραΰνει το πεπτικό σύστημα. Έχει την ικανότητα να περνά τον αιματο-εγκεφαλιδικό φραγμό και να καθαρίζει τους ιστούς από τοξίνες, φαρμακευτικές ουσίες, χημικές ουσίες, βαρέα μέταλλα. 



www.metapharm.gr
 
eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ Η ΕΛΛΑΔΑ!! ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΔΙΕΘΝΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ!! ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΚΟΥΕΙ; ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;

«Η τροπολογία τραυματίζει τις σχέσεις του επίσημου κράτους με τη Μουσουλμανική κοινωνία της Θράκης». Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση της αυτοαποκαλούμενης «τουρκικής μειονοτικής κίνησης για τα ανθρώπινα και μειονοτικά δικαιώματα», η οποία σχολιάζει την απόφαση της ελληνικής Βουλής περί διορισμού των Ιμάμηδων στα Τζαμιά της Θράκης.

Στην ίδια ανακοίνωση, γίνεται λόγος για «αδίστακτη......επέμβαση στα εσωτερικά θέματα επιλογής θρησκευτικών λειτουργών που δεν έχει παρατηρηθεί ούτε από τα πιο εχθρικά προς τους Μουσουλμάνους καθεστώτα του πλανήτη»! Εκφράζεται δε η προειδοποίηση, ότι η τροπολογία «θα καταγγελθεί σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Αναλυτικά η εν λόγω ανακοίνωση έχει ως εξής:..

«Η Τουρκική Μειονοτική Κίνηση για τα Ανθρώπινα και Μειονοτικά Δικαιώματα καταγγέλλει το ωμό και απροκάλυπτο συνταγματικό πραξικόπημα της Βουλής των Ελλήνων σε βάρος του θεμελιώδους δικαιώματος Θρησκευτικής Ελευθερίας.

Με την επαίσχυντη απόφαση της Βουλής να διορίζονται από το κράτος θρησκευτικοί λειτουργοί (Ιμάμιδες) στα τζαμιά, καταλύθηκε πλήρως η θρησκευτική ουδετερότητα της ελληνικής Πολιτείας, γεγονός που έχει άμεσες και δραματικές συνέπειες για το ανθρώπινο δικαίωμα της θρησκευτικής ελευθερίας.

Η θεσμική και ιστορική ασέβεια που επιδείχτηκε από τους βουλευτές των κομμάτων που ψήφισαν τις συγκεκριμένες νομοθετικές διατάξεις δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία των σχέσεων του Ισλάμ όχι μόνο με το ελληνικό κράτος (που τουλάχιστον έως τώρα τηρούσε κάποια προσχήματα) αλλά και με καμία άλλη προηγμένη χώρα της Ευρώπης, αφού τόσο αδίστακτη επέμβαση στα εσωτερικά θέματα επιλογής θρησκευτικών λειτουργών δεν έχει παρατηρηθεί ούτε από τα πιο εχθρικά προς τους Μουσουλμάνους καθεστώτα του πλανήτη.

Οι βουλευτές των συγκυβερνώντων κομμάτων(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) καθώς και οι ακροδεξιοί Ανεξάρτητοι Έλληνες μαζί με τους φασίστες της Χρυσής Αυγής διέπραξαν ένα βαρύ αντιδημοκρατικό ολίσθημα που τραυματίζει τις σχέσεις του επίσημου κράτους με τη Μουσουλμανική κοινωνία της Θράκης.

Είναι απορίας άξιον για το ποιες αστείες και φτηνές δικαιολογίες θα βρει από δω και μπρος η ελληνική κυβέρνηση όταν η αδίστακτη αυτή επέμβαση σε καθαρά θρησκευτικού χαρακτήρα εσωτερικά θέματα της μειονότητας καταγγελθεί σε όλους τους διεθνείς οργανισμούς προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων».



πηγη
eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! H φαρμακευτική εταιρεία Merck παραδέχεται έγχυση καρκινικών ιών σε εμβόλια!!

Ναι, ο καρκίνος έχει εξαπλωθεί μέσω ιών του καρκίνου και προτού να πείτε ότι είναι λάθος διαβάστε εδώ:http://biology.about.com/od/virology/ss/cancer-viruses.htm

Αυτή η εκπληκτική λογοκριμένη συνέντευξη διενεργήθηκε από τον ιατρικό ιστορικό Edward Shorterγια την δημόσια τηλεόραση WGBH (Βοστώνη) και Blackwell Science κόπηκε από την The Health Century λόγω της τεράστιας ευθύνη της – η παραδοχή ότι τα εμβόλια της φαρμακευτικής εταιρείας Merck έχει παραδοσιακά ενχύσει ιούς του καρκίνου (SV40 και άλλους) σε ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Αυτό το τομέας αυτός που έχουμε εμπιστοσύνη, ψεύδεται: Η CIA, Hollywood & Βιοτρομοκρατία, παράγονται και διανέμονται ελεύθερα στους καταναλωτές.
Ο ειδικός της υγείας, ο Δρ Leonard Horowitz, χαρακτηρίζει ως κορυφαίο ειδικό των εμβολίων στον κόσμο, τον Δρ Maurice Hilleman, που εξηγεί γιατί τα εμβολία της Merck εξάπλωνουν το AIDS, την λευχαιμία και άλλες φρικιαστικές πληγές σε όλο τον κόσμο.

Αξίζει να το δείτε γιατί λέει αναλυτικά τι μας βάζουν στο σώμα μας με τα εμβόλια οι φαρμακοβιομηχανίες!L1
ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΙΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ, Δρ Leonard Horowitz

Δείτε το βίντεο



Πηγή
eleftheriskepsii
Διαβάστε περισσότερα » »

Η Ε.Ε. ΤΗΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ:



Αφορμή του παρόντος άρθρου έδωσε η συμπεριφορά της σημερινής Σιωνιστικής Γερμανίας μέσα στην Ε.Ε. σαν οικονομική ηγέτιδα δύναμη. Την αποκαλούμε Σιωνιστική Γερμανία διότι είναι πιστή στη Σιωνιστική παγκόσμια κυβέρνηση, αφού εκτελεί τις εντολές αυτής.

Δυστυχώς για τη Γερμανία που ξέραμε, τη σημερινή πολιτική ηγεσία της χώρας αυτής τη καπέλωσε η παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση.

Μερικοί Έλληνες αφελώς και επιπολαίως σκεπτόμενοι θεωρούν ότι οι σημερινοί Σιωνιστές Γερμανοί είναι συνέχεια της λευκής αρίας φυλής των Βίκινγκ, Ούννων, Γότθων& Βησιγότθων, που κατά τη διαδρομή της ιστορίας εξελίχθηκαν στο Α! & Β! Ράϊχ του Βίσμαρκ, μέχρι το Γ! Ράϊχ του Χίτλερ, και ούτω εθεμελίωσαν την πάλαι ποτέ γνωστή σε όλους ιστορική Γερμανία.

Ας καταλάβουν επιτέλους ότι η σημερινή Γερμανία, με τους σημερινούς Σιωνιστές πολιτικούς, κατάντησε να είναι η Σιωνιστική Γερμανία, με ότι αυτό σημαίνει και συνεπάγεται, όργανο της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π

. & Παγκοσμιοποίησης, όργανο του διεθνούς Σιωνισμού της σημιτικής φυλής, αφού απεμπόλησαν και απαρνήθηκαν την εθνική ταυτότητα των προγόνων τους. Η κυρία Μέρκελ, οι υπουργοί της, και οι ανά την υφήλιο πρέσβεις της, -κατά το πρότυπο των Σιωνιστικών ΗΠΑ- έγιναν όργανα των Σιωνιστών σημιτών Παντοκρατόρων Εξουσιαστών Rothschilds & Rockefellers, δηλαδή «τρώνε καρπαζιά», κατά το κοινώς λεγόμενο, από τους ηγέτες της παγκόσμιας διακυβέρνησης, σαν τα δικά μας τα λαμόγια, πιόνια και μαριονέτες πολιτικούς.

Αυτό αποδεικνύεται από τις πολιτικές τους.

Η Καγκελάριος κυρία Μέρκελ, και οι υπουργοί της Σόϊμπλε κ.λ.π. δεν κάνουν βήμα εάν δεν διαταχθούν, και εάν δεν πάρουν γραμμή από το διεθνές κατεστημένο του Σιωνιστή σημίτη Rothschild.

Ο πολύς και βαρύγδουπος για μας Σόϊμπλε, που τόσο ταλαιπώρησε την Ελλάδα, είναι ένα απλό πιόνι της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.

Θα τρίζει ο τάφος των ηγετών του Γ! Ράϊχ επί τη θέα των Σιωνιστών αχυρανθρώπων της Μέρκελ. Είναι επίορκοι της πραγματικής ιστορικής Γερμανίας όπως τη γνωρίσαμε. Η κυρία Μέρκελ θυγατέρα πάστορα της Σιωνιστικής Προτεσταντικής εκκλησίας, εξελίχθηκε σε Καγκελάριο της Σιωνιστικής Γερμανίας. Η Καγκελάριος Μέρκελ, (αυτό το τίτλο έφεραν οι μεγάλοι ηγέτες της ιστορίας της Γερμανίας) , πρώην κάτοικος της Ανατολικής Κομμουνιστικής Γερμανίας, και μέλος της Κομμουνιστικής νεολαίας του Έρικ Χόννεκερ, (ΜΜΕ), σήμερα είναι στην υπηρεσία του Καπιταλιστικού Σιωνιστικού συστήματος της Σιωνιστικής Δύσης, ενώ πρώτα ήταν στην υπηρεσία του Κομμουνιστικού Σιωνισμού της Ανατολής. Πήδησε από το ένα στρατόπεδο, στο άλλο.

Το ίδιο και η σοσιαλιστική αντιπολίτευση της σημερινής Γερμανίας είναι στην εξυπηρέτηση της παγκοσμιοποίησης των Κοσμοκρατόρων.

Από κοντά και ο βιετναμέζος αντικαγκελάριος Ρέσλερ.

Όπου ακούτε Κομμουνισμός & Σοσιαλισμός είναι δημιουργήματα του Σιωνισμού, των σοφών της Σιών.

Όλες αυτές οι πολιτικές δυνάμεις, έχουν μετατρέψει τη σημερινή Γερμανία σε μια χώρα Σιωνιστική, όργανο της παγκόσμιας διακυβέρνησης των οικογενειών Rothschild & Rockefellers & τέκνων.

Εάν η Μέρκελ & συνοδεία, δεν ήταν πιόνι του μεγάλου αφεντικού δεν θα υπήρχε, με κοινή λογική. Στηρίζεται στις επιθυμίες των Σιωνιστών Πλανηταρχών. Η Προτεσταντική Σιωνιστική εκκλησία της Γερμανίας επίσης την στηρίζει. Ο Γερμανός Πάπας Βενέδικτος Ράτσιγκερ, σαν Νεοταξίτης και ένθερμος προωθητής της Σιωνιστικής ιδέας, και θεμέλιος στύλος της παγκόσμιας διακυβέρνησης, επίσης στηρίζει το καθεστώς Μέρκελ. Η όλη Καθολική Σιωνιστική εκκλησία στηρίζει τους Σιωνιστές πολιτικούς της Γερμανίας. Σήμερα η Γερμανία ευρίσκεται μέσα στην αγκαλιά μιάς Σιωνιστικής μέγγενης, σαν την Ελλάδα, και την Ε.Ε. Σε τι διαφέρουν οι Γερμανοί από εμάς;;; αφού και οι δύο λαοί είμαστε δούλοι του ιδίου αφεντικού, απλώς οι Γερμανοί τυγχάνουν της ευνοίας και ευδαιμονίας του μεγάλου αδελφού.

Εκείνο που χρειάζεται είναι το «Γνώθι σ’ αυτόν» για τους Γερμανούς, που όπως φαίνεται το έχουν χάσει, αφού τα μεγάλα αφεντικά με εύνοια απλώς τους χρησιμοποιούν για τα σχέδιά τους, καθυπόταξης και αρπαγής του πλούτου των λαών, και εφαρμογή της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης. Απλώς οι Γερμανοί άλλαξαν ηγέτη, και από Χίτλερ, σήμερα λέγεται Ρότσιλντ & Ροκφέλερ της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.

Πρώτα είχαμε τη Ναζιστική Γερμανία, σήμερα έχουμε τη Σιωνιστική Γερμανία. Αυτό ας το καταλάβουν καλά οι Γερμανοί, και να μη το παίζουν αφεντικά, είναι απλώς όργανα με εύνοια, προς κατάκτηση αλλότριων στόχων και σκοπών. Τους χρησιμοποιούν και δεν το έχουν καταλάβει!!! Η πολιτική ηγεσία της Ε.Ε. & ΗΠΑ, είναι όλοι τους σκεύος εκλογής των ηγετών της Ν.Τ.Π. και της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Ο Πρόεδρος της Ε.Ε. Χέρμαν Βαν Ρομπάϊ είναι σκεύος εκλογής, το ίδιο και ο Ιωσήφ Μπαρόζο εκλεκτό τέκνο του διεθνούς Σιωνισμού, από κοντά και τα άλλα στελέχη της Ε.Ε. (Όλι Ρεν, Γιούνκερ, κ.λ.π.)

Όλοι οι Βασιλείς, Πρόεδροι, Πρωθυπουργοί & υπουργοί, των κρατών-μελών της Ε.Ε. & ΗΠΑ, είναι μαριονέτες της παγκόσμιας Σιωνιστικής

Διακυβέρνησης, με άρχουσα τάξη το Λευκό Οίκο, το ΝΑΤΟ, και τα Βασίλεια Αγγλίας & Ολλανδίας. Ειδικά το Βασίλειο της Ολλανδίας είναι φωλεά-γιάφκα του Σιωνισμού μέσα στην Ευρώπη.

Οι ΗΠΑ & Ολλανδία είναι η δεύτερη Σιών, σε Αμερική και Ευρώπη αντίστοιχα. Όλοι αυτοί δουλεύουν για τη παγκόσμια διακυβέρνηση σαν τους δικούς μας Jeffrey No:1 & Jeffrey No:2 & Βουβουζέλους.

Όλοι αυτοί μαζί εκπορεύουν όλες τις εντολές της παγκόσμιας Δικτατορίας, προς τις τοπικές κυβερνήσεις.

Η Ε.Ε. είναι μια μεγάλη Σιωνιστική απάτη, λέει ο Άγγλος Ευρωβουλευτής Nigel Farage. Mέσα σ’ αυτή την απάτη είναι εγκλωβισμένη και η Ελλάς. Το Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο δεν ψηφίζει, και δεν ανακαλεί νόμους, οι νόμοι προέρχονται από την ανωτάτη ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, απλώς τα πιόνια οι Ευρωβουλευτές τους ψηφίζουν, όπως κάνουν και τα δικά μας πιόνια οι βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου, αντιστάσεως μη ούσης, αφού ψηφίζουν «τυφλοίς όμμασι», και παίζουν θέατρο και φαρσοκωμωδίες με τις κάλπες ξεφτιλίζοντας το σύνταγμα, για να προστατέψουν τα δικά τους πολιτικά λαμόγια. Το ερώτημα είναι όχι πόσες κάλπες θα στήσουν, αλλά πόσες κρεμάλες, για τους δοσίλογους πολιτικούς καταστροφείς!!!

Αποκαλούμε τη παγκόσμια διακυβέρνηση Δικτατορία, διότι οι ηγέτες δεν εκλέχθηκαν από τους λαούς του πλανήτη, αλλά η ομάς αυτή κατά τη διαδρομή των αιώνων, συγκέντρωσε τεράστιες οικονομικές δυνάμεις στα χέρια της, τόσες όσες να μπορεί να εκλέγει & διορίζει Βασιλείς & Άρχοντες των διαφόρων κρατών της Γης, με άρχουσα τάξη τις Σιωνιστικές ΗΠΑ & τη Σιωνιστική Ε.Ε. της Σιωνιστικής Γερμανίας.

Οι μόνες δυνάμεις που ξεφεύγουν ακόμη είναι η Ρωσία & Κίνα, γιαυτό η αντιπαλότης σήμερα. Ελπίζω Ρωσία-Κίνα να παραμείνουν σαν αντίπαλο δέος, αλλιώς πάμε χαμένοι….

Όλος ο πλανήτης θα υποταχθεί υπό τη Δικτατορία της Σιωνιστικής αυτής ομάδος.

Πρώτη που υπέκυψε μετά τις ΗΠΑ των Μπούς, είναι η Γερμανία της Μέρκελ, στις θελήσεις του διεθνούς Σιωνισμού.

Η Ελλάδα σήμερα τελεί χώρα υπό κατοχή της Σιωνιστικής Γερμανίας,

αφού κυβερνάται από Σιωνιστικά στελέχη σαν τον Ράϊνχεμπαχ και συνοδεία. Εάν δεν ήταν δικοί τους, δεν θα κατείχαν αυτή τη θέση του Κυβερνήτη της Ελλάδος. Ο Πόντιος Πιλάτος Ράϊχενμπαχ είναι επικεφαλής της ομάδας κρούσης (Τask Force), για τις αποκρατικοποιήσεις, κατά της Ελληνικής περιουσίας. (Για το μέλι).

Τα μέτρα λιτότητας είναι η «Σαμάριος» ανάπτυξη.

Η Ελλάδα μας βρίσκεται στη χειρότερη περίοδο της ιστορίας της.

Η Σιωνιστική Γερμανία έκανε την Ελλάδα αποθήκη λαθρομεταναστών,

χωρίς να καταλαβαίνουν οι «μπουμπούνες» Σιωνιστές Γερμανοί, ότι οι λαθρομετανάστες τελικό προορισμό έχουν τη πλούσια Βόρειο Ευρώπη, (Γερμανία), όπου τελικά θα προωθηθούν, από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση. Τι να κάνουν στη φτωχή και μικρή Ελλάδα;;;

Οι Σιωνιστές Γερμανοί τοπάρχες υπονομεύουν και την εδαφική μας ακεραιότητα, αρχής γενομένης από τη Θράκη, όπου ο Φούχτελος μαζί με τους Τούρκους οργιάζουν για εφαρμογή της Ε.Ο.Ζ.

Από το 1933 μέχρι το 1945 η Γερμανία λεγόταν Ναζιστική, σήμερα λέγεται Σιωνιστική. Στο Β! Παγκόσμιο Πόλεμο η Ελλάς τελούσε υπό κατοχή της Ναζιστικής Γερμανίας, σήμερα τελεί υπό κατοχή της Σιωνιστικής Γερμανίας. «Βρε πως αλλάζουν οι καιροί» τραγουδά ο λαϊκός τροβαδούρος. Από το Ναζισμό στο Σιωνισμό! Είδες οι Γερμανοί;;; Οι σημερινοί Σιωνιστές Γερμανοί, μας έχουν επιβάλλει Σιωνιστική κατοχή και κυριαρχία, με ντόπιους δοσίλογους πολιτικούς. Στη κατοχή της Ναζιστικής Γερμανίας είχαμε τους διαφόρους Τσολάκογλου, σήμερα με κατοχή της Σιωνιστικής Γερμανίας έχουμε τους Αμερικανούς Jeffrey & Γερμανούς ΣαμαροΒουβουζέλους.

Οι πολιτικοί μας είναι πιόνια Αμερικανών & Γερμανών Σιωνιστών!!

Οι εφιάλτες βουλευτές της Ν.Δ. & ΠΑΣΟΚ, μαζί με το Ρεπούσιο κόμμα, ψήφισαν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ, για την εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας και δημόσιου ορυκτού πλούτου στους Σιωνιστές δανειστές της Μέρκελ, ξαναψηφίστε τους!!! Για να πάρουν το μεγάλο εύγε από τη Μέρκελ…..

Οι Σιωνιστές Αμερικανοί ανακήρυξαν και χάραξαν με γεωγραφικές συντεταγμένες πριν 30 χρόνια, τη δική τους Α.Ο.Ζ. σε μας όμως λένε,

«Μη τολμήσετε», για να «φάνε» αυτοί τον Ελληνικό υποθαλάσσιο ορυκτό πλούτο. Εδώ τώρα χρειάζονται Εθνικοί ηγέτες, να κατεβάσουν

τη Ρωσία με τις ένοπλες δυνάμεις της στο Αιγαίο, και αν τολμούν ας έλθουν τα πιόνια του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.

Οι Κυβερνήσεις των κρατών της Γης, είναι ανίσχυρες μπροστά στο διεθνές Σιωνιστικό οικονομικό κατεστημένο. Τον κόσμο κυβερνάν οι Σιωνιστικές αγορές των τσιφούτηδων, τσιγγούνηδων σαράφηδων της Ν.Τ.Π. Η Σιωνιστική Γερμανία σήμερον κρέμεται από τους Σιωνιστικούς οίκους αξιολόγησης, τις Σιωνιστικές τράπεζες και τραπεζίτες, και τις Σιωνιστικές αγορές-Χρηματιστήρια κ.λ.π.

Η παγκόσμια Σιωνιστική κυβέρνηση, στηρίζει τη Σιωνιστική Γερμανία, επειδή το δίδυμο Μέρκελ-Σόϊμπλε είναι δικό τους, και την στηρίζουν σαν πρώτο μέτωπο εναντίον του αντίπαλου δέους που λέγεται Πούτιν!!!

Οι ΓερμανοΣιωνιστές σήμερα κατέλαβον όλα τα υπουργεία της υπό κατοχή Ελλάδος, και οι Σκοπιανοί κάνουν τη κηδεία μας.

Όσα Μνημόνια και αν υπογράψουν οι δοσίλογοι πολιτικοί, είναι άκυρα απέναντι στο διεθνές δίκαιο. Το κράτος δεν είναι ιδιωτική επιχείρηση.

Το Κράτος πρέπει να φροντίσει τους πολίτες του σε όλους τους τομείς μιάς αξιοπρεπούς διαβίωσης, ενώ οι δοσίλογοι πολιτικοί έχουν οδηγήσει τους Έλληνες σε ανθρωπιστική κρίση. Τα Μνημόνια και τους αναγκαστικούς νόμους τους κάνουν οι τοκογλύφοι Σιωνιστές δανειστές, για να κατοχυρώσουν τα συμφέροντά τους, μαζί με τη Σιωνιστική κυβέρνηση της Μέρκελ-Σόϊμπλε, και οι δικοί μας δοσίλογοι πολιτικοί τα ψηφίζουν στη Βουλή, οδηγώντας το λαό στην εξαθλίωση.

Προ πάντων όλων προέχει η επιβίωση και ασφάλεια του Ελληνικού λαού. Πάνω από τα συμφέροντα των δανειστών αίρεται η επιβίωση του Ελληνικού λαού. Αυτό αναγνωρίζει η διεθνής δικαιοσύνη.

Εδώ τώρα χρειάζεται ένας εθνικός ηγέτης, να καταφύγει στη διεθνή δικαιοσύνη, και να διαγράψει όλα τα χρέη, με το νόμο της «Σεισάχθεια», με δικαιολογία την ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα!!!

Οι δοσίλογοι πολιτικοί, ξέχασαν την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας, τη φοροκαταιγίδα, και την άγρια φτωχοποίηση του Λαού, και ασχολούνται με τις δικές τους τρομοκρατικές οργανώσεις, με τα γκαζάκια και τα καλάσνικωφ, για τρομοκράτηση του Λαού. Στα κάγκελα οι Ελληνικές οικογένειες για την άγρια φοροκαταιγίδα, ενώ Αλβανοί, Σκοπιανοί, Τούρκοι, και λαθρομετανάστες, χορεύουν ανενόχλητοι στις πλάτες των Ελλήνων, υπό την υψηλή προστασία της Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και της Σιωνιστικής Γερμανικής κατοχής.

Μετά την αύξηση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης, είδαν οι δοσίλογοι πολιτικοί, ότι ο Ελληνικός λαός έπεσε στα αερόθερμα για θέρμανση, και αμέσως έσπευσαν να αυξήσουν τις τιμές της ΔΕΗ, τόσο μίσος έχουν για το χειμαζόμενο εξαθλιωμένο Ελληνικό λαό.

Οι λαθρομετανάστες υποβάθμισαν τη ποιότητα της ζωής των Ελλήνων, και των Ευρωπαίων, ενώ οι Σιωνιστές Γερμανοί, και οι άλλοι της Ε.Ε. κάνουν τα «στραβά μάτια» λέει ο λαός.

Οι Γερμανοί έγιναν Σιωνιστές χάρη στην ευδαιμονία που τους παρέχει

προσωρινά η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία του Ρότσιλντ.

Ξέχασαν τις δικές τους χρεοκοπίες κατά το παρελθόν!!!

Η πατρίδα της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. είναι οι Σιωνιστικές ΗΠΑ, από τη φωλεά αυτή διοικείται όλος ο κόσμος, με συνεργάτες και βοηθούς τη Σιωνιστική Ε.Ε. της Σιωνιστικής Γερμανίας.

Οι Ευρωβουλευτές Nigel Farage, & Con Betit, συνεπικουρούμενοι από το διακεκριμένο δημοσιογράφο-αναλυτή Max Kaiser, είναι οι μόνοι που ανθίστανται μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο, ενώ όλοι οι άλλοι 600 ευρωβουλευτές έχουν παραδοθεί στις διαταγές της Ν.Τ.Π. και ψηφίζουν

«αβλεπί», με ένα ΝΑΙ ή ΟΧΙ, όλα τα νομοσχέδια της παγκόσμιας κυβέρνησης. Η δε Σιωνίστρια κυρία Μέρκελ κάνει το παγώνι.

Είδατε κανένα Γερμανό δημοσιογράφο-αναλυτή –διανοούμενο να τα βάζει με τη παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία;;; ή δεν έχουν πάρει χαμπάρι τι τους γίνεται, ή κάνουν τη πάπια.

Όλοι οι Γερμανοί το περάσανε το θέμα στο ντούκου, αφού κολυμπάνε στην οικονομική ευμάρεια, και στο χρήμα του Ρότσιλντ!!! Όμως «αύριο κλαίνε», λέει ο λαός. Οι εδώ διοικητές και κυβερνήτες Γερμανοί Ράϊνχενμπαχ, & Φούχτελ, όργανα και αυτοί του Σιωνιστικού Γερμανικού κατεστημένου,

κάνουν ότι μπορούν για να έχουν ευχαριστημένο το διεθνές Σιωνιστικό κατεστημένο, και το Σιωνιστικό καθεστώς Μέρκελ.

Το ίδρυμα Rockefelleres είναι ο κύριος χρηματοδότης της προπαγάνδας και του ψυχολογικού πολέμου που έχει εξαπολύσει η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. επάνω σε όλους τους λαούς του πλανήτη.

Όσον αφορά τον Ελληνικό λαό, έχει πέσει θύμα σε μια δράκα εντολοδόχων κλεπτών, απάτριδων, δοσιλόγων, Σιωνιστών της Μέρκελ.

Ο Γερμανικός λαός πρέπει να ξυπνήσει, για να απαλλαγεί από τους Σιωνιστές δυνάστες της Προτεστάντισας Σιωνίστριας Μέρκελ, και της Σιωνιστικής πολιτικής μαφίας που κυβερνά σήμερα τη Γερμανία.

Ο Γερμανικός λαός πρέπει να θυμηθεί τις πατριωτικές εθνικές ρίζες και αξίες του, για να αποτινάξει το ζυγό των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων, που έχει απλωθεί σαν σεντόνι και έχει σκεπάσει όλη την Ευρώπη, και τη Γερμανία, και έχει αποβλακώσει όλους τους Γερμανούς.

Ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα, και όλα τα στελέχη της εδώ Γερμανικής πρεσβείας, πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι δουλεύουν για τους Σιωνιστές της Ν.Τ.Π. του Ρότσιλντ, τέτοια κατάντια & πολιτική πνευματική ένδεια!!! Νομίζουν ότι προστατεύουν τα συμφέροντα της ιστορικής Ευρωπαϊκής Γερμανίας, ενώ δουλεύουν για το διεθνή Σιωνισμό!!! Διαπράττουν αισχύνη για την ιστορία της Γερμανίας. Ποτισμένοι από τη τσιγκουνιά και τσιφουτιά των Σιωνιστών

οι σημερινοί Σιωνιστές Γερμανοί αρνούνται να αποπληρώσουν το κατοχικό δάνειο που έλαβαν από την Ελλάδα με την απειλή των όπλων.

Αρνούνται να πληρώσουν από τσιγγουνιά και τσιφουτιά τις πολεμικές αποζημιώσεις και επανορθώσεις, που μαζί με το δάνειο ανέρχονται στο σημερινό ποσό των 510 δις. ευρώ. που οικονομικά θα ξελάσπωνε την Ελλάδα. Οι εδώ πολιτικοί πιόνια του Σιωνιστικού κατεστημένου της Γερμανίας, πάνε πάσο, ενώ ακόμη και αυτός ο Χίτλερ της Ναζιστικής Γερμανίας, είχε εγκρίνει να αποδοθεί το κατοχικό δάνειο στην Ελλάδα, και είχε αρχίσει να πληρώνει τη πρώτη δόση του δανείου.

Ο εκάστοτε Πρωθυπουργός της Ελλάδος, είναι Πρωθυπουργός του Ρότσιλντ, που από άγνοια οι αφελείς Έλληνες ψηφίζουν, γιαυτό ξεπουλάει έτσι ασυνείδητα τη πατρίδα. Βλέπετε βρίσκονται κοκορόμυαλοι οπαδοί, που γυρίζουν τα διάφορα κανάλια, χαρακτηριζόμενοι από το λαό σαν καραγκιόζηδες, σαλιάρηδες, προπαγανδίζοντας «Στεντορεία τη φωνή», τα συμφέροντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, με πολλά εύγε από την εδώ Σιωνιστική Πρεσβεία.

Ο κάθε ψήφος που ρίχνουν για απώλεια εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδος, είναι και μια μαχαιριά στη καρδιά της πατρίδας.

Έτσι «κονομάνε» λέει ο λαός. Τέτοιοι «Ιούδες» είναι!!!

Ή αφελείς και ανίδεοι είναι, ή αργυρώνητοι, των τριάκοντα αργυρίων.

Επειδή οι σημερινοί δοσίλογοι πολιτικοί είναι πολιτικά πανίσχυροι, γιαυτό η Βουλή παλιννοδεί για να πάρει αποφάσεις.

Όσοι ψηφίσατε τους σημερινούς πολιτικούς καραγκιόζηδες, και τα πινόκια, θα έχετε άνεργα τα παιδιά σας δια βίου.

Ο Λαός προκαλείται, και μπορεί να ξεσπάσει βάρβαρα………..

Πωλείται Πατρίς. Ο πρώην Πρωθυπουργός-που το παίζει πατριώτης- ψήφισε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ σαν τη Ντόρα & τη Ρεπούση, με τον Αμερικάνο Jeffrey. Σα δε ντρέπεται!!! Πρώτα η καλοπέραση στη Ραφήνα…… Αυτά για γνώση και συμμόρφωση των αφελών Ελλήνων ψηφοφόρων…

Συμφωνούμε να φύγει ο ανύπαρκτος Παπούλιας, αλλά με τη σκέψη και μόνο ότι οι σημερινοί Σιωνιστές βουλευτές θα εκλέξουν χειρότερο εφιάλτη, τότε λέμε, «Από τα χειρότερα, καλή και η Παναγιώτενα»……

Μη ξεχνάμε ότι επιπόλαιοι πολιτικοί πρότειναν για Πρωθυπουργούς τους Πετσάλνικο, Eλσα Παπαδημητρίου, και Παπαδήμο τον υπάλληλο του Rockefeller. Τέτοια κατάντια! Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.!!!

Άτυχη και δυστυχισμένη Ελλάς, με τους προδότες πολιτικούς που κουβαλάς.

Τώρα με εντολή της Σιωνίστριας Μέρκελ, ετοιμάζονται οι δοσίλογοι να πουλήσουν το ιστορικό όνομα της Μακεδονίας στους Σλάβους, καλυπτόμενοι από την οικονομική αναμπουμπούλα.

Η τρικομματική κυβέρνηση ΣαμαροΒουβουζέλων είναι στην Ελλάδα

τοποτηρητής για λογαριασμό της Σιωνιστικής Γερμανίας υπό το βλέμμα των διαφόρων Ράϊχενμπαχ. Η Ελλάδα κατάντησε ένα Γερμανικό Σιωνιστικό προτεκτοράτο. Για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας,

οι Σιωνιστές Αμερικανοί & Γερμανοί απαιτούν να τα πάρουν όλα «πιρ-παρά», αντί πινακίου φακής, ενώ οι Ρώσοι που πλειοδοτούν στους διαγωνισμούς προσφέρουν πολλαπλασίως μεγαλύτερα ποσά.

Ξεπουλάνε επικερδείς επιχειρήσεις του δημοσίου. Εν τοιαύτη περιπτώσει, γιατί να μη δώσουμε στους Ρώσους τη ΔΕΠΑ & ΔΕΣΦΑ

αφού πλειοδοτούν στο διαγωνισμό, αλλά τα δίνουμε στους εχθρούς μας

Σιωνιστές Αμερικανούς & Γερμανούς;;; δεν βάλαμε μυαλό;;;

Ήδη με ψηφοφορία στη Βουλή εκχώρησαν εθνική κυριαρχία, και οι Σιωνιστές της τρόϊκα απέκτησαν δικαίωμα κατάσχεσης δημόσιας περιουσίας, και έτσι συνετελέσθη η τελευταία πράξη του δράματος.

Οπότε προς τι οι διαγωνισμοί;; αφού θα τα πάρουν όλα «πιρ-παρά» οι δανειστές του Ρότσιλντ. Οι προδότες πολιτικοί προβαίνουν σε προβοκάτσιες χτυπώντας οι ίδιοι τα γραφεία τους για να ρίξουν στάχτη στα μάτια των αφελών οπαδών τους, για τη προδοσία που διαπράττουν εναντίον της πατρίδας και των Ελλήνων, με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Όπως λέει ο Nigel Farage το «Ευρωπαϊκό σχέδιο» οδηγεί σε ένα ενιαίο ομοσπονδιακό κράτος βάσει του Σιωνιστικού Γαλλο-Γερμανικού άξονα, το οποίο συντρίβει τις εθνικές παραδόσεις των λαών

των κρατών-μελών, χωρίς να τους ενημερώσει ή να τους ρωτήσει.

Όποιος διαφωνήσει στο μέλλον θα έχει να αντιμετωπίσει την ενιαία Σιωνιστική Ευρωπαϊκή «ταυτότητα», δηλαδή την Ευρωπαϊκή αστυνομία, την Ευρωπαϊκή δικαιοσύνη, και τον Ευρωπαϊκό στρατό, αδελφάκι του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ. Δηλαδή μας έχουν αλυσοδέσει για να μας τα πάρουν όλα. Γιαυτό θέλουν να διαλύσουν τον Ελληνικό στρατό! Για να χορεύουν Τούρκοι, Σκοπιανοί, & Αλβανοί!!!

Με τη Σιωνιστική Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίηση, και με τη λαθρομετανάστευση των λαϊκών μαζών από τη Αφρική & Ν.Α. Ασία, θέλουν οι σημίτες Rothschild & Rockefellers, πρόεδροι της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, να εξαφανίσουν τη λευκή φυλή, πατρίδα της οποίας είναι η Ευρώπη, με την ανάμιξη μαύρων & λευκών, οι δε Ευρωπαίοι πολιτικοί κοιμούνται με τα τσαρούχια, έγιναν όλοι τους αχυράνθρωποι και ανδρείκελα των σημιτών Κοσμοκρατόρων.

Οι σημερινοί Σιωνιστές Γερμανοί δυστυχώς αδιαφορούν για το κίνδυνο αυτό, αφού ξέχασαν την εθνική τους ταυτότητα, ξέχασαν και την ιστορία τους.

Μια ημέρα όλοι οι λαοί της Ευρώπης θα καταλάβουν ότι κινδυνεύουν,

αλλά τότε θα είναι πλέον αργά……….

Όλα αυτά γίνονται για την πιστή εφαρμογή των πρωτοκόλλων της Σιών

Νο:18 & Νο: 22 & Νο:23

Το πρωτόκολλο 18 λέει, να εγκαταστήσουν κυβερνήσεις σε όλα τα κράτη, ελεγχόμενες από τους σημίτες Σιωνιστές.

Το πρωτόκολλο 22 λέει, να ετοιμάσουν το θάνατο των εθνών, νοθεύοντας πληθυσμιακά όλα τα κράτη με μαύρους λαθρομετανάστες, παραποιώντας και παραχαράσσοντας την ιστορία. (βλέπε Σκοπιανοί).

Το πρωτόκολλο 23 λέει, να αυξήσουν την ανεργία, τη πείνα, τη φτώχεια

και την εξαθλίωση των λαών, αφού πρώτα τους καταχρεώσουν όλους με ΔΑΝΕΙΑ.

Το πρωτόκολλο 24 λέει, να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο κράτος, με τη βοήθεια ελεγχόμενων πολιτικών. (βλέπε Jeffrey, Σαμαροβουβουζέλους, κ.λ.π.)

Αυτά όλα συμβαίνουν σήμερα. Καλή τύχη στην Ελλάδα μας.

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ

Διεθνολόγος

E-mail: ant.grypaios@gmail.com

Διαβάστε περισσότερα » »

Project:«Τούρκος Υπερ-Στρατιώτης του Μέλλοντος»

Γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Άγκυρα.
Γραφείο Προωθημένων Αμυντικών Ερευνών.

- Πότε έρχονται οι καινούριοι Ταγματάρχα Τουργκούτ;
- Σε έξι μήνες Στρατηγέ μου.
- Πόσους περιμένουμε αυτή τη φορά;
- Περίπου στους τριάντα.
- Όλα εντάξει με την προετοιμασία τους;
- Όλα βαίνουν βάση του σχεδιασμού. Το Τάγμα κάνει άριστη δουλειά πολλά χρόνια τώρα.
- Μιλάτε για το δικό σας Τάγμα;
- Και το δικό μου κάνει άριστη δουλειά Στρατηγέ μου. Αλλά εν προκειμένω αναφέρομαι στο «άλλο Τάγμα», αυτό για το οποίο ρωτήσατε. Το «Διεθνές». Το «Πατισάχ Μπουλέντ».
- Πείτε μας λοιπόν. Από την αρχή. Ώστε να ενημερωθούν και οι νέοι συμμετέχοντες σήμερα.
- Βεβαίως Στρατηγέ Μωχάμεντ. Πολλά χρόνια τώρα οι «του εν λόγω Τάγματος» έχουν αναλάβει μέσα από πλειάδα «παραρτημάτων» τους, την «εκπαίδευση» των ομογενών μας – από μικρή ηλικία - κυρίως σε ΗΠΑ αλλά και σε κάθε συμμαχική ευρωπαϊκή χώρα. Οι καλύτεροι «προωθούνται σε μας» την «κατάλληλη στιγμή». Αναλόγως των επιστημονικών δεξιοτήτων τους και αναλόγως των προτεραιοτήτων της Εθνικής μας Ασφάλειας, στο «κατάλληλο πρόγραμμα» κάθε φορά. Σε πρώιμη ηλικία, οι «επιλεχθέντες» αλλάζουν όνομα τοποθετούμενοι στις «κατάλληλες οικογένειες αναδοχής». Το γενικό «επίκτητο» νέο προφίλ τους έχει δυτικά χαρακτηριστικά. Αναλόγως τροποποιείται και η «εκπαίδευση που λαμβάνουν» από το εν λόγω «πολιτιστικό Ίδρυμα/Τάγμα» μας. Προετοιμάζονται λοιπόν επί σωρεία ετών για την μελλοντική αποστολή τους. Διαθέτουν όλα τα στοιχεία του Δυτικού Πολίτη.
 Από το διαβατήριο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Διάγουν έναν απολύτως Δυτικό τρόπο ζωής. Σπουδάζουν την επιστημονική ειδικότητα που έχουν κλίση και την κατάλληλη στιγμή τους φέρνουμε εδώ για την «περαιτέρω εξειδίκευση». Αφού τους εφοδιάσουμε βεβαίως με «άλλη ταυτότητα», Τουρκικά διαβατήρια και τους δώσουμε ένα καθαρά Τουρκικό προφίλ. Αφού εκπαιδευτούν «δεόντως» στο χώρο μας, τοποθετούνται στους χώρους «δουλειάς» τους εντός της Τουρκίας για ένα χρονικό διάστημα τριών ετών, ενώ ταυτόχρονα κάποιος άλλος επ’ ονόματί τους «υποτίθεται ότι ζει κι εργάζεται» αυτά τα χρόνια σε κάποια άλλη σύμμαχο δυτική χώρα. Αυτό είναι απαραίτητο στο μέλλον όταν θα κληθεί το προφίλ τους να αποδείξει ότι δεν έχουν καμία σχέση με την Πατρίδα.
- Ποιό πρόγραμμα προωθούμε σ’ αυτή τη φάση κύριε Ταγματάρχα;
- To Future Soldier του NATO Στρατηγέ μου. Τουλάχιστον αυτή είναι η «επίσημη ομπρέλα» μας.  Ως προς αυτό, θυμίζω ότι υποχρεούμαστε να παρέχουμε στοιχεία στη Συμμαχία. Στην πραγματικότητα, αντικείμενό μας είναι το βαθύτερο Τουρκικό πρόγραμμα «Τούρκος Υπερστρατιώτης του Μέλλοντος» το οποίο φυσικά καλύπτεται από έναν απολύτως απόρρητο χαρακτήρα.
- Ποιά θα είναι λοιπόν η αποστολή και το αντικείμενο εκπαίδευσης των «καινούριων» κύριε Ταγματάρχα;
- Αφού τους περάσουμε στη χώρα με το «νέο τους προφίλ» κι αφού ολοκληρώσουν με επιτυχία την «σχετική εκπαίδευση» σε μας θα τοποθετηθούν στα εργαστήρια και τις εταιρείες των «εξωτερικών (Τούρκων ως επί το πλείστον κι εντός της χώρας) συνεργατών του προγράμματος» ως «τοποτηρητές μας». Σε κομβικές θέσεις βεβαίως που θα τους επιτρέπει όχι μόνον να μετεκπαιδευτούν στον ύψιστο βαθμό στο αντικείμενό του ο καθένας αλλά ταυτόχρονα θα είναι και οι «διακριτικοί φύλακες/κέρβεροι» του «συγκεκριμένου προγράμματος» πάνω στο οποίο εργάζεται η κάθε εταιρεία/εργαστήριο. Ιδιότητά τους που βεβαίως δεν θα γνωρίζει ούτε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της «εταιρείας/στόχου».
- Τι μας ανησυχεί και τι μας προσφέρει αυτό κύριε Ταγματάρχα.
- Όλες οι εξελιγμένες και ισχυρές γεωπολιτικά χώρες έχουν σε πρώτη προτεραιότητα το εν λόγω προωθημένο αμυντικό πρόγραμμα. Το ίδιο και η Τουρκία βεβαίως. Πολλοί είναι λοιπόν οι «ενδιαφερόμενοι» να μάθουν σε ποιό σημείο εξέλιξης βρισκόμαστε. Και βεβαίως να «κλέψουν στοιχεία». Στοχοποιούν λοιπόν τις συγκεκριμένες εταιρείες και «φυτεύουν δικούς τους». Ενίοτε, επιχειρούν και να «στρατολογήσουν» ερευνητές, στελέχη. Ακόμη και ιδιοκτήτες. Δουλειά των ανθρώπων μας θα είναι να παρατηρούν, να ελέγχουν και να αναφέρουν στην Υπηρεσία.
- Στη συνέχεια κύριε Ταγματάρχα;
- Με τη βοήθειά μας, αυτοί οι άνθρωποί μας θα ανεβαίνουν ιεραρχικά και θα αποκτούν γνώσεις και περγαμηνές μέσα στην εταιρεία. Ταυτόχρονα, θα τρέχει ένα μεταπτυχιακό για τον καθένα τους σε δυτικά πανεπιστήμια, πάνω στον τομέα του ο καθένας. Με την διαφορά, ότι δεν θα εμφανίζονται ποτέ εκεί. Θα διεξάγεται on line. Και την επιμέλειά του θα την έχει κάποιος δικός μας καθηγητής πανεπιστημίου. Τόσο ως προς την διατριβή του ίδιου του εκπαιδευόμενου όσο και ως προς τον ίδιο τον καθηγητή που θα έχει αναλάβει ως «έδρα» αυτόν τον σπουδαστή. Ταυτόχρονα, θα γίνονται προωθημένες δημοσιεύσεις επ’ ονόματί του σε επιστημονικά ερευνητικά έντυπα. Έτσι, θα χτίζεται ένα ισχυρό προφίλ αυτού του ατόμου. Και ταυτόχρονα θα στοιχειοθετείται στο διάβα του χρόνου η «επιστάμενη παραμονή» αυτού του ανθρώπου σε «δυτική χώρα» και κυρίως η μη επαφή του – καθ’ οιονδήποτε τρόπο – με την Τουρκία.
Μετά από δύο τρία χρόνια, ο άνθρωπός μας είναι έτοιμος να επαναπροωθηθεί στη χώρα προέλευσής του, με το όνομα που είχε ήδη εκεί, χωρίς να φαίνεται πουθενά ότι πέρασε κάποια χρόνια της ζωής του στην Τουρκία. Με την κατάλληλη «βοήθεια» θα «τοποθετείται στα ανάλογα εργαστήρια» των χωρών αυτών ώστε να έχουμε τον «ιδανικό άνθρωπο», με τις «απαραίτητες γνώσεις» που θα μας προμηθεύει με τα κατάλληλα στοιχεία για την εξέλιξη του δικού μας προγράμματος.
- Αποτελέσματα ως τώρα;
- Δουλεύουμε αρκετά χρόνια με τον ίδιο τρόπο σε άλλα προγράμματα. Ομολογουμένως με απόλυτη επιτυχία. Ακόμη και στο εν λόγω πρόγραμμα, έχουμε ήδη φτάσει στο στάδιο να έχουμε ήδη ανθρώπους μας σε προηγμένες χώρες στόχους που μας τροφοδοτούν με πλήθος στοιχείων.
- Στόχοι;
- Κυρίως ΗΠΑ. Αλλά και Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ισραήλ.
- Ελλάδα;
- Η Ελλάδα έχει εμπλακεί σε μια δίνη οικονομικής και πολιτικοκοινωνικής κρίσης που της απαγορεύει ακόμη και να διαθέσει πόρους για καύσιμα και πυρομαχικά. Πόσω μάλλον να στραφεί σ’ έναν τόσο προωθημένο χώρο αμυντικής έρευνας. Παρ’ όλα αυτά, μέσα στην ομάδα θα υπάρχει και μια Δυτικοθρακιώτισα. Θα φροντίσουμε να στρατολογηθεί από τους Έλληνες με σκοπό να εντοπίσουμε τους «στρατολογηθέντες» (από την Ελλάδα) επιστήμονές τους – κυρίως ομογενείς – που σχηματίζουν έστω κι έναν αμυδρό κύκλο θιασωτών γύρω απ’ αυτό το πρόγραμμα. Στόχος βεβαίως θα είναι είτε η στρατολόγησή τους είτε η «εξάλειψή» τους.
- Πολύ καλά κύριε Ταγματάρχα. Καλώς να τους υποδεχτείτε λοιπόν. Καλή συνέχεια.

Νέα Υόρκη.
Πολιτιστικό Κέντρο Τουρκικών Σπουδών «Πατισάχ Μπουλέντ»
Αίθουσα σεμιναρίων
Περί τους τριάντα συμμετέχοντες.
«Συντονιστής»: Συνταγματάρχης Ομάρ
Ομιλητής: Δρ Μουσταφά

Κυρίες και Κύριοι,

Όπως θα δείτε, είστε από πολλές και διάφορες επιστημονικές ειδικότητες. Επίσης, οι περισσότεροι είστε από ΗΠΑ. Αλλά θα είδατε ήδη πως ανάμεσά σας βρίσκονται και Αδελφοί από Ευρώπη. Δουλειά σας θα είναι να εκπαιδευτείτε πάνω σε ένα συγκεκριμένο προωθημένο στρατιωτικό πρόγραμμα. Το Turkish Super Soldier Project.

Σήμερα θα ακούσετε κάποια γενικά εισαγωγικά στοιχεία. Στην πορεία των επόμενων ετών, θα εκπαιδευτείτε με λεπτομέρεια.
Στη συνέχεια, θα μπείτε σε διάφορες τουρκικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στο πρόγραμμα ως ανεξάρτητοι εξωτερικοί συνεργάτες του προγράμματος. Εταιρείες νευρωνικής, βιογενετικής ή γονιδιακής έρευνας, εταιρείες οπλικών συστημάτων, πρόσθετων βιονικών μελών, εργαστήρια βιοχημείας, πληροφορικής, φαρμακευτικές και πλήθος άλλων.
Με την κατάλληλη παρέμβαση θα πάρετε κομβικές θέσεις ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τα πάντα χωρίς να κινείτε υποψίες.
Δουλειά σας θα είναι - πέραν βεβαίως του να εκπαιδευτείτε επιστάμενα στο αντικείμενό σας - να εντοπίζετε οποιαδήποτε «διείσδυση» στις εταιρείες των συνεργατών του προγράμματος χωρίς να το γνωρίζει αυτό ούτε καν η ιδιοκτησία τους. Και θα «αναφέρετε» βεβαίως.
Κάποιοι από εσάς, στο τέλος θα επιλεγούν για ακόμη δυσκολότερο έργο. Αφού καταξιωθούν στο χώρο τους, θα σταλούν στο εξωτερικό. Θα επιστρέψετε στις χώρες προέλευσής σας. Εκεί δουλειά σας θα είναι να αντλήσετε τεχνικά/γνωστικά στοιχεία που θα φανούν χρήσιμα στην ταχεία εξέλιξη του «προγράμματος» της Πατρίδας.
Κάποιοι Αδελφοί σας ήδη βρίσκονται σ’ αυτή την Πρώτη Γραμμή. Και σας περιμένουν να τους ενισχύσετε. Φροντίστε λοιπόν να τα καταφέρετε.

Κύριε καθηγητά δικοί σας.

Όλοι σας, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο έχετε ήδη μυηθεί σ’ αυτό το πρόγραμμα. Γνωρίζετε επίσης ότι ιστορικά δεν είναι κάτι νέο. Πάντα οι ανάγκες του πολέμου οδηγούσαν στην αναγκαιότητα να δημιουργηθεί κάτι σαν υπερστρατιώτης. Πότε λέγονταν Σπαρτιάτης, πότε Σαμουράι, πότε θωρακισμένοι, κατάφρακτοι ιππότες.
Στην πορεία είχαμε κι εμείς κάτι ανάλογο. Τους Γενίτσαρους.
 Η εμμονή του ανθρώπου προς αυτόν τον στόχο φάνηκε και από την παγκόσμια μυθολογία. Μέσα από τους ημίθεους. Όπως οι Ηρακλής και Αχιλλέας ας πούμε.
Αλλά αυτοί ήταν ο «Στόχος». Ο «ιδεατός Στόχος». Ας επιστρέψουμε στην πραγματικότητα όμως.
Τα στοιχεία που κοσμοϊστορικά συνέθεταν αυτόν τον χαρακτηρισμό, -«Υπερστρατιώτης» - ήταν κατά κανόνα τα ίδια. Από τότε μέχρι σήμερα.
- Κατάλληλη επιλογή ατόμου (ισχυρός σωματότυπος).
- Κατάλληλη στρατιωτική κατάρτιση κι εκπαίδευση.
- Κατάλληλη θωράκιση κι εξοπλισμός.
- Τεχνητή αύξηση σωματικών και ψυχικών χρήσιμων (στρατιωτικών) ιδιοτήτων.

Αυτά ήταν οι «οδηγοί». Αυτά παραμένουν κι ως σήμερα. Αυτό που αλλάζει, είναι τα πλεονεκτήματα που μας παρέχει η επιστημονική πρόοδος.
Ως προς το δεύτερο (κατάρτιση-εκπαίδευση) παραμένει το ίδιο. Βελτιούμενο βεβαίως στο πέρασμα του χρόνου.
Ως προς το πρώτο (κατάλληλη επιλογή υποψήφιου), για την ώρα είναι το ίδιο. Από τη στιγμή όμως που σε λίγα χρόνια η «κλωνοποίηση ανθρώπων» θα είναι μια πραγματικότητα, αντιλαμβανόμαστε ότι τα πράγματα θ’ αλλάξουν «δραματικά».
Στο τρίτο (θωράκιση-εξοπλισμός) και στο τέταρτο (τεχνητή «ρύθμιση» ψυχοσωματικών χαρακτηριστικών) είναι που πάντα γινόταν η «διαφορά». Χρησιμοποιούσαν πχ χημικά και φαρμακευτικά σκευάσματα για ν’ αυξήσουν την ανθρώπινη αντοχή στις κοπιώδεις πορείες και μάχες, στην έλλειψη ύπνου, νερού και τροφής, αντοχή στον πόνο, ανοσία στον φόβο και στις ψυχικές πιέσεις. Παρεμπιπτόντως, κάπως έτσι ξεκίνησε και η «φιλοσοφία του ντόπινγκ». Πως θα μπορούσε άλλωστε κάτι που ιστορικά χρησιμοποιήθηκε με επιτυχία στον πόλεμο να μην χρησιμοποιηθεί και στην ειρήνη για το κέρδος;
Πληροφοριακά να πούμε ότι η Νορβηγική Μυθολογία αναφέρει πως οι Βίκινγκς ήδη γνώριζαν ότι η χρήση ουσιών μπορούσε ν’ αυξήσει τη δύναμη. Για την ακρίβεια λάμβαναν bufotenin. Προέλευση, το δέρμα ενός είδους βατράχων καθώς και τα μανιτάρια amanita.
 Όσο για την ίδια τη λέξη ντόπινγκ, πάλι από αυτό το πολεμικό φιλόδοξο πεδίο του «υπερστρατιώτη» προέρχεται. Η Αφρικανική φυλή των Κάφρων χρησιμοποιούσε ένα πρωτόγονο αλκοολούχο ποτό ως διεγερτικό σε θρησκευτικές και πολεμικές τελετές. Το ονόμαζαν «ντοπ». Κάτι ανάλογο χρησιμοποιούσαν και οι πολεμιστές Ζουλού στις μάχες τους. Από εκεί το πήραν οι Ευρωπαίοι άποικοι Μπόερς της Νοτίου Αφρικής κι έτσι έφτασε η ονομασία στο Δυτικό κόσμο. Και μιλάμε για την ονομασία μόνον, καθώς σαν διαδικασία ήταν ήδη γνωστή σε πλήθος λαών από την αρχαιότητα. Στην Αρχαία Ελλάδα, τυλίχθηκε από ένα πέπλο μυστικότητας που το πήραν μαζί τους οι Αρχαίοι Ιερείς και οι γιατροί τους. Ο λόγος; Επειδή χρησιμοποιούνταν ενίοτε και στους Ολυμπιακούς Αγώνες, πράγμα το οποίο φυσικά απαγορεύονταν.
Αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα μας.
Το ίδιο ισχύει και σήμερα. Οι ίδιες κατευθύνσεις ερεύνης.
Με την διαφορά όμως ότι μεγάλες, τεράστιες επιστημονικές πρόοδοι σε επιμέρους γνωστικούς τομείς μας δίνουν πλήθος τεχνικών δυνατοτήτων «παρέμβασης» πλέον.
Οι πιο «προωθημένες απόπειρες» παρέμβασης στην πολεμική ικανότητα του Στρατιώτη, έγιναν βεβαίως στον 20ο αιώνα.
Με αποκορύφωμα το τώρα. Το «τώρα της γονιδιακής ρύθμισης/παρέμβασης». Αλλά θα έρθουμε και σ’ αυτό. Γιατί πριν απ’ αυτό υπήρξαν άλλες απόπειρες.
Όπως η «ευγονική» απόπειρα των Ναζί να χτίσουν με τις κατάλληλες «απανωτές διασταυρώσεις» τον «Ιδανικό Πολεμιστή». Απέτυχε; Ή μήπως δεν πρόλαβαν να το ολοκληρώσουν; Θα απαιτούσε άλλωστε δεκαετίες για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν θα το μάθουμε.
Εν πάση περιπτώσει, βολεύτηκαν κι αυτοί πάντως με τον «πατροπαράδοτο τρόπο». Ντοπάριζαν τις επίλεκτες μονάδες τους με τα «κατάλληλα χημικά». Το DI-X για την ακρίβεια. Με βάση την κοκαίνη. Το τι προκαλούσαν αυτά τα «διεγερτικά» στις ψυχικές και σωματικές ιδιότητες του στρατιώτη, μπορείτε να το μαντέψετε.
Όπως επίσης πρέπει ν’ αναφέρουμε και την απόπειρα του Στάλιν να διασταυρώσει γορίλα με άνθρωπο (γυναίκα). Το τι «υπερφυσικό έκτρωμα» φιλοδοξούσε να παράγει, το φαντάζεστε. Κάτι που επίσης απέτυχε πρέπει να θυμίσουμε. Το ανθρώπινο γονιδίωμα «αντιστάθηκε» σ’ αυτήν την «παραφύση ένωση» και το αηδιαστικό αυτό πείραμα «κατέρρευσε».
Δεν θα πρέπει βεβαίως να μας διαφεύγει και η αντίστοιχη Αμερικάνικη απόπειρα με προγράμματα τύπου MK-Ultra (που εστίαζε στο mind control) ή τύπου 1st Earth Battalion-Jedi-DEVGRU. Αυτοί εστίασαν πάρα πολύ στις πιθανές «παραφυσικές ιδιότητες». Οδηγός τους στάθηκαν ανατολίτικα πρότυπα πολεμιστών τύπου Samurai και Saolin. Απέτυχε κι αυτό.
Κατόπιν, προσγειώθηκαν κι αυτοί – και οι πάντες – σε πιο ρεαλιστικές, πιο καρτεσιανές, πιο «δυτικές» νόρμες έρευνας. Ήρθε άλλωστε η αλματώδης ανάπτυξη της πληροφορικής, της βαλλιστικής, της θωράκισης και της μεταλλουργίας (υλικά με μικρό βάρος και μεγάλη ανθεκτικότητα), της βιολογίας και συνακόλουθα της βιοπληροφορικής. Και βεβαίως της νευρολογίας, της νευρωνικής, της νανοτεχνολογίας, της κυβερνητικής, της τεχνητής νοημοσύνης, της γενετικής μηχανικής, της τεχνολογίας exoskeleton, των ενεργειακών δυνατοτήτων (πχ στολές που παράγουν την απαιτούμενη ενέργεια για όλον αυτόν τον τεράστιο ατομικό φουτουριστικό εξοπλισμό). Και όχι μόνον.
Η εκτόξευση όπως όλοι γνωρίζετε συντελέσθηκε και αναμένεται να συντελεσθεί έτι περαιτέρω με την πρόοδο στον «έλεγχο του γονιδιώματος».
Ο «υπερστρατιώτης» πέρασε αναπόφευκτα στη σφαίρα της φαντασίας ξανά και ξανά. Η λαϊκή λογοτεχνία και ο κινηματογράφος διαδέχθηκαν την Αρχαία Μυθολογία στο στήσιμο νέων «φαντασιακών ηρώων και ημιθέων». Ταυτόχρονα όμως, ότι είδαμε σ’ αυτή την «νοόσφαιρα», το είδαμε να ερευνάται και στα εργαστήρια.
Ο ιδανικός Υπερ-στρατιώτης πρέπει να μπορεί να διανύει απίστευτες αποστάσεις χωρίς να κουράζεται, χωρίς ανάγκη τροφής και ύπνου, να μπορεί πχ να τρέφεται από το λίπος του ή να μπορεί να καταναλώσει τα ΠΑΝΤΑ ως τροφή (με κατάλληλα ρυθμισμένο το μεταβολισμό του) και να μη διψάει (πχ ανακυκλώνοντας η στολή του ή κάτι άλλο τα «υγρά του» ή την υγρασία της περίγυρου ατμόσφαιρας), να μπορεί να σηκώνει απίστευτα βάρη, να τρέχει με απίστευτη ταχύτητα, να κάνει απίστευτα άλματα, να αναρριχείται με απίστευτους τρόπους, να εντοπίζει κίνδυνο και να  σκοπεύει «αυτοματοποιημένα» και με 100% επιτυχία (μέσω «συστημάτων διεγκεφαλικών επαφών» ή πιο «προωθημένα» και μόνον «δια της σκέψης») ,  να γίνεται «αόρατος» με τεχνολογίες stealth, να έχει την δυνατότητα αυτοΐασης – γονιδιακά, μέσω νανοτεχνολογίας ή της φερόμενης στολής/θωράκισής του - (και δη ταχείας – ακόμη και επαναδημιουργίας ενός κομμένου άκρου), να είναι απρόσβλητος από χημικούς ή μικροβιακούς παράγοντες, να μπορεί να λαμβάνει οδηγίες και μηνύματα κατ’ ευθείαν μέσα στον νου του (χωρίς ανάγκη ασυρμάτου), με τον ίδιο τρόπο να έχει πρόσβαση σε τεράστιες απομακρυσμένες βάσεις δεδομένων, να μπορεί να επιβιώνει επί μακρόν κάτω από το νερό ή σε ακραίες θερμοκρασίες ή σε αφιλόξενο (πχ από πλευράς οξυγόνου) περιβάλλον, συνεχίζοντας απτόητα να μάχεται, να μην νοιώθει φόβο, ούτε να πάσχει από μετατραυματικά σύνδρομα, εφιάλτες και ψυχικές νόσους μετά την μάχη, να «οσμίζεται τον εχθρό», να βλέπει στο σκοτάδι, κλπ κλπ κλπ. Το εύρος των σχεδιασμών και των κατευθύνσεων είναι τόσο ανεξάντλητα όσο και το πιο απίθανο εύρος της πιο αχαλίνωτης φαντασίας.
Προς επίτευξη τούτου, δουλεύουν πολλά projects διεθνώς. Κυρίως στις προηγμένες χώρες βεβαίως.
Κι έχουν αναπτυχθεί φυσικά και σχολές σκέψης και τεχνικής κατεύθυνσης επ’ αυτού.
Κάποιες σχολές πχ δίνουν μεγάλη έμφαση στην κατάλληλη θωράκιση και εξοπλισμό.
Άλλες στην βιονική. Πρόσθετα βιονικά μέλη κατευθυνόμενα με τις κατάλληλες τεχνητές νεονευρωνικές συνδέσεις.
Άλλοι, πάνε σε άλλη κατεύθυνση. Ρομποτική. Σχολή που βρίσκει έδαφος ανάπτυξης κυρίως στην Άπω Ανατολή. Φανταστείτε εν συντομία, ένα τετράμετρο ρομπότ με έναν άνθρωπο – χειριστή μέσα του. Έχουν υπάρξει βεβαίως οι σχετικές δημόσιες παρουσιάσεις τέτοιων πειραματικών μοντέλων.
Όλα αυτά μαζί κι ακόμη περισσότερα έχουν αρχίσει να δημιουργούν μια ολόκληρη νέα ανθρωπολογική γλώσσα. Άνθρωποι, υβρίδια, Androids, Cyborgs, Robots, κλπ
Κάθε πρόγραμμα ή σχολή σκέψης βεβαίως συναποτελείται από πλείστα όσα τμήματα και ομάδες ερεύνης.
Κορυφαίος φορέας όλων αυτών των φιλόδοξων πεδίων ερευνών είναι η Αμερικάνικη DARPA (Defence Advance Research Projects Agency). Αρκεί να πούμε ενδεικτικά ότι αυτός ο φορέας χορήγησε επιδότηση ύψους 2,6 εκ δολάρια σε επιστήμονες του Πανεπιστημίου Harvard για να προχωρήσουν την εντατική έρευνά τους σε μια «έξυπνη στολή τύπου Iron man» που θα αποτελέσει «σημείο κλειδί» βεβαίως για την γενικότερη εξέλιξη του προγράμματος «Υπερ-Στρατιώτης». Ακούγεται τρελό; Παράλογο; Κι όμως. Τρέχει αυτή τη στιγμή.
Ως προς το Harvard, επιπροσθέτως, αυτό το κορυφαίο διεθνώς πανεπιστήμιο, να μην ξεχνάμε τις αντίστοιχες έρευνες R. Pitman (καθηγητού Ψυχιατρικής) πάνω στην προπρανολόλη (Β-blocker, φαρμακευτικό σκεύασμα που χρησιμοποιείται ευρέως στον έλεγχο της αρτηριακής πίεσης σε περιπτώσεις καρδιακής ανεπάρκειας) και στην ερευνώμενη ιδιότητά της να «εξαλείφει τους εφιάλτες των βετεράνων».
Αντίστοιχα, επιστημονική ομάδα του Πανεπιστημίου της Πενσυλβάνια εργάζεται εντατικά πάνω στην αντιμετώπιση – από πλευράς του υπερ-στρατιώτη – «του φόβου, του πόνου και της εξάντλησης». Η αντίστοιχη χρηματοδότηση του προγράμματος από πλευράς Πενταγώνου είναι της ιλιγγιώδου τάξεως των 400 εκ δολαρίων.
Το προβάδισμα φυσικά εξακολουθούν να έχουν τα φαρμακευτικά σκευάσματα. Το ποθητό «κρυφό Δισκοπότηρο» όμως ακούει βεβαίως στο όνομα «Γενετική Μηχανική». Ως τότε, και για όσο η Φαρμακευτική έχει τα πρωτεία σ’ αυτόν τον Τομέα Αμυντικών Ερευνών, όσες χώρες έχουν «γνωστικό απόθεμα» στο «φαμακευτικό ντόπινγκ», ταυτόχρονα έχουν κι ένα ανεκτίμητο «αμυντικό ερευνητικό κεφάλαιο». Σ’ όποιον το επιτρέπει η WADA βεβαίως.
Στο προκείμενο όμως και πάλι.
 Η DARPA ξεκίνησε την δραστηριότητά της σχεδόν αμέσως μετά τον Β’ Παγκ. Πόλεμο. Επίσημα, ξεκίνησε το πρόγραμμα «Υπερ-Στρατιώτης» το 2008. Επιμέρους τμήματα των σχετικών ερευνών όμως ξεκίνησαν από πολύ παλαιότερα. Τον Αύγουστο του 2012 ανακοίνωσε δημόσια το λεπτομερές σχετικό πρόγραμμά της. Ουσιαστικά, σηματοδότησε την «εντατικοποίηση» του προγράμματος.
Για την ακρίβεια μιλάμε για ένα τεράστιο badget (της DARPA και μόνον, στο συγκεκριμένο και μόνον πρόγραμμα) της τάξεως των 3 δις δολαρίων ετησίως!
Το αντίστοιχο συνολικό budget των ΗΠΑ σε προωθημένα απόρρητα ερευνητικά αμυντικά προγράμματα, πρέπει να πούμε, είναι της ακόμη πιο ιλιγγιώδους τάξεως των 50 δις δολαρίων!
Μαζί με άλλα «αλληλοσυμπληρούμενα» προγράμματα δηλαδή, βλέπουμε ότι οι ΗΠΑ διαθέτουν περί το 10% του συγκεκριμένου badget τους στο project «Super Soldier».
Αυτό μας δείχνει πόσο σημαντικό θεωρούν οι ΗΠΑ το σχετικό πρόγραμμα. Κι αυτό είναι «οδηγός». Οδηγός για το ποιά θα είναι η μορφή του επόμενου Μεγάλου Πολέμου.

Τουρκία.
Πανεπιστήμιο Κωνσταντινούπολης.
Τμήμα Κοινωνιολογίας και Πολιτικών Επιστημών
Μεταπτυχιακό Τμήμα Γεωπολιτικής
Κέντρο Μελέτης Προωθημένων Γεωστρατηγικών και Αμυντικών Ερευνών
Κλειστή ημερίδα αφιέρωμα στο πρόγραμμα «Turkish Future Soldier».

- Όσον αφορά τώρα στην «κοινωνιολογική πλευρά» του πράγματος κύριοι:

Αναφέραμε ακροθιγώς την προηγούμενη φορά περί «Γενιτσάρων» και «Κλωνοποίησης». Πως συνδέονται αυτά θα το δούμε στη συνέχεια.
Ας σκεφτούμε όλοι κατ’ αρχήν ποιό ήταν ιστορικά ένα από τα πιο σοβαρά προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία μιας «πολεμικής κοινωνίας» με ευάριθμη παρουσία βετεράνων στην καθημερινότητά της. Κάτι που βεβαίως συνέχισε να έχει «δραματική εφαρμογή/ύπαρξη/επιρροή» μέχρι σήμερα.
Το μετατραυματικό στρες. Τα ψυχικά νοσήματα που ανέπτυσσαν αυτοί οι Πολίτες-πρώην Στρατιώτες/πολεμιστές/βετεράνοι αφού αποσύρονταν από την πολεμική ζωή κι επέστρεφαν στην κοινωνία ως πολίτες. Οι εφιάλτες τους καταδίωκαν. Ψυχικά Σύνδρομα και ο αιματηρός τρόπος ζωής που είχαν συνηθίσει στον πόλεμο, συν τα τραυματικά βιώματα τους κατέτρυχαν στην πολιτική ζωή μετατρέποντάς τους πολύ συχνά σε «εξοβελισμένα περιθωριακά άτομα». Ενίοτε – αν όχι ιδιαιτέρως συχνά - σε «παραβατικά άτομα».
Κρίσιμος παράγοντας, βεβαίως, οι ποσοτικοί δείκτες. Αν αυτοί είναι «λίγοι», είναι και ελεγχόμενοι. Αν είναι πολλοί, τότε ο κόκκινος δείκτης αυξάνει. Κρατήστε την υποσημείωση όμως. Τι γίνεται στην περίπτωση που ναι μεν είναι λίγοι αλλά συγκεντρώνουν στα χέρια τους ανυπολόγιστη μαχητική ισχύ;
Πάμε όμως στην επόμενη παράμετρο:
Ταυτόχρονα, ενώ ο Στρατός ξοδεύει τεράστιους πόρους για να τους μετατρέψει σε πολεμιστές, αυτοί ξαφνικά «αποσύρονται». Για οποιονδήποτε λόγο, δεν έχει σημασία.
Τεράστια απώλεια. Απώλεια γνωστική, απώλεια εμπειρίας. Απώλεια πολύτιμων πόρων.
Συνεπώς, κοινωνιολογικά, από μόνη της η σκέψη και η πολιτική τείνει σε μια και μόνη κατεύθυνση. Οι «πολεμιστές» πρώτον θα πρέπει να μην έχουν τα παραπάνω αρνητικά ψυχικά χαρακτηριστικά και δεύτερον – ιδωμένο «οικονομικά» - θα πρέπει να μην αποσύρονται από την «ενεργό δράση» για την οποία επενδύθηκαν πόροι επάνω τους.
Κι αυτό είναι «Στρατηγική Σκέψη» και «Στρατιωτικός κοινωνιολογικός προβληματισμός» όχι μόνον της χώρας μας. Αλλά κάθε χώρας που προβληματίζεται βαθιά για την αμυντική της ικανότητα.
Εαν συνδυάσουμε όλα τα παραπάνω, βλέπουμε ότι η «μελλοντολογία» του ζητήματος οδηγεί αναπόδραστα σε μία και μόνη κατεύθυνση.
Οι υποψήφιοι που θα επιλέγονται για να μετατραπούν σε «Υπερ-Στρατιώτες» θα γνωρίζουν ότι η κοινωνία τους πλέον, η ΜΟΝΗ τους κοινωνία, θα είναι ο «Στρατώνας». Η «ενεργός υπηρεσία».
Πόσω μάλλον που πρώτον, θα απαιτεί τεράστια ποσά και πόρους η «μετατροπή» τους (από απλούς σε πανάκριβους υπερ – στρατιώτες). Δεύτερον, δεν μπορείς να αφήσεις έναν «γονιδιακά και τεχνολογικά τροποποιημένο/βελτιωμένο/ενισχυμένο» άνθρωπο/υπερπολεμιστή να κινείται ελεύθερα στην κοινωνία των Πολιτών και να μπαίνει στον πειρασμό να χρησιμοποιεί τις «υπερδυνάμεις που του έδωσε ο Στρατός» καθόσον γνωρίζεις εκ των προτέρων ότι η μόνη οδός που θα οδηγηθεί θα είναι η «παραβατικότητα».

Κι εδώ ας μπούμε στον διάλογο αγαπητοί μου.

- Δημιουργούμε λοιπόν ένα «τέρας»;
- Πιθανόν. Αλλά κι αναπόφευκτα. Αφού όλοι το κάνουν είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε κι εμείς.
- Το πρόγραμμα «Υπερστρατιώτης» κύριοι είναι μονόδρομος. Άλλωστε, δεν είναι κάτι απαγορευμένο όπως τα πυρηνικά. Είναι επίσημο πρόγραμμα του ΝΑΤΟ.
- Θα πρέπει όμως να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε τις «πολιτικοκοινωνικές συνέπειες». Θα πρέπει να τις «προβλέψουμε». Τουλάχιστον.
- Μα γι’ αυτό πιθανότατα δεν έχει προχωρήσει όσο γρήγορα θα ανέμενε κανείς να έχει προχωρήσει. Και όχι μόνον στην Τουρκία. Παντού.
- Όλοι φοβούνται για το «τι θα ξεπηδήσει» μέσα από το μπουκάλι. Τι σόι τζίνι θα είναι αυτό;
- Όντως. Τι θα εμποδίσει έναν τέτοιον «υπερ-άνθρωπο» και δη υπεροπλισμένο να διεκδικήσει την κυριαρχία έναντι της υπόλοιπης κοινωνίας;
- Τουτέστιν, τι θα τον κρατήσει μέσα στον Στρατώνα; Θα θέλει να επιστρέψει στους ανθρώπους του έξω στην κοινωνία.
- Μα γι’ αυτό και μπαίνει σοβαρά στη μέση η επιλογή της «κλωνοποίησης». Γι’ αυτόν τον λόγο όλοι φοβούνται να «μετατρέψουν τον απλό πολίτη σε υπερ-στρατιώτη». Και αναμένουν την ολοκλήρωση του project κλωνοποίηση. Μόνον όταν θα ελέγχουν απόλυτα το γονιδίωμα και μόνον όταν θα μπορούν να παράγουν έναν άνθρωπο/υπερ-στρατιώτη από τα γενοφάσκια του και μάλιστα αμέσως έτοιμο στην κατάλληλη σωματοδομή θα προχωρήσουν στην μετατροπή του σε υπερ-στρατιώτη.
- Άρα, να μην αναμένονται ανδροειδή ή καλύτερα συνήθεις στρατιώτες πλην «τροποποιημένοι» με βιονικά άκρα, μεταμοσχευμένες συσκευές και τροποποιημένο γονιδίωμα. Αλλά ούτε καν στην αρχή του εγχειρήματος; Παράδοξο θα ήταν.
- Δεν νομίζω. Θα ήταν επικίνδυνοι γιατί πάντα θα ήθελαν να επιστρέψουν στον κύκλο τους. Και πάντα θα είναι επιρρεπείς στην χρήση της δύναμής τους.
- Επιρρεπής θα είναι και ο κλωνοποιημένος πάντως. Δεν παύει να είναι άνθρωπος. Άλλος ένας dominus δηλαδή.
- Κύριοι, το να ζουν μόνον στο Στρατώνα και στην Υπηρεσία σημαίνει ένα είδος «Νεοσκλάβου». Η ανθρώπινη φύση τους ενισχυμένη από τις «τεχνητές υπερδυνάμεις» τους δεν πρόκειται να το δεχτεί αυτό. Θα «εξεγερθούν». Θα «ξεσπάσουν». Και μάλιστα με μίσος, σφοδρό μίσος για την υπόλοιπη κοινωνία και την Πολιτειακή Εξουσία. Θα νοιώσουν ότι αντιμετωπίζουν έναν «άδικο μονόδρομο αντίδρασης».
- Έχει βάση αυτή η σκέψη. Κι εγώ φοβάμαι κάτι παρόμοιο πάντως. Είτε είναι απλός ενήλικας καθημερινός επιλεγμένος πολίτης, είτε κλωνοποιημένος, εαν του απαγορεύσουμε την έξοδο από το Στρατώνα θα δημιουργήσει με τους ομοίους του μια δική τους κοινωνία υπερ-στρατιωτών. Και δη «Ελίτ Υπερ-Ισχύος». Και όταν αφήσαμε να συμβεί αυτό κάποτε με τους Γενίτσαρους είδαμε που κατέληξε. Στασίασαν ξανά και ξανά μόλις συνειδητοποίησαν τη δύναμή τους. Ανεβοκατέβαζαν Σουλτάνους. Και χρειάστηκε η διάλυσή τους κατόπιν. Μόνο που εκείνοι ήταν απλοί άνθρωποι. Μπορούσαν να τους διαλύσουν οι Δυνάμεις της Πολιτείας. Τώρα θα μιλάμε για «υπερανθρώπους». Φαντάζεστε χίλιους απ’ αυτούς συγκεντρωμένους κάτω από μια διοίκηση;
- Ούτε να το φαντάζομαι δεν θέλω.
- Κι όμως, κάποιοι το προωθούν ως αμυντικό πρόγραμμα και δη ταχέως.
- Μα δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς κύριοι. Δεν είμαστε μόνοι μας σ’ αυτό τον κόσμο.
- Συμφωνώ. Δεν μπορούμε, δεν επιτρέπεται να μείνουμε σαν τους Ινδιάνους με τα τόξα ενώ κάποιοι τους επιτίθονταν με πυροβόλα.
- Και μην ξεχνάτε πως πήραμε την Ινσταμπούλ κύριοι. Επειδή οι ανόητοι Ρωμιοί γύρισαν την πλάτη τους στο ούγγρικο πειραματικό υπερ-πυροβόλο. Ενώ οι δικοί μας δέχτηκαν να το χρηματοδοτήσουν και να το χρησιμοποιήσουν. Σε κάτι ανάλογο βρισκόμαστε τώρα. Αν μη τι άλλο θα είναι ενδιαφέρον να επαναληφθεί η ιστορία εναντίον τους. Κι άστους να βάλουν μπροστά τους τους απλούς στρατιώτες τους οι Ρωμιοί. Άλλωστε, μου αρέσει η Ρόδος για διακοπές....
- Μην ξεφεύγουμε κύριοι συνάδελφοι. Άλλωστε, που ξέρεις; Ίσως έχουν κι αυτοί το δικό τους αντίστοιχο πρόγραμμα. Δεν είναι δα και ηλίθιοι.
- Μπαα..να είσαι σίγουρος ότι ούτε καν το σκέφτονται. Θα το θεωρούν επιστημονική φαντασία. Άσε που αρνούνται και να σκεφτούν και μόνον την πιθανότητα πολέμου. Δώσε καλοπέραση στο Ρωμιό και πάρτου την ψυχή.
 - Δεν ξέρω γι’αυτούς, αλλά στο θέμα των εξοπλισμών (και δη των υπερόπλων) έτσι ήταν πάντα στην ιστορία. Άλλωστε και με τα πυρηνικά όπλα το ίδιο συμβαίνει. Δεν είναι κάτι ευχάριστο. Από την στιγμή όμως που κάποιοι άλλοι – εχθροί μας – τα έχουν έπρεπε να τα αποκτήσουμε κι εμείς. Έτσι είναι και με το πρόγραμμα του «Υπερ-Στρατιώτη». Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
- Ναι, μόνον που αυτός θα έχει δική του νοημοσύνη. Κι αν αποφασίσει να χρησιμοποιήσει τη δύναμή του για να υποτάξει την υπόλοιπη κοινωνία, τίποτα μα τίποτα δεν θα μπορέσει να του αντισταθεί. Κι αν λάβεις υπ’ όψιν την «προρυθμισμένη κι ενισχυμένη πολεμική του φύση», ε τότε, τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου ευχάριστα στη συνέχεια.
- Γι’ αυτό και πιστεύω ότι επ’ ουδενί δεν πρέπει να επιλεγεί η οδός της «κλωνοποίησης». Θα είναι κάτι απρόσωπο. Επικίνδυνα «προρυθμισμένο». Ενώ αν επιλεγούν καθημερινοί πολίτες με προσωπική ζωή κι ανθρώπους δικούς τους γύρω τους να ενδιαφέρονται γι’ αυτούς, θα παραμείνουν ανθρώπινοι.
- Αδίκως ανησυχείτε κύριοι. Έτσι κι αλλιώς έχουμε μπροστά μας δεκαετίες πολέμων. Αυτοί οι άνθρωποι – ή μηχανές, πέστε τους όπως θέλετε – θα βρίσκονται διαρκώς στα μέτωπα, δεν θα έχουν το χρόνο ν’ ασχοληθούν μαζί μας, με την κοινωνία ή την πολιτική και την εξουσία.....
- Λάθος. Οτιδήποτε έχει μέσα του κάτι από τη φύση του ανθρώπου, πάντα έλκεται από την εξουσία...
- Και μην ξεχνάμε το πιο βασικό: εαν τους αποκόψεις από την υπόλοιπη κοινωνία, για ποιά κοινωνία θα δεχτούν να πολεμήσουν;
- Κι όχι μόνον. Ένα τέτοιο «υπερ-εξελιγμένο πολεμικό ον» από ποιόν θα δεχτεί να λαμβάνει διαταγές; ΜΟΝΟΝ από έναν όμοιό του.
- Για την ακρίβεια, τον ΙΚΑΝΟΤΕΡΟ/ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ από τους ΟΜΟΙΟΥΣ του...Φαντάσου την Ισχύ και την αδίστακτη φύση ενός τέτοιου Πολέμαρχου!
- Με τρομάζει και μόνον η σκέψη ενός τέτοιου «Διεκδικητή Εξουσίας»....
- Όντως. Η αντίδρασή τους θα είναι αν όχι φυσιολογική εξεγερτική αντίδραση «Σπάρτακου», οπωσδήποτε αναμενόμενη έμπρακτη έκφραση της υπερ-ισχύος του «ισχυρότερου» προς τον «κατώτερο» από πλευράς ισχύος. Όταν τελειώσουν από τους «έξω» θα «στραφούν προς τους ΕΝΤΟΣ»....και θα διεκδικήσουν μερίδιο – αν όχι την αποκλειστικότητα – της εξουσίας.
- Λογικό. Αλλά ας δούμε κι αυτό. Κάποιοι έχουν προχωρήσει πάρα μα πάρα πολύ στο συγκεκριμένο πρόγραμμα. Αμερικανοί, Ρώσοι, Κινέζοι, Ιάπωνες, Γάλλοι, Άγγλοι, Γερμανοί....γιατί λοιπόν δεν έχουμε δει ακόμη στα πεδία των μαχών αυτά τα «υπερ-όντα»; Κάτι φοβούνται λοιπόν.
- Ίσως δεν έχουν προχωρήσει τόσο πολύ. Το σκέφτηκες;
- Δε νομίζω. Όταν κάποια επιστημονική πρόοδος – και δη στρατιωτική – βγαίνει επίσημα στη δημοσιότητα, τότε αυτό σημαίνει ότι έχουν προχωρήσει τουλάχιστον δέκα φορές πιο μακριά και το βγάζουν προς τα έξω για να κάνουν το κοινό να «συνηθίσει» καθώς και να βρουν πόρους για το «μεγάλο τελικό βήμα». Κάτι «βρωμάει» λοιπόν. Κάποια «παγίδα» φοβούνται και αποφεύγουν. Στην οποία κινδυνεύουμε να πέσουμε εμείς μέσα.
- Το ξαναλέω. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς. Αφού το κάνουν οι άλλοι, είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε κι εμείς. Έτσι λειτουργεί η αμυντική εξέλιξη. Όλοι φοβούνταν τότε, το 1453 το «υπερ-κανόνι». Εμείς δεν το φοβηθήκαμε και πήραμε το μεγαλύτερο τρόπαιο των τελευταίων δύο χιλιετιών. Την Ιστανμπουλ. Όπως αντίστοιχα και οι Ρωμιοί δεν φοβήθηκαν να πειραματιστούν με το «Υγρόν Πυρ» κι επί αιώνες κατείχαν το υπερ-όπλο που τους μετέτρεπε σε κυρίαρχους σχεδόν αβρόχοις ποσίν. Για θυμηθείτε τους «φλογοβόλους» τους στα πεδία των μαχών. Προκαλούσαν τρόμο. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και τώρα. Όποιος φοβάται να παίξει στα «νέα πεδία» των εξοπλισμών είναι ο από χέρι χαμένος. Καλά κάνουν λοιπόν οι δικοί μας και το προωθούν. Και κακό του κεφαλιού του όποιος από τους εχθρούς μας αρνείται να παίξει σ’ αυτό το πεδίο.
- ΟΚ, αντιλαμβάνομαι το αμυντικό σκεπτικό. Αλλά δεν μ’ αρέσει καθόλου η σκέψη «Λεγεώνων Υπερ-Στρατιωτών» ΜΑΣ που κατόπιν θα στρέφονταν «προς το ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ» με συγκεντρωμένη την «ΥΠΕΡ-ΙΣΧΥ» τους για να διεκδικήσουν την Πολιτειακή Εξουσία.
- Γι’ αυτό και επιμένω, θα έπρεπε να είναι καθημερινοί πολίτες οι «ιδανικοί υποψήφιοι». Για να έχουν «δικούς τους ανθρώπους» να τους περιμένουν. Για να έχουν κάτι να τους κάνει να νοιώθουν σαν τμήματα της κοινωνίας που υπερασπίζονται. Για να έχουν «κάτι να τους κρατάει».
- Ακόμη κι έτσι, ποιός θα πήγαινε εθελοντικά να μπει στο πρόγραμμα του Υπερ-Στρατιώτη; Θα πρέπει να είναι πάρα πολύ διαφορετικός από την υπόλοιπη κοινωνία για να δεχτεί να υποστεί τόσες ψυχοσωματικές μετατροπές. Άρα, «επιρρεπής» στη «διαφορετικότητα της ισχύος». Τουτέστιν, «dominus».
- Κι άλλοι στην κοινωνία είναι «dominus».
- Ναι, αλλά δεν έχουν την «τεχνητή Υπερ-Ισχύ» που θα έχουν αυτοί.
- Το ερώτημα έχει βάση. Μεγάλη και ουσιώδη βάση κύριοι. Ποιοί θα είχαν την θέληση να μετατραπούν εθελοντικά σε «Υπερ-Στρατιώτες»;
- Να το επεκτείνω το ερώτημα: «ποιοί θα είχαν την πρόθεση να χρηματοδοτήσουν τέτοιους Στρατούς»;
- Μα...για το Κράτος μιλάμε..
- Κι επιμένω: ΜΟΝΟ;
- Τι εννοείς;
- Μήπως θα ενδιαφέρονταν και ιδιώτες για έναν τέτοιο «Υπερ-Στρατό»;
- ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ;
- Ακριβώς....
- Αυτό, ναι όντως, θα ήταν άκρως επικίνδυνο...μην πω ολέθριο...
- Άλλωστε, το συναίσθημα του «περιθωριακού και ήδη αδικημένου» ήδη υφίσταται ακόμη και στα απλά μέλη κάποιων ήδη υπαρκτών Ειδικών Δυνάμεων. Μιλάμε για το «Σύνδρομο Burne» όπως ήδη ονομάζεται στην σχετική κινηματογραφική παραφιλολογία του θέματος. Νοιώθουν ότι δίνουν τα πάντα, οικογένεια, φυσιολογική ζωή, εκτίθενται σε ασύλληπτους κινδύνους και δεν λαμβάνουν την αναγνώριση που θα έπρεπε να λαμβάνουν. Βιώνουν το συναίσθημα ότι δρουν «έξω από την κοινωνία στην οποία δεν τους επιτρέπεται και δεν μπορούν να επιστρέψουν». Νοιώθουν ότι κατασπαταλήθηκαν, δεν αναγνωρίστηκαν, δεν αμείφθηκαν αρκετά και ταυτόχρονα δεν μπορούν να γυρίσουν σε μια φυσιολογική ζωή. Αυτό, τροπον τινά, θα μπορούσε να προσομοιάσει σε «αίσθημα σκλαβιάς». Για φαντάσου αυτό το άτομο να κατέχει ταυτόχρονα και την εν λόγω «Υπερ-Ισχύ». Πως θα αντιδρούσε τάχα;
- Έχεις δίκηο. Ενώ κατέχει μια «Υπερ-Ισχύ» δεν του επιτρέπεται να απολαύσει καθημερινά ανθρώπινα στοιχειώδη απλά όμορφα πράγματα που μπορεί ο κάθε απλός πολίτης. Που είναι απείρως κατώτερος από πλευράς «ικανοτήτων ισχύος» απ’ αυτόν.
- Και όχι μόνον. Μην ξεχνάμε ότι ένας «γενετικά/γονιδιακά ρυθμισμένος/βελτιωμένος» πολίτης, στην κοινωνία του μέλλοντος θα είναι ένας ανώτερος – από πλευράς ικανοτήτων – πολίτης. Αυτό θα θεωρείται (νεο)ταξικό πλεονέκτημα. Πόσω μάλλον, όταν εκτός από διανοητικές ανώτερες ικανότητες θα διαθέτει και σωματικές και ψυχοσυναισθηματικές και πολύ περισσότερο «μαχητικές ικανότητες». Ποιός θα μπορέσει να τον πείσει περί «κοινωνικής ισότητας» έναν τέτοιο «ημίθεο»; Που συνάμα νοιώθει «διωχθέντας» απ’ αυτήν την ίδια την κοινωνία την οποία «διατάσσεται να υπερασπίζει» χωρίς τις ανάλογες – κατ’ αυτόν - ανταμοιβές;
- Όντως. Πολλά – επιεικώς – «αταίριαστα στοιχεία»...αλληλοσυγκρουόμενα...και με σαφείς τάσεις «ρήξης»...
- Της «απόλυτης Ρήξης» αγαπητέ...
- Και μην ξεχνάμε το κυριότερο κύριοι. Δεν αρκεί η «γενετική», ούτε η τυχόν «βιονική  βελτίωση». Το «Παν» είναι η ψυχολογική βελτίωση. Η «ψυχολογική βελτίωση» για να γίνει κάποιος «Υπερ-Μαχητής». Που σημαίνει να του «αμβλυνθούν» όλες μα όλες οι «αδυναμίες». Αυτό το άτομο λοιπόν, παύει να είναι ένας «καθημερινός πολίτης». Δεν έχει πλέον τίποτα να το συνδέει με την υπόλοιπη κοινωνία. Μην πούμε ότι παύει να είναι άνθρωπος.
- Πόσω μάλλον όταν φέρει τόσες πολλές μαχητικές «Υπερ-δυνατότητες»....
- Και φυσικά, μην ξεχνάμε το αντίστροφο, έτσι; Η ίδια η κοινωνία θα νοιώθει «διαφορετικά» απέναντί τους. Απέναντι στο «μεταλλαγμένο». Μια καλή εικόνα έχει δώσει επανειλημμένα και πάλι ο κινηματογράφος και τα λαϊκά αναγνώσματα. Όσο απλουστευτικό και μη «ακαδημαϊκό» κι αν ακούγεται, ο «πολεμικός και φανταστικός κινηματογράφος» αντικατοπτρίζει πάντοτε φουτουριστικές εικόνες από το μέλλον των «ερευνητικών εργαστηρίων».
- Δυστυχώς ή ευτυχώς...Οι δυνατότητες είναι ατελείωτες.
- ...το ίδιο και οι «οιονεί εφιάλτες» όμως....
- Ακριβώς...το ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι δεν σημαίνει ότι θα πρέπει και να το κάνουμε κιόλας...
- Πόσω μάλλον όταν οι διαφαινόμενες συνέπειες δείχνουν μάλλον ολέθριες...
- Καλή η βιοηθική κύριοι, αλλά σας θυμίζω ότι στον πραγματικό κόσμο η Γεωπολιτική και η Γεωστρατηγική έχουν τον πρώτο λόγο...όταν έχεις εχθρούς ολόγυρα που το κάνουν ήδη, δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά...
- Ποιοί μωρέ; Οι Ρωμιοί; Αυτοί δεν έχουν ούτε για καύσιμα...ούτε για σφαίρες...για προωθημένα προγράμματα θα κοιτάνε;
- Αυτοί ίσως όχι...οι Ρώσοι όμως ναι...οι Δυτικοί ναι...οι Κινέζοι ναι...και γιατί όχι, οι Ιρανοί....
- ΟΚ, αντιληπτό....και σεβαστό σαν σοβαρός λόγος...αλλά παρ’ όλα αυτά ανησυχώ...
- Η στρατευμένη διανόηση πάντα αρέσκονταν να σκέπτεται ότι τέτοια κοινωνιοτεχνολογικά άλματα θα ήταν εξ’ ορισμού για καλό...και πως δεν θα έπεφταν τέτοια υπερ-όπλα στα χέρια τυράννων...να όμως που η Ισοπολιτεία και η Ελευθερία δεν είναι και τόσο συνήθη φαινόμενα στην Ιστορία...η εξουσία είναι πάντα επιρρεπής στην τάση για αφομοίωση και κακή χρήση τέτοιων ακραίων δυνάμεων...
- Κι από την άλλη, με την «Γονιδιακή Βελτίωση» και περισσότερο με την «Τεχνητή Νοημοσύνη» δεν είναι να παίζεις έτσι αβασάνιστα....
- Είπαμε κύριοι. Καλή η Βιοηθική για τις πανεπιστημιακές αίθουσες των διανοουμένων, αλλά η ψυχρή γεωπολιτική πραγματικότητα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό. Είμαστε υποχρεωμένοι να το κάνουμε αφού το κάνει και ο εχθρικός περίγυρός μας...Καλώς λοιπόν γίνεται. Και καλώς επιταχύνεται...

Όσοι απ’ τους εχθρούς μας δεν το κάνουν «ας πρόσεχαν»....

(Το "σκηνικό" βεβαίως αποτελεί "μυθοπλασία". Τα "τεχνικά στοιχεία" του θέματος ανταποκρίνονται επακριβώς στην πραγματικότητα όπως αυτή φαίνεται από ότι έχει ως τώρα δει το φως της δημοσιότητας. Τα σχετικά κείμενα και οι πηγές έχουν συγκεντρωθεί όλα ΕΔΩ )

 
Γιώργος Ανεστόπουλος
 aegeanhawk
 
Διαβάστε περισσότερα » »