Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΖΗΤΕΙ ΑΚΟΙΝΩΝΗΣΙΑ ΔΥΟ ΕΠΙΣΚΟΠΩΝ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου


Είναι συνεργάτης του Πάπα Φραγκίσκου γνωστού Παγκοσμίως για το χειροφίλημα-πρόσκύνησην στον Επικυρίαρχο της Γης Κοσμοκράτορα Σιωνιστή ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
(Φωτογραφίες κυκλοφορούν στα ΜΜΕ).
Και οι δύο μαζί ανήγαγον την Χριστιανοσύνη σε υποτελή της Εβραϊκής Σιωνιστικής Πανθρησκείας του Εβραίου Βασιλέως Σολομώντα, κατόπιν εντολών του προέδρου της Ν.Τ.Π. ή Νέας Εποχής ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Ο Πατριάρχης του Φαναρίου με τη διαγωγή του, (εκ του αποτελέσματος), εμφανίζεται ως υπηρέτης της ηγεσίας της Νέας Τάξης Πραγμάτων (Ν.Τ.Π.) ή Νέας Εποχής των Σιωνιστών Επικυρίαρχων του Πλανήτη.
Χαίρει δε της άκρας εμπιστοσύνης αυτών………..
Ο Πατριάρχης του Φαναρίου δεν αντλεί τη δύναμή του από τον Ύψιστον, τον Πανάγαθον ΘΕΟΝ, ούτε από τον ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟΝ, ούτε από το ΠΑΝΑΓΙΟΝ ΠΝΕΥΜΑ, αλλά από το Σιωνιστή Κοσμοκράτορα θνητόν ΡΟΤΣΙΛΝΤ, πρόεδρο της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Ο θνητός Πρόεδρος των Κοσμοκρατόρων ΡΟΤΣΙΛΝΤ, κατέκτησε την Παγκόσμιον Εξουσίαν, ών αυτόκλητος, δια οικονομικών μέσων και όπλων!!!!
Ουδείς των κατοίκων του Πλανήτη τον εψήφισεν.
Ο Πατριάρχης του Φαναρίου Κων/πόλεως, εσχάτως ανακατεύεται στις εσωτερικές υποθέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος, κατόπιν εντολών των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.
Ο Πατριάρχης της Ορθοδοξίας τελεί αυτοβούλως, (λόγω προσωπικών πεποιθήσεων και πιστεύω), υπό σκλαβιά της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης ή Νέας Εποχής, από την οποίαν λαμβάνει εντολές για δίωξη μερικών Ελλήνων Πατριωτών Αρχιερέων!!!
Συγκεκριμένα, απειλεί με ακοινωνησία τους Μητροπολίτες Πειραιώς και Καλαβρύτων.
Μέσα σε αυτό το χάος των διώξεων που υφίσταται ο Ελληνισμός από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, δύο
επισκόπους Πατριώτες είχαμε και εμείς οι Έλληνες, και αυτούς πάει να τους «φάει» ο Πατριάρχης των Σιωνιστών Ιουδαίων Σταυρωτών του Κυρίου ΙΗΣΟΥ.
Αντί να τους τιμήσει με αριστείον Ανδρείας και Πατριωτισμού, θέλει να τους καταδικάσει σε ακοινωνησία, δηλαδή Εκκλησιαστική απομόνωση.
Θέλει εμείς οι Έλληνες να προσέλθουμε εις την προ-Παπαφλέσσα εποχήν……..
Ο Πατριάρχης του Φαναρίου ζητάει από τον Αρχιεπίσκοπον Πάσης Ελλάδος να τους «επαναφέρει εις την Τάξιν», εννοεί την Σιωνιστικήν Τάξιν.
Ισχυρίζεται δε ότι οι δύο Μητροπολίτες ενεργούν «αντιεκκλησιαστικά» και σκανδαλίζουν τις ψυχές των πιστών.
Πληροφορούμεν τον Πατριάρχη Φαναρίου, ότι αυτοί οι δύο Μητροπολίτες χαίρουν της μεγίστης αγάπης του Ελληνικού Λαού, και του ποιμνίου αυτών.
Πληροφορούμεν τον Πατριάρχη Φαναρίου ότι αυτός που πρέπει να καθαιρεθεί από το αξίωμά του για φιλο-Σιωνιστική δράση, (και συνεπώς ανθελληνική δράση), είναι ο Πατριάρχης του Φαναρίου.
Εκείνος ο οποίος έχει καθαιρεθεί εις τας ψυχάς των Ελλήνων Ορθοδόξων είναι ο Πατριάρχης Φαναρίου, Εβραίος όνομα και πράμα………..
Ο Πατριάρχης ήλθε στη ΛΕΣΒΟ, μαζί με τον Σιωνιστή Πάπα, για να ενισχύσει τον εξισλαμισμό της Ορθόδοξης Ελλάδος, κατόπιν εντολών της ηγεσίας της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!
Για να ενισχύσει την Ισλαμιστική λαθρομετανάστευση!!!
Τόσο μυαλό έχει……….
Εμείς οι Ορθόδοξοι πιστοί δεν θέλουμε Πατριάρχη υποτακτικό των Σιωνιστών Επικυρίαρχων.
Θέλουμε Πατριάρχη αγωνιστή, σαν τον Παπα-Φλέσσα!
Εμείς οι Έλληνες πληρώνουμε τον Πατριάρχη Φαναρίου, (μυστικά κονδύλια του ΥΠ.ΕΞ.), και όλην την Εκκλησία του Πατριαρχείου, για να απολαύσωμεν τον Σιωνισμό τους, και τον Εξισλαμισμό της Ελλάδος!!
Ουδείς αχάριστος του ευεργετηθέντος!!!!!!!!!
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΑΓΩΝ ΔΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΠΟΥ ΧΑΝΟΝΤΑΙ!!!!

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/Αναλυτής Γεωπολιτικής/Αρθρογράφος
Έλληνας Πατριώτης
Διαβάστε περισσότερα » »