Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Γενετικές αναλύσεις αποκαλύπτουν τι εμπορεύονταν οι αρχαίοι Έλληνες

Δεκάδες χιλιάδες αμφορείς έχουν βρεθεί ως σήμερα σε ναυάγια της Μεσογείου
Δεκάδες χιλιάδες αμφορείς έχουν βρεθεί ως σήμερα σε ναυάγια της Μεσογείου   Τα αγγεία που ανασύρονται από αρχαία ελληνικά ναυάγια τελικά δεν χρησιμοποιούνταν μόνο για τη μεταφορά κρασιού και ελαιόλαδου, όπως συχνά υποθέτουν οι αρχαιολόγοι. Γενετικές αναλύσεις σε αμφορείς που φυλάσσονται στην Αθήνα αποκαλύπτουν ότι οι αρχαίοι Έλληνες εμπορεύονταν πολλά άλλα προϊόντα, από καρύδια και όσπρια μέχρι τζίντζερ.

Ο Μπρένταν Φόλεϊ, αρχαιολόγος του Ωκεανογραφικού Ινστιτούτου του Γούντς Χολ στη Μασαχουσέτη, έβρισκε παράξενο το γεγονός ότι στην επιστημονική βιβλιογραφία υπήρχαν αναφορές μόνο για κρασί στους αμφορείς.

Σε 27 παλαιότερες δημοσιεύσεις που επανεξέτασε ο Φόλεϊ, οι οποίες αναφερόταν σε συνολικά 5.860 αμφορείς, οι συγγραφείς θεωρούσαν ότι το περιεχόμενο ήταν κρασί στο 95% των περιπτώσεων.

Η αλήθεια είναι ότι, από τους χιλιάδες αμφορείς που έχουν ανασυρθεί μέχρι σήμερα στη Μεσόγειο, οι περισσότεροι ήταν άδειοι, και μόνο λίγοι περιείχαν ίχνη τροφών, όπως κουκούτσια ελιάς ή ψαροκόκαλα.

Ο Φόλεϊ προσπάθησε αρχικά να πραγματοποιήσει γενετικές αναλύσεις σε έναν αμφορέα που είχε δωρίσει στο Ωκεανογραφικό Ινστιτούτο ο Ζακ Κουστώ, τα πειράματα όμως απέτυχαν.

Ζήτησε τότε τη βοήθεια του Δημήτρη Κουρκουμέλη και του Θεοτόκη Θεοδούλου, αρχαιολόγων της Εφορείας Ενάλιων Αρχαιοτήτων στην Αθήνα.

Οι αναλύσεις σε εννέα αμφορείς που χρονολογούνται από τον 5ο έως τον 3ο αιώνα π.Χ αποκάλυψε τελικά ποιο ήταν το αρχαίο περιεχόμενο των δοχείων.

«Παρόλο που [οι αμφορείς] παρέμεναν στις αποθήκες για δυο δεκαετίες, υπήρχε ακόμα DNA πάνω τους» σχολιάζει ο Θεοδούλου στο δικτυακό τόπο του περιοδικού Nature.

Γενετικό υλικό από σταφύλι (που προφανώς υπήρχε στο κρασί) βρέθηκε μόνο σε έξι από τα εννέα δοχεία, ενώ έξι από αυτά περιείχαν DNA από ελιές. Στους αμφορείς βρέθηκε επίσης DNA από όσπρια, τζίντζερ (πιπερόριζα), καρύδια, άρκευθο (ένα κωνοφόρο δέντρο) και βότανα όπως ο δυόσμος, το θυμάρι και η ρίγανη.

Το γεγονός ότι DNA από διαφορετικά είδη βρέθηκε στους ίδιους αμφορείς μαρτυρά ότι τα ίδια δοχεία χρησιμοποιούνταν ξανά και ξανά για διαφορετικό εμπόρευμα κάθε φορά.

Μετά την εντυπωσιακή επιτυχία του πειράματος, οι ερευνητές σχεδιάζουν τώρα να επαναλάβουν τις αναλύσεις σε αμφορείς του 3ου αιώνα π.Χ που ανασύρθηκαν από ναυάγιο στην Κυρήνεια της Κύπρου.

Στο μέλλον, η ίδια μεθοδολογία θα μπορούσε επίσης να εφαρμοστεί σε αγγεία οικιακής χρήσης και σε μικρά δοχεία για αρχαία καλλυντικά και φάρμακα.

Τα νέα ευρήματα δημοσιεύονται στην επιθεώρηση Journal of Archaeological Science.

Η ομάδα του Φόλεϊ είχε δημοσιεύσει μια ανάλογη μελέτη και το 2007.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΚΤΗΝΩΔΙΑ: Σφάζουν και πουλάνε σκύλους στο κέντρο της Αθήνας!!!

Πληθώρα καταγγελιών φθάνει στα γραφεία της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας για την εγκληματική συμπεριφορά αλλοδαπών Ασιατών, που  έχει σχέση με τη βρώση σκύλων και γατιών.

Συγκεκριμένα, επώνυμες καταγγελίες για την απίστευτη εικόνα που βίωσαν Έλληνες πολίτες βλέποντας κρεμασμένα ανάποδα σκοτωμένα σκυλιά προς πώληση στην οδό Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας από Κινέζους «πωλητές» επιβεβαίωσαν δεκάδες άλλες καταγγελίες για εξαφάνιση αδέσποτων σκύλων και γατιών σε περιοχές όπου ζουν Ασιάτες.
Δυστυχώς, οι συμπολίτες μας, ενώ κατήγγειλαν το γεγονός από το Σάββατο που το είδαν τη Δευτέρα στη Φιλοζωική Εταιρεία, δεν γνώριζαν ότι έπρεπε αμέσως να κληθεί η Άμεση Δράση (100) στο τόπο του συμβάντος για τη σύλληψη των δραστών.
Σημειώνουμε ότι η πράξη αποτελεί ποινικό αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα από τον νόμο (3170/03 και 1197/81), ενώ ο υπό ψήφιση νόμος για την προστασία των μικρών ζώων στη χώρα μας θα είναι πολύ αυστηρότερος προβλέποντας χρόνιες φυλακίσεις άνευ εξαγοράς.
Καλούμε κάθε Έλληνα πολίτη να καταγγέλλει τα γεγονότα που βλέπει στις αρμόδιες αρχές, οι οποίες πρέπει να εφαρμόζουν απαρέγκλιτα το νόμο που στηρίζεται στα ήθη και έθιμα της ελληνικής κοινωνίας, κολάζοντας ποινικά τέτοιου είδους συμπεριφορές.
Αναρωτιόμαστε αν μεταναστεύσουν στη χώρα μας και φυλές με ανθρωποφαγικές συνήθειες, θα επιτρέψουμε να σφάζονται και να τρώγονται συμπολίτες μας;
(φωτό: σκύλοι που μεταφέρονται σε εστιατόριο στο Ανόι)

Διαβάστε περισσότερα » »

Οχήματα του τουρκικού στρατού αποβιβάζουν τους λαθρομετανάστες στον Έβρο

Τεράστιο πολιτικό θέμα μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας εγείρει η αναφορά των ελληνικών συνοριακών δυνάμεων, που αποκαλύπτει ανάμιξη του τουρκικού στρατού στην προώθηση λαθρομεταναστών στη χώρα μας. Τα στοιχεία των ελληνικών αστυνομικών αρχών βρίσκονται ήδη στα χέρια του ευρωπαϊκού οργανισμού Frontex, μέλη του οποίου είναι εγκατεστημένα εδώ και δύο χρόνια στον Έβρο.

Σύμφωνα με την «καυτή» αναφορά, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. παρατήρησαν πρόσφατα με τις...
θερμικές κάμερες αυτοκίνητο του τουρκικού στρατού να αποβιβάζει "ύποπτα άτομα τα οποία οδηγήθηκαν στον ποταμό Έβρο και στην συνέχεια επιχείρησαν να διασχίσουν παρανόμως τα σύνορα".

Σε άλλες περιπτώσεις, επισημαίνεται στην αναφορά, οι ομάδες των μεταναστών, που συνήθως οδηγούνται από Τούρκους διακινητές, συναντώνται με στρατιωτικές περιπόλους της γειτονικής χώρας οι οποίες τους επιτρέπουν να κινούνται ανενόχλητες προς τη μεθόριο.

Τα ύποπτα περιστατικά που έχουν καταγραφεί από τις ελληνικές αρχές αναμένεται να τεθούν υπόψη και των Τούρκων αστυνομικών οι οποίοι εκπροσωπούν τις αρχές της χώρας τους στο "σημείο επαφής" που έχει εγκαινιαστεί μεταξύ των δύο πλευρών. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας ανταλλάσσονται απόψεις σε τακτική βάση για την αντιμετώπιση των κυμάτων μεταναστών από την Τουρκία προς την Ελλάδα. Ωστόσο τα τελευταία χρόνια η τουρκική αστυνομία παραπέμπει τις υποθέσεις αυτές τόσο στον τουρκικό στρατό όσο και στη στρατοχωροφυλακή της γειτονικής χώρας, που είναι οι αρμόδιες αρχές επιτήρησης των συνόρων.
Διαβάστε περισσότερα » »

Η απάτη του χρήματος! > «Το χρήμα είναι ψεύτικο και χρησιμοποιείται για να επιτευχθεί παγκόσμιος έλεγχος;»

Μια οδυνηρή διαπίστωση με παγκόσμιες διαστάσεις, είναι, πως το κυνήγι του χρήματος έχει ξεπεράσει τα όρια της απλής επιβίωσης. Αν και μπορούμε να ζήσουμε άνετα με ένα μέτριο μισθό, εντούτοις οι νέες ανάγκες, όπως αυτές έχουν διαμορφωθεί, γα πιο μεγάλο σπίτι, για πιο μοντέρνο αυτοκίνητο, για ταξίδια και φανταστικά κομφόρ, μας έχουν οδηγήσει συνειδητά ή υποσυνείδητα στο κυνήγι του χρήματος. Η τάση αυτή είναι που προκαλεί τον ανταγωνισμό, τον ατομικισμό, και την αποξένωση, κι έτσι όλοι νιώθουμε πως αν κάτι δυσάρεστο μας τύχει κανένας δεν θα ενδιαφερθεί, κανείς δεν θα μας κοιτάξει.
Η τάση αυτή αναπτύσσει στην ψυχή ανασφάλεια και μοναξιά γιατί οι γύρω μας πια δεν είναι ειλικρινείς φίλοι, αλλά ειλικρινείς ανταγωνιστές.


Η ανασφάλεια και η ψυχολογική μοναξιά φαίνεται είναι το αντίτιμο της προσπάθειας των ανθρώπων για απόκτηση περισσότερου χρήματος απ’ όσο χρειάζονται για να έχουν μια άνετη ζωή.
Πως έφτασε όμως όλη η ανθρωπότητα να έχει εθιστεί σε αυτό το ξέφρενο κυνήγι και ποια είναι η αλήθεια σχετικά με το χρήμα; Πως γίνεται ένας ολόκληρος λαός, οι Έλληνες, να έχουν γίνει σήμερα από κυνηγοί θήτες, καθώς φαίνεται ο «λαγός» να έχει γίνει λιοντάρι, έτοιμο να μας κατασπαράξει;
Τα δέκα αναπάντητα ερωτήματα του καθηγητή Κωνσταντίνου Τοκμακίδη(*), που ακολουθούν, ίσως μας βοηθήσουν να κάνουμε σκέψεις και να ψάξουμε μόνοι μας να βρούμε τις απαντήσεις, διότι μπορεί μέσα από την έρευνα αυτή να αποδειχτεί πως ο στόχος ήμασταν μάλλον εμείς οι ίδιοι. Πως αυτό που κυνηγούσαμε εμείς ήταν μάλλον η …ουρά μας, και πως άλλοι ήταν οι κυνηγοί, που είχαν ως στόχο τους εμάς, τον απλό λαό:


***

Ερωτήσεις που δεν απαντώνται:
Έχετε δανείσει 100 ευρώ σε έναν με μισθό 100 ευρώ και 500 ευρώ σε κάποιον με μισθό 1000 ευρώ. Ο πρώτος σας χρωστάει το 100% του μισθού του ενώ ο δεύτερος σας χρωστάει το 50% του μισθού του. Βάσει ποιάς λογικής θα κυνηγούσατε τον πρώτο που αδυνατεί να πληρώσει το χρέος του και θα αφήνατε τον δεύτερο που ΜΠΟΡΕΙ να πληρώσει; Γιατί προσπαθείτε να πάρετε τα 100 και όχι τα 500;
Αυτό ακριβώς είναι που συμβαίνει με το ΔΝΤ.
Είδα στο διαδίκτυο τον κατάλογο με τα χρέη όλων των χωρών της γης.
Ενδεικτικά…


-Η Γερμανία με 5 τρις έλλειμμα έχει χρέος στο 155% του ΑΕΠ της.
-Η Γαλλία πάλι με 5 τρις έχει χρέος στο 188% του ΑΕΠ της.
-Οι ΗΠΑ με 13 τρις έλλειμμα έχουν χρέος στο 94% του ΑΕΠ τους.
Οπότε είναι προφανές ότι δεν έχει τόση σημασία το μέγεθος του χρέους όσο το ποσοστό του επί του ακαθαρίστου εθνικού προϊόντος.
Μετά από μερικές ματιές στον πίνακα προκύπτουν κάποιες απορίες:


Ερώτηση 1. Πως γίνεται και ενώ το Λουξεμβούργο, η Αγγλία, η Ελβετία, το Βέλγιο, η Γαλλία, η Δανία και η Αυστρία έχουν ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ποσοστό χρέους από εμάς, αυτοί να ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ σώσιμο, αλλά αντίθετα έρχονται να σώσουν εμάς;


Ερώτηση 2. Πως γίνεται το Αφγανιστάν με περίπου μισόν αιώνα συνεχείς πολέμους να έχει μόνο 23% του ΑΕΠ του χρέος, την στιγμή που ξέρουμε ότι ένας πόλεμος μερικών ημερών μπορεί να ” ξετινάξει” μία χώρα;


Ερώτηση 3. Πως γίνεται να χρωστάνε 29% το Κουβέιτ, 54% το Μπαχρέιν και τα Αραβικά εμιράτα 56% την στιγμή που είναι παγκόσμιοι προμηθευτές πετρελαίου;


Ερώτηση 4. Πως γίνεται στην Ελβετία με 271% χρέος, μία απλή καθαρίστρια σε νοσοκομείο (περίπου το 2000) να πληρώνεται με 2000 ευρώ μισθό όσα έπαιρνε την ίδια στιγμή (στα βρώμικα καρβουνο-εργοστάσια της ΔΕΗ) ένας «υψηλόμισθος» τεχνικός, ανώτερης στάθμης εκπαίδευσης, ενταγμένος στα υπερ-βαρέα/ανθυγιεινά με 25 χρόνια προϋπηρεσία;


Ερώτηση 5. Πως γίνεται η Νορβηγία με 143% χρέος να μην έχει πρόβλημα και να μην χρειάζεται σώσιμο ή περικοπές;
Ένα πραγματικό παράδειγμα από εκεί: Γνωστός μου μετακόμισε στην Νορβηγία πριν δύο χρόνια. Προσέξτε τώρα τι «έπαθε» εκεί:


α) Έπιασε δουλειά σε κουζίνα εστιατορίου σαν ανειδίκευτος και έπαιρνε 2.500 ευρώ τον μήνα μισθό!
β) Μετά τρεις μήνες στην δουλειά δήλωσε ότι ήταν «ψυχικά κουρασμένος» και του έδωσαν αμέσως άδεια 15 ημερών!
γ) Με τις επιστροφές φόρων (κάτι σαν το δικό μας δώρο) πήγε μαζί με την γυναίκα του στο Θιβέτ διακοπές.
δ) Τώρα είναι άνεργος (με την δικαιολογία ότι ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ εκεί που δούλευε!) και για δύο χρόνια παίρνει 1700 ευρώ τον μήνα!


Ερώτηση 6. Γιατί οι παγκόσμιοι δανειστές δεν ανησυχούν μήπως χάσουν τα 13, 5 τρις που χρωστάνε οι ΗΠΑ, τα 2 τρις που χρωστάει το Λουξεμβούργο, τα 9 τρις που χρωστάει η Αγγλία (κλπ, κλπ) αλλά ανησυχούν για τα 500 δις που χρωστάμε εμείς;
Ερώτηση 7. Πως γίνεται και ολόκληρος ο πληθυσμός της γης χρωστάει το 98% των χρημάτων του;
Ερώτηση 8. Ποιοι έχουν τόσα πολλά ώστε να «αντέχουν» να δανείσουν τόσο πολύ χρήμα;


Ερώτηση 9. Πού τα βρήκαν τόσα χρήματα;


Ερώτηση 10. Γιατί τα χρήματά τους δεν συμμετέχουν στο ΑΕΠ της χώρας τους;
Τελικά μήπως τα στοιχεία αυτά δείχνουν ότι η παγκόσμια οικονομία δεν είναι παρά μία τεράστια φούσκα, ενώ το χρήμα είναι ψεύτικο, τυπωμένο στα άδυτα των πολυεθνικών τραπεζών μόνο και μόνο για να επιτευχθεί ένας παγκόσμιος έλεγχος;

(*)Aristotle University of Thessaloniki
Διαβάστε περισσότερα » »

ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΠΕ
ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ
« ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ, ΕΝΙΑΙΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΟ, ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ
2012-2015».
Το Σύνταγμα στο άρθρο 4 παρ. 5 ορίζει ότι: « Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους» και στο άρθρο 21 παρ. 1, 2 και 5 ότι:
« 1. Η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους.
2. Πολύτεκνες οικογένειες...έχουν δικαίωμα ειδικής φροντίδας από το Κράτος.
5. Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων αποτελεί υποχρέωση του Κράτους» (την παρ. 5 την εισηγήθηκε και ψηφίσθηκε στην συνταγματική αναθεώρηση ο ίδιος ο σημερινός υπουργός των Οικονομικών!!).


Με τα άρθρα όμως του παραπάνω σχεδίου νόμου επιχειρείται μία άνευ προηγουμένου φορο-εξοντωτική επιδρομή κατά των πολυτέκνων με σκοπό να τους οδηγήσει στην εξαθλίωση και να αποτρέψει κάθε νέο ζευγάρι στην απόκτηση παιδιών.


Επί του άρθρου 1 παρ. 10α της περικοπής των συντάξεων.
Με το άρθρο αυτό γίνεται περικοπή κατά 40% στους συνταξιούχους που δεν έχουν συμπληρώσει το 55ο έτος της ηλικίας τους, χωρίς να λαμβάνεται υπ΄ όψει η σύνθεση της οικογένειάς τους. Έτσι μπαίνουν στην ίδια κατηγορία οι πολύτεκνοι με τους αγάμους.
Συνεπώς στην πρώτη σειρά μετά τη φράση: « 10.α. Από 01.11.2011 στους συνταξιούχους του Δημοσίου » πρέπει να προστεθεί η φράση:
« εξαιρουμένων των πολυτέκνων ».


Επί του άρθρου 33 για την προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα.
Ενώ εμφανίζεται στο σχέδιο νόμου ότι εξαιρούνται οι πολύτεκνοι στην πραγματικότητα πρόκειται περί απάτης, γιατί σε αυτή την ηλικία δεν υπάρχουν πολύτεκνοι με 4 ανήλικα (ή προστατευόμενα) και άνω τέκνα και ως εκ τούτου ουδείς πολύτεκνος εξαιρείται.
Συνεπώς στην παράγραφο 7 περ. κ του άρθρου αυτού οι τρεις τελευταίες σειρές δηλ. η φράση:
« κατά την έννοια των παραγράφων 1 έως 3 του άρθρου πρώτου του ν. 1910/1944 (Α 229), εφ` όσον τα τέκνα που ορίζονται στις προαναφερόμενες διατάξεις του ν. 1910/1944, τον βαρύνουν φορολογικά, σύμφωνα με το άρθρο 7 του Κ.Φ.Ε. »,
πρέπει να διαγραφεί και να παραμείνει μόνον η λέξη « ή πολύτεκνος ».


Επί του άρθρου 34 για το καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας.
Το ίδιο συμβαίνει και εδώ, ενώ εμφανίζεται στο σχέδιο νόμου ότι εξαιρούνται οι πολύτεκνοι στην πραγματικότητα πρόκειται περί απάτης, γιατί σε αυτή την ηλικία δεν υπάρχουν πολύτεκνοι με 4 ανήλικα (ή προστατευόμενα) και άνω τέκνα και ως εκ τούτου ουδείς πολύτεκνος εξαιρείται.
Συνεπώς στην παράγραφο 1 περ. β υποπ. γγ του άρθρου αυτού, η οποία αντικαθιστά την παρ. 7 του άρθρου 37 του Ν. 3986/2011 η φράση:
« κατά την έννοια των παραγράφων 1 έως 3 του άρθρου πρώτου του ν. 1910/1944 (Α 229), εφ` όσον τα τέκνα που ορίζονται στις προαναφερόμενες διατάξεις του ν. 1910/1944, τον βαρύνουν φορολογικά, σύμφωνα με το άρθρο 7 του Κ.Φ.Ε. »,
πρέπει να διαγραφεί και να παραμείνει μόνον η λέξη « ή πολύτεκνος ».
Τα παραπάνω είναι αναγκαία να γίνουν γιατί αλλιώς όσοι πολύτεκνοι υπαχθούν στις παραπάνω καταστάσεις (προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα και στο καθεστώς της εργασιακής εφεδρείας), ουσιαστικώς θα οδηγηθούν στην εξαθλίωση, αφού θα είναι αδύνατον να επιβιώσουν, με δεδομένη την ανεργία που μαστίζει σήμερα την οικογένεια και μάλιστα την πολύτεκνη οικογένεια. Είναι άλλωστε γνωστό ότι σήμερα οι γονείς δεν βοηθούν μόνον τ΄ ανήλικα τέκνα τους, αλλά και τα έγγαμα που βιώνουν τη μάστιγα της ανεργίας.


Επί του άρθρου 38 της φοροεπιδρομής κατά των πολυτέκνων.
Ο ίδιος ο σημερινός υπουργός των Οικονομικών μόλις προ τριμήνου με το άρθρο 27 του Ν. 3986/2011 (ΦΕΚ 152Α/1-7-2011) είχε καθιερώσει ως αφορολόγητο όριο για όσους έχουν 4 προστατευόμενα τέκνα το ποσό των 23.000 ευρώ και για κάθε ένα επί πλέον τέκνο 2.500 ευρώ.
Σήμερα με το άρθρο 38 του σχεδίου νόμου γίνεται τέτοιο φοροεξοντωτική επιδρομή κατά των πολυτέκνων που δεν έχει προηγούμενο.
Με το άρθρο αυτό καθιερώνεται φορολογική απαλλαγή 15.000 ευρώ για όσους πολυτέκνους έχουν τέσσερα προστατευόμενα τέκνα και 3.000 ευρώ για κάθε ένα επί πλέον τέκνο.
Έτσι ο πολύτεκνος με τα 4 προστατευόμενα τέκνα, ενώ για το ποσό των 23.000 ευρώ του εισοδήματος δεν κατέβαλε φόρο, θα κληθεί τώρα να πληρώσει για τα εισοδήματα του έτους 2011 το ποσό των 1.930 ευρώ!! (Φόρος που αναλογεί στο ποσό αυτό 3.170 ευρώ μείον ο φόρος του αφορολογήτου των 15.000 ευρώ που ανέρχεται σε 1.240 ευρώ).
Ακόμη χειρότερο: ο πολύτεκνος με 4 ανήλικα τέκνα και ετήσιο εισόδημα 40.000 ευρώ θα πληρώσει φόρο 7.580 ευρώ (8.820 o φόρος, που αντιστοιχεί στις 40.000 ευρώ, μείον ο φόρος του αφορολογήτου των 15.000 ευρώ δηλ. 1.240 ευρώ), ενώ ο άγαμος θα πληρώσει φόρο 8.820 ευρώ. Δηλαδή στον πολύτεκνο θα του απομείνουν 32.420 ευρώ για την διαβίωση της συζύγου του και των 4 ανηλίκων τέκνων του (για το καθένα μέλος 5.600 ευρώ) και στον άγαμο 31.180 ευρώ για τον εαυτό του!!! Εάν συνυπολογισθεί η εισφορά αλληλεγγύης, το χαράτσι των ακινήτων, οι διάφορες μειώσεις των εκπιπτουσών δαπανών που γίνονται(νοσήλια, δίδακτρα παιδιών, έξοδα ενοικίων… που πλήττουν κυρίως τους πολύτεκνους), τότε γίνεται φανερό ότι σε ποιά εξαθλίωση οδηγούνται οι πολύτεκνοι με το παραπάνω άρθρο.


Με αυτόν τον τρόπο ο συνταγματολόγος υπουργός των Οικονομικών κ. Βενιζέλος υλοποιεί:
α) Τη συνταγματική διάταξη του άρθρου 4 για συμμετοχή στα δημόσια βάρη των Ελλήνων πολιτών ανάλογα με τις δυνάμεις τους,
β) την ειδική φροντίδα του κράτους για τους πολυτέκνους, που επιτάσσει η παραπάνω συνταγματική διάταξη του άρθρου 21,
γ) την προστασία της οικογένειας και του γάμου, που επιβάλει η ίδια συνταγματική διάταξη και με το άρθρο 17 του σχεδίου νόμου καταργεί και το επίδομα Γάμου και μειώνει το επίδομα τέκνων μετά το 4ο από τα 73 ευρώ σε 70 (!!!) και
δ) το σχεδιασμό και την εφαρμογή δημογραφικής πολιτικής, καθώς και τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων, που αποτελεί υποχρέωση του Κράτους, όπως και πάλι ορίζει η ίδια διάταξη.
Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης, για την οποία ο Πρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου κ. Μπούζεκ τον Ιούνιο του 2010, μιλώντας στην Βουλή των Ελλήνων προσκεκλημένος της Ελληνικής Κυβερνήσεως, είχε τονίσει:


« Η επίλυση του δημογραφικού, ίσως είναι η βέλτιστη λύση στην οικονομική κρίση που περνάτε ».
Και όχι μόνον αυτό, αλλά ήδη:
Η ΕΛΛΑΣ ΜΕΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ - ΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ 65 ΕΤΩΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 20ΕΤΙΑ 1981-2001 ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 591.999 ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 14 ΕΤΩΝ ΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΤΑ 643.194. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΚΤΙΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 65 ΕΤΩΝ ΤΟ 2050 ΘΑ ΕΚΤΙΝΑΧΘΕΙ ΣΤΟ 31,46% του ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ!! ΤΟ 2007 ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΣΤΟ 19%!!
Η Ελλάς, ως χώρα, καταρρέει δημογραφικώς και μεταβάλλεται σε ένα απέραντο γηροκομείο, αφού το ποσοστό των νέων παιδιών, ηλικίας έως 14 μειώνεται συνεχώς κατά τρόπο δραματικό, ενώ συγχρόνως αυξάνει αλματωδώς το ποσοστό των ηλικιωμένων 65 ετών και άνω. Το 1951 το ποσοστό των παιδιών (έως 14 ετών) αποτελούσε το 29% (2.198.247) στο σύνολο του πληθυσμού (7.632.801). Μειώθηκε την επόμενη 30ετία (1981) στο 24% (2.307.297 παιδιά σε σύνολο πληθυσμού 9.739.589) και την επόμενη 20ετία κατρακύλησε δραματικά στο 15% ( μόλις 1.664.085 παιδιά σε σύνολο πληθυσμού 10.964.020) δηλαδή μειώθηκαν κατά 643.194 τα παιδιά την τελευταία 20ετία, ενώ ο αριθμός των ηλικιωμένων αυξήθηκε αλματωδώς. Είναι αποκαλυπτικοί οι αριθμοί βάσει των στοιχείων της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής:


ΕΤΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΩΣ 14 ΕΤΩΝ ΗΛΙΚΙΑΣ 65 ΚΑΙ ΑΝΩ
1951 7.632.801 2.198.247 29% 511.398 7%
1981 9.739.589 2.307.297 24% 1.239.541 13%
2001 10.964.020 1.664.085 15% 1.831.540 17%
2007 11.192.849 1.598.684 14% 2.082.217 19%


Δηλαδή ενώ το 1981 τα παιδιά υπερτερούσαν των ηλικιωμένων κατά 1.067.756, το 2007 μετά 26 μόλις έτη οι ηλικιωμένοι (άνω των 65 ετών) υπερτερούν των παιδιών κατά 483.684!!! Πλήρης δημογραφική ανατροπή.
Σημειωτέον ότι στο ποσοστό του 14% ( δηλ. στα 1.598.684 παιδιά) περιλαμβάνεται και ένα σημαντικό ποσοστό παιδιών αλλοδαπών και το ποσοστό των Ελληνοπαίδων είναι ασφαλώς μικρότερο του 14%, ενώ στο ποσοστό των ηλικιωμένων δεν υπάρχουν αλλοδαποί ή οι υπάρχοντες είναι ελάχιστοι και δεν επηρεάζουν το ποσοστό.
Η Ελληνική Στατιστική Αρχή εκτιμά ότι το ποσοστό των άνω των 65 ετών το 2050 θα έχει εκτιναχθεί στο 31,46%!!!! Και το ποσοστό των κάτω των 15 ετών θα είναι μόλις το 12,13%!!! Δρόμος χωρίς επιστροφή.
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατατάσσει την Ελλάδα στις 6 χώρες υψηλού κινδύνου και την θεωρεί ότι βρίσκεται στην χειρότερη κατάσταση και είναι χαρακτηριστική η επισήμανση αρθρογράφου σε μεγάλη καθημερινή εφημερίδα: «Αν δεν θέλουμε τα παιδιά μας να ζήσουν σε μιά κοινωνία γερόντων και δυστυχίας, το ερώτημα πώς θα αυξηθεί ο μέσος αριθμός των παιδιών κάθε γυναίκας στο 1,9 πρέπει να το θέσουμε αμέσως».
Είναι δε γεγονός ότι η Ελλάς είναι η 3η πλέον γερασμένη χώρα του κόσμου.
Εάν μπροστά σ΄ αυτή την κατάσταση δεν ληφθούν τώρα μέτρα, απλώς θα έχουμε οδηγήσει την πατρίδα μας στο τέλος της ιστορίας της πριν την ώρα της και αυτό φαίνεται ότι υπηρετούν οι παραπάνω διατάξεις του πολυνομοσχεδίου.


ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ


Το συνολικό φορολογητέο οικογενειακό εισόδημα να διαιρείται διά του αριθμού των μελών της οικογένειας και το προκύπτον ποσό να φορολογείται αυτοτελώς για κάθε μέλος.


Εάν το ανωτέρω απολύτως δίκαιο και συνταγματικώς ορθό δεν γίνει δεκτό τότε στην χειρότερη περίπτωση:


Να παραμείνει τουλάχιστον όπως έχει η διάταξη του άρθρου 27 του Ν. 3986/2011 με αφορολόγητο για όσους έχουν 4 προστατευόμενα τέκνα στις 23.000 ευρώ και 3.000 ευρώ για κάθε ένα από το 5ο και επί πλέον προστατευόμενα τέκνα.



                                                   Για την ΑΣΠΕ
Ο Πρόεδρος                                                                                  Ο Γεν. Γραμματέας
Βασίλειος Θεοτοκάτος                                                              Εμμανουήλ Χρυσόγελος

Διαβάστε περισσότερα » »

Ο Μπόμπολας, τα απορρίματα και η Ελλάδα που ανήκει στους Έλληνες (φίλους των Γερμανών)

Η αποκάλυψη που φέρνει το planet-greece στο φως της δημοσιότητας βασίζεται σε μαρτυρίες ανθρώπων που εργάζονται στον Μπόμπολα, συνεπώς δύσκολα μπορεί να διαψευστεί. Σύμφωνα, λοιπόν, με όσα μας μετέφεραν εργαζόμενοι στον “Εθνικό Μεγαλοεργολάβο”, ο Γιώργος Μπόμπολας έχει ήδη παραλάβει…

μεγάλο αριθμό αυτοκινήτων – απορριμματοφόρων και δηλώνει έτοιμος να αναλάβει το έργο της αποκομιδής των σκουπιδιών – εργολαβία από τους δρόμους της Αθήνας. Και πριν βιαστούν κάποιοι να μας πουν ότι έχουν σχέση τα ολοκαίνουργια φορτηγά που πήρε με την εργοστάσιο ανακύκλωσης χάρτου, που βρίσκεται δίπλα στον ΧΥΤΑ Φυλής, να σας ενημερώσουμε ότι για το εργοστάσιο αυτό δουλεύουν ήδη άλλα απορριμματοφόρα, ενώ τα καινούργια βρίσκονται σταθμευμένα με… τις ζελατίνες σε ιδιωτικό αμαξοστάσιο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι στιμής έχει αγοράσει περίπου 70 απορριμματοφόρα, αν και άλλες πληροφορίες ανεβάζουν τον αριθμό των οχημάτων σε 300!
Πάντως, μη νομίσετε ό,τι υπήρχε περίπτωση να αγοράσει τα απορριμματοφόρα ο Μπόμπολας χωρίς να είναι σίγουρος ότι θα πάρει τη σύμβαση. Άλλωστε, όπως διαδίδει το περιβάλλον του, η κυβέρνηση του… χρωστάει, μετά την απόφασή της να πουλήσει τη διαχείριση των 5 βουνών σκουπιδιών του ΧΥΤΑ Φυλής σε Γερμανό εργολάβο. Σκουπίδια, τα οποία όποιος τα ξεθάψει και αρχίσει να ανακυκλώνει γυαλί, αλουμίνιο και πλαστικό θα βγάλει δισ. ευρώ, χωρίς ίχνος υπερβολής!
Διαβάστε περισσότερα » »

ΧΑΡΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ: ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ-ΒΙΝΤΕΟ

Η Δασκάλα με τα χρυσά μαλλιά, αυτή η συγχρονη Ηρωίδα, που μάχεται για την ορθή διάδωση του Ελληνισμού σε παιδιά που το έχουν ανάγκη, σε παιδιά που θέλουν να γινουν σωστοί ¨Ελληνες, και μάχεται ενάντια στις Τουρκικές "δυνάμεις" που έχουν κατακυριεύσει την Θράκη, σαν να μην υπάρχει το Ελληνικό κράτος... Απειλήθηκε πολλές φορές, ξυλοκοπήθηκε απο μουσουλμάνους, και όμως, στέκεται σαν Ηρωίδα απέναντι στους κατακτητές που με την συναίνεση του πουλημένου κράτικού μηχανισμού της Ελλάδας, καταποντίζουν κάθε μορφή ελληνικού στοιχείου, και εμποδίζουν την μειονότητα των πομάκων κυρίως, να βρουν τις ρίζες τους... Στο παρακάτω βίντεο η Χαρά Νικολοπούλου, με πατριωτικό φρόνημα, στέλνει ένα μηνυμα για το τί είναι η πατρίδα, σε όσους εσκεμμένα ή αθελά τους έχουν ξεχάσει το ελληνικό μεγαλείο και τα ιδανικά της χώρας αυτής..:

Στην σημερινή εποχή, που ο ελληνισμός βάλλεται αισχρά, σε τομείς που αποτελλουν πηγή Ελληνικου πολιτισμού, όπως είναι και η εκπαίδευση, που έχει βαλθεί να δημιουργήσει Ελληνες που δεν θυμούνται την ιστορία τους, θα πρέπει να παραδειγματιστούμε απο τέτοιους δασκάλους πρότυπα, να τους στηρίξουμε και να πράξουμε και εμείς με τον ιδιο τρόπο.. Έχουμε καθήκον να διαφυλάξουμε το ελληνικό μεγαλείο, και να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας, ένα παρελθον που θα προσφέρει ένα υπερηφανο μέλλον. Ενα μεγάλο μπράβο αξιζει σε αυτην την δασκάλα και όσους άλλους τάσσονται ενάντια στο ανθελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα,..!
Διαβάστε περισσότερα » »

Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Θ. Ρομπόπουλος

- Διαβάστε την τρισέλιδη επιστολή του πρώην βουλευτή
- Ποιός θα αναλάβει τη θέση του ως βουλευτής
- Θ. Ρομπόπουλος: "Δεν μπορώ να ψηφίζω άλλο χωρίς να ξέρω τι ψηφίζω"
- Και παλαιότερα είχε απειλήσει ότι θα παραιτηθεί για το Μεσοπρόθεσμο αλλά δεν το είχε κάνει
Τελικά μετά...

από γαϊτανάκι ημερών για το εάν θα παραιτηθεί ή όχι ή εάν θα ανεξαρτητοποιηθεί, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θωμάς Ρομπόπουλος αποφάσισε τελικά να παραιτηθεί από την βουλευτική του έδρα και να παύσει πλέον να είναι βουλευτής.

Ο κ. Ρομπόπουλος το απόγευμα της Δευτέρας μετέβη στο γραφείο του Προέδρου της Βουλής, Φίλιππου Πετσάλνικου όπου του έκανε γνωστή την απόφαση παραίτησής του και εν συνεχεία έδωσε τρεις σελίδες στις οποίες αναφέρει τους λόγους οι οποίοι τον οδήγησαν στην παραίτηση.

Ο ίδιος ο κ. Ρομπόπουλος μιλώντας στο NewsIt λίγα λεπτά μετά τη συνάντησή του με τον κ. Πετσάλνικο δήλωσε ότι παραιτείται από την έδρα του και δεν ανεξαρτητοποιείται όπως ακουγόνταν τις τελευταίες ημέρες και με δικές του διαρροές φυσικά.

Αναλυτικά η επιστολή παραίτησής του

 Kύριε Πρόεδρε,

Η προσπάθεια μου να γίνω μέλος του Κοινοβουλίου άρχισε με τις εκλογές το 2000, όπου και εξελέγην πρώτος επιλαχών βουλευτής. Έχασα την έδρα για 41 ψήφους από τις 13.500 που είχα πάρει. Εάν έκανα ένσταση είχα πάρα πολλές πιθανότητες να την κερδίσω. Δεν έκανα ένσταση, δεν ήθελα να βγω βουλευτής από το Εκλογοδικείο. Προσπάθησα πάλι το 2004 και ξαναπροσπάθησα για τρίτη φορά το 2009 όπου και εξελέγην έβδομος. Δεν θα είχα εκλεγεί βουλευτής εάν εσείς δεν είχατε παραιτηθεί από την έδρα της Θεσσαλονίκης και επιλέξει αυτή του Υπολ. Αττικής. Αυτό δεν το ξέχασα ποτέ!  Όλα αυτά τα χρόνια έδινα τις υπηρεσίες μου στο ΠΑΣΟΚ με ευχαρίστηση. Πίστευα στην ιδεολογία του. Η ανταμοιβή μου είναι η εκτίμηση, η αγάπη του κόσμου και η προσπάθεια για το καλύτερο.

Εκλέχθηκα βουλευτής σε μια ιστορική στιγμή. Στις 6/5/2010 ψηφίσαμε το Μνημόνιο Ι για να σώσουμε την Ελλάδα. Το ψήφισα με πολύ βαριά καρδιά νιώθοντας απογοήτευση. Ψήφισα χωρίς να ξέρω τι ψηφίζω. Όποιος δεν το ψήφισε διαγράφηκε.

Θα μπορούσα να αξιοποιήσω την εμπειρία μου και τις γνώσεις μου, ώστε να γίνουν γρήγορα οι μεταρρυθμίσεις που θα κάνουν τη χώρα ανταγωνιστική, φιλική στην επιχειρηματικότητα, για να γίνουν επενδύσεις, να επιτύχουμε ανάπτυξη και να καταπολεμήσουμε την ανεργία. Αλλά δυστυχώς, παρά τα 32 χρόνια επιχειρηματίας και χρόνια επικεφαλής της παράταξής μας στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, δεν ρωτήθηκα ποτέ για υποθέσεις των κλάδων που υπηρέτησα με επιτυχία.

Στις 21/12/10 στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό μίλησα στην Ολομέλεια της Βουλής και είπα «ότι συνειδησιακά και τεχνοκρατικά δε μπορώ να δεχτώ τη μείωση των αποδοχών των χαμηλόμισθων και την περικοπή των συντάξεων των χαμηλοσυνταξιούχων». Πρέπει να πληρώσουν και όλοι αυτοί που έκαναν τεράστιες περιουσίες χωρίς να έχουν πληρώσει τους φόρους τους και πίεσα την κυβέρνηση να αποδώσει το αίσθημα δικαιοσύνης λέγοντας ότι ψηφίζω τον προϋπολογισμό δίνοντας μια τελευταία ευκαιρία.

Τον Ιούνιο του 2011 αντέδρασα έντονα για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα και είπα δημόσια ότι δε θα το ψήφιζα. Οι πολιτικές εξελίξεις άλλαξαν και στις 21/06/2011 στη ολομέλεια της Βουλής ακούγοντας όλους τους βουλευτές, ακόμη και της αντιπολίτευσης (θυμάμαι τα λόγια του κ. Αβραμόπουλου που μιλούσε για εθνική συναίνεση) και νιώθοντας το βάρος της ιστορικής στιγμής, πίστεψα ότι άλλαξε το κλίμα και δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στη νέα κυβέρνηση, ο νέος Αντιπρόεδρος κ.Βενιζέλος θα μπορούσε να διαπραγματευθεί καλύτερα με τους δανειστές αλλά και ότι θα έπειθε και τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς να κάνουν μαζί την εθνική προσπάθεια διάσωσης της χώρας. Άλλαξα την ομιλία μου εκείνη τη στιγμή -όπως έχει καταγραφεί και στα πρακτικά- μέσα στη Βουλή και έδωσα ψήφο εμπιστοσύνης.

Στις 29/06/2011 ψήφισα το Μεσοπρόθεσμο λέγοντας στην ολομέλεια:
«Η καταψήφιση αυτού του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, όπως έχει τεθεί εκβιαστικά από τους εταίρους μας, χωρίς περιθώριο συζήτησης, θα οδηγήσει την Ελλάδα σε χρεοκοπία. Δεν μπορώ να πτωχεύσω εγώ τη χώρα μου, ούτε να διαλύσω την Ευρωπαϊκή Ένωση. Γι’ αυτό πάνω από την προσωπική μου αξιοπρέπεια τοποθετώ το εθνικό μας συμφέρον με την προϋπόθεση ότι θα επαναδιαπραγματευθούμε γρήγορα το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα».
Δυστυχώς oύτε το Μεσοπρόθεσμο μπορέσαμε να διαπραγματευτούμε προς το καλύτερο, αλλά ούτε και εθνική συναίνεση υπήρξε.

Κύριε Πρόεδρε, αναγνωρίζω τον αγώνα σας και όλης της κυβέρνησης σε περίοδο κρίσης. Την τελευταία διετία έγιναν και γίνονται πάρα πολλά πράγματα τα οποία έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και πολλά χρόνια. Τα ελλείμματα μειώνονται, η εξοικονόμηση των δαπανών του κράτους γίνεται πράξη. Αλλά για να σωθεί η χώρα, η προσπάθεια πρέπει να είναι με πανεθνική συναίνεση όλων των κομμάτων και όλων των Ελλήνων.
Το όραμα της χώρας μας τούτη τη στιγμή πρέπει να είναι αναρτημένο παντού, στη Βουλή στης δημόσιες επιχειρήσεις, στο διαδίκτυο κλπ. Ο κόσμος ζητάει κάθαρση, θέλει δικαιοσύνη, δεν δέχεται πια να πληρώνουν οι ίδιοι και οι ίδιοι.

Με μεγάλη μου λύπη πήρα την απόφαση να παραιτηθώ από το βουλευτικό αξίωμα, γιατί δεν μπορώ άλλο να συνεχίσω:
Να ψηφίζω
1) Να ψηφίζω χωρίς να ξέρω τι ψηφίζω, όπως έκανα με το Μνημόνιο Ι.
2) Να ψηφίζω χωρίς να συμφωνώ άδικα και αντιλαϊκά μέτρα υπό την πίεση ότι θα ανατραπεί η κυβέρνηση, η δόση δεν θα καταβληθεί, η χώρα θα χρεοκοπήσει και δεν θα υπάρχουν χρήματα για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις όπως έκανα στο Μεσοπρόθεσμο.
3) Όποιος δεν συμφωνεί να διαγράφεται.

Θα είχα παραμείνει ανεξάρτητος βουλευτής εάν δεν μου είχατε δώσει εσείς την έδρα.
Δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός που κατέληξα επιχειρηματίας αλλά είμαι επιχειρηματίας που έγινα και πολιτικός.
Εκτιμώ όλους τους συναδέλφους μου βουλευτές, τους συνεργάτες του γραφείου μου, τους εργαζόμενους στη Βουλή και τους ευχαριστώ για την άριστη συνεργασία που είχαμε μέχρι σήμερα.
Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μου στη Θεσσαλονίκη που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Τη θέση του ακόμα δεν είναι γνωστό ποιός θα την καταλάβει καθώς υπάρχει διχογνωμία αλλά ακούγεται έντονα το όνομα της κας Βούλας Τεκτονίδου.

Ο κ.Ρομπόπουλος είναι ο ίδιος που είχε απειλήσει να μην ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, αλλά τελικά το ψήφισε.
Ενώ σε συνεντεύξεις του δήλωνε οτι θα καταψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο, λίγο πριν την ψηφοφορία του Ιουνίου αρχικά είχε πει: “Αυτά τα πράγματα δεν μπορώ να τα ψηφίσω. Θα μιλήσω τη Δευτέρα στη Βουλή και θα προσπαθήσω να πείσω ότι κάτι δεν πάει καλά”.

Λίγο μετά όμως είπε: “Δεν μπορώ να αναλάβω την ευθύνη χρεοκοπίας της χώρας” Και τελικά το ψήφισε.
Διαβάστε περισσότερα » »

Υπάρχουν ‘προφητικά μηνύματα’ στους πυλώνες του καθεδρικού ναού του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου στη Νέα Υόρκη;


Ο γοτθικού ρυθμού καθεδρικός ναός του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου που βρίσκεται στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης, και ξεκίνησε να χτίζεται το 1892, επισήμως ανήκει στην αρχιεπισκοπή των Επισκοπικών, αλλά στην ουσία αποτελεί ένα νεοπαγαναστικό - αποκρυφιστικό – περιβαλλοντολατρευτικό ναό, γεμάτο αποκρυφιστικούς συμβολισμούς.

Ο καθεδρικός ναός ήταν για χρόνια το ‘σπίτι’ του λεγομένου «Ναού της Κατανόησης» (Temple of Understanding), ενός νεοεποχίτικου πανθρησκειακού τόπου συναντήσεως που ιδρύθηκε το 1960 και λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΟΗΕ ως ΜΚΟ, ως όργανο προώθησης μίας νέας παγκόσμιας θρησκείας ...
Για το τελείωμα των εργασιών ανοικοδόμησης του ναού, ανάμεσα στους χρηματοδότες ήταν μεγιστάνες, όπως η JP Morgan και εξέχουσες προσωπικότητες όπως ο Μέγας Διδάσκαλος των Τεκτόνων της πολιτείας της Νέας Υόρκης. Η ολοκλήρωση του καθεδρικού ναού θεωρήθηκε μάλιστα, τόσο μεγάλο επίτευγμα για τους Ελευθεροτέκτονες που παρουσιάστηκε στην πρώτη σελίδα του περιοδικού τους “Masonic World” το Μάρτιο του 1925.
Ακολουθεί άρθρο από το The Vigilant Citizen / μετ. ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Ένα από τα πρώτα άρθρα που δημοσιεύτηκαν σε αυτό το site ήταν το ‘Sinister Sites – St. John the Divine Cathedral, όπου περιέγραφα τον απόκρυφο συμβολισμό του κτιρίου και το ρόλο του στις προσπάθειες των Ηνωμένων Εθνών να προωθήσουν μια ενιαία παγκόσμια θρησκεία. Πιθανώς το πιο συγκλονιστικό μέρος του άρθρου αυτού ήταν οι εικόνες από τις στήλες, (οι φωτογραφίες ήταν από το 1997) που απεικονίζουν την καταστροφή της Νέας Υόρκης (συμπεριλαμβανομένων των Δίδυμων Πύργων). Η εκκλησία πήρε το όνομά της από τον Άγιο Ιωάννη τον Θεολόγο, τον συγγραφέα του βιβλίου της Αποκάλυψης.

Το αρχικό άρθρο έδειξε μόνο δύο από αυτές τις στήλες (οι άλλες δεν ήταν ορατές κατά τον χρόνο που πήρα τις φωτογραφίες). Από τότε όμως, οι άλλοι πυλώνες είναι ορατοί και είναι φανερός ένας εσωτερικός και μυστηριώδης συμβολισμός. Ιδού λοιπόν:
Οι στήλες δίπλα από την είσοδο του καθεδρικού ναού, κάτω από μορφές αγίων.
Αυτός ο πυλώνας απεικονίζει μια αποκαλυπτική πόλη της Νέας Υόρκης που καταπίνεται από τεράστια κύματα.
Αυτή η στήλη απεικονίζει την καταστροφή της γέφυρα του Μπρούκλιν. Από κάτω είναι η χρηματιστηριακή αγορά της Νέας Υόρκης και οι άνθρωποι που κάνουν εμπορικές συναλλαγές. Είναι αυτή μια αναφορά στην Βαβυλώνα της Αποκάλυψης;
Οι καβαλάρηδες της Αποκάλυψης;
Μια σκηνή που απεικονίζει μία γέννηση κάποιου όντος μέσα από ένα είδος λουλουδιού, που περιβάλλεται από μούμιες και πάνω από ένα αρνί που έχει τα πόδια του δεμένα. Ποιος γεννιέται; Είναι το Αντίχριστος που όπως λέει το Βιβλίο της Αποκάλυψης είναι το θηρίο "που ανεβαίνει από τη γη. Και είχε δύο κέρατα σαν αρνί"; Από κάτω είναι μια δίνη σπιράλ (συμβολίζει την αλλαγή της συνείδησης;) και οι άνθρωποι προφανώς υμνούν ή λατρεύουν τη φιγούρα αυτή.
Ο Πυλώνας αυτός συμβολίζει το θάνατο με το "τροχό μέσα σε άλλο τροχό, γεμάτοι με μάτια ολόγυρα" από το όραμα στην αρχή του βιβλίου του Ιεζεκιήλ.
Ο Πυλώνας με το Δέντρο της Ζωής της Καμπάλα. Το Βιβλίο της Αποκάλυψης λένε μερικοί ότι είναι κωδικοποιημένο με Καμπαλιστική αριθμολογία για να αποκαλύψει «εσωτερικό νόημα του».
Ο άνθρωπος πάνω από το Δέντρο της Ζωής είναι επίσης ασυνήθιστος για έναν καθεδρικό ναό. Είναι μονόφθαλμος (βλέπε το μάτι του Horus) και φοράει μια τεράστιο φυλαχτό χαλαζία, το οποίο λέγεται ότι έχει μαγικές και μεταφυσικές ιδιότητες.

Δεν υπάρχει κάποια τεκμηρίωση σχετικά με την έννοια των πυλώνων και το υπόλοιπο του καθεδρικού ναού που περιέχει πολλά έργα τέχνης με παράξενους συμβολισμούς που αναφέρονται σε μία επερχόμενη καταστροφή και σε μια νέα εποχή. Πραγματικά ένα παράξενο μέρος.

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ
Διαβάστε περισσότερα » »

Άρπαξαν το όπλο από σκοπό στρατοπέδου

Θύμα επίθεσης έπεσε ο σκοπός στρατοπέδου στην Αλίαρτο Βοιωτίας. Οι δράστες του πήραν το όπλο. Ο σμηνίτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Με "λεία" τους το όπλο του σκοπού έφυγαν κουκουλοφόροι από τη Μονάδα Καυσίμων στην Αλίαρτο Βοιωτίας.
Η επίθεση έλαβε χώρα στις 2:45 τα ξημερώματα, με τους δύο δράστες να χτυπούν στο πρόσωπο τον σμηνίτη που έκανε σκοπιά στην κεντρική πύλη του μικρού στρατοπέδου.
Οι δράστες ζητούσαν επίμονα τα κλειδιά και πληροφορίες για το πού βρίσκονται τα όπλα της μονάδας.
Έφυγαν ωστόσο παίρνοντας μόνο το όπλο, τύπου G-3, του σκοπού, ο οποίος μεταφέρθηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Βοιωτίας για τις πρώτες βοήθειες.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας έχει αναλάβει τις έρευνες για την εξιχνίαση της επίθεσης.
Διαβάστε περισσότερα » »

Bέλγος αστυνομικός κλωτσά στο πρόσωπο ελληνίδα ακτιβίστρια! (vid)

Ένα βίντεο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου δείχνει έναν Βέλγο αστυνομικό να κλωτσά στο πρόσωπο Ελληνίδα που εργάζεται στην τράπεζα Dexia στις Βρυξέλλες.

Η Ελληνίδα ακτιβίστρια, όπως την παρουσιάζουν ισπανικά ΜΜΕ, διαδήλωνε στις 12 Οκτωβρίου για τις απολύσεις στην τράπεζα.

Η «Νίκη», όπως την αποκαλούν, ενώ ήταν ακινητοποιημένη στο πάτωμα και δεμένη με χειροπέδες, δέχτηκε στο πρόσωπο την κλωτσιά του Βέλγου αστυνομικού. 


Διαβάστε περισσότερα » »

Συνάντηση Παπανδρέου- Σαμαρά αύριο το βράδυ

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά θα έχει αύριο το απόγευμα στις 19:00 ο Γιώργος Παπανδρέου στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών από τον πρωθυπουργό, που ανακοίνωσε νωρίτερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ηλίας Μόσιαλος.

Η συνάντηση πραγματοποιείται έπειτα από πρόσκληση του γραφείου του πρωθυπουργού στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα επακολουθήσουν συναντήσεις και με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς.

«Η εβδομάδα που ξεκίνησε είναι η πιο κρίσιμη για την Ελλάδα», τόνισε ο πρωθυπουργός ο οποίος έγινε δεκτός σήμερα το πρωί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια και πρόσθεσε ότι «όλοι οι πολιτικοί παράγοντες πρέπει να κατανοήσουν την ανάγκη για αίσθημα ενότητας».
Διαβάστε περισσότερα » »

Καλλυντικά και αντηλιακά με επικίνδυνες ουσίες

Οι παραβένες για πολλά χρόνια αποτελούσαν επανάσταση στη συντήρηση των καλλυντικών λόγω των αντιμικροβιακών τους ιδιοτήτων. Περίπου το 99% των καλλυντικών και των προϊόντων προσωπικής φροντίδας, από τις κρέμες, τα σαμπουάν, τα σαπούνια έως και τα αντηλιακά και τα αποσμητικά περιέχουν παραβένες. Ως εκ τούτου, εντοπίζονται   συχνά στους ανθρώπους και το περιβάλλον, με την πιο διαδεδομένη, το propylparaben να έχει ανιχνευτεί σε πάνω από το 90% των δειγμάτων ανθρώπινων ούρων. Παρά τον κυρίαρχο ρόλο τους ως συντηρητικά των καλλυντικών, μελέτες αποδεικνύουν ότι οι παραβένες δρουν ως ορμονικοί διαταράκτες καθώς μιμούνται τα οιστρογόνα, προκαλώντας σημαντικές ανησυχίες σχετικά με τη χρήση τους. Έρευνα του πανεπιστήμιου Reading της Αγγλίας συνδέει τις παραβένες σε αποσμητικά με τον καρκίνου του μαστού, καθώς οι ουσίες αυτές ανιχνεύτηκαν σε ιστούς καρκινικών όγκων.

Πέρα από την οιστρογονική τους δράση, οι παραβένες παρουσιάζουν και αντι-ανδρογονική δράση, καθώς μελέτες αποδεικνύουν ότι η έκθεση νεαρών αρσενικών αρουραίων σε παραβένες είχε δυσμενείς επιπτώσεις στη σπερματογένεση και στα επίπεδα τεστοστερόνης τους. Η χορήγηση τους σε θηλυκούς αρουραίους είχε επίσης ως αποτέλεσμα τη γέννηση λιγότερων νεογνών και με δυσπλασίες στα αναπαραγωγικά τους όργανα, ενώ συσχετίστηκε και με τη μείωση της κινητικότητας του σπέρματος στους αρσενικούς απογόνους.

Το Μάρτιο του 2011 η Δανία απαγόρευσε το propylparaben και το butylparaben σε προϊόντα για παιδιά κάτω των τριών χρόνων, καθώς έρευνα του Δανικού Ινστιτούτου Τροφίμων κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η η έκθεση στις παραβένες, μπορεί να επηρεάσει τα επίπεδα των φυσικών ορμονών στα παιδιά.

Το 2010 η Επιστημονική Επιτροπή για τα Καταναλωτικά Προϊόντα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής επισήμανε ότι δεν υπάρχουν επαρκή δεδομένα για την αξιολόγηση του κινδύνου για τη δημόσια υγεία των propylparaben και butylparaben. Δεδομένης της χρήσης των παραβενών σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και της συστηματικής έκθεσης του ανθρώπινου οργανισμού σε αυτές τις χημικές ουσίες, η ανεξάρτητη επιστημονική αξιολόγηση σχετικά με τις δυσμενείς επιπτώσεις τους κρίνεται αναγκαία. H Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλείται να ακολουθήσει το παράδειγμα της Δανίας και να προβεί σε πανευρωπαϊκή απαγόρευση των παραβενών που δρουν ως ορμονικοί διαταράκτες και είναι επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία και την αντικατάστασή τους με ασφαλέστερα για τη υγεία συστατικά.
Ερώτηση για το θέμα κατέθεσε στην Ευρωβουλή ο ευρωβουλευτής Κρίτων Αρσένης.
Διαβάστε περισσότερα » »

Στους δρόμους τα απορριματοφόρα (όχι σε όλους)

Τα απορριματοφόρα στους δρόμους βγάζει η ΠΟΕ-ΟΤΑ προκειμένου να μαζευτούν τα σκουπίδια από ευαίσθητα σημειά (Νοσοκομεία,σχολεία) αλλά και από το κέντρο.Αυτό ανακοίνωσε η ΠΟΕ-ΟΤΑ. Η κίνηση αυτή γίνεται...


 προκειμένου να καθαρίσουν οι κάδοι στο κέντρο, από τα σημεία που θα περάσουν οι πορείες την Τετάρτη και την Πέμπτη .Όλοι καταλαβαίνουμε για πιο λόγο.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ο Κουκουλόπουλος.... προϊστάμενος των λαθρομεταναστών! [ΒΙΝΤΕΟ]

Ξαφνικά όλοι οι λαθρομετανάστες εξαφανίστηκαν από τα φανάρια. Υπό την πλήρη κάλυψη του υφυπουργού εσωτερικών, Πάρι Κουκουλόπουλου, οι λαθρομετανάστες τρώνε (κυριολεκτικά) το ψωμί των Ελλήνων, που έχουν οικογένειες, δάνεια και υποχρεώσεις. Οι ιδιωτικές εταιρείες  αποκομιδής απορριμμάτων, χρησιμοποιούν ως εργάτες λαθρομετανάστες! Κι επειδή έτσι γίνεται η δουλειά του κράτους τούς ανοίγει ακόμη περισσότερο η όρεξη ώστε την Πέμπτη να περάσει το ειδικό νομοσχέδιο με το οποίο καταργούνται ΟΛΕΣ οι οργανικές θέσεις στην υπηρεσία καθαριότητας των δήμων, και πλέον το έργο θα ανατεθεί - ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ - σε ιδιώτες! Ο κύριος Κουκουλόπουλος, το πρωί της Κυριακής έδωσε το "παρών" στο Κολωνάκι, όπου λαθρομετανάστες μάζευαν σκουπίδια για λογαριασμό των ιδιωτικών εταιρειών.

Ο κύριος Παπουτσής, τι έχει να πει;Το γνωρίζει ότι οι αστυνομικοί του, εκτός από τα ιδιωτικά απορριματτοφόρα, παρείχαν και προστασία σε λαθρομετανάστες; Δε βρέθηκε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ αστυνομικός να φιλοτιμηθεί να τους ελέγξει;

Ο Κουκουλόπουλος, σε κάποια φάση το πρωί τα άκουσε από τους εργαζομένους στην ΠΟΕ - ΟΤΑ. Και δεν ήταν οι μόνοι που του τα... έσυραν. Και απλοί πολίτες τα "χώνουν" στην κυβέρνηση, που λαθρομετανάστες τρώνε το ψωμί σκληρά εργαζόμενων Ελλήνων.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι, κύριε Κουκουλόπουλε, πού εδώ και χρόνια φροντίζουν να μην βρωμίσεις. Οι ίδιοι άνθρωποι που ΕΣΥ τώρα πετάς στον δρόμο, απλήρωτους για να βάλεις στη θέση τους λαθρομετανάστες.


Διαβάστε περισσότερα » »

Όταν οι μεγαλο…δικηγόροι σπάνε την απεργία τους για να σώσουν τα τέρατα με τα Καλάσνικοφ!


Δεν βίαζε ο πελάτης του, λέει ο Μαρακάκης , τα θύματά του γιατί δεν… τού κανε κούκου!!!
Ο επιστήθιος φίλος και δικηγόρος του μακαρίτη Γκιόλια , 2 χρόνια από το θάνατό του και δεν βγήκε ποτέ να κάνει καμιά δήλωση για την πορεία των ερευνών της δολοφονίας που συγκλόνισε την Ελλάδα.
Δεν έχασε όμως ευκαιρία να εκμεταλλευθεί το κονέ του στο ΑΝΤ-1 για να κάνει δηλώσεις υπέρ του του πελάτη του που 
λήστευε και βίαζε (κατά συρροή) τα θύματά του με την απειλή των Καλάσνικοφ.
Είναι αθώος για τις κακοποιήσεις γυναικών το μπουμπούκι που υπερασπίζεται, λέει, γιατί είχε (με χαρτί γιατρού) σεξουαλική δυσλειτουργία!
Σε λίγο ο υπερασπιστής των φτωχών και των αδυνάτων (σε σπέρμα) ,θα μας πει ότι τα λεφτά που πληρώνει ο εγκληματίας για να τον εκπροσωπεί στα Δικαστήρια, τα μάζεψε δεκάρα δεκάρα από αγροτικές εργασίες…

udemand
Διαβάστε περισσότερα » »

Επιστολή Δασκάλας προς τους γνωστούς Εθνοσωτήρες. Το χώμα που πατάτε δεν σας αξίζει. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις είναι ποτισμένη με αίμα. Αίμα για την ελευθερία.


Την επιστολή την έστειλε στους ούννους τους βάρβαρους, η αγαπημένη μου φίλη/συναγωνίστρια Μάρω που ο άντρας της αυτοκτόνησε. Σ.Λ.
Ε, ρε πατριώτες!

Τι άλλο θα μηχανευτείτε για να σώσετε την χώρα. Μεγάλοι εθνοσωτήρες!!!!! Άγαλμα θα σας στήσουμε!!!
Θα απαξιούσα να σας απευθύνω τον λόγο αν η ασυγκράτητη επιθυμία μου να δηλώσω ότι το ΧΡΕΟΣ βαραίνει στη ζυγαριά περισσότερο από τον φόβο, δεν μου κατσικωνόταν και δεν μ’ άφηνε να ησυχάσω!!
Μπήκατε λοιπόν στο χωραφάκι μου και σας πρέπει μια ΔΗΛΩΣΗ.
Ναι! Είμαι δημόσιος υπάλληλος.
Ναι. Απ’ αυτούς τους τεμπέληδες κλπ που χρεοκόπησαν τη χώρα.
Δεν σας χρωστώ τίποτα, γι’ αυτό και σας δηλώνω ευθαρσώς ότι δεν με αγγίζει τίποτα απ’ όσα λέτε ή κάνετε.
Δήλωση είναι: Δεν μ’ έχετε στο χέρι. Δεν θα υποχωρήσουν ποτέ οι ιδέες μου μπροστά στο φόβο που θέλετε να σκορπίσετε γύρω σας.
Η χώρα μου θα σωθεί. Όχι επειδή το επιβάλετε εσείς. Δεν θα σας επιτρέψω να την ξεπουλήσετε ή να την διασύρετε.
Το χώμα που πατάτε δεν σας αξίζει. Όποια πέτρα κι αν σηκώσεις είναι ποτισμένη με αίμα. Αίμα για την ελευθερία.
Ο Έλληνας για την ελευθερία του έχει δώσει τη ζωή του. Δεν λογάριασε ποτέ τις συνέπειες, σε συνθήκες χειρότερες από αυτές που ζούμε σήμερα.
Ναι συμφωνώ ότι έχουμε πόλεμο. Διαφωνώ ως προς το θέμα του εχθρού. Και θύματα έχουμε σ’ αυτόν τον πόλεμο. Και σήμερα χύνεται αίμα. Αίμα δικό μας, που βάφει τα δικά σας χέρια. Κι όσο κι αν αποστρέφετε το βλέμμα είναι γεγονός. Και είναι άδικο.
Δολοφονήσατε τον σύντροφο της ζωής μου και πατέρα του παιδιού μου. Τον πήρατε από κοντά μας με βίαιο τρόπο.
Σας δηλώνω λοιπόν ότι δεν έχω τίποτα άλλο να χάσω (τι πιο πολυτιμότερο από την ανθρώπινη ζωή). Έχω δίκιο κι είστε άδικοι. Δεν θα γίνει το δικό σας. Ο εμπαιγμός είναι που θα σας διαλύσει. Τέλειωσε η εποχή σας, που το άδικο ήταν σωστό και επικρατούσε. Πάρτε το χαμπάρι. Τέλος εποχής.
Κι επειδή μου έχει κατσικωθεί κλείνω με Καζαντζάκη..
«δεν ελπίζω τίποτα
δεν φοβάμαι τίποτα
είμαι ελεύθερος».

Αλιφραγκή Μαρία του Νικολάου
Δασκάλα στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά

ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΝΕΝΑ

Υπάρχουν ακόμα Έλληνες που πιστεύουν  ότι αυτοί που μας οδήγησαν στη σημερινή εξαθλίωση μπορούν να μας σώσουν? 
Όχι φυσικά....

 Μόνο ο παντοδύναμος Ελληνικός Λαός μπορεί και έχει το κουράγιο να σώσει τη χώρα και να την βγάλει από τη σημερινή αδιέξοδη κατάσταση. 
Με νέα δομή ενός συγχρόνου κράτους με άμεση  μείωση  του πολιτικού συστήματος και σταδιακά των δημοσίων υπαλλήλων και την δημιουργία ενός σταθερού πλαισίου λειτουργίας του, για την αλλαγή όλων των κρατικών δομών. 
Διοίκησης, Οικονομίας, Παιδείας, Άμυνας, Δικαιοσύνης, Εσωτερικής Ασφάλειας. 


Μόνο ο Λαός μπορεί να ωθήσει την ελληνική κοινωνία να ξεριζώσει το σάπιο κομματικό - κρατικό σύστημα / κατεστημένο / οικοδόμημα που "έστησαν" οι παλαιοπολιτικάντηδες, από την μεταπολίτευση έως τις μέρες μας, στο οποίο οι θεσμοί δεν λειτουργούν, η ζωή των πολιτών έχει υποβαθμισθεί / απειληθεί / απαξιωθεί και μόνο το κομματικό και ατομικό συμφέρον οδηγεί τους "πολιτικούς" διαρκώς σε πράξεις εναντίων των απλών και αδύναμων Ελλήνων Πολιτών. 

Μόνο ο λαός μπορεί να αφυπνίσει και να ενεργοποιήσει τις υγιείς και πραγματικά προοδευτικές δυνάμεις του τόπου, ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑ  πριν να είναι πολύ αργά!!! 
 

Αγαπητοί Έλληνες Πολίτες, οργανωθείτε στο Κίνημά σας, στο ΚΑΝΕΝΑ δηλαδή, συμμετέχετε ενεργά στα πολιτικά δρώμενα τις χώρας από τώρα και διατυπώστε τις ιδέες και τις απόψεις σας, ώστε να είμαστε έτοιμοι αύριο μέσα από τα σπλάχνα μας να αναδείξουμε τους πραγματικά Ανιδιοτελείς Ηγέτες οι οποίοι θα καταφέρουν να βγάλουν τη χώρα από τη σημερινή δυσμενή κατάσταση. 

Ενεργός Συμμετοχή λοιπόν για να αλλάξουμε  δυναμικά τα δρώμενα της χώρας μας.
Μπορείς και εσύ πλέον !!! Μην περιμένεις από το παρόν πολιτικό σύστημα καμιά πρόοδο...

  Ο καιρός  πλησιάζει που ο λαός θα πάρει τις τύχες της χώρας μας στα χέρια του !!!
  Ο καιρός πλησιάζει που όλοι μαζί, μαθητές, φοιτητές, άνδρες και γυναίκες των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων,  απλοί εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, θα αποδομήσουμε την κοινοβουλευτική ασυδοσία / ασυλία / ολιγαρχία / υπεροψία / προδοσία..
  Όλες οι πρόσφατες Δημοσκοπήσεις δείχνουν πως η ώρα  του ΚΑΝΕΝΑ πλησιάζει, καθώς το 60 % του Ελληνικού Λαού πιστεύει ότι ΚΑΝΕΝΑΣ από τους σημερινούς αρχηγούς των κομμάτων δεν είναι ικανός να κυβερνήσει τη χώρα και να την βγάλει από τα σημερινά αδιέξοδα που την έφεραν οι παλαιοπολιντικάντηδες!!!

ΚΑΛΟΥΜΕ σε συσπείρωση τον  Ελληνικό Λαό, για Δυναμική ΑΠΑΙΤΗΣΗ / ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ για δραστική μείωση των Βουλευτών, των Υπουργείων και των Επιχορηγήσεων των Κομμάτων, πριν από την επιβολή οποιουδήποτε πακέτου νέων μέτρων!!! 

ΚΑΝΕΝΑΣ πλέον από αυτούςΚΑΝΕΝΑΣ Αρχηγός
ΚΑΝΕΝΑΣ μόνος....δυνατά, όλοι μαζί!!
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ - ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΚΑΝΕΝΑ,  ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΡΑ!!
Η βελτίωση της επικρατούσας ζοφερής κατάστασης στη χώρα μας είναι υπόθεση όλων μας.

ΚΑΝΕΝΑΣ
Διαβάστε περισσότερα » »