Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

ΛΑΙΣΤΡΥΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΚΛΩΠΕΣ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου



O Κυριάκος Μητσοτάκης στην κηδεία του Πατέρα του, στον επικήδειο λόγο του, ανέφερε για τους Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες των δανειστών του ΔΝΤ & Ε.Ε.
Από την αρχαία Ελληνική Μυθολογία ανασύρουμε ότι οι Λαιστρυγόνες & Κύκλωπες ήταν ενας Μυθικός Λαός ανθρωποφάγων γιγάντων, στη χώρα των οποίων έφτασε ο Οδυσσέας, και οι Λαιστρυγόνες έφαγαν τα πληρώματα των πλοίων του. Η χώρα των Λαιστρυγόνων εικάζεται ότι ήταν η Σικελία.
Η Γερμανική Σιωνιστική Ευρωπαϊκή Ένωση σήμερα είναι οι Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες για τους Έλληνες.
Οι Σιωνιστές δανειστές είναι Λαός ανθρωποφάγων, οι οποίοι ανεδύθησαν από την Αρχαία Ελληνική μυθολογία. (Ομήρου Οδύσσεια).
Η Σιωνιστική Γερμανική Μασωνική Ευρωπαϊκή Ένωση των δανειστών Κοσμοκρατόρων της ΕΛΙΤ των Σιωνιστών Χαζάρων Ιουδαίων, κατέστη μάστιγα για τον Ελληνικό Λαό.
Η Ε.Ε. την οποίαν ενεπιστεύθη ο δικός μας Εθνάρχης Κων/νος Καραμανλής, και ενεπνεύσθηκαν ο Ζαν Μοννέ, και ο Ρομπέρ Σουμάν, και μετέπειτα υλοποίησαν οι ΄Αντενάουερ, και Ντε-Γκώλ, κ.λ.π. ανθρωπιστές Ευρωπαίοι, σήμερα κατελήφθη από τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες, Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες ανθρωποφάγους, Σιωνιστές τσιφούτηδες της ΕΛΙΤ της Νέας Τάξης Πραγμάτων των Ελλοχίμ-Νεφελείμ-Αδωνάϊ-Ιεχωβά.
Δημιουργούν τεχνητή πτώχευση και χρεοκοπία των Κρατών-μελών της Ε.Ε. για να τους δανείζουν, και έτσι να αρπάζουν τα υπάρχοντά τους. (Βλέπε 21ον Πρωτόκολλον της Σιών).
Για να πετύχουν το σκοπό τους φροντίζουν να εκλέγουν Προέδρους & Πρωθυπουργούς των Κρατών-μελών της Σιωνιστικής Ε.Ε. υπηρέτες αυτών, οι οποίοι φροντίζουν τα συμφέροντα των Σιωνιστών δανειστών Κοσμοκρατόρων της Ν.Τ.Π. καταδυναστεύοντας τους Λαούς που τους εμπιστεύθηκαν τα ανώτατα κρατικά αξιώματα.
(Βλέπε 2ον Πρωτόκολλον των Σοφών της Σιών).
Με την μέθοδο των Μνημονίων εκμεταλλεύονται τους Λαούς, τα οποία οι εκλεκτοί πολιτικοί της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. ψηφίζουν στα κοινοβούλια.
Έτσι γίνονται οι προδότες και δοσίλογοι των δανειστών.
Οι Σιωνιστές δανειστές Κοσμοκράτορες της Ν.Τ.Π. μαζί με τους εκλεκτούς των τοπικούς πολιτικούς γίνονται
οι Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες των αθώων Λαών.
Οι ΗΠΑ του βαθέως Κράτους των Κοσμοκρατόρων της Ν.Τ.Π. δημιούργησαν τους ISIS-TALIBAN και έτσι έγιναν οι Λαιστρυγόνες των Λαών της Μέσης Ανατολής, και δημιούργησαν την λαθρομετανάστευση.
Εμάς τους Έλληνες μας βασανίζουν οι Σιωνιστές δανειστές, οι σύγχρονοι Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες, με την χρεοκοπία, Μνημόνια, Αξιολογήσεις, και τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες , για να αρπάξουν τζάμπα τα Πετρέλαια, όπως άρπαξαν τζάμπα το ΧΡΥΣΟ της Χαλκιδικής.
Οι δούλοι των Κοσμοκρατόρων πολιτικοί μας όλο για την Αξιολόγηση και τα Μνημόνια μιλάνε.
Παίζουν το παιχνίδι των Σιωνιστών δανειστών, κατά του Λαού.
Κανείς δεν γλυτώνει από τους σύγχρονους Λαιστρυγόνες & Κύκλωπες, ούτε ο Σόϊμπλε ο οποίος είναι δούλος της ΕΛΙΤ των Κοσμοκρατόρων της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Οι σύγχρονοι Σιωνιστές Λαιστρυγόνες και Κύκλωπες είναι πανίσχυροι, διαθέτουν όλο το ΧΡΥΣΟ όλης της Γης. (Πρωτόκολλον 22ον).)
Είναι δε ανθρωποφάγοι της Μυθολογίας, τρώνε τους Έλληνες, όπως οι Λαιστρυγόνες έφαγαν τα πληρώματα του Οδυσσέα.!!!
 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »