Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Πέθανε η 44χρονη που έφαγε δηλητηριώδη μανιτάρια

Θεσσαλονίκη: Πέθανε η 44χρονη που έφαγε δηλητηριώδη μανιτάριαΤο αντίδοτο που της χορηγήθηκε δεν έφερε αποτελέσματα - Ο σύζυγός της που δεν έχει ενημερωθεί για το θάνατό της, εξακολουθεί να νοσηλεύεται με ελαφρότερα συμπτώματα, καθώς είχε καταναλώσει μικρότερη ποσότητα μανιταριώνΑργά το βράδυ της Πέμπτης έχασε τη μάχη που έδινε για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης η 44χρονη γυναίκα  που κατανάλωσε δηλητηριώδη μανιτάρια μαζί με τον σύζυγό της στο σπίτι τους στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η κατάσταση της άτυχης γυναίκας άρχισε να επιδεινώνεται και παρουσίασε ηπατική και νεφρική ανεπάρκεια. Το αντίδοτο που της χορηγήθηκε δεν έφερε αποτελέσματα και άφησε την τελευταία πνοή της. Ο σύζυγός της που δεν έχει ενημερωθεί για το θάνατό της, εξακολουθεί να νοσηλεύεται με ελαφρότερα συμπτώματα καθώς είχε καταναλώσει μικρότερη ποσότητα μανιταριών.


Το ζευγάρι είχε μαζέψει τα θανατηφόρα μανιτάρια από δασική περιοχή της Γαλάτιστας το περασμένο Σάββατο και τα μαγείρεψαν την ίδια ημέρα. Όμως, 12 ώρες μετά εμφανίστηκαν τα πρώτα συμπτώματα της δηλητηρίασης και μεταφέρθηκαν άμεσα στο νοσοκομείο Πολυγύρου και από εκεί διασωληνωμένοι στο Παπαγεωργίου.


protothema
Διαβάστε περισσότερα » »