Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...OΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ

Οι Αθηναίοι, οι κάτοικοι της ανατολικής Αττικής, του Πειραιά, της Θεσσαλονίκης αλλά και του νομού Κοζάνης είναι οι πλουσιότεροι των Ελλήνων. Δηλώνουν κατά μέσο όρο τα υψηλότερα εισοδήματα σε όλη την επικράτεια, ενώ στον αντίποδα βρίσκονται οι φορολογούμενοι των νομών Λακωνίας, Καστοριάς, Πέλλας, Ζακύνθου και Σερρών.
Αποκαλυπτικά είναι τα στατιστικά στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Πληροφορικών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών όσον αφορά τα δηλωθέντα εισοδήματα των φορολογουμένων ανά νομό σε ολόκληρη την Ελλάδα.
Οι πρωτιές
Συγκεκριμένα, κατά μέσο όρο οι πιο πλούσιοι φορολογούμενοι βάσει του μέσου δηλωθέντος εισοδήματος κατοικούν στην Αθήνα, αφού 1.580.767 οικογένειες δήλωσαν το περασμένο έτος στην εφορία μέσο ετήσιο εισόδημα 22.008 ευρώ, 4.396 ευρώ περισσότερα από το μέσο όρο των δηλωθέντων εισοδημάτων της επικράτειας (17.612 ευρώ).
Στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι 202.483 φορολογούμενοι της ανατολικής Αττικής, οι οποίοι δήλωσαν μέσο εισόδημα 20.628 ευρώ και ακολουθούν οι 77.991 κάτοικοι της Κοζάνης οι οποίοι εμφάνισαν στην εφορία εισοδήματα που κατά μέσο όρο ανέρχονται σε 18.138 ευρώ.
Οι 303.082 Πειραιώτες φορολογούμενοι έπεσαν στην τέταρτη θέση με μέσο εισόδημα 18.129 ευρώ ενώ μια θέση πιο κάτω βρίσκονται οι 566.111 Θεσσαλονικείς φορολογούμενοι με μέσο εισόδημα 17.331 ευρώ.
Οι φτωχοί νομοί
Ο φτωχότερος νομός της χώρας, βάσει των δηλωθέντων εισοδημάτων των φορολογουμένων κατοίκων, είναι ο νομός Λακωνίας αφού 46.201 φορολογούμενοι που κατοικούν στον εν λόγω νομό δήλωσαν το προηγούμενο έτος μέσο ετήσιο εισόδημα μόλις 12.572 ευρώ, το οποίο είναι ελαφρώς υψηλότερο από το αφορολόγητο όριο των 12.000 ευρώ που ίσχυε για όλους τους φορολογούμενους μέχρι το πρώτο εξάμηνο του 2011. Ακολουθούν οι 27.100 φορολογούμενοι του νομού Καστοριάς που εμφάνισαν μέσο εισόδημα 12.664 ευρώ.
Στην τρίτη θέση με τα χαμηλότερα εισοδήματα βρίσκουμε τους 72.105 φορολογούμενους του νομού Πέλλας με μέσο δηλωθέν εισόδημα 12.705 ευρώ. Ακολουθούν 20.729 φορολογούμενοι της Ζακύνθου με μέσο δηλωθέν εισόδημα 12.850 ευρώ, 93.090 κάτοικοι του νομού Σερρών με μέσο ετήσιο εισόδημα 13.005 ευρώ και μια θέση πιο κάτω συναντάμε τους 65.357 φορολογούμενους του νομού Πιερίας που εμφάνισαν πέρυσι στις φορολογικές δηλώσεις τους ετήσιο εισόδημα 13.136 ευρώ κατά μέσο όρο. Πληθυσμιακά ο νομός με τους λιγότερους φορολογουμένους παραμένει αυτός της Ευρυτανίας, καθώς υποβάλουν φορολογική δήλωση στις ΔΟΥ του εν λόγω νομού μόλις 8.037 φορολογούμενοι, και ακολουθούν οι νομοί της Λευκάδας με 12.010 φορολογουμένους και της Φωκίδας με 14.196 φορολογουμένους.
Όπως είναι φυσικό οι περισσότεροι φορολογούμενοι 1.580.767 κατοικούν στην Αθήνα ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκονται οι φορολογούμενοι της Θεσσαλονίκης που ανέρχονται σε 566.111 άτομα.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ; … «ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ»



ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO
Διαβάστε περισσότερα » »

Φόβους για πυρηνικό πόλεμο εξέφρασε ο επικεφαλής των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, Νικολάι Μακάροφ

Κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Ρωσικό Κοινοβούλιο ο επικεφαλής των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων, Νικολάι Μακάροφ, τόνισε πως μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης πως έχει αυξηθεί σημαντικά η πιθανότητα ένοπλων συγκρούσεων στα σύνορα της Ρωσίας. Το ενδεχόμενο να υπάρξουν συγκρούσεις, σύμφωνα με τον ίδιο τον Νικολάι Μακάροφ, είναι άκρως επικίνδυνο ως σενάριο αφού κάλλιστα μπορεί να μετατραπούν σε γενικευμένο πόλεμο με χρήση πυρηνικών όπλων.

“Η Ρωσία θωρακίζει ολοένα και περισσότερο την άμυνά της από ενδεχόμενες αεροπορικές αλλά και διαστημικές επιθέσεις, που μπορεί να δεχτεί στο μέλλον. Τα νέα προηγμένα αντιπυραυλικά συστήματα «S-500», είναι σε θέση να καλύψουν την ασφάλεια της χώρας. Η κατασκευή των συγκεκριμένων οπλικών συστημάτων γίνεται σε γοργούς ρυθμούς ώστε το ταχύτερο δυνατό να είναι έτοιμα στην περίπτωση που τα χρειαστούν οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις”, τόνισε!

“Δυστυχώς το 60% της ρωσικής νεολαίας αρνείται να υπηρετήσει τη πατρίδα για λόγους υγείας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα επάνδρωσης των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων με συνέπεια η μοναδική λύση να είναι η αύξηση του αριθμού των μισθοφόρων που από το 2013 και μετά θα αυξάνεται κατά 50.000 άνδρες ανά έτος!”, ολοκλήρωσε.
Διαβάστε περισσότερα » »

Πώς "έδεσαν" την Ελλάδα - Μέχρι το 2010 όλο το χρέος ήταν σε ... δραχμές!

Ένα τεράστιο εθνικό σκάνδαλο σε σχέση με το εθνικό χρέος, ένα πραγματικό έγκλημα αποκαλύπτεται τώρα ότι συντελέστηκε με την πρώτη σύμβαση του Μαϊου του 2010 και τείνει να ολοκληρωθεί τώρα με την δανειακή σύμβαση που έχουν συμφωνήσει να την υπογράψουν όλα τα κόμματα πλην ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ: Η μετατροπή του είδους του νομίσματος αποπληρωμής του χρέους, από "εθνικό νόμισμα", αόριστα, σε... ευρώ! Κάτι που έγινε σαφές όταν μιλώντας στην Βουλή ο πρωθυπουργός Λ.Παπαδήμος για τα πιθανά αποτελέσματα της εξόδου της  Ελλάδας από το ευρώ, είπε την φράση «Και το δημόσιο χρέος  θα είναι εκπεφρασμένο σε ευρώ’’ δηλαδή ότι εάν βγούμε από το ευρώ στα αρνητικά της όλης υπόθεσης θα πρέπει να προστεθεί και το ότι ενώ θα έχουμε π.χ. δραχμές ως εθνικό νόμισμα, θα πρέπει να πληρώνουμε σε ευρώ!Σε καμία δανειακή σύμβαση όμως μέχρι τον Μάιο του 2010 δεν υπήρχε αυτός ο όρος. Μέχρι τότε, όλες οι δανειακές συμβάσεις που είχε συνάψει το ελληνικό δημόσιο για το σύνολο του ποσού των 300 δισ. ευρώ ανέφεραν ότι θα αποπληρωθούν βάσει του ελληνικού δικαίου και με… εθνικό νόμισμα. Που όταν είχαν συναφθεί ήταν σε δραχμές και εν συνεχεία σε ευρώ.
Δεν απέκλειε τίποτα να επιστρέψουμε στην δραχμή ή εν πάση περιπτώσει να βγούμε εκτός ευρωζώνης και να επιστρέψουμε τα δάνεια στο νέο εθνικό νόμισμα. Χαρακτηριστικό είναι ότι τον Μάιο του 2010, το δάνειο το οποίο έπρεπε να αποπληρωθεί είχε συναφθεί το 1981 και βέβαια είχε συναφθεί σε… δραχμές.
Άρα οποιοδήποτε ήταν το εθνικό νόμισμα την ημέρα της αποπληρωμής, με αυτό θα γινόταν η αποπληρωμή του χρέους.
Εκτός και… αν μια ελληνική (;) κυβέρνηση θα αντάλλασσε τα παλαιά ομόλογα με νέα, για τα οποία όχι μόνο θα υπάρχουν εγγυήσεις δημόσιας περιουσίας, αλλά και όρος με τον οποίο οποιαδήποτε νομισματική μεταβολή δεν θα αγγίξει τα συγκεκριμένα ομόλογα, τα οποία θα πληρώνονταν με το νόμισμα στο οποίο έγινε η δανειακή σύμβαση.
Πριν λίγο καιρό σε τηλεοπτική εκπομπή στο MEGA, ένας Βρετανός δικηγόρος που συμμετείχε στην δανειακή σύμβαση του 2010 αποκάλυψε ότι η υπαγωγή του συνόλου του δημόσιου χρέους της σύμβασης του Μαΐου του 2010, έγινε υπό το βρετανικό δίκαιο το οποίο αναφέρεται ρητά σε χρέος που πρέπει να πληρωθεί σε ευρώ και αυτό αποτελούσε πρόταση “καλής θέλησης” της κυβέρνησης ΓΑΠ, προκειμένου έτσι να δηλώσει στους πιστωτές της, ότι “η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να εξοφλήσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της προς τους πιστωτές της”!
Και τα 110 δις της τότε δανειακής σύμβασης από τα 300 δις του συνολικού χρέους έχασαν τον προσδιορισμό «αποπληρωτέα σε εθνικό νόμισμα» και απέκτησαν τον προσδιορισμό «αποπληρωτέα σε ευρώ»!
Αλλά το έγκλημα δεν σταματά εδώ: Και στη νέα δανειακή σύμβαση που πρόκειται να υπογραφεί αντικαθίσταται με την λέξη «ευρώ» η φράση «εθνικό νόμισμα». Το οποίο, όπως είπαμε σήμερα είναι το ευρώ, αλλά αύριο δεν ξέρεις ποιο θα είναι. Και άλλο να πληρώνεις π.χ. σε δραχμές και άλλο σε ευρώ, ως γνωστόν…
Η έκδοση των ομολόγων διέπεται από το ελληνικό δίκαιο, οπότε σε περίπτωση επιστροφής στην δραχμή το ελληνικό δίκαιο θα αποφάσιζε σε ποιο νόμισμα θα γινόταν η αποπληρωμή τους και σε περίπτωση μη αποπληρωμής ποια περιουσιακά στοιχεία θα μπορούσαν να εκποιηθούν.
Με την νέα όμως σύμβαση για το "κούρεμα", τα νέα ομόλογα θα διέπονται από το αγγλικό δίκαιο, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει.
Κάποια απάντηση σε αυτά υπάρχει; Και ερωτούμε τη Ν.Δ. αρχικά και δευτερευόντως το ΛΑΟΣ (δευτερευόντως λόγω μεγέθους Κ.Ο.), αν θεωρήσουμε ότι το ΠΑΣΟΚ έχει ήδη διαπράξει το δικό του έγκλημα.
Διαβάστε περισσότερα » »

Ανοίγουν το Σάββατο τα Τέμπη


Πέντε ημέρες νωρίτερα απο οτι αρχικά είχε προγραμματιστεί θα ανοίξουν τα Τέμπη σύμφωνα με ανακοίνωση της «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε».
Ο δρόμος θα δοθεί στην κυκλοφορία στις 12 το μεσημέρι του Σάββατου.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, χάρη στις συντονισμένες προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων κατέστη δυνατή η σημαντική επιτάχυνση των εργασιών επιθεώρησης και συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας στην Κοιλάδα των Τεμπών με αποτέλεσμα ο δρόμος να δίνεται στην κυκλοφορία έξι μέρες νωρίτερα από την ημερομηνία που αρχικά είχε καθοριστεί.
Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της τακτικής συντήρησης των μέτρων βραχοπροστασίας, η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι η ασφάλεια στην Κοιλάδα παραμένει στα διεθνώς αποδεκτά επίπεδα και υπενθυμίζει ότι οι εργασίες τακτικής συντήρησης στην Κοιλάδα των Τεμπών θα εκτελούνται δύο φορές το χρόνο, με σκοπό τη διατήρηση του επιπέδου ασφαλείας σε σταθερά υψηλό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα » »

Πτολεμαΐδα: Λουκέτο έβαλαν 125 καταστήματα το 2011

Νοεμβρίου 18th, 2011 by admin
Ραγδαία συρρίκνωση των εμπορικών καταστημάτων σημειώθηκε το 2011 στην πόλη της Πτολεμαΐδας, καθώς στα 40 τουλάχιστον καταστήματα που έκλεισαν το 2010 ήρθαν να προστεθούν άλλα 125 λουκέτα καταστημάτων το 2011!
Τον κώδωνα του κινδύνου για το εμπόριο κρούει ο Εμπορικός Σύλλογος Πτολεμαΐδας- Εορδαίας, καθώς, όπως καταγγέλλει, η εικόνα είναι δραματική, καθώς δεκάδες είναι πλέον τα άδεια καταστήματα σε εμπορικούς δρόμους της πόλης.
«Με λύπη μας διαπιστώσαμε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία του Εμπορικού Συλλόγου από την αρχή του χρόνου έχουν κλείσει σχεδόν 125 καταστήματα στην Πτολεμαΐδα, και μιλάμε μόνο για εμπορικά καταστήματα. Αυτό σημαίνει ότι τα πράγματα πηγαίνουν πάρα πολύ άσχημα για το εμπόριο, από το κακό στο χειρότερο. Γιατί η κρίση, η ασάφεια των πολικών καταστάσεων στη χώρα, αλλά και η οικονομική δυσπραγία των καταναλωτών που δέχονται συνεχείς περικοπές στη μισθοδοσία τους έχουν φέρει αυτά τα δυσάρεστα αποτελέσματα», δήλωσε στον «Πτολεμαίο» ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ματθαίος Καλαϊτζόπουλος.
«Αυτή τη στιγμή αν περπατήσετε σε εμπορικούς δρόμους της πόλης, για παράδειγμα στην οδό Περδίκκα που είναι και πεζόδρομος, και που κάποτε υπήρχαν 25 μαγαζιά αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο. Στην κεντρική οδό της 25ης Μαρτίου κάθε δύο καταστήματα θα δείτε ένα κλειστό. Τα μαγαζιά αυτά ανήκαν σε συναδέλφους που ήταν χρόνια επαγγελματίες, οι οποίοι δυστυχώς δεν άντεξαν την οικονομική κρίση», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ένας σοβαρός λόγος για τα λουκέτα είναι και το μεγάλο κόστος της εμπορικής- επαγγελματικής στέγης, επισήμανε ο κ. Καλαϊτόζπουλος, κάνοντας για μια ακόμα φορά έκκληση στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων να ρίξουν τις τιμές των ενοικίων. Διότι, όπως σημείωσε, παρ’ ότι υπήρξε κάποια ανταπόκριση από μέρος ιδιοκτητών για μείωση των ενοικίων ο Εμπορικός Σύλλογος εκτιμά ότι «υπάρχουν κι άλλα περιθώρια, αφού δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις, παρά μόνο η δραματική μείωση των λειτουργικών εξόδων τους».
Ο πρόεδρος των εμπόρων εξέφρασε πάντως και μια νότα αισιοδοξίας για το θέμα αυτό, λέγοντας ότι με βάση ενημέρωση που έγινε από τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Σόκουτη, συστήνεται στην περιφέρεια τετραμελής επιτροπή, η οποία θα εξετάζει τα αιτήματα των ενοικιαστών επαγγελματικής στέγης και θα εκδίδει απόφαση η οποία θα μπορεί να προσκομιστεί στο δικαστήριο για να ληφθεί υπόψη στην εξέταση του αιτήματος μείωσης του ενοικίου.
«Εμείς», δήλωσε, «θα συμμετέχουμε σ’ αυτή την επιτροπή- ελπίζω να συγκληθεί όσο πιο γρήγορα γίνεται, διότι πιστεύω ότι είναι μια θετική απόφαση η σύσταση μιας τέτοιας επιτροπής, καθώς οι καιροί είναι πάρα πολύ δύσκολοι για το εμπόριο. Και παρόλο ότι έρχονται Χριστούγεννα, η αγορά δεν τρέφει και μεγάλες προσδοκίες για την εμπορική κίνηση, αν κρίνουμε τουλάχιστον από τη μειωμένη κίνηση την περίοδο του Πάσχα».
Ο κ. Καλαϊτζόπουλος τόνισε τέλος την ανάγκη να τεθεί σε εφαρμογή, «όσο πιο σύντομα γίνεται, η αναπτυξιακή πολιτική ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει το εμπόριο και να ορθοποδήσουν οι συνάδελφοι που αυτή τη στιγμή βρίσκονται στα όρια τους, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα μιλάμε πλέον για εκατοντάδες λουκέτα». Ανέφερε μάλιστα ως παράδειγμα το ΕΣΠΑ, λέγοντας ότι ενώ υπάρχουν χρήματα από το ευρωπαϊκό αυτό πρόγραμμα «είναι κλειδωμένο και δεν δίνονται κονδύλια στον επιχειρηματικό κόσμο. Ο απλός νους σκοντάφτει σε αυτά τα θέματα, ή τουλάχιστον εμείς οι απλοϊκοί άνθρωποι δεν μπορούμε να κατανοήσουμε γιατί κάθονται τόσα χρήματα και δεν δίνονται για να ανασάνει ο κόσμος».

Ρόη ΒΑΣΒΑΤΕΚΗ
Διαβάστε περισσότερα » »

Ποιοι γλιτώνουν από την εφεδρεία

Ποιοι γλιτώνουν από την εφεδρείαΤι προβλέπει η εγκύκλιος- Τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Τις διαπιστωτικές πράξεις απόλυσης με τις οποίες εντάσσονται σε καθεστώς προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας από την 28η Νοεμβρίου οι μόνιμοι υπάλληλοι, οι οποίοι έχουν συμπληρώσει 33 χρόνια δημόσιας υπηρεσίας και είναι τουλάχιστον 53 ετών, ολοκληρώνουν οι διευθύνσεις προσωπικού στο Δημόσιο, τα ΝΠΔΔ και τους ΟΤΑ.
Οι διαπιστωτικές πράξεις θα έπρεπε να έχουν προετοιμαστεί μέχρι τις 15 Νοεμβρίου και κατόπιν να υπογραφούν από τους αρμόδιους γενικούς γραμματείς, αφού αφαιρεθούν από τις λίστες όσοι υπάλληλοι καταθέσουν μέχρι τις 20 Νοεμβρίου δικαιολογητικά με τα οποία αποδεικνύουν ότι εξαιρούνται της εφεδρείας.
Σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που υπογράφει ο αρμόδιος υφυπουργός κ. Ν. Ρόβλιας, από την 28η Νοεμβρίου θα απολυθούν και θα τεθούν σε καθεστώς συνταξιοδότησης οι υπάλληλοι που έχουν συμπληρώσει 35 χρόνια υπηρεσίας και το 55ο έτος της ηλικίας τους.
Ταυτόχρονα θα καταργούνται οι οργανικές θέσεις όσων μόνιμων υπαλλήλων τεθούν σε προσυνταξιοδοτική διαθεσιμότητα ή συνταξιοδοτηθούν, οι οποίες αρχικά είχαν υπολογιστεί σε 10.000 και 4.000 θέσεις αντίστοιχα.
Η εγκύκλιος του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης περιγράφει τις κατηγορίες μόνιμων υπαλλήλων που εξαιρούνται της προσυνταξιοδοτικής διαθεσιμότητας και τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για συγκεκριμένες ομάδες υπαλλήλων
Συγκεκριμένα, όπως δημοσιεύει το Έθνος, για τους μόνιμους υπαλλήλους των παρακάτω κατηγοριών δεν απαιτούνται δικαιολογητικά, αφού προκύπτει από τα στοιχεία του προσωπικού τους μητρώου ότι ανήκουν σε κλάδους που εξαιρούνται της εφεδρείας οι οποίοι είναι:
• Οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, οι ερευνητές και ειδικοί λειτουργικοί επιστήμονες,
• Το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό του ΕΣΥ, των νοσηλευτικών ιδρυμάτων των φορέων κοινωνικής πρόνοιας του ΕΚΑΒ και των ασφαλιστικών ταμείων
• Οι υπάλληλοι του διπλωματικού κλάδου και όσων κλάδων του υπ. Εξωτερικών εξομοιώνονται με τους διπλωματικούς υπαλλήλους καθώς και όσοι υπηρετούν στην αλλοδαπή
• Το καλλιτεχνικό προσωπικό της Ορχήστρας της Λυρικής Σκηνής, και των Κρατικών Ορχηστρών Αθηνών και Θεσσαλονίκης
• Οι κληρικοί, οι δεσμοφύλακες και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι
• Οι πυροσβέστες και όσοι κατέχουν θέση ευθύνης.
Αίτηση εξαίρεσης πρέπει να καταθέσουν:
1 Οι υπάλληλοι που ο/η σύζυγός τους έχει ενταχθεί σε εφεδρεία.
Τα δικαιολογητικά που θα επισυναφθούν στην αίτηση εξαίρεσης η οποία κατατίθεται στις διευθύνσεις προσωπικού είναι:
• Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
• Αντίγραφο της διαπιστωτικής πράξης με την οποία τίθεται σε εφεδρεία ο/η σύζυγος
2. Οι υπάλληλοι που έχουν σύζυγο ή τέκνο με ποσοστό αναπηρίας 67%. Τα δικαιολογητικά που πρέπει να καταθέσουν είναι:
• Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
• Γνωμάτευση πρωτοβάθμιας υγειονομικής επιτροπής
• Ακριβές αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος
• Για ενήλικο τέκνο: Εκκαθαριστικό της Δ.Ο.Υ απ’ όπου προκύπτει ότι το τέκνο συνοικεί με τον υπάλληλο και ότι το φορολογητέο και απαλλασσόμενο εισόδημά του, εξαιρουμένων των προνομιακών επιδομάτων, δεν υπερβαίνει τις δώδεκα χιλιάδες (12.000).
3. Οι υπάλληλοι που έχουν αναπηρία σε ποσοστό τουλάχιστον 67% υποβάλλουν γνωμάτευση της πρωτοβάθμιας υγειονομικής επιτροπής
4. Οι πολύτεκνοι με τέκνα που τους βαρύνουν φορολογικά πρέπει να καταθέσουν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης συνοδευόμενο από πιστοποιητικό της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδος (Α.Σ.Π.Ε.) και ακριβές αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος
5. Οι προστάτες μονογονεϊκών οικογενειών πρέπει να καταθέσουν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, υπεύθυνη δήλωση του υπαλλήλου ότι είναι προστάτης μονογονεϊκής οικογένειας και σε περίπτωση διάστασης ή διαζυγίου, δικαστική απόφαση από την οποία να προκύπτει η αποκλειστική ανάθεση της γονικής μέριμνας. Επίσης ακριβές αντίγραφο της δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.
Διαβάστε περισσότερα » »

Πότε θα γίνει η κηδεία του Κωστή Πολύζου-Τι λέει η Αστυνομία…

Οι προσδοκίες που είχαν καλλιεργήσει συγκεκριμένα ΜΜΕ και εκπομπές για την άμεση σύλληψη των δραστών της δολοφονίας του άτυχου Κωστή Πολύζου, ήρθαν εδώ και αρκετές ημέρες να δώσουν τη θέση τους στα…ερωτηματικά και τις απορίες πολιτών και μη για την εξέλιξη της όλης έρευνας.
Ωστόσο, οι προσεκτικοί αναγνώστες των περισσότερων τοπικών ΜΜΕ γνωρίζουν καλά πως από την πρώτη στιγμή η επίσημη ενημέρωση από πλευράς Αστυνομίας ήταν εξαιρετικά φειδωλή. Και, από την πορεία της όλης υπόθεσης, απολύτως δικαιολογημένα και σωστά.
Γιατί, αν και κάποια…βιαστικά κεντρικά ΜΜΕ και εκπομπές άφηναν να εννοηθεί πως είναι θέμα…ημερών η σύλληψη των όποιων δραστών, αποδεικνύται πως έχουμε να κάνουμε με ένα έγκλημα πολλών…διαστάσεων και εξαιρετικά οργανωμένο στη σύλληψη και την εκτέλεσή του.
Το εξαιρετικά δύσκολο έργο των αστυνομικών αρχών, όμως, ήρθε να δυσχεράνει και η, αναμενόμενη πάντως, καθυστέρηση στην ταυτοποίηση και άλλων οστών που βρέθηκαν στην ίδια περιοχή με τη σωσρό που άτυχου Κωστή και, φυσικά, το ανθρώπινο κρανίο.
Το οποίο, όπως δήλωσαν πριν από μερικές ημέρες στον «Πρωινό Λόγο» έγκυρες αστυνομικές πηγές, ακόμη δεν έχει ταυτοποιηθεί, με τις ίδιες πηγές να ξεκαθαρίζουν πως δεν είναι δυνατή η ταφή της σωρού του νεαρού, πριν ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και ενέργειες. Μια εξ αυτών ήταν και η απαραίτητη ανθρωπομετρική εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί εάν και άλλα οστά που βρέθηκαν στην εν λόγω περιοχή ανήκαν στον Κωστή Πολύζο. Συνεπώς, όλα τα παραπάνω οδήγησαν στη μεγάλη καθυστέρηση της ταφής…
Θα πρέπει, πάντως, να σημειωθεί πως ο άτυχος νεαρός θα πρέπει να έχει την ταφή που του αξίζει. Και αυτό είναι κάτι που φωνάζει ολόκληρη η τοπική κοινωνία της Σιάτιστας…
Διαβάστε περισσότερα » »

ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Διαβάστε περισσότερα » »

Μια διαφορετική άποψη -DUREX..., ο σκούφος σας!!!!

Ψάξαμε στο διαδίκτυο τη λέξη Σκούφος, και πέσαμε πάνω στο Φρύγικο Σκούφο....
Μας κίνησε την περιέργεια και να τι βρήκαμε: 


Φρυγικός σκούφος: ήταν το σύμβολο του κινήματος των Ιακωβίνων στην Γαλλική επανάσταση.



Οι Ιακωβίνοι ήταν μασονική λέσχη στα τέλη του 18ου αιώνα, όπου σταδιακά συγκρότησε κανονικό κίνημα, που απετέλεσε την κύρια πολιτική δύναμη πίσω από την Γαλλική Επανάσταση.








Ο Φρυγικός σκούφος, στα νεότερα χρόνια, χρησιμοποιείται για να κοσμεί διακριτικά «πεφωτισμένων» στρατιωτικών – πολιτικών συστημάτων και στην Αμερικανική ήπειρο (μέσω του Γαλλικού τεκτονισμού).







Στην Λατινική Αμερική, ο Φρυγικός σκούφος, μαζί με τον Ήλιο και το Ουράνιο Τόξο - “Rainbow”, συναντόνται σε στρατιωτικά σύμβολα στη Νικαράγουα, στην Κούβα, στην Αργεντινή ακόμη και στη Γερουσία των ΗΠΑ.






Στο
 εθνόσημο της Αργεντινής συναντούμε και πάλι τον Φρυγικό σκούφο.

Η σύγχρονη μορφή του εθνοσήμου της Αργεντινής χρονολογείται από το 1944. Ωστόσο, το έμβλημα έχει τις ρίζες του στη σφραγίδα της Γενικής Συνέλευσης του 1813. Στις 27 Απριλίου 1813 η σφραγίδα κατέστη εθνικό έμβλημα.

(Αλήθεια, ποιοι Έλληνες εργαζόντουσαν σε εβραϊκές εταιρίες, που μεθόδευαν την πτώχευση της Αργεντινή?)





Φυσικά η χρήση του, δεν αποτελεί φυλετικό σημείο αναφοράς, αλλά σηματοδοτεί την αδελφότητα του τεκτονισμού.




Η φωτογραφία δείχνει μια “Lucifera” με Φρυγικό Σκουφάκι και με τη Δάδα να “ακτινοβολεί” το “φως” της Γαλλικής επανάστασης και του ερχόμενου Σοσιαλισμού.
Στην πραγματικότητα το σκουφάκι δηλώνει την πλήρη υποταγή στις αδελφότητες του τεκτονισμού και η Δάδα “ακτινοβολεί” το τεκτονικό φώς, το “άσβεστο φως” της αδελφότητας των Illouminati.











Στη φωτογραφία, απεικονίζεται ένα σύμβολο του συστήματος της Γαλλικής δικαιοσύνης όπου εμφανίζεται πάλι ο Φρυγικός Σκούφος, το τρίπτυχο της Γαλλικής Μασονίας, τεκτονική χειραψία, ένας “παντεπόπτης ” ακτινοβόλος “Ήλιος” και ο Ουροβόρος Όφης.









Παλαιότερο Γαλλικό νόμισμα απεικονίζει τον Φρυγικό Σκούφο πάνω σε έναν “Ήλιο” παντεπόπτη οφθαλμό.




Η μασονική GLMF: GLMF MASONIC - WOMEN WITH PHRYGIAN CUP


Στην Ελλάδα, συναντούμε το κόμμα ΕΔΗΚ (Ένωση Δημοκρατικού Κέντρου) με έμβλημα τον Φρυγικό σκούφο.

[Η ιδεολογία του ΕΔΗΚ χαρακτηρίζεται φιλελεύθερη, δημοκρατική, κεντρώα και ριζοσπαστική.
Το κόμμα ιδρύθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1976, ως διάδοχο της Ενώσεως Κέντρου - Νέων Δυνάμεων (Ε.Κ.-Ν.Δ.) και του Ηνωμένου Δημοκρατικού Κέντρου του Ιωάννη Ζίγδη. Αρχηγός του κόμματος ανέλαβε ο μέχρι τότε αρχηγός της Ενώσεως Κέντρου, Γεώργιος Μαύρος.
Στα μέσα του 1978 το κόμμα διασπάστηκε, με αποτέλεσμα από τους 16 βουλευτές του μόνο οι 5 να παραμείνουν στην κοινοβουλευτική ομάδα, 7 να παραμείνουν στη βουλή ως ανεξάρτητοι και 4 να προσχωρήσουν στη Νέα Δημοκρατία.
Ανάμεσα στα στελέχη που προσχώρησαν στη Νέα Δημοκρατία, υπήρξαν και οι μετέπειτα υπουργοί της Αθανάσιος Κανελλόπουλος και Σωτήρης Κούβελας. Άλλα στελέχη που αργότερα προσχώρησαν στο ΠΑΣΟΚ και υπήρξαν μετέπειτα υπουργοί του ήταν οι Στέλιος Παπαθεμελής, Μανώλης Μπαντουβάς, Γεώργιος - Αλέξανδρος Μαγκάκης, Αναστάσιος Πεπονής, ο μετέπειτα ευρωβουλευτής Δημήτρης Τσάτσος καθώς και σαν συνεργαζόμενος βουλευτής ο πρώην αρχηγόςΓεώργιος Μαύρος.
Ο Γιάγκος Πεσμαζόγλου μαζί με τη Βιργινία Τσουδερού και άλλα στελέχη δημιούργησαν το Κόμμα Δημοκρατικού Σοσιαλισμού (ΚΟΔΗΣΟ), ενώ ο Νικήτας Βενιζέλοςεπιχείρησε να αναβιώσει το Κόμμα Φιλελευθέρων. Αυτή η πολυδιάσπαση και η σταδιακή απορρόφηση στελεχών από τους δύο μεγάλους κομματικούς σχηματισμούς, σήμανε και το τέλος του παραδοσιακού Κέντρου από το πολιτικό προσκήνιο.]
Περισσότερα στο (ΕΔΗΚ), wikipedia .

(Στο ΕΔΗΚ συναντούμε τον φρυγικό σκούφο με πορτοκαλί χρώμα,σημειολογικά, να αναφέρουμε τις Πορτοκαλί (ψευτο) Επαναστάσεις, Orange Revolution τύπου Τιμοσένκο στην Ουκρανία.
Διαβάστε περισσότερα » »

Άγνωστη ακόμα η πηγή διαρροής ραδιενέργειας στην Ευρώπη

Έξι ευρωπαϊκές χώρες συνέχισαν να μετρούν ραδιενεργά ίχνη τις τελευταίες ημέρες, ανακοίνωσε σήμερα η Διεθνής Υπηρεσία Ατομικής Ενέργειας (ΙΑΕΑ), σημειώνοντας ότι μια άγνωστη πυρηνική μονάδα δεν έχει σταματήσει να εκπέμπει ραδιενέργεια.


«Η ΙΑΕΑ εξακολουθεί να βρίσκεται σε επαφή με διάφορες ευρωπαϊκές χώρες για να προσπαθήσει να προσδιορίσει την αιτία και την προέλευση του ιωδίου-131», δήλωσε η εδρεύουσα στη Βιέννη υπηρεσία, η οποία ήταν η πρώτη που ενημερώθηκε για το πρόβλημα την Παρασκευή.

Η ΙΑΕΑ τόνισε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος για την ανθρώπινη υγεία από τα ίχνη του ραδιενεργού στοιχείου, τα οποία έχουν ανιχνευθεί στην ατμόσφαιρα πάνω από την Τσεχική Δημοκρατία, την Αυστρία, τη Σλοβακία, τη Γερμανία, τη Σουηδία, τη Γαλλία και την Πολωνία. Οι άνθρωποι πάντως εκτίθενται σε μια δόση φυσικής ακτινοβολίας από το περιβάλλον κάθε χρόνο που είναι 24.000 υψηλότερη από αυτήν που μετρήθηκε πρόσφατα, σύμφωνα με τη Διεθνή Υπηρεσία.
Διαβάστε περισσότερα » »

ΔΕΗ ποια ΔΕΗ ? «Energy From The Vacuum» Ενέργεια από το Ενεργό Κενό.


Energy From The Vacuum



Ενέργεια απο το Ενεργό Κενό. «MEG» είναι η πρώτη εμπορικά διαθέσιμη συσκευή ελεύθερης ενέργειας στην ιστορία. Δια χειρός Ton Bearden. Παρέχει ελεύθερη ηλεκτρική ενέργεια από το ενεργό κενό για την διάρκεια ζωής της, χωρίς κινούμενα μέρη.


Παράγει 2,5 κιλοβάτ, και ο Bearden την κατασκεύασε με σκοπό να την διαθέσει στην Αφρική (!!!) για να μπορούν να βράζουν το νερό και να μαγειρεύουν με ελάχιστο κόστος. (όχι που θα το επέτρεπαν!)

2

Σε μια άδεια κούπα του τσαγιού υπάρχει αρκετή ενέργεια για να βράσει όλους τους ωκεανούς του πλανήτη. 

Είναι ένα γεγονός γνωστό στην επιστημονική κοινότητα, και για παράδειγμα ήταν το αγαπημένο ρητό του τιμημένου με Νόμπελ φυσικής Dr Richard Feynman.

O James Clerk Maxwell (13 Ιουνίου 1831 – 5 Νοεμβρίου 1879) ήταν ένας Σκοτσέζος θεωρητικός φυσικός και μαθηματικός. Ο κατά γενική παραδοχή πατέρας του ηλεκτρομαγνητισμού. Έγραψε 200 εξισώσεις όπου περιείχαν την λύση για το ενεργειακό πρόβλημα του πλανήτη και επιπλέον την δυνατότητα αντλήσεως άπειρης ενέργειας από το “Ενεργό Κενό”.


Δηλαδή την τεχνολογία που χρησιμοποιούν όλες οι εξωγήινες φυλές, με παραλλαγές.

Εκτός από την ανθρώπινη, υπόδουλη φυλή.

James Clerk Maxwell- miastala.com

Έπρεπε λοιπόν το κρυφό κατεστημένο να τα εξαφανίσει όλα. Χρησιμοποίησαν τον Oliver Heaviside ο οποίος δεν ανήκε στην Ακαδημαϊκή κοινότητα. Όμως η σνομπ Ακαδημαϊκή κοινότητα τον αποδέχεται. Αυτός ο “κύριος” έθαψε τον Maxwell, κράτησε μόνο 4 εξισώσεις, τις αλλοίωσε και έθαψε τις υπόλοιπες, κατά εντολή των επικυρίαρχων.


Έτσι, αντί σε πενήντα χρόνια να είμαστε στο κέντρο του Γαλαξία τουλάχιστον, ακόμη σερνόμαστε στα μαύρα φίδια της ασφάλτου με εμβολοφόρους κινητήρες και απολιθωμένα καύσιμα. Κατόπιν θάψανε και τον Tesla και μας φορέσανε τον Αϊνστάιν !


Υπάρχουν πολλές εκατοντάδες συσκευές που παράγουν ενέργεια από το ενεργό κοινό με συντελεστή αποδόσεως από 3 μέχρι 18.000 !!! Σε όλες τις συσκευές που έχουμε ο συντελεστής αποδόσεως είναι μικρότερος του ένα. Σήμερα θα ασχοληθούμε με μια από αυτές την MEG (Motionless Electromagnetic Generator) με συντελεστή αποδόσεως 18 !

MEG - miastala.com

Την συσκευή αυτή την έφτιαξε ο Tom Bearden επιστήμων απόστρατος αντισυνταγματάρχης του Αμερικάνικου στρατού.


“Lieutenant Colonel U.S. Army (Retired). President and Chief Executive Officer, CTEC, Inc. MS Nuclear Engineering, Georgia Institute of Technology. BS Mathematics, Northeast Louisiana University. Graduate of Command & General Staff College, U.S. Army. Graduate of Guided Missile Staff Officer’s Course, U.S. Army (equivalent to MS in Aerospace Engineering). Numerous electronic warfare and counter-countermeasures courses.”


Για αυτήν την συσκευή πήρε πατέντα στις 26 Μαρτίου 2002, US Patent 6,362,718 που είναι η πρώτη εμπορικά διαθέσιμη συσκευή ελεύθερης ενέργειας στην ιστορία. Παρέχει ελεύθερη ηλεκτρική ενέργεια από το ενεργό κενό για την διάρκεια ζωής της, χωρίς κινούμενα μέρη.


Παράγει 2,5 κιλοβάτ, και ο Bearden την κατασκεύασε με σκοπό να την διαθέσει στην Αφρική για να μπορούν να βράζουν το νερό και να μαγειρεύουν με ελάχιστο κόστος. Η συσκευή όμως μπορεί να συνδυαστεί αθροιστικά με άλλες, οπότε ένα συνηθισμένο σπίτι με κατανάλωση 10 κιλοβάτ, χρειάζεται 4 τέτοιες συσκευές. Σε πλήρη παραγωγή η συσκευή θα έχει μέγεθος 4-6 πακέτα Marlboro !

MEG- .miastala.com

Η κατασκευή έχει ισχυρούς μαγνήτες, πηνία και μια ηλεκτρονική μονάδα ελέγχου.

Η MEG παράγει ηλεκτρική ενέργεια από τα διαμήκη ηλεκτρομαγνητικά κύματα που υπάρχουν σε άπειρη αφθονία στο ενεργό κενό.

Είναι τόσο μεγάλη αυτή η ενεργεια που σε ένα κυβικό εκατοστό ενεργού κενού εμπεριέχεται όλη η ενέργεια του Ορατού Σύμπαντος !

Αυτός ο ωκεανός ενέργειας που διαπερνά τα πάντα, μερικές φορές αποκαλείται «zero point» energy, αφού παραμένει εκεί και στο απόλυτο μηδέν.

Ο Tom Bearden εξηγεί την λειτουργία της MEG στο site του, και μιλά για τα “νέα” υπέρ-τρομακτικά όπλα που κατασκευάζουν δέκα έθνη, χρησιμοποιώντας τα ίδια “διαμήκη κύματα” από το ενεργό κενό.

MEG- miastala.com -

Τέσσερις εφευρέτες έφτιαξαν την συσκευή : Stephen L. Patrick, Thomas E. Bearden, James C. Hayes, Kenneth D. Moore.

Το κατεστημένο φυσικά έθαψε τον Bearden για να μην την βγάλει σε παραγωγή. Τώρα στήνονται εγκαταστάσεις για παραγωγή σε φιλικό έθνος.

Ουσιαστικά για κάθε watt που παράγουμε με τους γνωστούς τρόπους χάνουμε μερικά τρισεκατομμύρια !!!

6

7

8

O James Clerk Maxwell (13 Ιουνίου 1831 – 5 Νοεμβρίου 1879)

H συνεισφορά του Μάξγουελ είναι σημαντική σε όλα τα πεδία της Φυσικής, τόσο στην οπτική, στη θεωρία της ελαστικότητας, στη θερμοδυναμική, στην κινητική θεωρία των αερίων, όσο και στην αστρονομία. Στην κινητική θεωρία των αερίων σημαντικότατη είναι μια καμπύλη κατανομής ταχυτήτων που πρότεινε με ένα Γερμανό συνάδελφο του (Καμπύλη Maxwell-Boltzmann).
Ωστόσο, το έργο του στον ηλεκτρομαγνητισμό ήταν αυτό που άνοιξε μια νέα εποχή στην επιστήμη, αφού αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της φιλοσοφίας του Νεύτωνα και της θεωρίας του Αϊνστάιν.


Οι φυσικοί ακόμη λένε πως προσπαθούν να ενοποιήσουν τις δυνάμεις της φύσης σε μία Θεωρία του Παντός, μία ανησυχία που ξεκίνησε από τον Μάξγουελ, ο οποίος συνόψισε όλα τα γνωστά ηλεκτρομαγνητικά φαινόμενα σε τέσσερις μόνο μαθηματικές εξισώσεις.


Απ’ αυτές προέκυπτε ότι η ταλάντωση ενός ηλεκτρικού φορτίου έχει ως αποτέλεσμα την εκπομπή ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων και ότι τα κύματα αυτά διαδίδονται στο χώρο με την ταχύτητα του φωτός. Αυτό τον οδήγησε να συμπεράνει -σωστά όπως αποδείχθηκε αργότερα- ότι το φως δεν είναι παρά μια από τις πολλές μορφές των ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων. Μάλιστα προς τιμή του Μάξγουελ η ηλεκτρομαγνητική μονάδα μαγνητικής ροής ονομάστηκε «μονάδα Maxwell» (1Μα).

Οι εξισώσεις του Maxwell
maxwell_ miastala.com

Ο Σερ Χόρας Λαμπ, ένας διακεκριμένος μαθηματικός φυσικός είπε για τον Μάξγουέλ ότι «το φυσικό του ένστικτο τον έσωσε πραγματικά από σημαντικά σφάλματα».
Αυτό το φυσικό του ένστικτο φαίνεται από τα λόγια του ίδιου του Μάξγουελ σχετικά με τη κινητική θεωρία,


«… εδώ βρίσκεται το πραγματικό πρόβλημα και πρέπει να είναι περίπλοκο. Έσπασα το κεφάλι μου μ’ αυτό για πολύ καιρό, αλλά δεν κατέληξα πουθενά. Η κινητική θεωρία είναι όμορφη και αληθινή, ωστόσο, περιέχει περίπλοκα πράγματα. Γιατί δεν δίνει τις σωστές ειδικές θερμότητες; Προκύπτουν τόσο απλά από υποθέσεις, που φαίνονται αναμφισβήτητες και επιπλέον, δίνουν σωστά αποτελέσματα και σε πολλές άλλες περιπτώσεις. Έχω την αίσθηση ότι μέχρι να λυθεί αυτό το μυστήριο, δεν είναι δυνατό να κατανοηθεί η αληθινή φύση της μοριακής δυναμικής».
James_Clerk_Maxwell - miastala.com
Ο Μάξγουελ είναι  ουσιαστικά ο Πατέρας της Σχετικής Θεωρίας και όχι ο Αϊνστάιν. Μέσα από τις περίφημες εξισώσεις του φαίνεται η αναγκαιότητα να ενοποιήσει τη φύση, να βρει την αιτία που κρύβεται πίσω από τα πράγματα.
Περισσότερα για τον μεγάλο επιστήμονα που ‘εξαφάνισαν’ σε επόμενο άρθρο.
Διαβάστε περισσότερα » »

Ασπράδι αυγού για τα εγκαύματα


Τα ασπράδια των αβγών είναι φάρμακο. Και μάλιστα θαυματουργό. Μπορεί να θεραπεύσει, με τον καλύτερο και πιο ανώδυνο τρόπο τα εγκαύματα.



Ένας νεαρός ψεκάζοντας το γρασίδι του με φυτοφάρμακα θέλησε να ελέγξει τη στάθμη του βαρελιού για να δει πόσο υπάρχει ακόμη. Άνοιξε το καπάκι και άναψε τον αναπτήρα του, αμέσως τον τυλίξανε οι φλόγες από τις αναθυμιάσεις του φυτοφάρμακου. Πήδηξε από την καρότσα του φορτηγού του ουρλιάζοντας.

Μια γειτόνισσά του ακούγοντας τις φωνές και βλέποντας το περιστατικό έτρεξε από το σπίτι της με μια ντουζίνα αυγά φωνάζοντας «φέρτε μου αβγά!».

Τα έσπασε, διαχωρίζοντας το ασπράδι από τον κρόκο. Κατόπιν τα άπλωσε στο πρόσωπο του άτυχου νέου. Όταν το ασθενοφόρο κατέφθασε και οι νοσοκόμοι είδαν τον ασθενή ρώτησαν ποιος το έκανε αυτό.

Όλοι δείξανε την γειτόνισσα που είχε αναλάβει πρωτοβουλία. Την συγχαρήκανε και της είπανε «του σώσατε το πρόσωπο». Προς το τέλος του καλοκαιριού ο νεαρός επισκέφτηκε την γειτόνισσά του με ένα μπουκέτο λουλούδια.
Το πρόσωπό του ήταν σαν μικρού παιδιού.

Θαυματουργή επίδραση στα καψίματα
Θυμηθείτε αυτή την θεραπεία για καψίματα η οποία διδάσκεται στους νέους πυροσβέστες. Πρώτα ψεκάστε κρύο νερό στην καμένη περιοχή μέχρι η θερμότητα να μειωθεί και το κάψιμο ιστού να σταματήσει.

Κατόπιν, απλώστε ασπράδια στην καμένη περιοχή.

Μια γυναίκα έκαψε ένα μεγάλο μέρος του χεριού της με βραστό νερό. Παρόλο τον πόνο έβαλε το χέρι της κάτω από κρύο νερό, χώρισε δύο ασπράδια, τα ανακάτεψε ελαφρά και βούτηξε το χέρι της στο μίγμα.

Τα ασπράδια στεγνώσανε στο χέρι της και σχηματίσανε μια προστατευτική κρούστα. Αργότερα έμαθε ότι τα ασπράδια περιέχουν φυσικό κολλαγόνο και συνέχισε να εναποθέτει χτυπημένο ασπράδι στην περιοχή.

Μέχρι το απόγευμα δεν ένοιωθε πόνο και την επόμενη μέρα με δυσκολία μπορούσες να δεις σημάδι καθώς το δέρμα αποκτούσε το κανονικό του χρώμα.

Η καμένη περιοχή είχε τελείως αναγεννηθεί χάρη στο κολλαγόνο των ασπραδιών, ένα πλακούντα πλήρη σε βιταμίνες. Αυτή η πληροφορία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμη στον καθένα μας.

Διαβάστε περισσότερα » »

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Τα τρία εκατομμύρια των Μακεδόνων με έκπληξη και αγανάκτηση άκουσαν, στις 15 τρέχοντος στο βραδινό δελτίο ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού, πρώην βουλευτή της Ν. Δ. και τώρα ανεξάρτητο, να αναφέρεται στο θέμα των Σκοπίων ως ένα πρόβλημα «παρωνυχίδα» που έπρεπε να έχει λυθεί πριν από πολλά χρόνια, προφανώς με συνοπτικές διαδικασίες ως δευτερεύον ζήτημα.

Είναι λυπηρό ένας πολιτικός ο οποίος εκπροσώπησε τον ελληνικό λαό επί δεκαετίες στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, καταλαμβάνοντας μάλιστα και υπουργικά αξιώματα, να έχει παντελή έλλειψη εθνικής ευαισθησίας στο πλέον κρίσιμο εθνικό θέμα. Η σλαβική επιβουλή κατά της ιστορίας και του πολιτισμού της Μακεδονίας δεν αποτελεί υπόθεση που αφορά άλλο έθνος αλλά το ελληνικό, το οποίο, αν ευοδωθούν οι στόχοι των Σλάβων των Σκοπίων, προφανώς με την βοήθεια και του κ. Χατζηγάκη, θα συρρικνωθεί καθ’ όσον θα σλαβοποιηθεί η ιστορία, ο πολιτισμός των Μακεδόνων αλλά και ολόκληρη η Ελληνιστική περίοδος.
            Προφανώς για τον κ. Χατζηγάκη και για όσους συντάχθηκαν με όμοιες θέσεις, η καταστροφή της ιστορίας και του πολιτισμού της χώρας από ένα σλαβικό κατασκεύασμα των Βουλγάρων, Σέρβων και τώρα των Σλάβων των Σκοπίων είναι αμελητέα υπόθεση.
            Με αποτροπιασμό καταδικάζουμε τις απόψεις του κ. Χατζηγάκη και των ομοίων του και λυπούμαστε που τόσα χρόνια «εκπροσωπούσε» τον ελληνικό λαό. Δεν άξιζε αυτής της τιμής.
            Ο ελληνικός λαός θα φροντίσει οι Χατζηγάκιδες της ελληνικής πολιτικής να μην λάβουν την τιμή να τους εκπροσωπήσουν ξανά στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.

Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
(εκπροσωπούσα 150 και πλέον Μ. Ο.)
 
 
radioflorina
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ H.A.A.R.P. ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΕΦΗ ΤΩΝ CHEMTRAILS;

Για όσους θέλουν να μάθουν για το υπερόπλο H.A.A.R.P., τα chemtrails, πως συνδυάζονται και για ποιο σκοπό...


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΟ Η.Α.A.R.P.

H.A.A.R.P., είναι τα αρχικά που παραπέμπουν στο High-frequency Active Aural Research Programme ή στα ελληνικά, Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Δραστικής Ακτινοβολίας. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα τρομακτικό οπλικό σύστημα ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας το οποίο αναπτύσσουν οι Η.Π.Α. συστηματικά από το 1987. Πρόκειται για ένα σύστημα το οποίο όταν «τελειοποιηθεί» θα είναι σε θέση να προκαλέσει αλλαγές στο κλίμα μιας επιλεγμένης περιοχής, διακοπή λειτουργίας και καταστροφή κάθε ηλεκτρικής και ηλεκτρονικής συσκευής σε συγκεκριμένο τόπο, πρωτοφανούς μεγέθους σεισμούς, τρύπες στην ιονόσφαιρα, απίστευτης έντασης κεραυνούς, έως και έλεγχο του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσω εκπομπής χαμηλών συχνοτήτων παρόμοιες με τις ανθρώπινες!

Η ιδέα αυτή ξεκίνησε στα τέλη του 19ου αιώνα από το γνωστό φυσικό Tesla. Το H.A.A.R.P. αποτελείται από ένα σύστημα κεραιών, μέσω των οποίων ηλεκτρικά κύματα παραγόμενα από ειδικές μονάδες παραγωγής ηλεκτρισμού διοχετεύονται σε μία υπερ-κεραία. Τα κύματα μέσω της αντανάκλασής τους στην ιονόσφαιρα πολλαπλασιάζουν την ισχύ της ραδιομαγνητικής συχνότητας (σε προχωρημένο στάδιο του σχεδιασμού θα φτάνει τα 10 δισ. Watt) και κατευθύνονται σε επιθυμητά σημεία. Τα πειράματα σε πρώτη φάση έλαβαν χώρα στην Αλάσκα, όπου έχει δημιουργηθεί ένα τεράστιο σύστημα κεραιών, ενώ οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει μιλούν για άλλα δύο σημεία στον κόσμο, στην παγωμένη Νορβηγία και στο Ακρωτήρι της Κύπρου.
ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟ H.A.A.R.P. 

Στα σημεία όπου καταλήγουν αυτά τα τεράστιας ισχύος ηλεκτρομαγνητικά κύματα συντελούνται δραματικές και ανεπανόρθωτες αλλαγές.
Καταρχήν δημιουργούνται τεράστιες ζημιές στο περιβάλλον μέσω της δημιουργίας τρυπών στην ιονόσφαιρα στη χειρότερη εκδοχή και υπερβολική αραίωση της ατμόσφαιρας στο πιο αισιόδοξο σενάριο, με αποτέλεσμα την έκθεση της Γης και των ζωντανών οργανισμών στο έλεος της υπεριώδους ηλιακής ακτινοβολίας (βέβαια οι υπεύθυνοι του προγράμματος ισχυρίζονται απλοϊκά ότι αυτό είναι όπως όταν βάλεις το χέρι σου στο νερό που δημιουργείται τρύπα, αλλά όταν το βγάλεις ξανακλείνει).
Επίσης στην αραιωμένη περιοχή της ατμόσφαιρας πάνω από μία περιοχή δεν θα έχουμε την εκτόνωση των κεραυνών, με αποτέλεσμα αυτοί να φθάνουν με απίστευτη ένταση στο έδαφος. Η Γη θα φορτίζεται ηλεκτρικά και θα ανεβαίνει η θερμοκρασία της, εντείνοντας έτσι το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Με την πρόσκρουση της ραδιομαγνητικής ακτινοβολίας στην ιονόσφαιρα τμήματά της θα ωθούνται ψηλότερα και το κενό που θα δημιουργείται θα σπεύδουν να καλύψουν άλλες μάζες αέρα από παρακείμενες περιοχές, οι οποίες με τη σειρά τους θα αφήσουν κενό το οποίο θα καλυφθεί από άλλες και πάει λέγοντας, με αποτέλεσμα τη δημιουργία στη Γήινη ατμόσφαιρα φαινομένου «ντόμινο». Θα έχουμε αλλαγή του κλίματος σε ολόκληρες επιλεγμένες περιοχές με τεράστιες πλημμύρες, παρατεταμένες περιόδους ξηρασίας κ.λπ.

Το H.A.A.R.P. θα έχει τη δυνατότητα να παραλύει κάθε ηλεκτρική και ηλεκτρονική συσκευή σε επιλεγμένες περιοχές, με ότι αυτό συνεπάγεται (σταμάτημα μηχανημάτων στις εντατικές μονάδες νοσοκομείων, αδρανοποίηση κάθε ραδιοσυχνότητας, διακοπή επικοινωνίας αεροσκαφών με πύργο ελέγχου, καταστροφή δορυφόρων κ.λπ.). Επίσης εάν τα ραδιομαγνητικά κύματα διοχετευθούν προς το υπέδαφος, είναι πολύ πιθανή η πρόκληση βιβλικών σεισμών. Και φθάνουμε στην επίδραση της χρήσης του H.A.A.R.P. στα ζωντανά όντα, που αποτελεί και το τρομακτικότερο σενάριο. Σύμφωνα με έγκυρες επιστημονικές έρευνες και πειράματα είναι δυνατόν, μέσω της εκπομπής ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων σε συγκεκριμένες συχνότητες και του συντονισμού τους με τις αντίστοιχες ανθρώπινες, να επηρεαστεί η λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου. Πειράματα έχουν δείξει ότι συγκεκριμένες χαμηλές συχνότητες επηρρεάζουν τη λειτουργία του ανθρώπινου (όλων των ζώων) εγκεφάλου, φθάνοντας έως και το σημείο του ελέγχου του. Η έκθεση δε σε τέτοιες συχνότητες για παρατεταμένο χρονικό διάστημα μπορεί να προκαλέσει φοβερές βλάβες στον οργανισμό που ξεκινούν από ημικρανίες, ανεξήγητη νευρικότητα, μελαγχολία, κατάθλιψη και φθάνουν στον καρκίνο και την αλλοίωση του DNA με φρικιαστικές συνέπειες όχι μόνο τους παθόντες, αλλά και τις μελλοντικές γενιές.

H ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι στην ουσία ηλεκτρόνια που πάλλονται αδιάκοπα και συναισθήματα τα οποία τροφοδοτούνται από χημικές αντιδράσεις και μεταφέρονται μέσα στο σώμα και τον εγκέφαλο μέσω ηλεκτρικών σημάτων διαμέσου των νεύρων. Αντίστοιχα λειτουργούν και οι άλλοι οργανισμοί. Φορτίζοντας έτσι τον πλανήτη με ασύλληπτες ποσότητες ηλεκτρικού φορτίου ποιος στ’ αλήθεια επιστήμονας ξέρει τεκμηριωμένα τι επίδραση αυτό θα έχει στον άνθρωπο και στο περιβάλλον; Βέβαια οι υπεύθυνοι του προγράμματος είναι φειδωλοί στις δηλώσεις τους. Συνεχώς λένε ότι «κάνουμε πειράματα ακόμη», «όποιος επιστήμονας έχει κάποιους ενδοιασμούς τον περιμένουνε να μας τους παρουσιάσει», «το Ναυτικό και η Αεροπορία μας εμπιστεύθηκαν τα χρήματα του Αμερικάνικου λαού και άρα κάτι ξέρουν», «το σύστημα θα χρησιμοποιηθεί στην έρευνα για υπόγεια κοιτάσματα μεταλλευμάτων, πετρελαίου κ.λπ. και για την επικοινωνία του Πενταγώνου με τα Αμερικανικά υποβρύχια» και άλλα τέτοια κοινότυπα. Ωστόσο η «υγιής» επιστημονική κοινότητα αντιδράει έντονα (ακόμη και στις Η.Π.Α.) και το μόνο θετικό της ιστορίας είναι ότι ενώ στο παρελθόν μαθαίναμε τα πειράματα και τα αποτελέσματα «καινοτόμων» οπλικών συστημάτων 10 ή 20 χρόνια αργότερα, σ’ αυτήν την περίπτωση αντιληφθήκαμε σχετικά νωρίς τα ανατριχιαστικά σενάρια, με αποτέλεσμα να υπάρχει σχετικά καλή ενημέρωση, εγρήγορση και δυνατότητα αντίδρασης.


Μερικά ακόμη στοιχεία για το πρόγραμμα HAARP 
Οι ιδέες στις οποίες βασίζεται το HAARP είναι εκείνες που ανέπτυξε το 1907 ο πολυεφευρέτης σέρβος φυσικός Νίκολα Τέσλα, ο άνθρωπος στον οποίο οφείλουμε τα δίκτυα εναλλασσόμενου ρεύματος. Βαθιά ανθρωπιστής και οραματιστής όσο ελάχιστοι, ο Τέσλα είχε παθιαστεί με την ιδέα άντλησης ενέργειας από την ιονόσφαιρα και της ασύρματης τηλεμεταφοράς της. Εβλεπε τον συνδυασμό ιονόσφαιρας και πλανήτη σαν μια τεράστια μπαταρία που θα παρείχε δωρεάν ρεύμα σε όλους τους ανθρώπους. Για να αποδείξει το υλοποιήσιμο των θεωριών του κατασκεύασε έναν πύργο-κεραία, εντελώς ανάλογο των τωρινών του HAARP. Το πείραμά του πέτυχε εν μέρει, αλλά ο πύργος καταστράφηκε. Οι χρηματοδότες του, ενοχλημένοι από την εμμονή του στη δωρεάν διανομή ενέργειας, τον άφησαν να βουλιάξει στα χρέη. Λίγο πριν από το ξέσπασμα του πολέμου, ο Τέσλα παρουσίασε στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας την πρότασή του για ένα πλέγμα κεραιών που θα εντόπιζαν και θα κατέρριπταν ό,τι έμπαινε στον εναέριο χώρο των ΗΠΑ. Οι ιδέες του περιγελάστηκαν ως φαντασιώσεις και ο Τέσλα πέθανε δυστυχής, πάμπτωχος και καταφρονημένος. Οι σημειώσεις του όμως κατασχέθηκαν από το FBI, ως ζήτημα εθνικής ασφαλείας... 
Στις ιδέες αυτές στηρίχθηκε σαράντα χρόνια αργότερα ένας άλλος ερευνητής, ο φυσικός Μπέρναρντ Ιστλουντ (Dr Bernard Eastlund), όταν κλήθηκε στην Αλάσκα ως επιστημονικός σύμβουλος για να βρει έναν τρόπο αξιοποίησης των τεράστιων αποθεμάτων φυσικού αερίου που είχαν εντοπισθεί στο βόρειο τμήμα της. H περιοχή των κοιτασμάτων ήταν τόσο απόμακρη ώστε το κόστος μεταφοράς ενέργειας για την εξόρυξη και την κατασκευή δικτύου αγωγών να είναι απαγορευτικό. Ο Ιστλουντ βασίστηκε στις ιδέες του Τέσλα για να προτείνει την κατασκευή ενός ιονοσφαιρικού μεταφορέα ενέργειας. H πρότασή του δεν ενθουσίασε την εταιρεία εκμετάλλευσης των κοιτασμάτων, ARCO, αλλά οι σχετικές ευρεσιτεχνίες που έσπευσε να κατοχυρώσει το 1985 ο Ιστλουντ είχαν μεγάλη απήχηση στους στρατιωτικούς. Αντελήφθησαν ότι με ένα τέτοιο σύστημα θα μπορούσαν να παρέμβουν στις τηλεπικοινωνίες παγκοσμίως και... έτι περισσότερα. Ανέθεσαν λοιπόν το 1993 στη θυγατρική τής ARCO που είχε τα δικαιώματα των πρώτων ευρεσιτεχνιών του Ιστλουντ να κατασκευάσει το HAARP. Το 1994 μια εταιρεία του στρατού, η Ε-systems, εξαγόρασε τη θυγατρική τής ARCO και αμέσως μετά ανακοίνωσε την επέκταση των ερευνών τού HAARP στον τομέα της υπόγειας τομογραφίας. Αυτό στρατιωτικά μεθερμηνεύεται στο ότι οι εν λόγω ακτινοβολίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την καταγραφή υπόγειων στοών, τούνελ και... καταφυγίων. 
Οι όλες εξελίξεις έκαναν τον Ιστλουντ να αντιδράσει. Απεκάλυψε ότι οι στρατιωτικοί μετέστρεφαν την αρχική ερευνητική αποστολή τού HAARP σε ένα υπερόπλο. Εξέχοντες φυσικοί πήραν τη σκυτάλη σε περιοδικά όπως το Physics and Society, όπου εξέθεσαν την αγωνία τους για τις πιθανές προεκτάσεις. Διάφοροι ερευνητές που κατά δήλωσή τους εργάζονταν για το HAARP άρχισαν να αφήνουν να διαρρέουν - ανωνύμως πάντα - οι νέοι στόχοι του προγράμματος. Από τα όσα έχουν κατά καιρούς δημοσιευθεί ως σήμερα, εικάζεται ότι το HAARP έχει πλέον τις ακόλουθες τρομακτικές «επιχειρησιακές δυνατότητες»: 
* Να εστιάζει σε συγκεκριμένη περιοχή του πλανήτη και να διαλύει τις τηλεπικοινωνίες του αντιπάλου. 
* Να υπερφορτώνει τα ενεργειακά δίκτυα και να δημιουργεί μπλακάουτ. 
* Να εντοπίζει πυρηνικούς πυραύλους και να τους καταστρέφει με υπερθέρμανση των ηλεκτρονικών τμημάτων τους. 
* Να ακτινογραφεί το υπέδαφος και να καταγράφει κάθε φυσικό ή τεχνητό τούνελ ή κοίλωμα. 
* Να παρεμβαίνει στη διαδικασία εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων για να τα εκτονώσει ή (αντίθετα) να τα δημιουργεί. Για παράδειγμα, μπορεί να συντελέσει στην αποδυνάμωση τυφώνων ή στη δημιουργία τους. 
* Να δημιουργεί μικροκλίμα, όπως π.χ. βροχόπτωση, ομίχλη κ.ά. 
* Να δημιουργεί τεχνητώς όζον - σε περιοχές π.χ. όπου η τρύπα του όζοντος έχει μεγεθυνθεί επικίνδυνα - ή να... το καταστρέφει. 
* Να διεγείρει ψυχολογικά πληθυσμούς μέσω της εκπομπής ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας συγκεκριμένων συχνοτήτων, οδηγώντας τους είτε σε ακραία συμπεριφορά είτε σε πνευματική κατατονία. 
Ενα τέτοιο πολλαπλό φάσμα δυνατοτήτων είναι βεβαίως ό,τι καλύτερο για τους θιασώτες σεναρίων συνωμοσίας. Οταν μάλιστα για το καθένα υπάρχει και μία πατέντα του Ιστλουντ κατοχυρωμένη, συν άλλες τόσες κατοπινές που έχουν χαρακτηρισθεί υψίστης ασφαλείας και δεν επιτρέπει το Πεντάγωνο τη δημοσίευσή τους... Το υλικό μυθιστοριογραφίας είναι όντως εκρηκτικό. Πώς να ξεχωρίσει κανείς την ήρα από το στάρι; Το πιο πρόσφατο και συγκλονιστικό σενάριο είναι αυτό που κυκλοφορεί χάρη στα e-mail ενός ανώνυμου μετεωρολόγου ο οποίος δηλώνει ότι εργάζεται για το HAARP. Σύμφωνα με αυτή τη μέχρι στιγμής αναξιόπιστη πηγή, το HAARP είναι η τελευταία ασπίδα προστασίας του πλανήτη μας! 
Κατά τα λεγόμενά του, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας εξέθεσε μυστικά στις κυβερνήσεις των πιο προηγμένων τεχνολογικά χωρών τα πορίσματα μελετών του, σύμφωνα με τα οποία η εξέλιξη του κλίματος σε συνδυασμό με τη μείωση του όζοντος στην ατμόσφαιρα θα απαλείψει τη ζωή από τη Γη στα επόμενα 75 χρόνια! Οι κυβερνήσεις συναίνεσαν σε ένα μυστικό σχέδιο παρέμβασης στο κλίμα, ονόματι «Ασπίδα» (The Shield Project), ώστε τουλάχιστον να μπολιάζεται με τεχνητά δημιουργούμενο όζον η κατά περίπτωση πιο ευαίσθητη περιοχή. Στόχος είναι σταδιακά, ως το 2050, να αντιστραφεί η φθίνουσα πορεία. Για να επιτευχθεί αυτό - λέει - ψεκάζεται η ατμόσφαιρα από αεροσκάφη των συνεργαζόμενων χωρών (και σε αυτές περιλαμβάνονται οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Ευρωπαϊκή Ενωση και η Ρωσία) με σωματίδια βαρίου, αλουμινίου και τιτανίου. Αυτά δημιουργούν τον αναγκαίο δεύτερο πόλο, με πρώτο εκείνον της ιονόσφαιρας. Το HAARP εκπέμπει στην ιονόσφαιρα την αναγκαία ενέργεια, η οποία ανακλώμενη επιστρέφει στην ατμόσφαιρα, προς τον «πόλο» των ψεκασμένων σωματιδίων. Από την παραγόμενη ηλεκτροδιέγερση έχουμε τεχνητή παραγωγή όζοντος, που εμποδίζει την καρκινογόνο δράση του Ηλίου στη φύσει απροστάτευτη περιοχή... 
To δάσος των κεραιών του HAARP «φυτρώνει» στην επαρχία Gakona της Αλάσκας.Αν αυτό επιτελείται, γιατί η όλη μυστικότητα; Αφενός - λέει ο ανώνυμος πληροφοριοδότης - διότι ο πανικός από τη γνώση του επερχομένου θα προκαλέσει ανεξέλεγκτες καταστάσεις, αφετέρου διότι τα ψεκαζόμενα σωματίδια δημιουργούν και θα δημιουργήσουν τις επόμενες δεκαετίες εκατομμύρια έως και δισεκατομμύρια θύματα, κυρίως από παθήσεις του αναπνευστικού συστήματος! 
Οσο κι αν ένα τέτοιο σενάριο κόβει την ανάσα, ελλείψει επώνυμης καταγγελίας και διασταύρωσης στοιχείων είμαστε υποχρεωμένοι να το θωρούμε ως αποκύημα φαντασίας. Αλλά δεν μπορούμε να μη σημειώσουμε κάτι εξαιρετικά επώνυμο και επίσημο που καταγγέλθηκε τον Αύγουστο του 2002: H ρωσική Βουλή, η Δούμα, παρουσίασε στον πρόεδρο Πούτιν το πόρισμα έρευνας των επιτροπών διεθνών σχέσεων και άμυνας, υπογεγραμμένο από 90 βουλευτές, όπου καταγράφεται: «Οι ΗΠΑ δημιουργούν νέα ολοκληρωμένα γεωφυσικά όπλα που μπορούν να επηρεάσουν την ατμόσφαιρα της Γης... H σημασία του ποιοτικού αυτού άλματος μπορεί να παραβληθεί μόνο με τη μετάβαση από την εποχή του σιδήρου στην εποχή της πυρίτιδας, ή από τα συμβατικά όπλα στα πυρηνικά όπλα. Αυτός ο νέος τύπος όπλων διαφέρει από όλους τους προηγούμενους τύπους όπλων στο ότι η ατμόσφαιρα μεταβάλλεται μονομιάς σε αντικείμενο άμεσης επίδρασης και συστατικό στοιχείο του όπλου». Το τι επακολούθησε αυτής της καταγγελίας και γιατί η τωρινή σιγή της Μόσχας, μας είναι άγνωστα. Να πείστηκε για τον υπέρτερο σκοπό και όντως να συμμετέχει στον μυστικό ψεκασμό μιας Γης που αργοπεθαίνει; Ισως η σιγή να είχε σχέση με την πρόσφατη είδηση της 29ης Μαρτίου 2004 ότι η Ρωσία ανέπτυξε ένα «επαναστατικό όπλο» που μπορεί να εκμηδενίσει την αντιπυραυλική ασπίδα των ΗΠΑ;... Επίσης άγνωστος είναι ο ρόλος της Κίνας σε αυτή την ιστορία. Να είχαν δίκιο οι ψιθυριστές ότι η πρεσβεία της στο Βελιγράδι βομβαρδίστηκε γιατί εκεί βρισκόταν μια κεραία αντίστοιχη των κεραιών του HAARP, η οποία και συνέβαλε στην κατάρριψη του βομβαρδιστικού Stealth των ΗΠΑ; Ή το, ακόμη πιο τραβηγμένο, σενάριο που λέει ότι η απόφαση για την επέμβαση στη Γιουγκοσλαβία ελήφθη τη δεκαετία του '80, όταν ανιχνεύθηκαν τέτοιες εκπομπές προερχόμενες από εκεί; Κατά τους ψιθυριστές, οι απόκρυφες σημειώσεις του Τέσλα είχαν βρει τον δρόμο για την πατρίδα τους και... κάποιοι τις διάβασαν με ζήλο. Πάμπολλα ερωτήματα, για τα οποία θα έχουμε ίσως απαντήσεις στα αμέσως επόμενα χρόνια. Ως τότε θα κοιτούμε πλέον με καχυποψία τις κάποτε αθώες ουρές των αεροπλάνων στον ουρανό... 
ΥΓ.: Ο Ιστλουντ εργάζεται από το 1998 για την Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (ESA) με στόχο την υλοποίηση ενός δορυφόρου. Επονομαζόμενος Thunderstorm Solar Power Satellite ο δορυφόρος αυτός θα μετατρέπει την ηλιακή ενέργεια σε μικροκύματα για να καταστέλλει μέσω αυτών τυφώνες στη Γη ή να περιστέλλει καταιγίδες. Ενας HAARP του Διαστήματος.

Δίκτυο Επιγείων Σταθμών HAARP

Εκτός από Αλάσκα, Αριζόνα και Ελλάδα έχουν ενταχθεί στο σχέδιο «HAARP» και σταθμοί άλλων χωρών:

- Σταθμός του Γκραν Σάσο της Ιταλίας (Υψ. 2914 - Απεννινα
Όρη)

- Το εργαστήριο Μπακσάν της Ρωσίας (Ουράλια)

- Το αστεροσκοπείο Νετρίνων Σάντμπουρι συνεργασία ΗΠΑ -
Καναδά - Αγγλίας.

- Πομπός Τρόμσε της Νορβηγίας (Βορείως Νάρβικ)

- Αστεροσκοπείο Αρέσιμπο του Πουέρτο Ρίκο διαμέτρου 350 μέτρων

- Σταθμός Νίζνυ - Νοβγκορόντ της Ρωσίας (Ουράλια)

- Σταθμός Ντουσαμπέ του Καζακστάν (Ν. Σαμαρκάνδης)

- Σταθμός Κρακόβου της Ουκρανίας.

Το H.A.A.R.P. στην Ελλάδα λέγεται οτι βρισκεται στην θαλάσσια περιοχη της Πυλου.

Περιοχή: Νοτ. Πύλου Ελλάδα

Βάθος πόντισης: 4.500 μ.

Αριθμός ορόφων: 12

Εμβαδόν Ορόφου: 1.607 μ.2

Συνολικό Εμβαδόν: 19.292 μ.2

Ύψος μεταξύ Ορόφων: 20 μ.

Συνολικό Ύψος: 250 μ.

Αριθμός Φωτοπολλαπλασιαστών 6X12=72

Για να δούμε τώρα πως συνδυάζονται τα τεχνητά νέφη από τα Chemtrails με το Haarp:
Διαβάστε περισσότερα » »