Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΦΙΕΡΟΥΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου




securedownloadΙΔΟΥ ΠΩΣ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ!


ΒΑΒΕΛ Η ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Η Ελλάδα προς πώλησιν και οι αγοραστές νεοταξίτες θα μετατρέψουν το αγορασμένο ελληνικό έδαφος σε νέο «κράτος» εποικισμένο με λαθρομετανάστες…
ΙΔΟΥ Η ΕΙΔΗΣΗ
Σε συζητήσεις για την αγορά δύο ιδιωτικών ελληνικών νησιών δήλωσε πως βρίσκεται ένας Αιγύπτιος Κροίσος, που όπως λέει θέλει να βοηθήσει τους πρόσφυγες…
Ο Ναγκίμπ Σαουίρις στις αρχές του μήνα είχε ανακοινώσει πως θέλει να αγοράσει νησί, το οποίο θα φιλοξενούσε τους πρόσφυγες που εγκαταλείπουν τη Συρία (και μέσα σ΄αυτούς και όλους τους λαθρομετανάστες που θα βαφτίζονται Σύροι) «και θα τους παρέχει θέσεις εργασίας για να φτιάξουν την νέα τους χώρα»!!!
Δηλαδή Κράτος εν Κράτει!!!
Ο Αιγύπτιος δισεκατομμυριούχος είχε μάλιστα δηλώσει ότι κρίνει πιο κατάλληλο ένα νησί ή δύο στα ανοιχτά της Ελλάδας.
Μία νέα ανακοίνωση της εταιρείας του, τη Δευτέρα, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ανέφερε πως ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας έχει βρει δύο ελληνικά νησιά που τα κατέχουν ιδιώτες και τα οποία συνιστούν μία καλή ευκαιρία για το πρότζεκτ που έχει στο μυαλό του.
«Έχουμε επικοινωνήσει με τους ιδιοκτήτες και έχουμε εκφράσει το ενδιαφέρον μας για να διαπραγματευτούμε μαζί τους», ανέφερε ακόμη η ανακοίνωση.
Ο Σαουίρις μάλιστα αποκάλυψε ότι τον προσέγγισε η Ύπατη Αρμοστεία, με στόχο τη συνεργασία σε αυτό το πλάνο, η υλοποίηση του οποίου- σύμφωνα με τις δικές του εκτιμήσεις, θα απαιτήσει 90 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Σαουίρις είναι ο γενικός διευθυντής της Orascom TMT, εταιρεία που διαχειρίζεται τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας σε αρκετές χώρες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, αλλά και στην Κορέα, όπως και δίκτυα υποβρυχίων επικοινωνιών.
Επίσης, είναι ιδιοκτήτης τηλεοπτικού καναλιού στην Αίγυπτο.
Ο επιχειρηματίας, που είχε ο ίδιος στις αρχές του μήνα τουιτάρει την «τρελή ιδέα» του όπως την είχε χαρακτηρίσει, είχε παραδεχτεί επίσης ότι υπάρχουν προβλήματα στο σχέδιο αυτό: για παράδειγμα, θα πρέπει να πειστεί η Ελλάδα να του πουλήσει ένα ή δύο νησιά αλλά και να καθοριστεί το νομικό καθεστώς του νέου «κράτους»…
ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟΙΚΙΣΟΥΝ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!!!
Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑΣ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΕΡΗΜΟΥ. ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΜΕ.




ΟΙΜΟΣ  BLOGSPOT


Ένας λαός που κοιμάται στους καναπέδες, βλέπει τα κανάλια της διαπλοκής , και δεν αντιδρά, είναι καταδικασμένος να χάσει τη πατρίδα του.
Ένας λαός που ψηφίζει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες, απατεώνες, δοσίλογους, και απάτριδες πολιτικούς, δεν αξίζει να ζεί.
Ένας Λαός, που επιτρέπει να του παίρνουν τη πατρίδα του εκατομμύρια εισβολείς λαθρομετανάστες, να του παίρνουν τον
Εθνικό του πλούτο οι Επικυρίαρχοι Κοσμοκράτορες, γίνεται δούλος και σκλάβος στη διασπορά, χωρίς πατρίδα.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος/ Αρθρογράφος ΜΜΕ
Διαβάστε περισσότερα » »