Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΞΕΣΚΙΣΟΥΝ ΤΗ ΓΗ ΣΟΥ



http://www.newsit.gr/files/Image/2012/06/04/resized/maenads_397_355.jpg Παλιό άρθρο αλλά πάντα επίκαιρο ...
Γραφει ο ΑΝΤΩΝΗΣ Ι.ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος

Πρόλογος
Τις ημέρες αυτές έγινε στη Μόσχα ένα ασύνηθες γεγονός.
Η σύνοδος της Λευκής και Μαύρης Αδελφότητας. Έτσι απέδειξαν την ύπαρξή τους. Μέχρι τώρα τους γνωρίζαμε από τις θεωρίες συνωμοσίας.
Τις ημέρες αυτές της συνόδου κορυφής των δύο Αδελφοτήτων, συνέβησαν τρία γεγονότα που συγκλόνισαν τον κόσμο.
Η πτώση του μετεωρίτη στη Ρωσία, η παραίτηση του Πάπα, η ανακήρυξη από το πρόεδρο ΟΒΑΜΑ της οικονομικής ένωσης ΗΠΑ & Ε.Ε. , και η σύνοδος των G20. Όλα αυτά είναι τυχαία;;; δεν νομίζω!!!
Εκ των γεγονότων, και εκ του αποτελέσματος βλέπουμε ότι, ο πλανήτης Γη κυβερνάται από δύο δυνάμεις-οντότητες.

1.- Τη Λευκή και Μαύρη Αδελφότητα, και
2.- Τη Παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση.

Αναφέρουμε και αναλύουμε τις δύο αυτές οντότητες, διότι παίζουν ενεργό ρόλο στα γεγονότα που διαδραματίζονται στη πατρίδα μας.
Οι δύο αυτές δυνάμεις-οντότητες, έχουν σχέδιο για τη πατρίδα μας.
Το βλέπουμε να εξελίσσεται προοδευτικά.
Το σχέδιο είναι Σατανικό. Να προκαλέσουν στην Ελλάδα οικονομική καταστροφή, για να μπορέσουν να διαμελίσουν τη χώρα.
Το πρώτο είναι ήδη σε εξέλιξη. Το δεύτερο ακολουθεί οσονούπω.

Για να το επιτύχουν αυτό εξαθλιώνουν οικονομικά τον Ελληνικό Λαό,και διαλύουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, ώστε αμφότεροι Λαός και Στρατός,να μη μπορέσουν να αντισταθούν στα άνομα σχέδιά τους.
Για το διαμελισμό της Ελλάδος βλέπε δηλώσεις-προειδοποιήσεις, της τότε προέδρου της Βουλής, Άννα Μπενάκη, προς το πρόεδρο Κάρολο Παπούλια. Αιτίες όλων αυτών είναι,

1.- Ο Ορυκτός πλούτος της Ελλάδος, σε χρυσό & πετρέλαια.
2.- Η ίδρυση του Κουρδιστάν.
3.- Η όλη Γεωπολιτική της περιοχής.

Ανάλυση:
1.-Για τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας, και την ενέργεια που κρύβει μέσα της η χώρα μας, σε ξηρά & θάλασσα, είναι γνωστός ο ανταγωνισμός των δύο αυτών οντοτήτων και γιγάντων. Γιαυτό δεν μας αφήνουν να ανακηρύξουμε την Ελληνική Α.Ο.Ζ. για να αρπάξουν το χρυσό & πετρέλαια, σε δεδομένη στιγμή, «αντιστάσεως μη ούσης». Εφαρμόζουν το νόμο της ζούγκλας. Βρήκαν να χρεοκοπήσουν την Ελλάδα, τη πιο πλούσια χώρα του κόσμου σε ιστορία & πολιτισμό.
Ενώ «Αυτοί» έβγαλαν τα πετρέλαιά τους, σε μας το απαγορεύουν!!!
Άρπαξαν το χρυσό της Χαλκιδικής με συμβάσεις αποικίας, εν μέσω χρεοκοπίας. Έτσι θα αρπάξουν και τα πετρέλαια «Μπιρ-παρά» προς δόξαν των δοσίλογων πολιτικών. «Δικαιοσύνη μάθετε» ανθρωποειδή!!!
Τελικά οριοθετήσαμε με γεωγραφικές συντεταγμένες την Ελληνική ΑΟΖ, αλλά οι Σιωνιστές Αμερικάνοι, πιόνια & μαριονέτες των κ.κ. Rothschilds & Rockefellers, έβαλαν το «μπαμπούλα» Τούρκο, να μας φοβίσει με πόλεμο, για να αρπάξουν τα αρπακτικά της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. τα πετρέλαια, με χωροφύλακες τους Τούρκους. Η Τουρκία εφαρμόζει το διεθνές δίκαιο, και το δίκαιο της θάλασσας, όπως τη βολεύει, εφαρμόζει την αρχή «Τα δικά μου δικά μου, και τα δικά σου δικά μου.» Θέλει τα χωράφια του γείτονα. Οι κουτοπόνηροι Τούρκοι, ανακήρυξαν τη δική τους ΑΟΖ στη Μαύρη θάλασσα, αλλά αρνούνται το δικαίωμα της Ελλάδος να έχει Ελληνική ΑΟΖ στο Αιγαίο.
Την Ελληνική Α.Ο.Ζ. έπρεπε να είχαμε χαράξει και ανακηρύξει εδώ και 40 χρόνια, τότε που οι μεγάλες δυνάμεις ανακήρυξαν τη δική τους ΑΟΖ, τότε που είμασταν ισχυροί και οι Τούρκοι ανίσχυροι, αλλά οι ανίδεοι, φοβισμένοι, & δοσίλογοι πολιτικοί, έκαναν ότι τους διέταζε η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, μέσω Σιωνιστικής Αμερικής, & Σιωνιστικού ΝΑΤΟ. Προς τη παγκόσμιο Σιωνιστική Δικτατορία λέγομεν, «Δικαιοσύνην μάθετε οι εννοικούντες επί της Γης.»
2.-Για την ίδρυση του Κουρδιστάν. Η Τουρκία για να παραχωρήσει εδάφη στην Ανατολία, για την ίδρυση του Κουρδιστάν, ζητά από τους ισχυρούς της Γης, σαν ανταλλάγματα, τμήματα της Ελληνικής επικράτειας. Και οι Κοσμοκράτορες τα παραχωρούν, αφού από εδώ μεριά υπάρχουν δοσίλογοι, φοβισμένοι πολιτικοί, που δεν αντιδρούν.
Αυτά είναι η Θράκη, και το μισό Αιγαίο από τον 25ο μεσημβρινό και Ανατολικά, με όλα τα Ελληνικά νησιά, μεγάλα & μικρά, ώστε η Τουρκία να μοιράσει την Ελληνική Α.Ο.Ζ. στα δύο, να επεκταθεί στην Α.Ο.Ζ. της Ν.Α. Μεσογείου, και να καρπωθεί τα Ελληνικά πετρέλαια, που δικαιωματικά ανήκουν στην Ελλάδα, σύμφωνα με το δίκαιο της θάλασσας, το οποίο η Τουρκία δεν έχει υπογράψει. Τα δικαιώματα της Ελλάδος επί των πετρελαίων ανεγνώρισε και ο Γάλλος πρόεδρος Ολάντ κατά τη πρόσφατη επίσκεψή του εδώ, που δήλωσε, «Τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων είναι Ελληνικά σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, και το δίκαιο της θάλασσας. Ο Σαμαράς δήλωσε, «Τα κοιτάσματα είναι Ευρωπαϊκά»….. Μόνο οι Σιωνιστές Αμερικάνοι δεν τα αναγνωρίζουν, ούτε οι άρπαγες Τούρκοι, οι οποίοι θέλουν ότι ανήκει στο γείτονά τους. Για τους Τούρκους δίκαιο είναι ότι συμφέρει σε αυτούς.
Οι Τούρκοι έχουν άξια πολιτική ηγεσία. Δεν είναι πιόνια.
3.-Η όλη Γεωπολιτική στη περιοχή είναι γνωστή, με τα γεγονότα σε Λιβύη, Αίγυπτο, Συρία. Η Ν.Α. Μεσόγειος είναι μια τεράστια πηγή ενέργειας, που όλοι τη θέλουν. Είναι γνωστές οι απαιτήσεις Τουρκίας, Σκοπίων, Αλβανίας, στα Βαλκάνια, για απόκτηση τμημάτων της Ελληνικής επικράτειας. Όλοι ζητάνε κομμάτια της Ελλάδος!!!
Οι Τούρκοι θέλουν να έρθουν δυτικότερα, για να θεωρούνται Ευρώπη, από τη παγκόσμια κοινότητα. Τέτοια πονηριά οι μεμέτηδες!!!
Γεωπολιτική:
Από το τύπο πληροφορούμεθα, «Σε προάστιο της Μόσχας, έγινε η σύνοδος της Λευκής & Μαύρης Αδελφότητας». Αναλύουμε τα γεγονότα αυτά, διότι έχουν άμεσο σχέση με τα τεκταινόμενα στη πατρίδα μας. Τα ΜΜΕ γράφουν, χαμός έγινε στη σύνοδο Λευκής & Μαύρης Αδελφότητας στη Μόσχα, από τη πτώση του μετεωρίτη στη Ρωσία. Εάν δεν είναι τυχαίο γεγονός, και δεν είναι φυσικό φαινόμενο, τότε τι είναι;;; Μήπως συνδέεται η πτώση του μετεωρίτη με τη σύνοδο αυτή στη Μόσχα;; και τι μήνυμα ήθελαν να μας περάσουν με αυτό το τραγικό γεγονός;;; Οι θεωρίες συνωμοσίας οργιάζουν τις ημέρες αυτές.
Είναι μια νέα μορφή πολέμου, με νέα όπλα των Σιωνιστών Αμερικάνων της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, τύπου (HAARP);;;
Η ύπαρξη της Παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης είναι ορατή, δια των οργανώσεων αυτής, ενώ σχεδόν αόρατη είναι η ύπαρξη των δύο Αδελφοτήτων, και μόνο τώρα με τη σύνοδο στη Μόσχα ενεφανίσθησαν στην ανθρωπότητα. Οι αποδείξεις για την ύπαρξη της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, είναι η λέσχη Bilterberg, η τριμερής επιτροπή των Rockefellers, και άλλες μυστικές Σατανιστικές μασονικές οργανώσεις, αλλά και των πεφωτισμένων Illuminati, σε όλα τα κράτη του κόσμου, που λειτουργούν για την υποβοήθηση του έργου της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας. Εκτός από αυτές έχουμε επίσημες δηλώσεις πολιτικών & θρησκευτικών ηγετών, για την ανάγκη παγκόσμιας διακυβέρνησης, όπως του δικού μας Jeffrey, του Πάπα Βενέδικτου, του Rockefeller, και άλλων ηγετών. Ενώ οι εξωγήϊνες ή εσωγήϊνες αδελφότητες, παρέμεναν μέχρι τώρα άγνωστες στο ευρύ κοινό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του κυρίου Δημοσθένη Λιακόπουλου στα ΜΜΕ, αλλά και του διεθνούς τύπου, ξεκίνησε στη Μόσχα, η μεγάλη σύνοδος Λευκής & Μαύρης Αδελφότητας, με σκοπό να πάρουν αποφάσεις για την αναδιάρθρωση των δύο Αδελφοτήτων, που κυβερνούν το πλανήτη από τα παρασκήνια.
Η πρώτη τους ενέργεια ήταν η εντολή που έδωσαν στον Πάπα να παραιτηθεί, αφού θεωρούν τη θέση αυτή πολύ «ευαίσθητη» για τους σκοπούς & στόχους των. Η Λευκή αδελφότητα έχει την έδρα της στη Κίνα, και η Μαύρη Αδελφότητα στη Βαυαρία της Γερμανίας.
Σύμφωνα με το κύριο Λιακόπουλο, ηγέτης της Λευκής Αδελφότητος είναι κάποιος κύριος ονόματι Σαμαέλ, (θυμίζει όνομα ενός εκ των Διαβόλων), και ηγέτης της Μαύρης Αδελφότητας είναι μια κάποια κυρία ονόματι Λίλιθ Λαμασθού, (το όνομά της θυμίζει το ίδιο εξωγήϊνη ή εσωγήϊνη ύπαρξη-οντότητα και προέλευση).
Η Λευκή Αδελφότητα του κυρίου Σαμαέλ, έχει το ΝΑΤΟ & τη Σιωνιστική Δύση, και η Μαύρη Αδελφότητα έχει τη Ρωσία-Κίνα και λοιπή Ανατολή. Εκ των πραγμάτων φαίνεται η Λευκή Αδελφότητα να συνεργάζεται και να ταυτίζεται με τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Πάντως και οι δύο αυτές παρατάξεις (Αδελφότητες, & παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία) ηγέτη έχουν το Σατανά, και στόχο και σκοπό έχουν να φέρουν μια παγκόσμια κυβέρνηση, με μια πανθρησκεία, υπό το παγκόσμιο Βασιλέα, που οι γραφές και οι προφήτες ονομάζουν «Αντίχριστο», «ίνα πληρωθεί το ρηθέν υπό των προφητών». Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του κυρίου Δημοσθένη Λιακόπουλου, πίσω από την «Ευρασιατική Ένωση» των Ρώσων, βρίσκεται η κυρία Λίλιθ Λαμασθού της Μαύρης Αδελφότητας, και πίσω από την TAFTA του OBAMA, (οικονομική συμμαχία ΗΠΑ&Ε.Ε.) ευρίσκεται ο κύριος Σαμαέλ, ηγέτης της λευκής αδελφότητας. Εμείς προβληματιζόμαστε, Ποίος είναι άραγε ισχυρότερος;; ο κύριος Σαμαέλ, με τη κυρία Λίλιθ, ή το ντουέτο Rothschild & Rockefeller;;; Παράλληλα με τη σύνοδο των δύο αδελφοτήτων, γίνεται στη Μόσχα και η σύνοδος των G20 υπό τη σκιά των αφεντικών τους.
Εκ του αποτελέσματος φαίνεται ότι οι προφητείες των Αγίων της Ορθοδοξίας, (Παϊσιος, κ.λ.π.) αποκτούν Γεωπολιτική διάσταση.
Σε όλες τις χώρες του κόσμου, και βέβαια στην Ελλάδα, θα δούμε τεράστιες αλλαγές, προς το καλό, ή προς το κακό, ανάλογα, αφού ο ανταγωνισμός των δύο Αδελφοτήτων, και της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης, θα τους αναγκάσει να επαναπροσδιορίσουν τις δράσεις τους μέσω των παγκόσμιων οργανισμών και κρατών (ΟΗΕ, ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, Ε.Ε., Ρωσία, Κίνα, Ιαπωνία), και των δεξαμενών σκέψεων.
Το μόνο κακό που θα μπορούσε να γίνει άμεσα, θα ήταν μια ανάφλεξη πολέμου, από απρόσεκτες ενέργειες της μιάς, ή της άλλης πλευράς.
Πάντως φαίνεται ότι υπάρχουν διαφορές απόψεων και φαγωμάρα μεταξύ των δύο αδελφοτήτων, για τη παγκόσμια κυριαρχία.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ, έγινε «το έλα να δείς», στη σύνοδο των αδελφοτήτων στη Μόσχα, όταν μαθεύτηκε ότι «αγνώστου ταυτότητας»
και μεγάλων διαστάσεων αντικείμενο εξερράγη πάνω από τη Ρωσία, προκαλώντας πανικό στους κατοίκους τουλάχιστον έξη πόλεων, ενώ πάνω από 1200 άτομα τραυματίστηκαν από θραύσματα υαλοπινάκων, και χιλιάδες κτίρια έπαθαν ζημιές, από τη πτώση τμημάτων του μετεωρίτη στο έδαφος. Τα μέλη της συνόδου των αδελφοτήτων άρχισαν να κατηγορούν ο ένας τον άλλον, και προς στιγμή κινδύνευσε η ίδια η συνέχιση της συνόδου. Πάντως δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά για «σοφούς» πλανητάρχες, Κοσμοκράτορες, & παγκόσμιους ολιγάρχες.
Ο κύριος Λιακόπουλος ονομάζει τη σύνοδο αυτή στη Μόσχα, «Νέα Γιάλτα», όπου οι ισχυροί του πλανήτη θα ξαναμοιράσουν τα κράτη, και θα επαναχαράξουν τα σύνορα, χωρίς εμείς να ερωτηθούμε.
Υπενθυμίζω το λαϊκό τροβαδούρο, «Φοβάμαι για όλα αυτά που θα γίνουν για μένα, χωρίς εμένα». Γίνεται προσπάθεια διαχωρισμού του πλανήτη σε δύο οικονομικά & στρατιωτικά συγκροτήματα, όπως παλιά είχαμε το ΝΑΤΟ, με το «Σύμφωνο της Βαρσοβίας».
Μετά την εντολή που πήρε ο Πάπας να παραιτηθεί, ο πρόεδρος ΟΒΑΜΑ πήρε και αυτός εντολή να ανακοινώσει ένα νέο οικονομικό οργανισμό, που ονομάσθηκε TAFTA. Αυτός ο οργανισμός είναι μια τεράστια Ευρωατλαντική οικονομική συμμαχία ΗΠΑ & Ε.Ε.
Αυτός ο οργανισμός έγινε για να αντιμετωπίσει την «Ευρασιατική Ένωση» Ρωσίας-Κίνας-Καζακστάν, κ.λ.π. χωρών της Ανατολής.
Έτσι διαίρεσαν πάλι τον κόσμο. Οι δύο αυτές Αδελφότητες, μαζί με τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία των κ.κ. Rothschilds & Rockefellers
έχουν ήδη δημιουργήσει ένα ψυχρό πόλεμο, κατά τα πρότυπα ΝΑΤΟ & ΕΣΣΔ, απομένει να δούμε εάν ο ψυχρός αυτός πόλεμος, μετατραπεί σε θερμό, «κατά τας γραφάς και προφητείας».
Ελλάδα, Χρεοκοπία, και διαμελισμός:
Και τώρα εις τα καθ’ ημάς. Εν αρχή ήν Jeffrey ο οποίος έλαβε εντολή –σαν πιόνι- από τους Κοσμοκράτορες, να μας βάλλει στο ΔΝΤ. Τότε τα οικονομικά στοιχεία ήταν ακόμη ισχυρά, μέχρι που τα παραβιάσανε!!!
(Βλέπε δηλώσεις στελεχών της ΕΛΣΤΑΤ).
Οι δοσίλογοι πολιτικοί πιόνια και μαριονέτες ημεδαπών & παγκόσμιων ολιγαρχών, αποδυναμώνουν τη χώρα με όλους τους τρόπους, για να τη παραδώσουν σαν θήραμα στα μεγάλα αφεντικά τους.
Η χώρα τώρα ευρίσκεται υπό κατοχή των δανειστών, και η κατοχή παράγει δίκαιο. Έτσι νομιμοποιούνται οι δανειστές της Τρόϊκα για τη κατοχή και το ξεπούλημα της χώρας. Οι Σιωνιστές δανειστές της Ελλάδος, θέλουν την υπερφορολόγηση των Ελλήνων, για να μας εξαθλιώσουν, και να πάρουν ακόμη και τη πρώτη κατοικία μας. Έτσι οι προδότες πολιτικοί καταστρέφουν τον κοινωνικό ιστό, για να παραδώσουν την Ελλάδα, τη χώρα του πολιτισμού, και των επιστημών, στους διεθνείς άρπαγες, στα παγκόσμια Σιωνιστικά κοράκια. Κοιτάξτε τι συμβάσεις έκαναν με τα Σιωνιστικά γεράκια, για το χρυσό της Χαλκιδικής, όπου ούτε ένα ευρώ δεν μπαίνει στα δημόσια ταμεία. Συμβάσεις αποικίας. Γίναμε Ουζουμπούρου με αυτούς τους δοσίλογους πολιτικούς. Μερικά ΜΜΕ αποκαλούν τις Σιωνιστικές τράπεζες «ΚΟRΑΚΙ ΒΑΝΚ» και έχουν δίκιο, αφού σαν κοράκια έπεσαν επάνω μας, να μας κατασπαράξουν, ενώ εμείς οι αφελείς στηρίζουμε τις τράπεζες με χρηματοδοτήσεις και άλλες κομπίνες των δοσίλογων πολιτικών, που τις λένε ανακεφαλαιοποιήσεις, αλλά και με τις καταθέσεις μας. Έμαθαν ότι πτωχεύσαμε, πλάκωσαν και οι Τραπεζίτες.
Οι δοσίλογοι πολιτικοί έθεσαν την εξωτερική πολιτική της χώρας, και την εθνική μας άμυνα, στη διάθεση των αρπακτικών της Σιωνιστικής Τρόϊκα. Η υγεία και η Παιδεία στη διάθεση των Σιωνιστών δανειστών.
Τίποτε δεν έμεινε όρθιο, όλα τα ρήμαξαν. Αντισταθείτε τώρα, διότι
έχουν βαλθεί να καταστρέψουν τα πάντα!!!
Τα Νοσοκομεία και Πανεπιστήμια τελούν υπό διάλυση, για να τα αγοράσουν οι άρπαγες, τα αρπακτικά και τρωκτικά της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, όπως ισχύει στις Σιωνιστικές ΗΠΑ.
Η εσωτερική πολιτική και ασφάλεια της χώρας είναι στο έλεος των Μουσουλμάνων λαθρομεταναστών. Η ιστορική πατρίδα μας έγινε πολυεθνική εταιρία, πολύ-πολιτισμική τη λένε οι προδότες πολιτικοί.
Πείνα έχει πέσει στον Ελληνικό λαό, βλέπετε καθημερινώς τις εικόνες εξαθλίωσης, με τον Έλληνα να εκλιπαρεί ακόμη και για ένα λάχανο,
ενώ οι πρίγκιπες «βολευτές» αμείβονται με Ευρώ 8,000 το μήνα, ενώ ο λαός που τους ψηφίζει λιμοκτονεί. Από φτωχοί που ήταν έγιναν πάμπλουτοι από τις προδοσίες. Τα ονόματά τους αναφέρονται στη λίστα Λαγκάρντ σαν εκατομμυριούχοι. Αυτοί έφεραν τη καταστροφή, κλέβοντας τα δημόσια ταμεία, εξυπηρετώντας τους Σιωνιστές Κοσμοκράτορες με τη ψήφο τους, βάζοντας τα χρήματα του λαού, και της προδοσίας, στο όνομα συγγενών τους, σε Σιωνιστικές τράπεζες.
Βλέπε λίστα Λαγκάρντ. Οι γριές μάνες, αδελφές, και γυναίκες, των προδοτών πολιτικών, δεν αισχύνονται που κατέχουν στο όνομά τους χρήματα εκατομμυρίων ευρώ, από φόρους του φτωχού λαού. Στο τάφο τους, θα τους σκεπάσουν με τα εκατομμύρια χαρτονομίσματα που έκλεψαν. Τα στελέχη των πολιτικών κομμάτων εκπαιδεύονται στις Σιωνιστικές ΗΠΑ & Ε.Ε. από τα Σιωνιστικά ThinkTanks, για να κρατάνε την Ελλάδα σκλαβωμένη στη διάθεση της παγκόσμιας Σιωνιστικής εξουσίας & κυριαρχίας. Βάζουν βαριά φορολογία στο φτωχό λαό, ενώ οι ντόπιοι ολιγάρχες παραμένουν αφορολόγητοι, και δηλώνουν στην εφορία όσα ο φτωχός Έλληνας, και απολαμβάνουν τη πλούσια ζωή τους από το δημόσιο χρήμα, στα σαλέ των Ελβετικών Άλπεων. Η φορολογική ικανότητα των Ελλήνων εξαντλήθηκε. Οι δοσίλογοι πολιτικοί δεν μπορούν «να βαρέσουν το γαϊδούρι, και βαράνε το σαμάρι», λέει ο λαός. Μόνο ο φτωχός Έλληνας πληρώνει φόρους & χαράτσια, όλες οι άλλες εθνότητες που ζούνε και πλουτίζουν στη χώρα μας, παραμένουν αφορολόγητες. Οι λαθρομετανάστες παραμένουν ασύδοτοι, κλέβουν, ληστεύουν, βιάζουν, και δολοφονούν τους Έλληνες, και λυμαίνονται τη χώρα. Μπάτε σκύλοι αλέστε η πατρίδα μας.
Όποιος Έλληνας αντισταθεί σε λαθρομετανάστη, χαρακτηρίζεται ρατσιστής, και διώκεται από το νόμο περί φυλετικών διακρίσεων.
Τέτοιο μίσος εναντίον των Ελλήνων, από τους δοσίλογους πολιτικούς.
Οι προδότες πολιτικοί εφαρμόζουν το ρητό, «Μισθοί Βουλγαρίας, φόροι Σουηδίας, τιμές Βερολίνου, μυαλό Πιγκουϊνου».
Η συνταγή που εφάρμοσε το Σιωνιστικό ΔΝΤ, και τα άλλα μέλη της Σιωνιστικής Τρόϊκα, για τη θεραπεία της οικονομίας της Ελλάδος, ήταν λάθος. Τέτοιους «σοφούς» οικονομολόγους έχει το ΔΝΤ και η Τρόϊκα.
Το ομολογούν οι ίδιοι , αλλά επιμένουν στη συνταγή. Οι δοσίλογοι πολιτικοί δεν εκμεταλλεύονται το γεγονός αυτό, αλλά αφήνουν τον φτωχό Έλληνα να πεθάνει, διότι έτσι συμφέρει στη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, για την αρπαγή της χώρας, και το διαμελισμό αυτής. Το μεγάλο φαγοπότι γίνεται με τις αποκρατικοποιήσεις. Οι δοσίλογοι πολιτικοί δεν εφαρμόζουν την αρχή, «όποιος κάνει τη καλλίτερη προσφορά». Μεροληπτούν υπέρ των Δυτικών Σιωνιστών αρπακτικών αφεντικών τους, εις βάρος των δημοσίων ταμείων.
Όλα αυτά εν μέσω χρεοκοπίας. Τέτοιοι προδότες είναι.
Έχουν αναγάγει τη βαριά φορολογία στο φτωχό λαό, σε εμπόριο και βιομηχανία. Τέτοιοι οικονομολόγοι της πεντάρας είναι.
Μας χρεοκόπησαν, μας παίρνουν το σπίτι μας, και μας έκαναν διεθνώς ρεζίλι, προς μεγάλη χαρά των εχθρών της πατρίδας μας.
Ο λαός λέει, «Και κερατάς, και δαρμένος». Στις αποκρατικοποιήσεις γίνεται μεγάλο πανηγύρι, εδώ ισχύει η αρχή, «ο κλέψας, του κλέψαντος». Στις Ελληνικές τράπεζες οι Σιωνιστές της τρόϊκα των δανειστών, βάλανε επιτροπάτα. Παρόλο που οι τράπεζες διεσώθησαν με χρήματα των φτωχών Ελλήνων, διασωσμένες τις παρέδωσαν στους διεθνείς γύπες της παγκόσμιας Σιωνιστικής μαφίας των τσιφούτηδων σαράφηδων. Οι τράπεζες δεν είναι πια Ελληνικές, ενώ ο φτωχός Έλληνας πληρώνει τα χρέη τους. Τα ονόματα των φοροφυγάδων λαμογιών που αναφέρονται στη λίστα Λαγκάρντ, οι δοσίλογοι πολιτικοί τα κάλυψαν και τα έσβησαν από τη λίστα, ενώ σε άλλα κράτη εισέρευσαν έσοδα στα δημόσια ταμεία. Οι ανίκανοι και ανάξιοι πολιτικοί, εννοούν πάταξη της φοροδιαφυγής, το ξεζούμισμα των φτωχών. Τους ντόπιους ολιγάρχες φοβούνται να τους πιάσουν!!!
Τους φόρους που εισπράττουν τους κατασπαταλούν χωρίς έλεγχο.
Η χώρα τελεί υπό κατάρρευση, και ουδείς αρμόδιος συγκινείται.
«Έμφραγμα» παρατηρείται στη δημόσια υγεία & παιδεία.
Ουρές παρατηρούνται στα συσσίτια της εκκλησίας. Η Ορθοδοξία δεν σηκώνει τα λάβαρα. Περιορίζεται σε φιλανθρωπικό έργο, από το οποίο ωφελούνται οι Μουσουλμάνοι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.
Στα Νοσοκομεία οι ασθενείς αγοράζουν τα αναλώσιμα υλικά.
Ο λαός αδυνατεί να πληρώσει τα φάρμακά του.
Δεν αποτρέπουν θανάτους στα Νοσοκομεία για ευνόητους λόγους. Υπάρχουν δυνητικά αποτρέψιμοι θάνατοι, και δεν τους αποτρέπουν, για να λιγοστέψουμε. Δολοφονούν με καρκίνο τους αντιπάλους της Ν.Τ.Π. Είναι εντολή της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης. Οι Έλληνες να μειωθούν σε αριθμό. Να γίνουν μειονότητα στο τόπο τους.
Και οι προδότες πολιτικοί εκτελούν τις εντολές!!!
Οι μισθοί και συντάξεις έπιασαν πάτο, έφθασαν σε επίπεδα Βουλγαρίας, ενώ οι φόροι & τιμές των αγαθών και προϊόντων ανεβαίνουν σε επίπεδα Σουηδίας. Οι Βούλγαροι επαναστάτησαν και έριξαν τη κυβέρνησή τους, ενώ εμείς έχουμε παραδοθεί. Έχουμε υπνωτιστεί από τους δοσίλογους. Οι απεργίες γίνονται για το «θεαθήναι». Οι Αστυνομικές σχολές κλείνουν ελλείψει χρημάτων. Οι ένοπλες δυνάμεις αποδυναμούνται, προς μεγίστη χαρά των Τούρκων.
Κατά τα άλλα, «Οι Γερμανοί μας αγαπούν» λένε οι δοσίλογοι πολιτικοί.
Οι ιατροί, και άλλοι νέοι επιστήμονες, φεύγουν στο εξωτερικό, προς
μεγάλη χαρά των ρακένδυτων λαθρομεταναστών, που βλέπουν
την όμορφη και ιστορική Ελλάδα να γίνεται δική τους πατρίδα.
Και οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να έρχονται στη «Ζιμπάμπουε».
Υπάρχει εντολή άνωθεν να αδειάσει η Ελλάδα από Έλληνες, και οι Έλληνες να καταστούν λαός της διασποράς, χωρίς πατρίδα, αφού εδώ θα κατοικήσουν Τούρκοι και μαύροι Μουσουλμάνοι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, σε μια Ελλάδα διαμελισμένη προς Τουρκία μεριά.
Κόβουν ακόμη και το νερό και το φως, από τους παιδικούς σταθμούς.
Τόσο μίσος έχουν οι αρμόδιοι της ΔΕΗ & ΕΥΔΑΠ εναντίον των Ελλήνων. Έλληνες εναντίον Ελλήνων, αντί να είμαστε ενωμένοι, να αντιμετωπίσουμε το κοινό εχθρό. Διαίρει & Βασίλευε εφαρμόζει ο εχθρός, οι Επικυρίαρχοι, και οι δοσίλογοι πολιτικοί εκτελούν.
Τόνοι χρυσού φεύγουν στο εξωτερικό, από τα μεταλλεία-ορυχεία χρυσού της Χαλκιδικής, με συμβάσεις αποικίας, και ουδείς αρμόδιος δοσίλογος συγκινείται, ενώ η χώρα είναι σε χρεοκοπία.
Τόνοι χρυσού φεύγουν στις τράπεζες των τσιφούτηδων σαράφηδων της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, από τα μαγαζιά «Αγορά Χρυσού»
που ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια σε όλες τις γειτονιές των πόλεων, και λειτουργούν χωρίς κανένα έλεγχο. Ξέφραγο αμπέλι η χώρα.
Τα ΜΜΕ λένε, «Συναγερμός στη κυβέρνηση για την ανεργία», αφού την ανεργία με την ύφεση η δοσιλογική μνημονιακή κυβέρνηση των τριών πρωθυπουργών τη δημιούργησε. Ύφεση, Ανεργία, Πληθωρισμός,
Φορολογία, Χαράτσια, Φτώχια & Θάνατος, επικρατούν στην Ελληνική κοινωνία. Οι επτά πληγές του Φαραώ. Και οι λαθρό συνεχίζουν να έρχονται. Κατά τα άλλα, «Μας αγαπάνε οι Αμερικανοί & Γερμανοί».
Ο Ιταλικός τύπος γράφει, «Να μη γίνουμε Ελλάδα».
Με ανεργία, ύφεση, φτώχια, & εξαθλίωση οι δοσίλογοι πολιτικοί βλέπουν ανάπτυξη, ενώ μας οδηγούν σε όλο και μεγαλύτερη ύφεση.
Όλα αυτά τα γράφουμε για να εξηγήσουμε το διαμελισμό που έρχεται.
Όλα αυτά γίνονται κατόπιν εντολών της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης, είτε αυτή λέγεται των δύο αδελφοτήτων Λευκής & Μαύρης, είτε των Σιωνιστών Rothschilds & Rockefellers.
Έχουν δε ένα σκοπό, με την εξαθλίωση των Ελλήνων, να οδηγήσουν σε διαμελισμό της Ελλάδος.
Ήδη ο Ερντογάν θέτει θέμα Τουρκικής μειονότητος στη Θράκη, ενώ οι Τούρκοι εξολόθρευσαν με γενοκτονίες την Ελληνική μειονότητα Κων/πόλεως, Σμύρνης, και γενικά Ιωνίας. Θέλει μέσω της Μουσουλμανικής μειονότητας, να πάρει την Ελληνική Θράκη.
Δηλαδή η θρησκευτική μειονότητα έγινε κατά τους Τούρκους πλειοψηφία. Για να αποκτήσουν υφαλοκρηπίδα & Α.Ο.Ζ. στο Αιγαίο!!!
Ο Ερντογάν θέτει θέμα Αιγαίου-Νησιών, για να αρπάξει τα πετρέλαια, και εκπαίδευσης Κούρδων πατριωτών σε βάσεις στην Ελλάδα, για να δικαιολογήσει επίθεση κατά της Ελλάδος.
Οι Τούρκοι περιμένουν σαν λύκοι έξω από το μαντρί, και εμείς οι αφελείς Jeffrey, Σαμαράδες & Αβραμόπουλοι τους αγκαλιάζουμε με φιλιά & χάδια. Ο Μπερίσα ζητάει Αλβανικά σύνορα μέχρι τη Πρέβεζα. Θέλει τη νότιο ήπειρο. Οι Σκοπιανοί ζητούν την Ελληνική Μακεδονία.
Η παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία θέλει τη Κρήτη ανεξάρτητο κράτος, για να αρπάξει τα πετρέλαια, και το φυσικό αέριο.
Όλοι αυτοί ξέσπασαν επάνω στην Ελλάδα, κατόπιν οδηγιών της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας. Η Ελλαδίτσα μας τους έχει μπεί καρφί στο μάτι. Τη πατρίδα μας ζητάνε να διαμελίσουν.
Θα καταντήσουμε Έλληνες της διασποράς, χωρίς πατρίδα.
Οι δοσίλογοι & προδότες πολιτικοί λένε, «Να δώσουμε ένα κομμάτι Γης, για να έχουμε ήσυχο το κεφάλι μας, να κοιμόμαστε ήσυχοι.»
Υπενθυμίζω στους συμπατριώτες, ένα τραγούδι του Έλληνα Νότη Σφακιανάκη.
«Λυσσασμένα σκυλιά, θέλουν πάλι ξανά, να ξεσκίσουν τη Γη σου».

Καλή τύχη στη πατρίδα μας.

Διαβάστε περισσότερα » »

Ψηφισμένοι Εγκληματίες

Για ποια ανάπτυξη μιλάνε, τι θέσεις εργασίας υπόσχονται και για ποιες
επενδύσεις τσαμπουνάνε από το πρωί μέχρι το βράδυ; Τα λαλίστατα πουλάκια της
πολιτικής που σκύβουν το κεφάλι στον κάθε πλιατσικολόγο που έρχεται στην Ελλάδα
και τάζει έργα και εργασία,...
 
 
 
 
 
Διαβάστε περισσότερα » »

Το ΣτΕ έβαλε «ταφόπλακα» στα εργασιακά δικαιώματα

Το ΣτΕ έβαλε «ταφόπλακα» στα εργασιακά δικαιώματα -Έκρινε ότι μια σειρά «σκληρών» μέτρων είναι συνταγματικά -Δείτε πώς θα πληγούν ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι
«Ταφόπλακα» για τα εργασιακά δικαιώματα κυρίως των ιδιωτικών υπαλλήλων αποτελεί η δημοσίευση της απόφασης της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας με την οποία δέχτηκε ως συνταγματικά  τα μέτρα κατά των εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα που επιβλήθηκαν με το Μνημόνιο ΙΙ (νόμος 4046/2012).
Με καθυστέρηση 1,5 και πλέον έτους  η Ολομέλεια του ΣτΕ έκρινε δηλαδή ότι μια σειρά «σκληρών» μέτρων είναι συνταγματικά, σύμφωνα με τις Διεθνείς Συμβάσεις Εργασίας και την Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΣΔΑ).
Μεταξύ των μέτρων αυτών είναι:
-η μείωση των αποδοχών των εργαζομένων κατά 22% και κατά 32% για τους νέους κάτω των 25 ετών,
-η κατάργηση του επιδόματος γάμου,
-η κατάργηση της υπογραφής των εθνικών γενικών  συλλογικών συμβάσεων εργασίας (κατώτερες αποδοχές) μετά από διαπραγματεύσεις εργοδοτών και εργαζομένων (ΣΕΒ-ΓΕΣΕΕ),
-η λεγόμενη «μετενέργεια» κλπ.,
Οι δικαστές απέρριψαν ως αβάσιμους για «λόγους υπέρτερου  κοινωνικού συμφέροντος» όλους τους ισχυρισμούς της Γ.Σ.Ε.Ε., της Ο.Τ.Ο.Ε.,  των άλλων Οργανώσεων, κ.λπ. που είχαν προσφύγει στο ΣτΕ.
Ωστόσο η Ολομέλεια του ΣτΕ έκρινε αντισυνταγματικό μόνο το σκέλος εκείνο με το οποίο καταργείται η μονομερής προσφυγή στη διαιτησία (μηχανισμός επίλυσης συλλογικών διαφορών εργασίας σε περίπτωση αποτυχίας των συλλογικών διαπραγματεύσεων). Η Ολομέλεια αποφάνθηκε ότι είναι αντισυνταγματική (αντίθετη στο άρθρο 22 παράγραφος 2 του Συντάγματος) η κατάργηση της μονομερούς προσφυγής στη διαιτησία (νόμοι 1876/1990 και 3899/2010)  για την επίλυση εργασιακών θεμάτων (αύξηση αποδοχών, επιδόματα, άδειες, αργίες, κ.λπ.).
Η υπόθεση είχε συζητηθεί στις 7 Δεκεμβρίου 2012 με πρόεδρο τον Κωνσταντίνο Μενουδάκο, εισηγητή τον σύμβουλο Επικρατείας Ηρακλή Τσακόπουλος και συμμετείχαν συνολικά 31 δικαστές. Εξ΄ αυτών, δύο ήταν αντιπρόεδροι (Αθανάσιος Ράντος και Δημοσθένης Πετρούλιας), τρεις ήταν πάρεδροι χωρίς δικαίωμα ψήφου και δύο σύμβουλοι Επικρατείας ήταν αναπληρωματικοί. Τον Απρίλιο του 2013 πραγματοποιήθηκε η διάσκεψη των δικαστών κεκλεισμένων των θυρών. Η υπόθεση κρατήθηκε στα χέρια του εισηγητή για 19 μήνες και σήμερα δημοσιεύθηκε η επίμαχη απόφαση.

newsbomb
Διαβάστε περισσότερα » »

Επιδοτούμενες προσλήψεις ανέργων ηλικίας από 25 εώς 66 ετών επιδοτούμενες προσλήψεις ανέργων ηλικίας από 25 εώς 66 ετών

Την έγκριση του υπουργείου Ανάπτυξης και την απεμπλοκή των κοινοτικών κονδυλίων ,αναμένει η κοινή υπουργική απόφαση για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ που θα αφορά 12.000 επιδοτούμενες προσλήψεις ανέργων ηλικίας από 25 εώς 66 ετών
Σύμφωνα με το dikaiologitika.gr το πρόγραμμα θα προκηρυχθεί μέσα στον Ιούλιο ενώ αναμένεται να ''ακολουθήσει'' την επιτυχία που είχε το πρώτο ανάλογο πρόγραμμα που είχε προκηρυχθεί πριν λίγο διάστημα.Να υπενθυμίσουμε ότι ακόμη το προηγούμενο πρόγραμμα δεν έχει ''ξεμπλοκάρει'' και αναμένεται να γίνει ταυτόχρονα με το νέο πρόγραμμα.
Ειδικότερα εντός του Ιουλίου αναμένεται να προκηρυχθεί από τον ΟΑΕΔ το πρόγραμμα για 12.000 προσλήψεις ανέργων ηλικίας από 25 έως 66 ετών .Οι προσλήψεις θα γίνονται με την επιδότηση των επιχειρήσεων από τον ΟΑΕΔ είναι η υπογραφή της κοινής υπουργικής απόφασης από το Υπουργείο Ανάπτυξης και το Υπουργείο Εργασίας αλλά και η έγκριση της Κομισιόν για το ξεμπλοκάρισμα απορρόφησης κοινοτικών κονδυλίων που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.
Σκοπός του προγράμματος του ΟΑΕΔ θα είναι η επιχορήγηση επιχειρήσεων για την πρόσληψη 12.000 ανέργων ηλικίας 25-66 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις και γενικά εργοδότες του ιδιωτικού τομέα που ασκούν οικονομική δραστηριότητα ενω συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από το Ελληνικό Δημόσιο.
Ως επιλέξιμες γεωγραφικές περιοχές ορίζονται δέκα τρεις (13) περιφέρειες της χώρας. Η κατανομή του έργου σε περιφερειακό επίπεδο ορίζεται ως εξής:
Περιφέρειες: Κρήτη, Ιόνια Νησιά, Β. Αιγαίο, Ανατολική Μακεδονία & Θράκη, Ήπειρος, Θεσσαλία, Δυτική Ελλάδα και Πελοπόννησος,όπου θα προκηρυχθούν 6.612 θέσεις
Περιφέρειες: Αττική, Κεντρική και Δυτική Μακεδονία όπου θα είναι επιδοτηθούν 5.022 προσλήψεις ανέργων ενω στις περιφέρειες Στερεάς Ελλάδας και Νοτιου Αιγαίου θα ''ανοίξουν'' 366 θέσεις
Η μέγιστη συνολική δαπάνη θα ανέλθει συνολικά στο ποσό των 64.800.000 ευρώ
Η ενίσχυση που θα λάβει μια επιχείρηση αθροιζόμενη με οποιαδήποτε άλλη de minimis ενίσχυση έχει λάβει ή θα λάβει η επιχείρηση, δεν πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των 200.000 ευρώ σε οποιαδήποτε περίοδο τριών οικονομικών ετών. Το συνολικό ποσό ενισχύσεων ήσσονος σημασίας που χορηγείται σε μια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον τομέα των οδικών μεταφορών δεν πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των 100.000 ευρώ σε οποιαδήποτε περίοδο τριών οικονομικών ετών.
Μετά τη δημοσίευση της προκήρυξης από τον ΟΑΕΔ, οι επιχειρήσεις που διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης στο ηλεκτρονικό σύστημα του Οργανισμού (κλειδάριθμο) και επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις, θα υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση υπαγωγής - εντολή κενής θέσης - υπεύθυνη δήλωση, η οποία θα είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού
Επισημαίνεται ότι, στην περίπτωση που η ενδιαφερόμενη επιχείρηση η οποία υποβάλλει ηλεκτρονική αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα είναι «ενιαία/συνδεδεμένη» τότε στον ως άνω έλεγχο της σώρευσης αθροίζονται και οι ενισχύσεις ήσσονος σημασίας που έχουν λάβει οι συνδεδεμένες με την αιτούσα επιχειρήσεις.
Στην «ενιαία/συνδεδεμένη επιχείρηση» περιλαμβάνονται, όλες οι επιχειρήσεις που έχουν τουλάχιστον μία από τις ακόλουθες σχέσεις μεταξύ τους:
α) μια επιχείρηση κατέχει την πλειοψηφία των δικαιωμάτων ψήφου των μετόχων ή των εταίρων άλλης επιχείρησης,
β) μια επιχείρηση έχει το δικαίωμα να διορίζει ή να παύει την πλειοψηφία των μελών του διοικητικού, διαχειριστικού ή εποπτικού οργάνου του καταστατικού της τελευταίας,
γ) μια επιχείρηση έχει το δικαίωμα να ασκήσει κυριαρχική επιρροή σε άλλη επιχείρηση βάσει σύμβασης που έχει συνάψει με αυτήν ή δυνάμει ρήτρας του καταστατικού της αυτής της τελευταίας και
δ) μια επιχείρηση που είναι μέτοχος ή εταίρος άλλης επιχείρησης ελέγχει μόνη της, βάσει συμφωνίας που έχει συνάψει με άλλους μετόχους ή εταίρους της εν λόγω επιχείρησης, την πλειοψηφία των δικαιωμάτων ψήφου των μετόχων ή των εταίρων αυτής της επιχείρησης.
Η επιχείρηση που διατηρεί μια από τις εν λόγω σχέσεις μέσω ενός φυσικού προσώπου ή ομάδας φυσικών προσώπων και ενεργούν από κοινού θεωρείται επίσης ενιαία επιχείρηση καθόσον ασκεί το σύνολο ή τμήμα των δραστηριοτήτων της στην ίδια αγορά ή σε όμορες αγορές. Ως όμορη αγορά νοείται η αγορά ενός προϊόντος ή υπηρεσίας που βρίσκεται αμέσως ανάντη ή κατάντη της σχετικής αγοράς. Ειδικότερα, πρόκειται για επιχειρήσεις συναφούς αντικειμένου, όπως επιχείρηση εμπορίας υφασμάτων και επιχείρηση βιοτεχνίας ρούχων.
Δικαιούχοι, ωφελούμενοι και προϋποθέσεις συμμετοχής
1. Δικαιούχοι - Επιχειρήσεις
Δικαιούχοι είναι όλες οι ιδιωτικές επιχειρήσεις και γενικά οι εργοδότες του ιδιωτικού τομέα, που ασκούν οικονομική δραστηριότητα.
Στο πρόγραμμα εντάσσονται οι επιχειρήσεις που δεν έχουν προβεί, κατά τη διάρκεια του τριμήνου πριν την ημερομηνία της αίτησης (ημερολογιακά) για υπαγωγή στο πρόγραμμα, σε μείωση προσωπικού.
Επισημαίνεται ότι ως μείωση προσωπικού θεωρείται η καταγγελία της σύμβασης εργασίας, όπως επίσης και η εθελουσία έξοδος που γίνεται με πρωτοβουλία του εργοδότη, μέσω προγραμμάτων παροχής οικονομικών κυρίως κινήτρων εθελούσιας εξόδου.
Επίσης δεν είναι δυνατή η υπαγωγή των επιχειρήσεων που έχουν προβεί κατά τη διάρκεια του τριμήνου πριν την αίτηση υπαγωγής στο πρόγραμμα, σε αλλαγή του καθεστώτος απασχόλησης του προσωπικού της, από πλήρη σε μερική απασχόλησης ή σε εκ περιτροπής απασχόληση κλπ.
Δεν θεωρείται μείωση η οικειοθελής αποχώρηση, η λήξη σύμβασης ορισμένου χρόνου, η καταγγελία σύμβασης εργασίας λόγω συνταξιοδότησης, η καταγγελία σύμβασης εργασίας ορισμένου χρόνου πριν τη λήξη της που οφείλεται σε σπουδαίο λόγο που αφορά στον εργαζόμενο, η φυλάκιση και ο θάνατος, εφόσον προσκομίζονται τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Οι ανωτέρω προϋποθέσεις ισχύουν και για το χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υποβολής της ηλεκτρονικής αίτησης για υπαγωγή μέχρι και την ημερομηνία έκδοσης της εγκριτικής απόφασης και αφορούν και στις επιχειρήσεις που δημιουργήθηκαν μετά από μεταβίβαση ή εκμίσθωση ή αλλαγή νομικής μορφής ή διάλυση και επαναλειτουργία ή δημιουργία νέας επιχείρησης από τους ιδίους εταίρους στον ίδιο ή σε άλλο χώρο με το αυτό αντικείμενο δραστηριότητας.
Δεν υπάγονται:
Όλες οι επιχειρήσεις που διέπονται, όσον αφορά την πρόσληψη του προσωπικού τους, από τις διατάξεις του Ν. 2190/94 (ΦΕΚ 28/Α/03.03.1994) και του Ν. 3812 (ΦΕΚ 234/Α/28.12.2009).
Τα νυχτερινά κέντρα.
Οι επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών καθαριότητας και φύλαξης.
Οι επιχειρήσεις προώθησης προϊόντων και παροχής υπηρεσιών μέσω τηλεφώνου (telemarketing).
Οι εποχικές επιχειρήσεις για το εποχικό προσωπικό τους.
Τα υποκαταστήματα ή τα γραφεία που έχουν την έδρα τους στο εξωτερικό.
Εξωχώριες εταιρείες όπως και επιχειρήσεις που στην εταιρική τους σύνθεση συμμετέχουν εξωχώριες εταιρείες.
Τα ΚΤΕΛ, ΚΤΕΛ ΑΕ και οι ιδιοκτήτες ή και οι συνιδιοκτήτες ενταγμένων σε αυτά
Οι συστεγαζόμενες επιχειρήσεις.
Σύλλογοι και σωματεία που δεν ασκούν οικονομική δραστηριότητα.
Οι συστεγαζόμενες επιχειρήσεις
Οι επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν αυτοτελή επαγγελματική έδρα ή όταν η έδρα είναι η οικία του εργοδότη (π.χ. ασφαλιστές, λογιστές, πολιτικοί μηχανικοί, κλπ) εκτός των επιχειρήσεων που λόγω της φύσης της δραστηριότητάς τους απασχολούν το προσωπικό εκτός του χώρου της έδρας τους (π.χ. υπηρεσίες εκμετάλλευσης φορτηγών, υπηρεσίες εκμετάλλευσης ταξί κλπ),
Οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αλιείας (από την πρωτογενή αλιεία και την υδατοκαλλιέργεια έως την τελική διάθεση και εμπορία των προϊόντων της στην αγορά π.χ. ιχθυοπωλεία), στον τομέα του άνθρακα (π.χ. εταιρείες εξόρυξης, ορυχεία), στην πρωτογενή παραγωγή γεωργικών προϊόντων (φυτικών και ζωικών), οι επιχειρήσεις που ασχολούνται με την μεταπώληση σε μεταπράτες ή εμπόρους και η επιχορήγηση μετακυλύει στους παραγωγούς, άμεσα ή έμμεσα [οι δραστηριότητες στην γεωργική εκμετάλλευση (φυτικό και ζωικό κεφάλαιο), οι οποίες είναι απαραίτητες προκειμένου να προετοιμασθεί το προϊόν για την πρώτη πώληση (π.χ. συγκομιδή, κοπή και αλώνισμα των σιτηρών, συσκευασία των αυγών)].
Όταν το αντικείμενο εργασιών μίας επιχείρησης είναι σύνθετο και το ένα από τα αντικείμενα εξαιρείται του προγράμματος.
Επιχειρήσεις εις βάρος των οποίων εκκρεμεί ανάκτηση προηγούμενων κρατικών ενισχύσεων.
Οι επιχειρήσεις που δημιουργηθήκαν μετά από μεταβίβαση ή αλλαγή νομικής μορφής ή διάλυση ή/και επαναλειτουργία ή δημιουργία νέας επιχείρησης ή εκμίσθωση από τους ίδιους εταίρους στον ίδιο ή σε άλλο χώρο με το αυτό αντικείμενο δραστηριότητας. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι επιχειρήσεις εντάσσονται για τον επιπλέον αριθμό θέσεων που είχε η προηγούμενη επιχείρηση.
Δεν μπορούν να επανενταχθούν επιχειρήσεις, οι οποίες δεν ολοκλήρωσαν το παρόν πρόγραμμα λόγω οικειοθελούς αποχώρησης του επιχορηγούμενου ατόμου, για ίσο αριθμό θέσεων με αυτόν που δεν ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα. Αντιθέτως εντάσσονται όσες επιχειρήσεις κατέθεσαν εντολή κενής θέσης και η αρμόδια Υπηρεσία δεν υπέδειξε άτομο λόγω έλλειψης ειδικότητας.
Επίσης δεν εντάσσονται οι Ο.Ε., Ε.Ε. για τους εταίρους τους, οι Α.Ε. για τα μέλη του Δ.Σ., οι Ε.Π.Ε. και οι Ι.Κ.Ε. για τους διαχειριστές τους και τους εταίρους τους.
Οι συνεταιρισμοί για τα μέλη τους (πλην των ΚοινΣεπ).
Ωφελούμενοι - Άνεργοι
Ωφελούμενοι είναι οι άνεργοι που:
Διαθέτουν δελτίο ανεργίας σε ισχύ κατά την υπόδειξή τους από το αρμόδιο ΚΠΑ2 και μέχρι την πρόσληψή τους.
Έχουν συμπληρώσει το τυποποιημένο έντυπο εξατομικευμένης προσέγγισης και έχουν συμφωνήσει σε ατομικό σχέδιο δράσης.
Είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της ΕΕ ή και ομογενείς που έχουν δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας.
Είναι ηλικίας 25 έως 66 ετών, δηλαδή να έχουν συμπληρώσει το 25ο έτος της ηλικίας τους και να διανύουν το 26ο έτος και το 67ο έτος αντίστοιχα κατά την ημερομηνία υπόδειξής τους από την αρμόδια Υπηρεσία.
Δεν είναι δυνατή η υπαγωγή:
Για άτομα που κατά το τελευταίο 12μηνο, πριν από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για υπαγωγή στο πρόγραμμα από την επιχείρηση:
είχαν απασχοληθεί καθ' οιονδήποτε τρόπο στην ίδια επιχείρηση ή σε συνδεδεμένες επιχειρήσεις ή σε επιχειρήσεις που μεταβιβάστηκαν ή αλλάζουν νομική μορφή ή διαλύονται και επαναλειτουργούν στον ίδιο ή σε άλλο χώρο με το αυτό αντικείμενο δραστηριότητας
είχαν απασχοληθεί με την ίδια ή άλλη ειδικότητα στον ίδιο χώρο σε άλλο εργοδότη με όμοια δραστηριότητα (κύρια ή/και δευτερεύουσα)
είχαν απασχοληθεί σε επιχείρηση όπου ο εταίρος ή ο εργοδότης έχει ή είχε κατά το προηγούμενο 12μηνο οποιαδήποτε μετοχική ή εταιρική σχέση με την ενταχθείσα επιχείρηση.
είχαν απασχοληθεί σε επιχείρηση συζύγου ή σε συγγενή α΄ βαθμού εξ αίματος ή εξ΄ αγχιστείας με τον εργοδότη.
για εργαζόμενους που θα απασχοληθούν αποκλειστικά, από την 22η ώρα βραδινή (έναρξη ωραρίου) έως και την 6η πρωϊνή (λήξη ωραρίου).
για άτομα που:
- είναι εταίροι σε Ο.Ε., Ε.Ε, Ε.Π.Ε και στις Ι.Κ.Ε
- είναι μέλη των Δ.Σ. στις Α.Ε.
- είναι οι νόμιμοι εκπρόσωποι ή οι διαχειριστές των επιχειρήσεων
- είναι μέλη σε συνεταιρισμούς (πλην των μελών των ΚοινΣεπ)
- τοποθετούνται αναγκαστικά με τις διατάξεις του Ν.2643/98.
- θα προσληφθούν στο πλαίσιο ένταξης της επιχείρησης σε οποιοδήποτε άλλο καθεστώς ενίσχυσης για την κάλυψη σχετικών συμβατικών της υποχρεώσεων, π.χ. επενδυτικό σχέδιο, το οποίο επίσης επιχορηγεί το μισθολογικό ή/και το μη μισθολογικό κόστος για τα άτομα αυτά,
- θα προσληφθούν από τους δικαιούχους εργοδότες, προκειμένου να διαθέσουν τις υπηρεσίες τους σε άλλον εργοδότη (δευτερογενής ή έμμεσος εργοδότης).
- θα απασχοληθούν με μίσθωση - σύμβαση έργου ή έμμισθη εντολή
Μετά την δημοσίευση πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος οι επιχειρήσεις που διαθέτουν κωδικούς πρόσβασης στο πληροφοριακό σύστημα του ΟΑΕΔ και επιθυμούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα, εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις, υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτηση υπαγωγής - εντολή κενής θέσης - υπεύθυνη δήλωση, η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oaed.gr).
Οι επιχειρήσεις θα έχουν προθεσμία (30) ημερών από την έκδοση της εγκριτικής απόφασης υπαγωγής στο πρόγραμμα,να προχωρήσουν στην πρόσληψη του ανέργου.
Η συνολική διάρκεια του προγράμματος ορίζεται στους δώδεκα (12) μήνες.
Η επιχορήγηση θα υπολογίζεται για κάθε μήνα πλήρους απασχόλησης για τους μισθωτούς και για τους ημερομισθίους το ανώτερο μέχρι είκοσι πέντε (25) ημέρες ασφάλισης.
Είναι δυνατόν επιχορηγούμενος και μη να πραγματοποιήσει κάτω των 25 ημερομισθίων στην περίπτωση που ο λόγος απουσίας αφορά στο πρόσωπο του εργαζόμενου, επιχορηγούμενου και μη.
Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, όσον αφορά στο δεσμευόμενο (επιχορηγούμενο και προϋπάρχον) προσωπικό, δεν είναι δυνατή η μετατροπή του καθεστώτος απασχόλησης από πλήρη σε μερική ή σε εκ περιτροπής. Οι ανωτέρω δεσμεύσεις ισχύουν και για το χρονικό διάστημα από την ημερομηνία υποβολής της αίτησης μέχρι και την ημερομηνία της εγκριτικής απόφασης.
Οι αποδοχές των εργαζομένων (επιχορηγούμενου και μη προσωπικού) καθορίζονται από την κείμενη εργατική και ασφαλιστική νομοθεσία.
Οι επιχορηγούμενοι κατά τη διάρκεια του προγράμματος δεν ασκούν άλλο ελευθέριο ή άλλο επάγγελμα. Σε διαφορετική περίπτωση απεντάσσονται από το πρόγραμμα.

Διαβάστε περισσότερα » »

Tα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 52χρονου από την Πτολεμαίδα που κατηγορείται για αποπλάνηση ανηλίκων


Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Κοζάνης, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 52χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στην Πτολεμαΐδα την 02-06-2014 για αποπλάνηση ανηλίκων (Σχετικό το από 03.06.2014 Δελτίο Τύπου μας).
Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον ΚΑΡΑΜΠΑΤΑΚΗ Κωνσταντίνο του Ευαγγέλου και της Γαρυφαλιάς, κάτοικο Πτολεμαΐδας.
karampa
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις ακόλουθες αξιόποινες πράξεις: α) αποπλάνηση παιδιών, τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη και επιπλέον σε βάρος παιδιών που συμπλήρωσαν τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, β) πορνογραφία ανηλίκων με χρησιμοποίηση ανηλίκου, ο οποίος δεν συμπλήρωσε το 15ο έτος και γ) αντίσταση.
Επειδή, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, οι παραπάνω αξιόποινες πράξεις, προσβάλουν το έννομο αγαθό της γενετήσιας ελευθερίας και της αγνότητας της παιδικής ηλικίας που στόχο έχουν να προφυλάξουν το παιδί από πρόωρες σεξουαλικές εμπειρίες, προς διασφάλιση της αδιατάρακτης εξέλιξής του, καθώς και τη νόμιμη εφαρμογή της πολιτειακής βούλησης, κρίθηκε απαραίτητη η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, καθόσον αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό 2463055427 του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.
kara
kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »