Τρίτη 22 Αυγούστου 2017

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ & ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ-ΝΑΖΙΣΜΟΣ του Αντώνη Ι. Γρυπαίου



Στον ανασχηματισμό της Κυβερνήσεως όλοι οι Υπουργοί –παλαιοί και νέοι- πρέπει να απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης του προέδρου ΡΟΤΣΙΛΝΤ, της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Ο κατάλογος των Υπουργών δίνεται στον ΤΣΙΠΡΑ από τον Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ.
Πρώτον μέλημα να εξυπηρετηθούν οι δανειστές στα Μνημόνια & Αξιολογήσεις…..
Ελληνικέ Λαέ, μάθε τους πολιτικούς που ψηφίζεις, Αριστερά-Σοσιαλισμός-Κέντρο- Δεξιά (ΝΔ).
Ο Σιωνισμός εγέννησε τον Κομμουνισμό, τον Σοσιαλισμό, τον Ναζισμό, και όλες τις Κοσμοθεωρίες!!!
Ο Ναζισμός του Χίτλερ, ελέγετο ΕθνικοΣοσιαλισμός.
Αυτά προς ενημέρωσην του Λαού που ψηφίζει Τσίπρες, Κυριάκους, κ.λ.π.
Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιδρά σε αυτήν την αλήθεια, γιατί δεν τον συμφέρει πολιτικά.
Όλοι αυτοί που παριστάνουν τους Δημοκράτες, είναι ΥΠΗΡΕΤΕΣ της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας!!!
Όλοι αυτοί είναι γέννημα θρέμα, των Σιωνιστών της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας της ΕΛΙΤ των Επικυρίαρχων του Πλανήτη.
Ο «Αριστερός» ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει τα Μνημόνια των Σιωνιστών δανειστών δυό-δυό.
Άν μπορεί ας κάνει και αλλιώς………..
Όλοι αυτοί έχουν γαλουχηθεί εις τα νάματα της Σιωνιστικής Δικτατορίας.
 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ (Μ.Κ.Ο.) του Αντώνη Ι. Γρυπαίου



Οι μη Κυβερνητικές Οργανώσεις είναι το εργαλείο που εισήγαγε η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ προκειμένου να αντικαταστήσει βαθμιαία τη Δημοσία Διοίκηση των κρατών, τις αστικές φιλανθρωπικές και μη κερδοσκοπικές εταιρίες, Οργανώσεις ειδικού σκοπού, συλλογής πληροφοριών, προπαγάνδας και δημιουργίας ή αντιμετώπισης ασύμμετρων απειλών κλπ.
Το πλείστον των ΜΚΟ ελέγχονται και αποδίδουν λογαριασμό σε μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ, ΙΣΡΑΗΛ, Γερμανίας κλπ
Με Δισεκατομμύρια που βγαίνουν από τον Ελληνικό Προϋπολογισμό, την ΕΕ, το ΔΝΤ κλπ χρηματοδοτούνται οι ΜΚΟ με ποσά που ξοδεύονται για σκοπούς που δεν σχετίζονται με το καταστατικό τους .
Ένα μέρος του Ελληνικού ελλείμματος οφείλεται στη χρηματοδότηση των ΜΚΟ και στα μυστικά κονδύλια των Υπουργείων. Το μεγαλύτερο όμως πρόβλημα των ΜΚΟ είναι ότι εργάζονται σε βάρος των Εθνικών μας θεμάτων.
Χωρίς τις ΜΚΟ το μεγάλο σχέδιο της Λαθρομετανάστευσης θα είχε αποτύχει. Σήμερα ορισμένες ΜΚΟ έχουν και το Ένοπλο τμήμα το οποίο μπορεί να συμβάλει στην αποσταθεροποίηση Κυβερνήσεων, δημιουργία εξεγέρσεων κλπ. Ουδεμία Ελληνική Κυβέρνηση έβαλε χέρι στις ΜΚΟ γιατί οι Κυβερνήσεις ήταν Ελληνόφωνες αλλά όχι πραγματικά Ελληνικές. Θα πρέπει βέβαια να τονίσουμε ότι υπάρχουν και ΜΚΟ που ο σκοπός τους δεν έχει με βρώμικο χρήμα ή σκοτεινές αποστολές.
Μία Ομάδα Εθνικής Σωτηρίας πρέπει να ασχοληθεί σοβαρά με το θέμα. Εθελοντές εγνωσμένου πατριωτικού ήθους για να εργασθούν πάνω στο πρόβλημα των ΜΚΟ είναι καλοδεχούμενοι.
Με τους Θερμότερους Πατριωτικούς Χαιρετισμούς
Στέργιος Σμυρλής
Ταξίαρχος ε.α.
Επιμέλεια Κυκλοφορίας & Δημοσιεύσεως
 
ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής
Διαβάστε περισσότερα » »

ΤΟ ΠΑΣΟΚ (ΘΑ) ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ; του Μιχάλη Ραμπίδη



Η Διακήρυξη: …... Ανακοινώνουμε σήμερα 3 Σεπτέμβρη 1974 την εκκίνηση ενός νέου πολιτικού κινήματος (ΠΑΣΟΚ) που εκφράζει τους πόθους και τις ανάγκες του απλού Έλληνα …… που θα προωθήσει την Εθνική μας Ανεξαρτησία, τη Λαϊκή Κυριαρχία, την Κοινωνική Απελευθέρωση και τη Δημοκρατία παντού ……
 Το Συμβόλαιο με το Λαό το 1981 οραματιζόταν τον Ελληνικό Λαό να αποφασίζει για έναν ολοκληρωμένο πνευματικά & πολιτιστικά άνθρωπο, δίχως εκμετάλλευση, για μια Κοινωνία Δίκαια & Ελεύθερη …. Για Αξίες που καθορίζουν στόχους και φωτίζουν το δρόμο για την επιτυχία …. Για την Ελλάδα που Ανήκει στους Έλληνες, γιατί έχει το δικαίωμα να χαράσσει η ίδια τη διεθνή της πορεία, την Εθνικής της Ανεξαρτησία ….. Για την Κοινωνική Απελευθέρωση του ανθρώπου από το φόβο, από την ανασφάλεια που δημιουργεί η Κοινωνική Αδικία και κρατά αιχμάλωτους τους πολίτες. Για  …..
 Ποιοι από τους σημερινούς πολιτικούς που ηγούνται του ΠΑΣΟΚικού χώρου διέπονται απ’ αυτές τις αρχές και αξίες και ποιοι και γιατί θέλουν τον αφανισμό ή τη συνέχεια του κινήματος;
Η Φώφη Γεννηματά θέλει να «είναι εδώ το ΠΑΣΟΚ» γιατί νομίζει ότι η ύπαρξή του είναι ταυτισμένη με τη δική της, ως προέδρου. Νέο όνομα και νέα σύμβολα που θα σηματοδοτούν στο επικείμενο συνέδριο το πλαίσιο μια «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» ως νέο κόμμα, συνταξιοδοτούν για δεύτερη φορά τη Φώφη …. Ποιος μπορεί ν’ αντισταθεί στην ανανέωση; Δυο δρόμους έχει η ζωή για τη Φώφη, το «μεγάλο» κόμμα της συμπαράταξης, το νέο, ή σύγκρουση με όσους επιθυμούν τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ- για ένα μικρό ΠΑΣΟΚ. Όλοι οι δρόμοι την οδηγούν στην έξοδο …..
Το ΠΑΣΟΚ έκανε πρωθυπουργό τον Κώστα Σημίτη, αυτός όμως επιδιώκει με κάθε τρόπο την εξαφάνισή του. Συναίνεσε να γίνει νέο κόμμα με αρχηγό τον τραπεζίτη Γιάννη Στουρνάρα, έδωσε τη στήριξή του στην ίδρυση του «Ποταμιού» του ανιψιού της Δάφνης Σταύρου Θεοδωράκη και δείχνει να βολεύεται με πρωθυπουργό τον Κυριάκο.
Ο Βαγγέλης Βενιζέλος, ο πρώτος τον λίθον βαλέτω στον ΓΑΠ και Νο 2 της κυβέρνησης Σαμαρά, επίσης «ευγνώμων», επιθυμεί κι αυτός τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ. Αρχικά δημιούργησε την «Ελιά» μετά σχεδίαζε κόμμα με τον Αντώνη Σαμαρά, τώρα με την Διαμαντοπούλου κ.α. Ο κυρίαρχος ρόλος του θα είναι μετά τις εθνικές εκλογές, μαζί με Λοβέρδο, Κουτρουμάνη και άλλους πρόθυμους (αν επιβιώσουν) να προστεθούν με τους νεοφιλελέ του Κυριάκου για να συμπληρώσουν τον μαγικό αριθμό 151! ….
Ο «επιζών» ΓΑΠ (ο μίστερ «πετρέλαιο δεν έχουμε») απ’ την υπέρ-ανεκτική ελληνική κοινωνία, ποιεί την νήσσαν και μετρά τα κουκιά. Γνωρίζει ότι νέο με παλιά υλικά δεν γίνεται και με το ΔΗ.ΚΙ. θα επιχειρήσει την είσοδό του στη βουλή, όνειρο  και απωθημένο τέως πρωθυπουργού….
Για τον Κώστα Λαλιώτη το αντιδεξιό ΠΑΣΟΚ πρέπει να είναι εδώ, γιατί έχει άμεση σχέση και με τη δική του «ύπαρξη» …. Μαζί με συντρόφους του αναπολούν νοσταλγικά και ρίχνουν ενίοτε κρυφές ματιές στα χλιδάτα μαρμαρένια «αλώνια» της πλατείας συντάγματος! …..
Η δημοσκοπική ανεπάρκεια του «Ποταμιού» βάζει σε πειρασμό τον Σταύρο Θεοδωράκη για το άλμα στο λάκκο των λεόντων, θα το επιχειρήσει ή με την «Ώρα των Αποφάσεων» κ.α. προσωπικότητες θα πορευθεί, για να συστρατευθεί ως κομπάρσος με τον  Κυριάκο;
Ο Γιώργος Καμίνης, ο εκλεκτός των συστημικών ΜΜΕ μετά τον θώκο του δημάρχου Αθηναίων προσβλέπει μάλλον σ’ ένα εισιτήριο για τη βουλή, παρά στην αρχηγία του νέου κόμματος. Η μέγιστη προβολή της υποψηφιότητάς του και η ανάμειξή του, θα βοηθήσουν στη διάλυση του ΠΑΣΟΚ και θα βάλει δίπλα-δίπλα στο παρασκηνιακό τραπέζι, τους Σημίτη και Μητσοτάκη.
Τον Αλέκο Παπαδόπουλο και την «Δημοκρατική Ευθύνη» κούρασαν τα παιχνίδια της κεντροαριστεράς και μάλλον βλεφαρίζει προς τα κεντροδεξιά ……
Από την άλλη ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιθυμεί διακαώς τη διάλυση του ΠΑΣΟΚ για τα γνωστά εκλογικά του οφέλη, παράλληλα δίνει μάχη για να πείσει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρά- είναι αριστερός και το διαχρονικά αντιδεξιό ΠΑΣΟΚ του Λαλιώτη, το παλιό.
«Όμως έχουν γνώσιν οι φύλακες ….» Το επικείμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ κάτω από τη βαριά σκιά του Αντρέα να «σκεπάζει» την κάθε σκέψη των συνέδρων, θα κρίνει τα πάντα. Η πορεία του κινήματος πριν 43 χρόνια, που έγινε κόμμα και κυβέρνησε πριν από 36 χρόνια και για μια εικοσαετία την Ελλάδα, η ιστορικότητα, ο πατριωτισμός και οι συναισθηματικοί δεσμοί με στελέχη και ψηφοφόρους, πολύ δύσκολα διαρρηγνύεται. Ο ζεστός ήλιος του ΠΑΣΟΚ δύσκολα υποστέλλεται από τα στελέχη, γιατί έπεται παγωνιά και ανυπόφορες χαμηλές θερμοκρασίες …..
Διαβάστε περισσότερα » »