Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Μεγάλο Συλλαλητήριο ενάντια στα μεταλλεία χρυσού.

Την Πέμπτη 30 Αυγούστου ώρα 7μμ στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς, το Μέτωπο Αγώνα Ενάντια στα Μεταλλεία σε Κρούσια – Πάικο σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς, διοργανώνει μεγάλο συλλαλητήριο αντιδρώντας στην άδεια που έχει δοθεί στην εταιρεία ΑΚΤΩΡ για εξορύξεις χρυσού η οποία καθίσταται ιδιαίτερα επίκινδυνη για την δημόσια υγεία δεδομένου ότι στην περιοχή των Κρουσίων έχει διαπιστωθεί η ύπαρξη ουρανίου.
 
 
 
triklopodia
Διαβάστε περισσότερα » »

Ρωσία προς ΗΠΑ: Δε θα μας επιβάλλεται και νόμους!

Σε επίδειξη ενόχλησης απέναντι στην τακτική της Ουάσιγκτον προχώρησε η Μόσχα με αφορμή τις μονομερείς κυρώσεις τις οποίες επέβαλλαν οι Αμερικανοί στο Ιράν, οι οποίες όμως επηρεάζουν μονομερώς και τις εταιρίες από τρίτες χώρες που συναλλάσσονται με την Τεχεράνη.

Η Μόσχα προειδοποίησε την Ουάσιγκτον ότι εάν επιβληθούν νέες κυρώσεις σε βάρος ρωσικών εταιριών θα προκληθεί σοβαρή βλάβη στις διμερείς σχέσεις. Το ρωσικό επιχείρημα είναι ότι τηρεί με αυστηρότητα τις κυρώσεις που έχει επιβάλλει ο ΟΗΕ, αλλά την ίδια στιγμή δεν έχει αναγνωρίσει τις μονομερείς κυρώσεις που έχουν επιβάλλει οι Ηνωμένες Πολιτείες.

Οι ΗΠΑ μπορεί να έχουν δικαίωμα να επιβάλλουν μονομερώς κυρώσεις, όταν όμως αυτό πλήττει ρωσικά εμπορικά συμφέροντα, θα έχει συνέπειες, ενίοτε και σοβαρές. Αυτό δείχνει να είναι το ρωσικό μήνυμα προς τους Αμερικανούς. Για να καταλήξει η σχετική αναφορά με μια δεικτική παρατήρηση: «Απορρίπτουμε τις απόπειρες των ΗΠΑ να επεκτείνουν την εσωτερική τους νομοθεσία ώστε να καλύπτει όλο τον κόσμο»…

http://www.defence-point.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Προκλητική δήλωση για... "πόλεμο" από τον πρόεδρο της Πακιστανικής κοινότητας Αν θέλουν πόλεμο θα κάνουμε πόλεμο. Ευχαριστούμε ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ για την υποστήριξή τους



Ο πρόεδρος της πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, Τζαβέντ Ασλαμ, με αφορμή τις πρόσφατες επιθέσεις σε αλλοδαπούς, καταγγέλλει βία από την αστυνομία…

Ο Ασλάμ, μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1, ανέφερε περιστατικά βίας και από τη πλευρά των αστυνομικών, ενώ τόλμησε να κατηγορήσει τους Έλληνες για ρατσισμό!
Θυμίζουμε απλά ότι ο συγκεκριμένος έχει εμπλακεί σε διάφορες ύποπτες υποθέσεις που αφορούν ακόμη και κύκλωμα εισαγωγής λαθρομεταναστών συμπατριωτών του στην Πατρίδα μας.



 Ο γκαιμπελισμός των ΜΜΕ συνεχίζεται...
Νέα θεματολογία άνοιξε με τα διάφορα συμβάντα κατά των μεταναστών για να στρέψει αλλού την επικαιρότητα. Γκεμπελική τακτική για να ξεχάσουν οι εξοργισμένοι πολίτες τα συνεχόμενα περιστατικά βίας και εγκληματικότητας από λαθρομετανάστες κακοποιούς που κάποιοι βάλθηκαν να τους βαφτίσουν με πιο όμορφα ονόματα όπως "πρόσφυγες", "οικονομικούς μετανάστες" και κάποιες φορές και ως "θύματα" του διεθνή ιμπεριαλισμού και του κεφαλαίου...

Φυσικά δεν αναφέρομαι στους πραγματικούς πρόσφυγες πολέμων. Αλλά από πότε οι Μαροκινοί,οι Αλγερινοί,οι Πακιστανοί κλπ κλπ θεωρούνται πρόσφυγες; Και εφόσον είναι οικονομικοί μετανάστες γιατί δεν μείνανε στην Τουρκία που και θέσεις εργασίας έχει,αλλά και το ίδιο θρήσκευμα;

Απλοϊκές οι ερωτήσεις αλλά δύσκολες οι απαντήσεις...από τα Ελληνικά ΜΜΕ που οι έρευνες τους φτάνουν μέχρι εκεί που θα τους πουν οι μεγαλοεργαλόβοι τα αφεντικά τους...που αυτοί ζουν μέσα στη χλιδή και την ασφάλεια και όσοι τους ακολουθούν θα πεθάνουν τελικά φτωχοί και μόνοι με το σφυροδρέπανο στο χέρι.

Όλοι αυτοί πάντα υπήρχαν στην ιστορία των εθνών και ονομαζόταν ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ και πάντα λειτουργούσαν σαν σμήνη ακρίδων... Φυσικά ποτέ δεν ένιωθαν την παραμικρή ευαισθησία για τους συνανθρώπους τους ούτε και για τις χώρες στις οποίες κατά λάθος γεννήθηκαν.

Τώρα όμως βρήκατε θέμα για πούλημα έμποροι της παράπλευρης πληροφόρησης. Καταδεικνύετε έντονα το ένα θέμα επισκιάζοντας το άλλο που είναι μάλιστα και θέμα ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.

Δεν είναι χαζοί ούτε βλάκες οι Ισραηλινοί που πήραν πάρα πολύ αυστηρά μέτρα για την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης.Γιατί και εκεί τα περιστατικά βίας των λαθρομεταναστών κατά των πολιτών ήταν εξίσου απαράδεκτα... όπως με αυτό της Πάρου.

Η αποκάλυψη είναι σε ένα σχόλιο στο newsit από έναν πολύ συμπαθή κύριο.Γράφει λοιπόν ο κος Δ.Πολάτος.

Κάθε μέρα στο κέντρο της Αθήνας 2 χλμ περιμετρικά της Ομόνοιας εκατοντάδες Αφρικανοί πουλάνε ναρκωτικά χύμα. Λειτουργούν σε ομάδες Άλλος είναι η κινητή αποθήκη, άλλος πουλάει, και τρεις τέσσερεις είναι τσιλιαδόροι νταήδες. Αλλοδαπούς θα δείτε πολλούς να εργάζονται παντού, νόμιμους ή παράνομους. Δεν θα δείτε πουθενά όμως Αφρικανούς.

Παρ' όλα αυτά η Κυψέλη είναι κατοικημένη από 20-25 χιλιάδες από αυτούς. Πως συντηρούνται; Στην ίδια περιοχή( Ομόνοιας) λειτουργούν πολλά μαγαζιά τυχερών παιχνιδιών. Ένα μάλιστα απέναντι από το Πολυτεχνείο.
Το κλείνουν ξανανοίγει το ξανακλείνουν πάλι ανοίγει. Σιδηρόδρομος η υπόθεση. Απέξω στέκονται διάφορες φυσιογνωμίες φυλακόβιων, σλαβόφωνοι συνήθως, που εκτελούν χρέη πορτιέρη φύλακα.
Στην ίδια περιοχή κάθε μέρα γίνονται αρπαγές τσαντών με ξυλοδαρμό γυναικών. Στον ηλεκτρικό μοιράζουν ανακοινώσεις οι υπάλληλοι για την καθημερινή κλοπή πορτοφολιών που γίνεται από αλλοδαπούς κλέφτες.
Στην Βαρβάκειο αγορά και στους πέριξ δρόμους πουλάνε λαθραία αφορολόγητα τσιγάρα.

Ο φτωχός παππούς με σύνταξη συνήθως πρόνοιας γήρατος ΟΓΑ που υποφέρει από καρδιοπάθειες και κάθε μήνα το δημόσιο δαπανά εκατοντάδες ευρώ σε φάρμακα γιατρούς για την συντήρησή του αγοράζει αφορολόγητα λαθραία από βουλγάρες και αλλοδαπούς συμβάλλοντας στην καταστροφή του κράτους που τον συντηρεί.

Χιλιάδες οι περιπτώσεις εγκλημάτων μικρών και μεγάλων που γίνονται κάθε μέρα. Μας ζαλίσατε με τα 600 αμφιλεγόμενα συμβάντα κατά αλλοδαπών σε όλη την Ελλάδα. Κάντε ρεπορτάζ ουσίας και όχι συνουσίας.

Εγκλήματα μεταξύ λαθρομεταναστών και η σιωπή της "Αριστεράς"
Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Πολυγύρου Χαλκιδικής σε συνεργασία με συναδέλφους τους από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Όρους, η χθεσινή απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 31χρονου υπηκόου Γεωργίας στις Καρυές Αγίου Όρους (Σχετικό το από 13.08.2012 Δελτίο Τύπου).
Δράστης είναι ένας 28χρονος ομοεθνής του παθόντα, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο δράστης αρχικά συνεπλάκη για ασήμαντη αφορμή με τον 31χρονο. Ακολούθως ο 28χρονος προμηθεύτηκε ένα μαχαίρι και επέστρεψε στο σημείο όπου βρισκόταν ο παθών και αφού συνεπλάκη εκ νέου μαζί του, του κατάφερε πολλαπλά τραύματα στην θωρακική και την κοιλιακή χώρα. Ο 31χρονος νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.
Σε έρευνα του χώρου σε θαμνώδη έκταση βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μαχαίρι.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.
Eν τω μεταξύ θύμα βεντέτας μεταξύ Τυνήσιων φέρεται να είναι η άγρια δολοφονία 25χρονου στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης λίγο μετά τα μεσάνυχτα χθες
Όλα δείχνουν, σύμφωνα με την αστυνομία, ότι οι δράστες είναι δύο. Πιθανότατα συμπατριώτες του 25χρονου Τυνήσιου με τους οποίους το θύμα είχε συνάντηση στο σπίτι όπου φιλοξενείται τον τελευταίο καιρό.
Πιθανότατα, σύμφωνα με την αστυνομία, μεταξύ των τριών Τυνήσιων ξέσπασε καυγάς που είχε σαν αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου.
Ένας από τους δύο συμπατριώτες του του κατάφερε ένα χτύπημα με μαχαίρι στο λαιμό.
Οι δράστες έφυγαν από το σπίτι και πιθανότατα ο 25χρονος κατάφερε να βγει ως την είσοδο της οικοδομής σε μια προσπάθεια να βρει βοήθεια όπου και ξεψύχησε.
Διαβάστε περισσότερα » »

Ενθουσίασε 1500 και πλέον άτομα ο Γιάννης Χαρούλης χθες στη Βλάστη Eορδαίας (Βίντεο 13′)

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χθεσινή συναυλία του Γιάννη Χαρούλη στη Βλάστη Εορδαίας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Hope Festival. Ο καλλιτέχνης με το συγκρότημά του, την όμορφη αισθαντική φωνή, το λαούτο του και την ευγενική του παρουσία, κατάφερε να σαγηνεύσει και να ενθουσιάσει  το κοινό. Το kozan.gr – που βρίσκεται παντού – σας παρουσιάζει το σχετικό βίντεο…



kozan.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Ουρές ανέργων για τα 5μηνα στο Δήμο Εορδαίας (Βίντεο)

Κοσμοσυρροή σήμερα και χθες στο Δήμο Εορδαίας από ανέργους που έσπευσαν να προμηθευτούν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τις αιτήσεις τους στην προκήρυξη για τα 5μηνα στο Δήμο Εορδαίας. Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του kozan.gr…

Διαβάστε περισσότερα » »

Πήγαν να υψώσουν την γαλανόλευκη στη Λαδόξερα αλλά βρήκαν το μπελά τους!

Ladoxera-1-NAI
Σοβαρή καταγγελία του θρακιώτικου μπλογκ «e-evros»
Πήγαν να κάνουν κάτι αυτονόητο για πολλούς κι όμως βρήκαν το μπελά τους. Δύο Αλεξανδρουπολίτες προσέγγισαν με βάρκα την περιοχή της Λαδόξερας ανοιχτά της Σαμοθράκης με σκοπό να υψώσουν την Ελληνική Σημαία. Τελικά όμως δεν τα κατάφεραν, η σημαία δεν κυματίζει.
Στη Λαδόξερα υπήρχε φάρος που περιέργως καταστράφηκε, αποτελεί δε και αυτή σημείο τριβής με τους Τούρκους, που μετά από έναν αιώνα, δεν αναγνωρίζουν την ελληνική κυριαρχία. Χωρίς αυτήν, περιορίζονται τα ελληνικά χωρικά ύδατα.
Μόλις ύψωσαν τη σημαία, άντρες του λιμενικού έσπευσαν και αφού την κατέβασαν, οδήγησαν τους δύο άντρες στη λιμενική αρχή της Σαμοθράκης προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις, όπου και μετά από αρκετές ώρες αφέθηκαν ελεύθεροι. Η ιστορία έληξε, ωστόσο γεννώνται αρκετά ερωτήματα. Οι δύο αυτοί άνθρωποι από πατριωτικό αίσθημα θέλησαν να τοποθετήσουν την Ελληνική Σημαία σε μια ελληνική βραχονησίδα.
- Δε θα έπρεπε να ανεμίζει η Ελληνική Σημαία στην ελληνική Λαδόξερα;
- Τόσοι και τόσοι από την τουρκική πλευρά προσεγγίζουν κατά καιρούς την Λαδόξερα. Συνελήφθη ή προσήχθη ποτέ κανένας;
- Χρειάζεται ειδική άδεια για να προσεγγίσει κάποιος την Λαδόξερα;
 
liako.gr
Διαβάστε περισσότερα » »

Ο περίεργος Χάρτης στο Τούρκικο σήριαλ...

Στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια έχει επικρατήσει το ΣοσιαλοΚομμουνιστικό μοντέλο του προλετάριου και του διεθνισμού, δηλαδή αγάπες και αλλυλεγγύες με τους Τούρκους. Για να δούμε όμως ποιες είναι οι θέσεις των Τούρκων επι του θέματος:
Ο παρακάτω χάρτης δείχνει την Ελλάδα με πράσινο χρώμα όπως την Τουρκία όπως και άλλες μουσουλμανικές χώρες, ο χάρτης αυτός απεικονίζει την Οθωμανική αυτοκρατορία (αποδείξεις ΕΔΩ). Την στιγμή που στην Ελλάδα επικρατεί μια ΣοσιαλοΚομμουνιστική ιδέα της ψευτο-ειρήνης με ψευτο-αγάπες και ψευτο-αλληλεγγύες με τους Τούρκους, οι Τούρκοι με περίσσιο θράσος προβάλουν τον χάρτη αυτόν μέσα στα σπίτια μας!

Αναρωτιέστε που υπάρχει αυτός ο χάρτης; ιδού: Είναι στο Τούρκικο σήριαλ που παίζεται στην Ελλάδα! μέσα στα μάτια μας δηλαδή!

Αν θέλετε να το τσεκάρετε ιδίοις όμμασι κάντε κλικ ΕΔΩ και μετακινήστε το slider στο 6:45

ας θυμηθούμε τις θέσεις των κομμουνιστών, δείτε τον Ριζοσπάστη του 1935 κάνοντας κλικ ΕΔΩ, να λέει ότι όχι μόνο δεν στεναχωρήθηκαν (οι κομμουνιστές) γι αυτό που έγινε στην Μικρά Ασία, μα και το ΕΠΙΔΙΩΞΑΝΕ!!!
ας θυμηθούμε επίσης τις θέσεις τους για το μνημόσυνο του Χρυσοστόμου Σμύρνης, που αποκάλεσαν τους παριστάμενους "σκυλολόι" κάνοντας κλικΕΔΩ


knossopolis.com/
Διαβάστε περισσότερα » »

Σκοπιανή εφημερίδα: «99 χρόνια από την ανομία της Συνθήκης του Βουκουρεστίου 1913»

Αύγουστος 11, 2012.

Η σλαβική εφημερίδα των Σκοπίων «Βέτσερ» σε σημερινό άρθρο της επισημαίνει ότι  η συνθήκη ειρήνης  του Βουκουρεστίου του 1913, μετά τους Βαλκανικούς Πολέμου, πρέπει να αναθεωρηθεί γιατί με αυτήν διαιρέθηκε η Μακεδονία και εκτοπίστηκαν οι σλαβικές φυλές που ζούσαν σε αυτήν και ότι  πρέπει να επιστρέψουν αυτές, στα εδάφη που κατέκτησαν τα ελληνικά στρατεύματα το 1913.

Γράφει η Вечер:

« Η ιδέα της αναθεώρησης της Συνθήκης του Βουκουρεστίου του 1913,  συζητήθηκε και πάλι, χθες, με την επέτειο των 99 ετών από τη διαίρεση του μακεδονικού λαού (διάβαζε σλαβικών φυλών και Βουλγάρων).

Το κόμμα ТМРО (Μακεδονικό Ριζοσπαστικό Κόμμα) σε εκδήλωση που πραγματοποίησε στα Σκόπια πρότεινε στην κυβέρνηση του Γκρούεφσκι να ζητήσει ενώπιον του Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, την επανεξέταση της Συνθήκης του Βουκουρεστίου και να επιστρέψουν στα σπίτια τους οι 750.000 πρόσφυγες από τη Μακεδονία του Αιγαίου, τη Βουλγαρία, που εκδιώχθηκαν από τα ελληνικά στρατεύματα το 1913.

»Υπενθυμίζεται ότι  επί σχεδόν έναν αιώνα η Συνθήκη του Βουκουρεστίου χωρίζει την ενότητα του μακεδόνικου λαού, και το οποίο αποτελεί το μεγαλύτερο έγκλημα που διαπράχθηκε εναντίον ενός λαού», σημειώνει το δημοσίευμα.

‘ Στο Βουκουρέστι, υπεγράφη Συνθήκη Ειρήνης μεταξύ της Σερβίας, Βουλγαρίας και της Ελλάδας. Το Διεθνές Δικαστήριο δεν αναγνωρίζει την κυριότητα της γης που αποκτήθηκε, ως εκ τούτου, η συμφωνία δεν είναι μόνιμη και επομένως,  το έγγραφο αυτό το οποίο βρίσκεται στο Παρίσι, ισχύει μέχρι το 2012. Ένας από τους υπογράφοντες  της συμφωνίας αυτής  από την ελληνική πλευρά είναι ο Ευάγγελος Βενιζέλος, παππούς του πρώην υπουργού Εξωτερικών της Αθήνας  (εδώ ο σκοπιανός πολιτικός τα κάνει …θάλασσα μπερδεύοντας τον Ελευθέριο Βενιζέλο με τον Ευάγγελο του ΠΑΣΟΚ κλπ)- και συνεχίζει:

Αυτός, λοιπόν,  γνωρίζει ότι η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική’, δήλωσε ο  Βάνσο  Σεχτάνσκι, πρόεδρος του κόμματος ТМРО.

Ωστόσο ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων,  Σλόμπονταν Τσάσουλε- ο οποίος συμμετείχε στη δημόσια συζήτηση- δήλωσε ότι η Συνθήκη του Βουκουρεστίου δεν μπορεί να αναθεωρηθεί  γιατί σε αυτήν την περιοχή έχουν γίνει αρκετές φορές εδαφικές αναδιανομές.
 Για να ανατραπεί η Συνθήκη  του Βουκουρεστίου  πρέπει  να ακυρωθεί η συνθήκη ειρήνης των Βερσαλλιών, η Συνθήκη  του Βορρά, ο συμφωνίες μεταξύ των Ηνωμένων Εθνών στη Γιάλτα για τους νικητές κατά του φασισμού κλπ.

Η συζήτηση- σύμφωνα με το δημοσίευμα- κατέληξε στη διαπίστωση ότι όταν οι χώρες των Δυτικών Βαλκανίων ενταχθούν στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τότε όλοι όσοι εκδιώχθηκαν από τις παλιές πατρίδες τους θα έχουν τη δυνατότητα μέσα στο ευρωπαϊκό πλαίσιο να επιστρέψουν σε αυτές…
 
echedoros-a

Διαβάστε περισσότερα » »

Είμαστε ένα βήμα πριν από ανεξέλεγκτες μαζικές συγκρούσεις λαθρομεταναστών και Ελλήνων..στο κέντρο της Αθήνας - Βίντεο!!!



Εντύπωση προκαλεί η δήλωση του εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ που προμηνύει ανεξέλεγκτες μαζικές συγκρούσεις λαθρομεταναστών και Ελλήνων...
πολύ σύντομα στο κέντρο της Αθήνας.. Το μπαράζ της ρατσιστικής βίας έχει κρούσει τον κώδωνα κινδύνου στα πολιτικά κόμματα που ζητούν την άμεση σύλληψη των «εγκεφάλων» τέτοιων ενεργειών.






Διαβάστε περισσότερα » »

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΣΟΔΑ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟΥ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο δρ Simoncini, ο οποίος είναι ογκολόγος (ειδικός στον καρκίνο), απομακρύνθηκε από την ιατρική κοινότητα, όταν αρνήθηκε να χρησιμοποιήσει συμβατικές μεθόδους θεραπείας του καρκίνου και αντί του όξινου ανθρακικού νατρίου.
dr simonciniΑυτό, παρά το γεγονός ότι είναι σε θέση να αποδείξει ότι το 99 τοις εκατό του καρκίνου του μαστού και της ουροδόχου κύστης μπορεί να θεραπευθεί σε μόλις έξι ημέρες, χωρίς την χρήση..
 
χειρουργικής επέμβασης, χημειοθεραπείας ή ακτινοβολίας, χρησιμοποιώντας απλά μια τοπική συσκευή διείσδυσης (όπως καθετήρα) για να βάλει το διττανθρακικό νάτριο άμεσα με την μολυσμένη περιοχή στον ιστό του μαστού ή στην ουροδόχο κύστη σας!

Στο βιβλίο του «Κερδίζοντας τον πόλεμο με τον Καρκίνο», ο δρ Sircus γράφει:
«Το όξινο ανθρακικό νάτριο είναι η γρηγορότερη μέθοδος για να την επιστροφή της αλκαλικότητας του σώματος σε κανονικά επίπεδα. Το όξινο ανθρακικό είναι ανόργανο, πολύ αλκαλικό και όπως και άλλες ορυκτές ουσίες, στηρίζει έναν μεγάλο αριθμό βιολογικών λειτουργιών.
Το όξινο ανθρακικό νάτριο συμβαίνει να είναι ένα από τα πιο χρήσιμα φάρμακά μας επειδή η αλκαλική φυσιολογία είναι θεμελιώδους σημασίας για την ζωή και την υγεία».


Πολλές χημειοθεραπείες πράγματι περιλαμβάνουν σόδα για την προστασία των νεφρών του ασθενούς, την καρδιά και του νευρικού συστήματος. Έχει ειπωθεί ότι η χημειοθεραπεία χωρίς την ταυτόχρονη χορήγηση σόδας θα μπορούσε ενδεχομένως να σας σκοτώσει επί τόπου.






Διαβάστε περισσότερα » »

Γιατί συνεχίζουν να έρχονται οι λαθρομετανάστες σε μία χώρα που καταστρέφεται;

Και όμως, οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να εισρέουν στην Ελλάδα, χωρίς να μειώνουν καν τον μέσο μηνιαίο αριθμό εισόδου τους!!! Τι συμβαίνει και η Ελλάδα έχει γίνει το «μέλι» που έλκει εκατοντάδες λαθρομετανάστες χιλιάδες οι οποίοι ετησίως αποπειρώνται (πάντα επιτυχώς) και εισέρχονται στην χώρα;
Πριν από ένα ή δύο χρόνια, η Ελλάδα ήταν -ακόμη- μία χώρα παράδεισος, η οποία τραβούσε το ενδιαφέρον όλων εκείνων των «κατατρεγμένων» από την Αφρική και την Ασία, οι οποίοι έβλεπαν στην πατρίδα μας την μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα δικαίωμα για μία καλύτερη ζωή. Οι εντός (ή και εκτός της Ελλάδας) ΜΚΟ που ασχολούνται με τα «ανθρώπινα δικαιώματα» είχαν εργαστεί επί σειρά πολλών ετών, προλειαίνοντας το έδαφος για την υποδοχή των λαθρομεταναστών αλλά και για την ανοχή (κυρίως από κυβερνητικής άποψης) των δραστηριοτήτων τους εντός της Ελληνικής Επικράτειας.
Όμως, η Ελλάδα των ευκαιριών, η χώρα «παράδεισος», ο τόπος προορισμού που έδινε ιθαγένεια (και όχι απλά υπηκοότητα), δεν είναι πλέον σε θέση να φιλοξενήσει ούτε έναν λαθρομετανάστη. Οι υπάρχοντες επείγεται να αποχωρήσουν, αφού επιβαρύνουν πολλαπλώς την οικονομία και την κοινωνία (δημιουργώντας κυκλώματα παραοικονομίας, κυκλώματα εγκληματικότητας, αλλά και εξάγοντας από την Ελλάδα σημαντικότατα ποσά χρημάτων, ασκώντας ποικιλοτρόπως πίεση για μείωση των μισθών). Όμως, αντί αυτού, το Αφγανιστάν σχεδιάζει να ανοίξει πρεσβεία στην Αθήνα, προκειμένου να εξυπηρετεί (με έκδοση διαβατηρίων) τους Αφγανούς που ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα!!!

Και όμως, ενώ η Ελλάδα δεν μπορεί να φιλοξενήσει πλέον κανέναν λαθρομετανάστη, κάποιοι βαδίζουν εβδομάδες ολόκληρες, διασχίζουν τα επικίνδυνα βουνά του Ιράν, δυτικά του Αφγανιστάν, και έπειτα παίρνουν τον δρόμο για την Τουρκία, προτού περάσουν μέσω ξηράς στην ανατολική Ευρώπη, ή μέσω θάλασσας στην Ελλάδα και την Ιταλία, με σκοπό να ξεφύγουν από μια χώρα που βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση εδώ και τρεις δεκαετίες. Και όταν φτάσουν στην Ελλάδα, τότε βρίσκονται σε μία ανοιχτή φυλακή, στην οποία επιτρέπεται να μπαίνουν, αλλά απαγορεύεται να βγαίνουν (σύμφωνο της Μαδρίτης).
Ταυτόχρονα, η Ελληνική Συνοριοφυλακή δείχνει να αδυνατεί να ελέγξει και να αποτρέψει την καθημερινή είσοδο των λαθρομεταναστών και αρκείται στην απλή καταγραφή και στη συνέχεια, στην μεταφορά τους στην Αθήνα…! Πληροφορίες, αναφέρουν πως στο «ανακριτικό στάδιο» οι περισσότεροι λαθρομετανάστες αναφέρουν χώρες και πόλεις προέλευσης τις οποίες στη συνέχεια αδυνατούν να αναγνωρίσουν στον χάρτη, ενώ κατά την είσοδό τους είναι εφοδιασμένοι με χρήματα αλλά και με φωτοτυπημένο έγγραφο στο οποίο αναγράφονται τα… δικαιώματά τους!!!
Τι σημαίνει, όμως, για την Ελλάδα, η εισροή ενός τεράστιου αριθμού λαθρομεταναστών;
Τι σημαίνει άραγε το γεγονός πως σχεδόν καθ’ ολοκληρίαν οι λαθρομετανάστες αυτοί είναι μουσουλμάνοι;
Η πρόσφατη απόφαση του Δήμου Αθηναίων για μαζική «ιθαγενοποίηση» τους, τι σημαίνει για τους Έλληνες πολίτες που κατοικούν στην Αθήνα, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα; Ποιοι και γιατί επιμένουν στην γιγαντοποίηση ενός προβλήματος, του οποίου η κατάληξη – αποτελέσματα δεν είναι δυνατόν να διαγνωσθούν, ενώ όσοι τολμούν να «προφητεύσουν» με βάση τα υπάρχοντα στοιχεία (εγκληματικότητα, αστυνομία σαρίας, ΜΚΟ που διαφημίζουν σε ξένες χώρες την Ελλάδα ως τόπο υποδοχής λαθρομετανάστευσης κ.α.) σκιαγραφούν ένα ζοφερό μέλλον που θα «εξαναγκάσει» σε συγκρουσιακές καταστάσεις;
Η αραβική άνοιξη, δηλαδή ο πόλεμος των μυστικών υπηρεσιών (με την προβιά του Ισλάμ) προκειμένου να υπάρξει στοχευμένη – προγραμματισμένη αλλαγή στις γεωπολιτικές και ενεργειακές ανακατατάξεις, είναι επίσης ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Και είναι ένα γεγονός που τείνει να γίνει πραγματικός κίνδυνος για κάθε κράτος και ιδιαίτερα για κάθε μη μουσουλμανικό κράτος (λόγω ισλαμικού φονταμενταλισμού). Και η «εμπλοκή» λαθρομεταναστών σε στρατιωτικού τύπου (ή επιπέδου μυστικών υπηρεσιών) κινδύνους, είναι επίσης καταγεγραμμένη. Ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα είναι η σύλληψη αλλοδαπού στην 122 πτέρυγα μάχης, ο οποίος συνελήφθη ενώ τριγυρνούσε στις 4 τα ξημερώματα μέσα σε στρατιωτικές εγκαταστάσεις!!!
Επανερχόμενοι στο αρχικό μας ερώτημα, «γιατί οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να έρχονται στην Ελλάδα;», διαπιστώνουμε πως δεν υπάρχει καμία λογική απάντηση, αφού φέρεται να γνωρίζουν πως έρχονται σε μία χώρα που δεν μπορεί να τους φιλοξενήσει, αλλά και αρχίζει να αντιδρά έντονα στις «δραστηριότητες» που αναπτύσσουν (η παραοικονομία είναι μη ελεγχόμενη, ενώ καταγεγραμμένα περιστατικά αναφέρουν αδυναμία της Ελληνικής Αστυνομίας να καταστείλει δημόσιες επιθέσεις λαθρομεταναστών κατά Ελλήνων πολιτών ή ακόμη και κατά ομάδων αστυνομικών), ενώ ήδη αρχίζει να γίνει πολύ έντονη η δυσφορία στην λατρευτική (ακόμη και δημόσια) επίδειξη του Ισλάμ που θέλουν να επιβάλουν οι λαθροεισερχόμενοι.
Η μόνη «λογική» απάντηση που μπορεί να δοθεί, σχετίζεται με τον επεκτατισμό του Ισλάμ (το οποίο είναι ένα κράμα πολιτικών, κοινωνικών, οικονομικών και –τέλος- θρησκευτικών χαρακτηριστικών, με στόχευση στον απόλυτο έλεγχο του ανθρώπου) και την διαπιστωμένη τάση του να μπει στην Ευρώπη (την πατρίδα των σταυροφόρων). Η Ελλάδα αποτελεί το σύνορο, αλλά και τον ανθρώπινο κυματοθραύστη ενός τεράστιου αριθμού ανθρώπων (οι οποίοι για διάφορους λόγους έχουν εγκαταλείψει τις πατρίδες τους) και ουσιαστικά έχει μετατραπεί σε μία τεράστια ανοιχτή φυλακή υποδοχής όλων εκείνων που θέλουν να μετακινηθούν στην εσωτερική Ευρώπη, στην Γερμανία, την Γαλλία, την Ολλανδία κ.α. χώρες, στις οποίες είτε βρίσκονται ήδη συγγενείς τους, είτε υπάρχει προσφορά εργασίας και πολύ καλύτερες συνθήκες διαβίωσης… Και όμως, οι λαθρομετανάστες που τολμούν να φύγουν από την Ελλάδα προς την υπόλοιπη Ευρώπη, είναι ένας πολύ μικρός αριθμός, σε σχέση πάντα με όλους εκείνους που προτιμούν να μείνουν στην Ελλάδα. Γιατί άραγε δεν φεύγουν; Γιατί δεν τολμούν για το καλύτερο, αφού αυτό επιθυμούν;
Δυστυχώς, οι μαρτυρίες Ελλήνων πολιτών, αναφέρουν πως το τελευταίο διάστημα υπάρχουν πάρα πολλοί λαθρομετανάστες, ιδιαίτερα στην Αθήνα, οι οποίοι περιφέρονται αδιάφορα και δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον για οτιδήποτε!!! Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν την υπερκινητικότητα των λαθρομεταναστών αμέσως μετά την δύση του ηλίου, ενώ είναι ήδη γνωστές περιοχές στην Αθήνα, στις οποίες δεν κυκλοφορεί κανένας λογικός άνθρωπος οποιαδήποτε ώρα της ημέρας. Η αύξηση των δολοφονιών και βιασμών κατά την διάρκεια ληστειών κυρίως σε ανήμπορους γέροντες, έχει επίσης καταγραφεί, αλλά δεν έχει υπάρξει ουσιώδης απάντηση εκ μέρους της Αστυνομίας και του υπουργού Προστασίας του Πολίτη κ Χ. Παπουτσή (o οποίος έχει ζητήσει ειδική προστασία της οικογενείας του από τους Έλληνες πολίτες), σχετικά με το τι προτίθεται να κάνει η κυβέρνηση προκειμένου να αντιμετωπίσει επαρκώς την διαρκώς αυξανόμενη λαθρο-εγκληματικότητα εις βάρος Ελλήνων πολιτών.
Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, εν μέσω μίας οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα και η οποία προφανώς δεν πρόκειται να τελειώσει μέσα στην επόμενη δεκαετία, οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να έρχονται σε μία χώρα γνωρίζοντας πως δεν θα έχουν δουλειά και ίσως εξαναγκαστούν σε μεγαλύτερη εξαθλίωση από την πατρίδα τους… Εκτός και εάν υπάρχουν άλλα σχέδια για την συνέχιση της παραμονής τους στην Ελλάδα, αφού οι (λαθρο)κυβερνώντες την χώρα (λαθραίοι και αυτοί στην πολιτική) δείχνουν να ενδιαφέρονται πολύ για τους λαθρομετανάστες… Εξάλλου, έχουν αρχίσει εδώ και καιρό να ακούγονται πολλά για… αλλαγή πληθυσμού, αφού οι σημερινοί πολίτες δεν δείχνουν διατεθειμένοι να ανεχτούν περισσότερο ένα τσούρμο ανίκανων (και ίσως δοτών) πολιτικών να κυβερνά καταπατώντας κάθε έννοια λογικής, ηθικής και νομιμότητας… Ίσως οι λαθρομετανάστες να είναι η σανίδα σωτηρίας για τους (όπως όλα δείχνουν) απερχόμενους πολιτικούς «ταγούς». Ίσως, πάλι, οι λαθρομετανάστες να αποφασίσουν να ξεκινήσουν μία νέου τύπου "αραβική άνοιξη" εντός της Ελλάδας, προκειμένου να σταλεί μήνυμα προς την υπόλοιπη Ευρώπη... Γεγονός είναι πως πολλά μπορεί να συμβούν (αυξημένη είναι η "ανησυχία" των αστυνομικών -και άλλων αρχών ασφαλείας- σχετικά με τους λαθρομετανάστες και το Ισλάμ στην Ελλάδα και ιδιαίτερα στην Αθήνα)... Αρκεί βέβαια, να μην αντιδράσουν τα «πρόβατα» (βλ. σημερινοί Έλληνες πολίτες)...

Διαβάστε περισσότερα » »