kameresΤην προµήθεια και εγκατάσταση συναγερµού και καμερών παρακολούθησης στο  κτήριο του Μουσείου Πτολεµαϊδας και της ΑΕΒΑΛ, αποφάσισε πριν από λίγες μέρες η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Εορδαίας. Σύμφωνα με την εισήγηση της προέδρου της επιτροπής και δημάρχου Εορδαίας Παρασκευής Βρυζίδου: “Mε την κατάργηση της ∆ηµοτικής Αστυνοµίας, πολλά κτήρια µένουν χωρίς φύλαξη, πρέπει απαραίτητα στο χώρο του κτιρίου του Μουσείου Πτολεµαϊδας να γίνει εγκατάσταση συναγερµού-κάµερες παρακολούθησης”.
Συγκεκριμένα για το μουσείο προβλέπεται:
1) Εγκατάσταση συναγερµού µε επέκταση των ζωνών σε όλο το υπόγειο και ισόγειο χώρο το κτιρίου έναντι αµοιβής 3.450 ευρώ πλέον Φ.Π.Α.
2) Εγκατάσταση κλειστού κυκλώµατος τηλεόρασης (CCTV αποτελούµενο από οκτώ (8) κάµερες στον χώρο και καταγραφικό οκτώ (8) καναλιών µε δυνατότητα σύνδεσης στο internet, έναντι αµοιβής 4.250 ευρώ πλέον Φ.Π.Α.
3) Παρακολούθηση του συστήµατος συναγερµού µε το κέντρο λήψης σηµάτων, µηνιαία αναλυτική κατάσταση συµβάντων καθώς και άµεση επέµβαση σε περίπτωση παραβίασης των χώρων, έναντι αµοιβής 90 ευρώ τον µήνα πλέον Φ.Π.Α.
 Η συνολική πίστωση για Μουσείο και ΑΕΒΑΛ ανέρχεται στα 15.000 ευρώ.

kozan,gr